"Díra"
+16
Akemi Kagayaki
Shiro
Yoko Terumi
Kangae Mizutsuchi
Rei Casius
Milli Kamizuru
Rino Hatake
Daichi Akamatsu
Ken Hiashi
Nao Okumura
Yoshita Kanen
Goku
Shirui
Kuroashi Sanji
Z
Hokori Mai
20 posters
Strana 1 z 6
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
"Díra"
Hledáte chlast a nikde Vás neuspokojuje nabízené na ostrově zboží? Jestli jo, jste na správném místě. Pokud však hledáte místo, kde zjistíte nějaké informace, jste tu špatně. Tady se chodí opít do němoty, no a v takovém stavu už nejste schopni mluvit smysluplné věty.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Re: "Díra"
Na jedné ze židlí u pultu chrápal nějaký chlapík. Těžko říct, kdy přišel. Už tu byl opravdu dlouho. Konec konců to i nasvědčuje jeho aktuální stav. Hlavu měl položenou na rukách, kterými si na pultu vytvořil provizorní polštářek. Sice nebyl tak měkký jako koupený z obchodu, ale určitě to daná osoba nebude řešit. "Ghhhooo..." Zaznělo z její pootevřené pusy, do které pak vlítla moucha. Na neštěstí pro mouchu, ústa se za chvíli zavřela a podivná postava polkla.
Už je jistě všem jasné, o koho se jedná. Jsem to já, Kumogakure no Z. Dostal jsem se na tento ostrov mezi prvními, takže jsem využil náskok před ostatními a začal hned pátrat po Matatabi. Dlouho jsem ji hledat ale nevydržel. Potřeboval jsem si po několika dnech odpočinout. Nemohl jsem prvně najít místo, kde bych tak učinil. Pak mě ale nějaký veselý bouchač zavedl na toto místo, a já z něj doposud neodešel.
Už je jistě všem jasné, o koho se jedná. Jsem to já, Kumogakure no Z. Dostal jsem se na tento ostrov mezi prvními, takže jsem využil náskok před ostatními a začal hned pátrat po Matatabi. Dlouho jsem ji hledat ale nevydržel. Potřeboval jsem si po několika dnech odpočinout. Nemohl jsem prvně najít místo, kde bych tak učinil. Pak mě ale nějaký veselý bouchač zavedl na toto místo, a já z něj doposud neodešel.
Z- Jounin
- Počet příspěvků : 48
Přišel jsem na ostrov společně se Ztkem, jenže on se kamsi vytratil před pár dny a já ho stále nemohl najít. Nohy mě zanesly nakonec do nějakého pajzlu, kde jsem viděl jakého si ožralu, kterej mírně připomínal toho koho hledám už zatracené tři dny. Přišel jsem k němu. " Vstávat šípková růženko. Chlastu už bylo pro dnešek dost, teď tě čeká sprcha a postel. " Připadal jsem si jak zaměstnanec alkoholické léčebny. Snažil jsem se ho podepřít a nějak ho zvednout abych ho mohl odtáhnout. Nejradši bych ho hodil na kárku, jenže jsou zde docela drahé.
Kuroashi Sanji- Chuunin
- Počet příspěvků : 146
Ne že bych byl tlustý, ale Sanjiho moje váha pro tentokrát určitě překvapila. Jako bych vážil tunu, ba dokonce dvě. Zvednout by mě nesvedl ani ten boucháč, co mě tu zavedl natož Sanji, takové peříčko. Já jsem jím donedávna ale určitě taky byl. Kdybych předtím vážil to, co teď, loď by se pod mojí váhou nepochybně potopila už v přístavu v Kumo. Takže co se mi asi stalo? Nic zvláštního. Jen jsem v posledních dnech měl pár blbých nápadů, jako třeba znásobit svou váhu pomocí jedné šikovné dotonové techniky. Chtěl jsem si na chvíli připadat jako buchta, ale shinobi, co mi to provedl, mi pak vzal něco peněz, a nechal mě tady tak.
Je opravdu ohromující, že mě ta židle u pultu doteď udržela. Kdyby praskla.... běda mi. V tomto stavu zvýšené hmotnosti jsem mohl hýbat jen trochu hlavou. Co z toho plyne? Vysvětluje to vše. Nějaký cizí chlápek mě uzemnil tady v baru, okradl mě o část mých peněz, a já začal mít deprese. Abych se jich zbavil, řekl jsem barmanovi, ať si vezme peníze, které mi nikdo neukradl (byly v botě, kterou jsem si před vstupem do baru sundal, takže u toho pultu jsem jen v jedné botě), a ten výměnou za prachy mi do úst lil a lil vše co hrdlo ráčí.
Je opravdu ohromující, že mě ta židle u pultu doteď udržela. Kdyby praskla.... běda mi. V tomto stavu zvýšené hmotnosti jsem mohl hýbat jen trochu hlavou. Co z toho plyne? Vysvětluje to vše. Nějaký cizí chlápek mě uzemnil tady v baru, okradl mě o část mých peněz, a já začal mít deprese. Abych se jich zbavil, řekl jsem barmanovi, ať si vezme peníze, které mi nikdo neukradl (byly v botě, kterou jsem si před vstupem do baru sundal, takže u toho pultu jsem jen v jedné botě), a ten výměnou za prachy mi do úst lil a lil vše co hrdlo ráčí.
Z- Jounin
- Počet příspěvků : 48
Podíval jsem se na barmana a řekl " Nemáte tu prosím vás nějaký volný pokoj nebo nějakou místnost, kam bych ho mohl uložit na noc? Až se z toho vyspí tak bude schopný odsud vůbec odejít, momentálně s ním daleko nehnu ani já. Tady, vemte si peníze za nocleh a pití, které prochlastal a ještě jednou se omlouvám za jeho chování. " Snažil jsme se být slušný. Alespoń takovým způsobem se dalo o něco žádat, ale nyní jsem fakt potřeboval místo na přespání zde aby si pak vyřídil on své záležitosti až bude střízlivý.
Kuroashi Sanji- Chuunin
- Počet příspěvků : 146
Na žádost Mizukageho jsem se vydala na toto místo, abych tuto situaci kontrolovala z povzdálí, říká se, že se zde v okolí zdržuje jinchuuriki dvouocasého. Cesta byla dlouhá, ale bez jakýchkoliv komplikací, což bylo dobré. Nechtěla jsem budit přílišný rozruch, tak jsem byla zahalené tmavě hnědým pláštěm, který zahaloval mojí osobu od hlavy až po paty, doslova.
Chvíli jsem se porozhlížela, ale ničeho jsem si nevšimla.
Takže jsem se vydala shánět informace jinam nebo taky jinak. Šla jsem tedy do hospody, kde každopádně jsem více než doma. Otevřela jsem dveře nejbližší putyky a vešla jsem dovnitř. Plášť jsem si nechala zapnutý, jen jsem si sundala kapuci a šla jsem rovnou k baru.
Tam jsem si objednala jednu dvojitou skotskou a poslouchala jsem, co se v okolí říká a děje.
Bylo to tu jako v jakékoliv jiné hospodě.
Chvíli jsem se porozhlížela, ale ničeho jsem si nevšimla.
Takže jsem se vydala shánět informace jinam nebo taky jinak. Šla jsem tedy do hospody, kde každopádně jsem více než doma. Otevřela jsem dveře nejbližší putyky a vešla jsem dovnitř. Plášť jsem si nechala zapnutý, jen jsem si sundala kapuci a šla jsem rovnou k baru.
Tam jsem si objednala jednu dvojitou skotskou a poslouchala jsem, co se v okolí říká a děje.
Bylo to tu jako v jakékoliv jiné hospodě.
Shirui- Jounin
- Počet příspěvků : 104
Aká to krása. Bolo ich tu tak veľa. Najprv sú celý čas zalezený v dedinách ale stačí podhodiť jednu smradlavú novinku a všetci vylezú na v podstate nechránené miesto, kde je každému jedno čo sa tomu druhému stane. Úplná zlatá baňa! Len škoda že som ten blud nevypustil z úst ja. Áno blud.. naozaj som pochyboval o tom, že sa tu nejaký Matatabi nachádza. No aj keby, stále to nemenilo nič na tom že sa na tejto príležitosti s mojim remeslom dalo ešte viac zbohatnúť. Rukami som prudko otvoril dvojkrídlové dvere na štýl starých westernových filmov k nám dovážaných niekde zo západu.
"Ombré ! Nalej!" Mávol som na barmana so širokým úsmevom a rýchlo som prebehol po osadenstve, ktoré sa v tejto diere nachádzalo. "Jeden Jack.. druhý Jack.." Mrmlal som si popod nos no nakoniec som sa rozhodol pre spoločnosť dámy. Dosadol som si na takú tú kruhovú stoličku, ktoré mávajú pri baroch. Rukami som poklepal po jej okraji a začal som sa s ňou otáčať, až som tvár nasmeroval priamo k Shirui.
"Yo! " Pozdravil som ju. Z môjho pohľadu mohla usúdiť, že som celý čas presne vedel kam som si mal sadnúť koho som oslovil.. a že to bol jeden z mojich vypočítateľných plánov.
"Ombré ! Nalej!" Mávol som na barmana so širokým úsmevom a rýchlo som prebehol po osadenstve, ktoré sa v tejto diere nachádzalo. "Jeden Jack.. druhý Jack.." Mrmlal som si popod nos no nakoniec som sa rozhodol pre spoločnosť dámy. Dosadol som si na takú tú kruhovú stoličku, ktoré mávajú pri baroch. Rukami som poklepal po jej okraji a začal som sa s ňou otáčať, až som tvár nasmeroval priamo k Shirui.
"Yo! " Pozdravil som ju. Z môjho pohľadu mohla usúdiť, že som celý čas presne vedel kam som si mal sadnúť koho som oslovil.. a že to bol jeden z mojich vypočítateľných plánov.
Goku- Nukenin (A-rank) *ADMIN
- Počet příspěvků : 781
"Konečně pořádná dovolená" řikala jsem si v hlavě, když jsem blížila k hospodě. Musela jsem se pousmát, když jsem sem šla. Mé první kroky vždy vedou do hospody, když jsem na dovolené . Bylo mí líto, že Daichi- kun a Milli- chan se mnou nejeli. Možná přijedou, kdo ví?
Čím blíž jsem se blížila k hospodě, tím se si více zpívala: "Ta naše hospůdka... . Došla jsem až k hospodě. "No, nic moc" špitla jsem si pro sebe. Nevím proč, ale chtěla jsem rozkopnout dveře a zařvat na hospodského ať mi už nalejvá. Naštěstí jsem se ukrotila, vůbec jsem nevěděla, kde se to ve mně bere. Možná chuť se pořádně ztřískat.
Došla jsem až k baru, kde jsem si sedla na stoličku vedle nějakého typka, co čuměl po nějaké holce s modrými vlasy. U barmana si objednám panáka a kopnu ho do sebe.
Čím blíž jsem se blížila k hospodě, tím se si více zpívala: "Ta naše hospůdka... . Došla jsem až k hospodě. "No, nic moc" špitla jsem si pro sebe. Nevím proč, ale chtěla jsem rozkopnout dveře a zařvat na hospodského ať mi už nalejvá. Naštěstí jsem se ukrotila, vůbec jsem nevěděla, kde se to ve mně bere. Možná chuť se pořádně ztřískat.
Došla jsem až k baru, kde jsem si sedla na stoličku vedle nějakého typka, co čuměl po nějaké holce s modrými vlasy. U barmana si objednám panáka a kopnu ho do sebe.
Yoshita Kanen- ANBU
- Počet příspěvků : 80
Od útulného baru to síce malo ďaleko, ale zdalo sa že tento ostrov už viac neponúkne. Dalo sa to ale čakať, prístavné mestečko isto nebolo až tak bohaté, aby si tu mohlo dovoliť niečo luxusné, bar kde ťa ale nevyhodia po piatej runde bol práve teraz pre Naa a Kena dosť vyhovujúci. Teplo a dosť vydýchaný vzduch z uzavretého priestoru nasiaknutý obrovským množstvom alkoholu sa zrazu zmenil, keď sa na dlhší čas otvorili dvere a do vnútra za hlasnejšieho vŕzgania podlahy vstúpili dve postavy. Všimnúť si ich musel každý, obaja mali takmer po dva metre, zahalený do plášťov a jednému z nich na chrbte vyselo osem mečov, len s podivným pohľadom sa rozhliadol Nao po miestnosti, kým sa mu oči nezastavili na skupinke troch Shinobi pri bare. Jeho čierne oči sa zabodávali do ich chrbtov, avšak atmosféra opadla v momente ako len pokrčil plecami a vydal sa svojim smerom spoločne s Kenom k stolu na kraji baru, kde sa posadil a vytiahol cigaretu. O chvíľu sa do ovzdušia dostal aj dym z cigarety, čo vôbec nebolo cítiť vďaka obrovskému množstvu alkoholikov. Avšak barman si ich buď nevšimol alebo nestíhal, a tak sa po chvíli Nao postavil a šuchtavým krokom, ba priam lenivým, sa priblížil k baru a zastavil sa neďaleko skupinky, pričom sa mu pohľad zastavil na výlohe baru, odkiaľ si vyberal čím to dnes začne.
Nao Okumura- Buntaichō
- Počet příspěvků : 175
Vošli sme do baru, vôňa alkoholu a cigariet mi vrazila do nosa. Bol to taký celkom priemerný bar, okamžite po vstupe som prešiel očami všetkých prítomných a potom moje kroky nasledovali zároveň s Naovími až k stolu, kde som sa posadil. Nič sa nedialo, žiaden barman ani nik neprišiel obslúžiť, to sa dalo logicky čakať. Nao si pripálil a šiel k barmanovi, zatiaľ čo ja som sedel. Nao ma poznal a vedel, že ocením whiskey, teda dúfal som v to. Zatiaľ, čo som objednávanie nechal na ňom, ja som len sledoval drevený trámový strop z dosť starého dreva, ale bolo vidieť, že bolo ošetrované. Na tom strope nebolo nič zaujímavé, preto som znova prešiel pohľadom všetkých prítomných, všimol som si aj príťažlivú Kunoichi pri bare. Kedysi by som možno okúsil šťastie, ale dnes som vedel, že doma ma čaká o niečo viac príťažlivejšia žena.
Ken Hiashi- Jounin
- Počet příspěvků : 449
Z môjho intenzívneho pohľadu ma vyrušili až dve osoby, ktorých príchod si musel všimnúť snáď úplne každý. Trocha mi pokazili ten môj. Samozrejme som sa snažil zaujať, ako vždy.. a títo dvaja ? pche. Otočil som sa od mojej potencionálnej obete k baru. Pravdepodobne ani netušila že jej teraz títo dvaja.. zachránili krk. Alebo aspoň na teraz. Kopol som do seba tequilu. Tu som si všimol aj slečnu, ktorá si sadla po mojom druhom boku. Nevyzerala špatne ale.. nie, ona Jackom naozaj nebola.
Během chvilky jde bylo najednou nějak živo, teda aspoň na mé poměry, nebyla jsem zvyklá na podobné akce. Objednala jsem si dalšího panáka, tentokrát absinth, který jsem do sebe statečně kopla, jen jsem se trochu ušklíbla a pokračovala dál v myšlení.
Najednou vidím, že se ke mně blíží nějaký kluk, vypadal mladý a zdálo se mi, že jsem ho už někdy určitě viděla, ale takových jako byl on bylo spoustu, tak jsem to nechala plavat.
Trochu jsem zpozornila, když si přisedl, ale snažila jsem se dělat jako nic, ani při nejmenším jsem nečekala v nějaký kontakt a tak trochu jsem doufala, že žádný ani neproběhne.
Jenže on to udělal otočil se a pozdravil mě. Já se na něj podívala a on byl tak blízko, že mě to až překvapilo, takže jsem zrudla a těžce jsem ze sebe dostala nějaký pozdrav ve formě tichého ,,Ahoj''. Kdy jsem během vyslovování už stihla uniknout pohledem. Věděla jsem, že se všude kolem mě začali shlukovat lidi a byla jsem z toho trochu nervozní.
Najednou vidím, že se ke mně blíží nějaký kluk, vypadal mladý a zdálo se mi, že jsem ho už někdy určitě viděla, ale takových jako byl on bylo spoustu, tak jsem to nechala plavat.
Trochu jsem zpozornila, když si přisedl, ale snažila jsem se dělat jako nic, ani při nejmenším jsem nečekala v nějaký kontakt a tak trochu jsem doufala, že žádný ani neproběhne.
Jenže on to udělal otočil se a pozdravil mě. Já se na něj podívala a on byl tak blízko, že mě to až překvapilo, takže jsem zrudla a těžce jsem ze sebe dostala nějaký pozdrav ve formě tichého ,,Ahoj''. Kdy jsem během vyslovování už stihla uniknout pohledem. Věděla jsem, že se všude kolem mě začali shlukovat lidi a byla jsem z toho trochu nervozní.
Shirui- Jounin
Konečne sa mi podarilo objednať, ako poznamenala Shirui, fakt tu bol obrovský nával ľudí, do toho tie zvuky zvonku, no, to bolo jedno. Do rúk som chytil fľašku Jacka, dva poháriky, keďže som vedel že tak skoro si po vypití neobjednáme a pádlovať medzi stolom a barom sa mi nechcelo, vydýchol som dym na Goku-a a Shiruiku s diabolským úškrnom a pomaly som sa odšuchtal naspäť ku stolu, kde som sa za hlasnejšieho vŕzania posadil a podal jeden pohárik Kenovi.
"Takže, na tie naše ženy.." Zdvihol som pohárik do vzduchu len čo som nalial plné poháriky a celý ho exol. V ten moment som sa zatváril fakt mŕtvolne.
"Tá páli.." Prehovoril som, bola to fakt dobrá whiskey, takže samozrejme kopala jak doga. Len som sa zasmial na mojom ďalšom pripití, znova som nám obom nalial a zvihol znova pohárik.
"A nato, aby Atsuku strafil šľak!" Zvolal som na celý bar, fakt to bolo naozaj hlučné, následne čoho som to do seba znova kopol.
"Takže, na tie naše ženy.." Zdvihol som pohárik do vzduchu len čo som nalial plné poháriky a celý ho exol. V ten moment som sa zatváril fakt mŕtvolne.
"Tá páli.." Prehovoril som, bola to fakt dobrá whiskey, takže samozrejme kopala jak doga. Len som sa zasmial na mojom ďalšom pripití, znova som nám obom nalial a zvihol znova pohárik.
"A nato, aby Atsuku strafil šľak!" Zvolal som na celý bar, fakt to bolo naozaj hlučné, následne čoho som to do seba znova kopol.
Nao Okumura- Buntaichō
Všetko prebiehalo tak, ako v takomto nudnom bare zväčša prebieha. Niekto mi do ksichtu fukol dym no radšej som to ignoroval. Nie.. mal som už dosť veľké problémy u rôznych iných feduálnych pánov, vodcov rôznych skupín či obyčajných žien ktorých muži skončili na ostriu mojej katany. .. Tanaki.. kľud.
Stalo sa niečo nečakané o.. ona mi odvetila. Pozrel som sa smerom k nej, pozrel som sa na barmana.. pozrel som sa na jej pohárik.
"To do seba kopla absint?"Naznačil som perami barmanovi a on len s privretými očami prikývol... znova som sa pozrel na ňu. Wuau.. ona do seba kopla absint..
"Ty.. nevieš ako.. sa pije že?" Žmurkol som na ňu a následne som len naznačil barmanovi objednávku. Ten pred ňu postavil pomarančový džús.
"Ver mi.. mala by si to zapiť."
Stalo sa niečo nečakané o.. ona mi odvetila. Pozrel som sa smerom k nej, pozrel som sa na barmana.. pozrel som sa na jej pohárik.
"To do seba kopla absint?"Naznačil som perami barmanovi a on len s privretými očami prikývol... znova som sa pozrel na ňu. Wuau.. ona do seba kopla absint..
"Ty.. nevieš ako.. sa pije že?" Žmurkol som na ňu a následne som len naznačil barmanovi objednávku. Ten pred ňu postavil pomarančový džús.
"Ver mi.. mala by si to zapiť."
No, toto tu bola taká veľká akcia, kde bola kopa ľudí. Chceli niečo uloviť, nejakú potvoru na tomto ostrove. Samozrejme, keď tu bolo toľko ľudí nemohol som si odpustiť flákanie v tomto okolí. Bar bol skvelý na to, aby som sa tu poflakoval. Vošiel som do pomerne páchnuceho baru. Teda ako zapáchal tak isto ako ten náš v Tsuki, bolo tu cítiť alkohol a cigarety. Samozrejme som tu šiel za Yo...
Bez opýtania som si prisadol k Yoshite. "Povedzme si to tak, ty kôpka nešťastia, že by si mala prekonvertovať na mužov... " Škodoradostne som sa usmial. Rád som ju stále s týmto podpichoval a kto vie, možno raz táto ženská bude naozaj na mužov. Bude to moje vrcholné dielo ak ju premením späť na hetero.. teda pokiaľ predtým bola hetero.. Kto vie, na to som sa jej už tiež chcel opýtať.
Bez opýtania som si prisadol k Yoshite. "Povedzme si to tak, ty kôpka nešťastia, že by si mala prekonvertovať na mužov... " Škodoradostne som sa usmial. Rád som ju stále s týmto podpichoval a kto vie, možno raz táto ženská bude naozaj na mužov. Bude to moje vrcholné dielo ak ju premením späť na hetero.. teda pokiaľ predtým bola hetero.. Kto vie, na to som sa jej už tiež chcel opýtať.
Daichi Akamatsu- ANBU
- Počet příspěvků : 62
Pozorovala jsem jeho posunkovou řeč s barmanem, ale na podobné překvapené tváře jsem byla zvyklá. Byla jsem schopná toho vypít dost, ale musela jsem u toho přemýšlet. Což se ne vždy podařilo. ,,No..víš..u nás ve vesnici se toho moc jiného dělat nedá, když se nudím, takže tak no..'' a usmála jsem se. On mě zve, on mě zve, jo to si nechám líbit. Pak předemně postavil džus a já se jen zakřenila. ,,Né promiň..Po džusu mi je opravdu špatně.'' byla to pravda, můj žaludek asi nezvládal džus. Pak jsem na něj hodila jenom smutný pohled a čekala, co udělá s mojí skleničkou.
Shirui- Jounin
Podoprel som si bradu rukou a trocha .. ustarostene som sa na Shirui pozrel. Naozaj bola v pohode. Nevedel som či ju mám obdivovať alebo ľutovať. Ak by som do seba kopol absint ja, no hej nič by sa mi nestalo ale to je kvôli tomu, že som pomerne často na istých .. nazvime to liekoch, ktoré podobné veci ako alkohol potláčajú. Tak keď nechcela, tak nechcela, mne sa po džúse robilo fajn. Preto som ho aj nakoniec zobral a usrkol som si z neho.
Toto bude ľahšie neź.. ľahšie.
"Tak si niečo vyber. Celkom ma zaujíma čo dnešné dievčence .. poslednú dobu chlastajú." Samozrejme som to plánoval zaplatiť. Teda nie že by mi niečo ako bar, dokázal zruinovať .. no moje "zabezpečenie." Boli to už dva roky a povedzme že sa mi v istej brandži.. darilo.
Toto bude ľahšie neź.. ľahšie.
"Tak si niečo vyber. Celkom ma zaujíma čo dnešné dievčence .. poslednú dobu chlastajú." Samozrejme som to plánoval zaplatiť. Teda nie že by mi niečo ako bar, dokázal zruinovať .. no moje "zabezpečenie." Boli to už dva roky a povedzme že sa mi v istej brandži.. darilo.
Naposledy upravil Goku dne Sun Dec 20, 2015 10:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Nao ma potešil krásnou flaškou Jacka... Zobral som si ten pohárik, ktorý mi podal a keď ho dolial, s ním som si pripil na tie naše ženy. Zdvihol som pohárik do vzduchu a celý ho vypil. Dalo by sa povedať že som sa zatváril presne tak ako Nao, mŕtvolne. Mali by sme si ten alkohol vychutnávať, no my sme ho pili ako vodu. Hneď dolial Nao a ďalší prípitok bol na Atsuku a aby hu trafil šľak.. veď preč nie, len som kývol plecami a vypil to až do dna. Zopakoval som ten výraz, čo predtým. Niečo mi hovorilo, že by sme mali spomaliť, ale to som už nalieval ďalší pohárik pre mňa a Naa. "To sme až tak pod papučou, že sme museli ísť na opustený ostrov, aby sme sa poriadne zabavili? Bez nich? " Znel som asi depresívne, a vlastne asi som aj bol. Hnusný ten pocit, keď ťa ovláda ženská. To proste nechcete ...
Ken Hiashi- Jounin
Seděla jsem na baru a pila. SAMA! "Achjo" povzdechla jsem si v duchu. oje krasná asi odešla, bůh ví kam. Nikdo si mě nevšiml. Bud to o mě všichni věděli nebo byli zadaní o čemž jsem pochybovala, proč by jinak lezli do hospody. Byla tu jenom jedná holka, co mi padla do oka a tu si už zabral nějaký chlap.
Z nenadaní jsem uslyšela, ten známý hlas mého hetero kamarada Daichi. Otočila jsem se k němu. V mých očí se objevili hvězdičky. Byla jsem ráda, že tu byl. S radosti jsem ho objala. "AAaa, Daichi- kun, já tě tak ráda vidím" pověděla jsem veselým tonem. " To by stejně nepomohlo, nikdo si mě tu nevšímá" pověděla jsem už smutným hlasem a zůstala mu vyset na krku. "Milii-chan tu s tebou asi neni,co? zeptala jsem se ho. Kež by tu byla, její roztomilou tvářičku jsem vždy rada viděla.
Z nenadaní jsem uslyšela, ten známý hlas mého hetero kamarada Daichi. Otočila jsem se k němu. V mých očí se objevili hvězdičky. Byla jsem ráda, že tu byl. S radosti jsem ho objala. "AAaa, Daichi- kun, já tě tak ráda vidím" pověděla jsem veselým tonem. " To by stejně nepomohlo, nikdo si mě tu nevšímá" pověděla jsem už smutným hlasem a zůstala mu vyset na krku. "Milii-chan tu s tebou asi neni,co? zeptala jsem se ho. Kež by tu byla, její roztomilou tvářičku jsem vždy rada viděla.
Yoshita Kanen- ANBU
- Počet příspěvků : 80
No, ja som sem neprišiel byť triezvy, takže šlo čakať že sa mienim čo najskôr ožrať, pretože len vtedy začína okamžite zábava. Minúty ubiehali a ani sme si nevšimli a pri našich divných rozhovoroch už zmizla väčšina fľašky Jacka. Na nás to ešte nešlo poznať, boli sme vytrénovaný a mali sme ohromnú výdrž, čo šlo už poznať. Predsa len taký obrovský chlapíci už niečo vydržia.
"Hej, ty aspoň nemáš doma dve deti ktoré ťa každé ráno budia o.. 4:20. Deti.. nespia.. Nao.. umiera.." So slzami v očiach som položil hlavu na stôl a takmer to vyzeralo že plačem, ale v ten moment som pochopil že mám prázdny pohárik a začal som druhou rukou šmátrať po fľaške.
"Tvoja o tomto vie?" Spýtal som sa. Mikasa o tom že som na tomto ostrove nevedela. Až sa ráno zobudí, asi ju trafí šľak a a sa vrátim. Zabije ma.
"Hej, ty aspoň nemáš doma dve deti ktoré ťa každé ráno budia o.. 4:20. Deti.. nespia.. Nao.. umiera.." So slzami v očiach som položil hlavu na stôl a takmer to vyzeralo že plačem, ale v ten moment som pochopil že mám prázdny pohárik a začal som druhou rukou šmátrať po fľaške.
"Tvoja o tomto vie?" Spýtal som sa. Mikasa o tom že som na tomto ostrove nevedela. Až sa ráno zobudí, asi ju trafí šľak a a sa vrátim. Zabije ma.
Nao Okumura- Buntaichō
Yo sa na mňa prilepila ako pijavica. Objala ma s celkom veľkou radosťou. Len som sa tváril znechutene ako vždycky a po jej vete "Nikdo si mě tu nevšíma" .. ktorú povedala by to chcelo také tie obrovské šípky, ktoré by ukazovali práve na mňa... Urobil som len pomyselný facepalm. "Stále len Milli-chan.. skús si nájsť nejakú inú lezbickú ženskú... Milli je na mužov... Alebo ty prekonvertuj... " Prekrútil som očami a objednal som si len obyčajnú vodku s džúsom.. trošku ženské pitie, ale čo strieskať som sa chcel pekne pomaly a postupne a nie hneď za pár minút.. "Teraz by som rád vedel či si vôbec bola hetero alebo si hneď bola na ženské." Prižmúril som podozrievavo oči a sledoval ju, nechal som ju tak nech mi visí na krku aj celý deň, bolo mi to jedno...
Daichi Akamatsu- ANBU
- Počet příspěvků : 62
"Jasné .. sme tu aby sme ulovili Niibiho.. hic! Žiadne pitie alkoholu, nič, len lovenie Niibiho." Zasmial som sa, s tým ma tu poslala aj Atsuka. Našťastie tu ani jedná z tých žien nebola, a tak som si mohol v pokoji popíjať.. chlastať a liať alkohol s Naom ...
"Nyah, tá moja sa so mnou odmietla rozprávať po tom, čo sme Atsuke eh... zašpinili kanceláriu a rozbili chodbu a všetko čo na nej bolo." Podoprel som si tvár rukou a posunul som Naovi flašku do ruky aby znova nalial. Začal som byť pripitý dosť rýchlo, keďže sme to pili ako vodu. "Máš rád kone?" Opýtal som sa dosť čudnú otázku.
"Nyah, tá moja sa so mnou odmietla rozprávať po tom, čo sme Atsuke eh... zašpinili kanceláriu a rozbili chodbu a všetko čo na nej bolo." Podoprel som si tvár rukou a posunul som Naovi flašku do ruky aby znova nalial. Začal som byť pripitý dosť rýchlo, keďže sme to pili ako vodu. "Máš rád kone?" Opýtal som sa dosť čudnú otázku.
Ken Hiashi- Jounin
Díky konožské armádě jsem se sem dostal takřka nepozorovaně. Je tu mnoho přístavů , nechápal jsem, proč všichni plují pouze do jednoho. Já jsem se vylodil nedaleko toho velkého přístavu, zatímco v něm kotvila flotila po zuby ozbrojených válečníků. Vtipné, co ten synovec neudělá pro trochu srandy.
S cigaretou v ústech otevřu westernské dveře a potáhnu si ze zdejší atmosféry. Och ano, byl jsem doma. Sedl jsem si na jednu z volných barových židlí, objednal si sklenici mléka a sledoval, co je tu vlastně za lidi, nikoho jsem neznal a nechtěl jsem se vtírat do cizích rozhovorů, dokud nebude vhodná chvíle.
S cigaretou v ústech otevřu westernské dveře a potáhnu si ze zdejší atmosféry. Och ano, byl jsem doma. Sedl jsem si na jednu z volných barových židlí, objednal si sklenici mléka a sledoval, co je tu vlastně za lidi, nikoho jsem neznal a nechtěl jsem se vtírat do cizích rozhovorů, dokud nebude vhodná chvíle.
Rino Hatake- Jounin
- Počet příspěvků : 94
Atmosféra v krčmě byla taková obyčejná, tedy dokud se sem lidi nezačali slézat jako šváby na pivo, docela trefné přirovnání. V hospodě se hromadilo čím dál tím víc lidí a já z toho byla nesvá. Už se blížil čas pro mou odpověď, jenže jsem se cítila nesvá, jelikož spousta lidí narušovala můj osobní prostor. ,,Já..Já'' dostala jsem stěží ze sebe a vyběhla jsem ven.
Stěží jsem dýchala a vytáhla jsem si krabičku cigaret a z ní jednu, kterou jsem si následně dala do pusy.
Stěží jsem dýchala a vytáhla jsem si krabičku cigaret a z ní jednu, kterou jsem si následně dala do pusy.
Shirui- Jounin
Mohlo to vyzerať divne no Shiruikina reakcia ma vôbec neprekvapila. Ako keby som mal už dávno prečítané čo plánuje spraviť. Povzdychol som si a sám som si zvyšok džúsu prelial do väčšieho pohára, na ktorý som poťukal a barman mi do neho prilial alkohol. Zobral som si z blízkeho pohára slamku a začal som to miešať.
"Dnešné ženy sú hrozne.. nespoločenské nemyslíš?" Predhodil som k barmanovi a následne somlen poćkal, kým príde.. znova dovnútra. Mala to vôbec v pláne? Kto vie. Ja som si zatiaľ spokojne odpil.
"Dnešné ženy sú hrozne.. nespoločenské nemyslíš?" Predhodil som k barmanovi a následne somlen poćkal, kým príde.. znova dovnútra. Mala to vôbec v pláne? Kto vie. Ja som si zatiaľ spokojne odpil.
Strana 1 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 1 z 6
Povolení tohoto fóra: