Tobias Ohara
2 posters
Strana 1 z 1
Tobias Ohara
Název techniky: Kage Buyou
Úroveň: C rank
Element: žádný
Zařazení: Taijutsu
Popis techniky: Ninja se nejprve rychle objeví pod svým soupeřem a provede nohou výkop nahoru, což vymrští soupeře do vzduchu. Ninja pak vyskočí do vzduchu a jako "stín" se objeví pod soupeřem.
Nevýhody/Slabiny: Technika se dá provést jen v daném momentě, kdy soupeř má "odkrytý" prostor před sebou. Technika je zaměřená pouze na přední část těla.
Název techniky: Shishi Rendan
Popis techniky: Navazuje na předchozí Kage Buyou. Poté co je ninja pod soupeřem ve "stínu" dotkne se prsty pravé ruky jeho zad aby protivník cítil kontakt. Poté již následují náhodně vybrané útočné manévry na protivníka.
Nevýhody/Slabiny: Shishi Rendan jde provést pouze po úspěšném Kage Buyou. Protivník když se bude velice dobře bránit útokům (ne všem), technika mu nemusí ani moc způsobit (protivník = rank). Možné zranění při dopadu (protivník mě nenechá provést finální úder = tvrdý dopad na zem)
Popis techniky: Ninja se nejprve rychle objeví pod svým soupeřem a provede nohou výkop nahoru, což vymrští soupeře do vzduchu. Ninja pak vyskočí do vzduchu a jako "stín" se objeví pod soupeřem.
Nevýhody/Slabiny: Technika se dá provést jen v daném momentě, kdy soupeř má "odkrytý" prostor před sebou. Technika je zaměřená pouze na přední část těla.
Název techniky: Shishi Rendan
Popis techniky: Navazuje na předchozí Kage Buyou. Poté co je ninja pod soupeřem ve "stínu" dotkne se prsty pravé ruky jeho zad aby protivník cítil kontakt. Poté již následují náhodně vybrané útočné manévry na protivníka.
Nevýhody/Slabiny: Shishi Rendan jde provést pouze po úspěšném Kage Buyou. Protivník když se bude velice dobře bránit útokům (ne všem), technika mu nemusí ani moc způsobit (protivník = rank). Možné zranění při dopadu (protivník mě nenechá provést finální úder = tvrdý dopad na zem)
Tobias Ohara- Genin
- Počet příspěvků : 33
Re: Tobias Ohara
Možná sis toho nevšiml. Zde se píše pouze techniky vlastní (vymyšlené), které v Narutu nebyly prezentovány. Pokud jsi se chtěl jen jakýmsi způsobem zeptat, jestli se tyto techniky můžeš učit, stačilo napsat PMku, nebo jakkoli jinak se zeptat (skype, facebook etc.). Tyto dvě techniky, ačkoli se jedná o ryze Konožské techniky, jsem ochoten do Kiri povolit (v rámci globalizace, která na NSku nepopíratelně proběhla). Toto povolení se ale vztahuje pouze na tyto dvě techniky. Pokud bys chtěl pak něco dalšího z Konohy etc., musíš se opět zeptat, a Já to zvážím.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Re: Tobias Ohara
Dobře. Díky, dále už to budou jiný techniky, tyhle dvě budou jediný co si ponechám z Konohy. Dále si již techniky poupravim
Tobias Ohara- Genin
- Počet příspěvků : 33
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: