"Díra"
+16
Akemi Kagayaki
Shiro
Yoko Terumi
Kangae Mizutsuchi
Rei Casius
Milli Kamizuru
Rino Hatake
Daichi Akamatsu
Ken Hiashi
Nao Okumura
Yoshita Kanen
Goku
Shirui
Kuroashi Sanji
Z
Hokori Mai
20 posters
Strana 3 z 6
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
"Díra"
First topic message reminder :
Hledáte chlast a nikde Vás neuspokojuje nabízené na ostrově zboží? Jestli jo, jste na správném místě. Pokud však hledáte místo, kde zjistíte nějaké informace, jste tu špatně. Tady se chodí opít do němoty, no a v takovém stavu už nejste schopni mluvit smysluplné věty.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Re: "Díra"
Druha Cola mi málem přistála na mě jak jí barman poslal trochu silně už bylo vidět, že ho maximalně štval. "Hm.. já se o démony nezajímám." Pokračoval jsem rozhovoru. "Nechceš jít někam jinam tady Barman mě už chce zabít." Zasmál jsem se. "Můžes mi povyprávět i o Akumovi." Nikdy o Akumovi nemluvil a já jsem byl zvědaví. Taky jsem dopil skleničku Coly a čekal jsem jestli bude souhlasit já už jsem byl pomalu připraven odejít.
Rei Casius- Chuunin
- Počet příspěvků : 311
Matatabi? Zajímavá nabídka. Přeci jen můj pobyt zde nebude jenom kvůli dobrému pití. Pousmála jsem se pod kapucí a opět se napila Jacka. Kdo by to byl řek, že shinobi si tu nebude dávat pozor na to co říká, včetně toho, že tady někdo někoho okradl. Bože, kam ten svět spjeje, však ono se jim to jednou vymstí. Povzdechla jsem si a sdělala si kapuci z hlavy, začínalo tu být opravdu teplo. Popravdě, jen tato samotná informace mi stačila, zbytek už si zařídím taky sama. Pff, že by tu nějaký kluk chtěl démona? Opravdu si měl dávat pozor na to, co říká. Očividně tam bude mít hodně kunkerence. Uchechtla jsem se nad touto myšlenkou, jak jsou dnešní shinobi naivní. I přes to by asi ale nebylo špatné si tu najít někoho, kdo by mi pomohl Matatabiho získat dřív pro Kumo, nebo čistě pro sebe, než pro nějaké ostatní shinobi. Nejspíš to ale nebude levná záležitost. Ken byl očividně ve své kůži a toho jsem o pomoc prosit nechtěla. Pomohl mi kdysi až až. Viděla jsem tu nějakého chlápka s čelenkou Konohy, který očividně neměl společnost a jediný jeho společník tu byl alkohol. Ostatně jako u mě. Přisunula jsem se blíž k Rinovi-jehož jméno jsem zatím neznala. "Zdravím, jste tu kvůli nějaké akcičce, nebo jenom na cestě po degustaci alkoholu?" Snažila jsem se vypadat mile, což mi už nějakou tu dobu nešlo, ale mírně jsem se pousmála, abych nevypadala jako netykavka, kterou jsem ve skutečnosti byla.
Akemi Kagayaki- Jounin
- Počet příspěvků : 275
Již jsem si objednával další whisky a Rei chytal svou obvyklou paranoiu.
,,Nechce Tě zabít." Měl jsem toho fakt dost vypitého, takže jsem se jen smál a pozoroval Reie.
,,Je tu alkohol, neboj ochráním Tě." Musel jsem Reie při tom i naverbovat, no zeptal se na Akumu, čehož jsem mohl využít.
,,Akuma je můj nejlepší přítel z Kirigakure, nachází se dokonce i na tomto ostrově. Co kdyby ses k nám na našem lovu přidal?" Nečekal jsem žádnou odpověď, tedy zatím. Měla nejspíš i následovat otázka, co z toho bude mít a abych tomu předešel, položil jsem další dopitou skleničku a gestem si objednal další.
,,Krom alkoholu můžeš získat nějakou užitečnou věc, na tomto ostrově je toho spousta, tak?" Jestli se k nám Rei přidá bylo jen na něm, ale byl bych rád, kdyby řekl ano.
,,Nechce Tě zabít." Měl jsem toho fakt dost vypitého, takže jsem se jen smál a pozoroval Reie.
,,Je tu alkohol, neboj ochráním Tě." Musel jsem Reie při tom i naverbovat, no zeptal se na Akumu, čehož jsem mohl využít.
,,Akuma je můj nejlepší přítel z Kirigakure, nachází se dokonce i na tomto ostrově. Co kdyby ses k nám na našem lovu přidal?" Nečekal jsem žádnou odpověď, tedy zatím. Měla nejspíš i následovat otázka, co z toho bude mít a abych tomu předešel, položil jsem další dopitou skleničku a gestem si objednal další.
,,Krom alkoholu můžeš získat nějakou užitečnou věc, na tomto ostrově je toho spousta, tak?" Jestli se k nám Rei přidá bylo jen na něm, ale byl bych rád, kdyby řekl ano.
Kangae Mizutsuchi- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 407
Kouknul jsem se na Kangaeho divním pohledem „věta ochráním tě“ vyzněla trošku blbě v tomhle podání ale co řešit to nebudu. Nejdřív se mi nechtělo na to kývnout, ale poznám Akumu a možná na tom něco vydělám. Jelikož už to ví celý bar co tu Kangae děla řekl jsem normálně. "Proč ne mohlo by to být zajímavé, ale co za to dostanu." Nechtěl jsem to přiznat, ale chtěl jsem z toho vytřískat co nejvíc.
Rei Casius- Chuunin
Ulevilo se mi, když mě objala. Věděla jsem, že tu bude všechno v pořádku. "Promiň, já to už neudělááám" pověděla jsem pomálu s brekem. "Přísahám, Milli-chan" dodala jsem nakonec. Usmála jsem se. Když se posadila otočila jsem se zpátky k baru. "Uhm..Souhlasím s Daichim" odpověděla jsem na její otázku. Koukla jsem na daichiho, nevypadalo, že ho to tu bavilo."Daichi-kun, neboj bude tu ještě zábava. Však je tu naše slavné trio, nee? " pověděla jsem z nadšením. Museli jsem se nějak zabavit, možná si tu každý někoho najde, who knows. "Tak co lidi, nějaké plány?" zeptala jsem se a objednala jsem si.
Yoshita Kanen- ANBU
- Počet příspěvků : 80
Nohy ma zaviedli do nejakého zapadákova. Nie, nikdy som neládovala alkoholu. Necítila som sa dobre v prítomnosti toľkých ľudí. Nebola som veľmi sociálny typ. Ale predsa. Možno tu nájdem niečo zaujímavé, dozviem sa niečo nové. Alebo len natrafím na nejakých úchylov. Kto vie. Stále som premýšľala nad svojim bratom. Prečo by chcel byť Jinchuuriki? Prečo chcel vyzerať dobrovoľne v očiach druhých ako démon, ktorému sa budú vyhýbať? Prečo chcel byť nebezpečím pre vlastné deti? Váhavo som stlačila kľučku a vstúpila dnu. Nie príliš priateľským pohľadom som si prešla tváre prítomných, nebol tu nikto, koho by som poznala. Až na toho krýpla, ktorý oxidoval už v prístave, ale. Ako somuž spomínala pôvodne. Neoprela by som oň ani len bicykel. Vyhliadla som si voľné miesto niekde v rohu a sadla si tam, pričom som si objednala pohár červeného vína. Tvrdý alkohol nebol pre mňa.
Myslím, že Matatabi tu je hlavnou témou.
Bohužiaľ. Odvetil znepokojene Chomei. V tej chvíli predo mnou pristál pohár s tmavočervenou tekutinou, jemne som ho vzala do ruky a trochu si odpila.
Aspoň sa nad nimi zasmejem. Dodala som.
Myslím, že Matatabi tu je hlavnou témou.
Bohužiaľ. Odvetil znepokojene Chomei. V tej chvíli predo mnou pristál pohár s tmavočervenou tekutinou, jemne som ho vzala do ruky a trochu si odpila.
Aspoň sa nad nimi zasmejem. Dodala som.
Yoko Terumi- Tokubetsu Jounin (Nanabi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 278
"Popravdě se mi tu kočku moc nahánět nechce..ráda bych se na ní jen koukla a šla zase dál." Zasmála jsem se a podepřela si na baru hlavu. "Plány?" Zamyslela jsem se a pak kývla na toho klučinu co vykřikoval že zve. "Využijeme toho pití zadarmo a pak uvidíme hmh?" Pousmála jsem se a upravila si pramínek modrých vlasů za ucho. "Nebo někoho tady Daichimu dohodíme ať se netváří tak kysele." Zazubila jsem se a hodila do sebe objednaného panáčka. "Měli by jsme si navzájem pomáhat." Dodala jsem a natočila jsem se abych si ještě jednou prohlédla osazenstvo baru. No moc žen tu tedy nebylo ale což.
Milli Kamizuru- ANBU
- Počet příspěvků : 108
Moje zmysly zareagovali na novú ženu, ktorá prišla do baru. Na tvári sa mi zjavil úsmev. Nebol to práve môj typ, vypadala skôr drsne, taký typ ženy, ktorá by ťa proste bola schopná dokopať kdesi v uličke, ak by si ju nas*al. Naviac už teraz vypadala neprístupne, ale to pre mňa znamenalo len jedno. Challenge Accepted! Prešlo mi hlavou. Kukol som sa na Yo a Milli. "O mňa sa nemusíte báť, asi som si našiel nejakú aktivitu povedzme.." Mrkol som na obe, dopil pohár s whiskey a postavil sa od baru a šiel som až k neznámej modrovláske, ktorá vypadala tak drsne.
"Prisadnem si?" Opýtal som sa a pozeral sa na ňu. Musím ale uznať, že mala naozaj dobré prednosti.
"Prisadnem si?" Opýtal som sa a pozeral sa na ňu. Musím ale uznať, že mala naozaj dobré prednosti.
Daichi Akamatsu- ANBU
- Počet příspěvků : 62
Rozjímal jsem o smyslu svého žití, vzpomínal jsem na staré časy, kdy jsem své mindráky neschovával za prázdné láhve tequily a masku frajera. Býval jsem někdo, ale dnes mě zná každý pouze jako Hokageho strýce. Vlastně byl jedinou rodinou, která mi zbyla, dokonce i jediným přítelem.
Kopl jsem do sebe panáka a mlžil v myšlenkách dále, než mě vyrušila Akemi-jejíž jméno jsem také neznal. Nemohl jsem ji pořádně zostřit, ani jsem jí neviděl na čelenku. Jen podle hlasu a siluety jsem poznal, že to byla žena. Nepřítomně jsem se usmál, zatímco jsem hleděl do stolu. "No, vlastně ani kvůli jedné věci, hlídám tu synovce, aby neudělal nějakou kravinu, jako třeba rozkopat xxx let starý chrám kvůli pár sudům alkoholu nedozírné ceny." Odpověděl jsem s uchechtnutím a třikrát zaklepal na bar prázdným panákem, barman pochopil, co má dělat.
"A co ty? Dáš si něco nebo se jen budeš vyptávat, krásná slečno?" Těžko soudit, podle čeho jsem poznal, že je hezká, moc se mi jí nedařilo dívat do tváře zaostřeně, ale podle hlasu se mi zalíbila. Asi instinktivně jsem nastavil tvář na facku. Nějak bych si toho asi ani nevšiml. Všichni by si ale všimli, že už ležím na zemi.
Rino Hatake- Jounin
- Počet příspěvků : 94
Bylo to tu, chtěl něco na oplátku. No, tuhle odpověď jsem promýšlel již velmi dlouho.
,,Můžeš chtít co chceš, informace, peníze a za to dostaneš i nějaké ty techniky. Řekni si.." Mohl si z odměn vážně vybírat a já mu klidně něco pomůžu sehnat.
,,Navíc Tsukikage na to bude brát ohled, až se vrátíme do vesnice." Chtěl jsem ho požádat o povýšení a účast při chycení Matatabi by se nám oběma mohla vážně hodit. No, dost řečí, došla mi další whisky. Prázdnou skleničku jsem přisunul k barmanovi a usmál se.
,,Další.." Začínal jsem se vážně opíjet, kdo ví, kdy přijde ta změna v mém chování.
,,Můžeš chtít co chceš, informace, peníze a za to dostaneš i nějaké ty techniky. Řekni si.." Mohl si z odměn vážně vybírat a já mu klidně něco pomůžu sehnat.
,,Navíc Tsukikage na to bude brát ohled, až se vrátíme do vesnice." Chtěl jsem ho požádat o povýšení a účast při chycení Matatabi by se nám oběma mohla vážně hodit. No, dost řečí, došla mi další whisky. Prázdnou skleničku jsem přisunul k barmanovi a usmál se.
,,Další.." Začínal jsem se vážně opíjet, kdo ví, kdy přijde ta změna v mém chování.
Kangae Mizutsuchi- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 407
Možno som na prvý pohľad vyzerala pomerne zamyslene, pravdou bolo, že som počúvala, o čom sa tu vlastne ľudia rozprávajú. Chcela som vedieť, čo majú v pláne. Kde hľadajú. A trebárs i to, kto Matatabi ozaj chce. Neplánovala som sa tu s nikým veľmi baviť, vyzerala som presne tak, aby som ľudí skôr odpudzovala než priťahovala, ale predsa sa tu objavil niekto, kto sa nebál prehovoriť ku mne. Uprela som k naňho svoje oči - ľavé červenej farby, pravé modré. Nadvihla som jedno obočie a vyložila obe nohy na miesto vedľa mňa.
"Prepáč, ale miesto pre teba sa tu asi nenájde." Dodala som s hraným ľútostivým pohľadom a odpila si z vína.
"Prepáč, ale miesto pre teba sa tu asi nenájde." Dodala som s hraným ľútostivým pohľadom a odpila si z vína.
Došel jsem až sem. Popravdě jsem hledal svýho studenta, ale tomuto dnu už bylo skoro konec a já stále nepochodil. I přes to, že jeho chakra byla cítit na míle daleko, prostě jsem to už vzdal. Došel jsem do baru a díval se po okolních lidech. Někdo známej? Hned jsem zaměřil na lidi z Tsukigakure. Doufal jsem, že nebudu nijak neslušný, ale přisedl jsem si ke stolu s Milli a Yo. "Zdravím dámy. Neviděly jste tu takovýho malýho prcka s Shukakuem? Nebo ještě líp, neviděli jste někde Pilikku?" Mile jsem se na ně usmál. Doufal jsem, že mě hned nevyhodí, opravdu mě zajímaly odpovědi na tyto otázky. Kvůli nim jsem taky přišel.
Shiro- Tokebetsu jounin (Yonbi no jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 89
Krásne odmietnutie z jej strany ma neodradilo. Zamierila na mňa jej pohľad, nebol príjemný, ale mne to bolo jedno. Každé oko mala iné, takže som našiel celkom zaujímavý exemplár. V živote sa nájde málo ľudí s rozdielnymi očami, ak vôbec nejaký ešte existujú.
Z toho odmietnutia som si nič nerobil, naznačila že miesto vedľa nej je obsadené, len som mykol ramenami ako by som to vzdal, zobral som si stoličku od iného stola a sadol som si oproti nej. "Máš zaujímavé oči, však že nenosíš šošovky ?" Poznamenal som k nej a objednal si ako by sa nič nestalo a ona ma prizvala. Určite som musel byť pre ňu otravný, ale to bola predsa moja práca! Huehuehue!
Z toho odmietnutia som si nič nerobil, naznačila že miesto vedľa nej je obsadené, len som mykol ramenami ako by som to vzdal, zobral som si stoličku od iného stola a sadol som si oproti nej. "Máš zaujímavé oči, však že nenosíš šošovky ?" Poznamenal som k nej a objednal si ako by sa nič nestalo a ona ma prizvala. Určite som musel byť pre ňu otravný, ale to bola predsa moja práca! Huehuehue!
Daichi Akamatsu- ANBU
- Počet příspěvků : 62
Tento chlapík byl nejspíš už pěkně namol, ale to mě stále nezastavilo. Možná by mu potom stačil jeden výboj elektřiny do těla a hned by se vzpamatoval, ale proč plýtvat chakrou, zatím to znělo zajímavě. Moje přetvářka panovala nadále. "Hlídáte synovce očividně vzorně." Uchechtla jsem se a poslouchala, co udělal. Zbořit chrám? Wow, shinobi z Konohy už nejsou takový andílci. Pousmála jsem se. Na mou čelenku ani vidět nemohl, i přes to, že byl opilý, já jí na sobě nikdy nenosila. Jeho kompliment-krásná slečno-jsem zcela přeslechla, protože to pro mě bylo nepodstatné a kvůli těmto věcem jsem sem nešla. "Kdepak, kdysi jsem pila až moc s chudí a válela se s každým, kdo si chtěl vrznout. Bohužel, časy se mění a já teď hledám někoho, kdo by mi pomohl za slušnou odměnu. Nejdřív jsem se ale asi měla představit..." Nastavila jsem na nej letmo ruku a doufala, že on si ještě bude pamatovat svoje jméno a jestli ne, po podání ruky si určitě rychle vzpomene. "Akemi Kagayaki, těší mě." Mrkla jsem na něj a panák, který mu přistál před nosem...tam taky zůstal. Proč bych mu měla brát jeho pití, no ne?
Akemi Kagayaki- Jounin
"Milli-chan, myslím, že náš chlapec je už samostatný" zažertovala jsem, když jsme chtěli pomoct daichimu, ale on si poradil sám. Koukla jsem na dívku, kterou si zaměřil. Vypadala celkem strašidelně, ale co už. Asi má rád tvrdé holky.
"Tak jsme si zbyly už jen mi dvě, tak co vyvedeme? zeptala jsem se. Byla jsem zvědavá co navrhne, já osobně bych věděla, ale to by nám zkazilo naše úžasné přátelství. Vyrušila nás mladík od nás. Zarazila jsem se, když se ptal na Shukakua. "Vy tu máte nějaký sraz s Matatabi? Neco?" zeptala jsem se. V Tsuki jsem o něm slyšelo, patřil jeden k těm "ohnivaku", uměl používat lávu. "Možná bych je mohla dát dohromady s Milli" pomyslela jsem se. Nevypadal špatně, ale na mě moc chlap, ale Milli by možná uspokojil, who knows. Zkusím jí to navrhnout.
"Tak jsme si zbyly už jen mi dvě, tak co vyvedeme? zeptala jsem se. Byla jsem zvědavá co navrhne, já osobně bych věděla, ale to by nám zkazilo naše úžasné přátelství. Vyrušila nás mladík od nás. Zarazila jsem se, když se ptal na Shukakua. "Vy tu máte nějaký sraz s Matatabi? Neco?" zeptala jsem se. V Tsuki jsem o něm slyšelo, patřil jeden k těm "ohnivaku", uměl používat lávu. "Možná bych je mohla dát dohromady s Milli" pomyslela jsem se. Nevypadal špatně, ale na mě moc chlap, ale Milli by možná uspokojil, who knows. Zkusím jí to navrhnout.
Yoshita Kanen- ANBU
"Hmh ale nevypadá to, že by mu to šlo." Poznamenala jsem když si ta dívka hodila nohy na stoličku kam si chtěl sednout. Chudák Daichi. Ušklíbla jsem se lehce škodolibě a obrátila svou pozornost na barmana. "Tak další prosím." Pousmála jsem se. Dlouho už jsem nepila, protože jsem k tomu neměla důvod a nebyl čas se pořádně uvolnit. "Zdravíčko." Prohodila jsem směrem k osobě co si přisedla a přisunula si před sebe dalšího panáka. "Neviděla jsem ani prcka...ani Pilikku." Odpověděla jsem mu. "Ale oni se někde objeví."
Milli Kamizuru- ANBU
"Beru to…" Souhlasil jsem, že budu s BlackOps. Podíval jsem se na Kangaeho a ten alkohol lil do sebe jak na běžícím pásu. Kangae-chan nechceš náhodou už s tím alkoholem přestat? Snažil jsem se Kangaeho zastavit aby se neopíjel. A co třeba navštívit Akumu-san? Opravdu to byl špatný nápad se opít. Člověk řekne různé věci v opilosti a vzhledem tomu že už dost informaci tady řekl ty ostatní nemusí. Chvilku jsem Kangaeho pozoroval jestli mě poslechne nebo se tu bude dál upíjet.
Rei Casius- Chuunin
Zamlžil jsem na ni opět, když začala mluvit o mém hlídání synovce. Každý měl jiné představy o dozoru, já hlídal to, aby tu na něj nic nezbylo a nemohl se opít. No... možná právě proto chtěl ten alkohol tak rychle z toho chrámu vykopat. Poškrabal jsem si loket, který jsem měl od opírání své hlavy přeležený a poslouchal jí dále mluvit.
Vlastně když jsem ji slyšel, nějak jsem nevěděl, jestli se štítit a nebo to vítat. I když... já nebyl o moc jiný. Když mi nabídla ruku, kterou jsem mimochodem viděl dvakrát, v hlavě mi projela myšleka, kterou jsem raději nahlas neřekl. "Nechytím něco, když Ti ruku podám?" Poté jsem se jen modlil, že jsem to řekl v hlavě a máchl jsem po její, na druhý pokus jsem se trefil.
"Hatake.. Rino Hatake. S čím chceš pomoct..?" Zeptal jsem se, ale odměnu jsem už znal, chtěl jsem jako odměnu Matatabi. Nevím o ničem jiném, co by mi mohla nabídnout, možná nějakou ultra hustou techniku, to by taky šlo.
Vlastně když jsem ji slyšel, nějak jsem nevěděl, jestli se štítit a nebo to vítat. I když... já nebyl o moc jiný. Když mi nabídla ruku, kterou jsem mimochodem viděl dvakrát, v hlavě mi projela myšleka, kterou jsem raději nahlas neřekl. "Nechytím něco, když Ti ruku podám?" Poté jsem se jen modlil, že jsem to řekl v hlavě a máchl jsem po její, na druhý pokus jsem se trefil.
"Hatake.. Rino Hatake. S čím chceš pomoct..?" Zeptal jsem se, ale odměnu jsem už znal, chtěl jsem jako odměnu Matatabi. Nevím o ničem jiném, co by mi mohla nabídnout, možná nějakou ultra hustou techniku, to by taky šlo.
Rino Hatake- Jounin
Jasný, každoročně pořádáme Jinchuuriki párty a jako ohňostroj tu máme Bijuu Damy. Je to fakt síla, chceš se dívat? Tato věta mi projela v hlavě, když se mě zeptala, jestli tu je sraz s Matatabi. Popravdě? Son se s ním chtěl vidět a pokecat, ale já se do toho nijak neangažoval. To spíš Yuki s Shukakuem se sem nahrnuli, nejspíš kvůli tomuto. Já jen šel za nima a ztratil je. Bad day..."No, hodně Jinchuuriki si to myslí. Je z toho teď velký haló. Jen já šel za svým studentem a ztratil ho. Ty jsi žena, takže si dokážeš představit, jak mě Pilikka zabije, když zjistí, že jsem ztratil dítě...eeeh. Tři panáky, prosím." Byl jsem vážně zoufalej. Něco takovýho se mi nestává často, já mám zodpovědnost už od mého narození! Jen...Yuki se nedal uhlídat tak snadno. Milli to brala s nadhledem, takže jsem se taky snažil nijak nepropadat panice. Vlastně...ten panák to trošku napravil, nějak to ze mě opadlo. "To jo...objeví. Jen v podobě velké mely a strašnýho průseru. Vy tu jste z jakého důvodu? Chcete Matatabiho, nebo prostě jenom na panáka?" Koukl jsem na obě a podal jim panáka. Já měl peněz u sebe dost, takže jsem se nebál to zacálovat.
Moje odmietnutie ho očividne neodradilo. Vzal si stoličku a sadol si naproti. Och, ďalší otrava. Ešte toto mi chýbalo. Nahlas som si povzdychla.
"Nie. Mám to tak už pár rokov." Odpovedala som na jeho otázku. Hold. Možno som vyzerala neprístupne, teda som sa tak snažila, ale inak som nebývala k ľuďom nijako zlá. O čo však šlo tomuto...chalanovi?
"Opýtam sa ťa rovno na rovinu. Čo po mne chceš?" Zaujímalo ma to. Oprela som sa lakťami o stôl, pohľadom som skákala od pohára k nemu a zase naspäť, až som stočila pohľad na chlapca, ktorý sem prišiel. Ďalší hostiteľ démona.
Štyrka. Možno o mne vedel, možno nie. Možno by som s ním mohla prehodiť pár slov. Ale neurobila som to. Nezdalo sa, že by o mne vedel. Zarazilo ma však, keď hovoril o nejakom svojom žiakovi. Shukaku. To je predsa...jednička.
Zrejme tu budeme mať zábavu, sedmička. Prehovorila som k chrobákovi, ktorý však zaryto mlčal. Premýšľala som, či spolu vychádzajú...alebo či by sa najradšej navzájom pozabíjali. Rozhodne to však bude ešte zaujímavé.
"Nie. Mám to tak už pár rokov." Odpovedala som na jeho otázku. Hold. Možno som vyzerala neprístupne, teda som sa tak snažila, ale inak som nebývala k ľuďom nijako zlá. O čo však šlo tomuto...chalanovi?
"Opýtam sa ťa rovno na rovinu. Čo po mne chceš?" Zaujímalo ma to. Oprela som sa lakťami o stôl, pohľadom som skákala od pohára k nemu a zase naspäť, až som stočila pohľad na chlapca, ktorý sem prišiel. Ďalší hostiteľ démona.
Štyrka. Možno o mne vedel, možno nie. Možno by som s ním mohla prehodiť pár slov. Ale neurobila som to. Nezdalo sa, že by o mne vedel. Zarazilo ma však, keď hovoril o nejakom svojom žiakovi. Shukaku. To je predsa...jednička.
Zrejme tu budeme mať zábavu, sedmička. Prehovorila som k chrobákovi, ktorý však zaryto mlčal. Premýšľala som, či spolu vychádzajú...alebo či by sa najradšej navzájom pozabíjali. Rozhodne to však bude ešte zaujímavé.
Ve chvíli, kdy mi Rino podal ruku, projel jeho tělem menší elektrický proud, kterej by mu měl rychle osvěžit paměť. Snažila jsem se, aby ho to příliš nebolelo, spíš ho to jenom probralo. "Je tu hon na Matatabiho a podle chaker se to tu kupí ostatními Jinchuuriki. Potřebuji s tímto menší výpomoc. Já dostanu Matatabiho, ty zase ultimátní Raitonovou techniku. Kterou umím jenom já a je pod přísným dohledem v kumogakure. Tato technika je...dá se říct, o něco silnější než Raiton Yoroi. Měl by jsi zájem?" Pousmála jsem se na něj a doufala, že tentokrát se na mě už podívá normálně. Sice elektrický výboj nesmaže ty promile, ale aspoň by ho to mělo probrat. Byla jsem nejsilnější kunoichi co se týkalo Raitonových technik a celkově jsem ovládala čtyři elementy. Byla to pro mě maličkost ho naučit svou techniku. Která dosáhla největší popularity a zabezpečení v Kumogakure no Sato. Vlastně by byl prvním člověkem, který by to kromě mě uměl.
Akemi Kagayaki- Jounin
Tělem mi projel elektrický výboj. Pravdou bylo, že při učení Raiton Rasenganu jsem dostal tolik ran, že jsem měl pocit, že toho už moc necítím, každopádně to splnilo účel, trochu jsem zbystřil a, co si budeme lhát, chtělo se mi zvracet. Na sucho jsem polkl a začal jsem zhluboka dýchat, ruce jsem si opřel o kolena a pro změnu se koukal na její nohy, v hlavě jsem si říkal "Hlavně nezvracej, nezvracej.." a vlastně jsem jí odpověděl až potom, co jsem chutě na vyvrhnutí dnešní koupě.
Vztyčil jsem ukazováček do vzduchu a až potom se narovnal, byl jsem bílý jako stěna. "Kde mám záruku, že mě tuhle techniku naučíš...? Nikde. Takže to uděláme jinak. Naučíš mě polovinu té techniky, aby když mě zradíš, mohl bych se ji doučit sám, i když ne dokonale. To zní fér ne?" Řekl jsem a položil jsem ruku opět na barový stůl, to stejnou rukou jsem si opřel hlavu a sledoval ji. "Nejdříve pečetě a princip ovládání, potom Ti pomůžu já." Pokud by byla ochotna akceptovat moji podmínku, byl jsem ochoten jí pomoct jak jen budu umět.
Rino Hatake- Jounin
"Ale klid, nezabije, nějak se to zvládne." Pověděla jsem abych ho uklidnila a napila se. Dala jsem mu ruku okolo ramen. "Tak divej jsem tu já, Yo" ukázala jsem na sebe "a taky Milli-chan" ukázala jsem na Milli "takže dame hlavy dohromady a něco vmyslíme. chtěla jsem ho uklidnit, moje první reakce nebyla správná. "Ale první se na to napijeme, že jsem se tu takhle potkali" dodala jsem a objednala jsem 3 panáky. "Co máš vůbec v úmyslu s tou velkou mickou.?" zeptala jsem se ho. Já bych si takovou kočičku vzala klidně dom a hýčkala, ale jí by se to asi nelíbilo. "Jaká škoda " pomyslela jsem si.
Yoshita Kanen- ANBU
"Já jsem sem jela abych konečně tady našla ztracenou Yo." Na okamžik jsem věnovala Yo pohled a pak se zase usmála na našeho nového společníka. "Ale teď jsem tu už jen kvůli panákům. Matatabi mě nezajímá dokud někdo neřekne jinak."Odpověděla jsem mu a sjela pohledem na panáka kterého šoupl přede mě. Tak už jsem před sebou měla tedy dva. "Děkuji." Olízla jsme si rty a hodila do sebe prvního. Bylo mi jasné, že jestli budu pokračovat tak to dneska nedopadne dobře. Už teď mě lehce pálily tvářičky. Ale aspoň mi to přidalo nějakou barvu do obličeje když jsem měla bledou pokožku. Jenže to Yo objednala už další!! Potichu jsem zakňučela a hodila do sebe toho panáka co jsem si už před tím objednala abych před sebou měla čisto než přinesou ty od Yo.
Milli Kamizuru- ANBU
Yo mi hodila ruku okolo ramen a očividně se mě snažila uklidnit. Jen jsem se poškrabal vzadu ve vlasech a přiblbě se usmál. Cítil jsem se jak nějaká přiblblá chůva v těchto ohledech. "Děkuji, Yo. Ale spíš čekám, že on se tu objeví sám, až se oficiálně rozběhne hon na Matatabiho. Takže zatím si můžu užívat." Zazubil jsem se do široka. Očividně tu byli za zábavou a tato odpověď se mi taky dostala-v podstatě. "Já nic. Spíš naši přátelé jako je Son a další po tom setkání touží. Navíc, kdyby se něco zvrtlo, Matatabimu pomůžu." Usmál jsem se na Yo. Nechtěl jsem, aby Matatabiho brali jako nějakou silnou zbraň, pro kterou si každý šel. Měl jsem v plánu být opodál a hodnotit každého, kdo se o něj pokusí. Nesmí ho dostat někdo jenom kvůli síle, musí ho brát jako živé stvoření, ne jako přínost chakry a moci. Nesnášel jsem takovýto přístup k démonům. Všiml jsem si, že tu je taky někdo další. Chomeii! Všímáš si? Jinchuuriki sem jdou taky, já ti to říkal! Ozval se mi v hlavě Son. Jojo, všímám, všiml jsem si. Ta je očividně ale zaneprázdněna nějakým týpkem. Heh, od tý ženský bych si radši držel odstup. Pousmál jsem se nad touto myšlenkou. Zatím jsme se k ní ale nijak nehlásil, ten čas příjde.
Pozornost jsem opět přenesl na Yo a Milli. Milli měla očividně panáků už dost, protože jí začínaly růžovět tváře. Já jsem do sebe hravě kopl panáka od Yo. "Hmmm. Popravdě, když už jsem tady, rozhodl jsem se najít někoho vhodného pro Matatabiho. A nebylo by od věci, kdyby ho připsali do naší vesnice. Takže ani jedna by neměla zájem?" Usmál jsem se na obě dvě. Bylo by mnohem víc funny učit dívku, než nějakého malého kluka, který dělá neplechu. Teda, Yukiho jsem bral už jako mladšího bráchu. "Matatabi je nejpohlednější Bijuu, ten by měl patřit jenom pohledným dívkám." Mile jsem se na ně usmál.
Pozornost jsem opět přenesl na Yo a Milli. Milli měla očividně panáků už dost, protože jí začínaly růžovět tváře. Já jsem do sebe hravě kopl panáka od Yo. "Hmmm. Popravdě, když už jsem tady, rozhodl jsem se najít někoho vhodného pro Matatabiho. A nebylo by od věci, kdyby ho připsali do naší vesnice. Takže ani jedna by neměla zájem?" Usmál jsem se na obě dvě. Bylo by mnohem víc funny učit dívku, než nějakého malého kluka, který dělá neplechu. Teda, Yukiho jsem bral už jako mladšího bráchu. "Matatabi je nejpohlednější Bijuu, ten by měl patřit jenom pohledným dívkám." Mile jsem se na ně usmál.
Strana 3 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 3 z 6
Povolení tohoto fóra: