Draci Živlů
+14
Faito Dansaku
Rei Casius
Takeshi Kenpachi
Yasuhiko Nishiwaki
Torio Nami.
Hikaru Hyuuga
Kiseki Mirakuru
Assasin Senju
Taiki Nobu
Ken Uchiha
Sabaku no Aiko
Kashike
Katashi Souta
Killunia
18 posters
Strana 2 z 4
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Draci Živlů
First topic message reminder :
Dávám to sem z důvodu, aby Killuni chudinka nebyl sám... Rád by se totiž popral třeba s Aillunim, jenže nikdo o těchto záležitostech neví ani ťuk...
A proto jsem se rozhodla, že sem dám menší žádost: Je tu někdo, kdo by si chtěl zahrát za lidi, v nichž po celý jejich život "bydlí" drak? Hm? Kdopak by si to chtěl zkusit, mít v sobě něco méně agresivního, než Bijuu?
Kdyby si chtěl někdo přečíst ještě něco o dracích samotných, může tu.
- Budete moci manipulovat se samotným živlem, což také nebude umět nikdo jiný.
- Budete moci používat jejich křídla, ploutve, ocasy.
- Po dosažení dospělosti přestanete stárnout (navždy mladí xD)
- Budete blíže drakům, což znamená větší šance získat dračí Summony bez větší námahy (a musím přiznat, že dospělí draci jsou dost silní).
!NOVÉ!
- Na úrovni Jounina bude mít každý jedinečnou schopnost, kterou získá díky svému drakovi (libovolně vybraná z toho, co váš drak umí).
- Nemohou vám mazat a upravovat myšlenky, pokud to nebude chtít i drak! (Ale pouze ve chvíli, kdy už jste s drakem na sebe navyknutí a vaše duše se propojily.)
Nevýhody takového draka:
Koho hledám?
Nositel(ka) Killuniho (Katon)
Nositel(ka) Eleuniho (Raiton)
Nositel(ka) Ailluniho (Suiton)
Nositel(ka) Khairuniho (Fuuton)
Nositel(ka) Thiuniho (Doton)
Hm... nejspíš tenhle nápad zahodím... Jop, nikoho dalšího nechci. ^^ Až moje postava umře, bude stejně od tohohle bordelu, co jednou náhodou prošel, klid.
Dávám to sem z důvodu, aby Killuni chudinka nebyl sám... Rád by se totiž popral třeba s Aillunim, jenže nikdo o těchto záležitostech neví ani ťuk...
A proto jsem se rozhodla, že sem dám menší žádost: Je tu někdo, kdo by si chtěl zahrát za lidi, v nichž po celý jejich život "bydlí" drak? Hm? Kdopak by si to chtěl zkusit, mít v sobě něco méně agresivního, než Bijuu?
Kdyby si chtěl někdo přečíst ještě něco o dracích samotných, může tu.
Výhody takového draka:
- Budete ovládat svůj živel nejlépe na světě, nikdo jiný vás v živelném souboji nepřekoná (jednoduše řečeno - když máte v sobě třeba Ailluniho a někdo na vás použije suitonovou techniku ranku A a vy použijete techniku stejného ranku, vždy svého soupeře porazíte. ).- Budete moci manipulovat se samotným živlem, což také nebude umět nikdo jiný.
- Budete moci používat jejich křídla, ploutve, ocasy.
- Po dosažení dospělosti přestanete stárnout (navždy mladí xD)
- Budete blíže drakům, což znamená větší šance získat dračí Summony bez větší námahy (a musím přiznat, že dospělí draci jsou dost silní).
!NOVÉ!
- Na úrovni Jounina bude mít každý jedinečnou schopnost, kterou získá díky svému drakovi (libovolně vybraná z toho, co váš drak umí).
- Nemohou vám mazat a upravovat myšlenky, pokud to nebude chtít i drak! (Ale pouze ve chvíli, kdy už jste s drakem na sebe navyknutí a vaše duše se propojily.)
Nevýhody takového draka:
- Budete trošku trpět, když si drak vaše tělo "vypůjčí". xD
- Tito draci nejdou použít jako Kuchiyose.
- Budete mít na těle pečeť, která vám při zásahu na její místo způsobí bolest a další špatnou věc, která záleží na zvoleném živlu. (Energie - elektrický šok; oheň - popálení a bolest; voda - krátký nával nevolnosti a ztráta rovnováhy; vzduch - motání hlavy, ztráta rovnováhy; země - silná bolest a krátké ztuhnutí svalů)
- Nebudete moci ovládat už žádné jiné živly.
- Nesmíte lhát a musíte dodržovat své sliby.
- Musíte jednat v zájmu udržení rovnováhy světa.
- Nesmíte být tupci. xD (To může jenom Thiuni xD)
- Musíte začínat jako genini, abyste nebyli od začátku moc OP (taky je to proto, abyste se s drakem lépe seznámili a měli možnost si s ním prožít skoro všechno).
Koho hledám?
Nositel(ka) Eleuniho (Raiton)
Nositel(ka) Ailluniho (Suiton)
Nositel(ka) Thiuniho (Doton)
Tak co, troufá si na to ještě někdo? No, věřím, že ano. ^^ Teda doufám, že ano... xD Prosím, ať ano... xD xD No nic. Das ist alles!
Pokud by někdo ještě hledal nějakou inspiraci, jak ovládat samotné živly a používat je jako techniky/netechniky, může si projít tuto stránku.
Naposledy upravil Killunia dne Tue Apr 19, 2016 11:03 pm, celkově upraveno 17 krát
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Re: Draci Živlů
Tak ten jsem taky nikdy neviděla...
Killunia- Chuunin
Tys taky nikdy nic neviděla xD
Taiki Nobu- Genin
- Počet příspěvků : 82
Taiki: To víš, mě zajímají jiné věci...
Sin: Ne, nemůže
Sin: Ne, nemůže
Killunia- Chuunin
Ano? Které? *se zaujatým pohledem usrkne čaje* xD
Taiki Nobu- Genin
Taiki: Třeba knížky a psaní příběhů! *Forever Alone se hlásí* xD
Sin: Iwa je zlá, jenže Thiuni má rád vesnici z kamínků... Prostě jsem je rozdělila do vesnic a hotovo (kromě Khairuniho xD). A měnit to nebudu.
Sin: Iwa je zlá, jenže Thiuni má rád vesnici z kamínků... Prostě jsem je rozdělila do vesnic a hotovo (kromě Khairuniho xD). A měnit to nebudu.
Killunia- Chuunin
No...existují horší zájmy xD
Taiki Nobu- Genin
Taiki: Tak určitě Ale ty já nevedu... xD
Sin: Nevím, prostě mi nepřipadalo vhodné dávat Draka Vzduchu, živlu, který je asi nejvolnější a nejpohyblivější, do nějaké určené vesnice. Chtěla jsem mu asi zanechat nějakou volnost... Navíc si nemyslím, že by se mu v poušti nějak líbilo... xD
Sin: Nevím, prostě mi nepřipadalo vhodné dávat Draka Vzduchu, živlu, který je asi nejvolnější a nejpohyblivější, do nějaké určené vesnice. Chtěla jsem mu asi zanechat nějakou volnost... Navíc si nemyslím, že by se mu v poušti nějak líbilo... xD
Killunia- Chuunin
*Konečně si pořádně přečte původní post* Johoho, Avatara já rád...jen ten lightning bending tam chybí xD No nic, Tumblr pomůže xD
Taiki Nobu- Genin
Já to tam přidala až potom... xD A omlouvám se za nedostatek lightning bendingu, ono je dost těžké jej sehnat, když se používá tak málo...
Killunia- Chuunin
V Koře se používal až až, ale v pohodě xD Jen dotaz, na používání bendingu musím mít přeměněnou ruku/nohu/hlavu/ucho...atd atd, nebo to jde s "původní" podobou? xD
Taiki Nobu- Genin
Nemusíš mít přeměněné nic ^^
Killunia- Chuunin
Jak se tak na ty gify koukám...my můžeme klidně zůstat geninové a pořád být OP xDD
Taiki Nobu- Genin
Nemysli si, že budeme ovládat jako genini tisíc technik... xD Jestli jsem četla v pravidlech správně, mohou genini ovládat jen 3 elementární techniky... Takže OP vážně nebudeme... xD
Killunia- Chuunin
Já to mám s blesky jednoduchý: BANG xD
Taiki Nobu- Genin
Ja teraz dúfam že nebudem musieť nič prepisovať
Kiseki Mirakuru- Genin
- Počet příspěvků : 279
Taiki: Ale o to je to nudnější...
Kiseki: Já s tím problémy nemám, mně se ten životopis líbí ^^ Teď už jenom záleží na Sinovi... xD
Jinak, každý měsíc sem budu dávat stav vah (v procentech), zbytek si (bohůmžel) budete muset kontrolovat sami ^^
Kiseki: Já s tím problémy nemám, mně se ten životopis líbí ^^ Teď už jenom záleží na Sinovi... xD
Jinak, každý měsíc sem budu dávat stav vah (v procentech), zbytek si (bohůmžel) budete muset kontrolovat sami ^^
Killunia- Chuunin
Blesk, nudnej? xD Ty nás chceš naštvat, viď? xD
Taiki Nobu- Genin
Ty nevíš, že Killuni rád provokuje? xD Oheň je víc epic
Killunia- Chuunin
Na to setkání se začínám těšit *ďábelský úsměv* xD
Taiki Nobu- Genin
Já to isté xD Aj tak je najlepší Vzduch
Kiseki Mirakuru- Genin
- Počet příspěvků : 279
Ehm... Uběhla nějaká ta doba a já bych se chtěla zeptat, zda si ti dotyční, kteří si "zamluvili" Ailluniho a Thiuniho, budou ještě chtít dělat ty postavy, nebo zda je mám zase uvolnit a případně nechat někomu dalšímu...
Killunia- Chuunin
Já jsem narazil na drobný problémík... a to ten, že moje postava (ač oficiálně zbarvená jako potulný ninja) je ve službách Kiri... a tudíž nevím zda je pro mě možné mít v Kiri ještě genina s drakem. Jak to tedy je?
Kashike- Juudaime Mizukage *MOD
- Počet příspěvků : 905
Strana 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 2 z 4
Povolení tohoto fóra: