Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Základna legendárních šermířů

5 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Základna legendárních šermířů - Stránka 2 Empty Základna legendárních šermířů

Příspěvek pro Faito Dansaku Tue Apr 21, 2015 6:49 pm

First topic message reminder :

(Doplním později)
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Základna legendárních šermířů - Stránka 2 Empty Re: Základna legendárních šermířů

Příspěvek pro Tategami Raizou Wed Jul 22, 2015 6:22 pm

"No to ty taky nejsi a přesto já jsem tady a ty uvnitř." řeknu s mírným úsměvem a s pokrčenými rameny. Poté se začnu pomalinku rozhlížet kolem jako bych snad čekal kdoví co. Poslouchaje informace o té pohádkové zemi jsem se jen usmíval a řekl.
"No očividně nejsem takový expert na fantasy landy jako někdo. Mám se ještě hodně co učit." řeknu a ukážu směrem ke klonu. Když konečně přišlo na ony informace tak se můj pohled nasměroval zpátky na klona kterého jsem si s úsměvem prohlížel.
"Konečně se někam dostáváme. Čím se tady platí jestli se můžu zeptat?"
Tategami Raizou
Tategami Raizou
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 29

Návrat nahoru Goto down

Základna legendárních šermířů - Stránka 2 Empty Re: Základna legendárních šermířů

Příspěvek pro Hirin Thu Jul 23, 2015 8:33 am

Klon
"Možná jsem víc chlap než ty" řekl klon a přitom se ušklíbl.(BTW: Klon sedí na zemi před budovou) Klon se díval na Tategami, jak se rozhlíží, a říkal si v duchu "Sakra,po čem se to dívá. Když ukazal na klona,tak se udivil. "Promin,ale vybírám si jen ty nejlepší naučení" pověděl klon a vyplázl jazyk. Klona trošku iritovalo,že si ho prohlíží. Nelíbilo se mu to. "Platí se tu mlčenlivostí a informaci odpověděl klon na otázku.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 739

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tategami Raizou Thu Jul 23, 2015 3:05 pm

"Možná". řekl jsem s pokrčením ramen. Jelikož klon trochu... znervózněl? urazil se?... potom co jsem se na něj začal dívat přestal jsem sledovat okolí a svůj pohled věnoval právě jemu.
"Tak to chápu. Nesplňuji požadavky říkáš?" řekl jsem s úsměvem. Docela jsem se bavil takže jsem to přešel jen úsměvem. Stejně jsem jaksi netoužil lekci o fantasy landu.
"No jelikož mlčenlivost není zrovna měna které mám dostatek... Co za informaci by to mělo být?"
Tategami Raizou
Tategami Raizou
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Thu Jul 23, 2015 3:47 pm

Klon
"řekla bych nejspíš" pověděl klon. Klona bolela záda, proto natáhl ruce nahoru a vypnul hrudník,aniž by si uvědomil, že na něho vystrkuje svoje přednosti,které nebyly zrovná mále. Bohudík, klon měl oblečení,které nemělo velký výstřih a tak nemohl nic vidět. Při protahovaní šlo slyšet křupnutí páteře. Potom se klon podíval na Raizu. "Pokud nejsi nejlepší,tak je nesplňuješ " řekl klon s velkým úsměvem na tváři. "Není?" udivil se klon. V tom případě jazyk pryč" přitom se klonový objevil dabelský úsměv,kdyby to šlo tak ještě rohy by mu vyrostly. Klon vytáhl kunai a pověděl "Takže tichučko" a dál prst před pusu. Informace o tobě ukazal klon na něho, potom si lehl na bok opře si hlavu o ruku a čeká co na to řekne.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tategami Raizou Thu Jul 23, 2015 5:20 pm

"To neznělo moc sebejistě. Třeba je tu přeci jen nějaká známka naděje?" řekl jsem a pokrčel rameny, pohled stále upřen na klona, který se zrovna protahoval. Můj úsměv se ještě více rozšířil
"Já jsem nejlepší! Například dokážu zadržet dech pod vodou na 6 minut! A sníst misku rámenu pod 6 vteřin a ... to je asi tak všechno." řeknu s úsměvem.Pomyslel jsem si že stát tady jako trubka ničemu nepomůže čili jsem si sedl naproti ní, hlasitě si oddechl a na tváři se mi rozlil spokojený výraz.
"Mnohem lepší. Takže... informace o mě jo?" řeknu a odmlčím se. "Kde začít? Jmenuju se Tategami Raizou. Je mi 20 let ... jsem Jounin ... mám rád modrou barvu a miluju bouřky." ne mé tváři se poté objevil znovu úsměv. "Bude to stačit?" Tak nějak jsem věděl že nejspíš ne.
Tategami Raizou
Tategami Raizou
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Thu Jul 23, 2015 5:58 pm

Klon
"Pravda, já nemám penis,ale furt se dovnitř nedostaneš" pověděl klon se smíchem. On se tam dostat nemohl.,protože proto. A stejně nebyl šermíř.Klon si naštěstí nevšiml,jak se jeho úsměv rozšířil. Jinak by dostal takovou ránu, že by ho klon zarazil do země.
"Joo?Nejlepší?" řekl udiveně. "To už jsem slyšela už od hodně chlapu a skutek utek. S tím ramenem si to ověřím" ušklíbl se klon,když dokončil poslední větu. Klon si lehl na záda a potom otočil hlavu na něj "To je vše?" zeptal se a následně dodal "Čekala jsem toho víc, ale co už."
Když začal vypravět,klon si sedl do tureckého sedu a poslouchal. Klon kývl hlavou na otázku,ale nic neříkal. "Těší mě, Já jsem Hirin, spíš její část" představil se klon a poškrabal se na hlavě. Jsem klon, no. Víš, že jsme se se minulý na akademii? Je nám stejně.pověděl klon. "Nebudu zdržovat. Pár lidi letěli na drakovi do Oto na pomoc. Už je to nějaká hodinka " zdělil informace a přitom se usmíval.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tategami Raizou Fri Jul 24, 2015 3:01 pm

"Jistě jsem dokonalost sama!' řekl jsem nadutý jako páv. Doopravdy jsem si to o sobě nemyslel. Měl jsem mnoho chyb a nedostatků. Ovšem to je nepodstatné když už jsem s tím začal proč tím nepokračovat. Sebevědomí jsem na to měl dost. Po očku jsem ji sledoval jak tam mění ty polohy jednu za druhou a nutilo mě to k úsměvu.
"Čekala víc? No víc už jen za příplatek.." řekl jsem s mírným úsměvem.
"Oou takže ty jsi tam taky byla jo? Teda ... tvé druhé já? Originál? Co já vím... Víš co myslím ne?"  řekl jsem s úsměvem vědom si toho jak stupidně to mohlo vyznít ale bylo mi to celkem jedno.
"Takže do Oto... No... to je docela dálka a já jsem po zranění... krom toho stejně bych je nezastihl... Čili nezdržuješ. Zdržuju já?" řekl jsem vědom si toho že teď už to stejně nemá cenu. Proto jsem neměl moc co na práci a tak mě napadlo proč tu chvíli nepobýt. Pokud měl klon čas na zahnání nudy to mohlo stačit.
Tategami Raizou
Tategami Raizou
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Fri Jul 24, 2015 6:24 pm

Klon
"Jestli si dokonalost,tak já jsem Sannin šesti cest" povím sarkastický. Věděla jsem,že není dokonalý.Nikdo není dokonalý i kdyby se sebe víc snažil. Klon přemýšlel,jak mu snížit sebevědomí,ale za boha nemohl na nic přijít.
"za příplatek mi to nestojí" pověděl chladným tónem. Ještě budu platit za informace,které dostanu zdarma. Tak blbá nejsem.
"bože to je pako" ponyslel si klon a hodil facepalm. "Spíše tam ještě jsem a je to originál" řekl klon a pousmál se.
"No do Oto jsme stejnak letěli drakem,takže tak.." Raizu si určitě zase myslel,že fantazíruju,ale to nebyla pravda. "S tím rušením mi to je jedno,ale co Kenji tak to nevím" koukla jsem se ke vchodu a on tam nebyl. Doufala jsem,že se mu uvnitř nic nestalo. Jen bůh ví co tam může všechno být.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Sat Jul 25, 2015 8:14 pm

Já tedy tohle učení trošku shrnu v jednom postu
Well, tak jsem Vás tady nechal se trošičku vykecat. Přece jenom ať je to trošičku autentické. Kenji ve chvíli kdy dostal pokyn k tomu aby šel, tak šel. Odrazil se a všechny tři klony zmizeli v podzemním komplexu základny legendárních šermířů. Jenom pro ujištění že se nejedná o budovu, to by bylo moc nápadné a asi by to bylo moc jednoduché. Když vešel dovnitř společně se třemi svými klony, našli hned šikovné tlačítko, které jako kouzlem rozsvítí světla jež jsou podél stěn a osvítí všechny chodby tohohle komplexu. Jeho příprava nebyla tak úplně marná a opravdu si předem terén zmapoval. I když zvědavost ohledně komplexu základny legendárních šermířů byla docela dost velká. Klony se rozutekly po areálu a začaly hledat Hirininy klony. Originál poměrně klidně procházel a pach její chakry ho zavedl přímo do velkého sálu šermířů. Vypadalo to jako obrovská hala, kde je uprostřed gauč a konferenční stolek. V jednom rohu je kuchyňka, v druhém cvičiště a ve třetím zasedací stůl. No a čtvrtý roh ho zaujal ze všeho nejvíce. Šlo vlastně o takový památkový roh, kde byla vystavená šerpa Kirigakure, zásluhy předešlých šermířů a jeden by cítil fakt velkou čest když vidí něco takového. Pozastavil se u třech rytířských brnění co tu byly jako ozdoba a prohlížel si je. Cítil z nich její chakru až moc dobře, ale jenom čekal jestli se brnění pohnou. Přešel k ním a sundal jim po jednom helmy.
"Hirin-san,.." řekl klidně a mírně se pousmál, protože nasoukaná v rytířském brnění, to bylo rozhodně docela úsměvné. Klony se chtěly tedy dostat z brnění když už je našel, ale bylo to složitější takže si nejspíš i trošku zanadávaly.
"Pomůžu Vám,.." hned k ním ochotně přišel a propíchl je jehlicí a klony se na něj jenom podívaly a následně zmizely v obláčku kouře. Takže teď nevím jestli i vodní klony fungují stejně jako klony stínové, ale jestli ano, tak by se měla tahle informace přenést k,... no vlastně k originální Hirin. 
'Tak, to bych měl tři' Kenji se jenom spokojeně pousmál a nasadil na brnění zase helmy. Ještě jednou se rozhlédl a pohledem se pozastavil nahoře na vrchní kovové konstrukci co drží prapory Kiri. No nezaujaly ho právě prapory, ale klon schovávající se nahoře. Úplný spider-man, woman. Uh,.. Poškrábal se na hlavě zamyšleně.
"Já Vás vidím,..." pronesl s klidem a hodil po ní jehlici a v mžiku zmizela i tahle. 'Takže čtyři,..' pomyslel si a sáhl pro další jehly.
Pomalu dál procházel po komplexu a ze společenské místnosti se dostal do archívu. Nejspíš se tu skladovaly různé listoviny a podobně. Byly prakticky všude. Vysoké kovové regály plné nějakých papírů. Nejspíš šlo o něco co už dávno není podstatné, ale i tak je zajímavé že se tu něco takového naskladnilo. Dokonce tu jsou i svitky. Žádná chakra nebo nic zvláštního co by tady cítil, takže to vyloženě jenom ze zvědavosti prolétne a pak zase zhasne. 
Mírně přivře oči a zkusí se soustředit o trošku více. Ohlédne se. Zavětřil to. Několika rychlými kroky přelétne chodbu a dostane se do šatny. Sice tu má být sedm šermířů, ale i tak tu je deset kovových skříní. Pomalu přešel ke skříňkám a cítil tu chakru odsud. Sklonil se aby se podíval pod skříně a,.. bingo. Klonův úsměv vystřídala mlha, po které se vypařil.
'Pět,..' řekl si v duchu a vyšel pomalu z místnosti a nikam nějak zvlášť nespěchal, jenom si prohlížel interier komplexu. Jsou tu poměrně vysoké stropy. Působí to trošku jako takové ty vojenské podzemní kryty. Ale nejspíš to nebude tak úplně náhoda.
Cíleně si to namířil rovnou na jedno ze cvičišť a to byla vlastně další z velkých místností. Opět jí klasicky přelétl poměrně netečným pohledem aby tak nějak věděl co tu všechno je. Boxovací pytle, několik trénovacích dřevěných panáků co jsou propíchané od Nuibari, malý ring a velký ring. Ale on cíleně mířil právě až dozadu ke stojanu s katanami, tyčemi a dalšími různými zbraněmi. Zpoza kterého zvědavě vykukoval jeden z klonů. No vypadalo to poměrně vtipně, ale jen se nad tím netečně ušklíbl a věnoval jí další ze svých jehel. 
Otočil se na podpatku a usoudil že je to už docela nuda, ale musí se to udělat. No co se dá dělat. Když vylezl ze cvičiště, potkal jednoho ze svých klonů. Jenom si narychlo vyměnili informace a z momentálních šesti jich má rovnou jedenáct i s těmi, které našel jeho klon. To už je lepší. Ale dál se rozdělili
Na Hirin měl už docela vycvičený nosánek, takže mu to šlo docela dobře, není divu. Dále měl namířeno do úklidové místnosti. Dokážete si asi představit jak vypadá úklidová místnost na základně legendárních šermířů. Nejspíš tady neměli žádnou uklízečku, takže se o to musel starat někdo z nich. Trošku se při té představě zamračil když viděl nápis - Úklidová místnost. Sáhl po klice a vklouznul dovnitř. Jde vlastně o malý kamrlík, kde je skříňka, takový nádrž na vodu a pojizdný vozík s objemným odpaďákem, místem na kýbl s vodou a na mopy a prostředky na umývání. Pomalu ho obešel a otevřel dvířka kovové skříně. Rozbil zámek a tam našel Hirin. Nějak se s tím už nepáral a rovnou jí propíchl. Jako vždy se jenom při nalezení ušklíbla. 'Opravdu si s tím vyhrála,.. zamknout se ve skříňce na úklid' pomyslel si a podíval se do skříně a našel tam zástěru, který ze skříně vyloženě koukala. Byl na ní velký nápis 'Looser'. Kdo to asi nosil, hmm. Dokážu si živě představit jak se legendární šermíři střídají v úklidu a vysmívají se tomu kdo to zrovna schytal.
Skříňku zavřel a povzdychl si. Už jich nebylo tolik, takže pro něj bylo o trošku složitější jí zavětřit. I když to nezabralo tolik času. Jenom to nebylo tak zřejmé. Dále jeho cesta vedla do zbrojírny. Tady se shodou okolností setkal i právě s druhým ze svých já. Objevili se v takové podlouhlé místnosti, kterou tvořila vlastně jenom ta chodba, kolem které byly ze stran krabice se zbraněmi. Shurikeny, kunaie, výbušné lístky a další kravinky. Vlastně taková poměrně zajímavá místnost. Našly se tu i nějaké ty vesty a oblečení co nosili kdysi šermíři. Takové ty kombinézy s návleky a podobně. Jenom si vyměnili s klonem významný pohled a podívali se na takovou krabici připomínající rakev. Společnou silou jí otevřeli a Hirinin klon na ně doslova vybafl jako nějaký drákula. No i když to čekali, nejspíš se docela lekly a leknutím ho propíchli.
Vyměnili si s klonem informace a prý i tohle druhé já našlo pět klonů, takže už jich má 18. Prošel si to a pořádně se soustředil a pak mu to úplně cvaklo. Vyběhl ze zbrojírny a běžel přímo daným směrem až došel na toalety. Na to že je to tu tak nějak zastaralé, toalety byly docela moderní, ale smrdělo to tu. Kdo ví jak dlouho to tady nikdo nespáchl. Bylo těžké v tomhle smradu být soustředěný na hledání. Ale tady nebylo moc co hledat. Byly tu dokonce i dámské i pánské záchody, takže fakt že si to zamířil na dámské nebyla úplně náhoda.
Proč jsou tady mušle? pomyslel si když vešel na dámské záchody. Ale automaticky přešel k budce a to že tam bylo occupied ho přesvědčilo o tom že tam fakt je.
"Mohla by jste otevřít?" zahučí na ní, protože se mu fakt nechce vlámávat se tady na záchody. jako kdyby nestačilo že rozbil zámek od skříně v ulízecí místnosti. Klon na druhé straně se jenom zasmál a začal kecat cosi o tom co je to Kenji za gentlemena když ruší dívku na velké. Trošku poníženě si to vyslechl a pak mu otevřela a on jí věnoval taky jehlici.
Povzdychl si a říkal si že tohle bylo obzvlášť složité.
Dál procházel chodbami a snažil se z nosu dostat ten smrad ze záchodů. Zavřel oči a zacítil ještě jednoho z klonů. Mírně svraštil obočí a jenom doufal že nebude na nějakém smradlavém místě. Pomalu přešel  vlastn znovu plno chodeb a ujišťoval si že už nikde nejsou. Poslední cíl byl schovaný v jednom z obydlených pokojů. Šlo vlastně o několik pokojů co tady mají legendární šermíři. I když těžko říct jestli to někdy využívali.
Znovu si to procházel aby nijak nepochybil, ale už opravdu nic moc necítil. Za to cítil cizí chakru, takže zpozorněl. Jde to z venku. Uvolnil klony a rovnou se rozběhl ven aby zjistil že to je Hirin co se tam s někým baví. Zhasnul za sebou a vyšel ven z komplexu základny a zabouchl za sebou vrata. Docela nedůvěřivě si prohlédl muže co tu je. I když Hirin vypadala jako vždy naprosto klidně a bez nějakých starostí, takže nechal meče na zádech.
"Hotovo,..." pronesl a podíval se na oblohu a snažil se nějak určít jak dlouho tam byl. No byla to tak hodinka a půl.
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 92

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hirin Sat Jul 25, 2015 9:17 pm

Klon
Kenji konečně vyšel, už jsem se balá,že tam někde zůstal pod nějakým trámem.Konečně,Kenji-kun, čekala jsem, že ti to bude trvat delé, ale zvládl si to za 1 hodinut,34 minut,21 sekund pověděl klon. "Promiň ale setinný mi to neměří" dodal klon. "Jinak dobrá práce, až se vratím něco pak vymyslíme, zatím si odpočin. Stavím se pak za tebou. jinak Tohle Tategami Praizu? Nebo Gaitu... nene je to Raizu" představil klon mladíka. ikdyž spletl příjmení, Dvakrát. "No kluci,bylo mi tu s vámi fajně,ale je už čas se rozloučit. Tak se tu měj" rozloučil se klon a proměnil se zpět na vodu. po klonu zůstalo pouze mokrý flek.
Hirin
Hirin
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tategami Raizou Tue Jul 28, 2015 12:10 am

"Kenji?" zeptal jsem se jí podezdřívavě. Potom jsem dostal odpověď z masa a kostí. Chvíli poté se totiž objevil mladík a od té chvíle se to seběhlo ráz na ráz. Najednou tu byl nějakej čas a stopky a "good job" a kdoví co ještě. Cejtil jsem se tu jako třetí kolo u vozu takže jsem se pomaličku začal vytrácet dokud mě nepředstavila a nevypařila se. Stál jsem tam jako solnej sloup a koukal se na Kenjiho.
"Tak... tohle bylo rychlý že?" řekl jsem při pohledu na kaluž vody která tu najednou byla. Po chvíli jsem se podíval na toho mladíka. Doopravdy jsem nevěděl jak vlastně reagovat. Co jsem jako teď měl dělat. Nakonec jsem se zhluboka nadechl a řekl s širokým úsměvem.
"Oi. Já jsem Raizou. Pokud chceš tak Rai... Skoro to měla že?" řeknu s úsměvem. Ovšem to bylo tak vše co mě napadlo. Poté opět jsem se jaksi odmlčel.

Tategami Raizou
Tategami Raizou
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Tue Jul 28, 2015 12:40 pm

Stále si Raizoua prohlížel docela dost nedůvěřivě, protože ať se to vezme jakkoliv, pořád se nacházel na místě utajeném nebo minimálně né tak úplně přìstupném pro běžné shinobi. No a i když by Raizou byl v určité fázi lepší než třeba zrovna Kenji, pořád to nemění nic na faktu že není jedním z legendárních šermířů. Kenji se může jednoduše prokázat párem ostrých párátek co nosí na zádech - Kiby.
Nestihl ani nijak Hirin odpovědět než zmizela a asi si pomyslel něco ve stylu - ja to nechápu. Proto to byl takový trošku awkward moment, který ale Kenjimu tolik nedocházel.
"Neměl by jste tu být Raizou-san." rekl po chvili ticha a rozhlédl se. Rozhodně základna legendárních šermířů asi není nic pro širokou veřejnost.
I přestože Kenji je takový klidný až chladný, narozdíl od ostatních co byly vychováni takovou ANBU výchovou, jde z něj cítit menší netečnost.
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 92

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tategami Raizou Tue Jul 28, 2015 1:20 pm

"Raizou-san? Sakra cejtím se nějak staře najednou... Raizou bude stačit. Ale oceňuji gesto." řeknu s úsměvem na tváři ale tak nějak mi došlo že od něj se asi opětovného úsměvu nedočkám. Hlasitě jsem si povzdechl.
"Člověk nemůže být uvnitř, člověk nemůže být venku..." řekl Raizou stále dobře nalazen. No co se může stát nejhoršího? Vyhodit ho od někud kde stejně byl jen protože neměl nic lepšího na práci? Pořádně jsem se tedy protáhl a vyskočil na nohy.
"No nic. Poznám když nejsem vítán. Tak se tu měj." řeknu zamávám na rozloučenou a s úsměvem na tváři mířím kamsi do ulic.

-Přesun-
Tategami Raizou
Tategami Raizou
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: