Přístav Mizu no Kuni
+12
Nessai
Nefrit
Kenji Uesugi
Yuki Katsuragi
Faito Dansaku
Keigo Nakagami
Akuma Saito
Goku
Shinobi
Hokori Mai
Itachi Uchiha
Hitomi Yamada
16 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 6 z 9
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Přístav Mizu no Kuni
First topic message reminder :
Chete se dostat i do jiné země? Použijte loďku ^^
V přístavu také najdete rybáře a jejich čerstvé úlovky z moří ^^ Tyto úlovky jsou také dodávány do Kirigakure.
Chete se dostat i do jiné země? Použijte loďku ^^
V přístavu také najdete rybáře a jejich čerstvé úlovky z moří ^^ Tyto úlovky jsou také dodávány do Kirigakure.
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Re: Přístav Mizu no Kuni
Nefrit som odpovedať nestihol, ukázala totiž najprv prostredník niekomu vonku, na čom som sa začal rehotať a to sa sem už dotiahol nejaký otravný chalan s modrými vlasmi, ktorého som prebodol pohľadom. Pf, ja si budem hučať kde ja chcem! Nijak som sa ku nemu ale nevyjadroval, len ho nejakú dlhú chvíľu prebodával pohľadom, až sa ukázala jeho spoločníčka, na ktorú som hodil už oveľa príjemnejší pohľad. Niežeby som bol spokojný s prítomnosťou aj toho modrovlasého, ale život už bol raz taký. Bral i dával. Prebehol som pohľadom späť k Nefrit a nadvihol obočie.
"Aj keby tu službičku spravia, fakt máš chuť vracať sa naspäť? Do tej nudy?" Spýtal som sa zvedavo a s divným úškrnom, nakoľko celá táto situácia bola akosi divná. Ale nevadí! Mal som v tomto prístave až príliš veľkú voľnosť na to, aby som sa jej zrazu vzdával. Takže som tak nejak dúfal, že Nefrit fráza "premôcť sa" hneď ujde z hlavy. Prešiel som pohľadom zas späť z Nefrit na Mizuki, potom dokonca aj na Tatsuya a zatiaľ som si potiahol z tej podozrivej cigarety.
"Aj keby tu službičku spravia, fakt máš chuť vracať sa naspäť? Do tej nudy?" Spýtal som sa zvedavo a s divným úškrnom, nakoľko celá táto situácia bola akosi divná. Ale nevadí! Mal som v tomto prístave až príliš veľkú voľnosť na to, aby som sa jej zrazu vzdával. Takže som tak nejak dúfal, že Nefrit fráza "premôcť sa" hneď ujde z hlavy. Prešiel som pohľadom zas späť z Nefrit na Mizuki, potom dokonca aj na Tatsuya a zatiaľ som si potiahol z tej podozrivej cigarety.
Nessai- Jounin
- Počet příspěvků : 41
Jediné co v mých uších po celou dobu bylo "přebarvený retarde." Pohled jsem měl stále na té ženské, na Nefrit. V hlavě jsem si představoval několik variant, jak končí pode mnou mrtvá, proto jsem i silněji a pomaleji dýchal a snažil jsem se nerozčílit, i když to moc nešlo, ale zůstal jsem prozatím klidný, chtěl jsem jim dát druhou šanci.
"Ty omáčky kolem toho si nech, ženská. Nejsi z Oto? Nepotřebuju tě. Jde mi jen o splnění této zasraně nudné mise, která mě ale k*revsky nebaví, jasný?! Takže to říkám naposledy." Ukázal jsem prstem na Nessaie.
"Ty jdeš s náma a neptám se tě na žádné ano, nebo ne. Jestli chceš mít problém s Reinou, dej siiii, ale mě z toho vynechte. Když se vrátím bez tří lidí z Oto, řeknu, že prostě umřeli a něco ti povím, ty přeemáčtělá smažko. Já lhát nebudu..." Bylo z mého pohledu vidět, že jako luskem prstu jsem dokonale dokázal změnit svou povahu. Bylo to z toho důvodu, že mě tu opravdu někdo urazil a naštval, což nebylo moc dobré. Ta Nefrit mě nezajímala, mohla si tu zůstat jak chtěla, její čelenku naší vesnice jsem neviděl. Ta službička sice stála za krátké zamyšlení, ale žádný velký ohled jsem na to nebral. Chtěl jsem jen konečně vypadnout z této vesnice, dodělat tu misi a pak se ožrat do bezvědomí.
"Ty omáčky kolem toho si nech, ženská. Nejsi z Oto? Nepotřebuju tě. Jde mi jen o splnění této zasraně nudné mise, která mě ale k*revsky nebaví, jasný?! Takže to říkám naposledy." Ukázal jsem prstem na Nessaie.
"Ty jdeš s náma a neptám se tě na žádné ano, nebo ne. Jestli chceš mít problém s Reinou, dej siiii, ale mě z toho vynechte. Když se vrátím bez tří lidí z Oto, řeknu, že prostě umřeli a něco ti povím, ty přeemáčtělá smažko. Já lhát nebudu..." Bylo z mého pohledu vidět, že jako luskem prstu jsem dokonale dokázal změnit svou povahu. Bylo to z toho důvodu, že mě tu opravdu někdo urazil a naštval, což nebylo moc dobré. Ta Nefrit mě nezajímala, mohla si tu zůstat jak chtěla, její čelenku naší vesnice jsem neviděl. Ta službička sice stála za krátké zamyšlení, ale žádný velký ohled jsem na to nebral. Chtěl jsem jen konečně vypadnout z této vesnice, dodělat tu misi a pak se ožrat do bezvědomí.
Tatsuya Kaguya- Jounin
- Počet příspěvků : 396
Ako horšie som si mohla predstaviť začiatok rozhovoru? Nikto tu nemal chladnú hlavu a každý sa začal urážať, teda mala som na mysli Nefrit a Tatsuyu. Musela som to tu trošku upokojiť. Chýbala mi tu disciplína a zdalo sa mi, ako by sa tu začali hádať deti, akurát to bolo nebezpečné. "Tak prestaneme sa urážať prosím." Nadvihla som obočie tak skôr otázne. "O akú službičku ide?" Opýtala som sa. Táto situácia mala viac riešení, len som do Tatsuyu mierne štúchla, nech toľko nerozpráva, mala som to predsa na starosti ja. Na druhú stranu Nefrit začala urážať prvá. Dúfala som, že sa to tu upokojí a nikto ma nebude ignorovať.
Mizuki Netsu- Jounin
- Počet příspěvků : 425
"Ale ja som z Oto ty vykostená čučoriedka!" Samozrejme slovo čučoriedka, malo znova odkaz k jeho modrým vlasom. Na čo som však narážala pod urážkou "vykostená?"... v podstate som mu tým naznačila, že som presne vedela, z akého klanu tento maník pochádza.
"Reina nám obom môže vylízať polevu!" Vyhlásila som namiesto Nessaia a s rukami v bok som sa rozrehotala. Ah.. kedy sa zo mňa stal takýto blázon? Keby že ma teraz vidí ségra.. strelila by mi facku. Aj tak som sa však na zlomok sekundy zatvárila tak, že mi niekto strelil facku. "Pôvabne", som sa naklonila cez parapetu a zapozerala som sa tej žene priamo do očí.
"Ak by si mi prislúbila, že so mnou v Oto skočíš na rande... tak by som sa vráteniu nebránila." lyšiacky som na ňu žmurkla a následne som po Nessaiovi hodila pohľad typom "nepleť sa mi pod nohy".
"Reina nám obom môže vylízať polevu!" Vyhlásila som namiesto Nessaia a s rukami v bok som sa rozrehotala. Ah.. kedy sa zo mňa stal takýto blázon? Keby že ma teraz vidí ségra.. strelila by mi facku. Aj tak som sa však na zlomok sekundy zatvárila tak, že mi niekto strelil facku. "Pôvabne", som sa naklonila cez parapetu a zapozerala som sa tej žene priamo do očí.
"Ak by si mi prislúbila, že so mnou v Oto skočíš na rande... tak by som sa vráteniu nebránila." lyšiacky som na ňu žmurkla a následne som po Nessaiovi hodila pohľad typom "nepleť sa mi pod nohy".
Nefrit- Jounin
- Počet příspěvků : 116
Aké sklamanie, keď ma Nefrit odignorovala. S prekrútením očí som sa pozrel zas na Tatsuya, ktorý si zjavne zlosť z toho, že mu Mizuki nedala začal vybíjať na mne. Len som nahodil ľahostajný pohľad a kým mal tú svoju scénu, bez výčitiek som na neho len kukal a poťahoval si z cigarety, dym fúkajúc radšej mimo neho, aby mu náhodou neublížil, pretože som mal pocit, že by sa ho dotklo čokoľvek. Až keď skončil a Nefrit mu odpovedala za mňa som sa iba proste uškrnul a pokrútil hlavou. Takže.. nejaký Kaguya mi to chcel rozkazovať, cudzia baba to tu chcela riešiť po dobrom a Nefrit chcela odísť pod podmienkou, že s tou babou pôjde na rande, zároveň čo na mňa hodila pohľad, akoby som bol ja Tatsuya, ktorého vidí prvý raz a skáče tu do nej. Fakt.. situácia jak z nejakého blbého filmu! Len som si v duchu všetkých troch pomenoval po svojom, načo som sa iba otočil a prešiel ku posteli, na ktorú som sa posadil a vytiahol si už iba špak z úst, aby som ho zahasil o rozmedzie medzi palcom a ukazovákom. Niežeby som dofajčil, práve naopak, vybral som si ďalšiu a znova si zapálil, mrknúc na Tatsuya.
"Neviem ako ty, ale nemám chuť tu nič riešiť tak, jak ty, čiže hučaním a rozkazovaním, ktoré nijak nepomôže. Tak buď sa pridaj alebo mi daj láskavo pokoj." Oznámil som mu s tým, že som vo vzduchu zamával balíčkom cigariet na znamenie, či si dá tiež a ak nie, tak už počul, čo má robiť. Ja som skutočne nepotreboval strácať nervy. Ak by sme sa k tomu dostali, lietalo by tu všetko vrátane ich troch. Teda.. Nefrit možno nie, ktovie, aké techniky mala na moje spútanie, ale bol som si istý, že tí dvaja by so mnou mali veľké problémy, keby sa utrhnem z reťaze. Tsch, ešteže som vedel mať tak skvelo na háku, inak by to končilo veľakrát veľmi zle..
"Neviem ako ty, ale nemám chuť tu nič riešiť tak, jak ty, čiže hučaním a rozkazovaním, ktoré nijak nepomôže. Tak buď sa pridaj alebo mi daj láskavo pokoj." Oznámil som mu s tým, že som vo vzduchu zamával balíčkom cigariet na znamenie, či si dá tiež a ak nie, tak už počul, čo má robiť. Ja som skutočne nepotreboval strácať nervy. Ak by sme sa k tomu dostali, lietalo by tu všetko vrátane ich troch. Teda.. Nefrit možno nie, ktovie, aké techniky mala na moje spútanie, ale bol som si istý, že tí dvaja by so mnou mali veľké problémy, keby sa utrhnem z reťaze. Tsch, ešteže som vedel mať tak skvelo na háku, inak by to končilo veľakrát veľmi zle..
Nessai- Jounin
Nefrit do mě opět rýpala. Co to sakra bylo za ženskou?! Nebýt zrzky, která se to snažila řešit diplomaticky, už by tu bylo několik rozbitých baráků a mrtvých občanů. Pff...že já se vůbec rozčiluju kvůli nějaké ženské, která má potřebu sexovat. Povzdechl jsem si a vlezl do okna, konkrétně do jejich pokoje. Dal jsem si ruce do sebe a čekal, co z té holky vyleze. Eh...nečekal jsem ale to řekne, proto moje reakce byla velice podobná jak pa prvním gifu. Můj šok však byl přerušen tím emoušem s krábou cigaret. Sice jsem měl chuť se do tohoto zapojit, ale zrzka do mě snad jasně šťouchla, ať se do toho nepletu. Proto jsem změnil výraz podobný na gifu pod tím prvním. Vytáhl jsem si svou krabičku a došel jsem za emáčem.
"Co kouříš?" Podíval jsem se na krabičku, ale neviděl jsem vlastní značku a proto jsem překvapeně nadzvedl obočí.
"Vlastní výroba?" Samozřejmě jsem pořád poslouchla ty dvě. Fakt by mě sakra zajímalo, jak Mizuki bude reagovat. Bylo moc sobecké, že jsem si užíval, nebo budu si určitě užívat rozhovor těch dvou? Umm...ne, bylo to normální.
"Co kouříš?" Podíval jsem se na krabičku, ale neviděl jsem vlastní značku a proto jsem překvapeně nadzvedl obočí.
"Vlastní výroba?" Samozřejmě jsem pořád poslouchla ty dvě. Fakt by mě sakra zajímalo, jak Mizuki bude reagovat. Bylo moc sobecké, že jsem si užíval, nebo budu si určitě užívat rozhovor těch dvou? Umm...ne, bylo to normální.
Tatsuya Kaguya- Jounin
Pozerala som sa priamo tej žene do očí. Po tom, čo z nej vypadla naozaj zaujímavá ponuka som trochu očervenela a znervóznela. Hlavne som tak trošku sa posunula dozadu. "He?" Reagovala som naozaj prekvapene. Veď ja som v živote nebola na rande s nejakým chlapom, nie to ženou. Netušila som, čo tá žena za zvrhlosť plánuje, ale nejako sa mi k tomu nechcelo pristúpiť. Po chvíľke som sa upokojila, pomalšie som dýchala a bola som schopná vydať zo seba niečo iné než He? ...
"Pôjde s nami aj ten tvoj spoločník do Otogakure a nájdeme aj toho tretieho shinobiho pred odchodom, ktorý má byť podľa tvojich slov mŕtvy? I keď mohli by sme Otokage-sama poslať správu a čakať na odpoveď či chce mŕtvolu nájsť a doniesť do Oto... " Pokrčila som ramenami, inač by som na tu jej podmienku ani len nepristúpila. Naviac som chcela skončiť misiu na 100%, asi si všimli, že som viac zásadová...
"Pôjde s nami aj ten tvoj spoločník do Otogakure a nájdeme aj toho tretieho shinobiho pred odchodom, ktorý má byť podľa tvojich slov mŕtvy? I keď mohli by sme Otokage-sama poslať správu a čakať na odpoveď či chce mŕtvolu nájsť a doniesť do Oto... " Pokrčila som ramenami, inač by som na tu jej podmienku ani len nepristúpila. Naviac som chcela skončiť misiu na 100%, asi si všimli, že som viac zásadová...
Mizuki Netsu- Jounin
Hlavou som pootočila ku Kaguyovi.
"Jop, ale dávaj si pozor... nie je to nič pre slabé žalúdky." Žmurkla som na neho, tento krát už miernejšie. Cigarety to boli naozaj zvláštne. Doslova z nich išiel zelený dym a chutili podivne, pri čom v nich človek cítil len závan klasického tabaku. Očividne sa skladala z niekoľkých byliniek, rovnako ako aj klasickej marihuany. Recepty som si však nechávala pre seba.
Slečna mi neurčito odpovedala na moju otázku. Pokrčila som však ramenom.
"To sa spýtaj jeho." Trkla som hlavou smerom k Nessaiovi.
"Aaa.. to nebude treba. Jeho mŕtvolu nikdy nikto nenájde, využila som ju na moje experimenty." zazubila som sa. Kto vie, čo som tým myslela. Ak ani jeden z nich nikdy nepočul o sestrách zo Sora no Kuni, tak ich nič ani nemohlo napadnúť. Každopádne konkrétne ja.. som bola tým "tieňom".. tým niećím zlým, čo ovládlo temné lekárske umenie.
"Jop, ale dávaj si pozor... nie je to nič pre slabé žalúdky." Žmurkla som na neho, tento krát už miernejšie. Cigarety to boli naozaj zvláštne. Doslova z nich išiel zelený dym a chutili podivne, pri čom v nich človek cítil len závan klasického tabaku. Očividne sa skladala z niekoľkých byliniek, rovnako ako aj klasickej marihuany. Recepty som si však nechávala pre seba.
Slečna mi neurčito odpovedala na moju otázku. Pokrčila som však ramenom.
"To sa spýtaj jeho." Trkla som hlavou smerom k Nessaiovi.
"Aaa.. to nebude treba. Jeho mŕtvolu nikdy nikto nenájde, využila som ju na moje experimenty." zazubila som sa. Kto vie, čo som tým myslela. Ak ani jeden z nich nikdy nepočul o sestrách zo Sora no Kuni, tak ich nič ani nemohlo napadnúť. Každopádne konkrétne ja.. som bola tým "tieňom".. tým niećím zlým, čo ovládlo temné lekárske umenie.
Nefrit- Jounin
Preblikával som pohľadom medzi tými dvoma a Tatsuyom, ktorý sa aspoň unormálnil a nerobil ďalej bordel. Aspoň trochu si to v mojom pohľade na neho polepšil, niežeby to zaujímalo mňa či jeho. Keď som si všimol, že si vybral vlastnú krabičku cigariet, len som si v duchu odfrkol. Mal som taký pocit, že budem od Nefrit žobrať stále tieto, pretože boli sakra lepšie než obyčajné. Jednu som i vytiahol a hodil ju Tatsuyovi, keby chcel skúsiť niečo lepšie, ale ak nie, určite si ju vezmem späť, nech mi neubudne pre nič. V tom som ale otočil zrak práve k Nefrit a Mizuki, keď som začul niečo, čo mi pripomínalo tému o mne.
"Alebo pôjdete len vy, ja tu pekne zostanem a sfajčím sa až tak, že vás pri ďalšom stretnutí ani nespoznám." Vyslovil som protinávrh a priblblo sa uškrnul. Ísť do Kiri len za nejakým blbcom, čo sa nevie vrátiť do Oto.. ts, už ma videli, ako tam idem.
"Ale budeš mi tu musieť nechať asi ešte jednu, nech mi to vydrží." Kukol som na Nefrit a nahodil nevinný výraz, s ktorým som si to mal akože vyžiadať po dobrom.
"Alebo pôjdete len vy, ja tu pekne zostanem a sfajčím sa až tak, že vás pri ďalšom stretnutí ani nespoznám." Vyslovil som protinávrh a priblblo sa uškrnul. Ísť do Kiri len za nejakým blbcom, čo sa nevie vrátiť do Oto.. ts, už ma videli, ako tam idem.
"Ale budeš mi tu musieť nechať asi ešte jednu, nech mi to vydrží." Kukol som na Nefrit a nahodil nevinný výraz, s ktorým som si to mal akože vyžiadať po dobrom.
Nessai- Jounin
Nadzvedl jsem obočí a chytl cigaretu, kterou mi Nessai hodil. Byl jsem už tak moc zkažený, že si myslím, že něco takového vydržím s přehledem. Čuchl jsem k té cigaretě a ucítil i jiné prvky než byl tabák. To bude jízda... Řekl jsem si v duchu, ďábelsky se usmál a zapálil si ji. Pomalu jsem to do sebe vdechl a pak vydechl s troškou zakašlání.
"Eh...ok, matroš." Zazubil jsem se a z kapsy jsem vytáhl malý sáček s dvěmi gramy marihuany a hodil jí Nessaiovi. Nebyl jsem až tak super, jak se zdálo, toto jsem vytáhl jen v příápadě nouze, která byla ve stylu, že se tu objevil někdo, kdo by si semnou dal. Semnou to už nic moc nedělalo, ale na pobavení to stačilo
Reakce zrzky mě však překvapilo. Opět zčervenala. Netušil jsem proč, ale vždycky když to udělala jsem měl divný motýlky v břiše, takovej divnej pocit, kterej jsem se snažil ignorovat.
Opět jsem se otočil na Nessaie a potáhl si.
"E-e-e...jestli se té bloncce neukážeš, budeš z toho mít problém a co je ještě horší, budu z toho mít problém já. Takže děkuji, nepotřebuji. Aspoň se tam běž ukázat, pak si dělej co chceš." Vypadalo to tak, že jsem byl zodpovědný, ale to nehrozilo. Byl jsem sobecký a šlo mi jen o sebe. S tou mrtvolkou bych nechtěl mít špatný vztah, protože už jsem viděl pár jedinců a nedopadli nejlíp, takže...pff...ta byla jediná, z které jsem měl trochu respekt.
"Eh...ok, matroš." Zazubil jsem se a z kapsy jsem vytáhl malý sáček s dvěmi gramy marihuany a hodil jí Nessaiovi. Nebyl jsem až tak super, jak se zdálo, toto jsem vytáhl jen v příápadě nouze, která byla ve stylu, že se tu objevil někdo, kdo by si semnou dal. Semnou to už nic moc nedělalo, ale na pobavení to stačilo
Reakce zrzky mě však překvapilo. Opět zčervenala. Netušil jsem proč, ale vždycky když to udělala jsem měl divný motýlky v břiše, takovej divnej pocit, kterej jsem se snažil ignorovat.
Opět jsem se otočil na Nessaie a potáhl si.
"E-e-e...jestli se té bloncce neukážeš, budeš z toho mít problém a co je ještě horší, budu z toho mít problém já. Takže děkuji, nepotřebuji. Aspoň se tam běž ukázat, pak si dělej co chceš." Vypadalo to tak, že jsem byl zodpovědný, ale to nehrozilo. Byl jsem sobecký a šlo mi jen o sebe. S tou mrtvolkou bych nechtěl mít špatný vztah, protože už jsem viděl pár jedinců a nedopadli nejlíp, takže...pff...ta byla jediná, z které jsem měl trochu respekt.
Tatsuya Kaguya- Jounin
Podľa všetkého bol tretí shinobi mŕtvy, takže som verila Nefrit, že naozaj je ten ďalší shinobi mŕtvy. Viac som sa obávala, že práve ja musím ísť na rande so ženou? Bolo mi to strašne čudné, ešte s tým skazeným čiernovláskom by som to zvladla, ale so ženou? *Bude to len rande, večera, pri ktorej sa budeme rozprávať, potom pôjdem domov a zabudnem na to. Nič viac* Hovorila som si v mysli asi niečo takéto, lebo naozaj mi to prišlo podivné. "Ak on nepôjde, rande nebude. Mne je to jedno, môžem jednoducho poslať Otokage-sama správu, že nechcete opustiť prístav Kiri, čo spraví bude len na nej." Dodala som, keďže ten s tmavými vlasmi mal problém s tým, že mal ísť do Oto... Stačilo aby sa tí dvaja ohlásili Reine a ja by som nemusela ísť na takúto sprostú misiu s modrovláskom. Už som nepozerala Nefrit do očí, ale na tých dvoch vzadu, čo sa plánovali zas nadopovať nejakými omamnými látkami... Nevedela som, čo si mám vlastne myslieť...
Mizuki Netsu- Jounin
Pobavene som sa pozerala na Mizuki, ako aj na toho chlapíka. Boli srandovný. Popravde ma naozaj bavila, táto Reinina reputácia.
Sama som sa musela zasmiať.
"Spraví Čo? Využije na nás schopnosti ktorým sama nechápe?" Len som ruku natiahla k Nessaiovi a milo som sa na neho usmiala.
"Nessai-kun... ty nemáš v popise práce odvrávať mojim slovám.. máš byť jednoducho milý a pekný pokusný experiment." Pôvodne som na neho chcela nečakane vypustiť roj chakrových hadov ako súčasť temnej medic nin techniky, no nakoniec som to chcela vyriešiť po dobrom.
"Reina nespraví nič, nie mne. Som pre ňu až moc dôležitá." Pousmiala som sa. Nepovedala som však prečo. Ani som to povedať nemienila.
"Navyše... nikto.. nepozná slabiny a psychiku Reiny tak dobre, ako ja." V očiach mi zablyslo. Tom ohla byť pravda. Aj keď som o tieto znalosti pravdepodobne vedela súperiť jedine s mojou sestrou. Ona však na svojich pacientoch tajne nevykonáva vedecké pokusy a experimenty.
Sama som sa musela zasmiať.
"Spraví Čo? Využije na nás schopnosti ktorým sama nechápe?" Len som ruku natiahla k Nessaiovi a milo som sa na neho usmiala.
"Nessai-kun... ty nemáš v popise práce odvrávať mojim slovám.. máš byť jednoducho milý a pekný pokusný experiment." Pôvodne som na neho chcela nečakane vypustiť roj chakrových hadov ako súčasť temnej medic nin techniky, no nakoniec som to chcela vyriešiť po dobrom.
"Reina nespraví nič, nie mne. Som pre ňu až moc dôležitá." Pousmiala som sa. Nepovedala som však prečo. Ani som to povedať nemienila.
"Navyše... nikto.. nepozná slabiny a psychiku Reiny tak dobre, ako ja." V očiach mi zablyslo. Tom ohla byť pravda. Aj keď som o tieto znalosti pravdepodobne vedela súperiť jedine s mojou sestrou. Ona však na svojich pacientoch tajne nevykonáva vedecké pokusy a experimenty.
Nefrit- Jounin
S dlhým a hlasným povzdychom na celú izbu som uvoľnil ramená, zvesil hlavu a radšej do seba hneď znova potiahol tú dobrotu, radšej nech som mimo než nespokojný! Až o nejakú chvíľu, čo som len zaujatý dymom pred nosom kukal ako puk, som otočil hlavu na Nefrit a priblblo sa uškrnul.
"Oe, oe.. nepamätám si, že by padli tieto slová. Viem len o tom, že máš k dispozícii moje telo, toť vsio." Poznamenal som, pričom som varovne kýval ukazovákom vo vzduchu priamo na ňu. Jo, viditeľne na mňa už tie cigarety pôsobili, bol som až netradične veselý.
"Tak fájn, fájn.. nátlak spoločnosti.. Aspoň mi toto nechajte a budem tíííško ako myš." S úsmevom anjelika som kukol na Nefrit aj Mizuki, tentoraz kývajúc zasa cigaretami vo vzduchu, až som preblikol pohľadom aj na Tatsuya, na ktorého som prižmúril oči a výraz trošku znormálnil. Zdal sa celkom v pohode, možno sa z neho tvoril môj parťák na balenie po večeroch a pitie, ale nakoľko som bol trochu mimo, ktovie, čo všetko som ešte mohol zmýšľať a v hlave i meniť. Nakoniec som sa zas otočil smerom k tým dvom pri okne a vydýchol som opäť dym z cigarety.
"Ak pôjdete cez to vaše rande aj do prameňov, oznámte mi to vopred, nech viem koho sledovať." Poznamenal som bez nejakých okolkov a zas sa uškrnul. Nerobilo mi problém hovoriť veci na rovinu, to však zatiaľ asi vedela naisto len Nefrit. Tí dvaja ma napokon až tak nepoznali.. teda, nevravím, že im to už nemohlo rýchlo dopínať..
"Oe, oe.. nepamätám si, že by padli tieto slová. Viem len o tom, že máš k dispozícii moje telo, toť vsio." Poznamenal som, pričom som varovne kýval ukazovákom vo vzduchu priamo na ňu. Jo, viditeľne na mňa už tie cigarety pôsobili, bol som až netradične veselý.
"Tak fájn, fájn.. nátlak spoločnosti.. Aspoň mi toto nechajte a budem tíííško ako myš." S úsmevom anjelika som kukol na Nefrit aj Mizuki, tentoraz kývajúc zasa cigaretami vo vzduchu, až som preblikol pohľadom aj na Tatsuya, na ktorého som prižmúril oči a výraz trošku znormálnil. Zdal sa celkom v pohode, možno sa z neho tvoril môj parťák na balenie po večeroch a pitie, ale nakoľko som bol trochu mimo, ktovie, čo všetko som ešte mohol zmýšľať a v hlave i meniť. Nakoniec som sa zas otočil smerom k tým dvom pri okne a vydýchol som opäť dym z cigarety.
"Ak pôjdete cez to vaše rande aj do prameňov, oznámte mi to vopred, nech viem koho sledovať." Poznamenal som bez nejakých okolkov a zas sa uškrnul. Nerobilo mi problém hovoriť veci na rovinu, to však zatiaľ asi vedela naisto len Nefrit. Tí dvaja ma napokon až tak nepoznali.. teda, nevravím, že im to už nemohlo rýchlo dopínať..
Nessai- Jounin
Dokouřil jsem tuto cigaretu, po které to nebylo špatné, ale stejně...Mezi tím, co se tu spolu bavili, jsem vytáhl pytlíček marihuany a začal jsem balit brko. Po dlouhé době si to musím snad užít, ne? Netrvalo to dlouho a pokoj trošku začmoudl kanabísem.
Jeden prďan a byl jsem dost veselý. Jen jsem se posadil a díval se na ty tři, kteří byly ještě pomalejší než já! Chvilku jsem jen tak koukal a pak si dal druhého, při kterém jsem se rozkašlal a začal se smát.
Podíval jsem se na ty dvě a přivřel oči.
"Jako...nic mimo proti vám dvoum tady dneska co stojíte u okna. Ale rád bych se k tomu rande připojil." Mrknul jsem na mě. Ze začátku jsem mlel trošku sračky, ale to nevadilo. Nemělo to na mě tak špatný vliv, jen jsem se nemohl přestat smát a...všechno mi připadalo strašně heboučký! Ta emácká smažka, Nessai taky nevypadal tak špatně, v něčem mi připomínal bráchu, asi v tom chování, což bylo fajn.
Tatsuya Kaguya- Jounin
"Mne by bolo jedno, čo by spravila, úlohou v podstate bolo vás nájsť a dať Otokage-sama informácie. Misia by mi skončila..." Falošne som sa usmiala. Bolo mi jedno, ako pozná Nefrit Reinu, šlo mi len o to odtiaľto vypadnúť. "Ale vyriešili sme to, bez zbytočných problémov." Poznamenala som s kamennou tvárou, ale potom ako zaznela poznámka od Nessaia, rande v prameňoch, zas som sa začervenala. Také niečo sa aj prevádzkovalo? Ja som tam nechcela ísť na rande. Už teraz som ľutovala rozhodnutie, ale na druhú stranu sme všetko vyriešili bez problémov, takže to možno za to stálo. Doteraz som si nevšímala tých dvoch nejak moc. No teraz ako som videla Tatsuyu, trošku vedľa, nebola som nadšená. "No a kedy vyrazíme ? Zajtra?" Zaznela otázka z mojej strany. Chcela som mať to čudné rande za sebou a tajne som dúfala, že do prameňov nikdy nepôjdeme, ale dala som niečo ako sľub a ja ich plním, takže som len mohla dúfať, že na to Nefrit nebude myslieť! Na vetu Tatsuyu som len pokrútila hlavou.
Mizuki Netsu- Jounin
"Tsch.. že nátlak spoločnosti." Začala som si praskať kĺby a pomaly to vyzeralo tak, že chcem na Nessaia zaútočiť. ostala som však len pri praskaní kĺboch.
"Nah prepáč, kazil by si ho.. čučoriedka." Rázne som pokývla hlavou na nesúhlas, po čom som sa usmiala na Mizuki.
Najprv sa falošne usmiala, no potom sa červenaniu jednoducho nemohla vyhnúť. Ukázala som palec hore Nessaiovi s pohľadom typu "dobrá práca".
"Čo ? Kam vyrazíme ?... to sa tam musím vraciať v priebehu tohto polroku? meh.." Zvesila som ruky a unavene si sadla na posteľ vedľa čučoriedky. So záujmom som sa pozrela na jeho jointa, až mi takmer tiekli sliny.
"Nah prepáč, kazil by si ho.. čučoriedka." Rázne som pokývla hlavou na nesúhlas, po čom som sa usmiala na Mizuki.
Najprv sa falošne usmiala, no potom sa červenaniu jednoducho nemohla vyhnúť. Ukázala som palec hore Nessaiovi s pohľadom typu "dobrá práca".
"Čo ? Kam vyrazíme ?... to sa tam musím vraciať v priebehu tohto polroku? meh.." Zvesila som ruky a unavene si sadla na posteľ vedľa čučoriedky. So záujmom som sa pozrela na jeho jointa, až mi takmer tiekli sliny.
Nefrit- Jounin
Nahodil som na Nefrit nevinný výraz, s ktorým som si počúval to jej praskanie kĺbov, akoby to bola tá najkrajšia hudba na svete. Keď prestala, len som sa zas uškrnul a očami som začal blikať po troch osobách v mojej prítomnosti. Keď mi Nefrit ukázala palec hore, len som dvihol ruku a ukázal jej to tiež. Následne, snáď akoby som ani netušil, čo ten palec je, som si ruku prezrel a len sa znova uškrnul, spustiac ju a len si znova poťahujúc z cigarety, ktorú som už dokončieval. Po tom som sa jednoducho spustil do ľahu, ruky uvoľnil do strán a očami som spočinul na plafóne. Bol som už trošku vo vlastnom svete, takže tých troch som zas aj vnímať prestal a len som sa tak usmieval na bielu stenu nad sebou, akoby to bola nejaká krásna baba. Boli tu síce dve pravé, ale ja som bol aktuálne viac zaujatý tou stenou!
Nessai- Jounin
Stačilo mi si dvakrát potáhnout z Jointa a byl jsem tak trošku mimo. Bylo to vážně silné, nějak jsem nevnímal okolí kolem sebe a v hlavě mi lítali blbosti, jako třeba...Mám si koupit šušenky? Co kdyby mi je někdo ukradl! Podíval jsem se na ty tři a v hlavě jsem si nějak vsugeroval, že by mi je chtěli ukrást, proto jsem jen stála všechny pozoroval. Když si ke mě sedla ta lesbian holka a koukala se na jointa, co jsem měl v ruce, dal jsem jí, aby to dorazila a pak se celou dobu koukal na Mizuki, uplně upřeně a sjížděl jsem očima celé její tělo.
"Pff...s holkou na rande deš, ale semnou se vyspat...nope, to je od tebe vážně milé, opravdu." Zamračil jsem se na ní.
"Pff...s holkou na rande deš, ale semnou se vyspat...nope, to je od tebe vážně milé, opravdu." Zamračil jsem se na ní.
Tatsuya Kaguya- Jounin
Vliezla som teda cez okno k nim do tej izby. Pozrela som sa na všetkých, na sediaceho modrovláska. Toho s čiernymi vlasmi, ako ležal na posteli a zamilovane pozeral na stenu a nakoniec na tu ženskú.
"Yop vyrážať sa bude zajtra, žiaden pol roka." Povedala som s kamenným výrazom v tvári. Len som krútila nad tým, ako tu všetci fajčili, rozhodne som zostala pri okne. Modrovlások už vypadal dosť mimo a potom sa na mňa pozeral. "Ísť na rande a s niekym sa vyspať, su dve odlišné veci modrovlások." Pokrčila som ramenami a mrkla som na tú druhú ženskú... Popravde by som ani jedno nespravila, ale ja som na to rande musela ísť, našťastie nič viac mi ani len nenapadlo.
"Yop vyrážať sa bude zajtra, žiaden pol roka." Povedala som s kamenným výrazom v tvári. Len som krútila nad tým, ako tu všetci fajčili, rozhodne som zostala pri okne. Modrovlások už vypadal dosť mimo a potom sa na mňa pozeral. "Ísť na rande a s niekym sa vyspať, su dve odlišné veci modrovlások." Pokrčila som ramenami a mrkla som na tú druhú ženskú... Popravde by som ani jedno nespravila, ale ja som na to rande musela ísť, našťastie nič viac mi ani len nenapadlo.
Mizuki Netsu- Jounin
Nessai sa na stenu začal pozerať, ako keby tobola jeho najväčšia životná láska. Mal dosť... vzhľadom na pohľad ktorý sršal z ćučoriedky, som usúdila že má dosť aj on. Tsch.. chlapi nič nevydržali.. bolo to hrozné.
Taktiež som si potiahla z Jointa no viditeľne mi to nič nerobilo. Bola som na úplne inej úrovni, než oni. Slová čučoriedky a Mizuki, ma clekom pobavili.
"Dve rozdielne veci heh?" Uśkrnula som sa, no rýchlo som úškrn vymenila za pobavený úsmev. Nepoznaa ma.. rozhodne som však tieto dve veci ak odve veci nebrala. Ak som s niekým išla na rande ja, a chcela som sa s ním / ňou vyspať.. tak som sa s ním / ňou vyspala. Či už sa to danej osobe páčilo, alebo nie. Nepýtala som sa ich.
"Okej... tak teda zajtra.. Tak dobrú noc, holky spia spolu !" Vyhrásila som s rukou mávajúcou niekam k stropu a v momente som už bola na nohách.
Pohľad som strelila späť k Mizuki. "Alebo by si radšej zdielala izbu znova s čučoriedkou?" Uškrnula som sa pobavene.
Taktiež som si potiahla z Jointa no viditeľne mi to nič nerobilo. Bola som na úplne inej úrovni, než oni. Slová čučoriedky a Mizuki, ma clekom pobavili.
"Dve rozdielne veci heh?" Uśkrnula som sa, no rýchlo som úškrn vymenila za pobavený úsmev. Nepoznaa ma.. rozhodne som však tieto dve veci ak odve veci nebrala. Ak som s niekým išla na rande ja, a chcela som sa s ním / ňou vyspať.. tak som sa s ním / ňou vyspala. Či už sa to danej osobe páčilo, alebo nie. Nepýtala som sa ich.
"Okej... tak teda zajtra.. Tak dobrú noc, holky spia spolu !" Vyhrásila som s rukou mávajúcou niekam k stropu a v momente som už bola na nohách.
Pohľad som strelila späť k Mizuki. "Alebo by si radšej zdielala izbu znova s čučoriedkou?" Uškrnula som sa pobavene.
Nefrit- Jounin
Aj keď bol plafón biely, ja som tam videl všelijaké obrázky. Niektoré sa nápadne podobali Mizuki a Nefrit, čistou náhodou to ani neboli zrovna slušné predstavy, ale.. len mi to vykúzlilo ešte viac blbý výraz, s akým som strávil dlhšiu chvíľu, kým oni tam.. už ani neviem čo riešili. Až keď to vyzeralo tak, že sa má ísť spať, som sa prudko dvihol a premeral si pohľadom každého, až nakoniec som ostal kukať na Nefrit dlhšiu chvíľu. Vidí inú babu a je z toho normálne hotová. Pomyslel som si s ľahším odfrknutím, načo som len s úškrnom prešiel pohľadom k Mizuki, aby som si ju len tak náhodou celú prebehol pohľadom, načo som sa pozrel na Tatsuya. Čo sa jeho týkalo.. um.. nemal som k nemu čo povedať a nejak mi to aj bolo jedno.
"Okay, vy sa choďte množiť pre mňa za mňa aj pod nátlakom druhého ak chcete či nechcete, ja mám ale chuť si vypiť." Oznámil som a vstal, pričom som si rukami prešmátral vrecká, či mám u seba peňaženku a iné veci. A verte či nie, fakt som u seba mal všetko potrebné! Teda, až na cigarety, ale to som si zobral tie od Nefrit, bez opýtania. Ona mala Mizuki, ja cigarety, tak nech je rada xD. Vzal som si ešte mikinu, keby mi len v košeli bola zima a následne som spravil pár pôsobivých pohybov, než som do obloka skočil otočený chrbtom a čelom k nim. Nezabudol som im všetkým však ešte zo srandy v lete ukázať prostredníky, načo som už len vonku dopadol zasa na nohy, spravil pár krokov dozadu, aby som našiel rovnováhu a bez čakania som sa stočil na päte a vykročil po ulici k najbližšiemu baru. Možno to bolo aj lepšie, spať sa mi zrovna nechcelo a pitia nám už veľa nezostalo, okrem toho, bar mal istú iskru, ešte obzvlášť, keby ma tam tí traja nerušili. Takže som nahodil spokojný úsmev a pomaly som sa stratil v uličke, aj vďaka tme, nakoľko sám som bol oblečený do čierna, čiže to šlo ľahšie než hocikomu inému. Niežeby zo mňa vyprchalo to všetko z cigariet, to nie, ale minimálne som niekde našiel stratené ovládanie aspoň na moment. Alebo práve za tento odchod mohli tie cigarety? No, bohvie.. chcel som proste drink, nah.
"Okay, vy sa choďte množiť pre mňa za mňa aj pod nátlakom druhého ak chcete či nechcete, ja mám ale chuť si vypiť." Oznámil som a vstal, pričom som si rukami prešmátral vrecká, či mám u seba peňaženku a iné veci. A verte či nie, fakt som u seba mal všetko potrebné! Teda, až na cigarety, ale to som si zobral tie od Nefrit, bez opýtania. Ona mala Mizuki, ja cigarety, tak nech je rada xD. Vzal som si ešte mikinu, keby mi len v košeli bola zima a následne som spravil pár pôsobivých pohybov, než som do obloka skočil otočený chrbtom a čelom k nim. Nezabudol som im všetkým však ešte zo srandy v lete ukázať prostredníky, načo som už len vonku dopadol zasa na nohy, spravil pár krokov dozadu, aby som našiel rovnováhu a bez čakania som sa stočil na päte a vykročil po ulici k najbližšiemu baru. Možno to bolo aj lepšie, spať sa mi zrovna nechcelo a pitia nám už veľa nezostalo, okrem toho, bar mal istú iskru, ešte obzvlášť, keby ma tam tí traja nerušili. Takže som nahodil spokojný úsmev a pomaly som sa stratil v uličke, aj vďaka tme, nakoľko sám som bol oblečený do čierna, čiže to šlo ľahšie než hocikomu inému. Niežeby zo mňa vyprchalo to všetko z cigariet, to nie, ale minimálne som niekde našiel stratené ovládanie aspoň na moment. Alebo práve za tento odchod mohli tie cigarety? No, bohvie.. chcel som proste drink, nah.
Nessai- Jounin
Po nějakou dobu mě můj stav přešel. Vlastně to bylo ve chvíli, kdy se tu ten emouš předváděl. Vejtaha... Povzdechl jsem si, podíval se na ty dvě a poškrabal se na zátylku. Pak jsem se zvedl, došel k oknu, na které jsem si sedl čelem k nim a pokrčil rameny.
"To je dost možné, zrzko." Usmál jsem se na ní, ale já to bral vždycky trošku jinak. Když Nefrit zmínila, že holky spí spolu, jen jsem se v duchu zamračil, ale na venek se sobecky usmál.
"Pff...tak si to vy dvě užijte." Mrkl jsem na ně a zády se převrátil z okna. Udělal jsem ve vzduchu salto a dopadl na nohy. Za tím emáčem jsem jít rozhodně nehodlal, proto jsem se tu chtěl jít někam podívat a zároveň podat zprávu Reině. Pff...ta mrtvola mi začíná chybět. Povzdechl jsem si a na pár minut se vytratil.
Přesun
"To je dost možné, zrzko." Usmál jsem se na ní, ale já to bral vždycky trošku jinak. Když Nefrit zmínila, že holky spí spolu, jen jsem se v duchu zamračil, ale na venek se sobecky usmál.
"Pff...tak si to vy dvě užijte." Mrkl jsem na ně a zády se převrátil z okna. Udělal jsem ve vzduchu salto a dopadl na nohy. Za tím emáčem jsem jít rozhodně nehodlal, proto jsem se tu chtěl jít někam podívat a zároveň podat zprávu Reině. Pff...ta mrtvola mi začíná chybět. Povzdechl jsem si a na pár minut se vytratil.
Přesun
Tatsuya Kaguya- Jounin
Popravde som chcela ísť s Tatsuyom, lebo uňho som vedela odhadnúť správanie, to sa s Nefrit nedalo. "Modrovlások nechcel by si ..." Skôr než som mu to stihla povedať svoj návrh, už bol preč. Predtým odišiel aj ten s tými tmavými vlasmi. Pozrela som sa na Nefrit a len sa usmiala, nič som nehovorila a jednoducho som si sadla na posteľ a sedela som. Naprázdno som prehĺtla a pozrela sa na Nefrit. Netušila som prečo chcela, aby sme spali v jednej miestnosti. Našťastie tu boli dve postele, takže som sa na tú voľnú vystrela. Príjemná zmena po tej posteli na tej lodi, ktorou sme cestovali smerom sem. Uvažovala som nad tým, ako ráno nájdem modrovláska, lebo som ani len netušila, kde ho nájdem, tak isto to bolo aj s tým druhým Nessaiom. Tak sa volal...
Mizuki Netsu- Jounin
Sadla som si na posteľ, oproti tej, kde sa vystrela Mizuki. Tých dvoch som príliš nekomentovala. Vlastne mi na to obaja úplne dokonalo skočili. Pravda bola taká, že som už pred našim náhodným "stretom" zistila, že sa tu nachádzjaú a že po nás idú. Ako? Povedzme že som tiež bola Senzibilom.
"Poriadne sme sa ešte ani nepredstavili." Prehovorila som k Mizuki a podala jej ruku.
"Moje meno je Nefrit. Druhé meno nemám. Mohla si niekedy počuť o Sora no Kuni, som spoluzakladateľkou." Teda bola... kým ju nejaký retard nezničil." Povzdychla som si a čakala, či moju ruku prijme, alebo nie.
"Poriadne sme sa ešte ani nepredstavili." Prehovorila som k Mizuki a podala jej ruku.
"Moje meno je Nefrit. Druhé meno nemám. Mohla si niekedy počuť o Sora no Kuni, som spoluzakladateľkou." Teda bola... kým ju nejaký retard nezničil." Povzdychla som si a čakala, či moju ruku prijme, alebo nie.
Nefrit- Jounin
Pozerala som sa na tú stenu hore. Ten vzduch z tých cigariet bol pomaly ani necítiť. Slnko už zapadalo. "Mizuki Netsu..." Povedala som a sledovala som stenu nadomnou až po chvíli som sa obrátila na posteli a zatvorila som to okno. Zima mi síce nebola, ale možno by o chvíľu aj mohla. "Sora no Kuni si pamätám, dokonca som tam bola, keď som mala 14 rokov." Odpovedala som jej, aby tu nebolo blbé ticho. Katanu som si položila vedľa postele. Mala som na sebe košeľu a ostatné veci som mala v druhom moteli... Po chvíli mi začalo byť horúco, zrejme v moteli celkom kvalitne kúrili. "Prečo rande?" Zaznela otázka, na ktorú by sa asi nikto v mojej situácií neopýtal, ale ja som celý život prežila v ANBU ja som v spoločnosti nevedela na čo sa pýta a na čo nie...
Mizuki Netsu- Jounin
Strana 6 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 6 z 9
Povolení tohoto fóra: