Louka
4 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Louka
Na této louce je spousta léčivých ale i jedovatých květin. Je to ale krásné místo na odpočinek, hlavně v noci, protože je tu spousta světlušek a to dodává louce pohádkovou atmosféru.
Milli Kamizuru- ANBU
- Počet příspěvků : 108
Re: Louka
Dorazila jsem s knížkou na louku a spokojeně se rozhlédla. Tohle bylo mé nejoblíbenější místo, už jen kvůli tomu, že jsem tu sehnala vždy co jsem potřebovala. Odložila jsem knihu do trávy a dřepla si na bobek. Takžééé... rozhlídla jsem se okolo sebe a hned se natáhla pro sytě zelené listy, které patřily květině se žlutým květem. To je ono. Spokojeně jsem pokračovala a hledala potřebné bylinky a jedovaté květy. Tohle bych mohla dělat celý den a nepřestalo by mě to bavit. Když jsem byla hotová, svázala jsem kytky provázkem k sobě, abych nějakou cestou nevytrousila a položila je na knihu. Ačkoliv byla noc, venku vůbec nebyla zima...teda aspoň mě ne. Spokojeně jsem si lehla do trávy, dala ruce za hlavu a sledovala oblohu. Dlouho jsem nespala pod noční oblohou. Skoro jsem zapomněla jak je to boží pocit. Pousmála jsem a začala počítat hvězdy.
Milli Kamizuru- ANBU
V tejto hodine, na tomto mieste a celkovo proste v tejto chvíli by tu asi nečakala spoločnosť ešte niekoho, no ja som tak nejak jej kroky nasledoval už kratšiu chvíľu. Či si to všimla či nie, to som veľmi neriešil, ale skôr by som tipoval, že nie, pretože v tomto som bol dobrý. Um.. akože.. v sledovaní a tichom pohybe, nie v špehovaní baby. Aj keď.. no, to je jedno. Moja postava dostala farbu a viditeľnosť až v momente, čo sa Milli už uložila v tráve. To som už stál nad ňou akoby nič, s úsmevom akoby dvakrát nič a s rukami vo vreckách, pričom som na ňu kukal jak dilino.
"Rátaš, rátaš? Mňa vždy keď niekto vyrušil, vzdal som to," poznamenal som len tak mimochodom, akoby som to vôbec práve nespravil, načo som sa len usmial po druhý raz a naklonil zľahka hlavu. Nemohol som tušiť, ako zareaguje, ale to mňa nezaujímalo. To ma celkovo moc nikdy nezaujímalo!
"Rátaš, rátaš? Mňa vždy keď niekto vyrušil, vzdal som to," poznamenal som len tak mimochodom, akoby som to vôbec práve nespravil, načo som sa len usmial po druhý raz a naklonil zľahka hlavu. Nemohol som tušiť, ako zareaguje, ale to mňa nezaujímalo. To ma celkovo moc nikdy nezaujímalo!
Rōen Gekkou- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 29
Spokojeně a v klidu jsem napočítala už něco přes 100 hvězd a stále mě to bavilo. Jenže pak mě vyrušil nějaký týpek. "Hmh?" Koukla jsem se jak na něj jak stál nade mnou. "Jo..díky tobě už nepočítám." Odpověděla jsem mu a dál ležela. Do počítání hvězd jsem se znova nepustila, protože mi bylo jasné, že asi jen tak nezmizí a nenechá mě pokračovat. "Rád se potloukáš v noci po okolí a kazíš lidem zábavu?" Nadzvedla jsem obočí a vyhoupla se do sedu. Mlčky jsem ho sjela pohledem od shora dolů...a pak zase nahoru. Jemně jsem přimhouřila oči a znovu zvedla pohled k obloze. Od setkání s Kayou jsem byla na cizince lehce vysazená ale on zatím nevypadal jako psychouš. Ale Kaya tak také poprvé nevypadala.
Milli Kamizuru- ANBU
Nadvihol som obočie a chvíľu mlčal, keď som upútal jej pozornosť, čo nebolo zrovna najťažšie. Teda, nebolo to ťažké vôbec, vďaka bohu. Keby tu stretnem človeka, čo by ma ignoroval.. otravovať ho by bolo náročnejšie a to by nebolo bohvie čo.
"Ah, vyrušil som ťa? Prepáč mi to," priložil som si ruku na srdce, načo som sa iba nevinne usmial, po chvíli trochu uškrnul a bez čakania som si proste sadol do trávy poblíž nej. Nech jej viac nezavadziam na výhľade na oblohu.
"Nie tak celkom. Rád sa potulujem za ľuďmi, kazím veci, ktoré považujú za zábavu a nútim ich zabávať sa naozaj," upravil som jej verziu, poškrabal som sa vo vlasoch a len letmo som kukol ku hviezdam. Popravde, ak by som ich mal rátať, tak by som buď zaspal od nudy alebo by ma skôr strihlo, pretože by to nebolo prospešné k ničomu! Ale čo už, každý má iné hobby.
"Oe, Rōen Gekkou, teší ma," natiahol som ku nej ruku a zdvorilo som sa usmial. Je mi síce jasné, že som tu práve vystriedal asi 5 typov úsmevu za krátky moment, čo mohlo byť divné, no nikde nebolo napísané, že moje správanie je zrovna normálne. Ale oproti veciam, ktoré asi Milli už stihla prežiť, to tak divné byť nemuselo.. veď to boli len zmeny grimás.. no, to nech si posúdi sama, mňa to znova ani len nemuselo trápiť!
"Ah, vyrušil som ťa? Prepáč mi to," priložil som si ruku na srdce, načo som sa iba nevinne usmial, po chvíli trochu uškrnul a bez čakania som si proste sadol do trávy poblíž nej. Nech jej viac nezavadziam na výhľade na oblohu.
"Nie tak celkom. Rád sa potulujem za ľuďmi, kazím veci, ktoré považujú za zábavu a nútim ich zabávať sa naozaj," upravil som jej verziu, poškrabal som sa vo vlasoch a len letmo som kukol ku hviezdam. Popravde, ak by som ich mal rátať, tak by som buď zaspal od nudy alebo by ma skôr strihlo, pretože by to nebolo prospešné k ničomu! Ale čo už, každý má iné hobby.
"Oe, Rōen Gekkou, teší ma," natiahol som ku nej ruku a zdvorilo som sa usmial. Je mi síce jasné, že som tu práve vystriedal asi 5 typov úsmevu za krátky moment, čo mohlo byť divné, no nikde nebolo napísané, že moje správanie je zrovna normálne. Ale oproti veciam, ktoré asi Milli už stihla prežiť, to tak divné byť nemuselo.. veď to boli len zmeny grimás.. no, to nech si posúdi sama, mňa to znova ani len nemuselo trápiť!
Sledovala jsem jeho chování a sem tam musela nadzvednout obočí. Netušila jsem do jaké skupiny ho mám zařadit a co si o něm myslet...a to se mi skoro vůbec nestávalo. Trochu jsem se zamračila a na chvíli nahodila podivný výraz typu - co tady sakra dělám. "Ah..jasně. Takže co je podle tebe pravá zábava?" Lehce jsem se ušklíbla. Když se představil a natáhl ke mě ruku, chvíli jsem ho jen tak sledovala a pak ho do ní plácla. "Milli.." Představila jsem se jenom takhle jak jsem měla ve zvyku. Po tom co vystřídal hned několik výrazů a úsměvů během chvíle jsem na něj už nějaký ten názor konečně měla. Takže neodejde dokud mě buď nevytočí a nebo neotráví hm? Vykouzlila jsem podivný úsměv jako bych přijala nevyřčenou výzvu a sledovala ho.
Milli Kamizuru- ANBU
Keď sa na moment zamračila, po momente zatvárila tým svojím typom výrazu a chvíľu nereagovala, len som sa sám pre seba uchechtol a ďalej ju pozoroval. Keď mi položila otázku, zhlboka som sa nadýchol, rovno po chvíli aj vydýchol a len som mlčal zadívane niekde naslepo do zeme.
"No, to je dosť diskutabilné. Väčšinou to má každý človek inak, vieš, podľa záujmov, povahy.. no a potom je tu druhý prípad - alkohol," poznamenal som pobavene. Niežeby som bol pijan a človek, čo navyše opíja druhých, ale ak už taký prípad bol, nikdy sa to neskončilo zle, tak sa mi teda i hodilo to teraz povedať. Či si tým pokazím dojem či ne, znova, to mi bolo fuk. Keď sa mi.. predstavila len menom bez priezviska a ruku mi ešte ani len nepodala, len mi tak cez ňu ťapla, nadvihol som obočie a chvíľu ju pozoroval tentoraz s divným výrazom ja, načo som sa uškrnul.
"Tak Milli X, nakoľko tu asi fľašu nenájdem a vyčarovať ich neviem, musím sa nechať riadiť tebou a tvojimi.." prerušil som, obzrel sa po okolí, odkašľal si a vrátil pohľad ku nej, "..záľubami," dokončil som a nadvihol som znova obočie.
"No, to je dosť diskutabilné. Väčšinou to má každý človek inak, vieš, podľa záujmov, povahy.. no a potom je tu druhý prípad - alkohol," poznamenal som pobavene. Niežeby som bol pijan a človek, čo navyše opíja druhých, ale ak už taký prípad bol, nikdy sa to neskončilo zle, tak sa mi teda i hodilo to teraz povedať. Či si tým pokazím dojem či ne, znova, to mi bolo fuk. Keď sa mi.. predstavila len menom bez priezviska a ruku mi ešte ani len nepodala, len mi tak cez ňu ťapla, nadvihol som obočie a chvíľu ju pozoroval tentoraz s divným výrazom ja, načo som sa uškrnul.
"Tak Milli X, nakoľko tu asi fľašu nenájdem a vyčarovať ich neviem, musím sa nechať riadiť tebou a tvojimi.." prerušil som, obzrel sa po okolí, odkašľal si a vrátil pohľad ku nej, "..záľubami," dokončil som a nadvihol som znova obočie.
"Takže alkohol je zábava.." Odmlčela jsem se a dělala, že nad tím přemýšlím. Poklepala jsme si ukazováčkem zamyšleně na rty a pak se ušklíbla. "Ale jo, s tím máš asi pravdu." Uznala jsem když jsem si vzpomněla na naší menší Anbu party v lázních. Bylo to fajn a ráda bych si to někdy zopakovala ale...kdo ví kdy k tomu bude zase příležitost. Ale mě by vlastně stačila taková soukromá party s velitelem. Nad tím jsem se v duchu zazubila a pak zakroutila hlavou abych nemyslela na takové blbosti. "Nejsem zrovna člověk co má cit pro zábavu. Takže na mě nespoléhej." Já jsem si vážila převážně klidu...a hlavní zábava pro mě byla výroba jedů. To jsem mu ale říct nechtěla. "Když tak nad tím přemýšlím, jsem v podstatě hodně nudný člověk." Pokrčila jsem lhostejně rameny.
Milli Kamizuru- ANBU
"Že nad tým vôbec uvažuješ," pokrútil som hlavou neveriacky a nechal to už tak, keď mi len prikývla. To bola jasná vec! Keď začala rozprávať o tom, že nemá cit pre zábavu, je nudný človek a bláblá, len som prekrútil očami a podoprel si hlavu rukou.
"Nudný človek.. nikto nie je nudný človek," zamumlal som a nie zrovna skrývane som si ju prezrel od hlavy až po päty, ako prv i ona mňa.
"A ty už vôbec nie," pobavene som usúdil a zas hlavu dvihol, keď som sa vyrovnal.
"Musíš len proste dostať chuť niečo robiť. Niečo iné, než na čo si i možno zvyknutá," dodal som a trochu vyzývavo som potiahol obočím hľadiac na ňu. Né, nenavádzal som na nič nové, čo by mohla vyskúšať, um..
"Nudný človek.. nikto nie je nudný človek," zamumlal som a nie zrovna skrývane som si ju prezrel od hlavy až po päty, ako prv i ona mňa.
"A ty už vôbec nie," pobavene som usúdil a zas hlavu dvihol, keď som sa vyrovnal.
"Musíš len proste dostať chuť niečo robiť. Niečo iné, než na čo si i možno zvyknutá," dodal som a trochu vyzývavo som potiahol obočím hľadiac na ňu. Né, nenavádzal som na nič nové, čo by mohla vyskúšať, um..
Po tom co si mě prohlédl jako já jeho jsem ho jen mlčky sledovala a čekala co z něj vypadne. Po jeho rozhodnutí, že nejsem nudná jsem nehnula ani brvou a dál ho sledovala. Nakonec jsem přece změnila výraz a odhalila bílé zoubky v úšklebku. "Chuť dělat něco na co nejsem zvyklá?" Zrekapitulovala jsme si nahlas. "Zajímavé." Odbila jsem to nakonec takhle a dál ho sledovala s tím úšklebkem na rtech. "A jak by jsi se teda zabavil tady ty? Kdyby jsi byl na mém místě a někdo by tě tu vyrušil? Alkohol tu nemáš..na můj způsob zábavy dát nemůžeš a je to jen na tobě." Naklonila jsem lehce hlavu na stranu a zajímala mě odpověď. Mohl tu třeba lézt po stromech a hrát si na opici kdyby ho to zabavilo.
Milli Kamizuru- ANBU
Zajímavé he? Proste.. proste zajímavé. Zopakoval som si v hlave po nej a trochu deprimovane som si povzdychol, no po chvíľke som sa už zase usmial a nechal to tak. To ma predsa odbiť nemôže, pf. A to platilo aj o tom, akú otázku mi položila. Prižmúril som oči a začal som sa obzerať po okolí, než som spočinul pohľadom zas iba na nej.
"Ak by som zistil, že si na romantiku, zrejme by som ťa začal zabávať súhvezdiami a natoľko blbými komentármi na nich, že by si sa dúfam iba smiala. Ak nie si taká, možno by som ti začal zháňať nejaké rastlinky odtiaľto.. možno by som ti ponúkol niekam si zájsť, alebo existujú tiež možnosti zatrénovať si, zaspievať si, porozprávať si o sebe.. Som otvorený všetkému, len to musí byť aspoň trochu výnosné! A preto to záleží stále i od teba," ukončil som, hrdo som sa usmial, že som zo seba toto dostal a následne som sa aj trochu zasmial, pretože mi prišlo hold vtipné to vôbec hovoriť takto priamo. Radšej keby sa chytala činnosti než týchto otázok!
"Ak by som zistil, že si na romantiku, zrejme by som ťa začal zabávať súhvezdiami a natoľko blbými komentármi na nich, že by si sa dúfam iba smiala. Ak nie si taká, možno by som ti začal zháňať nejaké rastlinky odtiaľto.. možno by som ti ponúkol niekam si zájsť, alebo existujú tiež možnosti zatrénovať si, zaspievať si, porozprávať si o sebe.. Som otvorený všetkému, len to musí byť aspoň trochu výnosné! A preto to záleží stále i od teba," ukončil som, hrdo som sa usmial, že som zo seba toto dostal a následne som sa aj trochu zasmial, pretože mi prišlo hold vtipné to vôbec hovoriť takto priamo. Radšej keby sa chytala činnosti než týchto otázok!
Můj úšklebek nezmizel po tom co ze sebe hrnul varianty...naopak se rozšiřoval. "Hmm." To bylo vše co ze mě po jeho dlouhém monologu vypadlo. Začala jsem si hrát s piercingem, který jsem měla ve rtu a nějakou dobu ho jen tiše sledovala. Byla to trochu delší doba a někoho by to mohlo štvát. Bylo to jako by on byl zboží v obchodě a já přemýšlela jestli stojí za to si ho koupit a nebo by bylo lepší se poohlédnout po jiné značce. Lehce jsem přimhouřila oči, začala si hrát s pramínkem vlasů a konečně promluvila. "Škoda, že jsem si tu už kytky posbírala." Prohodila jsem a dál se k tomu všemu už nevyjádřila. "Kolik ti je?" Nadhodila jsem nakonec.
Milli Kamizuru- ANBU
Okay, tak po jej ďalšej odpovedi, ktorá ani nebola hádam odpoveď, som sa zas ostal tváriť deprimovane s tým, že by som jej najradšej nariadil týždeň bez dobrého jedla a kávy! Prižmúril som znova oči a takto ju pozoroval, až kým po prvý raz neprehovorila. Pf, tak slečna si kvety už pozbierala? Nerobilo by mi problém jej ich vziať a zničiť, aby ich bolo treba zbierať znovu! Alebo by ma po tom naháňala, ťažko povedať. Až keď to zachránila poslednou otázkou som sa konečne pousmial a zvedavo nadvihol obočie.
"Záleží na tom?" spýtal som sa s úškrnom a ostal ju sledovať. Mal som v pláne jej odpovedať, ale prečo sa najprv nespýtať, hm?
"Záleží na tom?" spýtal som sa s úškrnom a ostal ju sledovať. Mal som v pláne jej odpovedať, ale prečo sa najprv nespýtať, hm?
"Ani ne." Pokrčila jsem lhostejně rameny.
"To já jen aby tu pak nebylo ticho. Takže kolik ti je?" Nadzvedla jsem obočí a prohlédla si ho. Mohlo mu být tak nějak jako mě, možná byl o trochu starší? Dál jsem si nezaujatě hrála s vlasy a čekala na odpověď. Mezitím jsem přemýšlela nad tím, jestli je Yo vážně na misi a nebo se mi z nějakého důvodu vyhýbá. Tím jsem se dostala myšlenkami zpět k lázním a k tomu jak se Yo bavila s tou dívkou. Všimla jsme si tam toho ale nechtěla jsem to v ten moment řešit. Že by Yo vážně měla radši dívky?
"To já jen aby tu pak nebylo ticho. Takže kolik ti je?" Nadzvedla jsem obočí a prohlédla si ho. Mohlo mu být tak nějak jako mě, možná byl o trochu starší? Dál jsem si nezaujatě hrála s vlasy a čekala na odpověď. Mezitím jsem přemýšlela nad tím, jestli je Yo vážně na misi a nebo se mi z nějakého důvodu vyhýbá. Tím jsem se dostala myšlenkami zpět k lázním a k tomu jak se Yo bavila s tou dívkou. Všimla jsme si tam toho ale nechtěla jsem to v ten moment řešit. Že by Yo vážně měla radši dívky?
Milli Kamizuru- ANBU
"Aby tu nebolo ticho.. boh chráň, aby si nejak reagovala na moje slová," poznamenal som uštipačne, ale stále v dobrom duchu, keď už som bol tak pozitívne naladený! Len som sa pousmial, pokrútil hlavou a zmeral si ju pohľadom.
"Asi nebudeš mať o veľa viac či menej rokov, mám 20," odvetil som jej a prezretie ešte raz zopakoval, načo som sa len sám pre seba pousmial. Ak to nešlo spôsobom, ktorým som to skúšal doteraz, tak treba zmeniť spôsob! Vzal som medzi prsty pár stebiel trávy a po jednom som ich začal do nej hádzať ako šípky, zameriavajúc sa hlavne na jej tvár, kde by tieto hody mohli vadiť človeku pochopiteľne najviac. Ak sa človeka nedalo dostať z obyčajného stavu kľudom, tak už len jeho opakom! Bol som teda zvedavý, či to bude len ignorovať alebo budem nutný vymýšľať ďalej.
"Asi nebudeš mať o veľa viac či menej rokov, mám 20," odvetil som jej a prezretie ešte raz zopakoval, načo som sa len sám pre seba pousmial. Ak to nešlo spôsobom, ktorým som to skúšal doteraz, tak treba zmeniť spôsob! Vzal som medzi prsty pár stebiel trávy a po jednom som ich začal do nej hádzať ako šípky, zameriavajúc sa hlavne na jej tvár, kde by tieto hody mohli vadiť človeku pochopiteľne najviac. Ak sa človeka nedalo dostať z obyčajného stavu kľudom, tak už len jeho opakom! Bol som teda zvedavý, či to bude len ignorovať alebo budem nutný vymýšľať ďalej.
Takže byl jen o rok starší než já. Přestala jsem přemýšlet nad Yo a sledovala jak na mě hází stébla trávy. Vážně? Nadzvedla jsem obočí a odvrátila od něj tvář, protože to nebylo nic příjemného. "Rád vytáčíš lidi co?" Prohodila jsem a měla stále od něj odvrácenou tvář. Stáhla jsem si vlasy do culíku a smetla ze sebe stébla trávy, která popadala na oblečení. "Tohle je trochu dětinské." Okomentovala jsem to vyčítavě a vzala si do ruky poslední stéblo, které bylo na mém oblečení. Chvíli jsem si s ním hrála mezi prsty a pak jsem ho hodila zpátky na něj.
Milli Kamizuru- ANBU
"Nie, rád ich nútim byť záživnejšími," odvetil som jednoducho a pri pohľade na to, ako vyčítavo sa tvári a podobne.. meh, zas škoda snahy! Nadvihol som jedno obočie a spustil steblá z ruky, pričom som sledoval len to jedno, ktoré si ona ponechala. Že to bolo detinské? Um, súhlasím, ale ja som nemohol za to, že som musel po tomto siahnuť! Hodila ho naspäť na mňa, aspoň niečo, čomu som sa sám mohol usmiať!
"Správne. A kto za to môže?" provokačne som sa spýtal na oplátku a iba "nenápadne" som začal prstom ukazovať na ňu, aby to videla a aby mala odpoveď ľahšiu.
"Odkiaľ si Milli? Ak teda aj to nie je tajomstvom ako tvoje celé meno," zmenil som tému, uvoľnil telo a nechal som sa stiahnuť do trávy, pričom som pohľad upol na oblohu. Veď ja ju donútim hovoriť, hoc aj keby som sa musel pýtať na to, kedy jedáva a či je s tým spokojná!
"Správne. A kto za to môže?" provokačne som sa spýtal na oplátku a iba "nenápadne" som začal prstom ukazovať na ňu, aby to videla a aby mala odpoveď ľahšiu.
"Odkiaľ si Milli? Ak teda aj to nie je tajomstvom ako tvoje celé meno," zmenil som tému, uvoľnil telo a nechal som sa stiahnuť do trávy, pričom som pohľad upol na oblohu. Veď ja ju donútim hovoriť, hoc aj keby som sa musel pýtať na to, kedy jedáva a či je s tým spokojná!
"Tsh." Uniklo mi když naznačil, že za to můžu já. Copak ho nutím aby tu byl? Vybral si prostě špatného společníka, za to já nemůžu. Když se zeptal odkud jsem přimhouřila jsem oči a mlčky ho sledovala. Nedokázala jsem určit, jestli mu to mám říct a nebo ne. Ještě stále jsem narážela na lidi, kteří vůči Iwě cítili zášť. Ale tak co...ono to bylo nakonec jedno kdyby na tom byl stejně. Aspoň byl mohla v klidu pokračovat v počítání. "Nevypadám snad na to, že jsem z Tsuki?" Naklonila jsem hlavu na stranu a chvíli počkala než jsem řekla něco dalšího. "Jsem z Iwy." Přesunula jsem ruce za sebe a podepřela se.
Milli Kamizuru- ANBU
"V Tsuki je snáď viac ľudí z inej oblasti než tých domácich," poznamenal som, keď sa ma najprv namiesto odpovede spýtala a naklonila hlavu. Dnes sa v Tsuki skutočne dalo stretnúť ľudí z rôznych končín a keď mi nakoniec povedala, že je z Iwy, len som sa pousmial. Potvrdzovala tým moje slová.
"Veď hovorím," poznamenal som pobavene a poškrabal som sa na tvári, pričom som zamyslene ostal Milli sledovať.
"Aký ľudia boli v Iwe?" spýtal som sa zvedavo, len tak z nudy. Ak boli ako ona, asi to nebola moc záživná dedina, preto som teda dúfal, že to tak nebude a bude len jedinečným prípadom!
"Veď hovorím," poznamenal som pobavene a poškrabal som sa na tvári, pričom som zamyslene ostal Milli sledovať.
"Aký ľudia boli v Iwe?" spýtal som sa zvedavo, len tak z nudy. Ak boli ako ona, asi to nebola moc záživná dedina, preto som teda dúfal, že to tak nebude a bude len jedinečným prípadom!
"To je pravda.." Uznala jsem a sledovala oblohu. V Tsuki bylo hooodně "přistěhovalců". "Jaký?" Zamračila jsem se a sledovala hvězdu, která zářila nejjasněji. S nikým v Iwě kromě mého klanu jsem do kontaktu moc nepřišla. Tsuchikage všechny Anbu zaměstnával a bylo málo času na osobní věci, či se prostě jen tak projít po vesnici. "Řekla bych, že stejní jako všude jinde." Odpověděla jsem nakonec po tom jsem se snažila si jejich chování vybavit. "Nevím...neumím to posoudit." Zamrmlala jsem nakonec a pokrčila rameny. Neuměla jsem posoudit takhle spoustu věci, nejen typické chování obyvatel v Iwě ale což. Byla jsem krapet deformovaná svou prací. "Ale tady má člověk rozhodně víc času na osobní život a na to vůbec s lidmi komunikovat." Pousmála jsem se na hvězdu a pak přešla pohledem na něj. "Vytáhl jsi vůbec někdy paty z vesnice?" Letmo jsem se koukla na květiny, které jsem natrhala a zamračila se. "No, vypadá to, že budu muset jít než mi uvadnou a znehodnotí se." Vyhoupla jsem se na nohy a vzala si knížku a květiny. "Měj se." Prohodila jsem a rychle zmizela.
-přesun-
Milli Kamizuru- ANBU
Udělala jsem si volno. Chtěla jsem všechno hodit za hlavu. Bylo toho hodně,co jsem pokazila. Hlavou mi vrtalo spoustu otázek,co teď udělat. První jsem si je chtěla rozmyslet než udělat nějakou blbost.
Přišla jsem na louku. Bylo tu spoustu kytiček a krasně to tu vonělo. Naštěstí jsem nebyla alergik,tak jsem si to mohla užít naplno. Sedla jsem si do tureckého sedu. Zhluboka jsem se nadechla a potom vydechla. Ruce jsem poskládal do pečetě a začala jsem meditovat.
Přišla jsem na louku. Bylo tu spoustu kytiček a krasně to tu vonělo. Naštěstí jsem nebyla alergik,tak jsem si to mohla užít naplno. Sedla jsem si do tureckého sedu. Zhluboka jsem se nadechla a potom vydechla. Ruce jsem poskládal do pečetě a začala jsem meditovat.
Yoshita Kanen- ANBU
- Počet příspěvků : 80
Moje kroky viedli práve na lúku. Tak zo strip baru to bolo dosť ďaleko, ale stále som mohol pôsobiť trošku opito. Nuž bolo mi to fuk videl som celkom ostro, až na nejaké momenty a chôdza bola takmer priama, občas som nechtiac odbočil, ale stále to bolo v norme. Neviem mal som chuť niekoho vyrušiť takto podvečer a spríjemniť mu deň. Teda ani neviem prečo som šiel práve na lúku, ale to je fuk zahliadol som tam nejakú ženskú, keď som zaostril, tak som vedel, že ženu, ktorú poznám.
"Yo!!" Mávol som z diaľky na Yoshitu. Určite ma musela vidieť. Prišiel som bližšie k nej. "Ahoj Yo!.. Milli sa na teba pýtala..." Pousmial som sa a sadol si k Yo na zem. "Tak čo, ako sa darí?" Opýtal som sa a pozeral na kvety naokolo.
"Yo!!" Mávol som z diaľky na Yoshitu. Určite ma musela vidieť. Prišiel som bližšie k nej. "Ahoj Yo!.. Milli sa na teba pýtala..." Pousmial som sa a sadol si k Yo na zem. "Tak čo, ako sa darí?" Opýtal som sa a pozeral na kvety naokolo.
Daichi Akamatsu- ANBU
- Počet příspěvků : 62
V poklidu jsem meditovala mezi kytičkami. Bylo to super, úplně něco jiného než mezi skalami v Iwě. Stejně jako v horách tak i na louce bylo málo lidí,což mě překvapilo. Čekala jsem více lidi, kteří si budou chtít dělat bylinkové čaje, nějaké jedy proti jedy, nebo si doplnit svůj herbář.
Přeci jen se tu našla osoba, která mě z meditace vyrušila. Nevadilo mi to,aspoň si po dlouhé době s někým pokecám. Pousmála jsem se,když jsem uslyšela Daichiho hlas. Pomálu jsem otevřela oči a zamrkala jsem na něho. "Ahojky, Daichi-kun" oplatila jsem po pozdrav. Ze široka jsem se usmála na něho,když zmínil Milli. "Jo, možná bych jí měla dát vědět...určitě má o mně strach" pověděla jsem a poškrabala se na hlavě. "Jsem byla na misii" vzápětí jsem dodala.
Utrhla jsem si kytičku,které jsem utrhávala její okvětní lístky. "Uhm...mám se dobře, jak pak ty?"
Přeci jen se tu našla osoba, která mě z meditace vyrušila. Nevadilo mi to,aspoň si po dlouhé době s někým pokecám. Pousmála jsem se,když jsem uslyšela Daichiho hlas. Pomálu jsem otevřela oči a zamrkala jsem na něho. "Ahojky, Daichi-kun" oplatila jsem po pozdrav. Ze široka jsem se usmála na něho,když zmínil Milli. "Jo, možná bych jí měla dát vědět...určitě má o mně strach" pověděla jsem a poškrabala se na hlavě. "Jsem byla na misii" vzápětí jsem dodala.
Utrhla jsem si kytičku,které jsem utrhávala její okvětní lístky. "Uhm...mám se dobře, jak pak ty?"
Yoshita Kanen- ANBU
"Yo, vy ste si blízke však?" Opýtal som sa na jej vzťah s Milli. "Takže na misií yosh? Určite to bola veľkááá zábava." Povedal som s ironickým podtónom a kukol som na kvetinu, ktorú trhá. "Ja? ja som v pohode, síce ma Milli zanechala u baru samého, ale zvládol som to tam aj sám a zrazu som tu ... To určite nebude náhoda..." Prižmúril som oči. Ktovie, čo mi cez hlavu prechádzalo v tej chvíli. "Achjooo.. budem musieť niekedy ísť na misiu tiež. Už nemám moc financií." Uškrnul som sa na Yo a zvalil som sa do trávy.
Daichi Akamatsu- ANBU
- Počet příspěvků : 62
"Jop" přikývla jsem mu na jeho otázku. "Známe se už dlouho" dodala jsem. Nebylo to sice od dětství,ale několik let už to bylo a hodně jsem se skamarádili."Přesně jak říkáš zábava" zasmála jsem se. Kdybych to nepokazila tak možná,ale jak to dopadlo ještě nevím protože ještě žiju a nikdo se mě nepokusil umlátit pánvičkou.
"Čím jsi ji naštval?" otázala jsem se ho,když mi řekl že ho Milli nechála u baru. Ten bar bylo dost podstatné,protože odejít od baru je něco těžkého pro ní a ještě když tam jsou chlapy.
"Určitě to byl osud. Stejně jako stou vodkou" pověděla jsem a ze široká se na něj usmála. Nemohla jsem si odpustit připomínku ohledně vodky, kteou jsme s Milli vypily."Nojoo...Bez práce nejsou koláče...a samozřejmě taky není alkohol řekla jsem a utrhala si další kytičku.
"Čím jsi ji naštval?" otázala jsem se ho,když mi řekl že ho Milli nechála u baru. Ten bar bylo dost podstatné,protože odejít od baru je něco těžkého pro ní a ještě když tam jsou chlapy.
"Určitě to byl osud. Stejně jako stou vodkou" pověděla jsem a ze široká se na něj usmála. Nemohla jsem si odpustit připomínku ohledně vodky, kteou jsme s Milli vypily."Nojoo...Bez práce nejsou koláče...a samozřejmě taky není alkohol řekla jsem a utrhala si další kytičku.
Yoshita Kanen- ANBU
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: