Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zasedací místnosti

+13
Sarada
Hodnostári
Shinobi
Hana Ichiro
Hyuuga Naoto
Hyuuga Mikomi
Sasuke Sarutobi
Orochimaru
Rokuro
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Seito Senju
Assasin Senju
17 posters

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Zasedací místnosti - Stránka 3 Empty Zasedací místnosti

Příspěvek pro Assasin Senju Fri Aug 02, 2013 12:16 pm

First topic message reminder :

Zasedací místnosti se nacházejí ve velké budově hlídané ANBU v centru Konohy. Nacházejí se zde dvě místnosti, které jsou určené pro schůze rady a schůze jouninů. V přízemí je velká místnost pro schůzi jouninů a v patře se nachází menší místnost určená k schůzi rady.Zasedací místnosti - Stránka 3 Hokage_residence 

Schůze jouninů
Zasedací místnosti - Stránka 3 Meeting
Schůze rady
 Zasedací místnosti - Stránka 3 800px-Council
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Zasedací místnosti - Stránka 3 Empty Re: Zasedací místnosti

Příspěvek pro Hyuuga Naoto Fri Aug 02, 2013 10:12 pm

Pozorne som si vypočul Assasinove zadanie misie.
Takže ideme na lov nejakého donedávna neutrálneho shinobiho, ktorý nás s najvyššou pravdepodobnosťou zradil. Predsa mi to však prišlo tak trochu zvláštne. Už je to nejaká doba, čo ma Assasin naposledy poslal na misiu. Vonkoncom som mal vlastné povinnosti ako hlava klanu a podobne ako ani hokage som si nemohol dovoliť len tak opúšťať dedinu. Myslí si snáď, že práve ja a Mikomi budeme tým najlepším možným duom na zvládnutie tejto misie?

Bez ohľadu na to, ako to celé je a čo presne si Assasin myslí,
som sa neplánoval voči našej úlohe ohradzovať a samozrejme som aj za Mikomi odsúhlasil.
"V poriadku, postaráme sa o to. Ak je to všetko, tak nás prosím ospravedlňte. Dovidenia, hokage-dono," prehovoril som naposledy a zodvihol sa od stola. Následne som sa aj so svojou dcérou vydal preč. Tie najväčšie bolesti ma už našťastie prešli, bol som pripravený vyraziť.
Spoločný presun.
Hyuuga Naoto
Hyuuga Naoto
Vůdce klanu Hyuuga

Počet příspěvků : 64

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Fri Aug 02, 2013 10:54 pm

Celou dobu jsem pozorně poslouchal a přikyvoval. Orochimaru mě nepřekvapil, protože jsem o něm už věděl, ale když Assasin rozpustil zasedání, podíval jsem se na Lucy. ,,Lucy." Ta už ale odešla pryč. Ach jo. Ji někde odchytnout, to bude těžké. Pomalu jsem se tedy postavil a šel ji hledat.(přesun)
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Mon Dec 01, 2014 8:12 pm

Robilo mi problém dostať sa do tej...Zasadacej miestnosti, pretože som v nej nikdy v živote nebola a logicky som teda nevedela, kde sa vlastne nachádza. Avšak vďaka pomoci ochotných občanov som sem nejako dorazila a uprela zrak na trochu menšiu budovu, než som očakávala. Predsa len, bola som zvyknutá na vysoké Amegakureské mrakodrapy, preto sa mi tu všetko zdalo také trochu...Miniaturné.
Napravila som si vlasy a upravila svoj plášť, nech vyzerám aspoň trochu ako človek, a vstúpila do budovy. Problém však bol aj ten, že som presne nevedela, do ktorej miestnosti vojsť, preto som len tak postávala na chodbe a rozhliadala sa, či sa tu náhodou nenájde niekto tak láskykotný, že ma zavedie tam, kam treba.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Mon Dec 01, 2014 8:21 pm

Amekage-sama si možná myslela, že zde dorazila první, ale tato domněnka se ukázala býti mylnou okamžitě, když se za Amekage otevřely dveře a do místnosti vešly dvě postavy, kterým na pohled mohlo být tak něco přes šedesát. Složení rady v Konoze se neustále mění, takže nelze očekávat, že tito dva radní, když podpoří návrh Nanadaime Hokageho na jmenování Hany Ichiro Kyuudaime Hokage, zůstanou ve své funkci dlouho. Kentaro bude běsnit... rada si toho vědoma byla, ale chtěla zvolit pro Konohu to nejlepší, a tak s čistým svědomím zde Amekage uvítala.

"Vítáme vás zde Amkeage-sama. Račte nás následovat." Promluvil jeden ze starců ke Haně a zavedl ji do místnosti, kde se to vše již brzy má odehrát. V místnosti se nacházel i posel, s kterým se měla Amekage-sama tu čest již poznat. Nejednalo se o pouhého řadového shinobiho, jak jshinobi v Ame Haně zmínil. byl radou a všemi ve vesnici oblíbený a takřka všichni v něj vkládali důvěru, když potřebovali něco provést v utajení, někoho kontaktovat nebo něco doručit. Zkrátka chlapík na kterého s lze spolehnout. "Zdravím vás Amekage-sama." Promluvil posel mírně se ukloníc, a pak nastala chvíle ticha. Bylo zřejmé na koho se čeká... na poslední osobu, která zde chyběla.
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 680

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Mon Dec 01, 2014 8:32 pm

Nebylo v mém zvyku chodit pozdě na důležitá setkání, avšak v poslední době nedělám nic podle starých zvyků. Židle určená Hokagemu byla dosud prázdná. No...
Zvedl se vzduch v uzavřené místnosti a objevil jsem se na židli.
Nezměnil jsem se jen povahově, ale i fyzicky. Vypadal jsem strhaně víc než kdy jindy. Oblečení jsem měl potrhané, na tváři několik čerstvě zahojených šrámů a pod očima se mi rýsovaly hluboké kruhy. I přesto všechno jsem se zářivě usmál, když jsem viděl Amekage a budoucí Hokage a současné členy rady.
"Vítám Vás, děkuji, že jste vyslyšela mou prosbu a přišla jste." hluboce jsem se uklonil a postavil se.
"Omlouvám se, za neurvalost, ale budeme muset naše setkání dost urychlit. Čeká mě ještě spoustu práce. Tak teda, rozhodl jsem se Vás, Amekage-sama, nominovat na další Hokage z několika strategických a osobních důvodů. Určitě jste se jich sama dovtípila. V současném stavu nemohu vykonávat sám práci Hokage." ujal jsem se jako první slova a probodával Hanu pohledem.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Mon Dec 01, 2014 8:48 pm

Ďakujem. Usmiala som sa na dvoch postarších ľudí, ktorí ma ochotne zaviedli do miestnosti, v ktorej sa malo všetko potrebné udiať. Bola som rada, keď som tu zbadala aj toho posla, ktorý ma so všetkým oboznámil. Milým tónom hlasu som sa mu odzdravila a usadila sa na jednej zo stoličiek, nech tu nestojím uprostred miestnosti ako nejaký retard.
Nečakali sme dlho, než sa tu osoba, ktorú som pekne dlho nevidela, objavila. Nemáte za čo ďakovať, Hokage-sama, robím to pre dobro oboch našich dedín. Inak, rada vás opäť vidím. Samozrejme, že mi ten jeho stav nevadil, aj keď mi trochu robili obavy tie jeho čerstvo zahojené ranky. Čo, preboha, stváral?
Samozrejme, chápem to, Hokage-sama. Vzhľadom k tomu, že som nemienila nechať Kentara pri moci, už len preto, že mi nepríde ako človek, ktorý by mal nejaké dobré plány, s radosťou tento post prijímam. Žiarivo som sa usmiala. Som rada, že mi natoľko dôverujete, Hokage-sama, i vy ostatní. Je to česť nie len pre mňa, ale i pre Konan. Všetkých prítomných v miestnosti som obdarovala milým pohľadom. Mala som viditeľne dobrú náladu, a to bolo fajn. Verím, že vás nesklamem. Dodala som.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Mon Dec 01, 2014 9:02 pm

"Rádi vás opět vidíme Hokage-sama." Promluvil starší, který předtím vřele uvítal Hanu, ke Hokagemu. Současnou atmosféru lze popsat pouze jediným slovem... úchvatná, pokud bych měl nalézt slovo druhé... bylo by to dech beroucí, ale to by již nemělo ten patřičný efekt. Pokud jste nikdy ještě nezažili jmenování Kageho na vlastní kůži, doporučuji vám to, navíc za přítomnosti tak důležitých osob. Žel, ne všichni z rady podporovali dosazení Hany na post Hokageho. Rada měla čtyři členy... dva z nich byli zde, a další dva byli proti, kde jedním byl samotný Kentaro, který o tomto sice nevěděl, ale určitě by proti byl... totéž platilo teoreticky u druhého člena rady, který zde chyběl. Ten však byl na pracovní cestě v iwagakure no sato, více se o tom nevědělo, jednalo se o radního, který na rozdíl od Kentara neprahl tolik po moci, kdyby jste jej ale viděli na vlastní kůži... působí o dost hůře než kentaro, byl to Marise, radní o jehož původu nikdo nic neví, ba ani Kentaro. Kentaro s Marisem ale táhli za jeden provaz. 

Prozatím by se zdálo, že jelikož hlasy rady byly vyvážené, tito dva radní neměli právo odsouhlasit zvolení Hany Hokagem, ale nacházel se zde i Nanadaime Hokage, kterého slovo, ačkoli byl z funkce násilím vytlačen, pořád mělo váhu. "Přejeme vám Hano Ichiro mnoho štěstí ve vaší následující činnost v pozici Kyuudaime Hokageho. Jistě to nebudete míti snadné, ale pevně věřím, že jak vy budete pro ostatní oporou, i ostatní budou oporou pro vás." Radní nechtěl příliš mluvit, jelikož toto mělo být hlavně mezi Hokagem a příštím Hokagem, ale bylo by neadekvátní se k tomu nevyjádřit jakožto účastník toho všeho. Druhý radní, který zde byl, vytáhl jisté dokumenty, což byla předzvěst jedné části práce, kterou zde Hana bude muset vykonávat, ale nic co by už nepodstoupila v Ame. Bylo potřeba formálně Hanu uvést do úřadu Hokagovského, což se bez pár podpisů všech, kteří to odsouhlasili a samotné Hany, neobejde.
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Mon Dec 01, 2014 9:22 pm

"To je dobře, to je dobře," kývl jsem hlavou, když jsem si vyslechl Hanu a Radní.
"Budete velká sjednotitelka, poprvé v celé historii sjednotíte dvě vesnice, jedná se o něco, co se nepodařilo zatím nikomu. Velká premiéra a oslava míru v Konoze a v Ame. Nyní jste něco jako Královna držící dvě koruny, držíte korunu Konohy a korunu Ame," dovolil jsem si trochu zažertovat.
"A teď k vážným věcem," na chvíli jsem se odmlčel a zhluboka vydechl. Přemýšlel jsem, jak mám začít.
"Pátral jsem po Madarovi, chtěl jsem ho sundat, někdo to však udělal za mne" začal jsem s trochu trpkým tónem.
"Svět se změnil, budete mít velmi těžkou roli, omlouvám se, že Vám to nechávám v tak hrozném stavu. Snažím se však ochránit vesnici z venku. Chci založit tajnou radu, bližší informace o mých cestách a o lidech, které potkám, Vám budu posílat.." vstal jsem a vytáhl z kapsy umolousaný balíček; dopis ve kterém byly podrobnosti o mích cestách. Položil ho na stůl.
"Hano Ichiro," podíval jsem se vážně do jejích očích. "Uchovávejte Ohnivou vůli a dědictví našich předků svědomitě a se zápalem. Ochraňujte občany Konohy jako členy Vaší rodiny Vaším životem. Já odcházím, ale Ohnivá vůle plápolá dál. Předávám Vám svou vůli, ochraňujte Listovou a její obyvatele, postarejte se dobře o budoucí generaci, přineste do Listové novou éru míru a prosperity, zachraňte diplomatické vztahy s ostatními vesnicemi, s našimi přáteli a nepřátelé si držte daleko před branami našich vesnic. Věřím Vám a vím, že si povedete dobře.." řekl jsem a pomalu se vydal ke dveřím. Bylo to vše, co jsem měl na srdci.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Mon Dec 01, 2014 9:35 pm

Akonáhle ku mne prehovoril Assasin, postavila som sa a pohľad mu opätovala. Tvárila som sa vážne, všetko čo mi povedal, som si brala k srdcu a mienila som to zachovávať. Aj keby som preto mala položiť svoj vlastný život. Hokage-sama, urobím všetko, čo bude v mojich silách, preto, aby som ochránila Konohu i Ame, zlepšila situáciu v nich a zlepšila tieto krušné časy. Ochránim dedinu, nenechám vyhasnúť Ohnivú vôľu obyvateľov, budem kráčať v šľapajách predošlých Vodcov, ktorí mi sú vzormi. Nesklamem nikoho z vás, sľubujem. Jemne som sa mu uklonila a už len sledovala, ako pomaly odchádza. Prajem vám veľa šťastia na vašich cestách. Dodala som tichším tónom a letmo sa usmiala.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Tue Dec 02, 2014 5:27 pm

Bylo to krátké, ale mělo to něco do sebe. Teď již zbývalo jediné, podepsat štos papírů, co radní předložili před Amekage, a pak již to bude oficiální. Žel, to papírování bylo a bude potřeba. Bez řádné dokumentace se dopředu neposuneme. "Amekage-sama stačí už jen podepsat a máme to za sebou." Promluvil radní, který doposud ještě nic neřekl, a pak už jen vykulil svá kukadla a čekal na ten slavný okamžik, který se zapíše do historie Konohagakure no sato jako slavný den, kdy Konoha opět pokročila o něco dál. Mezitím druhý radní si byl vědom toho, že se jedná již prakticky o drobnost, a tak posla, který zde byl přítomen, vyslal již ze správami do patřičných míst s touto zvěstí... například i ke Kentarovi. "Nanadaime Hokage-sama, udělal jste pro tuto vesnici hodně a pevně věřím, že si to její občané budou dlouho pamatovat. Ať už na svých cestách podstoupíte cokoli, nezapomeneme." Promluvil tentýž radní, který před chvíli vybídl Hanu ke podepsání papírů, když si všiml že Assasin-sama je již na odchodu. Všechny nás zde určitě zajímalo, co za všechna dobrodružství zažije na svých cestách, a tak když se vrátí zpátky do Konohy, snad se pochlubí. Co radního ale zajímalo, zda se Hokage vybírá sám a inkognito na cesty, nebo zda jeho plány jsou jiné.

Posel na nic nečekal a okamžitě, kdy mu byl zadán úkol, vyrazil na cestu. Samozřejmě že se nezapomněl rozloučit. "Na shledanou radní, Nanadaime a Kyuudaime Hokage-sama." Bla to pro něj čest být přítomen na této události a vidět sedmého z devátým pohromadě společně i s hrstkou radních, kteří alespoň pro tentokrát ve prospěch vesnice přidali na naší stranu, zrazujíc Kentara. Zcela určitě za to mohla Kentarova nepřítomnost ve vesnici, když byl na srazu Kagů. Za jeho zády se vzchopili. (PŘESUN- posel)
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Dec 03, 2014 10:32 am

"Hodně štěstí Kyuudame Hokage," Otočil jsem se ještě na novou Kyuudaime Hokage.
"Děkuji. Ještě něco," zašmátral jsem do kapsy pláště a vyhodil doprostřed stolu svůj speciální kunai. "Kdyby se dělo něco, kdy by byla nutná má přítomnost, nebo bych mohl cokoliv udělat, ozvěte se. Přesto všechno, Z Konohy odejdu teprve až tehdy, až tu nikdo nebude stát na mé straně. A také se můžete přesvědčit, že se v Konoze dostane pomoci každému, kdo o ní požádá." s těmito tajemnými slovy jsem odešel z této místnosti a vydal se na cestu tajemnou, trnitou a nebezpečnou.
Přesun brána
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Wed Dec 03, 2014 5:28 pm

Súhlasne som prikývla, vzala si pero a podpísala sa všade, kde bolo treba. Následne som sa narovnala a žiarivo sa usmiala, mala som viditeľne dobrú náladu, aj keď mi isté pochybnosti nedali pokoj, aj napriek mojej snahe odohnať ich preč z mojej mysle.
Akonáhle sa však pozornosť opäť presunula na Assasina, aspoň na chvíľu som na ne zabudla a na mojich perách sa opäť rozhostil milý úsmev. Nevravela som nič. Nikdy som nebola príliš zhovorčivý človek, avšak teraz som skôr nechávala na Radu. Tí mu patrične poďakovali. Ďakujem, Nanadaime Hokage. Prevzala som si od neho kunai, podobný mi dával aj Seito. Uschovala som ho do taštičky. Budem na to pamätať. O to sa ani nemusíte obávať, pretože nikto vašu stranu neopustí. Prehovorila som a mierne si povzdychla. Nad jeho poslednou vetou som sa len jemne usmiala. Dovidenia. Pozdravila som sa mu naposledy a už len sledovala, ako opúšťa túto miestnosť. Potom som sa otočila na zvyšných členov Rady. Tak teda, je to všetko? Opýtala som sa ich s úsmevom ešte pre istotu, kto vie, možno tu majú ešte nejaké zvyklosti a tradície.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Wed Dec 03, 2014 7:34 pm

"Ne Hokage-sama. Nyní to je již oficiální." Rada nyní změnila postoj, jakým doposud oslovovala Hanu. Předtím se jednalo o oslovení Amekage-sama, a však nyní, po podepsání patřičných formulářů, Hana Ichiro byla již oficiálně zvolena Kyuudaimem Hokagem. Nechť ji provází síla. "Přejeme vám ještě jednou mnoho úspěchu, a také trpělivosti." Nejzajímavější nyní bude to, jak se Hana zbaví Kentarova klona v kanceláři. Posel ještě se zprávou o zvolením Kyuudaimeho ke Kentarovi nedorazil, a ačkoli se jednalo v kanceláři o pouhý jeho klon, ne radno jej podceňovat. Toto nepochybně přinutí Kentara změnit plány. Jak se k tomuto faktu postaví, již brzy zjistíme.

"Kdyby jste cokoli potřebovala, co se týče politického dění v Konohgakure no sato, kontaktujte nás. Do té doby na shledanou Kyuudaime Hokage-sama." Promluvil radní, který Hanu zavedl zde do místnosti, a pak oba radní odešli neznámo kam. Hana zde zůstala samotná... určitě ji trápila řada otázek. možná si ani nedokázala představit, o nyní vše jako Hokage bude. Rozhodně to nebude snadné, což je jen dobře, když snadné věci nedoceníme, a tak alespoň takto si Hana udrží neměnný postoj k postu Hokageho. (PŘESUN- oba radní)
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sat Dec 06, 2014 1:37 pm

Ďakujem vám za všetko, dovidenia. Poďakovala som sa ešte na záver. Teraz bolo na čase presunúť sa do svojej novej kancelárie. Obliekla som si svoj dlhý tmavý plášť, vonku bola zima. Síce som bola na pomerne vysokej hodnosti, predsa len som bola človek, náchyôný na choroby, rovnako ako ostatní.
Opustila som miestnosť, a následne i budovu. Zamierila som rovno tam, kam som chcela, do budovy Hokage. Mnohí o mne ešte nevedeli, ale stretla som sa i s takými, ktorí ma poblahoželali k mojej novej hodnosti. Zaujímavé, ako rýchlo sa tu dokážu správy rozširovať. (presun)
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri May 01, 2015 9:36 pm

Moje nohy ma viedli sem. Vedela som, že tu budú. Alebo skôr, dúfala som v to. Zastavila som sa pred veľkou budovou. Pred pol rokom som sem prišla preto, aby som mohla byť menovaná Hokagem. Dnes tu stojím preto, aby som odstránila tú hnusnú rakovinu Shinobi. Na perách sa mi objavil úsmev. Normálny? Nie. Bol to úsmev niekoho, kto to nemal v hlave v poriadku. Že by som bola psychicky narušená? Za normálnych okolností nie, ale pri týchto tak povediac áno. Organizácia Hakuei mi ukázala nový a hlavne správny smer. Vďaka nej som pochopila mnoho vecí, na ktoré som mala do toho času úplne iný názor.
Vkročila som do budovy a vybehla po schodoch nahor. Cítila som sa zvláštne. Krvou mi prúdilo vzrušenie, ako keby som sa snáď na tú dvojnásobnú vraždu tešila. Je tu niekto? Ozval sa prázdnou chodbou môj hlas. Snažila som sa pôsobiť rovnako ako pred pol rokom, keď som sa tu prvý krát objavila. Vedela som sa veľmi dobre ovládať, a teda by nemalo byť nič poznať.
Vykročila som pomaly po chodbe, hľadajúc akúkoľvek známku života. Musia tu byť!
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hodnostári Sat May 02, 2015 8:03 am

Hana prohledávala pomalu každičký kout budovy. Jestli tady radní jsou, určitě na ně brzy narazí. Po chvíli ji už zbývala poslední místnost, a to určená pro schůze rady. Jakmile Hana vešla dovnitř zahlédla za stolem sedících dvou radních. Jednalo se o ty, kteří ji před necelým půlrokem jmenovali do funkce, a tak oslabili Kentarovu moc v Konoze.
Četli si nějaké papíry, týkající se ekonomiky vesnice. Konoha naštěstí ve válce nebyla napadena tak devastujícími útoky jako Tsuki a Suna. Ani po válce nemusela čelit drtivému útoku podobnému tomu, který proběhl v Kiri. Na Konohu se očividně usmálo štěstí. Nebo ne? Že by se blížili i její těžké časy?
Hodnostári
Hodnostári
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 60

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sat May 02, 2015 12:13 pm

Našla som ich. V poslednej miestnosti. Sedeli a študovali papiere. Mám ich odstrániť takto? Nie, zas taká až nie som. Dám im možnosť brániť sa. Potichu som a prikradla ku jednej zo stoličiek a sadla si. Uprela som chladný pohľad na tých dvoch. Začalo to síce len pred polrokom, ale cítim sa, ako keby som bola Kagem už roky. Prehovorila sa, pričom som sa rozložila na tej stoličke ako nejaká kráľovná. Vtedy ste ku mne boli nesmierne milí a verili ste, že povediem Konohu dobre. Čo ak ste sa vo mne mýlili? Zaškerila som sa na nich, pričom som prstom prechádzala po stole.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hodnostári Sat May 02, 2015 4:30 pm

"Hokage-sama." Řekl jeden z radních překvapeně, když Hana vstoupila do místnosti. Dřív než se stihl zeptat, copak by si ráčila přát, promluvila. Její slova ani jeden z radních nechápal. "Kage je nucen dělat dobré i špatné rozhodnutí. Neexistuje ideální vůdce. Proč pak o sobě začínáte pochybovat, Hokage-sama?" Když radní s Assasinem volili Hanu do funkce, působila jinak. Jednala opatrně. Pečlivě si vybírala slova. S respektem a bázní jednala s kýmkoli výše postaveným v Konoze. Teď se zdá být všechno převrácené. Těžko uvěřit, že půlrok v funkci Hokageho člověka dokáže takto změnit.
Druhý radní si mezitím podepřel rukama bradu a pozoroval Hanu. Její chování mu vrtalo hlavou. Za svůj život se naučil vidět perfektně do nitra lidí. Je nemožné, že by se při zvolení Kyuudaime Hokageho spletl. Zcela určitě vybral osobu, která Konohu povede ke světlejším zítřkům.
Hodnostári
Hodnostári
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sat May 02, 2015 7:28 pm

Usmiala som sa. Pre seba, nie pre nich. Alebo skôr to bol len taký úškrn, z ktorého priam vyžarovalo to pohŕdanie. Možno ste na prvý pohľad nevideli, aká v skutočnosti som. Alebo ste len prehliadli dôležitý fakt o mojej osobnosti. Boli ste zaslepení, vy i Assasin. Mali ste ma nechať tam, kde som si dovtedy nažívala v mieri, v tieni samotnej Konohy a robila všetko preto, aby sme spolu vychádzali. Môj tón hlasu bol zvláštny, tichý, ale predsa v ňom bola cítiť tá jedovatosť. Často som premýšľala nad tým, prečo neexistuje dlhodobý mier, prečo ho stále narúšajú konflikty, ktoré vyústia v krvavé vojny, kde tisíce ľudí príde o život. Postavila som sa a upierala na tých dvoch chladný pohľad. Všetko je vina ľudí, ako ste vy. Mier nebude existovať, kým sa svet od vás neočistí, pretože vy ste príčinou všetkého zlého. A preto...Natiahla som pred seba dlaň a moje telo sa začalo rozpadať v papier. ...je potrebné vás odstrániť. Je mi to ľúto. Neurobili ste mi nič zlé a zachovali ste sa ku mne pekne, ale pochopte, že bez vás bude svetu lepšie. Prijmite to a ja vám zabezpečím rýchly prechod na druhý svet. Môj výraz bol zrazu starostlivý a pomerne milý. Mali na výber. Buď sa podradia mojej vôli a zomrú rýchlo, alebo sa budú brániť a...no, to by pre nich nebolo práve najlepším rozhodnutím.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hodnostári Sun May 03, 2015 12:05 pm

Radnímu, který doposud hovořil, došly slova. Hanu nepoznával. Chovala se úplně jinak. Že by se s ní rozešel přítel? Radního napadala spousta věcí, které by takovéto chování zapříčinily, ale ani jedna nebyla správná. Seděl na místě nehybně a s nechápavým výrazem pozoroval Hanu. Druhý radní byl také chvíli překvapený, ale hned po tom, co si uvědomil, že Hana usiluje o jejich život, se vzpamatoval.
"Máte pravdu Hokage-sama. Za války většinou můžou lidé jako jsme my, ale zbytek bývá vyvolán chorými lidmi, jako se zdáte být nyní i vy, a to jsou mnohém hrůzostrašnější války. Copak se nás opravdu pokusíte zabít v této budově plné anbu?" Zasedací místnost přímo anbu střežena nebyla, ale v budově a před budovou jich několik rozmístěno bylo.
Hodnostári
Hodnostári
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sun May 03, 2015 1:16 pm

Nech už akokoľvek premýšľali nad tým, čo sa mi stalo, bolo nemožné, aby na to prišli. Jednak preto, že zrejme ani nevedeli o tom, že som sa na krátky čas vyparila z Konohy, aby som mohla pomôcť Kirigakurčanom v boji proti Hakuei. To by mohol zistiť jedine Yamanaka, ktorý by sa mi nejaký ten čas vŕtal v mysli, ale ani jeden z nich ním nebol. Teda aspoň čo viem.
Papiere sa rozleteli po celej miestnosti, ale zatiaľ som neútočila. Hrala som sa. Tvorila som rôzne živé tvory - malé vtáky, motýle, draky. Musím vás opraviť. Zaškerila som sa, pričom som upierala pohľad na môj najnovší výtvor. Ja budem jednou z tých, ktorá prispeje k utvoreniu dokonalého sveta, kde pre vojny nebude miesto. Nikto tam už viac trpieť nebude. Mávla som rukou a všetko, čo som doteraz vytvorilo, sa vrátilo do svojej pôvodnej podoby, teda do obyčajného papierového hárku. Upriamila som svoju pozornosť na nich. A čo chcete urobiť? Budete snáď kričať o pomoc? Hm? Ako nejakí zbabelci? Zamračila som sa na nich. Môj pohľad bol tak plný nenávisti voči nim, že to snáď ani viac nešlo. Toto vôbec nebola tá Hana, ktorú kedysi poznali, ale ako som už spomínali, nemohli vedieť, čo sa mi vlastne stalo.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hodnostári Sun May 03, 2015 5:34 pm

"Milá Hokage-chan, je mi líto, že to dopadlo zrovna takto. Nedáváte nám na vybranou." Řekl radní, který doposud nevěděl, co by měl říct. Teď si to vše v hlavě dal do pořádku. Jestli Hokage myslí svá slova vážně, je nucen zakročit, a to pro dobro Konohagakure no sato! "Říkali nám tyrani, nenažranci, stařešinové, chamtivci ale zbabělci nikdy." Jakmile Hana uslyšela tyto slova, najednou se nemohla pohnout.
Copak si opravdu myslela, že radní po tom, co Hana řekla, se nechají snadno oddělat? Do teď by to měla snadné, kdyby se je Hana pokusila zabít. Chvíli trvalo než se radní vzpamatovali. Teď už jsou ale při smyslech a připraveni napravit tento jeden velký omyl svého života, a to zvolením Hany Kyuudaime Hokage! Hana se nemohla pohnout kvůli jedné zákeřné technice, kterou chytře aktivoval jeden z radních, a to genjutsu shibari. Druhý radní se mezitím trochu uklidnil a začal přemýšlet nad tím, co se s Hanou vlastně udělá.
Hodnostári
Hodnostári
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sun May 03, 2015 6:25 pm

Potešilo ma, že sa sami presunuli do ofenzívy. Predsa len, nie je tak zábavné zabiť niekoho, kto sa vôbec nebráni a len tak sa poddá. Keď tak nad tým ale premýšľam, mala by som viac času na dnešný večer. Nevadí.
Chcela som sa pohnúť. Ale nemohla som. Čo to...? Zaskočilo ma to. Nečakala som, že na mňa použijú hneď niečo takéto. Doplo mi, o čo asi šlo, a ak sa mám priznať, bohvieako ma to teda netešilo. Tí starí spratkovia. Neuvedomovali si však, že technika, ktorú považujem za základ, som aktivovala už dávno a teda som bola schopná papier ovládať len s pomocou mysle. Nepotrebovala som na to pečate ani žiadne pohyby, stačila mi moja vôľa. Tá bola v mojom prípade najúčinnejšou zbraňou.

Zasedací místnosti - Stránka 3 Tumblr_n4rx6gd9os1ri2fopo1_500

Papiere sa teda zdvihli do vzduchu a okamžite zaútočili, zhlúkli sa okolo tých dvoch, za účelom ich svojimi ostrými hranami dorezať, či zabrániť im v skladaní pečati či inom pohybe. Musela som sa z toho dostať, takto som bola príliš zraniteľná. Nechala som pár papierov, aby ma porezali, čím som vyvinula fyzickú bolesť a teda som dúfala, že tá ma z tohto dostane.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hodnostári Tue May 05, 2015 7:42 am

Hana radní překvapila. Nemysleli si, že v tomto stavu bude ještě boje schopná, což se jim nyní vymstilo. Hana svým papírem zasáhla úspěšně oba radní. Přeci jen ti dva pánové měli už svá nejlepší léta za sebou. Nejednalo se však o smrtelná zranění. No, už na první pohled bylo jasné, že Haně nikam neutečou a nebo nepřejdou do drtivé ofenzivy.
Hokage pomalu začala pociťovat, že neschopnost pohybu pomíjí. Mohlo to být kvůli tomu, že se nemile zranila, a nebo kvůli tomu, že radní, který genjutsu shibari použil, jej nebyl schopen dál udržovat. "Je jen otázka času, kdy se tu dostaví nějací anbu." Hana nedělala hluk, ale v blízké době určitě začne nějakého senzibila zajímat, co u radních pohledává někdo s tak mocnou chakrou. Hokage se určitě neohlásila u anbu v této budově, jinak by smrt radních padla automaticky na její hlavu. Rychle by si tu tedy měla pospíšit a vypadnout odsuď dřív než ji tu někdo uvidí. Opravdu ale už bude snadné radní oddělat, a nebo se přeci o něco ještě pokusí? Jsou z Konohy, která je pověstná svou ohnivou vůli. Ta se může u těchto dvou projevit brzy pro Hanu nemilým způsobem.
Hodnostári
Hodnostári
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Wed May 06, 2015 2:17 pm

Zbytočne ma zastrašujete. Upozornila som ich s posmešným úškrnom, ktorým som im jasne naznačovala, že mi to je úplne u prdele, kto sa tu objaví. Dovtedy budete totižto mŕtvi. Cítila som, že sa to blbé Genjutsu uvoľnuje a teda sa mohla konečne hýbať. Nevyužila som to ale. Teda, aspoň zatiaľ nie. Papier naďalej reagoval na moju vôľu. Polovica z nich pokračovala v priamych útokoch na tých dvoch členov rady, kým druhá polovica sa im začala lepiť po tele, predovšetkým v oblasti tváre a krku.
Toto mohlo znamenať len jediné. Chcela som sa pokúsiť ich oboch uškrtiť. Vzdorovali. Zaslúžia si to. Budú trpieť, kým konečne tento svet opustia. Nerada som zabíjala. Nebolo to mojou záľubou. Ale tentoraz to inak nešlo. Zlo je potrebné odstrániť. Či nie?
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Similar topics