Lastovičky
3 posters
Strana 1 z 1
Lastovičky
Lastovičky
Druh: Vtáci
Zameranie: Podpora/Útok
Elementy: Sution, Fuuton
Veľkosť: Normálna
Rank: C-S /Podľa schopnosti využitia
Sekundárne schopnosti: Telepatia s užívateľom. Telepatia však funguje len cez obrazy a zvuky, nie cez slová.
Jedinci
+Klasický jedinci ktorý nemajú "meno", alebo ich je tak veľa, že ich mena nie sú podstatné. Slúžia ako "špehovia". Ovládajú techniku Kirigakure no jutsu, Telepatiu a sú schopný s Toujouom komunikovať na veľmi veľké vzdialenosti. Po niekoľkých kilometroch sa však komunikácia ukazuje len na Toujouovej schopnosti vycítiť, ktorým smerom sa jedinci nachádzajú.
Jutari
-Jutari klasický zástupca kuchiyosen lastovičiek. Je veľký 17 centimetrov a je taktiež klasického sfarbenia. Jeho schopnosti spočívajú v používaní jeho vlastných techník s elementom suitonu ktoré nesú zväčša podobu "dažďa". Najväčšou zvláštnosťou je odolnosť. Je extrémne odolný a neustále obalený vo svojom "dažďovom brnení" cez ktoré nevedia preniknúť ani silné ninjutsu či taijutsu techniky. Slúži ako podpora pri súboji či ďalšia možnosť "útoku". Jeho najväčšou prednosťou je okrem odolnosti rýchlosť a obratnosť.
+ Jutari je schopný aj cez svoj malý vzhľad, udvihnúť a vzlietnuť s Toujouom. Aj keď nie na dlho. Skôr by sa to dalo nazvať "povyhodením" do vzduchu. Teda len počas dvoch postov.
Schopnosti:
Dažďový štít: Popravde sa nevie presne, či to nie je jeho samotnou súčasťou, preotže sa bez neho nikdy neobjavuje. Vyzerá ako keby bol neustále obalený vp ohybujúcej sa "vode" no jeho perie cez vodu vôbec nie je mokré. Táto voda má schopnosť nechať rozpadnúť chakru v technikách, teda.. ak ho obkolesí technika, nemá problém z nej vyletieť aj keď technika bude trvať ďalej. Pôsobí to totiž len pri dotyku s dažďom, nič na diaľku.
Pozn: Je jedno aká silná technika je, štít neprerazí. Štít ale nedokáže natiahnúť na niečo iné, obklopuje len Jutariho. Štít tiež techniku nezruší, ani katonovú či podobne, len umožní Jutarimu z danej techniky bezpečne uletieť.
Útok: no.. útočná schopnosť ktorá je vlastne celkom jednoduchá. Jedná sa o "vrazenie" do objektu či súpera vo veľkej rýchlosti pri ktorej sa jeho brnenie viac pripomína nejaký šíp než guľu. Nie je to nič extra silné, keďže je Jutariho primárnou úlohou podpora.
+ Jutari je schopný pomocou svojho brnenia a "roztočenia" sa vytvoriť silný prierazový útok ranku B. Aj keď sa jedná prevažne o suiton spojený s fyzickým útokom, dokáže preraziť Dotonv rovnakého ranku práve vďaka schopnostiam Jutariho štítu. (Taktiež sa zvyšuje podľa úrovni Toujoua. (Teda na ranku A bude technika Jutariho silná ako na ranku A)
Vytváranie vĺn vody: Jutari zo svojho "štítu" dokáže vydávať ľubovoľné množstvo vody. Nedokáže ju nejak extremne dobre ovládať či formovať do techník len, ju proste vytvorí.
Pozn: Jedná sa len o vlny ako pri napríklad Mizurappa, ale nie pod nejakým silný prúdom. Proste je to len vytváranie externého zdroja vody. Vlna sa viac menej ťahá za chvostom Jutariho a ako keby tečia z jeho štítu, teda nie je nijak extra veľká.
"Očistujúci dážď": Má to trocha divnú formu, tieź v podstate vytvorí "vodu", ale teraz sa jedná skôr o trblietavú spŕšku nad malým územím. Územím sa myslí len niekoľko metrov. Táto spŕška má vlastne účinok na predmety a osoby pod vplivom genjutsu. Zatiaľ to dokáže odstrániť a narušiť len slabšie genjutsu, nič vysokého ranku
+ Technika stúpla spolu so schopnosťami Toujoua. Teda záleží na Ranku Toujoua. (Momentálne je rank B, takže je táto technika schopná zrušiť techniky ranku B a nižšie)
+Kirigakure no jutsu: Klasická technika ktorú dokáže Jutari pomocou jeho schopností ovládať vodu, vytvoriť.
Dodatok: Jutari je stále veľmi mladý a jeho schopnosti sa vyvíjajú spolu s jeho užívateľom.
Vyskytujú sa v podstate tam, kde sa im zachce. Sú to sťahovavé vtáky a tak aj ich kuchiyosen typy často menia miesta svojho pobytu.
Iný jedinci:
Ganesui a Totoro
Vzhľad: Ganesui je o niečo väčší než Jutari. Má 20 centimetrov a narozdiel od Jutariho okolo neho nepoletuje chakrové “brnenie”. Totoro je síce lastovička, no vždy vyzerá inak. Záleží od prostredia v ktorom sa nachádza. Je to jeho špeciálna vlastnosť, takže sa jeho vzhľad nedá tak úplne presne popísať.
Schopnosti:
Ganesui a Totoro sú oba veľmi rýchle tvory, ktoré sa využívajú na špehovanie. Majú fotogenickú pamäť v ktorej dokážu zaznamenávať dlhodobo rovnako ako zvuky, tak aj obrazy. S Toujouom však vedia komunikovať len pomocou obrazov a zvukov, dalo by sa povedať, že nevedia “rozprávať”.
Kirigakure no jutsu
Telepatia s Toujouom (po vzdialenosti 5 km je schopný uź len určiť, kde sa nachádzjaú)
Ganesui samostatne:
Shunshin no jutsu
Meisaigakure no Jutsu
Totoro samostatne:
Špeciálna schopnosť “kamufláže”. Nefunguje však na princípe neviditeľnosti, len vie svoj vzhľad prispôsobiť okolitému prostrediu a jeho druhom “vtákov”, ktorý sa tam nachádzajú. Predsa len lastovička v zemi snehu by vyzerala divne.
Naposledy upravil Toujou Tanaki dne Wed Feb 11, 2015 4:20 pm, celkově upraveno 7 krát
Goku- Nukenin (A-rank) *ADMIN
- Počet příspěvků : 781
Re: Lastovičky
POVOLENO ^^
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
update:
(update spočíva v texte pred ktorým je napísané " + " a touto farbou / nemyslia sa názvy schopností, ale celý text aj s popisom)
Telepatii a Kirigakure no jutsu u obyčejných řadových vlaštovek opravdu ne.
U těchto technik mám problém, který souvisí i s Tvým dodatkem. Většinou mi tam jde o to, že nenalézám důvod, proč by technika měla být silnější s Toujovým rankem, i když to máš v dodatku. No techniky nefungují tak, že si vymyslíš nějakou techniku, dáš tomu rank C, a pak si jej libovolně zvedáš (shinobi stejně jako Tvůj summon se časem zlepšuje). Můžeš do ní soustředit více chakry, čím ji zesílíš, a však rank zůstává pořád stejný (viz. Gōkakyū no Jutsu, Raiton no Yoroi etc.)
Kirigakure no jutsu-> POVOLENO
U těchto technik mám problém, který souvisí i s Tvým dodatkem. Většinou mi tam jde o to, že nenalézám důvod, proč by technika měla být silnější s Toujovým rankem, i když to máš v dodatku. No techniky nefungují tak, že si vymyslíš nějakou techniku, dáš tomu rank C, a pak si jej libovolně zvedáš (shinobi stejně jako Tvůj summon se časem zlepšuje). Můžeš do ní soustředit více chakry, čím ji zesílíš, a však rank zůstává pořád stejný (viz. Gōkakyū no Jutsu, Raiton no Yoroi etc.)
- Techniky u kterých Tvůj dodatek opravdu ne:
- Útok-> Toho Jutariho Ti povolím, ale kvůli nenalezeni žádného odůvodnění, proč by tento útok měl být silnější na Tvém vyšším ranku, Ti to povolím bez toho A ranku, pouze po rank B. Kdyby se jednalo o nějaký společný útok, možná pochopím. Toto je ale útok pouze vlaštovky, takže jej Tvá úroveň nijak neovlivní.
Očistujúci dážď-> Opět nenalézám důvod, proč by síla této techniky měla záležet na Toujové úrovni, když se jedná pouze o "solovou" techniku vlaštovky.
Kirigakure no jutsu-> POVOLENO
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Oukéj tak čoskoro pridám jednotlivcov ktorý nebudú radoví ..
Hmm, navrhuješ teda aby som postupom času pridával jednotlivé "schopnosti" a jednorazovo ich orankoval ? teda napríklad teraz by to bol rank B, a na ranku A by som mu znvoa pridal nejaké ktoré by ho tiež vyzdvihli na rank A alebo mám vytvoriť nových jednotlivcov s danými schopnosťami ?
-pridal som dvoch nových jedincov, sú na konci.
+som ešte pridal jednu mini-schopnosť k Jutarimu (je to nad "schopnosti:" jedná sa o to, že je Jutari schopný Toujoua na chvíľu "niesť" počas letu.)
Hmm, navrhuješ teda aby som postupom času pridával jednotlivé "schopnosti" a jednorazovo ich orankoval ? teda napríklad teraz by to bol rank B, a na ranku A by som mu znvoa pridal nejaké ktoré by ho tiež vyzdvihli na rank A alebo mám vytvoriť nových jednotlivcov s danými schopnosťami ?
-pridal som dvoch nových jedincov, sú na konci.
+som ešte pridal jednu mini-schopnosť k Jutarimu (je to nad "schopnosti:" jedná sa o to, že je Jutari schopný Toujoua na chvíľu "niesť" počas letu.)
Představuji si to podobně jako u herní postavy. Například když máš pak uvedené u vlastních technik, že techniku lze provést na B až S rankovém provedení, pak popíšeš změnu provedení etc.. Zjednodušeně řečeno: Jedná se jakoby o jinou techniku se stejným názvem. Kdyby si ale třeba ovládal Suiton: Mizurappa neupgraduješ rank současně s Tvým hodnocením (je to pořád C rank). Tys udělal právě tento případ.
Kolik jich zvládneš najednou přivolat? Možná jsem to přehlédl, a máš to tam, ale jednoduše jsem to tam nenašel.
Ganesui-> U chameleona tuto schopnost chápu, jak bylo předvedeno v Narutu při bitvě proti Jirayovi. Ale k čertu co má společného vlaštovka s maskováním? Abych Ti přiblížil to, na co narážím: V Narutu se také žába nezviditelní (nemusí to být hned žába, může být třeba Baku etc., tuto vymoženost měl, pokud si dobře pamatuji, pouze chameleon, což je logické).
Totoro-> Uvedl si, že se nejedná o zneviditelnění jako v předchozím případě, ale spíše splynut s okolím... nyní se budu konkrétně narážet na to splynutí s ptactvem. Vlaštovka tedy bude umět henge? Pokud ano, nic proti tomu nemám... Enma také používal henge, ovšem v přijatelném měřítku, pokud si to měřítko nedokážeš představit, respektive sám logicky určit, stanovím Ti ho přesně.
Kolik jich zvládneš najednou přivolat? Možná jsem to přehlédl, a máš to tam, ale jednoduše jsem to tam nenašel.
Ganesui-> U chameleona tuto schopnost chápu, jak bylo předvedeno v Narutu při bitvě proti Jirayovi. Ale k čertu co má společného vlaštovka s maskováním? Abych Ti přiblížil to, na co narážím: V Narutu se také žába nezviditelní (nemusí to být hned žába, může být třeba Baku etc., tuto vymoženost měl, pokud si dobře pamatuji, pouze chameleon, což je logické).
Totoro-> Uvedl si, že se nejedná o zneviditelnění jako v předchozím případě, ale spíše splynut s okolím... nyní se budu konkrétně narážet na to splynutí s ptactvem. Vlaštovka tedy bude umět henge? Pokud ano, nic proti tomu nemám... Enma také používal henge, ovšem v přijatelném měřítku, pokud si to měřítko nedokážeš představit, respektive sám logicky určit, stanovím Ti ho přesně.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: