Modori Tofuna
3 posters
Strana 1 z 1
Modori Tofuna
Základní informace:
Jméno a příjmení:
Midori Tofuna
Hodnost:
Jounin
Vesnice:
Kirigakure
Věk:
18 (vypadá na 14)
Narození:
15.4
Pohlaví:
žena
Jméno a příjmení:
Midori Tofuna
Hodnost:
Jounin
Vesnice:
Kirigakure
Věk:
18 (vypadá na 14)
Narození:
15.4
Pohlaví:
žena
Schopnosti a Povaha:
Klan:
Tofuna
Elementy:
nemám
Kekkei genkai:
nemám
Sensei:
Natashi Gakuto
Vzhled:
(viz obrázek)
Charakter:
Midori osobnost je velmi náročná na pochopení. Midori má dvě osobnosti v jednou těle. Jedna osobnost je přátelská a druhá sodomasistka která touží po tvrdosti, krvy, a smrti někoho. Midori právé já dává přednost zlé pulce. Když má dobrou osobnost tak pomáha lidem, naslouchá, vtipkuje a je celkově něžná dívka. Když ale má zlou osobnost tak se stára o sebe a svího boha, bere všechno vážně, psychomatické touhy se jí honí hlavou, dokáže ale naslouchat, a je velmi perverzní a má ráda vše zlého a tvrdého (mluví sprostě, ráda seká hlavy, hlavy si ráda vystavuje, tvrdý sex, necitnost, sodomasistka). Nenavídí lidi co mluví o jejím bohovi jako kdyby neexistoval.
Styl boje:
Kenjutsu, Taijutsu a občas i nějaké to Ninjutsu. Při boji používám menší verzi Hidanovi kosy která je přizpusobená mému tělu (Tří-čepelová kosa). Má kosa krom délky a vyšky má stejné vlastnosti jako původní Hidanova. Nosím u sebe kunaie, nože, tanto a hlavně Tři-čepelovou Hidanovu kosu. Midori je poctivou Jashinistkou. Midori ještě nezískala nesmrtelnost a popřípadě Jujutsu (dole pravidla kterýma se řídím).
Klan:
Tofuna
Elementy:
nemám
Kekkei genkai:
nemám
Sensei:
Natashi Gakuto
Vzhled:
(viz obrázek)
Charakter:
Midori osobnost je velmi náročná na pochopení. Midori má dvě osobnosti v jednou těle. Jedna osobnost je přátelská a druhá sodomasistka která touží po tvrdosti, krvy, a smrti někoho. Midori právé já dává přednost zlé pulce. Když má dobrou osobnost tak pomáha lidem, naslouchá, vtipkuje a je celkově něžná dívka. Když ale má zlou osobnost tak se stára o sebe a svího boha, bere všechno vážně, psychomatické touhy se jí honí hlavou, dokáže ale naslouchat, a je velmi perverzní a má ráda vše zlého a tvrdého (mluví sprostě, ráda seká hlavy, hlavy si ráda vystavuje, tvrdý sex, necitnost, sodomasistka). Nenavídí lidi co mluví o jejím bohovi jako kdyby neexistoval.
Styl boje:
Kenjutsu, Taijutsu a občas i nějaké to Ninjutsu. Při boji používám menší verzi Hidanovi kosy která je přizpusobená mému tělu (Tří-čepelová kosa). Má kosa krom délky a vyšky má stejné vlastnosti jako původní Hidanova. Nosím u sebe kunaie, nože, tanto a hlavně Tři-čepelovou Hidanovu kosu. Midori je poctivou Jashinistkou. Midori ještě nezískala nesmrtelnost a popřípadě Jujutsu (dole pravidla kterýma se řídím).
Životopis a Body
Životopis:
Deprese už od narození
Midori přišla na svět 15.4 před 18 lety. Původně jsem nežila v Kirigakure ale v mé rodné vesnici Kusagakure no Sato ve které jsme žila do 5 let. Odešli jsme kuli mému mrtvému otcovi kterého zabila vesnice kuli udajné špionáže. Zistilo se že to není pravda a že můj táta zemřel zbytečně jako dalších tísíce lídí. Můj táta vlastně nebyl ani ninja když si vzpomínam. Místo toho aby se nám vesnice omluvila tak jsme byly další nařadě aby to mohli takhle utajit. Máma tomu nechtěla uvěřit a chtěla zustat v Kusagakure no Sato. Taky že zustala a to jí stálo život. Já utekla cíleně do vesnice Kirigakure protože jsem se tam mohla dobře začlenit. V Kirigakure jsem nastoupila na Akademii která mě měla naučit základy. Byla jsem moc slába naproti ostatním v Ninjutsu a hned si toho všichny všimli a začali si dělat srandu. Byla jsem v depresy a přesně v tomhle v téhle části života jsem poznala Jashina-sama. Začala jsem se modlit za smrt všech kteří se mi smějou den co den. Zatraceně furt žili a mohla jsem se modlit jak dlouho jsem chtěla. Dokonce jsem si vyrobila vlastní Jashin řetízek který byl dost divný. Během pár měsícu jsem si vyrobila dřevěnou kosu a dřevenou kudlu. Zistila jsem si něco o rituálech Jashinistu. Začala jsem je provádět na zvířatech. Byla jsem nucena jít do nemocnice. Rána nebyla smrtelná ale přesto jsem v nemocnici pár hodin zustala. Proč to jsem byla zraněna? proč ta moucha nezemřela? a další otázky jsem si dávala cestou domů. Nejsem dostatečně věřící proto se nic krom mého zranění nestalo. Poslední den na Akademii měl jeden hajzl co se mi smál narozky a pozval nás k němu domů. Taky jsem tam šla ale byla to chyba. Ihned co jsem vstoupila do mísnosti tak jsme pocitila špatnou atmosféru a že se něco stane. Hodil po mně kunai a začal mi nádavat, řekl at vypadnu do pokoje že nebude v jedné misnosti semnou. Já šla a pomocí krve co mi tekla po ruce po raně kunaiem jsem namalovala v pokoji Jashinův symbol a sedla jsem si to něj. Brečela jsem že mě nikdo nemá rád, nemám přátele, a dokonce Jashin o mně nemá zajem. Stejnej kluk co mi řekl at vypadnu do pokoje přišel zamnou. Řekl mi zlým hlasem ''těd jsem starší o rok jak ty takže mě budeš poslouchat. Mužeš začít svlíkni se'' a bouchl mě do hlavy. Přeskočilo mi a ovládla mě zlá osobnost. Řekla jsem mu že at si narozky užije protože další rok je mít nebude. Vzala jsem kunai bodla jsem ho, Bodala jsem ho jak šílená v amoku strachu. Ten kluk předemnou padl na zem a už neměl ani tep. Viděla jsem se v zrcadle jak vypadám. Skoro jako nějaká psychopatka. Utekla jsem oknem a nikdy se nikdo nedozvěděl kdo ho zabil. Stala jsem se geninem v Kirigakure v 12 letech
[2] Osobnosti bojují
Být zlá nebo hodná?.. těžko říct oboje dvoje má výhody. Chuuninské zkoušky a co těd mám dělat?. Takové otázky jsem si pokládala každý den. Team jsem už měla ale zvlášt mě nezajímal. Učila jsem se sama bojovat a další věci. Když jsme byly na misi tak jsem svoje naboženství tajila a dělala jsem že nic. Jednoho dne jsem se probudila a bylo mi řečeno že náš team jde na chuuninské zkoušky. Když jsme došli do Kirigakure tak ihned jsme šli na první zkoušku. První zkouška byla jednoduchá a nemusela jsem ani tupě opisovat. Druhá zkouška šla taky velmi dobře a svitky jsme získali během pár hodiny a během 30 hodin jsme byly na místě. Třetí zkouška byla zajímáva protože jak v prvním tak v druhým kole jsem proti sobě měla spolužáky co chodily na Akademii semnou. Vyhrála jsem proti oboum a nebylo to ani těžké. Finale bylo ale hrozné. Když jsem chtěla zautočit tak v hlavě začali znít hlasy které jsem zatím neslyšela. Jeden hlas říkal at toho kluka zabiju. Druhý hlas říkal at nebojuju že je to nebezpečné a že jsem dívka a ti by měli být v kuchyni ne v boji. Chytla mě křeč a seděla jsem na bobku a brečela. Nevěděla jsem ho mám udělat. Bylo to tak strašidelné a hnusné. Když slyšíte jenom hlasy jak se dohadují a furt mluví něco o míru a o zabíjení. Protivník toho využil a běžel proti mě a chtěl nademnou vyhrát. Začala jsem vnímat hlas zlé osobnosti a pomocí kunaie jsem začala bojovat. Oba dva jsme se párkrát škrabli ale to bylo to zatím v pohodě. Vytáhla jsem kosu co jsem měla na zádech a nečestně jsem v protivníkovi blízkosti mu hodila prach do očí. Chtěla jsem ho zabít a ubodat ho k smrti. Těsně před bodnutím jsem zvedla ruku a chtěla jsem se vzát. Řekla jsem že budu poctivá manželka a že se chci vzdá....... nedořekla jsem to a zlý hlas začal křičet a řekl at ho zabiju už sakra. Vzala jsem kunai a vrazila jsem mu ho do břicha. Protivník padl na zem a byl odvezen do nemocnice. Vyhrála jsem ale zdálo se mi to divné takhle vyhrát. Stejním způsobem jsem udělala i zkoušky na Jounina a stala se Jouninkou Kirigakure v 18 letech.
Body:
Ninjutsu 4
Taijutsu 5
Genjutsu 4
Inteligence 4
Síla 4
Rychlost 5
Chakra 2
Ruční pečetě 2
Životopis:
Deprese už od narození
Midori přišla na svět 15.4 před 18 lety. Původně jsem nežila v Kirigakure ale v mé rodné vesnici Kusagakure no Sato ve které jsme žila do 5 let. Odešli jsme kuli mému mrtvému otcovi kterého zabila vesnice kuli udajné špionáže. Zistilo se že to není pravda a že můj táta zemřel zbytečně jako dalších tísíce lídí. Můj táta vlastně nebyl ani ninja když si vzpomínam. Místo toho aby se nám vesnice omluvila tak jsme byly další nařadě aby to mohli takhle utajit. Máma tomu nechtěla uvěřit a chtěla zustat v Kusagakure no Sato. Taky že zustala a to jí stálo život. Já utekla cíleně do vesnice Kirigakure protože jsem se tam mohla dobře začlenit. V Kirigakure jsem nastoupila na Akademii která mě měla naučit základy. Byla jsem moc slába naproti ostatním v Ninjutsu a hned si toho všichny všimli a začali si dělat srandu. Byla jsem v depresy a přesně v tomhle v téhle části života jsem poznala Jashina-sama. Začala jsem se modlit za smrt všech kteří se mi smějou den co den. Zatraceně furt žili a mohla jsem se modlit jak dlouho jsem chtěla. Dokonce jsem si vyrobila vlastní Jashin řetízek který byl dost divný. Během pár měsícu jsem si vyrobila dřevěnou kosu a dřevenou kudlu. Zistila jsem si něco o rituálech Jashinistu. Začala jsem je provádět na zvířatech. Byla jsem nucena jít do nemocnice. Rána nebyla smrtelná ale přesto jsem v nemocnici pár hodin zustala. Proč to jsem byla zraněna? proč ta moucha nezemřela? a další otázky jsem si dávala cestou domů. Nejsem dostatečně věřící proto se nic krom mého zranění nestalo. Poslední den na Akademii měl jeden hajzl co se mi smál narozky a pozval nás k němu domů. Taky jsem tam šla ale byla to chyba. Ihned co jsem vstoupila do mísnosti tak jsme pocitila špatnou atmosféru a že se něco stane. Hodil po mně kunai a začal mi nádavat, řekl at vypadnu do pokoje že nebude v jedné misnosti semnou. Já šla a pomocí krve co mi tekla po ruce po raně kunaiem jsem namalovala v pokoji Jashinův symbol a sedla jsem si to něj. Brečela jsem že mě nikdo nemá rád, nemám přátele, a dokonce Jashin o mně nemá zajem. Stejnej kluk co mi řekl at vypadnu do pokoje přišel zamnou. Řekl mi zlým hlasem ''těd jsem starší o rok jak ty takže mě budeš poslouchat. Mužeš začít svlíkni se'' a bouchl mě do hlavy. Přeskočilo mi a ovládla mě zlá osobnost. Řekla jsem mu že at si narozky užije protože další rok je mít nebude. Vzala jsem kunai bodla jsem ho, Bodala jsem ho jak šílená v amoku strachu. Ten kluk předemnou padl na zem a už neměl ani tep. Viděla jsem se v zrcadle jak vypadám. Skoro jako nějaká psychopatka. Utekla jsem oknem a nikdy se nikdo nedozvěděl kdo ho zabil. Stala jsem se geninem v Kirigakure v 12 letech
[2] Osobnosti bojují
Být zlá nebo hodná?.. těžko říct oboje dvoje má výhody. Chuuninské zkoušky a co těd mám dělat?. Takové otázky jsem si pokládala každý den. Team jsem už měla ale zvlášt mě nezajímal. Učila jsem se sama bojovat a další věci. Když jsme byly na misi tak jsem svoje naboženství tajila a dělala jsem že nic. Jednoho dne jsem se probudila a bylo mi řečeno že náš team jde na chuuninské zkoušky. Když jsme došli do Kirigakure tak ihned jsme šli na první zkoušku. První zkouška byla jednoduchá a nemusela jsem ani tupě opisovat. Druhá zkouška šla taky velmi dobře a svitky jsme získali během pár hodiny a během 30 hodin jsme byly na místě. Třetí zkouška byla zajímáva protože jak v prvním tak v druhým kole jsem proti sobě měla spolužáky co chodily na Akademii semnou. Vyhrála jsem proti oboum a nebylo to ani těžké. Finale bylo ale hrozné. Když jsem chtěla zautočit tak v hlavě začali znít hlasy které jsem zatím neslyšela. Jeden hlas říkal at toho kluka zabiju. Druhý hlas říkal at nebojuju že je to nebezpečné a že jsem dívka a ti by měli být v kuchyni ne v boji. Chytla mě křeč a seděla jsem na bobku a brečela. Nevěděla jsem ho mám udělat. Bylo to tak strašidelné a hnusné. Když slyšíte jenom hlasy jak se dohadují a furt mluví něco o míru a o zabíjení. Protivník toho využil a běžel proti mě a chtěl nademnou vyhrát. Začala jsem vnímat hlas zlé osobnosti a pomocí kunaie jsem začala bojovat. Oba dva jsme se párkrát škrabli ale to bylo to zatím v pohodě. Vytáhla jsem kosu co jsem měla na zádech a nečestně jsem v protivníkovi blízkosti mu hodila prach do očí. Chtěla jsem ho zabít a ubodat ho k smrti. Těsně před bodnutím jsem zvedla ruku a chtěla jsem se vzát. Řekla jsem že budu poctivá manželka a že se chci vzdá....... nedořekla jsem to a zlý hlas začal křičet a řekl at ho zabiju už sakra. Vzala jsem kunai a vrazila jsem mu ho do břicha. Protivník padl na zem a byl odvezen do nemocnice. Vyhrála jsem ale zdálo se mi to divné takhle vyhrát. Stejním způsobem jsem udělala i zkoušky na Jounina a stala se Jouninkou Kirigakure v 18 letech.
- Techniky:
A rank
Ōkina tsubasa (zvětší čepel zbraně o 20 cm. Normalní oko nemuže větší čepel vidět, protože je tvořena chakrou)
B rank
Doton: Domu no Jutsu
C rank
Shishi Rendan
Rakanken Ryuu
Doton: Doroku Gaeshi
D rank
Oboro Bunshin no Jutsu
E rank
Nawanuke no Jutsu
Kawarimi no Jutsu
Bunshin no Jutsu
Henge no Jutsu
Kakuremi no Jutsu)[/color]
Body:
Ninjutsu 4
Taijutsu 5
Genjutsu 4
Inteligence 4
Síla 4
Rychlost 5
Chakra 2
Ruční pečetě 2
Naposledy upravil Midori Tafuna dne Tue Aug 12, 2014 10:47 pm, celkově upraveno 2 krát
Midori Tafuna- Počet příspěvků : 9
Re: Modori Tofuna
Tak teď vyzním trochu krutě, ale ne jen, že Ti nepovolím nukenína, ale ani jujutsu... Jujutsu s jednoduchého důvodu, protože na forku jsou již dva hráči, kteří se na tohle specializují, což bohatě postačí. V Jashina ale věřit můžeš, na to nemusíš umět jujutsu. Nukenína Ti nepovolím taky z jednoduchého důvodu: Na tohle ses měl předem domluvit, jelikož v tabulce, kde máš zapsané volné hodnosti nukenína nemáš... a Já nemám sebemenší důvod nukenína pouštět do hry.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Už jsem psala v hodnosti že nemám problem si ten titul získat třeba časem v příběhu. Ale pokud budu Jashinistka tak si boužel musím na technikách trvat. Bez techniky Jujutsu: Skikijihyouketsu a nesmrtelnosti nemužu být plnohodnotná Jashinistka. Bez techniky Shikijihyouketsu nemužu zčernat a probodonout se. A pokud mám věřit v Jashina ale nemít výhody a nevýhody jashinistky tak to kašlu.. Chápu že Jujutsu už někdo má ale tohle je technika kterou musí mít každý Jashinista..
Mohla bych ještě mít jednu věc ? vím že Nukeninka je asi VIP co jsem pochopila.. Ale co jsem hledala není tu moc nukeninek nebo nukeninu na počet obrovské armády ve vesnicích
Ne nukenín není VIP, to si tedy pochopila špatně. Nukenín je hráč bez vesnice etc, a VIP jsou pouze ve vesnicích. Pokud chceš být tedy nukenínem, s chutí do toho v herním provedení. Co se jujutsu a Jashinismu týče. Já se vyjádřil a Ty ses vyjádřila. Oba víme, co Tvoje odpověď obnáší, NEPOVOLENO. A jujutsu nemusí mít každý jashinista. Je tolik krásných dalších vražedných, strach nahánějících technik, že si tady už připadám jak v horroru.
A jujutsu nemusí mít každý jashinista. Je tolik krásných dalších vražedných, strach nahánějících technik, že si tady už připadám jak v horroru. Jujutsu s jednoduchého důvodu, protože na forku jsou již dva hráči, kteří se na tohle specializují napsal:
Je rozdíl něco umět a specializovat se.. když se někdo bude specializovat na Katon tak třetí osoba nebude moc mít element Katon? nebo nebude moc umět ani jedno jutsu tohodle element druhu. Neříkej prosím že je to jiné.. je to uplně to sáme. Jsou tu hráči co se specializují na Jujutsu? hmm fajn a co to má společního s tím že mi nechceš povolit základní techniku Jashinistky (Je základní.. patří k ritualum obětování. takže čistě zato je základní). Když vynechám Edo tensei, rinnegan techniky (a další OP věci)?. To mám běhat sekáčkem na maso po světě, sekat lidi, dávat je na symbol Jashina a nakonec se probodnout a pak jít bojovat o život do nemocnice?. ok fajn.. vím tvé rozhodnutí o jedné technice kterou by měl mít každý Jashinista/Jashinistka je NEPOVOLENO.....
Páni... přesně tak. Je to mé rozhodnutí, takže Ty ho respektuj, a do doby než se nevrátí Assasin si nemůžeš nikde jít ztěžovat, takže to budeš muset přetrpět. Ono si myslíš, že nesmrtelnost nebo jujutsu jsou základní techniky? Nestačím se udivovat. Nakonec to dopadne, že jelikož tohle by měl umět každý jashinista, tak každý jashinista bude nesmrtelný. Tak tedy pokud to bereš tak, můžu Ti zakázat i toho jashinistu, aby si neměla důvod požadovat nesmrtelnost.
Nemrtelnost není základ tak se nediv. Říkám pouze že pokud chci hrát Jashinistku tak by bylo dobré něco s toho mít když budu každý den psát post o tom jak se modlím a čekat hodinu až se domodlím. Opravdu jaký smysl má být jashinistkou když nemáš vůbec nic. Jak mám podle tebe provádět potom rituál ? možná ho provedu jednou a potom zemřu hned. Jashinismus mi čistě zato zakázat mužeš.. ale nevím co je tobě do toho jakým směrem bude má postava nabožná. Viděla jsem povolené prakticky instant counter na ET, a další tak nechutně Op věci od tebe povolené a mě budeš zakazovat takovou volovinu proti tomu?.... spravedlivost a logika vytězí!.... a Stěžovat? vůbec ne znělo to jako kdybys jses mi vysmívala. Neber to jako nějakej útok nebo něco takového ale spíš jako můj objektivní názor. Možná tě má odpověd překvapí ale já mám času celkem dost. Já si na názor Assasina klidně počkám. Aspoň uvídím jesli má tak arogantně zaujatí názor i on. NEBER SI NIC OSOBNĚ.... mír a klid všem...
Já tady do toho s dovolením vstoupím, protože se mi zrovna nelíbí, jakým směrem se debata ubírá.
1. Hokori má plné právo něco povolit/nepovolit, od toho tu je. Povoluje postavy tak, aby byla v tomhle světě jakáš takáš rovnováha, má k takovému jednání propůjčenou autoritu a ty jakožto hráč bys měla tuto autoritu respektovat.
2. Četla sis u Hidana Naruto Wiki? Na Naruto wiki je psáno, že Hidan získal svou nesmrtelnost a techniky experimentováním na vlastním těle. Kombinoval různé techniky až vzniklo to co vzniklo. Co z toho vyplývá? Ten stav není darem od jakéhosi božstva, nýbrž výsledek vědeckého postupu, tudíž ani tvůj životopis v tomto směru není v pořádku, nemluvě o faktu, že být jouninem v 15ti letech je hodně klišé...
Co ti doporučuji je přepracovat ten charakter např. na zkušenějšího shinobiho, který se snaží ve volném čase sebezdokonalit podobnou cestou. Herně se pak může stát, že se dostaneš tam kam chceš, nebo na tom budeš dokonce ještě lépe... a rozhodně tě to bude víc bavit (osobní zkušenost). Pokud si s tím nebudeš vědět rady, napiš mi na skype, rád ti s tím pomohu
1. Hokori má plné právo něco povolit/nepovolit, od toho tu je. Povoluje postavy tak, aby byla v tomhle světě jakáš takáš rovnováha, má k takovému jednání propůjčenou autoritu a ty jakožto hráč bys měla tuto autoritu respektovat.
2. Četla sis u Hidana Naruto Wiki? Na Naruto wiki je psáno, že Hidan získal svou nesmrtelnost a techniky experimentováním na vlastním těle. Kombinoval různé techniky až vzniklo to co vzniklo. Co z toho vyplývá? Ten stav není darem od jakéhosi božstva, nýbrž výsledek vědeckého postupu, tudíž ani tvůj životopis v tomto směru není v pořádku, nemluvě o faktu, že být jouninem v 15ti letech je hodně klišé...
Co ti doporučuji je přepracovat ten charakter např. na zkušenějšího shinobiho, který se snaží ve volném čase sebezdokonalit podobnou cestou. Herně se pak může stát, že se dostaneš tam kam chceš, nebo na tom budeš dokonce ještě lépe... a rozhodně tě to bude víc bavit (osobní zkušenost). Pokud si s tím nebudeš vědět rady, napiš mi na skype, rád ti s tím pomohu
Kashike- Juudaime Mizukage *MOD
- Počet příspěvků : 905
Kashike: abych to uvedla na pravou míru nevadí mi že mi momentalně nepovolí třeba nesmrtelnost a Jujutsu ale podle toho co napsala.
Beru to že mi to nepovolí nikdy. Aspon to tak chápu. Kdyby třeba řekla: Nemáš Nesmrtelnost ani Jujutsu techniku ale mužeš jí získat časem hry.. nebo: nemáš nesmrtelnost ani jujutsu ale nesmrtelnost mužeš získat za 150 postu pokud se budeš každý den modlit... (příklad) ale pokud mi nemá v plánu povolit nesmrtelnost NIKDY tak to nemá cenu abych trávila čas (hodinu denně) modlením se..
Jujutsu s jednoduchého důvodu, protože na forku jsou již dva hráči, kteří se na tohle specializují napsal:
Beru to že mi to nepovolí nikdy. Aspon to tak chápu. Kdyby třeba řekla: Nemáš Nesmrtelnost ani Jujutsu techniku ale mužeš jí získat časem hry.. nebo: nemáš nesmrtelnost ani jujutsu ale nesmrtelnost mužeš získat za 150 postu pokud se budeš každý den modlit... (příklad) ale pokud mi nemá v plánu povolit nesmrtelnost NIKDY tak to nemá cenu abych trávila čas (hodinu denně) modlením se..
To tady ale nikdo netvrdí, tedy aspoň pokud já vím. Každá postava má právo se svobodně rozvíjet směrem, který si přeje a pokud k tomu herně dojde, nemá prakticky žádná omezení. Pokud se já teď se svým Kaguyou z Kiri rozhodnu, že ukradnu svitek s Hirashinem a naučím se ho, tak to můžu zkusit... nejspíš u toho umřu ale zkusit to můžu a pokud se mi to povede, nemělo by mi nic bránit v tom se tu techniku naučit, tak jako v normálním životě. Navíc, jen tak mezi námi, mě by třeba fakt nebavilo začínat s postavou, která už umí ve svém oboru všechno to je nuda...
Kashike- Juudaime Mizukage *MOD
- Počet příspěvků : 905
Takže když ukradnu svitek Jujutsu: Shikijihyouketsu tak mě nemuže nikdo omezovat ? ani admin/adminka že prostě Jujutsu nepovolí ? pokud je to tak jak si napsal nemám problem..
Takže je zde pár nesrovnalostí: 1) Je Ti osmnáct, ale na svět si přišla před patnácti lety? Cituji: "Midori přišla na svět 15.4 před 15 lety." Ale ve věku máš napsáno, že Ti je osmnáct. 2) Nemáš tam napsáno časové období, což je jen dobře, protože takto to vypadá, že si z Kusagakure no sato sama utekla v pěti, a mezi pátým a šestým rokem života poznala Jashina, ale jelikož tam je napsáno, že se to jen stalo, a nepřímo naznačeno, že v tom pátým nebo šestém roce, přehlídnu to. 3) Pokud jsem to správně pochopil, v životopise si pomocí jujutsu zabila chlápka na jeho narozeninové party, ale v technikách nic takového nemáš, takže něco zde nesedí... 4) Čistě ze zvědavosti mě zajímá, v kolika si se stala genínem, protože tohle všechno se odehrálo ještě předtím... 5) Souvísí to s bodem tři: "Jeden hlas říkal at použiju Jashinismus a toho kluka zabiju..... Začala jsem malovat Jashinistický znak na zem. Vzala jsem kunai a chtěla jsem se bodnout."
Jinak vskutku... Kashike má pravdu herního dosažení toho, po čem toužíš, lze uskutečnit... tohle předem když tak můžeme probrat na skype: samuel.bambus.sedy ... jinak chápu, že mám ženský avatar, ale hráč, taktéž i postava je původně chlap... jen v aktuální chvíli je to žena kvůli Fushi Tensei, takže ten ženský rod můžeš vynechat, ale nechci Tě doplést, takže to je jen na Tobě. Musím si na to zvyknout tak či tak herně xD
Jinak vskutku... Kashike má pravdu herního dosažení toho, po čem toužíš, lze uskutečnit... tohle předem když tak můžeme probrat na skype: samuel.bambus.sedy ... jinak chápu, že mám ženský avatar, ale hráč, taktéž i postava je původně chlap... jen v aktuální chvíli je to žena kvůli Fushi Tensei, takže ten ženský rod můžeš vynechat, ale nechci Tě doplést, takže to je jen na Tobě. Musím si na to zvyknout tak či tak herně xD
Promiň nevzpoměla jsem si že jsem to tam psala
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: