Sídlo klanu Hoshigaki
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure :: Obytná oblast
Strana 1 z 1
Sídlo klanu Hoshigaki
Zde jsou všichni členové klanu Hoshigaki.
Před sídlem jsou 2 členové klanu a hlídají tam.
Shinobi co hlídají:
Shiroi
Ütsugi
Před sídlem jsou 2 členové klanu a hlídají tam.
Shinobi co hlídají:
Shiroi
Ütsugi
Kioshi Hoshigaki- Počet příspěvků : 109
Re: Sídlo klanu Hoshigaki
Přišel jsem do sídla. Došel jsem na pohovku a začal chlastat sake. Zase jsem začal chlastat.
Sakra tohle je hrozný. Kéž bych neměl city bylo by to lepší ,ale ne prostě jen myslím na kraviny sakra!
Začal jsem mluvit samé kraviny a byl jsem zase nalitej. Po pár minutách jsem v sobě měl už 3 flašky což není úplně zdrávo.Spadl jsem na pohovku ,ale nespal jsem stále jsem chlastal.Nakonec jsem se na ten chlast vykašlal vzal si kytaru a šel pryč.(přesun)
Sakra tohle je hrozný. Kéž bych neměl city bylo by to lepší ,ale ne prostě jen myslím na kraviny sakra!
Začal jsem mluvit samé kraviny a byl jsem zase nalitej. Po pár minutách jsem v sobě měl už 3 flašky což není úplně zdrávo.Spadl jsem na pohovku ,ale nespal jsem stále jsem chlastal.Nakonec jsem se na ten chlast vykašlal vzal si kytaru a šel pryč.(přesun)
Re: Sídlo klanu Hoshigaki
Příjde ke dveřím,odemkne a vejde dovnitř. Poté si sedne na postel a začne přemýšlet. Po několika minutách si začne pročisťovat hlavu. Chtěl si smazat všechna pouta co má s jinými lidmi. Chtěl být bez citný. Poté odešel pryč.(přesun)
Similar topics
» Kioshi Hoshigaki
» Kioshi Hoshigaki techniky
» Dům klanu Ryogui
» Dům klanu Uzumaki
» Sídlo klanu Uzumaki
» Kioshi Hoshigaki techniky
» Dům klanu Ryogui
» Dům klanu Uzumaki
» Sídlo klanu Uzumaki
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure :: Obytná oblast
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: