Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Louka

4 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Louka - Stránka 2 Empty Louka

Příspěvek pro Milli Kamizuru Tue Aug 25, 2015 11:47 pm

First topic message reminder :

Na této louce je spousta léčivých ale i jedovatých květin. Je to ale krásné místo na odpočinek, hlavně v noci, protože je tu spousta světlušek a to dodává louce pohádkovou atmosféru.
Louka - Stránka 2 1455469-bigthumbnail
Milli Kamizuru
Milli Kamizuru
ANBU
ANBU

Počet příspěvků : 108

Návrat nahoru Goto down

Louka - Stránka 2 Empty Re: Louka

Příspěvek pro Daichi Akamatsu Sun Sep 20, 2015 7:19 pm

Presne tak, ako som si myslel Yo a Milli sa poznali dosť dlho. Po jej otázke som nadvihol obočie. "Jaaa? Ja som ju nenaštval či? Pffff len tak som vyprával ako vždy a mal som náladu vyrývať, ale skôr než som si stihol nejako rýpnuť, tak už bola fuč. " Nechápavo som ležiac na zemi pokrčil plecami. Bolo mi to v podstate jedno. "Pššš! O mojej vodke už ani slovo.." Povedal som a znova som sa dal do sedu. "Poďme niečo podniknúť nudíiiim sa !" Povedal som a začal som kukať na oblohu a potom som na Yo uprel svoj pohľad, priamo jej do očí len tak. 
Daichi Akamatsu
Daichi Akamatsu
ANBU
ANBU

Počet příspěvků : 62

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshita Kanen Sun Sep 20, 2015 7:37 pm

"Tak už mi je všechno jasný. Blbé kecy nás dokážou pěkně naštvat" odvětila jsem na to co udělal Milli. " Hm, zajimave, tak nevím co se jí stálo. dodala jsem na to, že si nestihl rýpnout. Zasmála jsem se. "Spíš nášee Daichi-kun." Prohodila jsem veselým toném. Přeci jen jsme z ni pili 3. "Tak běž na misi, DAichi-kun" řekla jsem ironický,když se začal nudit.
Yoshita Kanen
Yoshita Kanen
ANBU
ANBU

Počet příspěvků : 80

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daichi Akamatsu Sun Sep 20, 2015 8:32 pm

Len som si vypočul Yo a mlčal som. Následne som sa k nej nebezpečne priblížil a nakoniec.. nakoniec som ju pinknul do čela. "Na misiu? Ha-ha-ha" Zareagoval som s ironickým smiechom. Fakt dobrý pokus o vtip. Na misiu v tomto stave by ma asi ani nepustili nehovoriac o tom, že sa mi ani na ňu nechcelo ísť. "Musím sa ti priznať, že si stále o tebe neviem spraviť názor. Zo začiatku som si myslel, že sa s tebou radšej ani rozprávať nebudem, ale neskôr som zmenil názor. Ani netuším prečo..." Uškrnul som sa, no keď som mal v sebe alkohol rád som rozoberal iné osoby. "Jo a všimol som si ako si sa rýchlo spriatelila s tým dievčaťom pri bazéne a po veliteľovi si skoro ani nemrkla." Zo široka som sa usmial a čakal, ako zareaguje na toto.
Daichi Akamatsu
Daichi Akamatsu
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshita Kanen Mon Sep 21, 2015 7:42 pm

"Tak to jsi hodný, že si změnil názor" pověděla jsem upřímně a milé se na něj usmála. První dojem nebyl zrovna nejlepší,ale tímhle se to aspoň nějak vykompenzuje. Tedy jsem to v doufala. Trochu se mi nelíbilo, že chtěl probírat tu akci u bazénu. Hlavně mě to zaskočilo. "Že by něco tušil?" položila jsem si tuhle otázku v hlavně. Chtěla jsem zjistit, jestli to ví. Ale zeptat se otázkou ve stylu, Hej, víš, že jsem na holky?, mi přišlo stupidní.
" No ...víš, byla tam Milli a proti ní u chlapu nemám žádnou šanci." pověděla jsem první blbost, co mě napadla. I když ve skutečnosti to byla pravda. Milli byla více oblíbená u mužů než já. Ne, že by mi to vadilo,ale najít někoho takového jako jsem já byl velký problém.
Usmála jsem se. "Mno..ale dost o mně. Pověs něco o sobě" řekla jsem s trochou nadšení. Tušila jsem že Daichi je zajímavý člověk, přeci nikdo obyčejný by si nenechal svojí vodku ve společné ledničce,kde na ní může kdokoliv narazit. Lehla jsem si a koukala na nebe. Pozorovala jsem mraky,které se pohybovali po obloze, ne nijak závratnou rychlosti.
Yoshita Kanen
Yoshita Kanen
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daichi Akamatsu Thu Sep 24, 2015 5:29 pm

Vypočul som si Yo, dopodrobna a len tak som na ňu pozeral. "Nevidím dôvod prečo by si proti nej u chlapov nemala šancu. Chceš, aby som o sebe povedal niečo viac, ale ja stále neviem nič o tebe. Si záhadnejšia než vypadáš Yo... " Pousmial som sa sám pre seba a ľahol si vedľa nej. Hodlal som jej odpovedať na otázku o mne. "Tak keď sa máme rozprávať o mne... Som obyčajný človek, ktorý to občas preženie so zábavou, nie je na mne nič zaujímavé." Povedal som celkom ľahostajne a tentokrát som aj ja zobral do rúk jeden kvietok. Len som si ho obzeral, ako by ma fascinoval.
Daichi Akamatsu
Daichi Akamatsu
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshita Kanen Thu Sep 24, 2015 6:14 pm

Pohodlně jsem si ležela v trávě. První jsem si si poslechla co všechno řekne. Připomínku o tom, proč bych neměla mít šanci, jsem nijak nereagovala, pouze jsem usmála. Já věděla proč, nemělo to nic společné s tím, že bych šanci neměla ale to že on neměl šanci u mně,kdyby měl zájem.
"ANBU by měl být tajemny?" položila jsem otázku. "Jestli chceš něco vědět zeptej se." pověděla jsem s úsměvem na tváři "A neříkej, že nic o mě nevíš, není to pravda" dodala jsem. Já se celkem bavila. Po dlouhé době jsem se bavila s někým jiným než s Milli. Byla to příjemná změna poznat někoho jiného.
"Žádný obyčejný člověk není mezi jednotkami ANBU. Takže mi neříkej, že nejsi zajímavý. Už to, že sis nechal vodku v ledničce v centrale. je dost zajímavé" řekla jsem pobaveně a můj úsměv se trochu rozšířil. Letmě jsem se koukla na něho koukla. Všimla jsem si, jak se snaží zhypnotizovat kytičku.    
Yoshita Kanen
Yoshita Kanen
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daichi Akamatsu Fri Sep 25, 2015 11:03 am

"Opýtať sa? Povieš mi len to, čo chcem počuť. Rád si o ženách vytváram vlastný obraz ich povahy... " Zaceril som zuby do úsmevu. "Rozhodne si o tebe nemôžem tak ľahko spraviť obraz ako o ostatných ženách." Doplnil som a pozeral som na oblohu. Alkohol mi z krvi za ten čas snáď ja vyprchal.
"Na tom nie je nič zaujímavé, niekedy som si po práci dal pohárik, aby mi bolo o niečo veselšie. O mne nepotrebuješ nič viac vedieť, každý máme svoje dôvody, prečo práve sme v ANBU. Nepotrebujem rozprávať tie zaujímavosti, prečo práve som tam, kde som skončil. " Odpovedal som na jej posledné slová. Nerád som hovoril o sebe. To jej mohlo hneď dôjsť, ale hovoril som to pokojne, aby som zbytočne nebol ofenzívny. "No ale jedna zaujímavosť by tu bola, moja rodina vlastní kvetinárstvo." Doplnil som a odtrhol z kvetiny prvý okvetný lístok
Daichi Akamatsu
Daichi Akamatsu
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshita Kanen Sat Sep 26, 2015 8:30 pm

"To jsem až taková komplikovaná? " zeptala jsem se ho."No asi jsem original" dodám ještě. Posadila jsem se. "Dobře,dobře,když se o tom nechce bavit,tak nemusíme." Natáhla jsem si ruce nahoru a pro křupala záda. Povzdechla jsem si. "To máš dobrý, moje rodina má farmu a taky bydlí daleko" pověděla jsem,když mi řekl jednu zajímavost. Když jsem to dořekla, musela jsem zamyslet nad tím jak se moje rodina vede, dlouho jsem je neviděla.    
Yoshita Kanen
Yoshita Kanen
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daichi Akamatsu Mon Sep 28, 2015 9:43 pm

"Takže farma ? Zaujímavé... " Poznamenal som troška otrávene a odhodil som kvietok smerom na Yo. Trošku som sa uškrnul. "So ženskou, osamote a len sa čumím na oblohu.. so mnou bude niečo zlé... " Prekrútil som očami a znova som sa dal do sedu. "Čo ideme robiť? Nejdeme do nejakého baru alebo tak? Ale platíš, lebo ja som už na dne. Milli mi zdrhla, tak mi ostávaš len ty... " Opýtal som sa s menším úsmevom. Už ma to nejak prešlo tu byť. "Ak chceš, tak si tu medituj, ja si zameditujem trošku inak." zasmial som sa a postavil sa na nohy. "Alebo môžeme ísť ku mne domov, tam toho nájdeme dosť, pokiaľ nechceš ísť do strip baru..." Dal som posledný návrh a čakal, ako odpovie.
Daichi Akamatsu
Daichi Akamatsu
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshita Kanen Tue Sep 29, 2015 6:20 pm

"No ani ne podle tvého hlasu" reagovala jsem na jeho otrávený hlas. "Hey!" Otočila jsem se k němu hlavu a zamračila jsem se na něho,když po mně hodil kytku,tedy ten zbytek co z ni neotrhal. Nemračila jsem se dlouho a usmála. Když zminil,že s ním něco je položila jsem svou dlaň na jeho rameno. ""Možná jsi na chlapečky" pověděla jsem veselým tonem a ze široká se usmála. "Nevím,co budeme dělat" odpověděla jsem mu na jeho první otázku a poslechla si zbytek. "Achjo,kde jsou ty časy,kdy muži platili za ženy. Hold jiná doba,asi povzdechla jsem si a za stěžovala si v duchu. "Abych taky neutekla" zamumlala jsem."Tvoje jatra bych chtěla mít" prohodila jsem, přeci jen sem přišel z baru.
Vyhoupla jsem se na nohy. "Půjdu s tebou. Zkusím jiný druh meditace,jak ty říkáš" usmála jsem se. Jdeme k tobě, do strip baru mě nikdo nedostane, jenom pokud mi ho dovolí srovnat se ze mi.
Yoshita Kanen
Yoshita Kanen
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daichi Akamatsu Tue Oct 06, 2015 4:13 pm

"Som na chlapečky? To by som si nemyslel..." Prekrútil som očami, ale žiarivo som sa na ňu usmial. "Neutekla? To by si mi hádam neurobila ako Milli. A k mojim játram, no neviem dokedy to vydržia..." Uškrnul som sa a kukol som sa na Yo... 
"Well... keď chceš ísť ku mne domov.. tak poď." Pokrčil som ramenami a pomaly sa vydal smerom do môjho domu. "Strip bar? Moc tam nechodím, nedajú sa tam baliť ženské. Hneď ťa považujú za úchyláka a podobne. " Doplnil som informáciu. 
Presun
Daichi Akamatsu
Daichi Akamatsu
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshita Kanen Wed Oct 07, 2015 5:44 pm

"Aby ses pak nedivil" prohodím veselým tonem. Nekteří lidi si tohle uvědomí později.
"To nemůžeš vědět" reagovala jsem na to,že se nezachovám stejně jako Milli. "Snad ti dlouho vydrží" pověděla jsem veselé.
Oprášila jsem si zadek a přikývla na souhlas,že půjdu s ním. Vykročila jsem za ním. Byla jsem zvědavá,kde bydlí a jak to vypadá. Moje bydlení bylo malý pokoj ještě k tomu jsem měla spolubydlícího. No prostě hrůza,ale už jsem si na to zvykla.
"To je též nápad. Zkoušet to na holky,kterým se platí zato, že se svléknu."

//přesun 
Yoshita Kanen
Yoshita Kanen
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down