Why Always is so hard say good bye
3 posters
Strana 1 z 1
Why Always is so hard say good bye
No takže vzhledem k událostem a důvodům ze můj šéf je idiot musím oznámit ze končím.
1. Hodně lidem se asi na fórum uleví. Některým možná budu chybět. (Ale tech asi moc nebude.)
2. Někdo si určíte oddechne ze nebude muset cist me posty které nemají hlavu ani patu. Diakritiky a další kraviny z Cj pravopisu ci Gramatiky. Taktéž nebudu odrazovat hráče nove ci stare nove příchozí. Ano slyšel jsme ze pry odrazuju hráče, takže ano všichni Hip Hip hurá, Hip hip Hurá. Ano odcházím asi se hodně lidem uleví.
3. A dalsi vec bylo mi cti zde poznat tolik lidi kteri jsou super a doufam ze zustaneme nadale v kontaktu. Dekuji vsem kteri mi zprijemnily posledni tri roky na foru. Spoustu lidi jsem rad poznal. A verte ze najdete lepsi hrace nez sem ja nebo I pratele se kterymi se alespon nekdy setkate. Jednou proste vse konci.
1. Hodně lidem se asi na fórum uleví. Některým možná budu chybět. (Ale tech asi moc nebude.)
2. Někdo si určíte oddechne ze nebude muset cist me posty které nemají hlavu ani patu. Diakritiky a další kraviny z Cj pravopisu ci Gramatiky. Taktéž nebudu odrazovat hráče nove ci stare nove příchozí. Ano slyšel jsme ze pry odrazuju hráče, takže ano všichni Hip Hip hurá, Hip hip Hurá. Ano odcházím asi se hodně lidem uleví.
3. A dalsi vec bylo mi cti zde poznat tolik lidi kteri jsou super a doufam ze zustaneme nadale v kontaktu. Dekuji vsem kteri mi zprijemnily posledni tri roky na foru. Spoustu lidi jsem rad poznal. A verte ze najdete lepsi hrace nez sem ja nebo I pratele se kterymi se alespon nekdy setkate. Jednou proste vse konci.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Re: Why Always is so hard say good bye
Též mám šéfa idiota, ale nedovedu si představit co by musel udělat, aby mě odtrhnul od oblíbené hry
Přeju hodně štěstí a brzy opět na shledanou. Nikomu totiž už definitivní odchod nevěřím
Přeju hodně štěstí a brzy opět na shledanou. Nikomu totiž už definitivní odchod nevěřím
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
Ono jedno nepochopím. To je takové období, že každý chce končit? Nějaké špatné uspořádaní hvězd? Si ze mě začíná dělat čím dál tím víc lidí srandu… určitě sis vědom toho, že konec nic nevyřeší, a že není důležité, jak správně gramaticky píšeš, ale to jak hru prožíváš, jak ji dáš vzkvétnout. Je nesmysl psát, že Tvůj konec někomu přinese potěšení. Vždy když někdo chce odejít, je to špatné… ono mě tak štve, že můj čtyřstý post se zrovna zaměřuje na takové téma, a to jsem se na něj těšil, ale ještě nekončím. Ono kdyby každý dělal rozhodnutí tak náhle… víte kolik dalších světových válek by jsme zažili?
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
No Jde o to ze bych bohuzel zdrzoval hru Mikomi. Bohuzel my dali take dementni smeny ze bych zdrzoval hru nebo mise. A ja velice nerad kdyz nekoho brzdim. Kdyby mi dali na vyber je to lepsi ale me to jen oznamily.
Juro Je mi lito ze sem ti pokazil tvuj 400ty post timto tematem. Planuju to tak jeste tyden ale taky nevim co bude hold neni to tu tak jednoduchy ani tak ruzovy jak se zda.
Juro Je mi lito ze sem ti pokazil tvuj 400ty post timto tematem. Planuju to tak jeste tyden ale taky nevim co bude hold neni to tu tak jednoduchy ani tak ruzovy jak se zda.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Ono je mnoha řešení. Například si najdi někoho, komu čas Tvého odepisování nevadí (hlásím se jako první xD Vyhovuje mi to, a to ani neutušíš jak moc). Nebo počkej déle než týden a uvidíš, jak pak to budeš stíhat, a jak pak tomu zvládneš přizpůsobit svou hru. Ono je možnosti řešení vážně nespočetné množství.
Ted pres prazdniny je to celkem resitelne to ano ale jakmile skonci tak to bude horsi jelikoz budu delat od 13:00-23:30.
Ale vzhledem k dopravni situaci budu muset vypadnout tak v 11 dopoledne. Takze to tak max post denne. Navic mi hrozi ze budu muset skoncit i s treninky coz me sere nejvic asi na cele te veci s casem. Doufam ze jste se nekdo neurazil ale treninky mi pomohly vic nez si nekdo mysly, kdyz si vemu a podivan se zpet psal sem priserne no to porad. ALe zmenil jsme se diky super lidem co me prijaly mezi sebe i bez toho ze bych byl anglican. smutne ze kvuli dementum musi clovek opustit veci co ma rad.
Ale vzhledem k dopravni situaci budu muset vypadnout tak v 11 dopoledne. Takze to tak max post denne. Navic mi hrozi ze budu muset skoncit i s treninky coz me sere nejvic asi na cele te veci s casem. Doufam ze jste se nekdo neurazil ale treninky mi pomohly vic nez si nekdo mysly, kdyz si vemu a podivan se zpet psal sem priserne no to porad. ALe zmenil jsme se diky super lidem co me prijaly mezi sebe i bez toho ze bych byl anglican. smutne ze kvuli dementum musi clovek opustit veci co ma rad.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Další důvod kvůli absolvovaným tréninkům neodcházet. Ono přes školní rok má každý méně času… jenom u některých to jde poznat více a u některých méně. Školní rok se začíná ale až za dlouho, takže vydrž! Tímto rokem jsem ve čtvrtky měl taky nabitý program (a to nejen ve čtvrtky)… odcházel jsem z domova 5:20 a vracel se 21:00 … když k tomu pak započítáš ještě čas, který musím věnovat učení a škole… je to bída, ale pořád tady jsem, a doposud se nikdo nějak víc na mou osobu nestěžoval xD Víš jak se mi uleví, když na tom bude někdo stejně? Budeme ideální partneři na postování xD
Ja myslel Treninky Ninjutsu ale bohuzel nemma sanci se tam dostat to je na houby a o uceni a skole nemluve to sem tam taky nenapsal.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Ale taky si tam teď nenapsal, jak si se tedy rozhodl... je to jen na Tobě, ale nedělej žádná ukvapená rozhodnutí, a to Tě žádám jako neznámy neznámého (neznáme se, pouze herně).
No Uprime nezna me nikdo teda pokud nepocitas to ze si s nekym Skypuju nebo tak. No Uvidime jak se to vivine. Proste nerad jsem brzda. Momentalne to nechme otevrene no.
Sice mi bude lkito pokud budu muset skoncit jelikoz sem se konecne zacinal se svou postavou poradne zzivat a za dalsi sem se poprve dostal nejke poviseni.
Sice mi bude lkito pokud budu muset skoncit jelikoz sem se konecne zacinal se svou postavou poradne zzivat a za dalsi sem se poprve dostal nejke poviseni.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: