Archiv
5 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Hoshi Teikoku :: Iwagakure
Strana 1 z 1
Archiv
Archiv je jedna z nejvíce přestavoványch budov vesnice. Na počátku zde stála budova jako každá jiná, ale pak když se zde začali schromaždovat nějaké krabice se budova musela přestavovat. Říka se, že krabice byli jen záminkou ke přestavbě. Ve skutečnosti se mělo jednat o zbrusu nové zabezpečení. Jaké však zabezpečení to nikdo neví. Jisté je, že zde jsou uloženy všechny materiály nějak spojené s Iwagakure no sato a Jurim. Při Archivu hlídkuje pokaždé tři členná skupina Anbu. Po 15:00 však zmizí neznámo kam, což je další záhada spojená z Archivem.
Na samotném vrcholu Archivu se nacházi oddělení pro studujíci geníny, které nemá zabudované žádne zabezpečení. Nacházi se tam techniky od ranku E až po C rank. Na toto oddělení dohlíži jeden shinobi ranku B.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Re: Archiv
K Archivu se dostavila pěti členná skupina Anbu z kanceláře s mladou potomkyní klanu Uzumaki. Beze slov před vstupem do Archivu ji dali pro jistotu na hlavu černý pytel a svázali ruce. Sektor E se nacházel pod zemí, a tak skupina Anbu nemusela tahat kunoichi z klanu Uzumaki vysoko nahoru do schodů. Nakonec ji přinesli do malé vězenské cely na konci -1 podlaží Archivu.
Otevřela jsem oči. Nejprve mě napadlo, že jsem v noci spadla z postele, protože na svých milovaných měkkých polštářích jsem určitě neležela. Určitě ale ještě noc trvala, jelikož tu nebylo téměř žádné světlo. A vzduch tu byl vlhký, jako kdybych byla někde v podzemí. Do toho hloupého snu jsem se ale raději probouzet neměla. Promnula jsem si spánky.
"Hups."
Na další reakce jsem se nezmohla.
Za tohle mě asi Tsukikage-sama nepochválí.
A co teprve má milovaná Ai, dřevěná figurína? Když dlouho zůstanu tady, bude muset, chudinka, trénovat sama. Naprázdno jsem polkla. Měla jsem žízeň i hlad, nejspíš jsem už pár hodin prospala.
Zkusmo jsem se protáhla a postavila a očima hledala někoho nebo něco. Někoho, kdo by mi mohl přinést něco k jídlu nebo něco, co by se dalo sníst.
"Hups."
Na další reakce jsem se nezmohla.
Za tohle mě asi Tsukikage-sama nepochválí.
A co teprve má milovaná Ai, dřevěná figurína? Když dlouho zůstanu tady, bude muset, chudinka, trénovat sama. Naprázdno jsem polkla. Měla jsem žízeň i hlad, nejspíš jsem už pár hodin prospala.
Zkusmo jsem se protáhla a postavila a očima hledala někoho nebo něco. Někoho, kdo by mi mohl přinést něco k jídlu nebo něco, co by se dalo sníst.
Yomi Hikikomori- Jounin
- Počet příspěvků : 95
Když se Yoko probrala mohla zaslechnout čim dál tím hlasitější kroky. Ozvěna se nesla přes prázdné dlouhe chodby opravdu daleko. Chodby ve kterých bylo nejčastěji úplně temno. V jistých místech však šlo vidět malé světla. Byli to svícny na zdech.
Po chvíli Yoko zaslechla vrzáni dveři. Dveří, které vrzaly v důsledku otevíraní a dveří, které vedly zrovna do její cely. Mohlo ji přijít divné, že její cela nebyla zamčena.
Do její cely pak vešel asi 26 letý shinobi z Iwy s jídlem a vodou.
"Si v dobrých rukou. Iwa se vždy postará o své zajatce." Věta, že je v dobrých rukou byla ovšem myšlena sarkasticky. Shinobi položil před Yoko krajíc chleba a skleničku vody. Dveře od cely za sebou zavřel. Následně Yoko rozvázal ruce a čekal. Byl zde ne jen kvůli jídlu, ale hlavně kvůli něčemu jinému.
Po chvíli Yoko zaslechla vrzáni dveři. Dveří, které vrzaly v důsledku otevíraní a dveří, které vedly zrovna do její cely. Mohlo ji přijít divné, že její cela nebyla zamčena.
Do její cely pak vešel asi 26 letý shinobi z Iwy s jídlem a vodou.
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
Vrhla jsem se po chlebu i vodě.
"Ňuf," spokojeně jsem se pustila do nepříliš chutného jídla a teprve potom jsem si uvědomila, co vlastně říkal a zvědavě jsem se na něj zadívala.
"Opravdu?" pozvedla jsem obočí. "Jídlo i pití mám, ještě bych prosila nějakou figurínu na trénink, dobrý sex a... hm... nebyl by polštář?"
Šibalsky jsem mrkla a pokračovala v jídle.
"Ňuf," spokojeně jsem se pustila do nepříliš chutného jídla a teprve potom jsem si uvědomila, co vlastně říkal a zvědavě jsem se na něj zadívala.
"Opravdu?" pozvedla jsem obočí. "Jídlo i pití mám, ještě bych prosila nějakou figurínu na trénink, dobrý sex a... hm... nebyl by polštář?"
Šibalsky jsem mrkla a pokračovala v jídle.
Yomi Hikikomori- Jounin
Konečně jsem se připlazil k Yoko cele. Hadí ocas zasyčel a podíval se na ní. Pak jsem na ni upřel svůj zrak i já.
"Uzumaki? Subarashii čakra!" Otevřel jsem celu mávnutím ruky a vešel pomalu dovnitř. Natáhl jsem ruku a za Yoko se objevila kamenná stěna, která ji připoutala k sobě. Mohla také pocítit, že ji vysává čakru. Vlastně, zeď se živí čakrou. Díky kekkei genkai klanu Iwatsuchi.. "Ku ku ku.." přistoupil jsem zvědavě k ní a čekal, co z ní vypadne.
"Uzumaki? Subarashii čakra!" Otevřel jsem celu mávnutím ruky a vešel pomalu dovnitř. Natáhl jsem ruku a za Yoko se objevila kamenná stěna, která ji připoutala k sobě. Mohla také pocítit, že ji vysává čakru. Vlastně, zeď se živí čakrou. Díky kekkei genkai klanu Iwatsuchi.. "Ku ku ku.." přistoupil jsem zvědavě k ní a čekal, co z ní vypadne.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
- Počet příspěvků : 230
Tak tohle absolutně nesplňovalo mé požadavky. Na trénink to vhodné nebylo, příjemné jako dobrý sex to nebylo a dokonce to ani nebyl polštář. Nakrčila jsem nos.
"Ku ku?" pozvedla jsem obočí. "Vyhazují vaši mladí z hnízda ostatní ptáky, že se cítíte jako kukačka?"
Zřejmě jsem tu otázku myslela naprosto vážně.
"...Já jen, že vypadáte spíš jako had."
Rozhodně tato pozice nebyla příjemná, navíc se mi po chvíli začalo zdát, že mi nějak ubývá chakra. Únavu jsem nikdy neměla ráda.
"Ku ku?" pozvedla jsem obočí. "Vyhazují vaši mladí z hnízda ostatní ptáky, že se cítíte jako kukačka?"
Zřejmě jsem tu otázku myslela naprosto vážně.
"...Já jen, že vypadáte spíš jako had."
Rozhodně tato pozice nebyla příjemná, navíc se mi po chvíli začalo zdát, že mi nějak ubývá chakra. Únavu jsem nikdy neměla ráda.
Yomi Hikikomori- Jounin
"Prořízlá pusa, co?" ušklíbl jsem se. "Já nejen, že jsem had, já jsem přímo sennin.." dodal jsem a projížděl jsem ji pohledem, jako rentgenem.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Ticho zavládlo v miestnosti, kde sa práve nachádzal prítomný člen takmer už zaniknutého klanu Uzumaki. Klanu ktorý v minulosti vytvoril poriadny bodrel, klan ktorého najznámejší člen ochránil tento svet. Naruto Uzumaki, tentoraz sa postavil do miestnosti nový človek, človek ktorého klan stál z najväčšou revoltou pod naším slnkom. Klan ktorý bol tak prehnitý od základov, klan ktorý.. To že sa práve vchádzajúca postava bola členom klanu Uchíha ale nemohol zistiť nikto, nikto okrem Hebiho to na tomto svete nevedel...
... „To je ona?“ Spýtal sa pre zmenu, keď vošiel do miestnosti a zatvoril za sebou dvere. Maska a plášť, tak ako stále, o už bola asi jeho tajomná móda, s jediným otvorom na oku sa zapozeral do očí Uzumaki. Nič s ňou nerobil ,ešte to nemal v pláne vypustiť, iba ak sa pod Hebim nepoddá, ten klan, tá húževnatosť, bude asi ale nútený to použiť. Temnota, to mohla zahliadnuť Yoko v otvore, Mangekyou Sharingan zasvietil, a zazrel jej dušu.
Yogi- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 101
Sennin?
Zamyšleně jsem ho přejela pohledem odshora až dolů.
Čím se praštil, že mele takové nesmysly?
Možná jsem měla dávat ve škole víc pozor, ale opravdu jsem si to teď s ničím neuměla spojit.
"Hm..." zadívala jsem se na něj. "Takže každý, kdo dělá "Ku ku" je Sennin?"
A v té chvíli si tam nakráčel někdo, kdo zaujal mou pozornost. Před chvílí, alespoň mi to přišlo jako chvíle, jsem v kanceláří loudila na ANBU, aby mi jeden z nich půjčil masku. U tohoto to bylo naopak.
"Proboha..." vytřeštila jsem oči. "Sundejte to, ta maska je příšerná. Zkuste třeba... třeba..."
Nezmlkla bych, kdybych najednou neměla velice zvláštní pocit. Velice zvláštní pocit, ze kterého mě mrazilo. Zahlédla jsem totiž v otvoru pro oko... Temnotu.
Zamyšleně jsem ho přejela pohledem odshora až dolů.
Čím se praštil, že mele takové nesmysly?
Možná jsem měla dávat ve škole víc pozor, ale opravdu jsem si to teď s ničím neuměla spojit.
"Hm..." zadívala jsem se na něj. "Takže každý, kdo dělá "Ku ku" je Sennin?"
A v té chvíli si tam nakráčel někdo, kdo zaujal mou pozornost. Před chvílí, alespoň mi to přišlo jako chvíle, jsem v kanceláří loudila na ANBU, aby mi jeden z nich půjčil masku. U tohoto to bylo naopak.
"Proboha..." vytřeštila jsem oči. "Sundejte to, ta maska je příšerná. Zkuste třeba... třeba..."
Nezmlkla bych, kdybych najednou neměla velice zvláštní pocit. Velice zvláštní pocit, ze kterého mě mrazilo. Zahlédla jsem totiž v otvoru pro oko... Temnotu.
Yomi Hikikomori- Jounin
Olizl jsem se, tak jak to delal muj sensei a jeho sensei taky, muj zak to bude delat taky. "Konecne jsi tady Ogi.." usklibl jsem se a poskladal rucni pecet. Kuchiyose: edo tensei. Objevila se rakev a z ni vylezl Nagato. Rakev zmizela tak rychle, jako se objevila. Nagato ji polozil dlaň na jeji hlavu. Prave uchopil jeji dusi a zaroven ji vysaval cakru. Jeho bile vlasy se zmenily a byly opet rude, i jeho tvar omladla. To vsechno zapricinila Uzumaki cakra. Nagato drzel jeji dusi, ale nemel v umyslu ji zabit. Jen chtel Ogimu usnadnit vyslychani.
"Ogi-kun, muzes" osklive jsem se usklibl a muj hadi ocas se vzedmul a pricuchl k Yoko. Chtel si na ni pochutnat.
"Ogi-kun, muzes" osklive jsem se usklibl a muj hadi ocas se vzedmul a pricuchl k Yoko. Chtel si na ni pochutnat.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Ticho ktoré zapôsobilo po návrate tak známeho užívateľa najmocnejšieho Doujutsu na svete, Ogiho pohľad z temnoty na veľmi malý okamih ktorý nešlo len tak postrehnúť, prešiel z temnoty na obrovskú dávku žiadosti, lčnosti po oku schovanom v hlave Nagata. Bez slov však ostal stáť na mieste, pozorujúc toto nepríjemné vysávanie čakry, kedy Nagato naberal späť svoje dávno stratené sily, o sily ktoré prišiel v boji s jej predkom. Aký paradox, Nagato bol z klanu Uzumaki tiež. Hebi dokončil svoju prácu, prišla na rad jeho. Postava ktorá nepreukazovala žiaden druh ľútosti či spytovanie sebavedomia, podišla k Yoko a okom jej vzhliadla do očí. Tmavé oko plné nenávisti a zloby, oko ktoré v minulosti narobilo obrovských problémov. Oko tak podobné oku iného mocného Uchíhu. Mangekyou Sharingan, ktorého vzor mal v minulosti Madara...
... „Tsukuyomi..“ Prehovoril tichým hlasom keď sa ich oči stretli a čas aj svet sa zastavil. Sekundu nato ako túto zlovestnú techniku vytvoril, ju aj dokončil, no nie pre Yoko ktorá v inom svete strávila celý deň vypočúvnia. Ani Uzumaki nedokázal vydržať nápor tejto techniky, značne oslabenej kvôli čakre, napriek tomu dosť silnej aby z nej vymámil všetky potrebné informácie o jej dedine, jej Kágovi, pôvode a o Yoko samotnej. Všetky tieto informácie teraz predal Hebimu, ktorý určite bude prácou uspokojený, postava si späť po technike prehodila svoju kapucňu na hlavu a o krok ustúpila, kašľajúc na zdravotný stav Yoko.
„Idem za ním..“ Prehovoril znova, tentoraz ale mieril na Hebiho s jeho plánom chrániť Tsuchikágeho. Pre istotu, kto vie čo mala v pláne tá bosorka a jej neobyčajne neobyčajná sestra. Chvíľku tam len postával, než ho obklopili čierne plamene a on v ohňoch Amaterasa zmizol.
Presun...
Yogi- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 101
Sledoval jsem jak Yoko sdelovala svoje ntajemstvi. Mel jsem velikou radost a slizce se usmival. Pak Ogi odesel. Neco jsem si vsak uvedomil, Ogi zradi. Musel jsem posilnit sve schopnosti. Polozil jsem pravou ruku na hlavu Yoko, Nagato poodstoupil. Zacal jsem ji lecit. Levou rukou s cakra skalpelem jsem ji z bricha vyjmul kus masa. Jeji rana se ale zacelovala. To byla moje sila. Maso jsem zapecetil do svitku a odebral se do svych komnat.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Až na to, že jsem byla pěkná podivínka a mohli ze mě dostat maximálně to, kde se nachází figurína, se kterou si při tréninku ráda povídám, to bylo zřejmě prospěšné. O své vesnici jsem nic nevěděla, kromě rozmístění budov, které jsem znala. A já věděla, jak domů, kam na jídlo a kam pro misi. To bylo tak vše. Škoda, kdyby si vybrali jiného shinobiho, možná by to byl někdo, kdo si všímá okolního světa a ví alespoň, kde je veřejné wc.
Každopádně mi z toho bylo zle, smysl pro humor byl ten tam. Zaskučela jsem bolestí, když mi doslova vytrhl kus masa z těla a ze rtů mi stekla kapka krve, jak jsem si je prokousla. Vzápětí mě vyléčil... a nechal mě tam.
Schoulila jsem se do klubíčka a čekala, co bude dál.
Každopádně mi z toho bylo zle, smysl pro humor byl ten tam. Zaskučela jsem bolestí, když mi doslova vytrhl kus masa z těla a ze rtů mi stekla kapka krve, jak jsem si je prokousla. Vzápětí mě vyléčil... a nechal mě tam.
Schoulila jsem se do klubíčka a čekala, co bude dál.
Yomi Hikikomori- Jounin
Po chvíli do cely k Yoko vstoupila pěti členná skupina shinobi, která nesla nádobu asi půl metru vysokou a širokou zhruba jako hrubý dub. Nebylo to nic malého. Co však bylo podivné-> Proč nějaká blbá nádoba potřebovala pěti členný doprovod? Tuhle otázku si Yoko mohla klást. Některé lidi by si v nádobě dokázali představit různe věci, které by se v nádobě mohli nacházet např.: kohouty, kachničky, krávy etc. Nic takového by však nemělo tak hrůzostrašnou chakru jaká se nacházela v nádobě. Samotná nádoba působila velmi strašidelně a nebezpečně. Natož to co se v ní nacházelo. pěti členná skupina pak následně vyčkávala v cele na příchod Hebiho.
Dorazil jsem do archivu. Juro už zde nechal přinést Yonbiho. Byli zde i oběti, což bylo ještě lepší. Můžu ho hned vyvolat.
Z mého hadího ocasu vylezl svitek potřísnění něčím podivným. Položil jsem ho před jednoho z ninjů a nic neříkal. Na zemi se objevil podivný vzorce ve tvaru ptáka a se znaky nebe a země. Najednou se začal ninja měnit, pokrývat prachem a špínou. Začal se formovat v legendárního ninju, jehož příběh je nesmrtelný. "Kuchiyose: edo tensei!"nic tak hrůzostrašného stráže dosud neviděli. Během několika vteřin stál předemnou Hatake Kakashi. Hodil jsem kunai s lístkem a vložil jej přímo do jeho hlavy. Tudíž jsem potlačil veškeré jeho emoce a vzpomínky. Objevila se za ním rakev a zmizel. Přivolal jsem ho zpět v plné síle. Což znamená, že jsem DNA Yoko získal a přijal za svou. Nechal jsem ostatní stráže, ať Yonbiho přinesou blíže k Yoko. Z mé pravé ruky vyšlo ven několik hadů, které Yoko narovnali a pevně svázaly. Ocasem jsem uchopil její tričko a nadzvedl jej. Přivolal jsem pečetní kruh a poskládal ruční pečeť.
"Odteď..budeš časovaná bomba..Shishou fuuin!" Yonbiho nádoba praskla a mohutná čakra, která neměla čas se zformovat okamžitě vstoupila do břicha té dívky. Chvíli jsem si hrál s pečetí a přidal na ní i poněkud jiný vzorec než měla původní. Nikdo nevěděl proč, ani co je zač. Chvíli jsem tam stál a hleděl na své dílo.
Z mého hadího ocasu vylezl svitek potřísnění něčím podivným. Položil jsem ho před jednoho z ninjů a nic neříkal. Na zemi se objevil podivný vzorce ve tvaru ptáka a se znaky nebe a země. Najednou se začal ninja měnit, pokrývat prachem a špínou. Začal se formovat v legendárního ninju, jehož příběh je nesmrtelný. "Kuchiyose: edo tensei!"nic tak hrůzostrašného stráže dosud neviděli. Během několika vteřin stál předemnou Hatake Kakashi. Hodil jsem kunai s lístkem a vložil jej přímo do jeho hlavy. Tudíž jsem potlačil veškeré jeho emoce a vzpomínky. Objevila se za ním rakev a zmizel. Přivolal jsem ho zpět v plné síle. Což znamená, že jsem DNA Yoko získal a přijal za svou. Nechal jsem ostatní stráže, ať Yonbiho přinesou blíže k Yoko. Z mé pravé ruky vyšlo ven několik hadů, které Yoko narovnali a pevně svázaly. Ocasem jsem uchopil její tričko a nadzvedl jej. Přivolal jsem pečetní kruh a poskládal ruční pečeť.
"Odteď..budeš časovaná bomba..Shishou fuuin!" Yonbiho nádoba praskla a mohutná čakra, která neměla čas se zformovat okamžitě vstoupila do břicha té dívky. Chvíli jsem si hrál s pečetí a přidal na ní i poněkud jiný vzorec než měla původní. Nikdo nevěděl proč, ani co je zač. Chvíli jsem tam stál a hleděl na své dílo.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Usnula jsem a vzbudil mě až příchod větší skupiny. Proč za mnou ale posílali pět lidí? Něco nesli. Předpokládala jsem, že mi neuvařili kotel plný kouzelného nápoje, takže to muselo být něco, co sem chtěli ukrýt. Že jsem se spletla se ukázalo až když opravdu zamířili ke mě. A pak mi svitlo!
"Dárek?" ušklíbla jsem se. "Ale já mám narozeniny na jaře! Oproti tomu Ai, to je moje dřevěná figurína, určitě by se jí něco takového hodilo!"
Pak se tu zase objevil ten podivný had.
Ten... Sáně! Slůj! Santa! Saň! ...Sennin!
Spokojená s tím, že jsem přišla na jeho jméno jsem se na něj usmála. A vzápětí ten úsměv zmizel, protože mě znechutilo, jakým způsobem se dostal ke svitku.
Tfuj, kde to schovává?
Vše ostatní bylo příliš rychlé na reakci. Musela jsem křičet. Určitě jsem křičela, ale nějak mě to zmohlo. Na druhou stranu to bylo brzy pryč. Jen jsem se cítila nějak... plnější. Něco do mě přidali. A pak ten "člověk" jen stál a hleděl mi na břicho.
"Ty úchyláku!"
Kdybych měla dost síly, snažila bych se vyprostit, ale ono to jaksi nešlo. Spíš jsem měla pocit, že melu z posledního.
"Dárek?" ušklíbla jsem se. "Ale já mám narozeniny na jaře! Oproti tomu Ai, to je moje dřevěná figurína, určitě by se jí něco takového hodilo!"
Pak se tu zase objevil ten podivný had.
Ten... Sáně! Slůj! Santa! Saň! ...Sennin!
Spokojená s tím, že jsem přišla na jeho jméno jsem se na něj usmála. A vzápětí ten úsměv zmizel, protože mě znechutilo, jakým způsobem se dostal ke svitku.
Tfuj, kde to schovává?
Vše ostatní bylo příliš rychlé na reakci. Musela jsem křičet. Určitě jsem křičela, ale nějak mě to zmohlo. Na druhou stranu to bylo brzy pryč. Jen jsem se cítila nějak... plnější. Něco do mě přidali. A pak ten "člověk" jen stál a hleděl mi na břicho.
"Ty úchyláku!"
Kdybych měla dost síly, snažila bych se vyprostit, ale ono to jaksi nešlo. Spíš jsem měla pocit, že melu z posledního.
Yomi Hikikomori- Jounin
Přišel jsem do archivu a svým hadím ocasem omotal Yoko velice pevně okolo těla. Odhrnul jsem ji triko a na prstech levé ruky se objevily podivné znaky. "Jikan no Fuuin!" vtiskl jsem ji pečeť, která určitě musela hodně bolet na místě, kde už pečeť měla.
"Tak milá Yoko, teď budeš sloužit jako nástroj zničení vlastní vesnice," ušklíbl jsem se a poskládal několik pečetí. "Nehan Shoja no jutsu," její tělo pokryla pírka a okamžitě usnula. Vzal jsem její tělo a odešel do kanceláře Tsuchikageho.
"Tak milá Yoko, teď budeš sloužit jako nástroj zničení vlastní vesnice," ušklíbl jsem se a poskládal několik pečetí. "Nehan Shoja no jutsu," její tělo pokryla pírka a okamžitě usnula. Vzal jsem její tělo a odešel do kanceláře Tsuchikageho.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
"K ničení vlastní...?"
Ani jsem nebyla schopná dokončit větu, když jsem se propadla do snad nekonečného spánku.
Co se mnou chtějí udělat?
//Přesun
Ani jsem nebyla schopná dokončit větu, když jsem se propadla do snad nekonečného spánku.
Co se mnou chtějí udělat?
//Přesun
Yomi Hikikomori- Jounin
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Hoshi Teikoku :: Iwagakure
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: