Ruki ala Neuro
3 posters
Strana 1 z 1
Ruki ala Neuro
Yo tak jsme si řekl, že se s většinou "nováčku neznám, tak jsem si řekl že se nějak představím.
Jméno: Ján Baranovič
Věk: 20
Povolání: Student¨
Hudba: Poslouchám fakt všechno rock, pop jazz, swing. Prostě to co se mi líbí
Kapely: Z kapel mám nejradějí Three days grace asi
Anime: Anime sleduju moc tak sem napíšu top 10.
1. One piece, 2. Death note, 3. Fairy tail, 4. Sword art online , 5. Log Horizon, 6. Akame ga kill, 7. Magi, 8.Trinity Seven, 9. Madan no ou to Vanadis, 9. Guilty crown, 10.Kuroko no Basuke
Hry: Tak jediné hry, kterým jsem se věnoval za posledních pár let je League of legends
Největší dosažená divize Challanger 200p, nyní Dia 1 west, a myslím platinum east( kdyby jste si chtěli zahrát tak si rád zahraju, až bude PC )
Něco o mě:
Mmm no tak jsem z Brna, dokážu si pokecat ve všem, jsem lehce rejpavej a myslím si, že když se s někým dobře poznám, tak má o zábavu postaráno pác to co mi někdy vyletí z pusy nebo vyvedu za koninu stojí za to . Mám 2 sestry, synovce a žiji s rodiči. Jsem šíleně línej člověk, aby mě někdo vykopal z postele o víkendu před 10(poku¨ˇd nehrajem nějakej zápas) si může pogratulovat, orámovat a já nevím co všechno . Hraji Futsal (pro ty co neví fotbal v menším podání, menší hřiště, těžší míč, méně hráčů a kratší hrací čas) Mm nevím co bych tu měl o sobě ještě napsat, takže jestli chcete klidně se ptejte
Kontakt:
FB :https://www.facebook.com/jan.baranovic.16
Jméno: Ján Baranovič
Věk: 20
Povolání: Student¨
Hudba: Poslouchám fakt všechno rock, pop jazz, swing. Prostě to co se mi líbí
Kapely: Z kapel mám nejradějí Three days grace asi
Anime: Anime sleduju moc tak sem napíšu top 10.
1. One piece, 2. Death note, 3. Fairy tail, 4. Sword art online , 5. Log Horizon, 6. Akame ga kill, 7. Magi, 8.Trinity Seven, 9. Madan no ou to Vanadis, 9. Guilty crown, 10.Kuroko no Basuke
Hry: Tak jediné hry, kterým jsem se věnoval za posledních pár let je League of legends
Největší dosažená divize Challanger 200p, nyní Dia 1 west, a myslím platinum east( kdyby jste si chtěli zahrát tak si rád zahraju, až bude PC )
Něco o mě:
Mmm no tak jsem z Brna, dokážu si pokecat ve všem, jsem lehce rejpavej a myslím si, že když se s někým dobře poznám, tak má o zábavu postaráno pác to co mi někdy vyletí z pusy nebo vyvedu za koninu stojí za to . Mám 2 sestry, synovce a žiji s rodiči. Jsem šíleně línej člověk, aby mě někdo vykopal z postele o víkendu před 10(poku¨ˇd nehrajem nějakej zápas) si může pogratulovat, orámovat a já nevím co všechno . Hraji Futsal (pro ty co neví fotbal v menším podání, menší hřiště, těžší míč, méně hráčů a kratší hrací čas) Mm nevím co bych tu měl o sobě ještě napsat, takže jestli chcete klidně se ptejte
Kontakt:
FB :https://www.facebook.com/jan.baranovic.16
Akasuna no Ruki- Jounin
- Počet příspěvků : 190
Re: Ruki ala Neuro
Guilty crown
P.S: Jinak zdravím z goldu
Kenji Uesugi- Chuunin
- Počet příspěvků : 92
Guilty Crown bych dal na 1 rank, ale nechtěl jsem vypadat jak ženská a ten obrázek k tomu naprosto sedí ! (y)
Akasuna no Ruki- Jounin
Stavím sa, že som lenivejšia ako ty ˇ^ˇ
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Vyhrála si jsem příliš línej an to se vsázet
Akasuna no Ruki- Jounin
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: