Haki Takeuchi
2 posters
Strana 1 z 1
Haki Takeuchi
Název Techniky:Katon-Hi no ha
Úroveň: C-rank
Element:Katon
Zařazení: Ninjutsu
Popis techniky: Kolem svého kunaie či meče udělám ohnivé ostří.Při zdokonalování techniky možno vytvořit i bez nástroje.
Nevýhody/Slabiny:Technika po dobu jejího účinku stejně tak spaluje i ruku uživatele, čím déle se jí snaží uživatel udržet, tím více se mu poškozuje tkáň od loktu dolů.
Uživatel:Haki Takeuchi
Název Techniky:Katon: Supekutorarutaigā
Úroveň: B-rank
Popis techniky:.Po složení pečetí mi z úst začně vycházet obrovské množství ohně, které se začne formovat do tvaru tygra.Jakmile je tygr dost velký, tak jsem s ním schopena po dobu 4 postů manipulovat.Během této doby ho můžu vyslat na cíl, jako ohnivou střelu.V tu chvíli se tvar tygra změní a jeho rychlost se zněkolikanásobí a na objekt vyletí ve formě velké ohnivé koule.
Nevýhody/Slabiny:z důvodu více pečetí technika na nižším ranku trvá dlouho, než ji použiji a u slabších ninju technika nenabývá takové síly.Během ovládání tygra musí shinobi být soustředěn hlavně na něj a musí se na něj stále dívat.
Uživatel:Haki Takeuchi.
Úroveň: C-rank
Popis techniky: Kolem svého kunaie či meče udělám ohnivé ostří.Při zdokonalování techniky možno vytvořit i bez nástroje.
Nevýhody/Slabiny:Technika po dobu jejího účinku stejně tak spaluje i ruku uživatele, čím déle se jí snaží uživatel udržet, tím více se mu poškozuje tkáň od loktu dolů.
Uživatel:Haki Takeuchi
Název Techniky:Katon: Supekutorarutaigā
Úroveň: B-rank
Popis techniky:.Po složení pečetí mi z úst začně vycházet obrovské množství ohně, které se začne formovat do tvaru tygra.Jakmile je tygr dost velký, tak jsem s ním schopena po dobu 4 postů manipulovat.Během této doby ho můžu vyslat na cíl, jako ohnivou střelu.V tu chvíli se tvar tygra změní a jeho rychlost se zněkolikanásobí a na objekt vyletí ve formě velké ohnivé koule.
Nevýhody/Slabiny:z důvodu více pečetí technika na nižším ranku trvá dlouho, než ji použiji a u slabších ninju technika nenabývá takové síly.Během ovládání tygra musí shinobi být soustředěn hlavně na něj a musí se na něj stále dívat.
Uživatel:Haki Takeuchi.
Naposledy upravil Haki dne Wed Sep 02, 2015 6:33 pm, celkově upraveno 4 krát
Haki- Genin
- Počet příspěvků : 55
Re: Haki Takeuchi
Dej tomu rank C. POVOLENO
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Katon: Karyū Endan-> Tady se píší jen vlastní techniky. Ne techniky už existující. Novou techniku se naučíš tím, že o ní požádáš v kanceláři, a nebo si nějakou vymyslíš.... učení pak sepíšeš v jednom či dvou postech. Pak mi napíšeš, jestli to může být. Když ti to povolím, techniku si přidáš do podpisu. Okey?
Katon: Doragon no dangan-> NEPOVLENO, nebudu povolovat přesný duplikát techniky Katon: Karyū Endan. Kdybys to tam aspoň trochu změnil z toho, když si tam ten Katon: Karyū Endan prvně uvedený měl, ale ty si přespal jenom název techniky.
dobrá dobrá, úplně jiná technika.
Haki- Genin
- Počet příspěvků : 55
Katon: Supekutorarutaigā-> POVOLENO
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: