Kancelář Mizukage
+5
Hirin
Hisa Kaguya
Kairi Utsushi
Akuma Saito
Kashike
9 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 4 z 4
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kancelář Mizukage
First topic message reminder :
Kancelář Mizukageho se nachází v posledním patře nejvyšší budovy vesnice. V předsíni samotné kanceláře je stůl pro sekretářku, která tu také většinu času sedí a řeší banality či zastupuje Kageho v jeho nepřítomnosti. Na chodbě se také vždy nalézá dvojice stráží z řad ANBU jednotek.
Kancelář Mizukageho se nachází v posledním patře nejvyšší budovy vesnice. V předsíni samotné kanceláře je stůl pro sekretářku, která tu také většinu času sedí a řeší banality či zastupuje Kageho v jeho nepřítomnosti. Na chodbě se také vždy nalézá dvojice stráží z řad ANBU jednotek.
Kashike- Juudaime Mizukage *MOD
- Počet příspěvků : 905
Re: Kancelář Mizukage
Předstoupím před Mizukageho, možná trochu zaražen, že mi říká chlapče, ale nechal jsem to být a pokračoval. " Rád bych se zapojil zpět do aktivní služby po dlouhé mateřské. Několik let jsem kvůli opatrování svých dětí nemohl aktivně sloužit. Nyní když odrostly do věku, kdy mohou být i beze mne tak se konečně může vrátit ke svým misím pokud jsou nějaké k dispozici. Má poslední mise snad byla ještě za vlády předchozího Mizukageho. " Možná jsem byl až moc slušný a formální. Možná to mohl být menší efekt proměny zpět. Buď to za pár dní vyprchá a nebo mi to už zůstane.
Kataro Terumi- Jounin
- Počet příspěvků : 531
Strana 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 4 z 4
Povolení tohoto fóra: