Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mareo Shigeru

5 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Mareo Shigeru - Stránka 2 Empty Mareo Shigeru

Příspěvek pro Blackcrow Wed Feb 05, 2014 2:12 pm

First topic message reminder :

Děti poukazují na druhé, pokud je jim něco zakázáno. A děti zamykají posty na základě svého "jak vidím". Nenechají protistranu vyjádřit se.

Nemělo by být. Je. A ano na tomto světě možná nic dokonalé není, ale tady může být dokonalé naprosté vše. Nebo to tak alespoň může vypadat. I Kabuto-sensei o sobě prohlašoval dokonalost a nejvyšší bytost blížící se samotnému Rikudovi, že?

Upřímně, tvůj "drak" mě nezajímá, tady měla být projednávána má Kekkei Genkai. To, že jsem ti rozepsal, k čemu všemu se dá rtuť použít, ale vzala sis to jako "tohle všechno umí", to už není můj problém, ale tvůj. Žádné lékařské schopnosti Mareo nemá a mít nehodlá. Jediný boj na dálku jsou střely z prstů. Ty měl i Kimimaro-san, že? Mám Dojutsu. Které kromě zjišťování teploty a jediné techniky nic nedělá. Nelíbí se ti? Fajn, můžu mít jinou A-Rank techniku rtuti, ale jsi si jistá, že budeš radši?

I s "méně" silnou postavou dosáhnu svého. Jak Kuroi Zetsu řekl: I Sharingan je jen ninjova zbraň.

Co se týče nevýhod. Nemožnost snížení chakry na absolutní minimum, jinak rovná smrt je málo? Možnost sebeotrávení? Slepota? Společná výhoda/nevýhoda blesku/bouře? Ale budiž. Tak si tady nezahraju. Rin, přeji ti brzkou smrt.

P.S. pro toho, který mě tu chtěl: Já ti to říkal xDD
P.S.: Pro Killunii, jež si myslí, že smazání je to samé jako zamčení: Tu postavu smaž.
Blackcrow
Blackcrow
Lama Fóra
Lama Fóra

Počet příspěvků : 12

Návrat nahoru Goto down

Mareo Shigeru - Stránka 2 Empty Re: Mareo Shigeru

Příspěvek pro Blackcrow Wed Feb 05, 2014 7:30 pm

You think I didn´t know? xDDDDDDDDDDD
Dobře. Mysli si své.

I kdyby, to samé mohu říct já o vás, co?
Blackcrow
Blackcrow
Lama Fóra
Lama Fóra

Počet příspěvků : 12

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuu Wed Feb 05, 2014 7:45 pm

Faito môžeš mi povedať kto je tu teraz oficiálny admin ? Teda kto všetko ? Alebo sa bude čakať na Assasina ? Lebo by sa mohlo niečo začať robiť. Ak máš dosť času mohol by si ako si písal spraviť tie fillerové misie pre tých čo nemajú čo robiť a ešte by sa vymyslelo niečo Very Happy Neviem ako to tu ide dlho som tu nehral  ale Tsuchikage ešte stále vymýšla diabolské plány ? Very Happy 

Yuu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 67

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed Feb 05, 2014 7:57 pm

Assasin mě trošku přestává bavit, vždycky přijde, řekne, že to rozjede, pak týden něco dělá, a pak se milion let neukáže.
Ofiko admini by tu měli být Assasin a Reina. Pak jsou tu drobnější přes techniky a přes postavy (viz Killu).
Jestli udělám mise, měl by o tom vědět admin, zkusím to dohodnout. jestli znáš další hráče, co by chtěli hrát, určitě jim dej vědět, musíme přitáhnout nové hráče Smile
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuu Wed Feb 05, 2014 8:17 pm

No je jasné , že sem budeme musieť pritiahnuť hráčov ale v tom je pár háčikov. 
1. Tá tabulka je vôbec aktuálna ? Very Happy
2. zišlo by sa premazať nekatívne postavy Very Happy 
3. Chce to nejaké oznámenie , že sa to tu obnovuje , pretože ja milujem oznámenia Very Happy . Teda keď sa na to pozreš s pohladu niekoho nového , tak ten bude určite čítať oznámenia a nebude vedieť čo sa deje Very Happy 
4. Dobre je pravda , že kým tu je Assasin tak to tu žije Very Happy Tak by nebolo odveci aby sem konečne prišiel !! Very Happy 
5. Zmažte niekto tú školu super hrdinov Very Happy (to len tak , je to hrozné ten posledný príspevok Very Happy ) 
Podľa mňa ide len o to zaujať nových hráčov , ktorý sem prídu a žiadajú prehladné fórko a nie blbosťami zaspamované fórko Very Happy Musíme sa na to tak pozerať Very Happy Teda ja sa na to pozeram z osvojej perspektívy , lebo ja som tak trochu nechápavý Very Happy 
Tak smelo do toho Faito Very Happy 
P.S. fakt píšem moc smajlíkov ? Very Happy 

Yuu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 67

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed Feb 05, 2014 8:29 pm

Tak já si tu chci zahrát, to, že mají admini bordel ve věcech, není můj problém, že ;-)
Navíc Kiri jede, takže se nemusím starat. Ale promluvím s Reinou (a když se hašašín ukáže, tak i s nim...)
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Wed Feb 05, 2014 9:06 pm

Jelikož se dořešila ona postava a téma se přesunulo jinam, přičemž k tomu byl vytvořen i samostatný topic, myslím, že to mohu uzamknout. Kdyby se tu ještě chtěl někdo hádat, ať si to vyřídí soukromě a nezatěžuje tím fórum. Myslím si, že to tady není potřeba. ^^
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 500

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics