Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Věznice

3 posters

Goto down

Věznice Empty Věznice

Příspěvek pro Arata Hiashi Fri Jul 26, 2013 10:31 am

Na první pohled se jedná o dost strašidelnou budovu, ale ta je chráněná a hlídaná několika jednotkami ninjů jak uvnitř tak ven, odtud se jen tak nikdo nedostane ovšem dostat se tam je tak snadné, stačí jen něco v Kumo provést.
Arata Hiashi
Arata Hiashi
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 87

Návrat nahoru Goto down

Věznice Empty Re: Věznice

Příspěvek pro Ken Hiashi Fri Jul 26, 2013 10:38 am

Prišli sme až k väznici. Chudák ten nukenin, ktorého sme šli vypočúvať. Asi som bol moc precitlivelý, ale pravda je taká, že som ho až príliš málo ľutoval. Čakal som, že ho Arata hneď aj zabije pri vypočúvaní. Vlastne ani s ním nezačne. Rozmýšľal som nad tým, že budem ja vypočúvať radšej toho nukenina, bolo by to lepšie a dokonca by sme z neho dostali aj informácie. Ak by ho teda vypočúval otec, informácie by sme nedostali.
"Necháš to vypočúvanie na mne?"
Opýtal som sa otca a čakal ako zareaguje.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 449

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arata Hiashi Fri Jul 26, 2013 10:45 am

"No jistě jak jinak se to máš naučit?" praštil jsem ho přátelsky do ramene a prošel celou chodbou až k poslední cele, kde seděl na židli připoután.
"Ujmi se činnosti synku."
Arata Hiashi
Arata Hiashi
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat Jul 27, 2013 7:39 am

Nukenin seděl na židli se zavřenýma očima a sklopenou hlavou. Najednou zaslechl, jak se k němu někdo blíží. Zvedl hlavu a otevřel oči. Přišli k němu dvě mužské postavy. Nukenin tušil, že ho jdou vyslýchat. Chvíli je pozoroval a opřel se o židli. Pak zase zavřel oči a doufal, že ho přitom nebudou moc mučit.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 356

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sat Jul 27, 2013 9:20 am

Vošiel som dnu a mierne som sa natiahol.
"Tak hovor, kto ťa poslal, o čo si sa pokúšal a všetko spojené s tým, že si práve tu. Chcem počuť každý detail."
Dúfal som, že to bude ľahké a že sa nebude brániť. Nebol som predsa sadista, ale pokiaľ to nepôjde inak, tak nebudem mať na výber.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arata Hiashi Sat Jul 27, 2013 10:17 am

šel jsem hned za ním a opřel se zády o mříže s rukama založenýma na hrudi a s vážným až úděsným pohledem jsem sledoval syna i nukenina.
Arata Hiashi
Arata Hiashi
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun Jul 28, 2013 8:47 am

Nukenin chvíli jen seděl se zavřenýma očima a přemýšlel, co má říct. Pak otevřel oči a konečně promluvil: "A co když vám to neřeknu? Co se mnou uděláte?"
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sun Jul 28, 2013 10:47 am

"No, budem musieť použiť pár donucovacích prostriedkov, ak nebudeš naozaj stále nič hovoriť. Nakoniec na teba pustím Raikageho a to už sa môžeš rozlúčiť so životom, ak sa tak ďaleko dostaneme. Takže byť tebou všetko pekne a pravdivo poviem. Tak odpovedz na otázky."
Povedal som pokojne. Šiel som na to s mierou, nechcel som zbytočne doňho mlátiť ako do boxovacieho vreca. Bolo by to zbytočné, navyše ja som bol priateľský typ.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun Jul 28, 2013 12:25 pm

Nukenin se trochu vylekal a chvíli mlčel. Nevěděl jestli má říct pravdu nebo lež. Nakonec se rozhodl že trochu promluví, protože nechtěl zažít Raikageho hněv. "Byl jsem poslán do Kumo abych špehoval Raikage a zjistil kde v jaký čas je. Jakmile bych vše zjistil, dal bych znamení svým spojencům a spáchali bychom...atentát na Raikageho. Kdo toto vše nařídil vám však neřeknu." řekl nukenin a v jeho tonu bylo slyšet že má strach. Nemohl říct kdo ho poslal. Prostě nemohl
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sun Jul 28, 2013 12:33 pm

"Nie? Tak to je škoda."
Povedal som a zlomyseľne som sa uškrnul. Otočil som sa na toho nukenina a jednu som mu vrazil priamo do nosa.
"Naozaj to nepovieš kto ťa poslal?"
Poznamenal som a potom som mu vrazil jednu ranu z prava a druhú zľava.
"Nepríde mi to fér ťa takto tĺcť, keď si priviazaný."
Dodal som a čakal som, kým niečo povie. Samozrejme som mohol pokračovať, ale radšej som počkal, kým niečo povie.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun Jul 28, 2013 12:45 pm

Nukeninovi začala téct krev z nosu. Nemohl si ji utřít, tak při další větě trochu huhňal: "Je mi jedno jak mě bude mlátit. Tam odkud pocházím mě mlátili mnohem víc. Nic vám neřeknu!" Uvnitř však nebyl tak tvrdohlavý jak se zdálo. Měl chuť jim to vše říct, protože ty rány boleli o dost víc než odtamtud odkud pochází.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sun Jul 28, 2013 12:59 pm

"Zlá odpoveď."
Poznamenal som a potom som vytiahol katanu.
"Bude ťa to bolieť, a potom ako na tvoju ranu od tejto katany priložím soľ, budeš tu kričať a po celom areály bude počuť tvoj krik. Tá bolesť bude veľká. Tak si ešte raz rozmysli svoju odpoveď."
Dopovedal som a katanu som priložil k jeho hrudi. Čakal som, kým mi povie, čo chcem vedieť, ak by to neurobil. Bolelo by ho to.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun Jul 28, 2013 1:09 pm

Nukenin začal mít čím dál větší strach. Začal se potit a trochu se klepal. "D-dobrá. Poslal mě nějaký divný chlápek. Není z žádné vesnice a je hrozně silný. Možná by porazil i Kage. Hrozil že mě a mé spojence zabije a zapálí naše domovy s naší rodinou. Museli jsme mu vyhovět."
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sun Jul 28, 2013 1:17 pm

"Tak teda, povedz mi ako vypadal, odkiaľ je a všetko čo si si na ňom všimol. Každý detail."
Povedal som a svoju katanu som si dal naspäť na chrbát.
Ešte, že odmietol to týranie, vždy som nerád robil takéto veci.
Už som sa trochu pousmial. Poškrabal som sa vo vlasoch a čakal na jeho reakciu. Dúfal som, že povie všetko, čo vie.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun Jul 28, 2013 3:56 pm

Nukenin si oddechl že už je v bezpečí a pokračoval: "To bohužel nevím. Měl na sobě velký černý plášť, velký klobouk, sluneční brýle a šátek přes pusu. Do obličeje mu vůbec nebylo vidět. Byl celkem velký a štíhlí. Odkud je to bohužel nevím. Nic mi neřekl."
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sun Jul 28, 2013 9:36 pm

"Verím ti a tí tvoji spoločnici sú kde? Chcú stále spáchať atentát?"
Opýtal som sa. Samozrejme, že by otca nejakí obyčajní žoldáci zabili. To je ako samovražda. O jeho schopnostiach som nemohol pochybovať. Veď to sa ani nedalo.
Tentokrát som čakal na jeho odpoveď a pozeral som sa mu do očí. Dúfal som, že odpovie pravdivo.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jul 29, 2013 1:43 pm

Chvíli nukenin mlčel a pak řekl: "Myslím, že pořád čekají na moji zprávu, zda-li je vše k atentátu připravené. Neví o tom že jste mě chytili. Nachází se někde v okolí Kumo."
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Mon Jul 29, 2013 2:05 pm

"Tak vidíš, že to ide bez zbytočnej bolesti."
Poznamenal som a pousmial som sa. Stihol som však ešte poznamenať.
"Ak je to pasca, tak ťa to bude veľmi bolieť, ale o to sa postará už Raikage-sama. "
Keď som dopovedal, pousmial som sa na Raikageho.
"Idem za Rin, Raikage... Oznámiť jej tieto správy."
Poznamenal som smerom k otcovi. Šiel som smerom za Rin. Mala by byť v kancelárií asistentky Raikageho.
"Dajte tomu nukeninovi poriadne najesť."
Dodal som k strážiam pri odchode.
Presun
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arata Hiashi Sat Aug 03, 2013 8:15 pm

Měl jsem strašnou chuť ještě někoho zamordovat. Potom co jsem dostal do vězení i ty ostatní nukeniny co na mě číhali tak jsem se odebral zpět. Měl jsem tolik síly, že bych mohl napájet elektřinou celou Kumogakure krát dvěma. Prokřupnul jsem si prsty a šel ke strážníkům. Vydal jim pokyny a pak si luskal cestou k východu. Stále jsem ve formě. Jsem prostě mladík...
Arata Hiashi
Arata Hiashi
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: