Hyuuga štvrť
2 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Kasai Renmei :: Konohagakure
Strana 1 z 1
Hyuuga štvrť
Najväčšie a najpočetnejšie sídlo v celej Konohe patrí tím, o ktorých je známe, že sú najmocnejší v Konohe. Do sídla je možné sa dostať len cez hlavnú bránu, a tak povediac jedinú, ktorú tak či tak strážia dvaja členovia z vedľajšej rodiny. Samotné sídlo je obohnané vysokými stenami, za ktoré sa dá skočiť, ale očiam Hyuuga neuniknete.
Hideo Hatake- Juudaime Hokage *MOD
- Počet příspěvků : 345
Re: Hyuuga štvrť
KLON
Jeden z mych klonu se obevil az zde kde jsem se moc nezdrzoval. Ale mel jsem v planu To udelat i ted. Straz u brany me pozdravila a pustili me dale muj klon se rozbehl a zamiril do nejzassi casti sidla kde stal muj dum. Jakmile vesel dovnitr popadl plast uniformu a masku. Pote je zabalil do latky a nakonec se vydal zpet do kancelare.
(Klon-Presunn)
Jeden z mych klonu se obevil az zde kde jsem se moc nezdrzoval. Ale mel jsem v planu To udelat i ted. Straz u brany me pozdravila a pustili me dale muj klon se rozbehl a zamiril do nejzassi casti sidla kde stal muj dum. Jakmile vesel dovnitr popadl plast uniformu a masku. Pote je zabalil do latky a nakonec se vydal zpet do kancelare.
(Klon-Presunn)
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Kasai Renmei :: Konohagakure
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: