Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Medová oáza

5 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Medová oáza Empty Medová oáza

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Tue Jul 16, 2013 9:38 pm

Medová oáza

Medová oáza 46cfc3e0fb_54169898_o2

Medová oáza se nachází nedaleko Suny. Tato oáza je pověstná svým klidem a mírem, ale není vše takové, jak by se mohlo zdát. Tato oáza je obvykle výbornou skrýši pro nukeniny, neboť pod samotným jezerem jsou rozsáhlé tunely. V dávných dobách, zde bylo město, které pohřbila poušť. Následně se vytvořila oáza. Vytvoření oázy doprovází legenda o boji mezi Nidaime Kazekagem a Nidaime Hokagem.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Počet příspěvků : 195

Návrat nahoru Goto down

Medová oáza Empty Re: Medová oáza

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Tue Jul 16, 2013 10:14 pm

I když to bylo nedaleko skoro jsem se plazila po zemi. Hnusný vedro...hnusný sluníčko! Takhle mě tu brzo ugriluje! Hmm...grilování, hmm grilované masooo~ Polkla jsem slinu a převalila lízátko v puse na druhou stranu. Nenažraný prase. Ozvalo se mi v hlavě zatímco jsem se zastavila na kraji oázy. Héé?! Nejsem nenažraná jen jsem ve vývinu..sice už několik let ale je to tak. A prase možná jsem koho to zajímá. Ohradila jsem se a prohrábla si vlasy. Zívla jsem a zpoza pásku jsem vytáhla svitek. Yosh..ať to mám za sebou a můžu jíst..Skousla jsem lízátko mezi zuby a pohodila v ruce svitkem. Pak jsem se ale rozhlídla a plácla se do čela. BAKA! Svitek jsem si zas strčila za kraťasy a vydala se do středu oázy. U jezera jsem se zase zastavila a rozhlídla se. Hmh, Sáhla jsem do batohu pro čokoládu a začala se cpát.
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Počet příspěvků : 241

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Sakata Tue Jul 16, 2013 10:29 pm

Potuloval jsem se kolem..Byl jsem všude, zároveň nikde. Byl jsem démon i člověk. Zároveň jsem nebyl nikdo. Potuloval jsem se po troskách pohřbeného města pod jezerem. Bylo načase se trochu protáhnout a hlavně najíst. Tady nic než krysy nežilo. Pomalu jsem vyšel ven a otevřel tajný vchod za velkým stromem. Začenichal jsem a zvedl hlavu. Byl jsem jako hladový pouštní vlk. Jídlo a ohromná čakra! pomyslel jsem si a přimhouřil oči, tolik podobné vlčím.
Akio Sakata
Akio Sakata
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Počet příspěvků : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Tue Jul 16, 2013 10:36 pm

Pff prej Sabaku no Akuma, snažím se klanu vyhejbat a pak to dopadne tak že musím chytit jednoho z nás. Doufám, že to není nikdo koho znám. Sledovala jsem hladinu jezera a pak se otočila do kola. Odkousla jsem si další kousek čokolády a olízla si rty. Když mu řeknu, že jsem dcera vůdce klanu tak asi nestáhne ocásek jako pejsek a nepůjde se mnou po dobrém. Zamyslela jsem se a pak pokrčila rameny. Nu což..nevadí. Znova jsem si odkousla kousek čokolády která se začala pomalu roztékat vedrem. Čekala jsem až najde on mě, pochybovala jsem že by mě tu nechal jen tak a schovával se.
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Sakata Tue Jul 16, 2013 10:54 pm

Složil jsem ruku v pečeť..."Sunagakure no jutsu," zamumlal jsem. Zvedl se vítr a objevila se menší písečná bouře, která mě zakryla pískem. Hnal se za vůní jídla. Byla to neskutečná vůně! Byl jsem hladový démon, velmi hladový. Byl jsem 10 metrů od ní a jejího velkého batohu jídla. Něco jsem pocítil. Byla to ohromná čakra, což mou krvelačnost ještě více nastartovalo. Přece jenom, byl jsem pouštní démon.
Akio Sakata
Akio Sakata
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Tue Jul 16, 2013 11:05 pm

Sunagakure no jutsu...pff co si myslí.
Snědla jsem poslední čtvereček čokolády a olízla si prsty, znova jsem sáhla do batohu který jsem měla na zádech a po chvíli lovení jsem vytáhla gumídky. Spokojeně jsem je otevřela a hned pár slupla. Přivřela jsem oči a vydechla, nejdřív jsem se soustředila na tlukot svého srdce a pak na zvuky okolo. Možná kdybych upustila trochu chakry Ichibiho...ne nemá to rád a pak bych poslouchala jeho nekonečné remcání a nadávání. Dala jsem si do úst dalšího gumídka a jen tak stála na místě. Ještě jsem stále v puse měla lízátko a měla jsem ho tam dokonce i když jsem jedla tu čokoládu...prostě celá já.
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Sakata Tue Jul 16, 2013 11:11 pm

Zrušil jsem svou skrývací techniku. Soustředil jsem čakru a spojil ruce. Kuroyume! * černý sen Medová oáza Tsukuyomi+KuroyumeGenjutsu bylo aktivováno. Začala se třást země. Vytvářely se duny a země praskala, písek se propadal. Vlastně se celá oáza propadala. Kam? Do temnoty.
EDIT
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Wed Jul 17, 2013 10:54 am

//Akuma je Uchiha? O_o
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Sakata Wed Jul 17, 2013 9:03 pm

(Není to sharinganové genjutsu, není Uchiha, je to démon xD)
Akio Sakata
Akio Sakata
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Wed Jul 17, 2013 9:47 pm

Otevřela jsem oči ve chvíli kdy zrušil své maskování a já ucítila chakru. Skousla jsem tyčku od lízátka mezi zuby a natočila se jeho směrem, jenže najednou se začala země třást a vše se začalo propadat do tmy. Co to sakra..! Překvapeně jsem zamrkala když jsem padala spolu s oázou někam do háje. BAKA!
Okamžitě jsem složila pečeť Kai! a otevřela oči. Takhle se nechat nachytat na blbé genjutsu. Proto nesnáším genjutsu! Nesnáším! A taky Uchihy...genjutsu používají srabi. Ještě že na tu chvíli kdy jsem byla chycená v genjutsu jsem byla v bezpečí díky písku, který mě automaticky a nezávisle na mě chránil.
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Sakata Wed Jul 17, 2013 9:57 pm

Nemohl jsem si nevšimnout písku, který ji automaticky chránil. Cítil jsem v ní velkou a monstrozní čakru už dříve, teď je má domněnka potvrzena. Shukaku... Z mých nehtů se staly ostré vlčí drápy. Tesáky se mi prodloužili a kapičky slin mi padaly na zem. Vycenil jsem zuby a zavyl jako vlk. V tu chvíli jsem bleskově vystartoval a začal jsem boj s taijutsu. Toužil jsem se drápy zabořit do jejího masa, avšak písek jí chránil. Pořád a pořád jsem útočil a velkou rychlostí a ladností útočil ze všech stran.
Akio Sakata
Akio Sakata
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Wed Jul 17, 2013 10:04 pm

Když jsem ho viděla jak mu kape slina málem jsem se zbavila všeho jídla, které jsem dnes tak pracně snědla. "No to je kekel chlape." Prohodila jsem k němu a dál si tam jen tak stála zatímco on se snažil dostat ke mě. V tomhle případě jsem mohla být v klidu, moje obrana byla přesná a hoodně rychlá.
Zatím jsem se mohla věnovat zkoumání, nakrčila jsem nos a zamračila se. "Už ti někdo řekl, že smrdíš?" Zamumlala jsem a převalila lízátko v puse na druhou stranu. Tak dobře.. natáhla jsem ruku před sebe a část písku se ho snažila chytit. Vždy když narazil do mé obrany se ta část které se dotkl vydala za ním aby chytla aspoň končetinu.
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Sakata Wed Jul 17, 2013 10:19 pm

Snažil jsem se uhýbat a co nejvíce používat senzibilské schopnosti. Medová oáza Tumblr_lzssr7Y2fi1qh0wvc Nepodařilo se..Odskočil jsem včas, neboť by mě pravděpodobně chytla. Divoce jsem se zachechtal. Musel jsem ovládnout své pudy a trochu použít mozek.
"Je mi to jedno, co si o mě myslíš. Já jsem démon, stejně jako ty...Zabil jsem tolik lidí, že je ani nedokážeš spočítat...Jejich maso jsem zaživa trhal a požíral..Ty jsi démon, stejně jako já. Já jsem démon, nejsem člověk.." poskládal jsem několik pečetí.
"Magen:jigoku kouka no jutsu" Na začala padat obří ohnivá koule o velikosti menšího meteoritu.
Akio Sakata
Akio Sakata
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Wed Jul 17, 2013 10:26 pm

Rychle jsem se koukla nad sebe a složila pečeť, okolo mě se udělala kole písku ve které jsem se schovala a zároveň se ve vzduchu utvořilo třetí oko. Složila jsem další pečeť, načež se začal písek z okolí zvedat do nebe kde se shromáždil a ve velkých shlucích, které vypadaly jako balvany padal k zemi. Padající balvany pokrývaly velký úsek aby se nemohl jen tak schovat. "Kdo je u tebe démon ty šunte? Nechtěj mě naštvat nebo osobně poznáš Ichibiho." Zamrmlala jsem.
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Sakata Wed Jul 17, 2013 10:30 pm

Samozřejmě, že můj útok byl úspěšný. Nepoznala, že je to genjutsu.
Místo odpovědi jsem se ušklíbl, připravil ruční pečeť a začal s technikou, která ji musela minimálně škrábnout.
"Fuuton: Kaze no yaiba!" Medová oáza Blade+of+Wind
Akio Sakata
Akio Sakata
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Wed Jul 17, 2013 10:41 pm

Dneska jsi mimo.. Ozval se hlas v mojí hlavě když jeho technika prošla pískem který mě chránil a narazila do mě. Měla jsem si ochranu okolo mě zvětšit a nepodceňovat ho.. To měl ale dostalo z genjutsu. Odskočila jsem trochu dál a opadal ze mě trochu písek z brnění.
"De*ilní genjutsu!" Hned jsem složila pečeť Prison Sand Burial! a písek pod ním se začal měnit v tekutý. Zároveň se proti němu vydaly dvě velké ruce z písku aby ho chytily.
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Sakata Wed Jul 17, 2013 10:50 pm

Tak tohle bylo chytré.. Ruce mě chytly, ale nehodlal jsem se tak rychle vzdát. Byl jsem hladový. Namířil jsem další várku Fuuton: Kaze no yaiba i na písečné ruce, které mě držely.
Akio Sakata
Akio Sakata
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Wed Jul 17, 2013 10:54 pm

Marný pokus, okamžitě jakmile se ho písek dotkl a sevřel ho jsem natáhla ruku a stiskla jí v pěst načež písek vyvinul ohromný tlak. Sabaku Sōsō! Pokaždé když jsem tuhle techniku použila umřela oběť tak rychle že necítila žádnou bolest a krví nasáklí písek dodával sílu Ichibimu.
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Sakata Thu Jul 18, 2013 12:06 pm

Soustředil jsem čakru, ačkoliv jsem si nebyl jistý, jestli to narychlo vyjde.
SUNA BUNSHIN! řval jsem jako raněný vlk a uvnitř Sabaku Soso se rozpadl na zrnka písku. Stihl jsem to. Objevil jsem se kousek dál, zkrvavený, nemohoucí, ale na živu.
Akio Sakata
Akio Sakata
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Thu Jul 18, 2013 12:12 pm

Pár kapek krve se smíchalo s pískem který ho drtil ještě než unikl. "Ne-u-tí-kej mi" Na tváři se mi objevil podivný úsměv a rukou jsem mávla k němu, opět ty dvě velké ruce z písku, které po něm bez úprosně šly. Popravdě už jsem nemyslela na to jak ho dostanu živého zpět, ale na to jak ho zabít. Písek který po něm šel byl rychlý a v případě potřeby měnil směr aby ho stále následoval.
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akio Sakata Thu Jul 18, 2013 12:16 pm

Neutíkal jsem, byl jsem už úplně mimo, bláznil jsem z vůně mé krve, mé vlčí pudy bláznili. Raději jsem se poddal bolesti a upadl do bezvědom, abych nesežral sám sebe.
Akio Sakata
Akio Sakata
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sabaku no Aiko Thu Jul 18, 2013 12:24 pm

Těsně před tím než mohl padnout na zem ho chytly ruce a dokonale ho obalil písek. Chtěla jsem dát ruku v pěst ale neudělala jsem to, právě jsem vedla menší vnitřní boj. Řekl, že ho můžu zabít ne? Nebo by bylo lepší kdybych ho přivedla živého? Druhou rukou jsem si zajela do vlasů a zamračila se. Asi by bylo lepší kdybych ho přivedla zpět živého, kdo ví na co ho potřebovali ale.. Strčila jsem ruku do kapsy a druhou dala v pěst. "Sabaku Sōsō" písek ho okamžitě rozdrtil a jeho krev se s ním smíchala. Nechala jsem písek padnout na zem a odfoukla si znova pramínek vlasů z obličeje. Celá moje podrážděnost zmizela ve chvíli kdy jsem ho zabila. Rozpačitě jsem se rozhlídla jestli to nikdo neviděl a převalila lízátko na druhou stranu. Yoooosh! Spokojeně jsem se pousmála a vydala se na cestu zpět do vesnice.

~přesun~
Sabaku no Aiko
Sabaku no Aiko

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sun Jun 08, 2014 10:37 pm

Armáda po dlouhé cestě dorazila k této oáze kde si měli v plánu odpočinout. Jeden z velitelů zařval " Postavte tábor a rozmístěte hlídky. Cokoli se v okolí pohne, zabte to!!! " Mluvil dost přísně aby nic nezanedbal. Kolem oázy bylo rozmístěno tolik hlídek aby nikdo neproklouznul a jelikož byla kolem jen poušť, nepřítele by viděli i z dálky. Mezi hlídkami byli hlavně senzibilové a byly poskládáni do dvojic pro všechny případy. I v táboře byly hlídky. Ostatní si mezitím odpočívali, jedli, napili se čisté vody po dlouhém pochodu. Vypadalo to na dlouhou noc.
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 680

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kigiro Sun Jun 08, 2014 11:10 pm

Sledoval som ich až sem. Ja som sa radšej vzdialil. Bol som 2km od tábora a sledoval som ich čo robia. Začali si staviat tábor pravdepodobne sa rozhodli oddychovať. Rozhodol som si teda oddýchnuť troška aj ja a tak som len čakal kým sa niečo stane.
Kigiro
Kigiro

Počet příspěvků : 20

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Mon Jun 09, 2014 8:44 am

Když přišlo ráno tak všichni začali skládat tábor aby vyrazili na cestu. Netrvalo to však moc dlouho a celý tábor byl sbalen. Louče už nepotřebovali, jelikož byl den tak pomalu vyráželi na cestu napříč pouští. Velitel zavelel k pochoddu čímž celá armáda začala pochodovat od oázy skrz poušť. (přesun)
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 680

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: