Stript bar v Tsukigakure
+5
Milli Kamizuru
Shiro
Civil
Tora Iku
Kangae Mizutsuchi
9 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Stript bar v Tsukigakure
First topic message reminder :
Na první pohled nevypadá tato budova nějak "lehce". Spíš vypadá jako slušný podnik, kde se usadíte. Zábava teprve přijde až se usadíte, tento bar nabízí spoustu striptérek, ale i občerstvení. No především sem chodí shinobi a na věk už se vás tu ani neptají, pokud máte peníze najdete si tu brunetku, blondýnku či redheadku úplně v pohodě. Uprostřed baru jsou tyče a u nich často polonahé či nahé dívky.
Je však pravda, že jsou tu i muži, aby uspokojili ženy, takže striptéři. Nalévá se tu také alkohol.
Kangae Mizutsuchi- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 407
Re: Stript bar v Tsukigakure
Chvíli jsem zírala na desku stolu a přemýšlela o tom, co jsem vlastně řekla. Samozřejmě, že všechna ta slova na mě nějak působila, nebylo to ale stejně hrozné a zdrcující jako dřív. Prostě jsem se s tím nejspíš nějak smířila.
Věnovala jsem mu veselý úsměv. "Sice trochu depresivní kompliment, ale i tak děkuju." začala jsem si hrát se sklenkou, protáčela ji mezi prsty, dokud jsem si ji nezvedla k ústům a trochu se nenapila. Díky chakrovému srdci jsem měla po dlouhé době možnost cítit chuť alkoholu v ústech a nejspíš jsem vypadala jako největší alkoholik pod sluncem, protože jsem se slastně usmívala a vůbec se tvářila děsně nadšeně. Opít se sice nepřicházelo v úvahu, ale nevadilo mi to.
"Pravda.." broukla jsem maličko melancholicky a zvedla skleničku. "Tak na nás dva chudáky." zazubila jsem se a vypila zbytek whisky. Zvedla jsem prázdnou skleničku, čímž jsem přivolala servírku a když přinesla novou, pohodlně jsem se posadila. Taková nabídka se neodmítá. Prohlížela jsem si ho a lehce jsem se ušklíbla. Evidentně měl zlozvyky, kterých se neuměl vzdát ani po těch letech, vždyť už tenkrát jsem mu pořád říkala, aby přestal. Teď se mi ale nechtělo nic říkat, aťsi dělá, co chce.
"Takže tentokrát tu zůstaneš dýl?" nadhodila jsem zvědavě svou otázku a pokračovala v pití. Sice mě napadlo, že já jako věčně střízlivá, což bylo mimochodem pěkně depresivní, se o něj pak budu muset nejspíš postarat, ale teď jsem na to nechtěla myslet. Už jsem si všimla, jak divně se kolem rozhlíží a byla si jistá, že už tu byl nejmíň stokrát, tak třeba se o něj postará nějaká slečna polonahá.
Věnovala jsem mu veselý úsměv. "Sice trochu depresivní kompliment, ale i tak děkuju." začala jsem si hrát se sklenkou, protáčela ji mezi prsty, dokud jsem si ji nezvedla k ústům a trochu se nenapila. Díky chakrovému srdci jsem měla po dlouhé době možnost cítit chuť alkoholu v ústech a nejspíš jsem vypadala jako největší alkoholik pod sluncem, protože jsem se slastně usmívala a vůbec se tvářila děsně nadšeně. Opít se sice nepřicházelo v úvahu, ale nevadilo mi to.
"Pravda.." broukla jsem maličko melancholicky a zvedla skleničku. "Tak na nás dva chudáky." zazubila jsem se a vypila zbytek whisky. Zvedla jsem prázdnou skleničku, čímž jsem přivolala servírku a když přinesla novou, pohodlně jsem se posadila. Taková nabídka se neodmítá. Prohlížela jsem si ho a lehce jsem se ušklíbla. Evidentně měl zlozvyky, kterých se neuměl vzdát ani po těch letech, vždyť už tenkrát jsem mu pořád říkala, aby přestal. Teď se mi ale nechtělo nic říkat, aťsi dělá, co chce.
"Takže tentokrát tu zůstaneš dýl?" nadhodila jsem zvědavě svou otázku a pokračovala v pití. Sice mě napadlo, že já jako věčně střízlivá, což bylo mimochodem pěkně depresivní, se o něj pak budu muset nejspíš postarat, ale teď jsem na to nechtěla myslet. Už jsem si všimla, jak divně se kolem rozhlíží a byla si jistá, že už tu byl nejmíň stokrát, tak třeba se o něj postará nějaká slečna polonahá.
Akasuna no Pilikka- Kanrisha (Kazekage)
- Počet příspěvků : 154
Pocucával jsem již třetí sklenici a cítil, že mi ochabují všechny smysly. V tomhle stavu by mě snad mohl zabít i genin. Už jsem si zapaloval snad pátou cigaretu za poslední hodinku , zmačkal jsem prázdnou krabičku a hodil jí pod stůl. Významně jsem nasál do plic cigaretový kouř a vypouštěl ho ústy ve tvaru malých koleček, které se u stropu rozplývaly. "Rád bych tu zůstal déle, jak jsem řekl, dlužím Tsukimarovi svůj život. Ale nezařídil jsem si tu ještě žádná bydlení, většinou tu přespávám někde v penzionech, nebo tak. " Ušklíbl jsem se nad vlastní leností, zařídit si bydlení. "Co ty, našel se tady v Tsuki nějaký, jak to říct, kamarád s výhodama?" Teď už jsem byl absolutně bez zábran a bylo mi opravdu jedno, co říkám ,nebo dělám. Naposledy jsem si potáhl, kouř chvilku podržel v sobě a poté uhasil poslední cigaretu. "No nic, objednám si ještě poslední skleničku, člověk toho nikdy nemá dost co?" Zasmál jsem se a objednal si ještě jednu dvojitou.
Takeru Kana- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 59
Sledovala jsem ho a mírně se usmívala. Pila jsem pomalu, fingovat opilost jsem neměla v úmyslu, na druhou stranu by bylo divné, kdybych do sebe naklopila pět panáků a byla úplně ok. Pozorovala jsem téměř zasněně malá kolečka kouře z jeho úst stoupající ke stropu a přemýšlela bůh ví nad čím. Snad mi i přestalo vadit, kde se vlastně nacházíme. Byla jsem teď vážně spokojená, po všech těch letech to byl uvolňující pocit. Hideo, Yume, Takeru.. Bylo to zvláštní.
"Nezodpovědný jako vždy." usmála jsem se a začala z prázdných skleniček stavět věžičku. "Dřív se to dalo připsat na vrub tvé mladické nerozvážnosti, čím to jen omluvit teď?" ušklíbla jsem se. Vážně, kolik to mohlo být let? Byla jsem ještě hodně mladá a hodně naivní. Ne, že by se tak moc změnilo.
"Ne, že bych si někoho hledala." poznamenala jsem se smíchem. Nebyla jsem ve vesnici moc dlouho, všechny ty hektické události k tomu, navíc jsem od jisté doby o podobných věcech nepřemýšlela. "A ty? Už jsi našel tu pravou? Nebo jen "kamarádky" odsud?" vyzývavě jsem zvlnila rty v úšklebek a dopila svou sklenku, abych ji mohla postavit na vršek věže.
"Nikdy neříkej nikdy." zacitovala jsem s vážnou tváří, ale tímhle heslem jsem se vlastně neřídila. Vlastně žádným, nebo žádným řečeným. Pro sebe jsem si už neobjednala nic, proč pít, když se nemůžu opít? Byla sice lákavá představa zrujnovat ho, ale to bych mu přece neudělala!
"Nezodpovědný jako vždy." usmála jsem se a začala z prázdných skleniček stavět věžičku. "Dřív se to dalo připsat na vrub tvé mladické nerozvážnosti, čím to jen omluvit teď?" ušklíbla jsem se. Vážně, kolik to mohlo být let? Byla jsem ještě hodně mladá a hodně naivní. Ne, že by se tak moc změnilo.
"Ne, že bych si někoho hledala." poznamenala jsem se smíchem. Nebyla jsem ve vesnici moc dlouho, všechny ty hektické události k tomu, navíc jsem od jisté doby o podobných věcech nepřemýšlela. "A ty? Už jsi našel tu pravou? Nebo jen "kamarádky" odsud?" vyzývavě jsem zvlnila rty v úšklebek a dopila svou sklenku, abych ji mohla postavit na vršek věže.
"Nikdy neříkej nikdy." zacitovala jsem s vážnou tváří, ale tímhle heslem jsem se vlastně neřídila. Vlastně žádným, nebo žádným řečeným. Pro sebe jsem si už neobjednala nic, proč pít, když se nemůžu opít? Byla sice lákavá představa zrujnovat ho, ale to bych mu přece neudělala!
"Cože ? Jsem tu na poprvé v životě.. Možná na podruhé no , ale nedělej ze mě kdo ví co", vyblábolil jsem a dopil jsem na ex dvojitou, co mi právě přinesla spoře oděná slečna. Položil jsem skleničku na vršek pyramidy, která okamžitě spadla. "Hups", zahihňal jsem se a podepřel si hlavu dlaněmi. "Nevím jestli mi to uvěříš, ale je mi opravdu dobře v tuhle chvíli",sám jsem vlastně nevěděl, jestli to bylo myšleno, že je mi dobře s ní, nebo s tím pitím. Teď už jsem byl opravdu v dobré náladě, svět se mi celý točil a já se jen přihlouple usmíval a šmátral po cigaretách, které jsem už stejně neměl. "Podle mě neexistuje ta "pravá" , je to jen hloupý výmysl někoho , kdo neměl štěstí na ženy", zasmál jsem se z plných plic a opřel čelo o hranu stolu. Hlavně neusnout...
"Promiň, rozhodně z tebe nechci dělat kdo ví co." ušklíbla jsem se a v mém hlase byla jasně patrná ironie, ale tak nějak jsem pochybovala, že v tom jeho nynějším stavu si všimne čehokoliv, co nebude zcela jasné a na férovku řečené. I když uznávám, docela jsem se na něm bavila. Škodolibé!
Sledovala jsem, jak pokládá skleničku na vršek mé pracně vybudované věže a hodila na něj nanejvýš naštvaný výraz, když mi jí shodil. Moje kariéra architekta byla teda v prachu, ale když se tak přihlouple usmíval, rozhodla jsem se mu to odpustit.
"Uvěřím." ujistila jsem ho se smíchem a radši ani nechtěla vědět, jestli je to mnou nebo tou whisky. Chytrej člověk se na takové otázky radši neptá. "Jo, i já jsem spokojená." usmála jsem se jako sluníčko a spořádaně sklidila skleničky do jedné řady.
"Třeba je těch pravejch víc.." zamyšleně jsem si podepřela hlavu. Nikdy jsem o tom moc nepřemýšlela, zamilovala jsem se jako velmi mladá, takže jsem to nijak nepotřebovala, každopádně na řešení filozofických otázek chudák už neměl sílu, protože si položil hlavu a já tu svou naklonila na stranu. Pozvedla jsem obočí. Alkoholik! Šťouchla jsem do něj prstíkem, jestli ještě žije. Otrava alkoholem mu snad nehrozila, i když kdo ví!
Sledovala jsem, jak pokládá skleničku na vršek mé pracně vybudované věže a hodila na něj nanejvýš naštvaný výraz, když mi jí shodil. Moje kariéra architekta byla teda v prachu, ale když se tak přihlouple usmíval, rozhodla jsem se mu to odpustit.
"Uvěřím." ujistila jsem ho se smíchem a radši ani nechtěla vědět, jestli je to mnou nebo tou whisky. Chytrej člověk se na takové otázky radši neptá. "Jo, i já jsem spokojená." usmála jsem se jako sluníčko a spořádaně sklidila skleničky do jedné řady.
"Třeba je těch pravejch víc.." zamyšleně jsem si podepřela hlavu. Nikdy jsem o tom moc nepřemýšlela, zamilovala jsem se jako velmi mladá, takže jsem to nijak nepotřebovala, každopádně na řešení filozofických otázek chudák už neměl sílu, protože si položil hlavu a já tu svou naklonila na stranu. Pozvedla jsem obočí. Alkoholik! Šťouchla jsem do něj prstíkem, jestli ještě žije. Otrava alkoholem mu snad nehrozila, i když kdo ví!
Vešla jsem do podniku a lehce nakrčila nos. Daichi říkal, že tu jsou i jiné bary...tak mi je pak bude muset ukázat! Protože chodit sem bylo skoro za trest. Sedla jsem si ke stolku a mávla na barmana. To byl vlastně jediný člověk, který tu pracoval a přišel mi normální.
"Někdy mi pak ukážeš ty další bary teda." Promluvila jsem směrem k Daichimu a zkoumala nabídku pití. Občas tu byla akce na koktejlíčky. Ah bingo. Když přišla obsluha objednala jsem si Absinth fizze. Už jednou jsem ho tu měla a překvapivě to bylo celkem dobré. Chutnalo to prostě jako hašlerky. "Yo si ještě asi zase neviděl co?"
"Někdy mi pak ukážeš ty další bary teda." Promluvila jsem směrem k Daichimu a zkoumala nabídku pití. Občas tu byla akce na koktejlíčky. Ah bingo. Když přišla obsluha objednala jsem si Absinth fizze. Už jednou jsem ho tu měla a překvapivě to bylo celkem dobré. Chutnalo to prostě jako hašlerky. "Yo si ještě asi zase neviděl co?"
Milli Kamizuru- ANBU
- Počet příspěvků : 108
Potom ako sme s Milli vyliezli z tunelu, som s ňou smeroval práve do tohto strip baru. Keď som pred ním zastavil, len som nadvihol obočie. "Tu je to dosť drahé." Uškrnul som sa, akoby som tu niekedy už bol. Jop.. tento strip bar bol dosť na vysokej úrovni.
"Samozrejme môžem ti ukázať aj iné bary... " zareagoval som a sadol si k stolu, ktorý vybrala. Prišiel tu barman ja som začal premýšľať, čo objednať.
"Yo? Netuším kde sa poflakuje, ale nie je to môj typ.. teda akože ja nie som jej typ .. teda snažím sa povedať, že je na ženské..." Uškrnul som a a objednal som to isté čo ona. Ja som si celkom všímal, že Yo šla skôr po ženských a to čo mi povedala o Milli, keď sme vtedy odchadzali do lázni
"Samozrejme môžem ti ukázať aj iné bary... " zareagoval som a sadol si k stolu, ktorý vybrala. Prišiel tu barman ja som začal premýšľať, čo objednať.
"Yo? Netuším kde sa poflakuje, ale nie je to môj typ.. teda akože ja nie som jej typ .. teda snažím sa povedať, že je na ženské..." Uškrnul som a a objednal som to isté čo ona. Ja som si celkom všímal, že Yo šla skôr po ženských a to čo mi povedala o Milli, keď sme vtedy odchadzali do lázni
Daichi Akamatsu- ANBU
- Počet příspěvků : 62
"He?" Chvíli jsem na něj jen zírala a pak zakroutila hlavou. "A co to má společného s tím, že...ah to je jedno." Mávla jsem rukou a radši se napila pití co mi už donesli.
Takže to tak je hm? Tušila jsem to a Daichi mi to teď jen potvrdil...i když co když si ze mě střílí?! Povahu na to rozhodně měl. Rozhodla jsem se, že tomu uvěřím až mi to sama Yo řekne.
"Jak to můžou dělat a být sami se sebou smířené.." Zakroutila jsem nechápavě hlavou při pohledu na dívky co se kroutily u tyčí. Jemu to asi nepřipadalo hrozné..byl to přece jen chlap. "Jsou tu jak zboží.." Protočila jsem očima a začala si hrát se skleničkou. "Daichi ty jsi odtud že?"
Takže to tak je hm? Tušila jsem to a Daichi mi to teď jen potvrdil...i když co když si ze mě střílí?! Povahu na to rozhodně měl. Rozhodla jsem se, že tomu uvěřím až mi to sama Yo řekne.
"Jak to můžou dělat a být sami se sebou smířené.." Zakroutila jsem nechápavě hlavou při pohledu na dívky co se kroutily u tyčí. Jemu to asi nepřipadalo hrozné..byl to přece jen chlap. "Jsou tu jak zboží.." Protočila jsem očima a začala si hrát se skleničkou. "Daichi ty jsi odtud že?"
Milli Kamizuru- ANBU
"Len tak ma to napadlo..." Uškrnul som sa a odpil som z toho koktejlu, ktorý som si objednal. Kukol som sa na tie ženské, ktoré tu tancovali. "Využívajú svoje telo, aby si zarobili.. je to jednoduché... " Zareagoval som na tú jej poznámku. Musím povedať, že sa tu dalo na čo pozerať, ale oči som držal radšej na Milli.
"Yosh, už minule si sa ma to pýtala... No a ty si z Iwy, nebolo to tam nejaké príjemné predpokladám, váš Kage bol troška iný, a tak to aj dopadlo. Ale ľudia z Iwy su v pohodičke... Nemajú veľkú výdrž v pití som si všimol, ale sú dosť štedrí... " Dodal som, robil som si tu skôr vlastný monológ. Nakonci som dal taký provokačný úškrn.
"Yosh, už minule si sa ma to pýtala... No a ty si z Iwy, nebolo to tam nejaké príjemné predpokladám, váš Kage bol troška iný, a tak to aj dopadlo. Ale ľudia z Iwy su v pohodičke... Nemajú veľkú výdrž v pití som si všimol, ale sú dosť štedrí... " Dodal som, robil som si tu skôr vlastný monológ. Nakonci som dal taký provokačný úškrn.
Daichi Akamatsu- ANBU
"Špatná teorie.. Špatné a depresivní téma", zamumlal jsem z pod stolu . Kdyby mě někdo v tomhle stavu viděl, moje reputace bude v háji. Alespoň před tím , než jsem padl do komatu jsem byl chladný sadista, který si liboval v mučení a zabíjení nejen nepřátel a nevyhledával žádné přátele ani zábavu. Před Pili jsem chtěl tuhle svou stránku utajit a snažil jsem se ten pocit viny v tuto chvíli přepít notnou dávkou kvalitní whisky. "Třeba mě z ní nebude bolet hlava, když už stojí takových peněz", vypadlo ze mně , aniž bych si uvědomil že mluvím nahlas. "Nepůjdem se někam projít ? Ten vzduch tady mi už nedělá dobře", konečně jsem se odhodlal zvednout hlavu nad stůl a najednou se mi zamotala, až se mi na chvíli zdálo, že jsem oslepl. Vážně už musím vypadnout.
"Ah to víš já si taky prd pamatuju." Zazubila jsem se a pokrčila rameny. Já jsem se byla schopná ptát lidí na tu samou věc třeba pět krát. "Na jednu stránku se to tam dalo ale na druhou to bylo na prd. Hlavně ke konci ale tak to je jasný." Napila jsem se a olízla si rty. No jo, hašlerky byly fajne. "Počkat jak, že nemáme výdrž v pití?" Pozastavila jsem se nad tím co řekl a zatvářila se dotčeně. "Jestli to bereš podle mě, tak to není fér. Protože já nejsem zvyklá pít." Začala jsem si hrát s brčkem a šťouchala do ledu ve skleničce.
Milli Kamizuru- ANBU
"No neviem, v poslednom čase, keď pijem alkohol musíš sa tam vyskytovať práve ty ... to myslíš pod pojmom .. Nejsem zvyklá piť?" Zasmial som sa a už som to celé dopil. "Vieš, naozaj mi pripadáš ako zaujímavý typ pre ANBU jednotky. Si taká tvrdá, nikoho k sebe nepustíš... Pre svojích blízkych sa vieš obetovať, no a si presne ten typ, ktorý nemá rád typ aký som ja.. Teda aspoň myslím, nie som žiaden mentalista..." Prišlo mi to celkom zábavné analizovať jej charakter. "Aspoň takto nejak ťa vidím ja.. " Dodal som, keďže som si tým sám nebol istý... "No a ja som podľa teba aký?" Spýtal som sa a objednal som si whiskey, ako inak... Osobne mi bolo jedno, čo o mne povie, vlastne ani neviem prečo som tu s Milli strácal čas, asi to bude len nuda, ktorá ma dostala k tomuto zúfalému činu.
Daichi Akamatsu- ANBU
Zamračila jsem se když mě "popisoval" a dopila skleničku. "Takže bych tě měla přestat snášet a začít nesnášet hm?" Postavila jsem se a hodila na stůl peníze. "Ty jsi člověk, kterému je všechno a všichni jedno." Odpověděla jsem mu a zamířila pryč. Měl pravdu, takové lidi jsem neměla ráda ale byla jsem schopná je snést. Ovšem do jisté míry.
-přesun-
Milli Kamizuru- ANBU
S pozvednutým obočím jsem ho sledovala. Bylo jasné, že má dost, na druhou stranu evidentně žil, to se dalo považovat za pozitivní zprávu. "Naivní.." poznamenala jsem, když vyslovil svou filozofickou a nejspíše velmi promyšlenou teorii o nebolení hlavy po whisce. Asi by mu měl někdo vysvětlit, že je to obvykle míra, která určuje bolest, ale nechtěla jsem ho tím zatěžovat.
Zvedla jsem se a přešla k němu. Naklonila jsem hlavu na stranu. "Jo, myslím, že je to nejlepší nápad." poznamenala jsem a ještě jednou si ho kriticky prohlédla. "Jsi si jistý, že zvládneš chodit?" ještě před chvílí vypadal, že už ani nezvedne hlavu z toho stolu, takže ano, moc jsem nevěřila, že sám dojde dál než ke dveřím.
Zvedla jsem se a přešla k němu. Naklonila jsem hlavu na stranu. "Jo, myslím, že je to nejlepší nápad." poznamenala jsem a ještě jednou si ho kriticky prohlédla. "Jsi si jistý, že zvládneš chodit?" ještě před chvílí vypadal, že už ani nezvedne hlavu z toho stolu, takže ano, moc jsem nevěřila, že sám dojde dál než ke dveřím.
"Nejsem.. Naivní", zavrčel jsem uraženě a s těžkostmi se zvedl ze židle. Chvíli jsem stál jen tak opřený o stůl a přemýšlel jestli ta whisky ze mě půjde ven. Nešla. Udělal jsem pár obtížných krůčků k baru a objednal si lehké cigarety. Jednu jsem si ihned zapálil a snažil se udržet na nohou, když jsem přišel k Pilice. "Pravděpodobně dojdu k první lavičce a tam se vyspím, nevadí, jsem zvyklej", řekl jsem kysele a odbelhal se k východu. Co nejrychleji jsem se dostal na ulici a opřel se o nějaký dům, který stál hnedka naproti stript baru. Hlavně to udržet v sobě, nesmím před ní zvracet. Při vycházení mě ani nikdo nezastavil, jelikož jsem tu měl už svůj "papírek", na který mi psali útratu a já vždy druhý den zaplatil, po tom co jsem vždy vystřízlivěl. Je pravda, že od toho probuzení jsem pil velmi často a kouřil prakticky pořád. No co, žiju jen jednou, musím si život pořádně užít. Ztěžka jsem se otočil o 180 stupňů, abych se mohl o dům opřít zády a sledujíc vchod do Stript baru jsem čekal na Pili.
S pozvednutým obočím jsem ho pozorovala. Tak trochu jsem čekala, že cestou vezme stůl nebo židli, minimálně pár skleniček, ale zdálo se, že podobné nehodě se vyhne, což bylo docela pozoruhodné na to, že absolvoval cestu k baru a zase zpět. Založila jsem si ruce na prsa a ne zrovna spokojeně sledovala, jak odchází. Že já nemůžu mít nějaké vyspělé kamarády.. Následovala jsem ho, ale ještě se zastavila u toho jediného číšníka v místnosti, abych s ním nějak pořešila placení, naštěstí mi ale vysvětlil, jak to Takeru má a tak jsem se jako vždy mile rozloučila a vyšla ven.
Trvalo mi jen krátce, než jsem ho našla opřeného o dům. S povzdechem jsem došla až k němu. "Tak co s tebou, alkoholiku?" spíš taková řečnická otázka, bylo mi jasné, že na lavičce v parku ho nenechám. Bohužel jsem vždy byla až moc starostlivá, takže jsem se už předem připravovala na objímání záchodové mísy a alkoholový opar v ložnici.
Trvalo mi jen krátce, než jsem ho našla opřeného o dům. S povzdechem jsem došla až k němu. "Tak co s tebou, alkoholiku?" spíš taková řečnická otázka, bylo mi jasné, že na lavičce v parku ho nenechám. Bohužel jsem vždy byla až moc starostlivá, takže jsem se už předem připravovala na objímání záchodové mísy a alkoholový opar v ložnici.
Na obličeji se mi zjevil ďábelský úsměv. "No já nevím... Co kdybych přespal s tebou... U tebe doma ? " Zahihňal jsem se a představil se takové věci, že by to ani Crimson Comics nedokázali nakreslit. Hned potom jsem se šel za roh vyzvracet. "Tak.. Dneska z toho asi.. Nic nebude. " Zaúpěl jsem mezi dávením. Asi po pěti minutách jsem se postavil na nohy a s velkými obtížemi se přibelhal zpět. "Už nikdy nebudu pít", kolikrát jsem už mohl tuhle větu říct. Opravdu to jde se mnou z kopce. "Asi na to budu muset jít jinak, jestli se chci vyspat dneska v teple", řekl jsem spíše sám sobě a podrbal se na hlavě. "Dobře... Mohl bych prosím u tebe někde přespat ... Kdekoliv pod střechou a v teple?"Řekl jsem tak trochu kajícně a snažil se o normální, neopilecký úsměv.
Z jeho počínání mi vážně neskutečně cukaly koutky, když nakonec zašel za roh vyprázdnit obsah svého žaludku, nevydržela jsem to a začala se regulérně smát. Normálně jsem byla solidární typ, ale teď to prostě nešlo, škodolibost vyhrála. Pravda, když se vrátil, pokusila jsem se věnovat mu zúčasněný úsměv, jestli se mi to vydařilo nebo ne, to už byla jiná otázka.
"To už jsem slyšela tolikrát.." ruce jsem si vrazila do kapes a sjela ho pohledem. Chuďátko, vypadal úplně hrozně. Komu by se nad ním nepozastavilo srdce. No jistě, ta představa jak mi pozvrací nové povlečení tak něžná nebyla, ale co už, rozhodla jsem se to risknout.
"Fajn, můžeš.. ale žádné zvracení, zpívání, blábolení, motání a podobná gesta, mám doma dvě nezkažený děcka.." upozornila jsem ho s úšklebkem, ta myšlenka na Hidea a Yume byla zajímavá. Nějak jsem si totiž nedovedla představit, co spolu ti dva dělají. Díky Hideově chování jsem ale mohla klidně spát, tetička pro zatím nebudu!
Udělala jsem k němu několik kroků a naklonila hlavu. Jeho bledý obličej ve mě vyvolával další a další škodolibé úsměvy. Vlastně mi kocovina ani tak neschází..
"Zvládneš to sám, nebo ti mám pomoct?" smířlivě jsem se usmála, ten normální úsměv mu fakt nešel!
"To už jsem slyšela tolikrát.." ruce jsem si vrazila do kapes a sjela ho pohledem. Chuďátko, vypadal úplně hrozně. Komu by se nad ním nepozastavilo srdce. No jistě, ta představa jak mi pozvrací nové povlečení tak něžná nebyla, ale co už, rozhodla jsem se to risknout.
"Fajn, můžeš.. ale žádné zvracení, zpívání, blábolení, motání a podobná gesta, mám doma dvě nezkažený děcka.." upozornila jsem ho s úšklebkem, ta myšlenka na Hidea a Yume byla zajímavá. Nějak jsem si totiž nedovedla představit, co spolu ti dva dělají. Díky Hideově chování jsem ale mohla klidně spát, tetička pro zatím nebudu!
Udělala jsem k němu několik kroků a naklonila hlavu. Jeho bledý obličej ve mě vyvolával další a další škodolibé úsměvy. Vlastně mi kocovina ani tak neschází..
"Zvládneš to sám, nebo ti mám pomoct?" smířlivě jsem se usmála, ten normální úsměv mu fakt nešel!
Díky mému dosavadnímu stavu jsem si nevšiml, že se Pili škodolibě směje. Naštěstí. "Zvládám to sám... Už jsem skoro v pohodě." V pořádku jsem samozřejmě nebyl, ale kdo by si to přiznal? Pomalu jsem vyšel, už jsem se opravdu těšil na nějakou teplou postel a střechu nad hlavou. Po pár metrech jsem se zastavil a nevrle se otočil. "Ehm... Kudy se vlastně jde k tobě domů?" Omluvně jsem se zakřenil a přešlápl na místě. Doufám že to bude trošku dál, abych alespoň kapku vystřízlivěl. " Už nehodlám zvracet." Můj žaludek říkal pravděpodobně něco jiného, ale co, nějak to přetrpím.
"Jo, dokonce tak i vypadáš.." nadhodila jsem ironicky, ale nechala to tak. Stál na nohou a jeho odpovědi byly víceméně normální, tak ho tu nebudu podpírat. Zamyšleně jsem ho pozorovala, jak ode mě zase někam jde a přemýšlela, co jakože zase vymyslel, když se zastavil a zeptal na cestu. Pozvedla jsem obočí a s cukajícími koutky ukázala na druhou stranu. Počkala jsem si, až mě zase dojde a vydala jsem se cestou k domovu takovým loudavým tempem, kdyby náhodou tady pan "Dalšího panáka!" nestíhal.
"Byla bych ti vděčná." zazubila jsem se a zvedla oči k černému nebi. Dala jsem si ruce do kapes. Byla mi zima a já se tomu musela usmát, protože jsem z toho měla radost. Ne, že bych fyzicky potřebovala teplo, ale psychicky cítit a vědět, že jsem stále ještě živá, to bylo něco nepopsatelného.
"Byla bych ti vděčná." zazubila jsem se a zvedla oči k černému nebi. Dala jsem si ruce do kapes. Byla mi zima a já se tomu musela usmát, protože jsem z toho měla radost. Ne, že bych fyzicky potřebovala teplo, ale psychicky cítit a vědět, že jsem stále ještě živá, to bylo něco nepopsatelného.
~Přesun~
Moja spoločnosť ma opustila, ani som sa nezamýšľal nad jej slovami, len som si samostatný občas niečo vypil a sledoval niektoré ženské telá, ale nič viac. O nejaký čas som šiel preč aj zo strip baru, nebolo tu pre mňa v podstate skoro nič zábavné. Dnes som mal náladu s niekym ešte pokecať, ale nik sa tu taký nenašiel
Presun
Presun
Daichi Akamatsu- ANBU
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: