Mareo Shigeru
5 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Mareo Shigeru
Děti poukazují na druhé, pokud je jim něco zakázáno. A děti zamykají posty na základě svého "jak vidím". Nenechají protistranu vyjádřit se.
Nemělo by být. Je. A ano na tomto světě možná nic dokonalé není, ale tady může být dokonalé naprosté vše. Nebo to tak alespoň může vypadat. I Kabuto-sensei o sobě prohlašoval dokonalost a nejvyšší bytost blížící se samotnému Rikudovi, že?
Upřímně, tvůj "drak" mě nezajímá, tady měla být projednávána má Kekkei Genkai. To, že jsem ti rozepsal, k čemu všemu se dá rtuť použít, ale vzala sis to jako "tohle všechno umí", to už není můj problém, ale tvůj. Žádné lékařské schopnosti Mareo nemá a mít nehodlá. Jediný boj na dálku jsou střely z prstů. Ty měl i Kimimaro-san, že? Mám Dojutsu. Které kromě zjišťování teploty a jediné techniky nic nedělá. Nelíbí se ti? Fajn, můžu mít jinou A-Rank techniku rtuti, ale jsi si jistá, že budeš radši?
I s "méně" silnou postavou dosáhnu svého. Jak Kuroi Zetsu řekl: I Sharingan je jen ninjova zbraň.
Co se týče nevýhod. Nemožnost snížení chakry na absolutní minimum, jinak rovná smrt je málo? Možnost sebeotrávení? Slepota? Společná výhoda/nevýhoda blesku/bouře? Ale budiž. Tak si tady nezahraju. Rin, přeji ti brzkou smrt.
P.S. pro toho, který mě tu chtěl: Já ti to říkal xDD
P.S.: Pro Killunii, jež si myslí, že smazání je to samé jako zamčení: Tu postavu smaž.
Nemělo by být. Je. A ano na tomto světě možná nic dokonalé není, ale tady může být dokonalé naprosté vše. Nebo to tak alespoň může vypadat. I Kabuto-sensei o sobě prohlašoval dokonalost a nejvyšší bytost blížící se samotnému Rikudovi, že?
Upřímně, tvůj "drak" mě nezajímá, tady měla být projednávána má Kekkei Genkai. To, že jsem ti rozepsal, k čemu všemu se dá rtuť použít, ale vzala sis to jako "tohle všechno umí", to už není můj problém, ale tvůj. Žádné lékařské schopnosti Mareo nemá a mít nehodlá. Jediný boj na dálku jsou střely z prstů. Ty měl i Kimimaro-san, že? Mám Dojutsu. Které kromě zjišťování teploty a jediné techniky nic nedělá. Nelíbí se ti? Fajn, můžu mít jinou A-Rank techniku rtuti, ale jsi si jistá, že budeš radši?
I s "méně" silnou postavou dosáhnu svého. Jak Kuroi Zetsu řekl: I Sharingan je jen ninjova zbraň.
Co se týče nevýhod. Nemožnost snížení chakry na absolutní minimum, jinak rovná smrt je málo? Možnost sebeotrávení? Slepota? Společná výhoda/nevýhoda blesku/bouře? Ale budiž. Tak si tady nezahraju. Rin, přeji ti brzkou smrt.
P.S. pro toho, který mě tu chtěl: Já ti to říkal xDD
P.S.: Pro Killunii, jež si myslí, že smazání je to samé jako zamčení: Tu postavu smaž.
Blackcrow- Lama Fóra
- Počet příspěvků : 12
Re: Mareo Shigeru
Nemá cenu se s tebou hádat. Moudřejší ustoupí.
Ano, jsme děti. A chceme si hrát. Tak nás nech.
Ano, jsme děti. A chceme si hrát. Tak nás nech.
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
"Děti se urazí a odmítají spolupracovat."
- buď to použiji proti tobě, nebo využiji příležitosti a použiji něco vlastního-
- buď to použiji proti tobě, nebo využiji příležitosti a použiji něco vlastního-
"Ore wa Daewairu da kara."
Blackcrow- Lama Fóra
Vyjádřím se zde proto, že byla výše v tématu zmíněna má postava v nepříliš příznivém znění. Po tomto přání mé brzké smrti předpokládám, že ten, koho jsi zde chtěl zabít, jsem já?
Chápu všechno. Chápu, že máš stále neschvalitelné postavy a viníš za to jiné. Chápu, že nedokážeš s ostatními hrát. Chápu, že sem taháš osobní problémy a zřejmě by ti nějak psychicky pomohlo mi ublížit, když už se to na Iroinii nepovedlo. (Mimochodem, to přihlašování za účet "Charaktery" je dobrý vtip.) Nechápu pouze sama sebe. Jsem asi naivní a bláhová, když mi jako dobrý kamarád chybíš. ^^ ... Zatímco ty mi chceš zabít i postavu, za kterou téměř nehraju a co hůř - zaplést do toho zřejmě celé fórum.
Děkuji za přesvědčení, že jakákoli lítost není na místě v osobní ani herní rovině a ujišťuji tě, že hodlám žít ještě dlouho. ^^
Chápu všechno. Chápu, že máš stále neschvalitelné postavy a viníš za to jiné. Chápu, že nedokážeš s ostatními hrát. Chápu, že sem taháš osobní problémy a zřejmě by ti nějak psychicky pomohlo mi ublížit, když už se to na Iroinii nepovedlo. (Mimochodem, to přihlašování za účet "Charaktery" je dobrý vtip.) Nechápu pouze sama sebe. Jsem asi naivní a bláhová, když mi jako dobrý kamarád chybíš. ^^ ... Zatímco ty mi chceš zabít i postavu, za kterou téměř nehraju a co hůř - zaplést do toho zřejmě celé fórum.
Děkuji za přesvědčení, že jakákoli lítost není na místě v osobní ani herní rovině a ujišťuji tě, že hodlám žít ještě dlouho. ^^
Ano. Přivedlo mne sem jednoduché přání. Dokončit to, co jsem tady začal a nedokončil. Tím myslím vyřízení tvé postavy během jediného postu.
Osobní problémy? Ne. Jsi mi ukradená. A právě proto jsi první adept na to, kam vylít všechnu nenávist. Kam nacpat všechen stres. Nepotřebuji psychickou pomoc. Tu nalézám v psaní svých postav. Nepotřebuji se snížit na takovouto úroveň. Jsi naivní a bláhová. Nikdo nedokáže pochopit, jak si můžeš myslet, že ti ukážu tvář poté, co jsi udělala. Dívej se mi na záda. Tvou smrtí bych ti jen ukázal, jaké to je, dívat se na něčí záda ze země.
Celé fórum? No. Pravda. Odnesli by to někteří Uchihové. Někteří Senju. Otogakure no Sato i s Reinou. Co člověk neudělá pro sobeckou možnost síly, co?
Nepotřebuji lítost. Nenávidím lítost. A natož od tebe.
Kuse mono dake yo.
Osobní problémy? Ne. Jsi mi ukradená. A právě proto jsi první adept na to, kam vylít všechnu nenávist. Kam nacpat všechen stres. Nepotřebuji psychickou pomoc. Tu nalézám v psaní svých postav. Nepotřebuji se snížit na takovouto úroveň. Jsi naivní a bláhová. Nikdo nedokáže pochopit, jak si můžeš myslet, že ti ukážu tvář poté, co jsi udělala. Dívej se mi na záda. Tvou smrtí bych ti jen ukázal, jaké to je, dívat se na něčí záda ze země.
Celé fórum? No. Pravda. Odnesli by to někteří Uchihové. Někteří Senju. Otogakure no Sato i s Reinou. Co člověk neudělá pro sobeckou možnost síly, co?
Nepotřebuji lítost. Nenávidím lítost. A natož od tebe.
Kuse mono dake yo.
Blackcrow- Lama Fóra
Když nepotřebuješ lítost, tak tu nebreč a běž o forum dál ;-)
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Všichni jsme jen lidé a ty nemáš ani kapku této síly. Nemáš žádnou moc, kterou bys mohl ukázat. Snad jen schopnost udělat s postavou tolik problémů, až tě nakonec musí administrátoři daného fóra vyhodit a pokud se to nestane, odejdeš ze smyšlených důvodů zhrzeně sám. Kolik lidí z těch zde bylo prvně tvými přáteli? S kolika sis myslel, že navážeš alespoň neutrální vztah, než jsi je podvedl, zveřejnil jejich konverzaci online, urazil se za maličkost, smazal své příspěvky, neakceptoval autoritu Administrátorů, přeháněl a než jsi se pokusil obejít všechna pravidla, která ti nevyhovovala? Hodili tě do vody a ty neplaveš, jenom kolem sebe kopeš a neochotou se přizpůsobit si léčíš reálné i absurdní komplexy.
Právě jsi to dokázal. Ukončila jsem náš vztah. A ty jsi přišel sem, aby sis vybil zlost na postavě, na které ti vůbec nezáleží, ale shodou okolností je má?
Pokud ti "náš" problém nedá natolik spát, můžeme si dát s tvou postavou souboj v aréně. Nechám se od tebe zabít, ty budeš mít klid a můžeš zase jít, než se za tuto situaci vzniklou na základě našich osobních vztahů a značné nevyspělosti lidí, kteří musí mít poslední slovo a musí se mstít, budu muset zdejším Adminům omluvit. ^^ Vyventiluj to napsáním pár vět v japonštině, abys měl pocit, že máš navrch, když ti nikdo nerozumí a rozmysli si mou nabídku. V aréně schopnosti tvé postavy nikdo omezovat nebude a můžeš mě zabít třeba tucetkrát.
Právě jsi to dokázal. Ukončila jsem náš vztah. A ty jsi přišel sem, aby sis vybil zlost na postavě, na které ti vůbec nezáleží, ale shodou okolností je má?
Pokud ti "náš" problém nedá natolik spát, můžeme si dát s tvou postavou souboj v aréně. Nechám se od tebe zabít, ty budeš mít klid a můžeš zase jít, než se za tuto situaci vzniklou na základě našich osobních vztahů a značné nevyspělosti lidí, kteří musí mít poslední slovo a musí se mstít, budu muset zdejším Adminům omluvit. ^^ Vyventiluj to napsáním pár vět v japonštině, abys měl pocit, že máš navrch, když ti nikdo nerozumí a rozmysli si mou nabídku. V aréně schopnosti tvé postavy nikdo omezovat nebude a můžeš mě zabít třeba tucetkrát.
Oh, Phate, zlomil jsi mi srdce. To, že nepotřebuji lítost, neznamená, že nemohu vyjádřit svůj názor. Tohle je jen váš pohled na věc.
Pokud tu sílu mám nebo ne, to ty nevíš a nikdy vědět nebudeš.
Já žádnou schopnost rozruch dělat nemám. Vy se okolo mne rojíte sami.
Smyšlené důvody nemám. Kolik z těch lidí tady? Popravdě nikdo. I kdyby, přátelé vznikají tříděním. A tady se tak i stalo.
Nebudu se vyjadřovat ke všemu, protože budeš pořád žvatlat svoje.
Jen se vyjádřím k mé "zlosti". Zjevně jsi přehlédla, že jsi mi naprosto ukradená. Já chci jednoduše jen přijít na jiné myšlenky. Ty jsi to nejmenší, co mě dnes sere. Ty jsi nejjednodušší východisko. A aréna není to samé co smrt. Co se může stát tucetkrát ztrácí své kouzlo.
A umím japonsky. Umím a stále učím. Neomezuj mne. Mnozí z vás používáte anglické citáty, neměli byste je tedy také psát česky, abyste nediskriminovali ty, kteří neumí anglicky? xD
Pokud tu sílu mám nebo ne, to ty nevíš a nikdy vědět nebudeš.
Já žádnou schopnost rozruch dělat nemám. Vy se okolo mne rojíte sami.
Smyšlené důvody nemám. Kolik z těch lidí tady? Popravdě nikdo. I kdyby, přátelé vznikají tříděním. A tady se tak i stalo.
Nebudu se vyjadřovat ke všemu, protože budeš pořád žvatlat svoje.
Jen se vyjádřím k mé "zlosti". Zjevně jsi přehlédla, že jsi mi naprosto ukradená. Já chci jednoduše jen přijít na jiné myšlenky. Ty jsi to nejmenší, co mě dnes sere. Ty jsi nejjednodušší východisko. A aréna není to samé co smrt. Co se může stát tucetkrát ztrácí své kouzlo.
A umím japonsky. Umím a stále učím. Neomezuj mne. Mnozí z vás používáte anglické citáty, neměli byste je tedy také psát česky, abyste nediskriminovali ty, kteří neumí anglicky? xD
Blackcrow- Lama Fóra
Dobře. Toť má kompletní odpověď, další nemá cenu. Ještě něco napiš, abys měl poslední slovo a klid v duši.
Očekáváš, že jsi mne setřela?
Blackcrow- Lama Fóra
Gratulujem , už len vďaka tejto téme sa dvihol počet postov minimále o 5 ...
Čudujem sa že sa ti ešte oplatí dávať sem životopisy , keď ťa každý pozná a nikdy ti nič lepšie než henge nepovolia . Ale celkom ma dostalo , že sa tu hrá ... Videl som nejaké príspevky na nových adminov a také drísty Mohli ste aspoň pomazať zo skupín užíateľov nech to tu aspoň trochu vyzerá a tú hru "super hrdinovia" či čo to malo byť zmazať , keďže ste sa na to vyprdli Vlastne kto to tu má teraz na starosť ? Ako vždy Reina ? Alebo sa nebodaj Assasin vrátil ? P.S. ja sa len pýtam nechcem mať zas -25 reputákov ... díky za pochopenie
Yuu- Jounin
- Počet příspěvků : 67
Forum se snažíme opět rozchodit, rozesíláme PMky, mluvíme s lidmi po skypu, snažíme se je přimět zase hrát. Kdybychom tu promazali skupiny, za půl roku by přišel někdo, kdo by měl plnou hubu keců, že neměl zálohovanou postavu a že admini neměli žádné právo na to mu postavu smazat.
A v Kiri se hraje, snažím se trochu se rozhýbat i se svou postavou do Suny, aby byla lepší aktivita i tam.
A stále věřím, že admini něco chystají, jen se čeká, až se ozve dostatek hráčů, aby to mohli spustit.
A v Kiri se hraje, snažím se trochu se rozhýbat i se svou postavou do Suny, aby byla lepší aktivita i tam.
A stále věřím, že admini něco chystají, jen se čeká, až se ozve dostatek hráčů, aby to mohli spustit.
Takže mal som také pekné anime gify ale neviem ich nájsť
1. Nech sa pridá pravidlo , že admin môže kedykoľvek zmazať , presunúť atď. postavy za hociakého dôvodu (ak tam teda také neni pravidlá nečítam )
2. No tak z 9 dedín je aktívna až Kiri (+ ešte pár ludí hrá v iných dedinách ) Problém je zaplniť už len 5 dedín nie to 9 a toto fórum je toho príkladom . (je ich 9 nie ? )
3. Ďakujem za tie 2 reputačné body
4. Áno píšem to v bodoch lebo to vyzerá pekne
5. A kto je teda ten admin ?
6. A ešte jedna vec ... chce to vymyslieť niečo čo by oživilo fórko , nemyslím príbeh ale nejaká nová vec , ktorá by ľudí prilákala sama a nie aby ste ich hladali cez PMky a skype ... (aj keď mne nikto na skype nenapísal )
1. Nech sa pridá pravidlo , že admin môže kedykoľvek zmazať , presunúť atď. postavy za hociakého dôvodu (ak tam teda také neni pravidlá nečítam )
2. No tak z 9 dedín je aktívna až Kiri (+ ešte pár ludí hrá v iných dedinách ) Problém je zaplniť už len 5 dedín nie to 9 a toto fórum je toho príkladom . (je ich 9 nie ? )
3. Ďakujem za tie 2 reputačné body
4. Áno píšem to v bodoch lebo to vyzerá pekne
5. A kto je teda ten admin ?
6. A ešte jedna vec ... chce to vymyslieť niečo čo by oživilo fórko , nemyslím príbeh ale nejaká nová vec , ktorá by ľudí prilákala sama a nie aby ste ich hladali cez PMky a skype ... (aj keď mne nikto na skype nenapísal )
Yuu- Jounin
když už by se pravidlo pro mazání přidalo, bylo by nejspíš časově omezeno a je celkem těžké najít přijatelnou dobu. Vesnice byly aktivní, ale pak se opět (nejspíš kvůli časovému presu) admini odmlčeli a vše se muselo přeorganizovat.
Pokud hráči nechtějí hrát, nepřitáhneš je sem ani párem volů. Admini tu jsou proto, aby hru kontrolovali, nikoli, aby tu neustále někoho vodili za ručičku.
Přemýšlím už asi týden o tom, že bych sem místo "Školy superhrdinů" zavedl nějaké podružnější forum, například s tématikou Steampunku, ale proč ho sem dávat, když bych měl udělat forum vlastní.
Mám celkem dost času, mohu udělat nějaké Fillerové mise, například pro každou vesnici dvě až tři, otázkou je, zda by se hrály ;-)
Pokud hráči nechtějí hrát, nepřitáhneš je sem ani párem volů. Admini tu jsou proto, aby hru kontrolovali, nikoli, aby tu neustále někoho vodili za ručičku.
Přemýšlím už asi týden o tom, že bych sem místo "Školy superhrdinů" zavedl nějaké podružnější forum, například s tématikou Steampunku, ale proč ho sem dávat, když bych měl udělat forum vlastní.
Mám celkem dost času, mohu udělat nějaké Fillerové mise, například pro každou vesnici dvě až tři, otázkou je, zda by se hrály ;-)
*stojí a směje se, že tohle všechno řeší vlastně díky němu xD*
Blackcrow- Lama Fóra
Umm, mám pocit, že tohle je už dávno jiné téma, kočkování o tvojí postavě už se dávno odsunulo na stranu...
*Nežárli. Zbytek dobrých věcí jste odmítali sami. Jedno slovo mám pro tento tvůj výblitek- nasrat. A "Dae" není oslovení, které by nějaký póvl jako ty mohl používat pro mou osobu.*
Phate, je to sice jiné téma, ale pokud sis nevšiml, odstartoval ho Yuu reakcí na mě. Takže ano. Děje se to díky mně.
Phate, je to sice jiné téma, ale pokud sis nevšiml, odstartoval ho Yuu reakcí na mě. Takže ano. Děje se to díky mně.
Blackcrow- Lama Fóra
Ono tie témy prichádzajú s podnetom No najlepšie by bolo tých ludí prilákať ^^. A to jedným starým trikom , ktorý poznali už v stredoveku. Ponúknuť niekomu niečo veľmi výhodne , v našom prípade samozrejme nebudeme robiť žiadny E-shop ale proste vymyslieť nejaké tie veci ako napr. tí Killuniini (hard-core skloňovanie) draci Kto by nechcel mať svojho draka ... To bol ale len príklad nebudeme teraz vyťahovať všetky mystické bytosti ...
Yuu- Jounin
*Nikdy neřekl, že přichází bez něj. Já se jen smál tomu, jak tu všechny má přítomnost ničí (Což je mi úplně fuk xD), ale přitom beze mne by neřešili vůbec nic, protože na tomhle mrtvolném fóru, kde jsem viděl jeden post za dva dny, podnět fakt nenašli.*
Blackcrow- Lama Fóra
Kdežto tvé forum, které jsi založil na truc potom, cos odešel z Irony, je plné a aktivní, že? ;-)
Nikdy nemělo být aktivní. Ale to by někdo, kdo o něm ví lautr hovno nemůže vědět, že? Smůla. Je to fórum jen pro občasnou zábavu. To, že se tam hraje pomaleji, to bude asi tím, že hrajeme dva. Ale nikdy jsem nechtěl, aby nás hrálo více jak tři xD A možná hrajeme pomalu, ale pořád jsme aktivnější než vy tady. To je smutný, co? Tvůj argument je tedy tímto dost na hovno.
P.S.: Ještě vám nedošlo, že mám tu vaší reputaci u prdele? xD
P.P.S.: Ironií je, že Ironie se to jmenuje díky mne, co? xD
P.S.: Ještě vám nedošlo, že mám tu vaší reputaci u prdele? xD
P.P.S.: Ironií je, že Ironie se to jmenuje díky mne, co? xD
Blackcrow- Lama Fóra
Ne, pokud si vzpomínám, jasně jsi mi posílal pozvánku na jedno forum, kde "bys mě velmi rád viděl", a když jsem se tam registroval, můj účet byl smazán
Nehřeji lidem místečko pro dívání. Měl jsi dost času.
A byl jsi jediný, kdo tu pozvánku dostal xD
Můj základ lidí, které jsem tam chtěl, byli, jsou, dva, kdo by si řekl, že chce, dostal odkaz. Takže další invalid argument.
A byl jsi jediný, kdo tu pozvánku dostal xD
Můj základ lidí, které jsem tam chtěl, byli, jsou, dva, kdo by si řekl, že chce, dostal odkaz. Takže další invalid argument.
Blackcrow- Lama Fóra
Já jen poukazuji na to, jak se chováš, když víš, že jsem to já, a jak se chováš, když to nevíš ;-)
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: