Draci Živlů
+14
Faito Dansaku
Rei Casius
Takeshi Kenpachi
Yasuhiko Nishiwaki
Torio Nami.
Hikaru Hyuuga
Kiseki Mirakuru
Assasin Senju
Taiki Nobu
Ken Uchiha
Sabaku no Aiko
Kashike
Katashi Souta
Killunia
18 posters
Strana 1 z 4
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Draci Živlů
Hm... nejspíš tenhle nápad zahodím... Jop, nikoho dalšího nechci. ^^ Až moje postava umře, bude stejně od tohohle bordelu, co jednou náhodou prošel, klid.
Dávám to sem z důvodu, aby Killuni chudinka nebyl sám... Rád by se totiž popral třeba s Aillunim, jenže nikdo o těchto záležitostech neví ani ťuk...
A proto jsem se rozhodla, že sem dám menší žádost: Je tu někdo, kdo by si chtěl zahrát za lidi, v nichž po celý jejich život "bydlí" drak? Hm? Kdopak by si to chtěl zkusit, mít v sobě něco méně agresivního, než Bijuu?
Kdyby si chtěl někdo přečíst ještě něco o dracích samotných, může tu.
Výhody takového draka:
- Budete ovládat svůj živel nejlépe na světě, nikdo jiný vás v živelném souboji nepřekoná (jednoduše řečeno - když máte v sobě třeba Ailluniho a někdo na vás použije suitonovou techniku ranku A a vy použijete techniku stejného ranku, vždy svého soupeře porazíte. ).- Budete moci manipulovat se samotným živlem, což také nebude umět nikdo jiný.
- Budete moci používat jejich křídla, ploutve, ocasy.
- Po dosažení dospělosti přestanete stárnout (navždy mladí xD)
- Budete blíže drakům, což znamená větší šance získat dračí Summony bez větší námahy (a musím přiznat, že dospělí draci jsou dost silní).
!NOVÉ!
- Na úrovni Jounina bude mít každý jedinečnou schopnost, kterou získá díky svému drakovi (libovolně vybraná z toho, co váš drak umí).
- Nemohou vám mazat a upravovat myšlenky, pokud to nebude chtít i drak! (Ale pouze ve chvíli, kdy už jste s drakem na sebe navyknutí a vaše duše se propojily.)
Nevýhody takového draka:
- Budete trošku trpět, když si drak vaše tělo "vypůjčí". xD
- Tito draci nejdou použít jako Kuchiyose.
- Budete mít na těle pečeť, která vám při zásahu na její místo způsobí bolest a další špatnou věc, která záleží na zvoleném živlu. (Energie - elektrický šok; oheň - popálení a bolest; voda - krátký nával nevolnosti a ztráta rovnováhy; vzduch - motání hlavy, ztráta rovnováhy; země - silná bolest a krátké ztuhnutí svalů)
- Nebudete moci ovládat už žádné jiné živly.
- Nesmíte lhát a musíte dodržovat své sliby.
- Musíte jednat v zájmu udržení rovnováhy světa.
- Nesmíte být tupci. xD (To může jenom Thiuni xD)
- Musíte začínat jako genini, abyste nebyli od začátku moc OP (taky je to proto, abyste se s drakem lépe seznámili a měli možnost si s ním prožít skoro všechno).
Koho hledám?
Nositel(ka) Eleuniho (Raiton)
Nositel(ka) Ailluniho (Suiton)
Nositel(ka) Thiuniho (Doton)
Tak co, troufá si na to ještě někdo? No, věřím, že ano. ^^ Teda doufám, že ano... xD Prosím, ať ano... xD xD No nic. Das ist alles!
Pokud by někdo ještě hledal nějakou inspiraci, jak ovládat samotné živly a používat je jako techniky/netechniky, může si projít tuto stránku.
Naposledy upravil Killunia dne Tue Apr 19, 2016 11:03 pm, celkově upraveno 17 krát
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Re: Draci Živlů
Hmph...zajímavé...zkusil bych to xD Koneckonců, spojení mého nejoblíbenějšího mýtického zvířete, ovládání živlů a zapečetění...
What can go wrong? xD
What can go wrong? xD
Katashi Souta- Počet příspěvků : 329
Že bude muset tvoje postava střídat strany skoro jako ponožky? A taky že musí být pravdomluvná a může se zamilovat jenom jedinkrát za svůj život... xD
Killunia- Chuunin
Ponožky si moc často....POČKAT, tohle odbočuje xD No...některé z mých postav snesly i horší věci xD Ale s tou pravdomluvností budu mít problém xDD Trochu to připomíná Eragona xD
Eragona jsem v životě neviděla, takže o tom nevím... xD Bohužel pro lidi jsem udělala draky jako pravdomluvná stvoření, což se následně přeneslo na nositele draků... Ale zvládnout se to dá. Když umí člověk dobře mlčet nebo pravdu obcházet...
Killunia- Chuunin
Já Eragona viděl jednou a stačilo mi to xD Kniha je lepší xD Takže když si vyříznu jazyk, tak to půjde? Yahoo xD Mno...asi bych bral toho El..Eleu...Eleuniho? Bleskyyy xD
Dobře, vem si klidně Eleuniho. Tím pádem postavu do Kumo... Jo a podívej se na můj živoťák, aby sis mohl napsat prolog podobně, jako mám já. Jako společný rys v životopisu nositelů draků...
Killunia- Chuunin
Před mnoha lety, v předaleké galaxii... xD
Killunia- Chuunin
Jen to asi bude až zítra xD V 11 večer nějak nemám ani náladu, ani sílu na živák xD Díky za pochopení~ xD
Nevadí, já si počkám... xD Mně by se asi taky nechtěl psát takhle pozdě životopis...
Killunia- Chuunin
Tahle myšlenka se mi více než zamlouvá. Pokud by to nikomu nevadilo, uzmul bych si Ailluniho (Vodního).
Kashike- Juudaime Mizukage *MOD
- Počet příspěvků : 905
Yay, další zájemce! xD
Opět bych prosila podobný prolog v životopisu jako u mé postavy, jestli mohu... ^^
Opět bych prosila podobný prolog v životopisu jako u mé postavy, jestli mohu... ^^
Killunia- Chuunin
Mrknu na to, trošku to nastuduji ale netvrdím že to bude hned. Možná to chvilku potrvá... ale už teď se těším až se potkáme.
Já jsem schopná čekat, stejně to tolik nespěchá... Jen jsem chtěla, aby se do tohoto mého nápadu zapojilo více lidí než já... A na setkání se už taky těším... xD
Killunia- Chuunin
Myslím že to setkání bude pohodička popovídáme, zajdem do bazénu... nebo tak něco... pustíme si nějakej ploužák... hups... ty mě budeš nesnášet co?
*.* draciii :33 můžu Thiuniho - Doton? ^^
Sabaku no Aiko- Počet příspěvků : 241
Ja by som rád Khairuniho (Fuuton) ak by to išlo
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Jasně...pustíme Sinatru, někdo donese vínečko a sushi atd... ne? Nikdo není pro? xD
Kashike: No, moje postava tu tvou nebude nesnášet (pokud k tomu nedostane důvod), ale ti dva draci uvnitř nich se budou chtít pravděpodobně navzájem zabít... xD
Aiko: Ano, můžeš si vzít Thiuniho ^^
Ken: Vem si Khairuniho ^^
Katashi: Já jsem pro
Aiko: Ano, můžeš si vzít Thiuniho ^^
Ken: Vem si Khairuniho ^^
Katashi: Já jsem pro
Killunia- Chuunin
Takže Sinatra, saké, sushi...sepsáno a podtrženo xD
BTW Eleuni se hlásí do služby xD
BTW Eleuni se hlásí do služby xD
Taiki Nobu- Genin
- Počet příspěvků : 82
Ešte by som sa chcel opýtať xD do akej dediny by som keď tak mal ísť ? Či to je jedno ? A ak by ti to nevadilo či by si mi mohla prosím cez skype alebo náhodou cez pm keď tak pomôcť zo schopnosťami na začiatok ? xD
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Ken: Zrovna u Khairuniho je to úplně jedno, z jaké vesnice bude tvoje postava, protože on se toulá světem... A přes skype se klidně můžeme domluvit.. ^^
Killunia- Chuunin
Proč by intrikář musel lhát? xD Ale dobře, poupravím. Ten vůdce to vynahrazuje xD
Taiki Nobu- Genin
Už mi došlo, co mi to ještě připomíná xD Fairy Tail xD
Taiki Nobu- Genin
Strana 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 1 z 4
Povolení tohoto fóra: