Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NÁMĚSTÍ A ULICE

+32
Crystal Takaishi
Akasuna no Ruki
Shinobi
Nizashi Shiroi
Shiro Ochita
Killunia
Akemi Kagayaki
Kuroashi Sanji
Haru Iburi
Takeshi Kenpachi
Kirin Yakushi
Reina Kana
Rei Casius
Kaiji
Tobei Miyoshi
Katashi Aokawa
Natao Hyuurai
Dino
Fili RyoGui
Yorimi Sonoe
Ken Hiashi
Kisuke Uchiha
Aloi Senfai
Yasuhiko Nishiwaki
Masao
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Taiki Nobu
Sato Keiko
Atsuka
Nukenin
Kagayaki Rin
36 posters

Strana 1 z 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

Goto down

NÁMĚSTÍ A ULICE Empty NÁMĚSTÍ A ULICE

Příspěvek pro Kagayaki Rin Thu Jul 18, 2013 10:37 am

NÁMĚSTÍ A ULICE 1z35aiu
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 122

Návrat nahoru Goto down

NÁMĚSTÍ A ULICE Empty Re: NÁMĚSTÍ A ULICE

Příspěvek pro Nukenin Thu Jul 18, 2013 3:17 pm

Nukenin si v klidu vyčkával a pak si všiml jak z budovi vyšla jenom jedna osoba. "No nic, budu muset zneškodnit jen jednu." řekl si v hlavě a vyskočil před dámu. "Nehan Shōja no Jutsu!" zakřičel a techniku použil.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 356

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kagayaki Rin Thu Jul 18, 2013 4:13 pm

Když chcete použít Genjutsu, tak je trochu hloupé před někoho vyskočit a vykřiknout jeho název. Okamžitě jsem vytvořila jedinou pečeť pro "Kai." Pírka sice dál padala, ale na mě již neměla žádný účinek. To by dokázal i šikovný Genin, kdyby na to přišlo. Respektive kdyby dostal tak jasné varování jako já. Okamžitě jsem pokračovala s další pečetí. Kolem těla mi začaly probleskovat jiskřičky Kuroi Kaminari.
"Kdo jsi? Co chceš?" pozvedla jsem obočí a čekal na jeho odpověď, než se to pokusím oficiálně vyřídit.
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Thu Jul 18, 2013 4:24 pm

Nukenin se trochu vyděsil. Oklepal se a pak si z kapsy vytáhl flétnu. Začal na ni hrát a u toho použil Mateki: Mugen Onsa.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Thu Jul 18, 2013 4:37 pm

Pootočila som sa ku chalanovi a len som mierne pokývla ramenom.
"Aspoň mi povieš keď ho uvidíš." Zamumlala som a len som pokračovala z kanclu ďalej. Nemusela som ísť ďaleko, keďže sa to odohrávalo hneď pred vchodom.
"Riin-chan.. už sa prebral." Zazubila som sa a poukázala som smerom na chalana, ktorý ma následoval. Následne som započula "tú" melódiu a trocha som stuhla. Po chrbte mi vybehli zimomriavky a ja som po nunkeninovi hodila mierne vražedný pohľad.
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Počet příspěvků : 267

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sato Keiko Thu Jul 18, 2013 5:50 pm

Přišel jsem před vchod krátce co tý holce a podíval se na nukenina. Dostal jsem trochu strach, ale rychle jsem se z toho probral. Teď už neuteču. Pak jsem uslechl zvuk jeho flétny,přestal jsem se hýbat a klekl jsem si.
Sato Keiko
Sato Keiko
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 96

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kagayaki Rin Fri Jul 19, 2013 11:31 am

Otočila jsem se na Atsuku. Vzhledem k tomu, že jsem právě z celého těla vypouštěla chakru díky svému bleskovému brnění, sotva mě mohl chytit do Genjutsu. I když to jeho pískání, pravda, mi bylo velice nepříjemné.
"Opravdu?" pozvedla jsem obočí. Pak jsem si všimla, že si klekl. "Ty dnešní děti... nic nevydrží," povzdechla jsem.
"A z té věci co vyluzuje tak protivné zvuky zešílím!" 
Po poslední větě jsem vytasila katanu, kterou jsem měla jako vždy připnutou přes záda. A použila jsem Ura Kasumigiri.

//Vidíš? Takhle to vypadá, když proti tobě někdo použije techniku, kterou neznáš, aniž by ti vysvětlil, co přesně dělá. Pěkně prosím, rozepisuj to.
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun Jul 21, 2013 8:25 am

/Dobrá
Nukenin se díval,jak na něj ze všech stran letí kloni. Rychle se jim vyhnul,ale přece jenom ho jeden zasáhl do ruky. Nukenin si přidržel ránu a díval se na tři osoby. "Doton: Doryüheki!" řekl a mrzi ním a třemi Shinobi se objevila veliká kamenná zeď. Pak začal utíkat.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kagayaki Rin Sun Jul 21, 2013 12:14 pm

Ura Kasumigiri byla technika spočívající ve vytvoření tří klonů, přičemž originál útočí zeshora. Nukenin rychle vytvořil pečetě a dotonovou stěnu před třemi mými klony, které se okamžitě rozplynuly. Já ovšem byla v té chvíli nad ním i s připraveným mečem k seku mířícímu někam k ramenu. Zabít jsem ho nechtěla, pokud nebude zbytí, jen chytit. V opačném případě bych se asi před svým nástupcem neukázala jako schopná shinobi.
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jul 22, 2013 8:25 am

Nukenin si všiml té pravé Shinobi teprve až když byla nad ním. Rychle dal ruce křížem a postavil se do obranné pozice. Nechal se katanou seknout do rukou. Vystříkla krev. Nukenin vyskočil na zeď, vytáhl čtyři shurikeny a použil Fûton: Kaiten Shuriken. Shurikeny se začali pomocí větru točit. Nukenin dva namířil na dospělou Shinobi a dva na ty dvě děti.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kagayaki Rin Mon Jul 22, 2013 5:11 pm

Problém je, že když se necháte ostrou katanou ve chvíli, kdy má její uživatel aktivované bleskové brnění, tak vám ty ruce buď obě šikovně amputuje nebo skrze ně alespoň vyšle výboje, které vám zamezí v pohybu. 
Se shurikeny mířícími na mé společníky jsem si nedělala starosti, narazily přece do zdi, která stála přímo před nimi. Shurikeny mířící na mě byly větší problém. Vystřelila jsem z dlaní dvě větší jehlice z černého blesku, které měly nejen zastavit jejich rotaci, ale i je "zelektrizovat," aby okamžitě po styku s nimi zbraně skončily na zemi.
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Tue Jul 23, 2013 6:14 am

Nukenin se pomalu přestal chvíli hýbat. Zásah katanou ho znehybnil trochu později, ale zato víc. Neudržel rovnováhu a spadl z kamenné zdi. Byla to velká rána a nejspíš si zlomil nohu. Jentak ležel na zemi a nehýbal se. Díval se jak se shinobi vypořádala s jeho shurikeny. Když shurikeny vypouštěl tak právě STÁL na dotonové zdi, takže by to mělo dolétnout i k dětem. Nukenin už se mohl trošičku hýbat, tak začal velmi pomalu vstávat.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kagayaki Rin Tue Jul 23, 2013 10:15 am

Vmžiku jsem byla u něj s katanou u jeho krku.
"Jestli si chceš zachovat život," navrhla jsem. "Tak nevstávej."
A nejlépe už nikdy.
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Tue Jul 23, 2013 10:33 am

Postavila som sa pred toho chlapca a len som k shurikenom natiahla ruku. Na chvíľku po mojom tele začala behať podivná, čierna chakra a akonáhle sa shurikeny priblížili, celú techniku som akoby absorbovala a tak stratili väčšinu svojej prieraznej sily. Takto sa mi len neškodne zabodli do dlaní a ja som si ich so zamračeným výrazom z dlaní vytiahla.
"Tsch.. hajzlík malý." Zamumlala som si skôr pre seba a zatiaľ čo som shurikeny hodila na zem, pozerala som sa na krv, ktorá mi z menších rán v dlaniach tiekla.
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Wed Jul 24, 2013 5:56 pm

Nukenin se vylekal a hlasitě polkl. Začal se ze strachu potit. Opatrně zvedl ruce a díval se do země. "D-dobrá,hlavně mě prosim nezabíjejte." vykoktal ze sebe a strachy zavřel oči.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kagayaki Rin Wed Jul 24, 2013 6:27 pm

Zavolala jsem stráže, aby ho spoutali a odvedli do vězení. Raikage se o něj určitě postará. Když bylo vše v pořádku, zamířila jsem k Atsuce.
"V pořádku, Štístko?"
Vzala jsem její ruce opatrně do dlaní.
"Zajdeme pro obvazy a nejlepší by bylo ještě zavolat tým mediků."
Zase se ve mě probudila má neskutečně starostlivá povaha.
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Thu Jul 25, 2013 9:18 am

Naklonila som hlavu na stranu a pohľad som mala stále zabodnutý na moju vlastnú krv. Už to bolo nejaký čas, čo som ju nevidela. Mierne som sa striasla a znova som sa kyslo zatvárila.
"Som v poriadku.. viac menej." Zamumlala som no nakoniec som len pokývala hlavou na nesúhlas.
"Netreba medikov heh.. vieš že .. neeh.. som nesmrteľná.. Aj keby tam bol nejaký jed, neublíži mi." Dodala som a s menším úsmevom som pokračovala. 
"Obväzy budú stačiť." 
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kagayaki Rin Thu Jul 25, 2013 9:24 am

"Dobrá," kývla jsem. "Mám nahoře lékárničku a třeba už nám stihli donést i stůl."
Překročila jsem "mrtvolu," aniž bych se zajímala, jestli chlapec žije - jsme přece ve světě, kde přežívá silnější - a vydala se po schodech ke kanceláři. Tam jsem k němu mohla znovu zavolat lékařský tým, ale bylo by to k ničemu, však on se časem vzpamatuje a na ulici mu v Oblačné nikdo neublíží. Čelenka, kterou mu předtím nukenin vzal, zůstala ležet na zemi.

//Přesun
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sato Keiko Fri Jul 26, 2013 7:16 pm

Byl jsem z toho ještě trochu ztřeštěný. Letěli na nás shurikeny, pak mi pomohla ta holka a všichni zmizeli. Seběhlo se to tak rychle. Oklepal jsem se a vzal si svou čelenku kterou zde ten nukenin nechal. Nasadil jsem si ji a rozhlédl se kolem. Co teď? . Rozhodl jsem se že půjdu těm dvou poděkovat a pak se zeptat Raikageho, jestli pro mě nemá nějakou misi.
/Přesun
Sato Keiko
Sato Keiko
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sato Keiko Sun Aug 11, 2013 11:50 am

Přišel jsem na náměstí hledat nějakou lékárnu nebo nemocnici. Po delším hledaní jsem konečně našel malou nemocnici.Vešel jsem do ní a našel sestru které jsem předložil papírek s chybějícími věcmi.Řekla mi ať chvíli počkám,tak jsem si sedl a díval se oknem ven na náměstí. Za chvíli přišla sestra s věcmi a já se vydal zpět do kanceláře.
/Přesun
Sato Keiko
Sato Keiko
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Taiki Nobu Fri Aug 23, 2013 1:11 pm

Vesměs jsem se toulal po vesnici. Neměl jsem nic moc co dělat a Raikage byl pryč. Najednou se ozval Eleuni.
Váhy se hýbou. Oznámil mi jen. Přikývl jsem. Na jakou stranu? Zeptal jsem se a posadil se na zápraží jednoho domu tak, abych nepřekážel ostatním občanům. Chvíli počkej. Odpověděl mi. Přikývl jsem a čekal až mi dodá přesnější informace.
Taiki Nobu
Taiki Nobu
Genin
Genin

Počet příspěvků : 82

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seishin Yuna Sat Aug 24, 2013 1:43 pm

Nervozita. Nič viac okrem toho som necítila. Raikage ma schválne nechal v dedine, keby sa niečo zvrtlo a niekto by chcel využiť tú jeho neprítomnosť. Niečo sa stalo...Niečo veľmi zlé.
Nemala som na sebe masku. Ani ANBU oblečenie, čiže nikto nevedel, že som jedným z týchto bezcitných shinobi. Snažila som sa byť nenápadná a splynúť s davom. Moju pozornosť upútal chlapec neďaleko. Niekde som ho už videla, tým som si bola istá. Chvíľu som pátrala v mysli, než mi doplo, že som si čítala jeho spis. Ahoj! Snažila som sa pôsobiť priateľsky a milo. Pokiaľ sa nemýlim, tak ty si ten chlapec s drakom zapečateným v sebe. Ani som sa len neusmiala. Tuším sa voláš...Snažila som si spomenúť na jeho meno. Taiki. Vyšlo zo mňa napokon, áno, určite sa tak volal. Dôvod, prečo som sa k nemu prihovorila, bol ten, že ma zaujímal. Takéhoto človeka predsa nevidieť každý deň!
Seishin Yuna
Seishin Yuna
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 439

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Taiki Nobu Sat Aug 24, 2013 6:22 pm

Po chvíli mého rozjímáním s Eleunim mě vyrušila jakási žena.
*Co teď?* Optal jsem se Eleuniho. *Co by, pohovoř si s ní* Pobídl mě.
Vstal jsem tedy a uklonil se. Ano, Taiki Nobu. A vy jste...? Počkal jsem až odpoví. A jestli se mohu zeptat, jak víte o mně a Eleunim? Moc lidem to neříkám. Zeptal jsem se opatrně, jedna ruka na mé kataně.
Taiki Nobu
Taiki Nobu
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seishin Yuna Sat Aug 24, 2013 7:49 pm

Tak som sa teda nemýlila. Môj výraz tváre sa stále nezmenil. Ja? Nadvihla som jedno obočie a chrbtom som sa oprela o stenu, pričom som ruky strčila do vreciek. Volaj ma Yuna. Priezvisko som mu vravieť nemusela, na čo by mu bolo?
Uškrnula som sa, len čo som zbadala, že má ruku na katane. Upodozrieva ma snáď? Mal na to právo, nepoznal ma, Raikage tu nebol. Nemala som však v pláne mu ubližovať, vlastne som na to ani nemala žiadny dôvod. Povedzme, že mám prístup k spisom shinobi. Odmlčala som sa na chvíľu a pohľadom prechádzala po ľuďoch neďaleko nás. A niekoho takého, ako si ty, sa nedá prehliadnuť. Dodala som nakoniec.
Seishin Yuna
Seishin Yuna
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 439

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Taiki Nobu Sat Aug 24, 2013 7:52 pm

Usmál jsem se. Je pravda, že příliš lidí v košili a kravatě tu není vidět. Eluni zjevně stále kontroloval váhy. Já osobně jsem sundal ruku z katany, ale z mého pohledu se stále nevytrácela jistá ostražitost. No, potřebujete něco? Další úsměv.
Taiki Nobu
Taiki Nobu
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

- Similar topics