Airis
2 posters
Strana 1 z 1
Airis
Chtěla bych se omluvit za neaktivitu. Mám brigádu, po brigádě hlídám malou sestru a pak mám chvilku na to, abych se viděla s kamarády, tudíž se sem dostasnu spíše až na večer. Kdybych zdržovala hru a byla mě potřeba, klidně za mě napište. Příští týden už by to snad mělo být tak nějak normální, budu se to vše snažit dohnat.
Airis Shiroyaki- Sannin
- Počet příspěvků : 246
Re: Airis
Opet se chci omluvit, posrovat budu bud rano nebo az na vecer a kdyz bude cas tak z tabletu odpoledne. Ale brigada je brigada a chodim dom az kolem pate a pak s kamarady ven xD, takze pardon, ale za den urcite tak 2x postnu, spis ale az na vecer kolem 8 x). Dekuji za strpeni x)
Airis Shiroyaki- Sannin
Od 27.7-31.7 tu nebudu ^^. Je to od neděle do čtvrtka. Jedu pryč. Neaktivita platí pro Airis Shiroyaki a Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki- Sannin
Z duvodu nedavneho velmi skaredeho pocasi nam v satelitu spadly stromy na svodidla a dalsi veci. Elektrina nam sice jede, ale wi-fi nikoliv. Nevim kdy to opravi a proto hlasim neaktivitu na dobu neurcitou.
Akemi Kagayaki- Jounin
- Počet příspěvků : 275
Hlásím svou neaktivitu na tento týden (15.3(neděle)-21.3(sobota). Z důvodu školní rekreace v Jeseníkách a nejspíš s hodně slabou wifi a velmi krátkého volného času . Občas něco postnu, ale nic neslibuji ^^. Sayonara mina.
Akemi Kagayaki- Jounin
- Počet příspěvků : 275
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: