Chuunin exam - part one - vyhodnocení
3 posters
Strana 1 z 1
Chuunin exam - part one - vyhodnocení
Dobré odpoledne,
konečně jsem se dostal k tomu, abych opravil vaše testy, omlouvám se za čekání a moji neuvěřitelnou (pro některé uvěřitelnou) neaktivitu.
Nemám žádný komentář k odpovědím. Otázky byly jasně vymezené, body také. Hodnotil jsem to následovně.
a) V první i ve druhé části - minimálně 60%
b) Z každé části jsem sečetl body a vypočítal procenta. Museli jste mít opět minimálně 60%. Pokud jste neměli celkově min. 60%, neprošli jste.
c) Minimálně jedno plus v doplňkových otázkách
Dopadlo to tedy takhle..
Podle tabulky vidíte, že uspěli všichni, někteří byli daleko za minimální hranicí, někteří byli hooodně blízko.
Gratuluji všem a děkuji za účast!!
Sledujte aktuality, brzy napíšu informace o další části.
S pozdravem
Assasin Senju
konečně jsem se dostal k tomu, abych opravil vaše testy, omlouvám se za čekání a moji neuvěřitelnou (pro některé uvěřitelnou) neaktivitu.
Nemám žádný komentář k odpovědím. Otázky byly jasně vymezené, body také. Hodnotil jsem to následovně.
a) V první i ve druhé části - minimálně 60%
b) Z každé části jsem sečetl body a vypočítal procenta. Museli jste mít opět minimálně 60%. Pokud jste neměli celkově min. 60%, neprošli jste.
c) Minimálně jedno plus v doplňkových otázkách
Dopadlo to tedy takhle..
Jméno | první část body a procenta | druhá část body a procenta | doplňující otázky | celkové hodnocení % |
Katashi | 11/15, 73% | 12/15, 80% | +,-,+ | 76% |
Killunia | 13/15, 86% | 15/15. 100% | +,-,+ | 93% |
Raiki | 14/15, 93% | 13/15, 86% | +,-,+ | 90% |
Ken | 14/15, 93% | 6/15, 40% | +,+,+ | 66% |
Fuu | 13/15, 86% | 12/15, 80% | -,-,+ | 83% |
Gratuluji všem a děkuji za účast!!
Sledujte aktuality, brzy napíšu informace o další části.
S pozdravem
Assasin Senju
- starý topic:
- Chuuninské zkoušky
tak vážení...Už jste se konečně dočkali...chuuninské zkoušky jsou tady! Tato zkouška probíhá ve válečném stavu, takže o to bude mimořádná. První část bude klasická, test, který prověří Vaše znalosti z Naruta a přibude část o znalostech historie fóra!
Vyvolení se dostanou do závěrečné části, ta bude speciální válečná míse vyhlášená pěti kage. Abyste se dostali do druhé části musíte také splnit alespoň 2 libovolné mise.
Tak buďte připraveni!
S pozdravem
AS
Test zde!
https://docs.google.com/forms/d/1Aww3JBVVSJ6fwrxZ1mmYmzLuuI_h7WtgejTcaVkKszM/viewform
Máte na to 2 týdny, na konci testu se podepište. Berte to vážně! Ten test je velmi důležitý, ale musíte zachovat chladnou hlavu. Zvládnete to! Držím palce.
Máte možnost jedné opravy.
Obě části musíte splnit minimálně na 60%.
Prodlužuji termín odevzdání na 20. 10. 2013
Re: Chuunin exam - part one - vyhodnocení
Já mám nejvyšší celkové skóre? Waaaat? Jak se mi to povedlo po těch pitomostech, co jsem tam psala? xD xD
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Re: Chuunin exam - part one - vyhodnocení
Ten pocit, když lidi, kteří tvrdili, že to nedají a trpěli depresí jsou lepší jak vy -.-
Katashi Souta- Počet příspěvků : 329
Similar topics
» Killunia Nekotatsu [CHUUNIN]
» Sarada Senju[CHUUNIN]
» Yoko Uzumaki [TSUKIGAKURE CHUUNIN]
» Kirin Yakushi [OTOGAKURE CHUUNIN]
» Sarada Senju[CHUUNIN]
» Yoko Uzumaki [TSUKIGAKURE CHUUNIN]
» Kirin Yakushi [OTOGAKURE CHUUNIN]
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: