Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kaya vs ??

2 posters

Goto down

Kaya vs ??                            Empty Kaya vs ??

Příspěvek pro Kaya Mon Oct 27, 2014 3:59 pm

Ktokoľvek tu napíše bude čeliť Kayi v priestoroch hustého tmavého lesa. Neďaleko tohto lesa sa nachádza menšia rieka, ktorá tade preteká. Každý nepriateľ je vítaný. Je jedno či je silnejší alebo slabší Smile
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Kaya vs ??                            Empty Re: Kaya vs ??

Příspěvek pro Hana Ichiro Thu Oct 30, 2014 4:41 pm

Mladá kunoichi, oblečená v temnom plášti pozorovala osobu kráčala po vyšliapanom chodníku. Nepáčilo sa mi tu. To miesto bolo príliš temné, málokedy pomedzi husté kmene stromov prenikali slnečné lúče. Mala som tu istú povinnosť. Avšak nebála som sa. Bola som pokojná sťa baránok, moja tvár bola neutrálna, neprejavovala žiadne city. Zastavila som sa a rozhliadla sa, keď som začula šušťanie, ale bolo to len nejaký živočích, ktorý sa v zápätí vytratil preč. Povzdychla som si a pokračovala v svojej ceste, pomalým krokom. Neponáhľala som sa, mala som času dosť.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Thu Oct 30, 2014 4:46 pm

Dlhú dobu som blúdila týmto hnusným temným ale poriadne hustým a veľkým lesom. Bola som tu už druhý deň a zásoby sa mi pomerne míňali. Jediné, čo som mala bolo už len jedno jablko a trocha vody, preto som dúfala, že sa odtiaľto čoskoro dostanem. Na hlave som tentoraz nemala svoju helmu, lebo som ju nedávno rozbila pri krvilačnom boji, kde kvôli mojej nešikovnosti som takmer prišla o hlavu. Aké zvláštne, že som tu ešte nikoho .. doposiaľ nestretla. Lenže to sa zmenilo vo chvíli, keď čiernovláska uvidela ženu, ktorá vôbec nevyzeral nebezpečne. V tedy neznámy hosť dostal chuť po krvi, ktorým nakazil aj mňa samotnú, preto sa mi na tvári objavil "prekrásny" ale len trocha šialený úsmev. S týmto úsmevom som siahla na svoju katanu a nebezpečne som sa začala k tomu človeku približovať. Nebolo to vôbec nejaký rozumný pokus o zabitie, preto som šla takto priamo. Chcela som ju len v kľudne rozsekať, tak som dúfala, že sa bude brániť. Ešte keď som bola hodnú kus ďalej som ju vytiahla a držala ju nie príliš pevne, ako keby som ňou nemala v pláne ani seknúť.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Thu Oct 30, 2014 5:48 pm

Huh? Zastavila som sa, keď som pred sebou zahliadla mladé dievča. Kunoichi. Súdiac podľa brnenia to bola bezpochyby samurajka. Tento fakt dokazovalo aj to, že na mňa vytiahla katanu. Začala sa ku mne približovať. Dnes slušnosť asi nikomu nič nehovorí. Divím sa, takéto správanie by som u samuraja očakávala najmenej. Prehovorila som chladným tónom do ticha, ktoré tu panovalo.
Nevyzeralo to tak, že by chcela len tak okolo mňa prejsť a pokračovať v ceste. K ničomu som sa ale nemala. Len som vyčkávala, až ku mne dorazí. Nechcela som jej ukazovať svoje schopnosti, kým to teda nebude nutné. Moment prekvapenia. To je práve teraz najlepšia možnosť.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Thu Oct 30, 2014 9:48 pm

Hane sa nedostalo odpovede, lebo som nebola v stave niečo také urobiť. Ak je už niekto menším bláznom, ktorý v hlave počuje hlasy, aby niekoho zabil a počúva ich, tak s niekým takým si príliš nepokecá. Tú katanu, ktorú som držala som po nej ľahkým pohybom hodila s tým, že ju to prebodne. V tedy som svoju váhu preniesla tak, aby som keď tak mohla zasa zaútočiť pri tom ešte, ako katana letela som do ruky vytiahla ďalšiu. Tá, ktorú som hodila bola obyčajná katana aj tá, ktorú som tentoraz držala nebola ničím výnimočná. Svoje špeciálne katany som ešte nechávala v pochve  a nemala ich na pláne použiť.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Thu Oct 30, 2014 10:12 pm

Niekto by už možno pri tomto pomerne obyčajnom útoku využil nejakú techniku. Ja som však momentálne svoj papier nemienila využiť. Aspoň dovtedy, kým už nebudem mať inú možnosť. Vytiahla som pár kunaiov, ktoré som hodila presne proti letiacej katane. Ich náraz ju síce nezastavil, ale zmenil jej smer, preto sa zabodla do zeme pár metrov odo mňa.
Tá samurajka zjavne nebola príliš zhovorčivá. Alebo snáď mala iný dôvod k tomu, aby so mnou neprehovorila? Možno za to mohla tá jej šialenosť. Nevyzerala veľmi ako osoba so zdravým rozumom, no.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Fri Oct 31, 2014 2:51 am

Katana sa bez nejakých väčších odchýlok vážne za-bodla do zeme. Keď už som si všimla, že katana k nej nedoletí hneď letela aj ďalšia, pri čom za ňou letela akási červená katana, takže som tentoraz hodila dve katany. U seba mi ostala už len jedna katana, ktorá vyzerala, ako keby bola zo skla a ešte menšie  wakizashi som si nechávala pre istotu, ak by som u seba nemala žiadne zbrane. Ona si možno mohla myslieť, že tieto moje útoky boli len necielené a nemali jej nič urobiť. Prvá katana jej mierila smerom do brcuha a druhá smerom do oblasti hrude. "Aké smutné, dúfala som, že sa nebudeš brániť." Povedala som sklamane.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri Oct 31, 2014 1:14 pm

Neviem, čo týmto typom útoku chcela tá samurajka dokázať. Všimla som si ale, že katana, ktorá letela hneď za tou prvou, je pomerne...zvláštna. Napadla ma myšlienka, že možno bude mať nejakú špeciálnu schopnosť. Alebo má len zvláštne sfarbenie.
Ťažko povedať. Nikdy som sa veľmi o druhy katán nezaujímala. Zjavne ma podceňuješ, drahá. Odvetila som a opäť vytiahla dva kunaie, tentoraz s pripevnenými výbušnými lístkami, ktoré som vzápätí hodila proti tým katanám a nechala ich vybuchnúť, čo spôsobilo slabšiu tlakovú vlnu a tá obe katany odhodila opäť úplne niekde inde. Kto vie, čo sa medzitým mohlo stať. Tá samurajka ma cez hustý dym nemohla vidieť, avšak keď sa rozplynul, stále som stála na svojom mieste, ako i predtým a pozorovala ju chladným pohľadom.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Fri Oct 31, 2014 2:06 pm

Než katany doleteli k nej zasa hodila po mojich katanách kunaie ale tentoraz nastal výbuch, lebo použila výbušné lístky. Jednu katanu odstrelilo za Hanu na pravú stranu a druhú to vystrelilo o proti mne, takže aj keď nechcela tým pádom zaútočila na mňa. Tá katana sa nekontrolovateľne točila proti mne, lenže ja som ladne nastavila ruku, ako keby som vedela, kde bude rukoväť a vážne som ju chytila. V rukách som tentoraz mala dve katany.Nepohla som sa pokiaľ sa nerozptýlil dym, lebo som akosi tušila, že sa ani ona nehýbe. "Nepodceňovala, len som dúfala." Odpovedala som jej až teraz a začala som sa smiať, no popravde trocha šialene, trocha ma aj natriasalo. Keď som sa do-smiala rozbehla som sa oproti nej veľkou rýchlosťou. Sekla som po nej tou červenou katanov a tú "sklenenú" som mala pre prípad obrany. Nemyslela som si, že si všimne toho, že tá katana, ktorá bola za ňou na pravej strane sa vzniesla do vzduchu a mierila do jej chrbta tak, aby jej prešla cez jej srdce. Katana bola veľmi tichúčka a nevydávala žiaden zvuk, preto som si myslela, že ju týmto kombinovaným útokom dostanem.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri Oct 31, 2014 2:34 pm

Takýto typ útoku by iného človeka dostal. Možno. Ja som však mala plán. O katane za mnou som síce netušila, ale chcela som ju istým spôsobom dostať. Veľmi dobre som vedela, že proti mne vybehne.
Čo ona netušila, bolo to, že dymovú clonu som využila preto, aby som si vytvorila klon a sama zmizla v korunách stromov. Treba spomenúť aj to, že klon bol plný výbušných lístkov. Ale to ona nemala ako zistiť, pretože nemala nič, čím by vedela rozoznať človeka od klonu.

Kaya vs ??                            Tumblr_m07kw3BMwW1r3knooo1_500

Až vtedy som si všimla, ako sa ku klonu zozadu približuje katana. Zaujímavé. Nechala som klon, nech sa tvári, ako že o ničom nevie a nechala ho pomaly rozpadávať, čím si tvoril okolo seba potrebný papier. Vyzeralo to, ako keby sa pripravoval na útok V tom však ho zozadu prepichla katana a tá samurajka...Tá už bola vďaka svojej obrovskej rýchlosti nesmierne blízko. Klon sa odrazu rozletel na výbušné lístky, ktoré sa vzniesli k nej a začali ju prenasledovať, tie najbližšie k nej okamžite vybuchli, pričom tie trochu pozadu ju v prípade, ak by nejakým zázračným spôsobom ušla, nenechali vydýchnuť a hnali by sa za ňou.
Ja som medzitým, skrytá pred jej očami, zhromaždila papier, pripravená na ďalší útok.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Fri Oct 31, 2014 2:51 pm

Naozaj som nemala, ako zistiť, že nieje pravá, preto som na ňu zaútočila naplno. Začala sa rozpadávať na papier aj keď ju prepichla tá katana. Okamžite som vedela, že niečo nieje v poriadku a ja som odskočila reflexívne dozadu. Nastal výbuch a ja som sa vo vzduchu schúlila do klbka a dala si pred tvár ruky aj nohy s chráničmi tak, aby to čo najviac vykrylo. Odmrštilo ma to do stromu, takže ma to poriadne udrelo a na chvíľu som bola dezorientovaná ale hneď som odbehla za strom, lebo po mne leteli ďalšie lístky. Katana, ktorá ju prebodla bola niekam odmrštená do neznáma. Je tu toho veľa, kde sa mohla skryť, takže bude niekde v korune. Vyskočila som do prvej koruny a preskakovala som z jednej na druhú. Dve katany som mala zapichnuté niekde v priestore. Tú zrkadlovú som skryla do pochvy a mala v ruke len tú červenú. Potrebovala som ju vystopovať a pri tých lístkoch to nepôjde ale bola som rýchla, takže som im stíhala zdrhnúť.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri Oct 31, 2014 3:11 pm

Výbušné lístky neprestávali v prenasledovaní. Tá Samurajka mala dosť práce s tým, aby im vôbec ušla, nieto ešte, aby premýšľala nad tým, kde sa môžem schovávať.
Celkom jasne to ale muselo byť miesto, odkiaľ som na ňu videla. Jej smolou bolo to, že nech sa už obzerala kdekoľvek, nemohla ma nájsť. Možno keby bola senzibilka. Bola som si ale stopercentne istá, že ňou nebola. Keď sa však pozrela pred seba, všimla si pohyb. Oproti nej, rovno zo všetkých strán k nej leteli hárky papierov, ktoré mali jediný účel - dezorientovať ju, prípadne dorezať, ak by sa našla nejaká slabina v jej brnení.
Kto vie, ako si poradí s týmto. Zo zadu ju prenasledovalí výbušné lístky, zo všetkých ostatných strán normálny papier.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Fri Oct 31, 2014 5:02 pm

Mierila som stále v pred aj keď poza mojím chrbtom boli výbušné lístky. Nemala som v pláne zabáčať, lebo som hľadala strom s ktorého bolo vidieť na túto moju stranu pri tom som sa skrývala, aby som keď tak zaznamenala nejakú výchylku lístkov, žeby sa na chvíľu zastavili alebo podobne. Zrazu sa ale prirútili ďalšie papiere, lenže nezastavovala som a bez problému som cez ne preletela s tým, že proti nim som roztočila svoju katanu tak rýchlo, že som ich dokázala eliminovať tak, aby ma neporezali a ak hej tak len v menšom množstve, čo by mi nevadilo. Počula som o človeku, ktorý bol schopný sa ubrániť dymu ale toto dym nebol, takže to bolo ešte ľahšie. Mohla som teraz pôsobiť, ako kosačka, keďže som dokonca takýmto štýlom česala stromy. Ktana dokázala zachytiť celé moje telo, lebo som do nej vložila chakru a tým sa predĺžila. Nebude dlho trvať a takýmto štýlom ju objavím, lebo v stromoch ostávali také diery vo vetvách, že na ne bolo vidno.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri Oct 31, 2014 5:53 pm

Je pravda, že Kaya sa mohla pred mojimi papiermi takýmto spôsobom ubrániť. Avšak bolo to tak len preto, že hárok papiera toho veľa nezmôže. Akonáhle by som vybudovala pevnú štruktúru, napríklad stenu, takýto kosačkovitý štýl by jej nepomohol.

Kaya vs ??                            Tumblr_n5zk50F0lC1rm4611o1_500

Objavila som sa na konári jedného zo stromov a neutrálne pozorovala jej počíňanie. Chudáčka, nemohla sa zastaviť. Výbušné lístky jej boli hneď za chrbtom a ak by tú svoju kosačku využila i na ne, dorazila by som ju. Stovky malých papierových kúskov dopadlo na zem a už sa nepohlo.
Škoda, že musíš neustále postupovať defenzívne. Bola som pripravená na prípadný útok.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Sat Nov 01, 2014 8:37 am

Aj keby hárok papiera nič nezmohol, ak som mala svoju katanu posílenú chakrou s fuutonovou podstatou bola tak ostrá, že bolo veľmi málo vecí, ktoré by nedokázala preraziť. Pravdou ale je, že ak by sa vytvorila stena už by som nemohla sekať, ako kosačka ale dostala by som sa cez ňu. Vedela som, že skôr či neskôr ju dokážem nájsť a ona sa prezradila sama. Skočila som za strom a rýchlo som priložila na červenú katanu, ktorú som držala v ruke výbušné lístky. Mala som u seba teraz dve katany otočila som sa oproti stromu a na jednu z nich som udrela a tá skrz strom vystrelila oproti Hane. Potom som sa objavila na úplnom inom mieste, lenže za tým stromom si to v tej sekunde všimnúť nemohla ja som stála u jednej z dvoch katán, ktoré boli rozmiestnené po okolí. Keď som sa u nej objavila udrela som po nej svojou katanou a tá vystrelila obrovskou rýchlosťou proti Hane. Ja som zasa zmizla a objavila sa u ďalšej katany po ktorej som taktiež udrela a tá vystrelila a za ňou som vystrelila aj tú červenú. Takže z 3 strán na ňu teraz leteli veľmi rýchle katany. Pri tom som ju sledovala a ukrývala sa teraz ja sama. Pohybovala som sa rýchlo, takže dom dokázala meniť úkryt pomerne rýchlo. Akosi som tušila, že sa dokáže zmeniť na papier, aj keď  to bola len moja dedukcia, preto ak by bola červená katana v jej blízkosti explodovala by a rozletela by sa na malé kúsky, takže ju mohol zraniť aj výbuch aj tie úlomky.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sat Nov 01, 2014 12:16 pm

Kaya vs ??                            Tumblr_mgipn2zQBs1s0oixxo1_500

Bola rýchla. To sa muselo uznať. Určite k tomu mala nejakú techniku, nemohla sa bez nejakej pomoci pohybovať tak rýchlo. Niečo podobné Hiraishinu.
Zdalo sa mi, že sa až príliš hrnula do boja. Prezradila mi toho viac než dosť o svojom štýle boja. Už len stačilo zistiť, na akom princípe pracuje tá jej teleportačná technika a teoreticky by som o jej štýle boja vedela všetko.
Nech sa už ale snažila akokoľvek, nemohla ma zasiahnuť. Ani teraz, pretože sa z papiera na mojom chrbte utvorili krídla, s ktorými som ladne vzlietla do vzduchu nad stromy. Tým pádom sa katany zrazili, možno sa vzájomne nejako poškodili.
Tá samurajka sa zjavne poriadne rozbehla, a ja som sa ešte ani nerozohriala. Dívala som sa pomedzi koruny stromov a hľadala náznaky pohybu. Ako ja predtým, tentoraz sa ona mohla skrývať kdekoľvek.
Mohla som vyvolať Kirina, nech to tu skosí. Ale neučinila som tak. Zatiaľ nie.

Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Sat Nov 01, 2014 1:30 pm

Ak by som nebola pomätená bojovala by som úplne iným štýlom a dávala by som si pozor na svoje techniky, lenže ja som pri boji nerozmýšľala tak, ako by som mala. Predsa len za mňa teraz rozmýšľal neznámy hosť, ktorý riadil moje kroky. Moje katany sa na jej nešťastie nezrazili, lebo som ich trochu vychýlila a dve z nich sa proste niekam do okolia zasa zabodli. Tá červená ale vrazila do stromu a rozbila sa na malé kúsky. Tie kúsky sa ale vzniesli za Hanou, čo určite nečakala. Ja som ostala ukrytá pri čom som nechala kúsky letieť priamo na ňu a v dostatočnej blízkosti by vybuchli, lebo na nich boli tie výbušné lístky. Najhoršie na tom je, že som si ale vybrala zlého súpera, lebo jej schopnosti boli úplne tie najlepšie proti tým mojím. Nemala som ju takmer, ako zraniť, pri čom ona bola vo veľkej výhode.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri Nov 28, 2014 7:58 pm

Jej schopnosti možno boli výborné. Každý štýl boja mal ale svoje slabiny v podobe iného štýlu boja, ktorému sa ubránil len sťažka. Toto bol jeden z týchto prípadov, pretože Kenjutsu bolo proti Papierovému Ninjutsu dosť neefektívny, takže táto Samurajka bola v dosť veľkej nevýhode.
Nemala byť tak agresívna. Mohli sme okolo seba prejsť, možno sa maximálne pozdraviť a pokračovať vo svojej ceste. Ja som ako prvá neútočila, a ani som to nemala v pláne. V dnešnej dobe nikdy ale neviete na koho natrafíte, ja som mala takú smolu, že som musela stretnúť práve nejakého psychicky labilného človeka.
Mávala som krídlami, aby som sa udržala vo vzduchu, pričom som sledovala úlomky. Tá katana sa mi zdala taká odlišná, špeciálna, toto zjavne bola jej schopnosť. Papier, ktorý okolo mňa poletoval, sa sám od seba pohol a vytvoril draka, ktorý doslova zožral tie úlomky, zvyšné, ktoré zasiahli drakovo telo, boli taktiež pohltené pod vrstvu papiera. Papier ako samotný toho veľa nedokázal, ale akonáhle vytvoril spoločne s druhými nejakú vrstvu, bolo ťažké sa cez neho dostať, vzhľadom k tomu, že ja som dokázala ten papier aj spevňovať.
V takejto forme drak spadol na zem, kde sa rozpadol, avšak tak, aby úlomky i naďalej zostali pod papierom, aby nimi tá samurajka nemohla manipulovať. Jedine, že by sa rozbehla a snažila sa cez tú vrstvu prehrabať, kto vie ale, či by vôbec niečo takéto tiež fungovalo.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: