Restaurace - U Ocelového Muže
+6
Rei Casius
Hoozuki Meizu
Yun Harada
Yuuki Botan
Junka
Ayame Takahashi
10 posters
Strana 1 z 3
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Restaurace - U Ocelového Muže
Menší restaurace v dolním patře nevelkého domu.
V přední části jsou stolečky a v zadní pult, nebo dalo by se říct bar, za kterým povětšinou stojí její majitel pan Hoshi. Chlap jak hora, ale velmi milý a vstřícný.
V zadní části budovy je velká kuchyň, mrazák, kovárna a sklad. V kovárně pracuje syn pana Hoshiho, Gin, který taky občas pomáhá v restauraci jako číšník, nebo kuchař.
A co si tu můžete koupit, vám bude jasné hned po vstupu. Nejen, že nad pultem je vypsaný téměř celý jídelní lístek, ale i na pultě stojí nádoba, v níž jsou zapíchaní na dlouhých hůlkách smažení škorpióni. Samozřejmě, neprodávají se tam jen čínské speciality. Jednou začas udělá pan Hoshi i -Den zahraniční Kuchyně-, kdy vaří převážně italská jídla...
V přední části jsou stolečky a v zadní pult, nebo dalo by se říct bar, za kterým povětšinou stojí její majitel pan Hoshi. Chlap jak hora, ale velmi milý a vstřícný.
V zadní části budovy je velká kuchyň, mrazák, kovárna a sklad. V kovárně pracuje syn pana Hoshiho, Gin, který taky občas pomáhá v restauraci jako číšník, nebo kuchař.
A co si tu můžete koupit, vám bude jasné hned po vstupu. Nejen, že nad pultem je vypsaný téměř celý jídelní lístek, ale i na pultě stojí nádoba, v níž jsou zapíchaní na dlouhých hůlkách smažení škorpióni. Samozřejmě, neprodávají se tam jen čínské speciality. Jednou začas udělá pan Hoshi i -Den zahraniční Kuchyně-, kdy vaří převážně italská jídla...
Ayame Takahashi- Počet příspěvků : 203
Re: Restaurace - U Ocelového Muže
Na ďalší deň som si musel zájsť do reštaurácie, mal som celkom hlad. Klasicky som si objednal ramen a nejaké to nealkoholické pitie. Ako tak som sa pozeral do peňaženky, veľa peňazí tam nebolo už. Fakt by som v priebehu tohto týždňa mal zájsť po nejakú misiu.
Zároveň som začal myslieť na Junku. Hlavne aby ma dnes nestretla alebo nenašla. Fakt som nechcel s ňou byť, lebo pri jej prítomnosti som bol iný a veľa som toho narozprával.
Zároveň som začal myslieť na Junku. Hlavne aby ma dnes nestretla alebo nenašla. Fakt som nechcel s ňou byť, lebo pri jej prítomnosti som bol iný a veľa som toho narozprával.
Anonymní- Anonymní
Celou cestu od domu jsem se vedle větší osoby tvářila kysele a dokonale otráveně abych dala najevo, jak moc jsem "nadšená".
Vedle mě šel o rok starší kluk s rukama v kapsách a celou dobu mlčel.
Tatí, proč?
Povzdechla jsem si a dostala zezadu menšího lepana.
Pootevřela jsem překvapeně pusu a koukla se na něj.
"Co si myslíš, že děláš?"
Uraženě jsem zamrmlala a dál se vedle něj mračila.
"Vychovávám tě, neměla by jsi dávat tak najevo to jak jsi otrávená."
"Myslíš že v 18-ti potřebuju vychovávat?"
Šlehla jsem po něm nazlobený pohled a zastavila se stejně jako on.
Otevřel dveře a pokynul rukou ať jdu první.
"Až po tobě."
"Nepotřebuju chodit první jak nějaká nána chytráku."
Zamrmlala jsem nespokojeně když jsem okolo něj procházela, jen se tomu zasmál a rozcuchal mi vlasy.
"A nechmatej na mě! Uděláš to ještě jednou a zlomím ti ruku."
Varovala jsem ho a znova si depresivně povzdechla, co bych dala za to abych se mohla někde válet a mít veselou náladu a místo toho jsem tu musela být s ním a seznamovat se a to jen kvůli tátovi!
Agr..takhle zradit mámu. Kolik si myslí že mu je aby si nabrnkl novou ženskou?
Hodila jsem zlostný pohled po nejspíše budoucím starším bratrovi a znova si povzdechla.
"Úsměeev"
Zašveholil a dal mi ruku kolem ramen aby mě dostrkal ke stolu, protože bych se nikam nehnula.
S výrazem děsného utrpení jsem se rozhlídla než mě dostrkal ke stolu a zmerčila Reie.
Rei-kun!
Okamžitě jsem se rozzářila, že vidím někoho známého ale moje radost zase okamžitě zmizela, když mi došlo, že tu budu muset sedět s tímhle blbem.
Sedla jsem si a otráveně si podepřela hlavu rukou.
"Co si dáš?" Věnoval mi úsměv a podal mi lístek.
"Nic nechci nemám hlad." Zalhala jsem a protočila očima. Jasně, že jsem měla hlad jako vlk ale neměla jsem náladu tu s ním sedět tak dlouho. Prostě počkám až se nají on, budu poslouchat chvíli jeho kecy a pak huráá pryč. Mise splněna. On ještě namítal něco, že jíst musím ale to už jsem nevnímala. Místo toho jsem se otráveným pohledem přesunula zase na chvíli k Reiovi.
Známá osoba a já si s ním nemůžu povídat!
Vedle mě šel o rok starší kluk s rukama v kapsách a celou dobu mlčel.
Tatí, proč?
Povzdechla jsem si a dostala zezadu menšího lepana.
Pootevřela jsem překvapeně pusu a koukla se na něj.
"Co si myslíš, že děláš?"
Uraženě jsem zamrmlala a dál se vedle něj mračila.
"Vychovávám tě, neměla by jsi dávat tak najevo to jak jsi otrávená."
"Myslíš že v 18-ti potřebuju vychovávat?"
Šlehla jsem po něm nazlobený pohled a zastavila se stejně jako on.
Otevřel dveře a pokynul rukou ať jdu první.
"Až po tobě."
"Nepotřebuju chodit první jak nějaká nána chytráku."
Zamrmlala jsem nespokojeně když jsem okolo něj procházela, jen se tomu zasmál a rozcuchal mi vlasy.
"A nechmatej na mě! Uděláš to ještě jednou a zlomím ti ruku."
Varovala jsem ho a znova si depresivně povzdechla, co bych dala za to abych se mohla někde válet a mít veselou náladu a místo toho jsem tu musela být s ním a seznamovat se a to jen kvůli tátovi!
Agr..takhle zradit mámu. Kolik si myslí že mu je aby si nabrnkl novou ženskou?
Hodila jsem zlostný pohled po nejspíše budoucím starším bratrovi a znova si povzdechla.
"Úsměeev"
Zašveholil a dal mi ruku kolem ramen aby mě dostrkal ke stolu, protože bych se nikam nehnula.
S výrazem děsného utrpení jsem se rozhlídla než mě dostrkal ke stolu a zmerčila Reie.
Rei-kun!
Okamžitě jsem se rozzářila, že vidím někoho známého ale moje radost zase okamžitě zmizela, když mi došlo, že tu budu muset sedět s tímhle blbem.
Sedla jsem si a otráveně si podepřela hlavu rukou.
"Co si dáš?" Věnoval mi úsměv a podal mi lístek.
"Nic nechci nemám hlad." Zalhala jsem a protočila očima. Jasně, že jsem měla hlad jako vlk ale neměla jsem náladu tu s ním sedět tak dlouho. Prostě počkám až se nají on, budu poslouchat chvíli jeho kecy a pak huráá pryč. Mise splněna. On ještě namítal něco, že jíst musím ale to už jsem nevnímala. Místo toho jsem se otráveným pohledem přesunula zase na chvíli k Reiovi.
Známá osoba a já si s ním nemůžu povídat!
Junka- Počet příspěvků : 176
Zrazu vstúpil do miestnosti niekto známy. Bola to Junka. Rýchlo som sklopil hlavu, tak aby si ma nevšimla, ale bolo to zbytočné určite ma už videla.
*Ale nie prečo ja?! prečo?!!
Pomyslel som si. Bola tu s niekym a ja som mal šancu ešte stále vziať nohy na ramená a utekať kade ľahšie. Lenže ja som už mal objednané a ak teraz zdrhnem už ma tu v živote neobslúžia, bola to moja obľúbená reštaurácia.
No tak celkom zarmútený som zdvihol hlavu a čakal, kedy mi prinesú jedlo a pitie.
*Ale nie prečo ja?! prečo?!!
Pomyslel som si. Bola tu s niekym a ja som mal šancu ešte stále vziať nohy na ramená a utekať kade ľahšie. Lenže ja som už mal objednané a ak teraz zdrhnem už ma tu v živote neobslúžia, bola to moja obľúbená reštaurácia.
No tak celkom zarmútený som zdvihol hlavu a čakal, kedy mi prinesú jedlo a pitie.
Anonymní- Anonymní
Když jsem si všimla, že se Rei snaží být neviditelný trochu jsem se zamračila. Ne že bych si nezvykla, moje ukecanost a vlezlost byla fakt ultra velká ale vždycky to zamrzelo.
Obrátila jsem zase svou pozornost na toho blba přede mnou a dál si podpírala otráveně hlavu.
"Jsem Hiroki, ale to už asi víš, že Junko?" Usmál se přívětivě a napil se vody, kterou objednal. Mě objednal limonádu.
Koukla jsem se na ní jakoby byla jedovatá a ani se jí nedotkla.
"Je jedno, že mlčíš aspoň posloucháš. Možná brzo budeme sourozenci a budeme bydlet v jednom baráku. Myslím že by bylo fajn kdyby jsme spolu vycházeli ne?"
Další jeho divný úsměv, nevěděla jsem proč ale jeho úsměv byl prostě takový divný. Takhle se normální člověk prostě neusmíval.
"Hmm"
Zamručela jsem a sledovala jak nám obsluha nese ramen.
Když byl přede mnou těžce jsem polkla a ani se ho nedotkla. On ale začal jíst a zase se na mě usmál.
"Sice budeme sourozenci ale pořád budeme nevlastní, takže by jsme si občas mohli užít ne~?"
OH...! WTF? Nahodila jsem svůj nejvíce znechucený obličej. Tón a pohled s jakým to pronesl..nebyl pochyb! Úchyl!
Znechuceně jsem se i s židlí odšoupla a zvedla se. Na krátkou chvíli se mi podařilo se zatvářit sladce a obešla jsem stůl, zezadu jsem ho objala.
"Bratřííčku..." Zašveholila jsem mu do ucha a opět nahodila znechucený face. Sáhla jsem po jeho vodě a trochu se napila zatímco druhou rukou jsem mu sjela k pasu.
"Zapomeň na to ty vypatlanče, nepočítej s tím že s tebou budu v jednom baráku."
Při těch slovech jsem mu skleničku vylila za kalhoty a sklenici položila na stůl.
Nasupeně jsem si vzala ten ramen co mi objednal, byla by škoda ho tu nechat a sunula se pryč.
Jeho už jsem neřešila, položila jsem misku na stůl vedle Reie a tentokrát už vesele se zazubila.
"Reiii-kun! To je ale náhoda. Jak se máš."
Zakřenila jsem se a přisedla si.
Obrátila jsem zase svou pozornost na toho blba přede mnou a dál si podpírala otráveně hlavu.
"Jsem Hiroki, ale to už asi víš, že Junko?" Usmál se přívětivě a napil se vody, kterou objednal. Mě objednal limonádu.
Koukla jsem se na ní jakoby byla jedovatá a ani se jí nedotkla.
"Je jedno, že mlčíš aspoň posloucháš. Možná brzo budeme sourozenci a budeme bydlet v jednom baráku. Myslím že by bylo fajn kdyby jsme spolu vycházeli ne?"
Další jeho divný úsměv, nevěděla jsem proč ale jeho úsměv byl prostě takový divný. Takhle se normální člověk prostě neusmíval.
"Hmm"
Zamručela jsem a sledovala jak nám obsluha nese ramen.
Když byl přede mnou těžce jsem polkla a ani se ho nedotkla. On ale začal jíst a zase se na mě usmál.
"Sice budeme sourozenci ale pořád budeme nevlastní, takže by jsme si občas mohli užít ne~?"
OH...! WTF? Nahodila jsem svůj nejvíce znechucený obličej. Tón a pohled s jakým to pronesl..nebyl pochyb! Úchyl!
Znechuceně jsem se i s židlí odšoupla a zvedla se. Na krátkou chvíli se mi podařilo se zatvářit sladce a obešla jsem stůl, zezadu jsem ho objala.
"Bratřííčku..." Zašveholila jsem mu do ucha a opět nahodila znechucený face. Sáhla jsem po jeho vodě a trochu se napila zatímco druhou rukou jsem mu sjela k pasu.
"Zapomeň na to ty vypatlanče, nepočítej s tím že s tebou budu v jednom baráku."
Při těch slovech jsem mu skleničku vylila za kalhoty a sklenici položila na stůl.
Nasupeně jsem si vzala ten ramen co mi objednal, byla by škoda ho tu nechat a sunula se pryč.
Jeho už jsem neřešila, položila jsem misku na stůl vedle Reie a tentokrát už vesele se zazubila.
"Reiii-kun! To je ale náhoda. Jak se máš."
Zakřenila jsem se a přisedla si.
Zamyslene som sledoval, čo ona robila s tým človekom a nakoniec šla smerom ku mne.
*Nie .. Nie .. nie prosím otoč sa prosím .. Nie .. NIEEEEE!!!!
Prešlo mi hlavou keď sa približovala a prisadla si. Hneď som jej aj odpovedal.
"To je teda strašne hrozná náhoda. Mám sa zle, vychutnával som si svoj stôl bez žiadnej spoločnosti, ale hadaj kto mi zas narušil môj sladký pokoj? Predsa ty! "
Bol som dnes nejak nedobre naladený, vlastne ja som takúto nepriateľskú náladu mal stále. Tak som dúfal, že odíde a dá mi svätý pokoj, inak ma čoskoro zas zmanipuluje ako minulý deň.
*Nie .. Nie .. nie prosím otoč sa prosím .. Nie .. NIEEEEE!!!!
Prešlo mi hlavou keď sa približovala a prisadla si. Hneď som jej aj odpovedal.
"To je teda strašne hrozná náhoda. Mám sa zle, vychutnával som si svoj stôl bez žiadnej spoločnosti, ale hadaj kto mi zas narušil môj sladký pokoj? Predsa ty! "
Bol som dnes nejak nedobre naladený, vlastne ja som takúto nepriateľskú náladu mal stále. Tak som dúfal, že odíde a dá mi svätý pokoj, inak ma čoskoro zas zmanipuluje ako minulý deň.
Anonymní- Anonymní
"Hehé to bych nebyla já."
Zase jsem se zakřenila a pustila se do jídla.
Rámen byl hned pryč, další jsem si ale neobjednávala..přešla mě z "bratra" chuť.
"Co máš v plánu pak?"
Zvědavě jsem se na něj koukla a ignorovala jeho nepřátelskou náladu.
Zase jsem se zakřenila a pustila se do jídla.
Rámen byl hned pryč, další jsem si ale neobjednávala..přešla mě z "bratra" chuť.
"Co máš v plánu pak?"
Zvědavě jsem se na něj koukla a ignorovala jeho nepřátelskou náladu.
"Asi si pôjdem hodiť slučku cez strom a obesiť sa, pokiaľ ma budeš každý deň takto vyhľadávať."
Povedal som ešte arogantnejšie a potom mi tu čašník doniesol vodu s ramenom. Okamžite som to do seba všetko dal a potom to zapil vodou. Pozrel som sa na Junku a opýtal som sa jej.
"Prečo nemáš žiadného priateľa? S ním by si mohla tráviť čas a mne by si dala pokoj. Super riešenie, čo ti v tom bráni si nejakého nájsť? Si snáď na dievčatá? Nájdi si dievča a zas a znovu mi prosím daj pokoj."
Zas som mal na tvári ten výraz nezáujmu a dúfal som, že odíde. [/color]
Povedal som ešte arogantnejšie a potom mi tu čašník doniesol vodu s ramenom. Okamžite som to do seba všetko dal a potom to zapil vodou. Pozrel som sa na Junku a opýtal som sa jej.
"Prečo nemáš žiadného priateľa? S ním by si mohla tráviť čas a mne by si dala pokoj. Super riešenie, čo ti v tom bráni si nejakého nájsť? Si snáď na dievčatá? Nájdi si dievča a zas a znovu mi prosím daj pokoj."
Zas som mal na tvári ten výraz nezáujmu a dúfal som, že odíde. [/color]
Anonymní- Anonymní
"Aléé ty toho naděláš.." zakřenila jsem se a chystala se pokračovat ve větě dál ale stejně tak on pokračoval ve svém pokusu mě vyhnat.
Úsměv zmizel, právě narazil na bolavé místo. Bez výrazu jsem sklopila oči a zvedla se.
Naštvaně jsem smetla rukou misku ze stolu a ta se rozbila o podlahu.
"Idiote."
Hodila jsem na stůl peníze za misku, protože podnik za to přece nemohl a já to tu měla ráda.
Hořce jsem se zamračila a odešla.
Úsměv zmizel, právě narazil na bolavé místo. Bez výrazu jsem sklopila oči a zvedla se.
Naštvaně jsem smetla rukou misku ze stolu a ta se rozbila o podlahu.
"Idiote."
Hodila jsem na stůl peníze za misku, protože podnik za to přece nemohl a já to tu měla ráda.
Hořce jsem se zamračila a odešla.
~přesun~
*Ajeje, ja som ju urazil. Tak som ju zas nechcel vyhnať. Sakráááá
Pomyslel som si. Bol som z toho trošku vedľa všetky moje narážky ignorovala, ale túto nie. Asi to bolo jej nie moc pekné miesto. No trápilo ma to len preto, lebo v pravidlách klanu bolo aj písané, že nemôžeme ubližovať bezbranným a nevinným ľuďom, ktorý nám nič nespravili. Teraz bolo mojou povinnosťou sa jej ospravedlniť.
*Blbé pravidlá, sú fakt k ničomu!
Pomyslel som si a postavil som sa, následne som zaplatil a šiel najskôr za ňou.
(Nechcem dávať Double post)
Tak došli sme s Yuuki rovno do mojej obľúbenej reštaurácie, mali tu skvelé jedlo. Moje miesto v rohu bolo prázdne. Preto som nestrácal čas a obsadil som ho. Čakal som, kým príde Yuu-chan ku mne. Ja som si hneď aj objednal misku ramenu. Ramen som mal rád a opýtal som sa Yuu-chan.
"Tak čo si dáš?"
Dúfal som, že nie kafé. To by tak chýbalo by tu poletovala ako naboostovaná veverička plná kofeínu. Ja som si objednal k tomu len čistú vodu.
Pomyslel som si. Bol som z toho trošku vedľa všetky moje narážky ignorovala, ale túto nie. Asi to bolo jej nie moc pekné miesto. No trápilo ma to len preto, lebo v pravidlách klanu bolo aj písané, že nemôžeme ubližovať bezbranným a nevinným ľuďom, ktorý nám nič nespravili. Teraz bolo mojou povinnosťou sa jej ospravedlniť.
*Blbé pravidlá, sú fakt k ničomu!
Pomyslel som si a postavil som sa, následne som zaplatil a šiel najskôr za ňou.
Presun
______________________________________________(Nechcem dávať Double post)
Tak došli sme s Yuuki rovno do mojej obľúbenej reštaurácie, mali tu skvelé jedlo. Moje miesto v rohu bolo prázdne. Preto som nestrácal čas a obsadil som ho. Čakal som, kým príde Yuu-chan ku mne. Ja som si hneď aj objednal misku ramenu. Ramen som mal rád a opýtal som sa Yuu-chan.
"Tak čo si dáš?"
Dúfal som, že nie kafé. To by tak chýbalo by tu poletovala ako naboostovaná veverička plná kofeínu. Ja som si objednal k tomu len čistú vodu.
Anonymní- Anonymní
Obzerala som sa zasa a povšimla som si že sedával asi obyčajne vzadu. Dokráčala som za ním teda, posadila som sa bližšie k oknu a hneď som sa z neho pozrela. Ehm, dám si... Potom som zazrela na Reia. Hovoril že má peniaze nie? CHA! Dám si jeden miso ramen, najsladšie dango aké máte a... šálku kávy! Vyhlásila som a verila som že moja objednávka ho neprekvapila.
Yuuki Botan- Počet příspěvků : 463
*Cez noc nezaspí a bude ma otravovať. Hurááá .. síce to sa dá využiť nyhahahahaha!!
Prešlo mi hlavou a potom som sa na ňu trošku udivene pozrel, že či naozaj chce tú kávu.
"Rozmýšľam, čo pôjdeme robiť. Potom čo sa najeme? Niečo sa ale nájde nie?"
Dopovedal som a objednávka bola na stole. Pred jedením som povedal.
"Itadakimasu!"
Pustil som sa pomaly do toho ramenu.
Prešlo mi hlavou a potom som sa na ňu trošku udivene pozrel, že či naozaj chce tú kávu.
"Rozmýšľam, čo pôjdeme robiť. Potom čo sa najeme? Niečo sa ale nájde nie?"
Dopovedal som a objednávka bola na stole. Pred jedením som povedal.
"Itadakimasu!"
Pustil som sa pomaly do toho ramenu.
Anonymní- Anonymní
Ty si tu doma, takže pôjdem tam kam ty! Som tvoj malý, roztomilý a krásny hosť! Itadakimasu! Povedala som potom zo smiechom a začala som teda jesť ten rámen. Ako som tak jedla prehovorila som. Hm! Každý rámen čo som jedla mal brutálne inú chuť aj keď je to ten istý typ. Rámen v Konohe je štipľavejší zatiaľčo tu je korenistejší a v Kiri je zasa sýtejší... Hmm... Keby som nebola kunoichi... tak sa asi dám na kulinársku cestu! Povedala som zo smiechom a jedla som ďalej.
"Roztomilý????!!! Krááááásny ?!!!!! Ty??! Čo ?To mi nesedí ?!"
Rýpol som si do nej tým, že som zopakoval trošku ironicky tie jej slová. Medzi tým ako som jedol.
"Určite by si bola v tom najlepšia.... Yuuki Botan. Najlepšia ochutnávačka jedál na svete... to znie dosť čudne. "
Rýchlo som dojedol svoj ramen a spokojne som si tam sedel. Sledoval som ju, zároveň som popíjal vodu.
Rýpol som si do nej tým, že som zopakoval trošku ironicky tie jej slová. Medzi tým ako som jedol.
"Určite by si bola v tom najlepšia.... Yuuki Botan. Najlepšia ochutnávačka jedál na svete... to znie dosť čudne. "
Rýchlo som dojedol svoj ramen a spokojne som si tam sedel. Sledoval som ju, zároveň som popíjal vodu.
Anonymní- Anonymní
Kopla som ho. Surovo, brutálne som ho pod stolom kopla. Tse! Správne mi máš povedať 'Áno Yuu-chan, máš úplnú pravdu!' A nie 'To mi k tebe nesedí'! BAKA! Nafúknuto som mu povedala a zazrela som naňho, potom som sa ale rozosmiala.
Nuž, ani vo sne by ma nenapadlo že budem dnes sedieť v Tsuki, jesť rámen a piť kávu z človekom ktorý má viac bižutérie na tvári než ja! Ale mám ťa rada takže je to okay. A hej! Bola by som tá najlepšia ochutnávačka! Zamávala som naňho paličkami a snažila som sa aby to vyzeralo hrozivo.
Nuž, ani vo sne by ma nenapadlo že budem dnes sedieť v Tsuki, jesť rámen a piť kávu z človekom ktorý má viac bižutérie na tvári než ja! Ale mám ťa rada takže je to okay. A hej! Bola by som tá najlepšia ochutnávačka! Zamávala som naňho paličkami a snažila som sa aby to vyzeralo hrozivo.
"Au! "
Poznamenal som, keď ma kopla pod stolom. Ono sa to zdalo, ale mňa to bolelo, trošku.
"Fajn fajn, máš pravdu si tak nehorázne sexy, že z teba neviem spustiť oči."
Dodal som a pozeral som sa len na ňu. Zamávala na mňa paličkami a vypadalo to dosť čudne. Asi to malo byť hrozivé, ale ja som sa nad tým len zasmial a potom som si neodpustil poznámku.
"Jasné ty by si bola naozaj super ochutnávačka, všetko by si im tam pojedla."
Zasmial som sa nad tým a čakal som, kým ma zas kopne. Už som bol však pripravený.
Poznamenal som, keď ma kopla pod stolom. Ono sa to zdalo, ale mňa to bolelo, trošku.
"Fajn fajn, máš pravdu si tak nehorázne sexy, že z teba neviem spustiť oči."
Dodal som a pozeral som sa len na ňu. Zamávala na mňa paličkami a vypadalo to dosť čudne. Asi to malo byť hrozivé, ale ja som sa nad tým len zasmial a potom som si neodpustil poznámku.
"Jasné ty by si bola naozaj super ochutnávačka, všetko by si im tam pojedla."
Zasmial som sa nad tým a čakal som, kým ma zas kopne. Už som bol však pripravený.
Anonymní- Anonymní
Diabolsky som sa zasmiala. Veď preto! Ja som vedela že ťa očarím... alebo je to.. začarujem? Zamyslela som sa na chvíľku ale potom som dojedala ramen a poprosila som si ďalší.
Všetko by som nepojedla! Len to čo by bolo dobré! Povedala som nakoniec a keď mi pred nosom pristál ďalší rámen a tentokrát už aj moja káva tak som sa znova pustila do jedla.
Všetko by som nepojedla! Len to čo by bolo dobré! Povedala som nakoniec a keď mi pred nosom pristál ďalší rámen a tentokrát už aj moja káva tak som sa znova pustila do jedla.
"Čo tým chceš povedať? Že si čarodejnica? Ja som to vedel! Začarovala si ma! A teraz si myslím, že si nehorázne sexy! To len kvôli čarom!"
Povedal som trošku s úsmevom. Ja som si o ramen tiež zažiadal, aby som sa poriadne najedol, ale nie moc. Nechcel som sa prejesť na noc.
Hneď ako mi ho doniesli ten ramen pustil som sa doňho.
Povedal som trošku s úsmevom. Ja som si o ramen tiež zažiadal, aby som sa poriadne najedol, ale nie moc. Nechcel som sa prejesť na noc.
Hneď ako mi ho doniesli ten ramen pustil som sa doňho.
Anonymní- Anonymní
Oh?! Takže to funguje? Waa~ Zaradovala som sa no potom som sa zasmiala. Tss, škodíš môjmu zdraviu vieš to Tralala-chan? Usmiala som sa a šťuchla som doňho.
Naďalej som jedla a keď som dojedla tak sa predo mnou zrazu zjavilo dango. V očiach mi lietali hviezdičky a tak som sa pustila aj do toho danga.
Naďalej som jedla a keď som dojedla tak sa predo mnou zrazu zjavilo dango. V očiach mi lietali hviezdičky a tak som sa pustila aj do toho danga.
"Alebo ty môjmu Yuu-chan!"
Šťuchol som jej do ramena a mal na tvári úsmev. Ľudia v reštaurácií si mysleli, že som sa zbláznil, posledné dva roky som takýto nebol. No všetko som zjedol aj vypil. Už som sa len pozeral na Yuuki, ako je za moje peniaze. Momentálne mi to nevadilo.
Šťuchol som jej do ramena a mal na tvári úsmev. Ľudia v reštaurácií si mysleli, že som sa zbláznil, posledné dva roky som takýto nebol. No všetko som zjedol aj vypil. Už som sa len pozeral na Yuuki, ako je za moje peniaze. Momentálne mi to nevadilo.
Anonymní- Anonymní
Ale zas nekecaj! Možno som ti ho trošičku zmenila ale to je tak všetko! Nafúkla som sa a dojedla som dango. Kávu som už mala dopitú a tak som sa teda len oprela o operadlo a pozerala som sa von oknom.
Zajtra budem musieť ísť preč... Pomyslela som si a trochu som sa zamračila ale hneď som výraz zmenila. Tak? Čo teraz, óóó, Rei-sama? Spýtala som sa.
Zajtra budem musieť ísť preč... Pomyslela som si a trochu som sa zamračila ale hneď som výraz zmenila. Tak? Čo teraz, óóó, Rei-sama? Spýtala som sa.
"Ó veľký Rei rozhodol."
Chvíľku som urobil prestávku a potom som dopovedal.
"Asi pôjdem do bazéna. Vždy tam býva teplá voda a pomaly sa stmieva... máš vôbec plavky???"
Opýtal som sa a čakal, čo mi odpovie. Ak by nemala, tak by si musela nejaké vybrať z obchodu. Ja som chcel ísť ešte na večerné kúpanie sa v bazénu. Mal som to rád.
Chvíľku som urobil prestávku a potom som dopovedal.
"Asi pôjdem do bazéna. Vždy tam býva teplá voda a pomaly sa stmieva... máš vôbec plavky???"
Opýtal som sa a čakal, čo mi odpovie. Ak by nemala, tak by si musela nejaké vybrať z obchodu. Ja som chcel ísť ešte na večerné kúpanie sa v bazénu. Mal som to rád.
Anonymní- Anonymní
Tak... asi nie keďže mi NEBOLO povedané že tu bude bazén! BAKA! Nafúkla som sa. Mala som síce nepremokavé šortky a krátky top ale nikdy som to nepoužila na takéto bežné veci. To som mala len kvôli svojmu kekkei genkai. Uhm... ale dalo by sa to využiť!
Ale mám niečo podobné! Takže môžeme ísť! Usmiala som sa.
Ale mám niečo podobné! Takže môžeme ísť! Usmiala som sa.
"Ak chceš môžeš si kúpiť nejaké... obchody tú bývajú otvorené dosť dlho. A ja ti to zacvakám."
Uškrnul som sa a čakal som, čo povie na môj návrh.
Vypýtal som si od čašníka rovno aj účtenku. Potreboval som zaplatiť. Cena ma trošku prekvapila, ale dalo sa to očakávať. Na stôl som vyložil peniaze a čakal na jej reakciu.
Uškrnul som sa a čakal som, čo povie na môj návrh.
Vypýtal som si od čašníka rovno aj účtenku. Potreboval som zaplatiť. Cena ma trošku prekvapila, ale dalo sa to očakávať. Na stôl som vyložil peniaze a čakal na jej reakciu.
Anonymní- Anonymní
Nemusíš, to čo mám na sebe je nepremokavé... a taktiež, za oblečenie ktoré si kupujem by si nechcel platiť, nemám dobrý vkus. Mávla som rukou a pousmiala som sa. Na stôl som položila aspoň tringelt pre čašníka keď už sa Rei rozhodol platiť. Nie si jediný kto tu má peniaze Tralala. Usmiala som sa znova a zdvihla som sa. Tak, ideme k tebe do sídla alebo...? Nedopovedala som, to už na nás čašník zazeral ale rýchlo odkráčal preč. Ha! Asi som ti zničila povesť! Zasmiala som sa.
Strana 1 z 3 • 1, 2, 3
Strana 1 z 3
Povolení tohoto fóra: