Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Díra"

+16
Akemi Kagayaki
Shiro
Yoko Terumi
Kangae Mizutsuchi
Rei Casius
Milli Kamizuru
Rino Hatake
Daichi Akamatsu
Ken Hiashi
Nao Okumura
Yoshita Kanen
Goku
Shirui
Kuroashi Sanji
Z
Hokori Mai
20 posters

Strana 5 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Goto down

"Díra" - Stránka 5 Empty "Díra"

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Dec 13, 2015 9:30 pm

First topic message reminder :

"Díra" - Stránka 5 Indoor+Anime+Landscape+50

Hledáte chlast a nikde Vás neuspokojuje nabízené na ostrově zboží? Jestli jo, jste na správném místě. Pokud však hledáte místo, kde zjistíte nějaké informace, jste tu špatně. Tady se chodí opít do němoty, no a v takovém stavu už nejste schopni mluvit smysluplné věty.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

"Díra" - Stránka 5 Empty Re: "Díra"

Příspěvek pro Shiro Mon Jan 04, 2016 5:24 pm

Millin názor jsem neslyšel poprvé. Už kdysi jsem tuto konverzaci s někým vedl. O tom, jaké to je mít přátele a někoho blízkého. Já jsem se tomu nebránil, mít někoho...známého. Ale někoho, koho si opravdu připustím k tělu, že bych byl schopný pro něj plakat, kdyby umřel? Nikoho takovýho jsem zatím neměl. Vlastně...kdysi jsem měl rodinu, kterou jsem ale zabil. Moje myšlenky byly docela jedna velká depka a proto jsem se musel pousmát, když Milli zmínila chřipku. "Globální oteplování. Jednou teplo, potom zima, imunita v háji, všichni mají rýmu, nebo...mají chřipku." Usmál jsem se nevinně. Potom Milli vzpomenula mojí vodu, kterou jsem do sebe už celou nalil. "Vždy musí být někdo, kdo se o ty opilá postará." Hold, já tento případ byl často, ale nijak mě to nevadilo. Rád jsem pomáhal lidem. Potom Milli odešla a já jsem koukl na tu Jinchuuriki. Teď nebyla možnost s ní mluvit, očividně její společnost do ní lila alkohol bez přestání a proto nejspíš bude výhodnější si s ní promluvit někde jinde.
Nejspíš moje myšlenky byly docela na delší dobu a v tom se vrátila Milli. "Pokud hledáte nějaký nocleh, o jednom bych věděl. Nedaleko jsou ubytovny, pokaždé, i v tuto hodinu je někdo na recepci. Není nejlevnější, ale je snad jediný v tuto hodinu dostupný. Takže pokud chcete, můžu vám jeden pokoj cvaknout." Pousmál jsem se s nabídkou pro ty dvě. Já tam měl už taky rezervovaný jeden pokoj, sice jsem měl v plánu zůstat na hlídce, kdyby se někde prohnala Matatabi, ale po dnešku nejspíš budu rád, když půjdu někam do tepla a uvidím tam postel.
Shiro
Shiro
Tokebetsu jounin (Yonbi no jinchuuriki)

Počet příspěvků : 89

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Jan 04, 2016 5:28 pm

V "Díře" pár shinobi sedělo, z plna hrdla pilo, prvně pilo trochu málo, pak je pivo dostalo. Najednou. Klika cvakla, dveře letí, Mai vchází do dveří. Hospoda je plná dětí, vlastním očím nevěřím. Daichi vodku podává dál, i když nikdo už o ní nestál. Přesto se mu možná podaří zlákat Yoko. Snad jen, aby Milli mu za to nevypíchla oko. Spinkat by se jim někde chtělo, ale to pro teď nemají dovoleno."Díra" - Stránka 5 Tumblr_inline_nrul77oUJU1szu3bc_500
Ve dveřích jsem se pořádně napil mlíka. Otřel si rukávem fousy. Pak radostně zamával směrem mým nejoblíbenějším shinobim a přišel, poskakujíce k nim. "Ahoj." Je na čase něco začít dělat. Jen tak pro pořádek. To nepíšu jim, ale sám sobě.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Mon Jan 04, 2016 7:00 pm

"To by som typovala skôr pre niekoho v pubertálnom veku. Ty však nevyzeráš ako tínedžer." Pokiaľ som to chápala správne, bavila som sa s chlapíkom, ktorému prakticky ide len o to jedno a o zábavu, a je nezodpovedný. Zaujímalo by ma, ako sa k takej povahe dopracoval, ale na to sa ho snáď pýtať nebudem. Možno by sa chudáčik urazil. Tentoraz pri hode mincou sa na mňa šťastie neusmialo a tak som musela do seba naliať dvojitú vodku. Chvíľu som sa na ňu dívala s nadvihnutým obočím, ale nakoniec som sa po ňu natiahla a kopla do seba. Nie všetko naraz. Postupne ale predsa.
"Daj tú mincu sem." Bola som ešte v skutku poriadku. Ak to tak však bude pokračovať ďalej, za krátku chvíľu budem na mol. A to by bolo asi...dosť na prd.
"Ten, koho stranu minca ukáže, bude musieť...." Rozhliadla som sa, premýšľajúc nad tým, čo preňho pripraviť. Zrak mi padol na Shira a ženu vedľa. Mai. Pripadala mi povedomá, ale akosi som nevedela spomenúť o koho ide. Hold. Hodnú chvíľu som žila mimo ľudskej civilizácie.
"Chytiť za zadok jeho i ju a vyhlásiť o sebe, že je chorobný nymfoman." Zaškerila som sa škodoradostne, dúfajúc, že to nepadne na mňa. Vlastne, nepoznala som ich, takže by mi to bolo jedno, ale vzhľadom k tomu, že Daichi sedel pri nich, tak...hm. Nastala hodina pravdy. Vyhodila som mincu do vzduchu a keď padla, ukazovala...
"Orol. Nech sa páči." Pousmiala som sa spokojne a hlavou kývla smerom k nim.
Yoko Terumi
Yoko Terumi
Tokubetsu Jounin (Nanabi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 278

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshita Kanen Mon Jan 04, 2016 7:03 pm

Ti dva si povídali a já upadla do hypnózy. Svým pohledem jsem se snažila zvednou jednu z flašek na baru a donutit jí, aby doletěla ke mně a to pouze silou své mysli. Bohužel pro mně, jsem nebyla rytíř jedi ani sith. Bylo to smutné, kdy ta vyvolená je tak blízko a přesto tak daleko a dát jsem si ji nemohla, protože jsem se musela krotit kvůli Milli, která si odešla. Já jsem to nějak nereagovala, protože alkohol.
Z mého transu jsem se probrala. "Ano, a proto je lepší táhnout pěšcem než střelcem." Pověděla jsem první blbost co mě napadla, proč ale zrovna něco o šachu. Prostě a jednoduše alkohol se mi dostal do hlavy a já moc už neuvažovala racionálně. "Uhm...pardon jsem se zamyslela, o co jsem přišla?" omluvila jsem se za svou nepozornost. Z ničeho nic se ozval, další hlas, ženský hlas. Otočila jsem se a očka se mi rozzářila. "Prsa, prsa" pomyslela jsem si, když jsem viděla její dekolt, který byl větší než ten můj, to bylo smutný a přitom něco krasný. "a-ahoj koktavě jsem opětovala na její pozdrav a dal jí čuměla do výstřihu, za co mohl alkohol v mé krvi, což vedlo k další problému, že jsem jí nepoznala.
Yoshita Kanen
Yoshita Kanen
ANBU
ANBU

Počet příspěvků : 80

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Kamizuru Mon Jan 04, 2016 7:13 pm

"Takže to znamená, že můžu pít dál a ty se o mě postaráš?" Vesele jsem se zazubila a vyhoupla se zpět na stoličku u baru. "Tak ještě jednou Jacka s ledem prosím." Zašveholila jsem na barmana. Yo se probrala ze svého zasnění či co prožívala a plácla nějakou blbost. "Jasně Yo, přesně tak." Přitakala jsem jí a pak mávla rukou. "Ale o nic." Protočila jsem očima a protáhla se. "Super tak nás tam pak zavedeš." Pousmála jsem se a napila se, zároveň jsem se otočila směrem k nové příchozí, která nás pozdravila. I kdybych v sobě měla všechny sudy světa nikdy bych si nedovolila zapomenut na Tsukikage. Okamžitě jsem se začala dusit a rychle položila skleničky zpět na bar abych to nerozlila. Trochu jsem zrudla při chvilkovém nedostatku kyslíku a postavila se. "Krásný...ehm..večer." Vypadlo ze mě nakonec. Kdyby tu byl s námi velitel...tak by nás buď všechny seřezal na jednu hromadu, že mu děláme ostudu...á nebo by se už válel dávno pod stolem.
Milli Kamizuru
Milli Kamizuru
ANBU
ANBU

Počet příspěvků : 108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiro Mon Jan 04, 2016 7:30 pm

Všiml jsem si, že Yo byla nějakou dobu mimo, musel jsem se nad tím pousmát. Ženy bývaly roztomilé, když byly opilé. Což byl pro mě nový objev, jenom...Dávka zodpovědnosti jim docela chybí. Yosh, yosh, proto tu je vždycky po ruce Shiro. Yéééy! Vyjásl jsem v podvědomí a sledoval ty dvě. Milli se očividně radovala z mé dobroty, což bylo fakt roztomilý. Yo mezi tím mlela něco o šachách, čemuž jsem se musel začít hlasitě smát. "Teď vám nevím, jestli je větší sranda koukat na nalitý lidi, nebo být nalitý." Zazubil jsem se a objednal si kofolu. Už jsem nepotřeboval dál pít, věděl jsem, že bych to nezvládl.
V tom se otevřely dveře dokořan. Hned jsem poznal Tsukikage a docela mě překvapilo, že i Milli v tom stavu, ve kterém byla. Yo se mi zdála opravdu...zaražená, jakože až docela úchylně. Pravda...Tsukikage měla pořádný prsa, jen tak někdo by je nepřehlídl, ale když...Yo se na ně dívala tak okatě! Jen jsem jí trošku loktem žduchl do ramene a musel jsem v sobě držet výbuch smíchu. Ty dvě byly k nezaplacení, vážně.
Chytl jsem Milli za ramena a posadil jí zpět na židličku. Mai se tu očividně nešla jen tak kouknout na svý shinobi. Ale spíš sem šla ze stejného důvodu jako oni. Jen mě zajímalo, jestli v sobě už taky něco má, když v ruce držela mlíko...leda by to nebylo mlíko!!! Přimhouřil jsem oči a pak jsem se do široka usmál. "Zdravím, Mai-sama." Potom jsem se jenom mile usmál. Pro mě byl velitel ,nebo takto kápo spíš Pilikka, ale Mai jsem nemohl jen tak přehlížet, byla silní kunoichi, proto jsem k ní měl velký respekt, v tomto ohledu. Jen...představa táhnout ty dvě do ubytovny a pak se zvlášť postarat ještě o Tsukikage?! Jojo, pokud to posereš, půjdeš sedět za nedostatečný dohled na Tsukikage-sama z Tsukigakure no Sato. Pokud se jí něco stane, padne to na tvůj krk, chacha. Konečně se začínám bavit. V tom mi Son otevřel hlavu...mysl...všechno! Měl naprostou pravdu! A nebo jsem se mohl opít a nic by na mě nebylo, protože jsem tu byl stejně našrot jak oni. Když ale, nemohl jsem je tu nechat takto, v tomto stavu!
KDyby to šlo, z hlavy se mi začne kouřit, ale ze zoufalé snahy si uspořádat myšlenky a pak udělat nějaký verdikt, jsem jen seděl, popíjel kolu a v zoufalé situaci jsem se jim začal díval na poprsí. Bylo to pro mě něco jako meditace...Byli opilé, takže by se to nedalo považovat jako nezdvořilost! Navíc, dělala to i Yo, tak co už, na jednom chlápkovi, navíc to je víc normálnější. Pokud bych teda nevěděl, že je jo bisexuál, nebo homosexuál, kdo ví...obojí by bylo zajímavý!
Shiro
Shiro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daichi Akamatsu Mon Jan 04, 2016 7:54 pm

Yoko mala tuhý korienok, moc to s ňou nezatriaslo. Ja som šiel na ňu celkom zľahka. Zrak jej padol na Shirovi a Tsukikage, čo neveštilo nič dobré, potom čo povedala úlohu som sa len trocha zamračil "Toto ma bude stáť veľa." Prehodil som poznámku pri tom ako vyhodila mincu do vzduchu. Nastala chvíľka napätia a tá minca ukazovala môj znak. To neznamenalo nič dobré, vlastne musel som chytiť za zadok samotnú Tsukikage a Shira, teda ja som Shira poznal len vďaka tomu, že som bol ANBU, on ma najskôr vôbec nepoznal, takže možno schytám do nosu, nehovoriac o tom, že ma Tsukikage hodí za mreže a ja... Ja budem hladovať dva týždne. Zhlboka som sa nadýchol. "Tak poďme na to." Vyceril som na ňu zuby a postavil som sa od stola, zrazu som sa posadil, chytil flašu vína a nalial si pohár, ktorý som vypil naraz do prázdna... "Za toto zaplatíš." Povedal som jej aj keď som netušil či tá sprostá minca zas nepadne na mňa..
Postavil som sa od stola a moje kroky mierili k Shirovi a Mai, našej Tsukikage. "Zdravím, Tsukikage-sama." Naprázdno som prehĺtol, stál som práve medzi Shirom a Mai. "Zistil som, že som chorobný nymfoman.." Zrazu som povedal tú čudnú vetu a chytil som zároveň Mai a Shira za zadok. Teda Shiro sedel, takže to nebolo priamo na zadok, ale zároveň nad a Mai som chytil za zadok pevne, keď už to musím spraviť, tak nech si to predsa užijem. Ruky som však po chvíli dal preč...
Daichi Akamatsu
Daichi Akamatsu
ANBU
ANBU

Počet příspěvků : 62

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Jan 04, 2016 8:18 pm

Chvíli jsem je všechny pozoroval. Je těžké se připojit. Pochopitelně. Jsem v situaci, kdy nechápu, co se zrovna děje. Jako by někdo vařil polívku. Dál tam už půlku předepsaných přísad, a já najednou přišel a měl říct, co za všechny přísady v té polívce jsou. "Plánuji si otevřít tady na ostrově polívkárnu. Budeme vyvážet polívky do celého shinobi světa." Řekl jsem, pozoruje reakci ostatních. Ano, to nebyl ten důvod, proč jsem tu za nimi přišel. Dřív než jsem jim ho ale stihl říct, Daichi provedl to, co provedl, a mě by bylo lépe, kdyby neprovedl to, co provedl, protože jelikož provedl, co provedl, a to nešlo ignorovat, protože to provedené bylo zákeřně provedené, tak že by se to nedalo zákeřněji provést... vyskočil jsem, a to hodně vysoko. Nekecám.

"Wooooww!!!!" Zazněl pronikavý ženský křik celou "Dírou". Já se zčervenal, a když jsem dopadl zpátky na zem, nevěděl jsem, co na to říct. Snad jen to. "Jsi houževnatější než kdy předtím. To ráda vidím. Bude... se... to... hodit v ná...sledují..." Nedořekl jsem, protože to teď chtělo... nádech, výdech, nádech, výdech. Uklidnit. Dal jsem jim tímto tedy prostor si vyříkat cokoli, co tu probírali. A že se bojím zeptat, vzhledem k Daichimu chování, na to, co to bylo, je doufám, že pochopitelné.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshita Kanen Mon Jan 04, 2016 8:33 pm

Shiro si drcnul do mého ramena, ale bylo to prd platné. Její prsa měly neskutečnou moc, která mě svazovala a proto jsem se musela dívat dal. Kdo ví, co si o mně myslí, když na ní takhle čumím. Něco o polívce šlo jedním uchem dovnitř a druhým ven. Z tranzu mě dostalo její výkřik. Musela jsem si uvědomit, proč vlastně zakřičela a potom jsem si všimla, že Daichi dává ruku z jejího zadku. Já chtěla taky! Ale nemohla jsem, bylo to smutné. Můj problém bylo, že jsem žena. "Achjo" pomyslela jsem si. Ani jsem tu neměla největší prsa. Svět byl proti mně. Vzala jsem panaka, který celou dobu ležel na baru a křičel: Vypij mně!. A já jako hodná duše jsem to udělala a taky jsem měla deep náladu. trošku jsem se probrala a začala Mai trochu poslouchat.
Yoshita Kanen
Yoshita Kanen
ANBU
ANBU

Počet příspěvků : 80

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Mon Jan 04, 2016 8:39 pm

Otevřel jsem barové dveře vešel dovnitř. Bylo tu dost živo. Hlavně plno chlastu a ženskejch. Nebýt střízlivej, myslím si, že jsem přišel do bordelu. Naštěstí to bordel nebyl tak jsem se mohl uklidnit a najít si nějakou pohodlnou židli. Všichni najednou vzali někam roha zrádci. Nejdřív táhneme za jeden provaz a stačí sebemenší rozptýlení a jsou fuč. Najít dnes spolehlivé lidi je sakra problém. Povzdechl jsem si, ale alkohol jsem si neobjednával i když mi bylo mizerně. Kéž by se někdo z nich vrátil a mohli bychom pokračovat. Sám se nedokážu probít přes tuhle hordu. Pro jediného člověka je nemožné se probít přes všechny a pak ještě svést sám boj v polomrtvém stavu s Matatabi. Co jsem? Snad potomek dávné vyspělé civilizace, která vládla božskou silou? Nemyslím si, ale neztrácel jsem naději. Naděje umírá poslední, tak se to říkávalo. Uvidíme jak dlouho s touhle konkurencí vydrží pozitivní.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 531

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Kamizuru Mon Jan 04, 2016 8:41 pm

Neodporovala jsem a nechala se za asistence Shira posadit. Všimla jsem si jak Yo zírá na poprsí naší Tsukikage a povzdechla si. No kage to očividně buď nepostřehla a nebo to neřešila...doufala jsem, že se Yo aspoň udrží a nevyvede něco horšího. Vzala jsem si svojí skleničky a sledovala Mai. "Polívky?" Uchechtla jsem se a hned si to představila. Velice zajímavý nápad...Daichi by určitě dělal toho maskota v oblečku. Z mé představy o Daichim v pandím obleku mě vytrhl výkřik. Zhodnotila jsem celou situaci a zůstala na ně jen nevěřícně zírat. Trochu víc jsem stiskla skleničku ze které nakonec zbyly jen střepy. Ano možná byl na mol..ano možná to byl debílek sám o sobě i když nepil...ale pořád tu měl hlavu vesnice. Mai jsme měli ochraňovat a ne jí osahávat! Moje rozjařenost ustoupila, mlčky jsem rozevřela dlaň a smetla z ní střípky co v ní zůstaly na zem. Trocha krve sem, trocha krve tam. Zůstala jsem sedět a potichu čekala co bude teda dál. Pochybovala jsem, že tady byla opravdu kvůli polívkám.
Milli Kamizuru
Milli Kamizuru
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiro Mon Jan 04, 2016 8:52 pm

Ve chvíli, co začala Mai říkat něco o polívkách, jsem jen nadzvedl obočí. Ona byla vždycky tak trošku zvláštní, co se týkalo sdělovacích metod. Hádanky, básničky, nebo věci, které s tím potajmu souvisí. Ženy...lidi...logika. Pomyslel jsem si a zoufale se nad tímto pousmál. Yo očividně nepřestala zírat, no budiž, tak jsem to tak nechal, Mai si toho očividně nevšimla. Najednou jsem uslyšel výkřik a sám něčí ruku těsně nad mým zadkem. Chvíli jsem jen tak seděl, až jsem si uvědomil, že to je kluk. Cuklo mi mírně obočí a křik Mai jsem v tu chvíli tak trošku ignoroval. Byl jsem v hodně věcech flegmatik, neřešil jsem to. Ale když jsem viděl jeho ruku i na zadku Mai-naší Tsukikage-sama, cuklo mi i druhé obočí. Zhluboka jsem se nadechl a v tom slyšel, jak praskla Milli sklenička v ruce.
Chytl jsem Daichimu zápěstí ruky, která přistála na mě. Zmáčkl jsem mu zápěstí směrem vnitřní straně ruky. Tuto bolest jsem moc dobře znal, jako dítě se na mě používala pořád a člověka do posadí i na kolena. Měl jsem však stále flegmatický výraz v obličeji. Jakmile by si Daichi kleknul, jen bych se do široka zazubil.
"Nevím jak ty, ale já bych toto neriskoval ani kdyby šlo o S-rank misi. Docela odvaha, to se musí uznat. Ale vychování docela pokulhává." Pustil jsem mu ruku a pokrčil rameny s tím, že jsem si sedl zpět k baru a podal Milli ze své ZVN obvaz. Nedodal jsem k tomu žádný komentář, mohlo jí být jasné, co s tím dělat...Pokud by jí však nenapadlo ten obvaz vzít a oškrtit Daichiho-soudím čistě podle její prvopořáteční reakce, samozřejmě. Ale toto by mu snad mělo stačit. Navíc, já se docela zabavil. Bylo mi vcelku jedno, že se dotkl mě, ale mám vychování a chránit čest ženy, natož když byla ještě Kage...byl jsem tak samovychovaný. Nelíbilo se mi to, co se týče chování, ale bylo to vtipný, co se týče rebelství. Dokázal jsem ocenit oba dva způsoby, jen jeden byl vždycky potrestán. Krutá realita musí existovat...Yosh, yosh.
Shiro
Shiro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daichi Akamatsu Mon Jan 04, 2016 9:19 pm

Okey, najradšej by som sa za to zastrelil, presne v tejto chvíli, na druhú stranu to bola zábava. Milli vypadala, že ma zavraždí ak ju kdesi o samote stretnem, za to Yo vypadla brutálne zničene. Reakcia Tsukikage bola dosť zábavná, teda nečakal som, že zareaguje práve takto. Starý Tsukikage by ma dal najskôr zavrieť a hladovať. Vďaka bohu, že to Mai nechala tak a zobrala to, trošku z lepšej stránky. Len si predstavte čo by sa stalo, ak by som to spravil Milli, asi by ma zabila na mieste... Prejdem k Shirovi, ktorý mi o pár sekúnd chytil zápästie a stlačil mi ho na vnútornej strane. Asi si myslel, že sa poskladám na kolená, že ma tá bolesť premôže. Bohužiaľ ja som prešiel ANBU výcvikom. Bolesť sme brali ako faktor ovplyvňujúci naše zmysly a dokázali sme ho vyhradiť, do určitej miery. A ja som bol v tomto celkom dobrý. Takže som tam stál, hodil naňho pohľad, potom som hodil pohľad po mojej ruke, ktorú mi stláčal a zas som hodil pohľad naňho. *Vážne?* Prešlo my mysľou. Čakal som, kým ma pustí. Pravda, bolelo to... Čím dlhšie mi držal ruku, tým to bolo horšie. Nakoniec som len trošku vydýchol pomedzi zuby... Nakoniec ma teda Shiro pustil (ak nie tak ostatok postu neplatí!!)
Na tvári neustále flegmatický výraz, bez známky pocitu. "Okey, prepáčte za vyrušenie. Prájem pekný zvyšok večera" Nahodil som zas ten svoj úškrn a odišiel som z ich spoločnosti. Najradšej by som sa zastrelil, ale tak väčšina ma brala za debila už predtým. Teraz ma zaňho budú považovať všetci. Tak či tak mi to bolo jedno. Prišiel som k stolu s Yoko a kukol som jej trošku do výstrihu a potom na jej exemplárne oči. "Šťastná?" Nadvihol som obočie a oprel som sa o stoličku.
Daichi Akamatsu
Daichi Akamatsu
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nao Okumura Tue Jan 05, 2016 12:09 pm

Pre Naa to bolo zaujímavé sledovať okolie. Ken sa rozhodol vzdať sa, takže po chvíli sa fakt komickým krokom stratil pri dverách s nápisom kuchyňa. Podľa všetkého šiel čúrať niekam do umývadla a Nao po chvíli bude musieť ísť riešiť jeho blbosti. Len v krátkosti si povzdychol, následne čoho vytiahol cigaretu z vačku, napchal si ju do huby a následne si pripálil. Klobúk ktorý mu zakrýval tvár sa na chvíľu nadvihol a vďaka svetlu z cigarety bolo očividné že sa jeho podivný pohľad zastavoval na všetkých z okolia. Na tvári mal úsmev, počúvať a sledovať čo všetko sa tu deje. Bolo to zaujímavé a úprimne, aj komické, hlavne to ako si Daichi veril že niečo Shirovi urobí. Alkohol robí s ľuďmi divi, to sa muselo uznať. Nao vedel že sa tu ešte dosť toho prihodí, než bude musieť odvliecť Kena, z toho dôvodu si objednal ešte pár pohárikov sám pre seba a vyložil si nohy na stôl, pokračujúc v sledovaní. Nemal záujem robiť niečo iné.
Nao Okumura
Nao Okumura
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 175

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Tue Jan 05, 2016 4:49 pm

Celé Daichiho počíňanie som sledovala s úsmevom na perách. Vyzeralo to hrozne vtipne, keď si len tak nakráčal k tej ženskej, chytil ju za zadok a vyhlásil o sebe, že je chorobný nymfoman. Len tak tak som sa držala, aby som sanerozrehotala, jednak som sa smiala ako postihnutý kôň, a jednak by som sa asi bola prezradila, pretože nikto iný okrem mňa sa na tom tak nezabával.
"Nadmieru. Očakávala som, že si to užiješ o trochu viac, keď máš ženské tak rád..." Držala som v ruke prázdny pohár, prezerala si ho z každej strany, ako keby mi vážne prišiel taký zaujímavý, čo nebol. Sama neviem, prečo som to robila. Napokon som ho vrátila späť na stôl a zdvihla pohľad k Daichimu.
"Odvahy máš ale dosť. To sa musí uznať. Nečakala som, že sa len tak zdvihneš a vážne to urobíš, myslela som, že budeš žiadať niečo iné." Zaškerila som sa.
Vieš ty vôbec o koho ide? Ozval sa mi Chomeiov hrubý hlas v hlave.
Mala by som...?
Je to súčasná Tsukikage. V tej chvíli mi trochu zamrzol úsmev, ale hneď po tom som sa opäť uchechtla. Tak. Mladík si asi pekne prikúril. Zrejme.
"Si na rade." Očakávala som nejakú pomstu. Určite bude chcieť niečo, s čím ma zosmiešni. Rovnako ako ja jeho. Nech si len skúsi.
Yoko Terumi
Yoko Terumi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Jan 06, 2016 6:01 pm

"Jak reagovat? Jak reagovat? Jak reagovat?" Opakoval jsem si v mysli. Doposud jsem byl jen na těch formálních událostech jako např. sraz Kagů. Pravda. Špatný příklad. Tam to formální zrovna není. Milli praskla sklenku. Daichi odkráčel jako nic. Shiro to všechno bral až moc osobně. Nedivím se mu. Jakožto Tsukigake takové chování nemůžu nechat jen tak. Že bych proto ale Daichimu sekal ruce? Ne. Mám lepší nápad. Vrátím mu to, a to několikanásobně. Zatím to ale počká. Prvně důvod, proč tu jsem.

Přisunul jsem ke stolu volnou židli, která byla u stolu vedle, posadil se a mírně naklonil doprostřed stolu. Přední "vybavení" se při tom tak nějak divně houpalo. Dopředu. Dozadu. Doprava. Doleva. Jestli s Yo dělalo divy už jen to, že jsem prvně jen tak stál, tak co teď? "Konoha tu na ostrově našla poklad." Zašeptal jsem. "Podrobnosti nevím. Asi jen to, že se nejedná o Matatabiho." Po těchto slovech jsem se posunul zpátky dozadu tak, že jsem se opřel o židli a pokračoval. Už normálním hlasem. "Jsme na neutrální půdě, což nám umožňuje zasahovat tvrději než obvykle. Jestli vážně našli poklad, vašim úkolem bude jim ten poklad vzít. Tsuki je pořád ve špatné ekonomické situaci, takže ho potřebujeme. Jinak ho najdete před nimi. Upozorňuji, že rank mise není ještě znám. Je zřejmé, že to bude S ranková mise. Postup nechávám na vás."
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Kamizuru Wed Jan 06, 2016 6:26 pm

Obvazy od Shira jsem položila na stůl a dál mlčky sledovala Mai. Poklad? Nadzvedla jsem mírně obočí. A prát se o něj zrovna s Konohou, která tu prý měla nejvíc lidí? No rozhodně to znělo jako zajímavá mise. Moc informací jsme teda neměli ale zjišťovat další byla právě naše práce ne? "Rozumím. Najít dřív a nebo sebrat." Prohodila jsem a pak si mávnutím u barmana objednala silné kafe. Já jsem vlastně kafe pít moc nemohla ačkoliv jsem ho měla fakt ráda, protože jsem byla pak jak potřeštěná veverka ale má opilá situace si to žádala! Koukla jsem se na Yo a snažila se zhodnotit její stav. My dvě jsme už několikrát zvládly i horší mise, které nám zadaly po tom co jsme flámovaly celou noc. Doufala jsem, že už to nezažiju. Povzdechla jsem si a pak se koukla na Shira. "Jo a ehm..je to mise jen pro nás a nebo pro nás všechny?" Přesunula jsem pohled opět na Mai abych zjistila, jestli s námi půjde i Shiro nebo to zůstane v rámci naší jednotky.
Milli Kamizuru
Milli Kamizuru
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nao Okumura Wed Jan 06, 2016 10:04 pm

Čo urobil Nao po tom čo sa tu strhlo? Vypočul si nejaký zvláštny dej okolo Konohy a alkoholu, pričom na chvíľku sa mu zasvietili očká. Ale to nebolo dôležité. S povzdychom posledný krát potiahol cigaretu, špak hodil smerom k Tsukikáge, ktorú to možno zasiahlo, možno nie, who cares. V ten moment za vŕzgania stoličky vstal a pomaly sa presunul k záchodom kde skontroloval Kena. Zdalo sa že nie je v poriadku a tak ako vždy ho vzal a pomaly sa šuchtavým krokom vydal priamo k dverám ktoré s ľahkým zabuchnutím zatvoril. Kam sa vydali? Kto vedel. Niekam preč. Tieto rozbroje okolo Matatabi a alkoholu ho nezaujímali, on chcel vyskúšať niečo iné a vedel kde to nájde.

~Presun~
Nao Okumura
Nao Okumura
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 175

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daichi Akamatsu Wed Jan 06, 2016 10:31 pm

"Určite by som si to užil, ak by to nebola práve moja Tsukiakage." Zamračil som sa na ňu, nie moc privetivo. Nastal čas znova hádzať a ja som sa zamyslel, čo takého vymyslieť, aby keď náhodou prehrám, nebude mi to vadiť a ju by to trošku potupilo...
"Tak jop, jeden z nás si dá jednoducho dole celú hornú časť oblečenia. Samozrejme, môžeš si nechať spodné prádlo. No a platí to do pol noci, čo je za necelých pár hodin" Škodoradostne som sa usmial. Vedel som, že ak by po nej čumel každý druhý ožran, tak sa asi pekne naserie. Vyhodil som do vzduchu mincu a tá pristala na stole a na mince bol znak..
Orla. Už dlho som nemal v jeden večer toľko nešťastia ako dnes. Len som pretočil očami. "Že ja som navrhoval takúto idiotskú hru.. Ty máš nejaké šťastie..." Dal som si dole zo seba tričko. Našťastie tu bolo teplo, ale vonku? Asi budem bežať na ubytovňu, samozrejme tu bola druhá možnosť, do polnoci ostať v tejto diere, čo bol u mňa pravdepodobnejšie.
"Si na rade..." posunul som mincu smerom k nej. A dúfal, že sa šťastie usmeje aj na mňa.
Daichi Akamatsu
Daichi Akamatsu
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natao Hyuurai Fri Jan 08, 2016 1:28 am

Dlhá cesta.. až príliš dlhá. Premýšľal som a vošiel do tohto baru. Nehľadal som alkohol, ale nejakého zamestnávateľa. Po tom, čo som nie moc vlastnou vôlou opustil Kumogakure no sato to zrovna neišlo ako po masle. Musel som si nejako zabezpečiť obživu a pravidelný príjem. Prišlo mi síce podradné robiť hocijakú prácu za peniaze, no nakoniec som si nato zvykol s dôvodom lepšej budúcnosti. Ak chcem docieliť svojho sna, musím sa predrať tou najväčšou špinou a dostať sa až na vrchol potravinového reťazca. Dával som si však stále pozor, pretože po mne mohla stále pátrať Kumogakure no sato. Oblečenie som moc nezmenil, stále som mal na sebe svoje bývale "anbu" oblečenie, ktoré som dostal v Sune. Toto oblečenie by mohol spoznať maximálne niekto, kto žil v Sune, Yuna a ešte Rin, no tá zmizla dlho predo mnou. Na sebe som mal ešte veľký kabát, ktorý zakrýval polovinu môjho tela a šatku na tvári. Moje špeciálne brnenie a vybavenie sa už vyrábalo, takže po tejto akcii by to všetko malo byť fajn.

Vykročil som smerom do baru a poohliadol sa po okolí. Snažil som sa nájsť niekoho, kto by ma zaujal. Videl som rôzne skupiny ľudí, ktoré sa zhromažďovali, fakt tu bolo veľa shinobi z rôznych dedín ako mi môj informátor povedal. Všetci tu budú asi bojovať o toto dvojchvostového démona, čo mi dá príležitosť. Možno tu bude niekto zaujímavý a podarí sa mi ho uniesť, či zabiť po vyčerpávajúcom boji. Na tvári sa mi objavil úsmev, toto bude pre mňa zlatá baňa. Podišiel som ku barmanke a poprosil som ju o dvojitého Captaina Morgana, zaplatil som a kopol ho do seba. Možno si ma nájde niekto sám..
Natao Hyuurai
Natao Hyuurai
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 207

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiro Fri Jan 08, 2016 3:36 pm

Chvíli jsem přemýšlel nad tím, jestli má vůbec cenu dělat něco takového, co dělám, když z toho očividně má jenom prdel. Jenže, s jeho debilitou se nejspíš moc daleko nedostane, vlastně vůbec. Jen jsem se nad tímto faktem a skutečností pousmál a pokrčil rameny. Dopil jsem colu a poslouchal Mai. Taky ještě aby Matatabiho brali jako poklad...Ach jo, to zase jednou bude sranda, co myslíš? Usmál jsem se na Sona v podvědomí, kterej jenom prokoulil očima a hlavu si schoval svými ocasy. Když se Milli zeptala, jestli jdu taky, nebo spíš, určitě to tak myslela, pohled jsem přesunul zpět na Mai. Dopil jsem colu a zaplatil i se vším alkoholem, který tu holky v sobě měly.
Popravdě, bylo mi to jedno, já tu nebyl s jejich výpravou a měl jsem vlastní plány, které tu chci uskutečnit. Jedním bylo to, abych našel Yukiho a druhou byl Matatabiho a kontrola nad tou situací tam venku, která nastane, až ho najdou. Ale i přes to jsem radši nic neříkal a jenom seděl a čekal, jestli mě někdo bude-nebo nebude potřebovat.
Shiro
Shiro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Fri Jan 08, 2016 9:16 pm

"Práve preto by si si to mal užiť viac. Nie každý má takú príležitosť." Zaškerila som sa naňho škodoradostne. Mala som vážne šťastie. Ak by to totižto padlo na mňa, asi by som urobila našej dedine veľkú, ale veľkú hanbu. Táto hra však začala prekračovať isté medze. Chodiť hore bez v takej zime? Sa snáď s koňom zrazil? Našťastie, i to padlo naňho, takže som sa nemusela báť o svoje zdravie a v istom uhle pohľadu i zahanbenia. Aj keď popravde. Nemala som sa za čo hanbiť. Za ten jeden rok som...hm...nabrala na hrudníkovom objeme. A to vážne dosť. Ale povedzme, že by istá časť obyvateľstva zmýšľala o mne ako o prvotriednej štetke, hoc som ňou nebola a bližšiemu kontaktu s chlapmi som sa vyhýbala, ako som len mohla.
"Asi by som mala už ísť...Tešilo ma, Daichi." Z ničoho nič som sa zdvihla, zvrtla sa na päte a odišla z tohto prekliateho miesta. Dôvod bol jednoduchý. Alkoholu som v sebe mala už dosť, nemienila som sa ožrať kompletne na lečku.

-PRESUN-
Yoko Terumi
Yoko Terumi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Fri Jan 29, 2016 1:02 am

"Díra" - Stránka 5 Tumblr_n5z9q1FNju1tt07tao3_500

Od rozšírenia správy o tom, že sa na tomto ostrove nachádza Matatabi, ubehlo už niekoľko pre niekoho dlhých, pre niekoho krátkych chvíľ. Niekto si možno mohol myslieť že sa jednalo iba o lož, o nejakú zámienku. Chytrejších by napadlo.. prečo?
To sa čoskoro pravdepodobne bude pýtať osadenstvo baru medzi sebou. Aj vo vnútri bolo počuť, že sa do ulíc rozniesol podivný ruch. Dupot ktorý sa neozýval len spred dverí, ale aj ponad ich hlavami. Desiatky nôh dopadli na strechu baru a ešte viac celý bar obkľúčilo. Že by armáda z konohy? Alebo úplne iná, do teraz neobjavená, tretia strana? 
Ľudia s lepším cítením chakry mohli pocítiť, že bol bar ako taký v podstate obkľúčený. Aj jeho osadenstvo už pred pár minútami začalo pociťovať nepríjemný pocit narastajúceho napätia. 
"Banditi !" Skríkol niekto, kto práve otvoril dvere no nestihol spraviť ani dva kroky do baru, keď sa mu podlomili kolená a on padol na zem s niekoľkými kunaimi, ktoré mu trčalo z chrbta.

Skutočnosť ale bola iná. Cez otvorené dvere bol aspoň malý výhľad na ulicu. Každý skúsenejší shinobi by hneď rozpoznal nukeninov, lovcov odmien a inú zberbu shinobi sveta od obyčajných banditov. "Shinobi z veľkých shinobi národov! Vitajte na vašej.. poprave!" Rozosmial sa jeden z maskovaných, podľa hlasu a typu postavy, mužov. Človek len málokedy videl toľko zberby pohromade. Na jedno mieste.. bez toho, aby sa mlátili medzi sebou. Buď išlo o nejakú organizáciu, skupinu, alebo mali všetci spoločný cieľ. S tým koľko sa na ostrove nachádzalo shinobi, akých hodností, schopností, kekkei genkai a hijutsu, mohlo aj hlupákovi dojsť na to, čo za cieľ to malo byť. Už z diaľky začali byť počuť ďalšie zvuky. Výbuchy, ohlušujúci zvuk stretu kovových zbraní, rozkazy, výkriky.. celý ostrov sa behom pár okamžikov pomaly ale isto menil v bojisko.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 356

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natao Hyuurai Mon Feb 01, 2016 3:17 am

Nepodarilo sa mi nič vyriešiť, ani si nájsť zamestnávateľa a ani nijakú obeť. Po veľkom preslove, zrejme leadera tejto skupiny, som do seba kopol rum, ktorý som mal na stole a otočil sa k nim. Vyzerá to, že nebudem musieť platiť.. Povedal som si s úsmevom, pretože som ušetril! Alkohol v dnešnej dobe je veľmo drahý. A pojem kvalita = cena nie je moc podnikateľom známa. Chcel som robiť formu a poraziť svojich protivníkov, no tu ich bolo vážne veľa.. plus som bol v uzavretom priestore... Dlho som nemusel premýšľať nad stratégiou a hneď mi bolo jasné, že sa potrebujem dostať von, kým tu začnú tie pravé jatky. Kuchiyose no jutsu!  "Díra" - Stránka 5 772x900_15535_Crocodile_Warrior_2d_fantasy_creature_crocodile_warrior_picture_image_digital_art
Predo mnou stál 3-4 metrový aligátor, ktorý bol majster obrany a útoku. Nachvíľu sa otočil a jedným sekom spravil dieru v stene, cez ktorú by sa vedelo pár ľudí prepchať. Vonku by som mal väčšiu šancu na prežitie.. Povedal som si a pripravil sa k ústupu.
Natao Hyuurai
Natao Hyuurai
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 207

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Sun Feb 07, 2016 2:41 pm

Bylo tu celkem už narváno, ale začalo se dít něco podivného. Až moc dupání zde bylo slyšet a tolik lidí tu ani není, spíš jako kdyby pochodovala armáda do války. Něco se mi tu nezdálo a já e zvedl od stolu a chtěl odejít když v tom se ozvalo to co jsem nechtěl slyšet. Zatímco se ostatní zajímali o přední vchod, já jsem zamířil hned k zadnímu vchodu. Jenže když jsem se k němu přiblížil, dveře někdo vyhodil do povětří. Trochu mě to odhodilo, ale využil jsem kouř a trochu ohně abych vyskočil ven a začal se pohybovat mezi budovami. Bylo tu dost nepřátel, musím zjistit co se tu děje, ale hlavně přežít.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 531

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Povolení tohoto fóra: