Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Other" dimension

2 posters

Goto down

"Other" dimension Empty "Other" dimension

Příspěvek pro Hebi Sat Jun 21, 2014 8:31 pm

"Other" dimension Llllll10

DImenze Kakashiho/Itamiho mangekyou sharinganu. Zde se dostanou jenom ti dva, nebo jejich sharingan. Můžou zde pobývat, léčit se, nebo někoho skrývat, mučit..POužití se meze nekladou.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

"Other" dimension Empty Re: "Other" dimension

Příspěvek pro Hebi Sat Jun 21, 2014 8:37 pm

Kakashi se objevil v dimenzi. V této dimenzi na něj čekal Hebi a polomrtvý Itama. Hebi se sklonil k ITamovu tělu a začal léčit jeho zranění. Zranění nevypadala nejlépe, ale Hebi měl v sobě smíchaných několik DNA, včetně DNA Uzumaki, jež měla mega léčebnou sílu. S kombinací její DNA a techniky Shosen, měl Itama větší šanci na přežití. Itama mohl pocítit víc a víc síly a měl by se každou chvíli probudit.
HEbi vůbec neměl ponětí, co Zetsu plánuje, ani proč chtěl Senju. NIcméně se oba na něčem dohodli, Hebi získá něco, za co stojí se vůbec neptávat.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Itama Senju Sun Jun 22, 2014 12:46 pm

Už jsem myslel, že je se mnou konec, ale Kakashi/Hebi mě zachránili. Následně mě i výlečil a já se už cítil dobře. Přeci jen jsem byl z Senju klanu. ,,Nemůžu uvěřit tomu, že mě dostal." Pomalu jsem vstal a podíval se na Hebiho. ,,Co bude dál?"
Itama Senju
Itama Senju
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 76

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: