Raiki Senju
3 posters
Strana 1 z 1
Raiki Senju
Když už se to tady tak rozjelo, tak taky něco o sobě napíšu .
Jméno: Filip Pasák.
Bydliště: Praha a víc nepovim. Jestli chcete, klidně si mě můžete najít.
Věk: Pouhých 14. Cítím se celkem malý v této společnosti
Narozeniny: 7.7. Konkrétně jako Kiba a Akamaru XD.
Výška a váha: Výšku nevim, ale rozhodně nad 150 :Da váha mezi 50-55.
Vzdělání: Teď půjdu do 8 na základce, takže nic moc.
Zájmy: Samozřejmě anime. Pak taky většina her na PC (LoL, Minecraft atd...), rád se taky dívám na telku (hlavně na filmy od 20:00/20:20), rád sportuju (chodim na basket,někdy si s kámošema zahrajem i ten fotbal a jezdim na kole). Jednoznačně také NSGO a prostě ty různé věci na PC.
Hudba: No tak... líbí se mi skoro všechna, hlavně Gangnam style a tyhle blbosti .
Filmy: Většinou fantasy (HP,Pán prstenů a Hobit) a tak ty co jsou v kině .
Anime: Fuf, tak toho bude hodně: Naruto, Bleach, One Piece, Soul Eater, Death Note, Fairy Tail, Fullmetal alchemist, SAO (Sword Art Online) a Hunter X Hunter. Jako malej jsem se ještě díval na Sonica X, Pokémon, Beyblade Metal Fusion a Shaman King.
Oblíbené postavy: Takže... Naruto a Pakkun(Naruto)
Kon (Bleach) XD
Asi Luffy (One Piece)
Happy, Natsu a Lucy-chaan (Fairy Tail)
Brock(Pokémon) XD
a další už vyjmenovávat nebudu, to by jsme tady byli do večera.
Stav: Nepožkozený XD ne zatím Forever Alone.
O mně: Takže, mám dva sourozence. Bratra (12) a sestru (10). Jsme prostě pořád po 2 letech XD. Jedna máma a jeden táta, dvě babičky, jeden vlastní a jeden nevlastní děda a pak několik bratranců a sestřenic XD. Jsem závislák na anime. Moje vzdělání je takové střední (lepším se XD). Rád plavu, jezdim na kole a prostě sportuju, ale nejradši jsem stejně u toho PC. Sestra pořád otravuje, brácha taky, jsme prostě taková otravná rodina XD.
Postavy na NS: Raiki a nově i Totsuki (původně byl bratrův, ale nebavilo ho to s ním, tak mi ho dal.)
Fotka: Promiňte, ale nedám!!!!!
Skype: filipash4 (ještě z dob kdy jsem sledoval pokémony XD)
Jméno: Filip Pasák.
Bydliště: Praha a víc nepovim. Jestli chcete, klidně si mě můžete najít.
Věk: Pouhých 14. Cítím se celkem malý v této společnosti
Narozeniny: 7.7. Konkrétně jako Kiba a Akamaru XD.
Výška a váha: Výšku nevim, ale rozhodně nad 150 :Da váha mezi 50-55.
Vzdělání: Teď půjdu do 8 na základce, takže nic moc.
Zájmy: Samozřejmě anime. Pak taky většina her na PC (LoL, Minecraft atd...), rád se taky dívám na telku (hlavně na filmy od 20:00/20:20), rád sportuju (chodim na basket,někdy si s kámošema zahrajem i ten fotbal a jezdim na kole). Jednoznačně také NSGO a prostě ty různé věci na PC.
Hudba: No tak... líbí se mi skoro všechna, hlavně Gangnam style a tyhle blbosti .
Filmy: Většinou fantasy (HP,Pán prstenů a Hobit) a tak ty co jsou v kině .
Anime: Fuf, tak toho bude hodně: Naruto, Bleach, One Piece, Soul Eater, Death Note, Fairy Tail, Fullmetal alchemist, SAO (Sword Art Online) a Hunter X Hunter. Jako malej jsem se ještě díval na Sonica X, Pokémon, Beyblade Metal Fusion a Shaman King.
Oblíbené postavy: Takže... Naruto a Pakkun(Naruto)
Kon (Bleach) XD
Asi Luffy (One Piece)
Happy, Natsu a Lucy-chaan (Fairy Tail)
Brock(Pokémon) XD
a další už vyjmenovávat nebudu, to by jsme tady byli do večera.
Stav: Nepožkozený XD ne zatím Forever Alone.
O mně: Takže, mám dva sourozence. Bratra (12) a sestru (10). Jsme prostě pořád po 2 letech XD. Jedna máma a jeden táta, dvě babičky, jeden vlastní a jeden nevlastní děda a pak několik bratranců a sestřenic XD. Jsem závislák na anime. Moje vzdělání je takové střední (lepším se XD). Rád plavu, jezdim na kole a prostě sportuju, ale nejradši jsem stejně u toho PC. Sestra pořád otravuje, brácha taky, jsme prostě taková otravná rodina XD.
Postavy na NS: Raiki a nově i Totsuki (původně byl bratrův, ale nebavilo ho to s ním, tak mi ho dal.)
Fotka: Promiňte, ale nedám!!!!!
Skype: filipash4 (ještě z dob kdy jsem sledoval pokémony XD)
Naposledy upravil Raiki Senju dne Thu Aug 22, 2013 7:41 am, celkově upraveno 2 krát
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Re: Raiki Senju
Tebe neznám. ^^ Ale na čtrnáct píšeš zatraceně dobře (až na to "nepožkozený"), to se mi líbí. Také jsem tu začínala ve čtrnácti.
Re: Raiki Senju
Arigato Snažím se.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Similar topics
» Raiki Senju
» Raiki Senju a Totsuki
» Senju Raiki [CHŪNIN]
» Nepřítomnost-Yamamoto Senfai,Raiki a Totsuki
» Assasin Senju
» Raiki Senju a Totsuki
» Senju Raiki [CHŪNIN]