Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice

+3
Kigiro
Ayumi Mayu
Hokori Mai
7 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Ulice - Stránka 2 Empty Ulice

Příspěvek pro Hokori Mai Sat Jul 20, 2013 8:11 am

First topic message reminder :

Ulice - Stránka 2 Images?q=tbn:ANd9GcTnq8SXzZMDVyDzUT26zyW5hhDOXcyuLLRmV9gy6zXblIMttRHf
Ulice se od dob kdy se stal Juro Tsuchikagem stali bezpečnějšími. Možná právě díky jeho tvrdému režimu. Každému zloději, který byl chycen byli useknuty ruce. Kvůli těmto důvodum můžete třeba na ulici na lavičce nalést položenou peněženku, proto že si ji tam někdo schválně odložil, když se nebojí že mu bude ukradnuta a někde odešel. Peněženky nejsou však jedníné zvláštnosti na Ulicích. Ten samý případ je také s kabelkami etc.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Ulice - Stránka 2 Empty Re: Ulice

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Jun 29, 2014 5:54 pm

"To co se stane s Tou knžíkou nechám na Vás." Tímto jsem tuto situaci přizbůsobil svému cíli, kterým je CHAOS. Kataro snad nyní nemohl být jistý ničím. Prohlédl jsem Katara již od samého začátku, a nebo za tímto vším bylo něco jiného? Bylo zde příliš mnoho nejasných záležitosti, příliš nezodpovězených otázek. Žel pro Katara, nevypadal jsem jako někdo, kdo by chtěl říct víc než je nutné, a tak z mé strany nemohl čekat žádnou další větu, která by mu jaksi pomohla. Déle jsem zde nehodlal ztrácet čas, takže jsem se pomalu odebral o odchodu. Pokud by mi chtěl Kataro ještě něco říct, má k tomu poslední příležitost.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Sun Jun 29, 2014 6:04 pm

" Dobře, tak já se to pokusím nějakému předat pokud bude nějaká vesnice při cestě jelikož jak vidím žádná odměna za odevzdání není " Pootočil jsem hlavu. " Když teda nic jiného mám na vás poslední prosbu. " Na chvíli jsem se odmlčel a pak pověděl " Až se sem stavím příště, pustíte mě dovnitř tentokrát  bez takové moc osobní prohlídky? Docela nerad aby se ohledně mě šířily drby " Pousmál jsem se trochu a počkal než jsem šel.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 531

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Jun 29, 2014 7:32 pm

"To co se ohledně Vás šíří nejsou drby." Katarovo jméno zde v Iwagakure no sato ještě nepadlo zas tak příliš krát od události u brány Iwagakure no sato. Pevně ale věřím, že se to změní. Nemohl jsem ani přeslechnout fakt, že Katarova nahota doslova přiměla jednoho ze stráží k dezerci. Netušil jsem, že u brány máme i slabší povahy. I když kdo ví, čím Kataro dokázal překvapit? Se škodolibým úsměvem jsem se vytratil pryč. Své následující kroky by měl Kataro volit moudře. Kashike a ani Gats nebyli nikde v dohledu, takže má se na ně spoléhat, že to zvládnou a ponechat je zde, a nebo se po nich podívá? Toto rozhodnutí být Katarem si důkladně promyslím

Přesun

Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Terumi Tue Jul 01, 2014 9:13 am

Pomaly ale isto som prechádzal po uliciach. Na to, že vládla vo svete pomerne zlá situácia tu bolo celkom rušno. Tváril som sa ako potulný žoldák, ktorý hľadá miesto, kde by sa vyspal alebo najedol a pri tom som pozoroval okolie, tak aby som nevzbudil podozrenie. Držal som si odstup od všetkých, ktorý mi prišli trochu podozrivý a čo ma prekvapilo najviac bolo, že som na ceste smerom k bráne stretol Katara. Opatrne som sa k nemu priblížil a dúfal, že si ma všimne pred tým, než ma niekto spozná...
Gats Terumi
Gats Terumi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 96

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Jul 01, 2014 9:17 am

Byl jsem zrovna na odchodu najít ostatní když jsem uviděl z povzdálí Gatse. Kývnul jsem na něj ať jde za mnou a zašel do jedné z temných uliček kam uši obyvatelů nedoslechnou. Musel jsem ho informovat o splněné misi a návratu, jenže jelikož se sem nedostal legálně tak budeme muset vymyslet nějaký plán aby se dostal z vesnice i on. Já mám totiž propustku.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Terumi Tue Jul 01, 2014 9:19 am

Zašiel som za Katarom, pričom sme sa k sebe nepriblížili na viac ako 5 metrov. Dvaja ľudia sa nezávysle od seba odpojili od hlavného prúdu ľudí..."Tak čo, ako sa ti darilo? Máš už niečo?" - zašeptal som.
Gats Terumi
Gats Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Jul 01, 2014 9:19 am

Už nějakou chvíli jsem se potuloval v uličkách a doufal, že narazím na své kolegy. Čas, který jsem tu strávil jsem považoval za naprosto promrhaný. Vůbec jsem neměl štěstí a tak jsem doufal, že aspoň jednomu z mých kolegů se zadařilo. Naštěstí jsem na ně narazil v jedné z uliček. Tak jak pánové?
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Počet příspěvků : 905

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Jul 01, 2014 9:23 am

Měl jsem celkem štěstí když se tu najednou objevili dva moji kolegové. Usnadnili mi jejich hledání a tak jsem mohl přistoupit rovnou k věci když jsme byli dál od ostatních. Počkal jsem ještě moment abych se ujistil že nás nikdo nešpehuje a pak jim vysvětlil situaci. " Tak máme hotovo. Informace o té organizaci mám a Tsuchikageho polohu už známe taky. Je na čase se vrátit do vesnice, jenže je tu problém s tebou Gatsi. Nepřišel si legálně, takže musíme vymyslet nějaký trik na oklamání stráží a nebo jiný způsob jak tě dostat za hranice vesnice. Vyslechnu si vaše návrhy " Vyčkal jsem tedy na jejich návrhy a bedlivě poslouchal s čím přijdou.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Terumi Tue Jul 01, 2014 9:25 am

Vypočul som si krátke vysvetlenie situácie. Potešilo ma, že sa nám podarilo získať informácie, ale dôležitejšie bolo, aby sme ich aj priniesli..."Podaj mi svoju katanu, a žiadne odvrávanie, mám plán."
Gats Terumi
Gats Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Jul 01, 2014 9:27 am

Opřu se o zeď a nahodím samolibý úsměv. Skvěle chlapi. Gatsi nech mě hádat... henge za katanu? Dobrý nápad. Tak ať to lítá a ať už jsme doma u maminky. Na chvilku odhrnu pásku z oka a hlídám okolí, aby někdo náhodou Gatsovu proměnu neviděl.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Jul 01, 2014 9:30 am

" Tak ať to vyjde jinak si mě nepřej " Vzal jsem si katanu, kterou jsem měl připnutou k opasku a podal jsem ji Gatsovi. Čekal jsem až se tedy přemění abychom mohli zahájit operaci Propašovat Gatse z vesnice. Doufal jsem jen že senzibilové u brány jsou tak tupý aby nás nechali projít.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Gats Terumi Tue Jul 01, 2014 9:36 am

"Prepáčte chlapi, ale moja hrdosť mi bránila, ísť v stopách môjho brata. Ak by som to spravil, nemuseli by sme teraz robiť toto. I keď si myslím, že by to aj tak nevyšlo." Zobral som si katanu, poriadne som si ju prezrel, aby sa mi podarila dokonalá kópia."Henge." Premenil som sa na dokonalú kópiu katany, ktorú som ešte pred chvíľou držal v rukách. Vyzeralo to, akoby som zmizol a katana teraz osamotená padala na zem. Každopádne dúfal som, že ma Kataro zachytí pred tým, než padnem na zem. Za prvé by to bolelo a za druhé by hluk rinčania ocele mohol prilákať nejakých ľudí.
Gats Terumi
Gats Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Jul 01, 2014 9:56 am

Jakmile se Gats přeměnil tak jsem ho chytil ještě než spadl na zem. " Tak a teď k bráně ať už to máme konečně za sebou. Někde bych se cestou i zastavil, ale na to není čas. Tak jdeme " Jakmile jsem dořekl tak jsem udělal krok vpřed a šel směrem k bráně. Měl jsem povolení takže jsem mohl v klidu projít. (přesun)
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Jul 01, 2014 9:57 am

Po dokončení přeměny si opět zamaskuji oko a vykročím k bráně spolu s Katarem. (přesun)
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sun Aug 30, 2015 3:55 pm

Situácia v kedysi obávanej Iwagakure sa po vyplienení všetkých cenností zo strany Kirigakure navzdory uplynutému času ešte stále neobracala k lepšiemu. Kto by ale aj očakával voľačo iné? Nebolo to vonkoncom zasa tak dávno, čo bez kohokoľvek podpory okradla celú Tsuchi no Kuni, vrátane jej feudálneho pána, a vyrazila si do dlhočíznej vojny, obetujúc takmer všetky zásoby, vojská a nádeje v snahe za každú cenu rozšíriť svoje územia a eliminovať opozíciu. Ich cieľ sa však nanešťastie pre nich s drtivou prehrou rozplynul sťa temný dym, zanechajúc za sebou iba horu mŕtvol, plačúcich žien a nevýslovné dlhy, ktoré jednoducho nešlo za týchto okolností nijak splatiť. Niet teda divu, že preživší shinobi samozrejme prišli o každého jedného potenciálneho zamestnávateľa, odsúdiac ich tak k postupnej záhube, ak sa na tomto mieste pokúsia zotrvať.

Poslední bojaschopní muži čelili nepopierateľne závažnej kríze. Spoliehať sa čisto len na seba bez ohľadu na snahu neprinášalo ovocie, preto tentokrát už naozaj nemali na výber. Nemožno im tak zazlievať, že akceptovali návštevu predstaviteľa cudzieho, no predsa najbližšieho susediaceho národa, ktorý sa na rozdiel od nich po dlhých rokoch konečne predieral naspäť na výslnie, Hoshigakure. Je pravdou, že sa kvôli územným nárokom nikdy nemali tak úplne v láske, ale zúfalá doba vyžaduje zúfalé činy. Hoshikage konečne dorazil do centra relatívne spustošenej dediny, prechádzajúc sa jej ulicami s nevýslovným údivom.

"To je mi ale prekvapenie. Ulice, ktoré boli za Hokoriho režimu známe životom, vyspelou technológiou a zabezpečením na tak vysokej úrovni, že si ľudia mohli pokojne bez akýchkoľvek obáv pokladať cennosti na lavičky, sú teraz takmer mŕtve, neosvetlené a plné zúfalých zlodejíčkov. Ako hlboko už len poklesol národ, ktorý sa istý čas považoval za nadradený," komentoval významný návštevník zároveň s tým, ako sa aj so svojou asi i najvernejšou ochrankou snažil bez zbytočných komplikácií vyhľadať hlavnú úradnú budovu. Postupne si však jeho prítomnosť z pochopiteľných dôvodov pomaly získavala pozornosť niekoľkých bojaschopných shinobi, ktorí to s touto dedinou ešte stále nevzdávali. Nebola to ani žiadna náhoda. Toto stretnutie bolo viacmenej naplánované, a teda ako náhle došli k jednému z mála osvetlených miest, spoločne mu štyria z nich skrížili cestu, aby konečne prehodili reč.

"A to som si už myslel, že ma necháte... "kochať sa" ešte o niečo dlhšie. Hádam, že ani nemá zmysel predstavovať sa. Prišiel som sem na želanie vašich nadriadených. Dovoľte mi prehovoriť s Higurem-san, alebo nejakými inými generálmi."
"Je mi ľúto, ale to bohužiaľ nepôjde," oponoval najvýraznejší z Iwagakurčanov, len aby sa samozrejme hneď v zápätí doplnil.
"Budem k vám asi úprimný, hoshikage-sama. Higure-dono už dávno odišiel na cesty okolo sveta v nádeji, že nám zoženie nového zamestnávateľa, no pravdou je, že nás odvtedy vôbec nekontaktoval, kdežto posledné dve generálky sa ako jediné vydali robiť osobnú ochranku feudálnemu pánovi s tým, že nám sľúbili poslať aspoň nejaké peniaze. Aktuálne som oficiálnym veliteľom dediny ja sám, bývalá pravá ruka Bakuton no Jina, Datsuchi."

Po týchto slovách sa pomaly všetci prítomní vybrali smerom k spomínanej centrálnej budove.
"Aká náhoda. Jeden z našich... "obchodných spoločníkov" zároveň s nami vášho feudálneho pána išiel osobne vyhľadať, aby mu prehovoril do duše a obnovil spoluprácu. Aspoň bude mať možnosť udobriť sa aj s nimi," prehovoril v mysli prekvapivo dosť pobavený hoshikage.
"Nuž, na tom nezáleží. Som si istý, že si s nimi nejak poradí. Prejdime teda k veci. Ctení ninjovia z Iwagakure. Prišli ste o všetky financie, velenie dediny, tajné techniky, väčšinu vašich mužov a sponzorov... som presvedčený o tom, že vás už všetci ostatní berú len ako minulosť, ale ja vo vás napriek našim nezhodám vidím ešte stále niečo viac. Pristúpte na podmienky dohody, staňte sa našimi partnermi a osobne sa zaruším za to, že vás čaká svetlá budúcnosť," dohovoril muž sebavedomo, započnúc tak extrémne dôležité jednanie.

...
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 680

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics