Kashike Kaguya - Back and better than ever
3 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Postavy :: Povolené postavy :: Kirigakure
Strana 1 z 1
Kashike Kaguya - Back and better than ever
Jméno a příjmení: Kashike Kaguya
Hodnost: Jonin
Věk: 36
Narození: 8. 12.
Pohlaví: Muž
Klan: Kaguya
Chakra: Suiton
Kekkei genkai: Shikotsu Mayaku, Implantovaný Sharingan (MG) a Kirigan
Sensei: - Faito Danshaku
Charakter: Po posledních událostech je Kashike velmi opatrný a rozhodl se věřit jen sobě. Vždycky má nějaký záložní plán a je podezíravý. Byť se snaží tento nešvar skrývat, ne vždycky se to daří. Co se boje týče, Kashike se rozhodl nezabíjet, pokud to není nezbytně nutné. Pokud není přímo ohrožený jeho nebo cizí život, nehodlá protivníka zabíjet. Samozřejmě i tohle přesvědčení má své meze a je jen na ostatních, aby si je osahali.
Životopis:
Vybavení: Pevné boty (kanady), černá uniforma, základní vybavení jako kunaie atd., maska přes obličej, Kashikeho meč Velitelka, pukléř z Iwagakure, 3D gear.
meč:
Techniky:
Zaměření: Genjutsu 10% Ninjutsu 40% Taijutsu + šerm 50%
Vzhled:
Hodnost: Jonin
Věk: 36
Narození: 8. 12.
Pohlaví: Muž
Klan: Kaguya
Chakra: Suiton
Kekkei genkai: Shikotsu Mayaku, Implantovaný Sharingan (MG) a Kirigan
- Spoiler:
- Shikotsu Myaku (死骨脈, doslova znamená „Puls mrtvých kostí") je kekkei genkai zaniklého klanu Kaguya, která jim umožňovala děsivé schopnosti manipulace s jejich vlastní kostní strukturou. Měli volnou kontrolu nad buňkami, které způsobují kostní růst, to jim dovolovalo manipulovat s jejich kostmi podle jejich přání. Mohli si nechat vystoupit kosti z těla skrz jejich kůži, měli volnou kontrolu nad kostní hustotou a mohli dokonce úplně regenerovat zničenou kost. Díky tomu byla jejich těla prakticky nezničitelná, jakýkoli bod na jejich těle se mohl stát tak ostrým jako oštěp, byla to téměř perfektní obrana. Klan Kaguya používal tuto schopnost v mnoha typech mečových tanců pojmenovaný po květinách nebo rostlinách. Mečový tanec byl styl boje, během něhož používali různorodé kostních zbraně spolu se silným a půvabnými taijutsu pohyby. Tato schopnost, jak se ukázalo, byla v jejich klanu velmi vzácná. Kimimaro Kaguya byl jediný, který ji z celého klanu ovládal. ............ Zdroj: Konoha.cz
Sensei: - Faito Danshaku
Charakter: Po posledních událostech je Kashike velmi opatrný a rozhodl se věřit jen sobě. Vždycky má nějaký záložní plán a je podezíravý. Byť se snaží tento nešvar skrývat, ne vždycky se to daří. Co se boje týče, Kashike se rozhodl nezabíjet, pokud to není nezbytně nutné. Pokud není přímo ohrožený jeho nebo cizí život, nehodlá protivníka zabíjet. Samozřejmě i tohle přesvědčení má své meze a je jen na ostatních, aby si je osahali.
Životopis:
- Spoiler:
- Kashike se narodil a prožil rané dětství v klanu Kaguya, ale jeho rodina podlehla vrtochům boje. Jeho rodiče se rozhodli odejít do nejbližší ze skrytých vesnic, kde hledali útočiště. Otogakure je přijala s otevřenou náručí za jedné podmínky a to že Kashike bude vycvičen jako ninja. Otogakure v něm získala velmi silnou zbraň, která se velmi těžko zabíjela. Po vystudování akademie následovalo několik spokojených let kdy Kashike chytal zatoulané kočky a tuto éru zakončil složením Chunninské zkoušky. Pak ho představili jeho novému veliteli, Faitovi Danshaku.
Kashike se stal členem zvláštní jednotky pod vedením kapitána Faita. Ten si Kashikeho oblíbil kvůli jeho výdrži a dovednostem v kontaktním boji, které kontrastovali s mistrovými iluzemi. Stalo se z nich velmi nebezpečné duo a zbytek jednotky za Kashikem značně zaostávali. Nakonec byl Kashikemu nabídnut i další kariérní postup, ten však Kashike příkře odmítl, neboť by musel opustit jednotku, která v té době stejně už neměla mít dlouhého trvání.
V předvečer velké bitvy se mi svěřil s plánem, který se mi zezačátku moc nelíbil. Chtěl po mně, abych pro něj zemřel. Tedy ne zemřel v pravém slova smyslu, ale pokud mi to jen trošku půjde tak nahrát svou smrt. Měl v plánu nechat zabít Reinu Kanu. Nepídil jsem se po důvodech, protože jsem v žádném případě neměl pochybnosti o kapitánově motivaci. Byl jsem svěřený pod jeho velení a budu tedy dělat co po mě chce. Navíc pokud měl plán vyjít, bylo třeba, abych to udělal. Naše jednotka měla za úkol sloužit jako živé štíty při boji Reiny a Naruta. Po mě se chtělo abych před Reinu skočil a zastavil tak jakýkoliv smrtící úder, který by jí mohl protivník zasadit. Měl jsem jít předposlední, poslední záchranou pak měl být sám kapitán… a tady byl ten háček. Všichni jsme se obětovali, aby nevznikla pochybnost o věrnosti jednotky… a aby mohl kapitán dostatečně nečekaně zradit.
Boj probíhal přesně podle plánu. Jeden po druhém jsme zachraňovali naší „paní“ a já začínal procitat. Nebyla tou neohroženou bojovnicí s ohromnou silou. Byla to jen ubohá kreatura, která vyměňovala životy dobrých mužů a žen za další pofiderní možnost o nápravu své neschopnosti. Když tedy přišla řada na mě, s chutí jsem skočil do rány jednoho z Narutových útoků. Úderem do hrudi mi popraskala žebra a já zůstal ležet na zemi bez zjevných známek života. Můj úkol byl splněn.
Po několika hodinách jsem se odplazil pryč a schoval se v lese. Když se mi zahojily rány, vrátil jsem se na místo, kde jsem se měl setkat s kapitánem, ale on tam nebyl. Našel jsem jen stopy a tak sem se po nich vydal. Jenže ukázalo se, že nepatřili mému mistrovi a tak začala moje další práce… najít mistra a znovu se s ním spojit. Vyslechl jsem několik lidí, sehnal si přestrojení, uložil své zbraně a vybavení do svitků a připojil se k jedné z karavan. Po měsíci jsem jí změnil za jinou a vydal se směrem do Konohy, protože kapitána prý viděli na cestě tam.
Po setkání s kapitánem se oba rozhodli vrátit zpět do své původní domovské vesnice, Kirigakure. Mizukage je přivítala s otevřenou náručí a Kashike se chystal pustit do obnovy klanového sídla. Když však na ono místo dorazil se svou kamarádkou Asukou, narazili na nukenina, který sídlo obýval. Po tvrdém souboji byl však nukenin poražen a Kashike získal velmi cennou trofej v podobě sharinganu.
Krátce potom, co se na učil nové schopnosti ovládat, už dostal možnost je otestovat v boji. Bránu Kiri napadl Sora no sen a tak Kashike dělal to, na co byl vycvičen nejlépe. Po celou dobu bitvy bojoval po boku Mizukage, která byla ale nakonec Sora no senem zabita. Kashike bitvu sice přežil, ale jeho hrdost utrpěla značnou ránu. Po bitvě byl novým Mizukagem, svým bývalým kapitánem, povýšen na Jounina a byl mu udělen titul Hrdina Kirigakure.
Ve službách nového Mizukageho se Kashike účastnil prakticky všech konfliktů a střetů, jimiž jednotky Kirigakure prošli. Stanul v čele prvního i druhého útoku na Iwagakure. Během tehdejšího střetnutí s Tsuchikagem měl lví podíl na jeho zabití a od té doby jako trofej nosil přes levé rameno jeho plášť potřísněný krví.
V obdobích klidu pokračoval Kashike v průzkumu a renovaci sídla klanu. Když s partou přátel a svou tehdejší přítelkyní prozkoumával starý podzemní komplex pod sídlem, došlo k pádu stropu. Asuka Kyoshi, Kashikeho partnerka, byla smrtelně raněná a Kashike přišel o oko. Na přání Asuky bylo Kashikemu voperováno její oko - Kirigan- jako věčná památka na dávnou lásku. Po odstranění závalu byl objeven sál a v něm, uvězněná v časové kapsli, původní členka klanu Kaguya, Hisa, která se po nutné rekonvalescenci nastěhovala ke Kashikemu do sídla.
Klid a mír ale nemohl trvat věčně. Kirigakure se jako nejsilnější a nejstabilnější vesnice dostala do hledáčku Sora no sena a Hakuei, kteří vesnici napadli. Ani v tomto boji Kashike nemohl chybět a po krvavé bitvě byl nepřítel poražen. Vesnice za to však zaplatila krutou daň a o pár dní po této bitvě z vesnice odešel Kashikeho mistr, přítel a Mizukage, Faito Dansaku. Kdo jiný by měl usednout na křeslo tak velkého muže, než jeho žák...
Politika a vysoké velení byly pro Kashikeho nové záležitosti. Rychle se v tom však dokázal zorientovat, především za pomoci radních vesnice, ke kterým choval vždy náležitou úctu a dbal jejich rad. Úmornou mravenčí prací se nakonec podařilo Kirigakure obnovit po vleklých válkách a devastujícím útoku Hakuei. Hradby čnějí výše než kdy dřív a modrá standarta vlaje i v končinách, kde to bylo dříve nemyslitelné. Narozdíl od jiných vůdců šel Kashike ve stopách svého mistra a vedl osobním příkladem. Účastnil se tak několika bleskurychlých tažení, která pozvedly zemi Vody k ještě větší prestiži. Když se situace zklidnila, pracoval Kashike na reformách a restrukturalizaci sil Kirigakure. Vyšlo několik přísně tajných nových doktrín a nikdo z venku tak teď netuší, co může od sil země Vody čekat. Teď konečně, po třech letech, je dílo hotovo a všichni mohou jen hádat, jaká tajemství a překvapení se skrývají v mlze...
Vybavení: Pevné boty (kanady), černá uniforma, základní vybavení jako kunaie atd., maska přes obličej, Kashikeho meč Velitelka, pukléř z Iwagakure, 3D gear.
meč:
- Spoiler:
- Kashike je hrdým vlastníkem meče, který mu nechali přátelé ukovat ve vesnici Takumi. Jedná se o klasický jeden a půl ruční meč s výbrusem v čepeli. Výbrus připomíná hadí šupiny a na hrotu je uzpůsoben do hadí hlavy. Ale to není ani zdaleka to nejzajímavější. Meč je totiž ve skutečnosti živý. Pokud ho Kashike tasí, meč se napojí na jeho chakra systém a ožije. Čepel se pak pohybuje a útočí jako had až do vzdálenosti pěti metrů. Pokud čepel ožije, jednotlivé šupiny jsou značně ostré (pro srovnání asi jako žiletkový drát)
Techniky:
- Spoiler:
ZT - E
Kg -
http://naruto.wikia.com/wiki/Dance_of_the_Camellia - C
http://naruto.wikia.com/wiki/Dance_of_the_Clematis:_Flower - A
http://naruto.wikia.com/wiki/Dance_of_the_Clematis:_Vine - B
http://naruto.wikia.com/wiki/Dance_of_the_Larch - C
http://naruto.wikia.com/wiki/Dance_of_the_Seedling_Fern - A
http://naruto.wikia.com/wiki/Dance_of_the_Willow - C
http://naruto.wikia.com/wiki/Ten-Finger_Drilling_Bullets - A
(zbytek doplním postupně, musím se nad tím pořádně zamyslet a je toho hrozně moc )
Zaměření: Genjutsu 10% Ninjutsu 40% Taijutsu + šerm 50%
Vzhled:
- Spoiler:
Naposledy upravil Kashike dne Wed Mar 16, 2016 10:18 pm, celkově upraveno 1 krát
Kashike- Juudaime Mizukage *MOD
- Počet příspěvků : 905
Re: Kashike Kaguya - Back and better than ever
Asi 4 lidé se mně ptali, jestli pokračuji, všem jsem řekl že ANO... a ten char tu pořád ještě smrdí v neaktivních
no mojko treba napísať pod char že je editnutý a tak
Goku- Nukenin (A-rank) *ADMIN
- Počet příspěvků : 781
Edit (betaverze)
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Postavy :: Povolené postavy :: Kirigakure
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: