Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hotel ,,Kasumi"

4 posters

Goto down

Hotel ,,Kasumi" Empty Hotel ,,Kasumi"

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 7:36 pm

Hotel Kasumi je nově postavený hotel ve vesnici. Je moderně upraven a připraven na jakoukoli návštěvu.

Pronájem většího pokoje na 1 den činí 200 ryo
Pronájem menšího pokoje na 1 den činí 120-150 ryo

Hotel ,,Kasumi" Oydi
(Až tak moderní není, prosím vás xD je to jen obrázek podporující představu xD)
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Hotel ,,Kasumi" Empty Re: Hotel ,,Kasumi"

Příspěvek pro Takeru Kana Fri Sep 12, 2014 4:26 pm

Objevil jsem se před luxusním hotelem a pomalu vstoupil dovnitř. Neřešil jsem jestli mě sleduje ta ochranka nebo ne, koupil jsem si co nejlevnější pokoj a pomalu k němu vyrazil. Za normálních podmínek bych si vybral nějakou skromnou 'krčmu', ale když už o mě Mizukage věděl tak mi to bylo jedno. Odemkl jsem opatrně dveře a vešel dovnitř. Prohlédl jsem si svůj malý, ale útulný pokoj, 'ubytoval' jsem se a znovu vyrazil do ulic. Měl jsem namířeno ke knihovně. (přesun)
Takeru Kana
Takeru Kana
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 59

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Thu Jun 11, 2015 6:25 pm

Na doporučení kirigakurského shinobiho jsem navštivil tento hotel. Byl zajímavý. Pronajal jsem si pokoj ve vyšším patře hotelu abych, zatím co děti spali, pozorovat dění vemku. Zkoumal jsem každou tvář, každou jizvu. Pozoroval jsem jestli se nikdo se sharinganem veřejně neukazuje.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 459

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikasa Aomine Thu Jun 11, 2015 6:45 pm

Po tom, co jsem se spousty lidí po cestě poptala, jsem dorazila před hotel a zůstala stát venku. Nebylo tak těžké najít ho, přece jenom ta kápě vztahovala pozornost, krom toho ty dvě děcka.. nicméně neřešilo to můj problém s tím, co vlastně dál. Nějak jsem doufala, že ho tady chytnu u vchodu, poděkuju, poptám se a půjdu si koupit něco sladkého, ale to by bylo moc jednoduché, tudíž u mě nerealizovatelné.
Zamyšleně jsem si povzdechla a posadila se na lavičku. Zaklonila jsem hlavu a zírala na zamračenou oblohu. Bylo mi jasné, že jít na recepci a otravovat ho v soukromí je přes čáru a já byla v rámci možností vychovaná, alespoň v poslední době určitě. Znovu jsem si vzdychla a zavřela jsem oči. Nebyla jsem si jistá, co teď dál, takže jsem prostě jenom zůstala sedět a dala si do pusy párátko, to mě vždycky uklidnilo. Prostě tu počkám.. Dobře, hvězdný plán to nebyl, ale lepší než nic.
Mikasa Aomine
Mikasa Aomine
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 121

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Thu Jun 11, 2015 7:27 pm

Jak jsem tak seděl u okna viděl jsem přijít dívku. Zastavila se před hotelem a koukala nahoru a dolů, doleva a doprava. Někoho hledala. Koho ? Byla mi povědomá, od kud jsem ji ale znal ? Chvíli jsem na ní koukal než jsem vzpomněl. Co tu chce ? Jak mě sakra našla ? Hledala vůbec mě ? Ještě chvíli jsem seděl a čekal. Nejspíš hledala mě, buď to a nebo to byla jen shoda náhod. Musel jsem to zjistit. Poskládal jsem pár pečetí a vyvolal dva orly. Každý z nich vzal jedno spící dítě a přenesl je do sve země. Já pak sešel dolů za dívkou. "Co tady chceš ? Jak jsi mě našla ?" Promluvil jsem za ní. Jak jsem se tam dostal aniž by me viděla ? Kdo ví, stál jsem tam. Pořád mi vrtalo hlavou jak se jí to povedlo. Byla pravda, že jsem se nějak extra ne schovával ale že by to bylo až tak jednoduché ?
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikasa Aomine Thu Jun 11, 2015 8:04 pm

Kdo ví, jak dlouho bych tam seděla a čekala na osud, kdyby se tam neobjevil. Možná bych odešla do pár minut, možná bych tam seděla pár dní.. kdo ví?
Pokud jsem se ho lekla, nedala jsem to najevo. Tak, jak jsem seděla, zaklonila jsem hlavu, abych na něj viděla. "Etto.." chvíli jsem na něj jenom koukala, než mi to došlo a já vyskočil na nohy. "To jste vy!" usmála jsem se a mírně se před ním uklonila. Nevěděla jsem, jestli tomu mám říkat  náhoda nebo štěstí, ale to vlastně nebylo podstatné. Podle jeho poznámek si mě pamatoval. Tak to mě potěšilo.
"Já jsem vám chtěla poděkovat." usmála jsem se na něj a pak se omluvně pousmála. "Emm no.. zjistila jsem si o vás nějaké informace, abych vás našla.. i když jsem moc nepředpokládala, že by to vyšlo." dodala jsem.
Mikasa Aomine
Mikasa Aomine
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Thu Jun 11, 2015 8:11 pm

To mě našla jen díky kápi ? Zajímavé.. Každopádně nesedělo mi že by mě hledala jen kvůli díkům. Co mohlo tedy být jednoduchší než zeptat se ji ? A tak jsem se zeptal To jsi mě hledala jen kvůli tomuhle ?" Podíval jsem se na ní pohledem který nevypadal na to že by se mu zalíbily lži
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikasa Aomine Thu Jun 11, 2015 8:21 pm

Lhát jsem uměla už od dětství, nikdo to na mě poznat nedokázal, ale tohle bylo pravdivé. Krátce jsem kývla hlavou a prohlížela si ho. Bylo to vlastně poprvé, co jsem měla tu možnost a hodlala jsem jí využít.
"Zachránil jste mi život a já jsem vám za to vděčná. Mimo jiné jsem se ale chtěla na něco zeptat." naklonila jsem hlavu na stranu a čekala na jeho souhlas. Pořád jsem to celé moc nechápala a chtěla jsem znát pravdu nebo alespoň důvod. Z toho mála, co jsem o něm věděla, se mi ta pomyslná skádačka dávala dohromady těžko. Působil na mě odtažitým dojmem, ale to nijak neměnilo můj veselý výraz. Vlastně.. jen málo co ho dokázalo změnit.
Mikasa Aomine
Mikasa Aomine
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Thu Jun 11, 2015 8:32 pm

Povzdychl jsem si. Na jednu stranu mi lichotilo že je mi tak vděčná, na tu druhou byla otravná. Neměl jsem chuť si s ni nějak moc povídat, ale nevypadala že by se dala odbýt a tak mi nezůstávala jiná možnost než ji vyslechnout. Proto jsem ji kývl na znamení že může spustit. Co asi tak chtěla ? Že bych na ní udělal až takovej dojem že se so mě zamilovala ? Nebo snad věděla o tom že jsem odešel z vesnice a chce mě vydírat ? Možností bylo mnoho, a já byl opravdu zvědavý
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikasa Aomine Thu Jun 11, 2015 9:01 pm

Všimla jsem si té jeho otrávenosti a na kratičký moment se ušklíbla. Chtěla jsem být vážně slušná, ale tenhle milý muž by zasloužil pořádnou facku. Dál jsem se usmívala, aniž bych na sobě dala cokoliv znát. Místo odpovědi jen kývnul a mě napadlo, že si s ním člověk fakt dobře pokecá. Ale to neměnilo nic na tom, že jsem chtěla své odpovědi.
"Chtěla jsem se zeptat, proč jste to udělal. Já vás neznám a vy neznáte mě,.. tedy doufám v to.." na chvíli jsem se zamyslela, ale zase pokračovala. "Tak proč? Odešel jste, takže jste asi nečekal, že udělám něco na oplátku a mě prostě jen zajímá, jaký jste měl důvod." snažila jsem se mluvit slušně, ale sama sebe jsem těma kecala nudila. Tedy ten obsah byl pro mě důležitý, jen to formulování, vykání, úcta.. nemohl být zase o tolik starší než já. Ale Nao mě naučil slušnosti, i když sám se těma radama moc neřídil..
Mikasa Aomine
Mikasa Aomine
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Fri Jun 12, 2015 5:07 am

Proč jsem to udělal ? Sam nevím. Snad proto že mi ji připomínala. Byla dost podobná Pillice a to mě nenechalo v klidu, otevřeli se staré rány a city které jsem kdysi měl. "Nevím.." Má odpověď však zněla takhle. Nevykládám takové věci na potkání, takže není divu že ani jí jsem neřekl můj důvod. "Je to vše ?" Podíval jsem se na ni zkoumavým pohledem.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikasa Aomine Fri Jun 12, 2015 6:47 pm

"Ah.." neudržela jsem výraz zklamání. Hledala jsem ho tak dlouho a šla za ním tak daleko a nedostala vlastně nic. Neměla jsem ráda, když věci nešli podle plánu. Dívala jsem se na něj a přemýšlela, jaký vlastně je. Uzavřený a odtažitý, to bylo jasné. Zajímalo mě, co to způsobilo. Proč se stal tím, čím je.. Možná mi důvod nedal, ale nevěřila jsem, že to, jak se tváří, je jeho skutečné já. To netečné já by mě totiž nechalo ležet a bylo by mu to fuk.
"Ne, to je všechno." štvalo mě, že ta nejdůležitější otázka v mém životě je stále nezodpovězena, ale u něj odpověď nejspíš nenajdu.
"Ještě jednou vám děkuji, jsem vaším dlužníkem.." nemohla jsem přijít na jedinou věc, ke které by mě mohl potřeboval, ale cítila jsem potřebu oznámit mu tu skutečnost. Neměla jsem ráda nedokončené záležitosti a on jednu z nich představoval.
Mikasa Aomine
Mikasa Aomine
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Fri Jun 12, 2015 6:52 pm

Přikývl jsem a složil pár pečetí abych privolal orly s dětmi. Jak se tak stalo orli hned zmizeli a ja mohl deti vzbudit, byl čas odejít. Neříkálal jsem už ani slovo a šel zpet do hotelu zaplatit za ubytování, poté jsem se rozešel smerem pryč. Šel jsem pomalym krokem, kdyby me chtěla ještě zastavit. Vlastně jsem v to tak trochu aji doufal. Chtěl jsem vidět tu tvář.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikasa Aomine Fri Jun 12, 2015 7:09 pm

Dívala jsem se, jak přivolal orly a sledovala obě děti. Staral se o ně, určitě je měl rád.. mohl se tvářit sebevíc drsně, ale já mu to nežrala! Ne po tom, co mi zachránil zadek! Proč mi nedal tu pitomou odpověď? Chtěla jsem jen vysvětlení! Zamračila jsem se. Nenáviděla jsem, když věci nedávali smysl, když do sebe nezapadli. Uvažovala jsem racionálně, byla jsem tak vychovaná. V mém myšlení se neodrážely city, nebo minimálně nepřesahovali složku racionality. Nedělala jsem věci jen tak, vždy byly účelné..
Nechal ten pomyslný kruh otevřený a to bylo prostě frustrující.
"Počkejte.." otočila jsem se a udělala pár kroků k němu. "Já se nesnažím být milá ani vděčná, prostě si chci jen vyřídit své dluhy." uvědomovala jsem si, jak pošahaně to zní, ale to mohl pochopit jen někdo, kdo mě doopravdy znal. Pohlédla jsem mu do tváře. "Nechci vás otravovat, jen tu záležitost uzavřít."  
Mikasa Aomine
Mikasa Aomine
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Fri Jun 12, 2015 7:20 pm

Vzdychl jsem si. Zároveň štěstím že me otočila a zároveň mě opravdu otravovala. "Tak dobrá, ale ne tady, musíme někam kde je míň lidí " Proč ji nevyužít ? Když už se se sama nabídla. Mě našla, třeba mi opravdu dokáže pomoct.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikasa Aomine Fri Jun 12, 2015 7:28 pm

Snad mě to překvapilo, snad jsem nečekala, že odpoví, že bude souhlasit, ale udělal to a to bylo hlavní. Dořešit své záležitosti, uklidit si stůl, nenechat minulost otevřenou. Tak jsem žila a mínila v tom pokračovat.
Přikývla jsem na souhlas a udělala těch pár kroků k němu. Necítila jsem strach ani nejistotu, nebyla jsem už malá holka. Udělám, co bude chtít a tím to prostě skončí.
Mikasa Aomine
Mikasa Aomine
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Fri Jun 12, 2015 7:51 pm

Podíval jsem se na ni a počkal než mě dojde. Mé jméno je Kisuke. Jak se jmenuješ ? Když teď budeme spolupracovat měli by sme znát své jména. " jsem vyrazil k bráně a od brány směrem pryč. (Přesun loď-Hi no kuni)
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikasa Aomine Fri Jun 12, 2015 10:00 pm

Skoro bych skákala nadšením, pravděpodobně na mě vybalil nejdelší proslov od našeho setkání, ale ovládla jsem se. Nicméně na rtech mi znovu pohrával úsměv. Doufala jsem, že přece jen dosáhnu svého cíle.
"Těší mě. Jsem Mikasa, ale stačí Mika.." odvětila jsem klidně a následovala ho. Přemýšlela jsem, kam má namířeno, ale neptala jsem se. Říkala jsem si, že těmi třemi větami nejspíš vyčerpal svůj limit na dalších pár let dopředu, takže jsem si svoje všetečné otázky nechávala pro sebe a prostě šla za ním.
(Přesun)
Mikasa Aomine
Mikasa Aomine
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics