Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yogiho Dimenzia

Goto down

Yogiho Dimenzia Empty Yogiho Dimenzia

Příspěvek pro Yogi Wed Sep 11, 2013 5:01 pm

Yogiho Dimenzia Llllll10
Táto dimenzia je využívaná iba samotným Yogim, ktorý je jej stvoriteľ. Cez túto dimenziu môže cestovať iba Yogi a prienik do nej je nemožný, to platí aj o úniku. Bez Yogiho techniky sem nemôže vstúpiť absolútne nikto. Môže s ňou môže manipulovať ako chce, celá dimenzia je ako jedno veľké Genjutsu. Tiež ju môže používať aj na uskladňovanie dôležitých vecí, väznenie, týranie ľudí a podobne.
Yogi
Yogi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 101

Návrat nahoru Goto down

Yogiho Dimenzia Empty Re: Yogiho Dimenzia

Příspěvek pro Yogi Wed Sep 11, 2013 6:18 pm

Tma, týždne tmy a samoty sa podpísali aj na mojej schopnosti nejako reagovať na situáciu ktorá nastala na ohromnom bojisku. Ako dlhá jazva sa boj ktorý nedávno sa udial zapíše do dejín Shinobi sveta, v tento okamih som mal oveľa väčší problém. A to možnosť prežiť. Ako bolo možné že napriek porážke piatich Kágov a mojej vlastnej smrti som dokázal prežiť a naozaj záhadným spôsobom dostať sa z bojiska preč do bezpečia, ostávalo naďalej nezapojeným skryté. Tentoraz som ale ležal už dlhý mesiac v tme, niekde medzi realitou a snom, stratený v podivuhodnej dimenzii, do ktorej som sa dostal len vďaka naozaj dobrej náhode. Ticho a tma, chlad aký som cítil na odhalenom tele a tmavá hustá hmla sa zľahka dotýkala pokožky ktorá doteraz prejavovala známky slabosti. Akýkoľvek dotyk reagoval z pokožkou dosť drasticky, preto mi ostávalo jediné a to čakať v hmle, chlade a zime, tme a beznádeji, na pomalú a bolestivú smrť ktorú sebou prinášali zranenia odnesené z boja. To sa ale nestalo! Bol som povolaný späť do tohto sveta s istým poslaním ktoré mi bolo už dávno udelené a prvá fáza pohorela. Bolo jednoznačné, že ako bol divný spôsob prežitia takého boja, tak isto tajomným ostane aj moje podivuhodné vyliečenie sa. Nevedel som kde to som, nevedel som ako som sa sem dostal a len ako práve narodené dieťa som poznával normálne potreby, ako dýchanie, hlad, smäd, pohyb končatín. Čo i len malé zachvenie srdca mi bolo neznáme, pomaly som zisťoval ako na tom som, ako sa volám, čo robím.. Prečo som vstal uprostred ničoho, na modrastej kocke ktoré sa pomaly pod ťachrou rozpadávala. A nakoniec, sa začala sťahovať biela látka z môjho boku na celé telo, obaľovalo ho a ja som zo strachom v očiach sledoval ako miznem pod vrstvou látky implantovanou Zetsuom. Pred očami mi v ten okamih prebehol celý môj život a udalosti ktoré sa stali po mojej porážke až som v podvedomí vynoril jediné meno, jedno jediné..

... „Hebi..“ Prehovoril som potichu naozaj dosť zachrípnutým hlasom, čo bolo normálne keďže mesiac som strávil v tichu a úplnej samote, zabúdajúc na vlastnú reč. To meno, tá tvár, človek ktorý ma poslal do boja a spôsobil mi dosť hroznú bolesť, spravil zo mňa nežiadúceho číslo jedna a donútil ma ukázať svetu pravú tvár. Doteraz neznámy v maske, bol odhalený ako samotný Madara Uchíha. Avšak, od tejto chvíle kedy mi maska úplne zatvorila tvár a ostalo len jediné koliesko v tvári cez ktoré hľadelo čierne oko meniace sa na krvavú červenu ako nenávisť ktorá mi zaplápolala v srdci, pohľadom som prešiel po miestnosti a zahľadel sa dopredu, kde sa predo mnou vytvorila gulička z divnej hmoty a tá začala pomaly vťahovať celé moje telo, ktoré ale nezmizlo. Prvý pokus, druhý a tretí. Sto dvadsať dva pokusov som potreboval na konečné využitie tejto techniky, konečne z novou identitou, schopnosťami, čakrou a všetkým možným som zmizol v tmavej guličke a už sa neobjavil. Avšak, kde sa objavím v tejto chvíli bolo neznáme, moje cesty mierili presne kam sa očakávalo. Do Iwy, za Hebim, zabiť ho..

Presun...

Yogi
Yogi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 101

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: