Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Základna legendárních šermířů

5 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Základna legendárních šermířů Empty Základna legendárních šermířů

Příspěvek pro Faito Dansaku Tue Apr 21, 2015 6:49 pm

(Doplním později)
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Základna legendárních šermířů Empty Re: Základna legendárních šermířů

Příspěvek pro Goku Tue Apr 21, 2015 7:00 pm

Medzi cestou sem, som sa zastavil ešte doma. Zvolil som nový druh outfitu, ktorý sa viac hodil k mojej novej pozícií. Popravde som sa momentálne dosť podobal na ostatných legendárnych šermiarov, teda skôr z tej starej a asi najznámejšej generácie.
Ako sa sem dostať, bolo napísané ako dodatok ku zvitku, ktorý som dostal. Nezobral som si zo sebou len vlastný outfit, ale aj celkom veľkú tašku s niektorými vecami. Po ceste som očami prebehával po knižke, ktorú som pôvodne chcel dať Kaori a fixkou som naznačoval veci, ktoré by sa mala naučiť prioritne. Predsa len anatómia nebolo práve najľahšie odvetie.
Po čase som sa ocitol v podzemnom komplexe, kde som len popri jednej stene našiel jeden z vypínačov. Keď som ho nahodil, lampy mi osvetlil pomerne obrovský priestor podzemného doja. Najprv som sa dal do prieskumu, aby som vedel kde sa dá čo nájsť. 
Podarilo sa mi nájsť sklad cvičných figurín a slamenných panákov, rovnako ako množstvo iných menších miestností, prevažne sociálnych zariadení a podobne. MOje nohy ma nakoniec zaviedli znova do hlavnej časti, kde sa trénovalo. Tašku som dal bokom a zo zvitku som privolal Nuibari. Bol presne taký, o akom som počul. Vyzeral ako ihla. Rozhodne to nebol meč ukovaný na sekanie, skôr čisto na bodacie výpady. Popravde som tušil, ako s ním narábať.. no všetko chcelo svoj cvik. Preto som si len sadol na zem a zo zvitku som začal vstrebávať potrebné informácie, na základné zaobchádzanie s mečom. jednalo sa o konkrétnu techniku, ktorá by sa dala nazvať ako "základom." Popri čítaní som pochopil pravú podstatu tohto meča. Rozhodne sa zo mňa po ovládnutí Nuibaru stane nepriateľ, ktorého nikdy nikto v živote nechce stretnúť.
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Počet příspěvků : 781

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Sun Apr 26, 2015 8:14 pm

Môj tréning nabral nové obrátky. Popravde som sa nikdy nestretol s tak náročnou zbraňou, akou bol práve Nuibari. Prsty som mal dosekané od ocelového lanka, no aspoň som sa naučil ako ich držať bez toho, aby som si s nimi sám ublížil. Dokonca som sa ho naučil dosť presne aj hádzať. Poprepichovaný panák ktorý visel v strede miestnosti na ocelových lankách pripevnených po jeho okolí, tým bol jasným dôkazom. Nedalo sa povedať, že som nuibari ovládol úplne dokonalo.. rozhodne som za týchto pár hodín poriadne pokročil. Mohol som vďačiť práve mojim schopnostiam v anatómií a vrhaniu či boja s ihlicami. Celý Nuibari bol jeden veľký senbon. Pre teraz som si však potreboval dať pauzu a tak som tu nechal visieť panáka na znak, že som tu predsa len bol a následne som vyrazil preč. Nechal som si tu aj veci.. to čo som chcel robiť teraz, bolo otázne.. možno nejaká misia?
(presun)
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Počet příspěvků : 781

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Sun Jul 19, 2015 9:25 am

Po tom co byl u té velké události se zvolením nového Mizukageho, tak vlastně nic moc zvláštního nedělal. Vlastně jenom trénink a nějaké rutinní mise, nic co by stálo za řeč. Dneska bezúčelně procházel po městě, přemýšlel. V tom do něj vrazil právě klon Hirin s tím že jej má následovat kvůli tréninku.
"Eh,... no, dobře..." působil na jednu stranu celkem překvapeně. Zvlášť když šlo o klon. Vyvolává to spoustu otázek. Kde je originál, o jaký jde trénink a nebo kam to vlastně jdeme. Rozhlížel se a pomalu se dostávali až někam na kraj Kirigakure. Zastavili se před nějakým vchodem do podzemi, který mohl připomínat vchod do Orochimarova hideoutu v Oto. Vrata lemovane symboly a ornamenty a okolo jsou vidět pečetící řetězy, nejspíš to bude opravdu hodně dobře chráněné.
"Kde to jsme?" zeptal se nakonec docela nejistě, ale užasle. Ty dveře, nebo spíš vrata vypadaly zajímavě a zároveň tohle místo ještě neviděl.

Naposledy upravil Kenji Uesugi dne Sun Jul 19, 2015 10:03 am, celkově upraveno 2 krát
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 92

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sun Jul 19, 2015 9:56 am

Po cestě si klon prozpěvoval a byl veselý. Když jsme se dostali sem, klon řekl "Wau". original tu nikdy nebyl, takže klon nemohl vědět, co ho tu bude čekat. Popravdě si klon myslel, že ztratí cestou sem. "Tohle je naše, základna pro nás. Ještě jsem tu nebyla. Budeme to tu objevovat spolu" ušklíbla se a pokračovala "Ale original si to bude muset objevit sama, škoda no, ale co už. Abych ti to nějak vysvětlila. Original se šel proletět na drakovy,aby pomohla Otokage, ale neboj určitě se ti vrátí. " když to dořekla se zasmála se. "Ale zanechla pro tebe jednu věc. Budeš trénovat svoje kanci. " dopověděla a vytáhla svitek.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 739

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Sun Jul 19, 2015 10:22 am

Během cesty se občas podíval po Hirin, nebo spíš jejímu klonu a něják neviděl důvod proč je tak veselá a nebo co se děje. Ale nějak zvlášť se neptal, pŕece jenom je poslušný podřízený. Jenom občas dost zvídavě pokukoval no.
Při její první reakci se docela zarazil.
"Eh,... vy-" pozastavil se a vzpomněl si na ten proslov o tykaní. "ty jsi tu ještě nebyla? Myslel jsem že jste velitel šermířů." zamumlal a to tykání pořád hapruje. Už jenom to že se takhle ptá. Jako nějaký rebel.
Je docela zvláštní mluvit o svém originálu jako o někom jiným, ale nic neřekl.
"No,... ja se nebojim." ujistil jí a pokusil se o usměv. No každý by si to vyložil jinak. Zvědavě si prohlédl svitek a přikývl, nic nenamítal ale ani neprojevil nějaké nadšení. Ale bude se to rozhodně hodit. Pohledem přelétl ke dveřím, vratům.
"Jak se dostaneme dovnitř?" zeptal se nejistě. Nejspíš ale půjde o nějakou pečeť co se deaktivuje po kontaktu s chakrou šermíře nebo tak něco, buď kreativní. Nebo hiden jutsu xD jako žádný popis není, tak jak chceme.

//jinak sorry za pripadne chyby etc. Pisu z mobilu.
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sun Jul 19, 2015 10:46 am

Klon
"Ne, nebyla" a podívala se na něho. "Než já budu velitelka šermiřu, tak budu v důchodě" pověděla jsem veselým tonem. Když mě ujistil, že se nebojí o můj originál. Usmála jsem se a nic jsem neřekla. Neprojevil moc nadšení, ale moc jsem se nedivila, byl už takový, ale věděla jsem, že se to určitě šikne.
To je dobrá otázka. No jak? otazala se ho. A přemýšlela jsem jak se dostat do vnitř. "Možná to chce nějaké zaklínadlo, třeba sezame otevři se, nebo alahomora-" navrhla jsem, byla to nejnepravděpodobnější možnost, jak to otevřít. Kdyby tu byl original, už by se to snažil rozbit. Zkus najít nějakou skrýš s klíčem nebo nějaký algoritmus. řekla jsem a sedla si na zem a založila ruce na prsa. "Ach joo, to Faito nemohl dat nějaký návod." povzdechla jsem si v duchu
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Sun Jul 19, 2015 11:08 am

Nikde nevidím výše postaveného šermíŕe, takže nejspíš momentalně opravdu bude velitelkou šermířů. Rozhlédl se po okolí docela nejistě a hledal nějaký vstup nebobtak nèco.
"Alohomora?" zeptal se nejistě a stejně tak se na ní podíval když si založila ruce na hrudi. Nějak takovym věcem moc nerozuměl.
Prohrabal dveře a po kontaktu s jeho chakrou se dveře začaly otevírat....
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sun Jul 19, 2015 1:51 pm

Klon
Dival se na mě tak nejistě,jako by bych nevěděla co dělám. Ale já to věděla,nejspíš. Seděla jsem a dívala a přemýšlela. "no takové zaříkávadlo" odpověděla a mrkla na něj. Mezitím Kenji na to "přišel". Zařízení,které otevíralo dveře,bylo jasné kopírování samehady. " Dřív než tam v kročíš ,taknti vysvětlilm trénink. Tady ve svitku jsou další kloni. Je to jednoduché. Kloni se schovávají a ty je najdeš pomoci Kanchi,kloni mají méně chakry než můj originál. To ti ale asi došlo." Řekl klon a ze svitku vyskočilo 20 klonů,kteří se hned hrnuli dovnitř. Kenji je nemohl spočítat,protože se všechno stalo rychle. " Teď jím dame chvilku čas,aby se neřeklo,že to není fér. Takových 20 minut bude stačit" pověděl klon a usmál.. "A jestli chceš dám ti mapu toho komplexu. A kdybys to zvládl do takových 4 hodin,byla bych ráda a nebo až si budeš myslet,že máš všechny tak přijď" dodal klon. Pokud Kenji chtě mapu komplexu dostal jí.

//teď píšu na mobilu já,takže sorry za chybi
PS: Pro ty,kteří tohle nechápu a říkají si,že je to nemožné atd. je to jen proto abych zaměstnal hráče. Klidně mě za to u křižujte
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Sun Jul 19, 2015 3:29 pm

(Trenink Kanchi - A - *19.7 -...)
Když se pomalu otevřely vrata, objevila se před nimi chodba vedoucí do nějakého podzemního komplexu. Ale byla tu na první pohled vlastně docela tma. Docela překvapeně sledoval klony co zmizeli v temných uličkách. Její způsob tréninku byl zajímavý, ale v praxi by mohl být efektivní. Určitě věděl jak fungují klony, vlastně protože on sám byl jejich uživatelem.
"S vaší zásobou chakry není takový problém vytvořit klonů, hmm?" zamumlal docela zamyšleně a těžko říct jak tohle fungovalo, ale fungovalo. I když ještě nemohl vyrazit, vypadal soustředěně a snažil se zachytávat jejich chakru.
"Najìt a odvést?" zeptal se nejistě. Stále ale čekal a nějak doufá že to nebude zas takové bludiště.
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sun Jul 19, 2015 7:42 pm

Klon
Dívala jsem se na jeho překvapený výraz a chtěla jsem se mu smát. "Nemám problém spoustu věci díky mě chakry, jediný problém j jí schovat" odpověděla jsem mu na otázku."Najdi ale co s nimi uděláš je na tobě, hlavně si je počítej." řekl klon a lehl si do trávy.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Sun Jul 19, 2015 8:04 pm

"S mojí zásobou zase tolik klonů nevytvořím." zamumlal zamyšleně a jako je pravda že je to dost právě o chakře, ale stejně tak je důležité jak dobře s chakrou umite manipulovat. Pravda že on ještě tolik svoje uměnì nevypiloval, ale rozhodně je zdatný uživatel taijutsu, o tom není pochyb.
"Máte nějaké rady, nebo triky jak lépe a efektivněji ovládat Kanchi?" zeptal se po chvili kdy se na Hirin podíval. Tu by asi fakt nerozhodilo kdyby se teď něco stalo.
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sun Jul 19, 2015 8:21 pm

Klon
"To jo ale moje zásoba chakry je skoro 3x větší a taky s ní umím lepe zacházet. " Klon si sedl a začal vzpomínat na své začátky. ""No,nevím, jak bych ti pomohla, začni pomoci poskládaní pečetě, nejlepší je když zavřeš oči, vidíš tmu a když vycítíš chakru, tak jí vidíš, takový plamínek modrý. Nevím, jak ti víc pomoct, ono se to nějak poddá časem. No pak ještě záleží, jaké máš na to vlohy, protože klan Uzumuki patří mezi nejlepší senzibily. Já třeba dokážu vidět chakru jinak než plamínek a samehada mi v tom ještě pomaha a taky i s chakrou, takže tak no. pověděl klon, neuměl moc popisovat a učit stejně jako original.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Sun Jul 19, 2015 8:37 pm

"Nejspíš ano, nebylo pro mě zas tak složité se naučit citit chakru. Nase rodina je protkaná oininy a anbu, řekl bych že nějaké vlohy mám. Tohle co říkáte vesměs znám, ale je těžké popsat mimosmyslové vnímání něčeho takového. Možná že to je prostě jako šestý smysl, jenom trénovat a zrak už nebude tak podstatný." zamumlal zamyšleně a podíval se na Hirin po dlouhém polemizování. Pak radši sklopil pohled, protože se většinou takhle nerozkecává. Ne s nadřízenými.
Podíval s e zase směrem k temné chodbě do základny a zamyslel se nad tím jak je to dlouho. Cítil tu chakru...
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Mon Jul 20, 2015 6:59 pm

"Zrak budeš potřebovat,kdy by ses chtěl někoho stopovat,ale to je už něco jiného" řekl klon a usmál se. Pozoroval jak Kenji se snauí vycítit chakru. Mohl "uvidět" chakru klona,který byl nejblíž ke Kenjimu. Bylo to něco jiného než u originálu. Bylo to slabší ale přesto stejný jako u originálu
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Mon Jul 20, 2015 7:39 pm

"Nejde ani tak o to zda je zrak důležitý, ale v boji je třeba občas i spoléhat na instinkty a jiné smysly. Pokud mi něco zastří zrak, můžu se spolehnout na svoje prostorové vnímání a instinkty, což v kombinaci s lepším kanchi bude těžko oklamatelné." pokusil se nějak logicky zdůvodnit svojí snahu, nebo spíš svá poslední slova.
Jasne citil ze pred nim v určité vzdálenosti několik klonů, nebo chaker je, ale bylo těžké je detekovat přesně. Hodně cílů. Přemýšlel jak to udělat aby to netrvalo moc dlouho, usnadnil si to a zároveň trénink byl stejně efektivní.
"Hmm, jak je to dlouho?" zeptal se nejistě a hodinky fakt nema.
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Tue Jul 21, 2015 4:01 pm

Klon
"Ale Kanchi a instinkt, ti nenahradí to, že neuvidíš před sebou strom nebo kořen pod nohami, ale ve směs máš pravdu. Když víš, kde je chakra, tak bude snáž s někým bojovot, protože budeš vědět, kde se skrývá. Ale to ti určitě došlo. " pověděl klon a pozoroval Kenjiho. "Možná jsem to udělal až moc těžké, podle všeho. pomyslel si klon. "Zatím uběhla necelá hodinky, jen pokračuj odpověděl klon na otázku a usmál se na Kenjiho.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Tue Jul 21, 2015 4:13 pm

"Hmm,..." zamručel tiše. Nevěděl co si přesně má myslet o tom co Hirin řekla. Přece jenom jde čistě o teorii, kdy člověk vesměs dokáže pomocí instinktu bojovat i poslepu. Samozřejmě že ztráta zraku by byla fatalní, ale mnoho lidí využívá právě sluch k tomu aby lépe předvídal útoky protivníka, stejně jako přirozený instinkt z boje. Je to stejné jako když máte pocit že Vás někdo sleduje, tak je i pocit že něco prostě není v pořádku popřípadě že na Vás někdo útočí ze slepého úhlu. Jde sice čistě jenom o teorii, nebo něco na co se nedá stoprocentně spoléhat, ale společně s kanchi a vytříbenými  smysly je to velmi důležitý bod v taijutsu což Hirin určitě moc dobře ví.
Sám si mezitím hledal a počítal klony pomocí kanchi. A vlastně tak nějak spíš čekal kdy uběhne těch dvacet minut, nebo spíš čekal že mu dá Hirin nějaké znamení že se tedy asi kloni u schovali a může začít. I když už je to nějakou chvíli co se soustředí a chakry v okolí se mu už pomalu tolik nemíchají a začíná se mu i trošku rozšiřovat vize.
"Už můžu?" zeptal se nejistě a fakt to vypadá že čekal na nějaký pokyn. Složil jednu jednoduchou pečeť a vytvořil dva vodní klony, které nebylo zas tak složité vytvořit když voda je tady vlastně tak nějak všude.
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Tue Jul 21, 2015 4:29 pm

Klon
Celkem se podivila,když vytvořil klony, to jsem vůbec nečekala. Byla jsem zvědavá jak to dopadne. Dívala se na hodinky a čekala než vyrazí. Potom se zeptal a já koukal na hodinky. Zvedla jsem ruku a čekala jsem na celou. "Běž" přitom jsem mávla rukou. Stopovala jsem, jak dlouho mu to bude trvat.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tategami Raizou Tue Jul 21, 2015 5:21 pm

Dorazil jsem celý udýchaný před tuhle budovu. Jako by nestačilo že jsem celý den běhal po vesnici. Vlastně od té doby co jsem se probral v nemocnici jsem nic jinýho než běhal sem a tam. Proč že jsem byl v nemocnici? Nic vážnýho! Jen jsem se na minulé misi trochu potloukl a vyhodil si rameno. Proto jsem musel jít. Poté co mi dali prášky proti bolesti jsem trochu silněji zaspal a když jsem se probudil našel jsem tohle lejstro. Od té doby jsem byl na nohou prohledával vesnici kde koho najít. Normálně bych to tak nehrotil ale přeci jen tohle vypadalo vážně. Nakonec jsem našel nějakýho cápka kterej prý slyšel že někdo měl jít k nějaké "základně" či co. Najít někoho kdo by mi řekl o té základně řekl byla práce na další chvíli. Nakonec jsem sem dorazil. Na místo kde jsem snad v životě nebyl a doteď jsem o něm ani nevěděl. Každopádně jsem se zhluboka nadechl a vstoupil dovnitř doufaje že se dočkám nějakých odpovědí.
"Haló? Je tu někdo?" zvolám najednou čekajíc nějakou odpověď.
Tategami Raizou
Tategami Raizou
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Tue Jul 21, 2015 5:42 pm

Klon
Raizu nevešel dovnitř,protože dřív narazil na mého klona. Klon se na něj dival, jako by byl nějaké zjevení "Co-Co tu děláš?" koktavě se zeptal.Klon vůbec nečekal, že by se sem někdo dostal i přesto, že je to ve vesnici. Nejspíš se i lehce urazil,když byl přehlédnut. "Vstup jouninum a všem, kdo nemá povolení je zakazene." pověděl klon už sebejistě. Ovšem klon neměl samehadu a ani to nebyl original, což byl problém ho přesvědčit.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tategami Raizou Tue Jul 21, 2015 6:57 pm

Když mě ten klon takhle přepadl jen jsem zvedl ruce jako bych se vzdával a na tváři se mi rozlil mírný úškleb.
"Ah... Takže ta budova není "skrytá" jen tak pro nic za nic he?" řeknu s lehkým úsměvem na tváři dívajíc se před sebe. Nechtěl jsem tady dělat nějaký rozruch a proto jsem udělal úkrok zpět.
"Ehm... Dostal jsem zprávu od Kageho abych se "dostavil před budovu". Jaksi jsem byl... neschopen? .. se dostavit. Tak jsem běžel na náměstí a tam už nikdo nebyl a když jsem ... Blábolím." řeknu. Odmlčím se a zhluboka se nadechnu. Musel jsem vypadat jako úplný idiot ale to mě ani trochu nevadilo. Byl jsem zvyklej. Zhluboka jsem si vydechl a začal jsem s klidem znovu.
"Ve zkratce. Nevíte proč jsem byl předvolán? S největší pravděpodobností už je stejně nestihnu ale zvědavost je zvláštní věc..."
Tategami Raizou
Tategami Raizou
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Tue Jul 21, 2015 7:21 pm

"Ty ze mě děláš prd*l,že?"položil klon řečnickou otázku,když uviděl ten úškleb s rukama hore. "Na budově nezáleží, ale to co je uvnitř a pro koho. " řekl klon a založil si ruce na prsa. Když se zeptal,proč ho Kashike volal, klon se usmál. "Mizukage, pro pár vybraných jedinců, udělal speciální zájezd na drakovi do řiše neříše. O hodně přijdeš " pověděl klon s klidem a s úsměvem na tváři. Klon by byl naivní,kdyby na to skočil. Ale kdo ví, lide uvěří všemu,když se to dobře podá.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tategami Raizou Tue Jul 21, 2015 8:44 pm

"Ne to bych si nedovolil." řeknu a opět zvednu ruce jako jistou formu kapitulace spolu s tím nahodím stejný úsměv.
Poté jsem si očima onen klon přejel a znovu se mírně usmál.
"Nejsem dost "cool" na to abych šel dál jo?" řeknu pobaveně ale něco mi říkalo že tohle je vše co z budovy uvidím. Poté jsem přešel k tomu "výletu do země ne země".
"To je škoda. Tam jsem se vždycky chtěl podívat. Prej jsou tam houby velké jako budovy a draci jsou tak běžní jako psi..." řeknu zklamaně ovšem moje tvář naznačovala to že oba dva víme že to je nesmysl.
"Každopádně pokud máte nějaké to info byl bych dlužníkem."
Tategami Raizou
Tategami Raizou
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Tue Jul 21, 2015 9:33 pm

Klon
"To vidím" pověděl klon a zamračil se.Klon si prohlížel nově příchozího, moc se mu nezdal. Nelibil se klonu."Nejsi dost muž na to" řekl klon a zasmál se při tom. "To bys měl litovat a hodně!" řekl klon a usmál se "To jsou kecy, houby tam nejsou, protože je draci nemají radí" pověděl sarkasticky. "Tak někdo by chtěl informace, ty ale něco stojí."
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics