Oddechová RPG
+7
Ryuu Hiroshi
Yorimi Sonoe
Reina Kana
Hikaru Hyuuga
Lucy Shiro
Killunia
Assasin Senju
11 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Oddechová RPG
Oddechová RPG
Zdravím,
tak s Hitomi jsme si docela nedávno vzpomněli na starou PRG We are, která fungovala před sto lety. Napadlo nás tedy vytvořit něco podobného i tady, kde bychom mohli hrát v případě, že by Naruto příběh stál a na někoho se čekalo.
S Reinou jsme vymysleli dvě varianty příběhů.
1) Střední škola superhrdinů
2) Historie, středověk, starověk, to je celkem jedno
Pokud bude zájem, tak napište a můžeme se domluvit. Hlasujte také, co je Vám bližší.
Děkuji a přeji příjemné prázdninové dny
:-)
tak s Hitomi jsme si docela nedávno vzpomněli na starou PRG We are, která fungovala před sto lety. Napadlo nás tedy vytvořit něco podobného i tady, kde bychom mohli hrát v případě, že by Naruto příběh stál a na někoho se čekalo.
S Reinou jsme vymysleli dvě varianty příběhů.
1) Střední škola superhrdinů
2) Historie, středověk, starověk, to je celkem jedno
Pokud bude zájem, tak napište a můžeme se domluvit. Hlasujte také, co je Vám bližší.
Děkuji a přeji příjemné prázdninové dny
:-)
Re: Oddechová RPG
Bližší je mi historie, ale ráda bych uvedla svou Temari Ookami zase do hry...
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Mě ta škola pronásleduje fakt na každým kroku T_T
Škola superhrdinů a historie, to je vše škola xD Co s tím máte! ˘^˘
Ale ne, může být v tý škole superhrdinů srandááá
Ano ˘^˘ Bude sranda! Nebude to nuda jak v reálu! Ne? O_o
Škola superhrdinů a historie, to je vše škola xD Co s tím máte! ˘^˘
Ale ne, může být v tý škole superhrdinů srandááá
Ano ˘^˘ Bude sranda! Nebude to nuda jak v reálu! Ne? O_o
Lucy Shiro- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 372
Jojo a Hodne perverznosti
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
žádné perverznosti na to osobně dohlídnu! V žádném případě už se nestane to, co se stalo na we are, za tuhle rpg se nehodlám stydět.
Historie tím se myslelo pro upřesnění příběh z přístavního městečka třeba kde pro kluky může být lákavé práce na lodi pod službami Veličenstva krále a pro dívky nějaké to vyšší postavení nebo venkovská sídla, plesy, hony, schválnosti. Respektive se tu mělo jednat o dva rody, které si půjdou po krku.
Ze školy superhrdinů komentovat moc věci nemusím, pokud jste viděli film. Upravíme to samozřejmě, nevím jestli je to dobré aby se tam hrálo na hrdiny a poskoky.
Ale v žádném případě nebudou perverznosti!!!
Historie tím se myslelo pro upřesnění příběh z přístavního městečka třeba kde pro kluky může být lákavé práce na lodi pod službami Veličenstva krále a pro dívky nějaké to vyšší postavení nebo venkovská sídla, plesy, hony, schválnosti. Respektive se tu mělo jednat o dva rody, které si půjdou po krku.
Ze školy superhrdinů komentovat moc věci nemusím, pokud jste viděli film. Upravíme to samozřejmě, nevím jestli je to dobré aby se tam hrálo na hrdiny a poskoky.
Ale v žádném případě nebudou perverznosti!!!
Reina Kana- Otokage
- Počet příspěvků : 906
Pf, já mám svoji školu ráda.
Netvrdím, že by se mi nelíbila historie, ale mám pocit, že by byla na fóru "nehratelná". Pro historii by byly třeba znalosti a ne každému by se jistě chtělo v tomto horku studovat poměry, které byly v době, ve které bychom hráli. Také se obávám, že by se spousta věcí spletla a pak bychom měli zmatek i v opravdové škole, když bychom narazili na vychování dívek a práci chlapců. Proto raději textovku pro superhrdiny.
Inu, ale myslím, že hra na poskoky a hrdiny by mohla být vážně zajímavá. Určitě by to dalo možnost rozvinou více příběhů, navíc by tam bylo i rozřazování a vytvořilo by to určitou hierarchii.
Netvrdím, že by se mi nelíbila historie, ale mám pocit, že by byla na fóru "nehratelná". Pro historii by byly třeba znalosti a ne každému by se jistě chtělo v tomto horku studovat poměry, které byly v době, ve které bychom hráli. Také se obávám, že by se spousta věcí spletla a pak bychom měli zmatek i v opravdové škole, když bychom narazili na vychování dívek a práci chlapců. Proto raději textovku pro superhrdiny.
Inu, ale myslím, že hra na poskoky a hrdiny by mohla být vážně zajímavá. Určitě by to dalo možnost rozvinou více příběhů, navíc by tam bylo i rozřazování a vytvořilo by to určitou hierarchii.
Reini? xD Perverznosti neeeeee? ˘^˘
BTW: Vsadím se o balíček gumídků že ona tam bude jako první co někoho sbalí! x333
No, je to obojí dobrýýý ^^
BTW: Vsadím se o balíček gumídků že ona tam bude jako první co někoho sbalí! x333
No, je to obojí dobrýýý ^^
Lucy Shiro- Mrtvý/á
To ještě nevíš že jestli se škola superhrdinů povolí tak já budu ředitelka Kometa nechtěj vědět jakou budu mít schopnost
A podle mě by slušné vychování z dob historických vůbec nikomu neuškodila
Ale dobrý Lucy tentokrát fakt ne
A podle mě by slušné vychování z dob historických vůbec nikomu neuškodila
Ale dobrý Lucy tentokrát fakt ne
Reina Kana- Otokage
Škola !!! Party Hard
Ryuu Hiroshi- Jounin
- Počet příspěvků : 29
Ředitelka Kometa? Doufám že budeš mít kreativnější jméno xD
A ta historie, souhlasím s Shijin, nikomu se v srpnu nechce učit xD vlastně...ani o školním roce (nepočítajíc ty co to baví, což je dost malý procento) -,-
AAAA jo! To je můj člověk!
PARTY HARD! *****.******
A ta historie, souhlasím s Shijin, nikomu se v srpnu nechce učit xD vlastně...ani o školním roce (nepočítajíc ty co to baví, což je dost malý procento) -,-
AAAA jo! To je můj člověk!
PARTY HARD! *****.******
Lucy Shiro- Mrtvý/á
Nikomu by ono vychování neuškodilo, ale ne každému by sedlo. Stejně by tam časem pobíhal někdo, kdo by ignoroval pravidla, ohnul každou ženskou, protože v té době mu to nikdo nedokáže nebo po případě někdo, kdo by používal slova, která v té době ještě neexistovala. Nevím, k hraní historie na fóru jsem skeptická, ať už by se to hrálo jakýmkoli způsobem, paní ředitelko.
Prostě historie ne T_T Spousta lidí tu ještě nemá dodělánou základku Já skoro, zbývá devítka to je v pohodě. Jestli by se ale ta historie odehrávala někdy ve středověku, tak na co je nám dobrým lidem Wikipedie že? ^^ Ale ne, moderní škola s iPhonama a tabletama je lepší x3
Lucy Shiro- Mrtvý/á
Pche za mojich skolnich let byl zazrak jak mel nekdo Nokiu 3310
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Mně je jedno, jestli toho arogantního hajzlíka budu mít ve středověku nebo ve škole, ale superhrdinové nabízejí větší potenciál.
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Nemám iphone ani tablet a mám svoji školu ráda. *facepalm*
Nejde o dokončenou/nedokončenou základní školu. Historii musí mít člověk rád, aby ji uměl hrát, musí se o ni zajímat a to nesplňují všichni. Mimo fórum znám ve svém věku jediného člověka, který by v "našem věku" beze všeho byl schopný hrát z téměř jakékoli doby tak, aby to bylo uvěřitelné.
Nejde o dokončenou/nedokončenou základní školu. Historii musí mít člověk rád, aby ji uměl hrát, musí se o ni zajímat a to nesplňují všichni. Mimo fórum znám ve svém věku jediného člověka, který by v "našem věku" beze všeho byl schopný hrát z téměř jakékoli doby tak, aby to bylo uvěřitelné.
O_O Já mlčím, jen klid, žádnej stres jo ˘^˘
Jen říkám, že ne každýmu by se chtělo hrát za takové doby T_T
A máš ráda školu? Aha...i takový lidi se najdou ^^...Taky bych jí měla ráda kdybych už konečně chodila na střední! o_X Jenže základka je utrpení T_T navíc ta moje...No je mi to jedno, ať historie nebo super schopnosti Hrát budu obojí :333
Jen říkám, že ne každýmu by se chtělo hrát za takové doby T_T
A máš ráda školu? Aha...i takový lidi se najdou ^^...Taky bych jí měla ráda kdybych už konečně chodila na střední! o_X Jenže základka je utrpení T_T navíc ta moje...No je mi to jedno, ať historie nebo super schopnosti Hrát budu obojí :333
Lucy Shiro- Mrtvý/á
Assassin: Jo, Temari Ookami byla (je) má postava...
Já mám historii moc ráda, s chováním postavy podle starých způsobů také problém nemám, jen bych prostě ráda vrátila do hry postavu, jež mi přirostla k srdci, než abych si musela dělat postavu novou...
Já mám historii moc ráda, s chováním postavy podle starých způsobů také problém nemám, jen bych prostě ráda vrátila do hry postavu, jež mi přirostla k srdci, než abych si musela dělat postavu novou...
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Nevím, jestli pokračovat s hlasováním, když je rozhodnuto :-D Ale necháme to ještě do dnešní půlnoci.
Lucy? To jsem opravdu zvědav, jestli budeš mít ráda školu, až budeš chodit na střední xD Já si říkal v devítce to samé a teď bych dal všechno za to, abych se do té devítky mohl vrátit xD
Bratranec studuje práva a tvrdí, že větší pohodu jakživ neměl, takže já bych rád zažil vejšku xD ˇ^ˇ I když, všechno je to samozřejmě o přístupu.. Tak jako tak, dej za ten rok vědět xD
Jo a samozřejmě, Škola superhrdinů ! :3
Bratranec studuje práva a tvrdí, že větší pohodu jakživ neměl, takže já bych rád zažil vejšku xD ˇ^ˇ I když, všechno je to samozřejmě o přístupu.. Tak jako tak, dej za ten rok vědět xD
Jo a samozřejmě, Škola superhrdinů ! :3
Uzumaki Allii- Počet příspěvků : 168
Ano Alli svatá pravda vejška je to nejlepší co může být, tu máš za těch 13 let studií vlastně za odměnu a i mě ty 4 měsíce volna už štvou a těším se do školy
Reina Kana- Otokage
Tak to velice rád slyším, Rei, teď už by to chtělo jen zabrat na té střední... xD
Uzumaki Allii- Počet příspěvků : 168
Jo, vejška je pohoda. Celej rok je to v klídku, nic neděláte, pak se jenom nadupnete na tři, čtyři dny redbullem colou, dáte jen tak tak zkoušky a jste zase vklidu...
Proboha, vy naivky...
Proboha, vy naivky...
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Vy jste fakt děsná banda, kazíte mi představy o super Střední škole! T_____T
A vejška?....Na tu se zase budu těšit až budu na střední, zatím se těším jen...a jen....na střední, takže řekněte že je fakt dost dobrá, budou tam hezcí kluci, super učitelé, hard party a bude to v pohodě *.* Ničíte mi představivost -,-''....šekuju pěkně >.<
Jinak...Chtěla jsem se ještě zeptat, jestli na tuto oddechovku uděláte nějaký místečko...Jakože, jestli se to vše bude odehrávat v jednom topicu -,- To by bylo fakt dost blbý...
A vejška?....Na tu se zase budu těšit až budu na střední, zatím se těším jen...a jen....na střední, takže řekněte že je fakt dost dobrá, budou tam hezcí kluci, super učitelé, hard party a bude to v pohodě *.* Ničíte mi představivost -,-''....šekuju pěkně >.<
Jinak...Chtěla jsem se ještě zeptat, jestli na tuto oddechovku uděláte nějaký místečko...Jakože, jestli se to vše bude odehrávat v jednom topicu -,- To by bylo fakt dost blbý...
Lucy Shiro- Mrtvý/á
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: