Tanoshii Sushi
4 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Tanoshii Sushi
First topic message reminder :
Nejlepší Sushi bar, jaký existuje! Sushi několika druhů tvarů a chutí ^^
Naše Sushi Vás udělá veselými přesně tak, jak zní název tohoto baru! ^^
Nejlepší Sushi bar, jaký existuje! Sushi několika druhů tvarů a chutí ^^
Naše Sushi Vás udělá veselými přesně tak, jak zní název tohoto baru! ^^
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Re: Tanoshii Sushi
„Tak já ho od tebe budu pozdravovat!“ zavolala jsem, ale už bylo pozdě. Pokrčila jsem rameny a dívala se z okna, dokud neodešel.
Podepřela jsem si hlavu. Přemýšlela jsem, kam jít. Měla bych najít nějakého cvoka, co tu lítá kolem a nebo kageho. Uvažovala jsem, kde by mohli být. Nejspíš budou u brány, jak řekl Itake. Rozhlédla jsem se a zjistila, že jsem poslední zákazník. Stoupla jsem si a odešla, abych je nezdržovala. Zavřela jsem za sebou dveře a chvíli stála před nimi. „Kudy se jen vydat?“ zeptala jsem se sama sebe. Podívala jsem se na obě strany ulice. Vydala jsem se na tu stranu, která vedla dál od nemocnice. Třeba po cestě něco najdu.
(Přesun)
Podepřela jsem si hlavu. Přemýšlela jsem, kam jít. Měla bych najít nějakého cvoka, co tu lítá kolem a nebo kageho. Uvažovala jsem, kde by mohli být. Nejspíš budou u brány, jak řekl Itake. Rozhlédla jsem se a zjistila, že jsem poslední zákazník. Stoupla jsem si a odešla, abych je nezdržovala. Zavřela jsem za sebou dveře a chvíli stála před nimi. „Kudy se jen vydat?“ zeptala jsem se sama sebe. Podívala jsem se na obě strany ulice. Vydala jsem se na tu stranu, která vedla dál od nemocnice. Třeba po cestě něco najdu.
(Přesun)
Shizuka Yoru- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 99
Strana 2 z 2 • 1, 2
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: