Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sídlo klanu Hoozuki

+3
Junka
Hitomi Yamada
Hoozuki Meizu
7 posters

Strana 5 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Sídlo klanu Hoozuki - Stránka 5 Empty Sídlo klanu Hoozuki

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Thu Aug 01, 2013 5:44 pm

First topic message reminder :

Sídlo klanu Hoozuki - Stránka 5 29cwim8

Čtvrť, kde bydlí členové klanu Hoozuki. Nachází se zde několik menších i větších domků. Ty jsou olemovány kamennými chodníčky a zkrášleny vzrostlými listnáči. Naleznete tu i malou fontánku, umělá jezírka a několik menších obchůdků, včetně občerstvení. Pokud začnete dělat neplechu, vemte jed na to, že se z vody vyloupne stráž, velice popuzená tím, že jí kazíte pohodovou službu a příjemnou lázeň.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 457

Návrat nahoru Goto down

Sídlo klanu Hoozuki - Stránka 5 Empty Re: Sídlo klanu Hoozuki

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Nov 27, 2013 3:53 pm

Mlčky som na ňu hľadel. Bolo vidno, že má oči uslzené, a asi ich aj čoskoro pustí. Na čele mi vznikla vráska, pričom som si pred ňu z čupu kľakol a rukami som sa oprel o svoje stehná, pričom som sa akoby tak oprel ešte o päty.
"Je viac vecí, ktoré by som mal či nemal." Zašomral som a dvihol som pravú ruku. Tou som jej podvihol tvár za bradu a palcom som jej zároveň prešiel tesne pod jej okom, čím som jej vlastne slzy z krajíčka utrel.
"Čo sa -ehh..- deje?" Spýtal som sa už bez okolkov. V dome som nehodlal mať niekoho v takom stave, v akom práve Hitomi bola. Stačilo, keď som také mával ja, a to bolo akurát dosť. Iba som jej ďalej kukal do očí tými svojimi, červeno-krvavými, pričom som čakal, či už sa mi konečne vlastne zverí.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Nov 27, 2013 5:10 pm

Když mi nadzvedl bradu a setřel slzy, pootevřela jsem rty. Roztřásly se. Jeho dotyk fungoval jako elektrický výboj. Navíc jeho oči...Měly stejnou barvu jako Kairininy, byly karmínově červené. Byly stejné barvy, jako ty Daisukeho - fénixově rudé. Neudržela jsem je už víc a nechala je proudit po tvářích. V tuto chvíli jsem byla malá holčička, která potřebovala pozornost.
,,Já nevím, co mám dělat...Daisuke je...pořád pryč..A já jsem s Kairi sama....A když jí chtěl ten kluk...ublížit...já..jí ani nepomohla..." vzlykala jsem. Pláčem jsem se skoro dusila. Bylo mi zle, přišla jsem si sama, bez opory...V tuto chvíli, v tento moment jsem byla na dně a neměla sílu se z něj zvednout. Silná osobnost, Mizukage, která měla chránit celou vesnici, každého jedince v ní, byla pryč. Alespoň pro teď. Přišla jsem si stejně, jako ve chvíli, kdy jsem zjistila, že je celá rodina pryč..Nešla jsem s Kairi domů, snažila jsem se tomu všemu utéct. Realitě se však utéct nedá, vždy člověka dostihne..
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Nov 27, 2013 5:53 pm

Hoc som jej slzy prv zotrel, nakoniec aj tak začala plakať. Pomaly som stiahol ruku a mlčky som ju sledoval. Nechal som, aby to zo seba dostala, nič som nehovoril, maximálne ju sledoval. Keď sa už v podstate nič nedialo, len stále plakala, potichu som si povzdychol a posunul som sa vedľa nej. Bez slov som ju objal, chcel som ju upokojiť, utíšiť, aby stále neplakala. Mal som aj slová, ale zatiaľ som ich nevyužíval.
"Pššš, pokoj, pokoj.." Šepkal som potichu, akoby bola ozaj malá dievčina, čo to tak potrebuje počuť. Ale ona to vlastne aj potrebovala! Tak som v podstate ani nič viac nespravil. Za prvé, neviem, či ešte sa niečo dalo, a po druhé som nejako nemal s týmto ani skúsenosti. Obvykle by som niekoho nechal na pokoji, v takomto stave, ale v živote som už mal niekoľko výnimok a Hitomi medzi ne patrila.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Nov 27, 2013 6:06 pm

Když mě objal, automaticky jsem se mu schoulila na hrudi, stiskla jsem mu tričko, jako bych ho z Meiza chtěla strhnout. Plakala jsem, až se mi nadzvedávala ramena.
,,Možná jsem mladá na to být matkou...Je to...krutý, přivést na svět dítě a nemít na něj čas..Neumět mu pomoci...ochránit ho..." dostávala jsem ze sebe po kouskách. Mluvila jsem o Kairi, ale z části jsem myslela na sebe. V takových chvílích se mnou má být otec našeho dítěte, ne přátelé. Nedokázala jsem si vysvětlit, proč tu není. Přitom mohl být! Nepřišel za svou snoubenkou. Zahlédla jsem lesk prstýnku na své ruce, to vyvolalo novou vlnu slz a pláče. Nejprve Assasin, který na mě neměl čas, protože je Hokage. Pak Dai, který si hleděl především své práce. A nakonec Daisuke, který...ani jsem nevěděla, kam mizí, jestli to opravdu práce, na kterou si dělá čas..Byla jsem uvnitř zlomená, rozbitá na kousíčky. Proč se to zase opakuje? Je cchyba ve mně?
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Nov 27, 2013 6:36 pm

Zas som ostal ticho a iba som si ju vypočul, zároveň čo som ju iba tak držal v objatí. Napokon som sa aj zamračil, keď to ani neprechádzalo. Zavrel som oči..
"Každý robí chyby... tvoja dcéra na to ale nedoplatila, je v poriadku. Mohlo sa stať horšie, no nestalo sa. Nemôžeš čakať, že sa jej nikdy nič nestane. Nemôžeš si myslieť, že ju pred všetkým ochrániš. Je to dieťa, stačí jej len nejaký pád na zem a máš na svete ďalšie zranenie a plač. Tvojou úlohou je ale pomôcť jej, keď to potrebuje. Síce, v tom prípade si jej nepomohla, ale spravil som to ja. Ber to... akoby to spravil Daisuke, Naoki... proste tvoj priateľ. Snáď nechceš nasilu chcieť, aby sa stalo všetko tak, aby si ju zachránila ty. Buď rada, že žije a prestaň si chybu vyčítať. To ti už nijak nepomôže, len naopak.." Prehovoril som potichu a pomaly som sa odtiahol, pričom som jej zas podvihol tvár a nanovo som jej zotrel slzy, už aj z líc.
"A to, že mi tu budeš vyplakávať Kairi nepomôže. Mala by si byť pri nej... Daisuke je niekde v prdeli preč, očakávalo by sa, že budeš so svojou dcérou, keď na to máš čas." Dodal som, načo som ale odtiahol hlavu, k ústam som si priložil rukáv a chvíľu som doň len tlmene kašľal, akoby to ani nechcelo prejsť. Napokon som už ale zase na ňu pozrel a ruku som si i tak nechal poblíž úst, keby to zas tak nabehne.
"Máš Naokiho, máš Kairi, určite aj iných priateľov, i Daisukeho, hoc je niekde preč. Tak váž si čo máš, kým to úplne nestratíš." Ukončil som to a unavene som uvoľnil ruky, no i tak som ich ešte ako-tak držal v takom objatí. Snáď si uvedomovala, že má viac než osoba, ktorej sa vlastne práve zverila... trošku mi vadilo, keď si na také niečo pri mne niekto sťažoval a pritom mal viac, ale v tomto prípade som ešte pomohol. Zas ale bolo deprimujúce, že som to všetko musel povedať práve ja. Mala by byť šťastná! Dcéru má živú, Naoki jej kľudne mohol robiť spoločnosť tiež, a Daisuke sa rovnako zas určite vráti. Mala dôvod na úsmev, ... tak som dúfal, že ho na mňa aj vykúzli!
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Nov 27, 2013 6:57 pm

Poslouchala jsem ho, každé jeho slovo jsem poslouchala. Měl pravdu, věděla jsem to, jen...Moje hlava si myslela něco jiného. Respektive jsem kolem sebe měla lidi, to ano. Nebyla jsem sama, jen...Ti, jež jsem potřebovala nejvíc, v tu chvíli se mnou nebyli.
Trochu se ode mě odtáhl, objetí povolilo. Vzlykala jsem na prázdno, sem tam se skoulela ještě nějaká slza, ale přestala jsem.
,,Gomenne." zašeptala jsem a sklonila hlavu. Mizukage, od Meiza starší, mu brečí v náruči...Navíc když mu není vůbec dobře..
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Nov 27, 2013 7:10 pm

Sadol som si z pokľaku do tureckého sedu no stále som sedel blízko pri nej. Zas som natiahol druhú ruku a druhým rukávom som jej nanovo utrel tváre.
"Už neplač toľko. Doma ťa čaká Kairi, určite už je nedočkavá, kedy prídeš a hádam jej tam neprídeš takto." Trochu slabo som sa pousmial a okrem toho utretia som jej ešte zapravil pár vlasov za ucho. Potom som naklonil hlavu a mlčky som sa na ňu začal dívať. Len som však urkýval, ako ma tento rozhovor unavil. A nemohla za to len choroba, pfe!
"A usmej sa, svedčí ti to viac než slzy." Palcom som jej prešiel po líci a ruku som opäť stiahol, načo som začal opäť kašľať do rukáva, kým som teda zároveň aj pochopiteľne stíchol a nepriamo som čakal, ako zareaguje.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Nov 27, 2013 7:26 pm

Zase mi utřel tváře od slz, tentokrát už jsem ale nebrečela. Pouze sem tam nějaká slza stekla, teď jsem prostě byla plná emocí a nejrůznějších pocitů. Zvedla jsem k němu hlavu a upřela na něj oči. Vypadal unaveně a určitě i unavený byl. Vždyť jsem ho jen zbytečně zatěžovala. On se ale usmál a strčil mi pramínky vlasů za ucho. Zrůžověly mi tváře. Slabounce jsem se pousmála.
,,Kairi je teď s Naokim, ale ty bys tu teď byl sám, když ti není dobře.." opáčila jsem potichu na jeho poznámku. Olízla jsem si suché rty, nyní nasáklé slanou příchutí od slz.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Nov 27, 2013 7:35 pm

Nakoniec sa pousmiala. Konečne! Zľahka som od spokojnosti privrel oči a ramenom som sa oprel o linku po mojej ľavej strane. Tak isto som si oprel aj hlavu, padla na mňa únava teraz ale už z tej choroby, ono, aj ta chôdza mohla veľa zaviniť, bárs aj v takom stave, v akom som bol.
"V pohode.. potrebuje ťa viac než ja, zvládol som už predsa veľa vecí." Zamumlal som a letmo som pozrel hore, k linke, ktorú som chcel využiť tak, aby som sa oprel a dvihol na nohy, no nechcelo sa mi. Nejako som nevládal, tak som sa ani nepohol, vlastne som len ešte viac privrel oči. Divné len bolo, že spať sa mi nechcelo. Skôr ma len niečo furt ťahalo k zemi napriek tomu, že som nejaký moc ospalý nebol. Len to tak na mňa blbo vplývalo!
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Nov 27, 2013 7:43 pm

Kousla jsem se do rtu, když jsem viděla, že nemůže ani pořádně vstát. Mrzelo mě, že se kvůli mě přemáhal. Vynaložil síly navíc, když mohl odpočívat. Posunula jsem se k němu, vzala jeho paži a tu si přehodila kolem ramen. Druhou rukou jsem ho objala kolem pasu. Tím jsem ho podpírala a pomohla mu vstát. Sice jsem oproti němu byla o dost menší, ale i tak jsem mu m ohla pomoct. Minimálně tak, abych mu pomohla dostat se zpátky do ložnice.
,,A pak, že to sám zvládneš." povzdychla jsem si. ,,Pomůžu ti alespoň do postele." rozhodla jsem se.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Nov 27, 2013 7:48 pm

"Umm.." Nervózne som si zahryzol zas do piercingu v pere. Trochu dosť som sa preceňoval, ale to len teraz! Trošku som sklonil hlavu a čiastočne som sa o ňu oprel, pričom som sa letmo na ňu kukol.
"Na druhej strane.. spoločnosť by som ešte ocenil." Zašomral som. Síce som hovoril niečo iné, ale došlo mi, že zaspať by sa mi možno ani nepodarilo hneď, alebo sa mi aspoň teda nechcelo. Tak som proste prijal skutočnosť a toto zamrmlal, mno.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Nov 27, 2013 7:58 pm

Pousmála jsem se a přikývla. Pomalým krokem jsem s ním kráčela do jeho postele. Musela jsem pomalu, aby se Meizovi neudělalo špatně, a hlavně díky našemu poměru ve výškách jsem pomalu musela jít, jinak bych mohla přepadnout a buď bych spadla já na něj, nebo Meizu na mě. V obou případech by to jednomu z nách ublížilo.
V ložnici jsem Meiza posadila na postel, aby si mohl lehnout a pořádně přikýt. Než to však udělal, zkontrolovala jsem mu svým obvyklým způsobem teplotu. Byla malinko nižší, ale pořád ji měl. Nelíbilo se mi to.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Nov 27, 2013 8:04 pm

Dostali sme sa pomaly až naspäť do izby, kde som sa už posadil na posteľ a ostal som posedávať. Len som nemo kukal na zem, až kým mi zas neskontrolovala teplotu. To som na ňu dvihol pohľad a naklonil som hlavu.
"Stále na nič, že?" Zamumlal som a letmo som kukol k posteli. Ešte som si neľahal, len som tak sedel a kukal raz tam, raz tam.
"Je to otravné." Dodal som šomraním a z toho sedu som si bokom ľahol, pričom mi ale nohy ostali visieť z postele. Ruky som pritom položil na posteľ a nespokojne som vydýchol.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Nov 27, 2013 8:17 pm

Povzdychla jsem si.
,,Ještě to teplota je. Nelíbí se mi, že nechce ustoupit. Tohle bude pořádná chřipka, kdo ví jestli ne jiná nemoc." nahla jsem se k němu a teď už suchý šátek mu z krku rozvázala. Nebyla jsem si teď jistá, jestli mám dát znovu obklad a hlavně jaký. Nakonec jsem odešla do koupelny šátek znovu namočit, tentokrát ve vlažné vodě, takže nebyl ani studený, ani horký, ale akorát. Zase jsem mu ho zavázala a nechala ho lehnout si. Já jsem si klekla k posteli na zem.
,,Ten šátek by ti měl zvlhčovat krk. Musíš hodně pít, aby tě bolest v krku přešla a hlavně do sebe potřebuješ dostat co nejvíc tekutin." vysvětlila jsem mu šátek. Čaj už měl studený, přesto jsem mu ho podala a podala mu i tabletky.
,,Zapij ještě, snad ti teplota už klesne." pousmála jsem se. ,,A měl by ses pokusit usnout. Tvoje tělo i organismus je vyčerpaný."
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Nov 27, 2013 8:29 pm

Pozorne som si ju vypočul a zľahka som zažmúril. Iná nemoc.. čo za chrontu som zas chytil bože.. zamračil som sa a vydýchol som zas len tak hlasnejšie. Hitomi sa zatiaľ aj vrátila so šatkou, ktorú mi opäť uviazala na krk. Už som si ľahol aj normálne a dostal som do rúk hneď aj čaj s tabletkami. Tie som akoby bez váhania, keďže no... vždy som ich nejak tak len do seba hádzal, do seba i teraz hodil a zapil som ich už celým zvyškom toho čaju. Prázdny pohár som potom pomaly vrátil na stolík a oprel som si hlavu bokom tváre a vankúš, pričom som sa zadíval na Hitomi.
"No, ale mozog mi dáva najavo, že ešte nechce vypnúť." Trošku som sa pousmial, síce zas len tak chabo. Pritom som dvihol ruku a pobúchal som po voľnom mieste na posteli na boku, aby si sadla a nekľačala tam na zemi. Pritom som nanovo začal hrýzť do piercingu, ale zároveň už aj do pery, ktorú som si aj bez starostí prehryzol, no namiesto krvi mi z pery vytiekol iba menší pramienok vody, ktorá sa ale zázračne hneď aj vyparila a pera sa behom pár sekúnd "zahojila". Bola to výhoda, mohol som si hrýzť do pery koľko som len chcel...
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Nov 27, 2013 8:42 pm

Ukázal mi, že si mám sednout na postel, poslechla jsem ho tedy. Posadila jsem se stejně jako včera, hezky na kraj postele. Nohama jsem zase klimbala ve vzduchu. Pozorovala jsem ho, jak se kouše do rtů. Sice mu z ranky tekla místo krve voda, ale i tak mě to rozhodilo natolik, abych zapomněla, co jsem mu vlastně chtěla říct. Zrůžověly mi tváře a musela jsem se podívat někam stranou.
,,Um...odpočívat bys ale měl." namítla jsem a slabě si skousla spodní ret.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Nov 27, 2013 8:47 pm

Zlízol som si obe pery, načo som prestal s tým ohrýzaním a natočil som hlavu tak, ako Hitomi sedela, čiže som ju vystrel normálne.
"Veď.. odpočívam, nie?" Nevinne som privrel oči a rukami poukázal nato, že len ležím a nič vlastne nerobím. No spať sa mi proste nedalo, nechcel som, i keď mi zas bolo na druhej strane jasné, že by ma chôdza zas dostala do takého štádia, že by som bol schopný zaspať aj cestou do kuchyne. Len som sa trošku striasol nad tým pocitom a letmo som sa poobzeral po izbe. Rozmýšľal som, či tu nemám niečo, čím by sa dalo zabaviť. Možno tu niekde boli karty či čo, ale netušil som absolútne kde.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Nov 27, 2013 8:56 pm

Chtěla jsem ještě něco namítnout, ale nakonec jsem si jen povzdychla. Nechala jsem to tak. Bylo vidět, že ho ta moje srdceryvná scéna v kuchyni malinko rozmluvila. Za to jsem byla opravdu ráda. Bylo to lepší, než si povídat sama pro sebe nebo sama se sebou. Občas jsem měla pocit, že bavím s živou mrtvolou, když mu bylo zle. Podívala jsem se na svou ruku.
,,Um..Doufám, že to nebude vadit, ale asi použiju tvou koupelnu." pousmála jsem se rozpačitě. Seskočila jsem z postele a odběhla do koupelny, kde jsem se zavřela. Věděla jsem, že dneska se odtud nedostanu, a pokud, tak až Meizu v pořádku usne. Hodlala jsem tedy hygienu zúročit hned.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Nov 27, 2013 9:04 pm

"U-Um, v pohode." Stihol som zamrmlať, ale Hitomi už dávno utekala do kúpeľne. Len som sa trošku pousmial a vykrútil som zas hlavu do strany, dívajúc sa po izbe. Čo teraz? Začal som rozmýšľať, čo zatiaľ robiť kým sa Hitomi vráti. Veľa vecí mi nenapadlo... teda, lepšie povedané, nič mi nenapadlo. Kukol som na šuflík vedľa postele, otvoril som ho a začal som sa v ňom len prehrabávať. Len som si mrmlal niečo typu "to mi je načo, to som už čítal" a podobné, pričom som nakoniec neúspešne šuflík aj zavrel. Nič tam nebolo k úžitku, aspoň teraz. Ale napokon mi hľadanie prerušil ďalší kašeľ v kratšej chvíli bez prestávky, načo som, akoby som vykašľal pľúca, zaklonil hlavu dozadu. Toto je ešte otravnejšie než ta únava. Zamračil som sa a snažil som sa pokojne dýchať, aj keď samotné to dýchanie som mal prosto také ťažšie. Tak mi vlastne napadlo... že porozmýšľam nad vecami, ktoré mám najmenej rád, keď už nič, kým Hitomi vyjde.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Wed Nov 27, 2013 9:16 pm

Přemýšlela jsem, zda se rovnou vykoupat nebo jen opáchnout. Nakonec jsem se rozhodla, že se opláchnu. Koupat se u jiného kluka by bylo nefér, to jsem nechtěla. Pustila jsem si tedy vodu a pořádně si opláchla unavený a ustaraný obličej. Stejně jako jsem si pořádně opláchla ruce a znovu vymyla to říznutí. Podívala jsem se ještě pokoupelně, zda nenajdu lékárničku nebo něco, ale nenašla jsem. No, bodejť by obvazy Meizu používal, když je vlastně voda, ušklíbla jsem se. Utrhla jsem si tedy kousel kimona a ranku si nešikovně obvázala. Rukou jsem si projela vlasy a tím si je učesala.
,,To by mohlo prozatím stačit." naklonila jsem hlavu na stranu, zhasla v koupelně a vrátila se zase zpátky. Meizu byl nějaký zamyšlený, nebo se mi to alespoň zdálo.
,,Děje se něco?" zeptala jsem se a zase se posadila na postel.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Nov 27, 2013 9:22 pm

Netrvalo to ani dlho, čakal som, že bude v kúpeľni dlhšie, ako iné baby. Hold, asi nevyužila všetko čo mohla, inak by tam isto bola dlhšie. Za ten čas som na veľa vecí ani neprišiel, ale kašľať to, už som mal čo robiť, keď sa vrátila.
"Nie nie, len som tak z nudy rozmýšľal." Zamumlal som a spustil som pohľad na ňu. Iba som tak mlčky na ňu kukal. Nevedel som, čo podniknúť, keby aspoň vládzem kutrať sa vo veciach... ale... zas nechcel som to po nej, ten bordel ozaj stačil len mojim očiam, ostatní to nemuseli vidieť.
"Umm... márne dúfam, že máš nápad čo robiť, hm?" Zvedavo som sa napokon spýtal. Veď čo, to, že by som si tú otázku nechal pre seba, by som nič nevyriešil ani nezistil, keby náhodou niečo mala.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Himiko Hoozuki Sat Jul 18, 2015 10:39 am

Dorazila jsem domů. Když mluvím o domově, jedná se o maličký domek na okraji čtvrti, patřící členům klanu Hoozuki. Když byli mí rodiče ještě naživu, patřil nám dům o poznání honosnější, ale nakonec jsem byla ráda, že byl prodán a vyměnen za menší stavení. Utekla jsem vzpomínkám. Měla jsem zde vše potřebné. Pár knížek, skromný šatník, vcelku pohodlnou postel a maličkou kuchyňku. Všechno se to vešlo do jedné místnosti. Zvlášť tak zůstávala jen koupelna. Tu jsem ostatně ihned navštívila a v o poznání kulturnějším stavu jsem se uložila do postele.

Nemohla jsem spát. Dospívala jsem, ať už se mi to líbilo, nebo ne a znamenalo to starosti a povinnosti. Už nejsem dítětem, o které je třeba se starat. Je ze mě vopravdovej shinobi, kterej si musí vydělat na jídlo a kdo ví, možná i jednou na nějaký lepší bydlení. Jestli chci přežít mise, a v neposlední řadě také chuuninskou zkoušku, měla bych sebou mrsknout a naučit se pár technik. Pár. Spíš kvanta, protože neumím skoro nic.

Zachumlala jsem se do peřiny. Kdysi dávno jsem sice měla učitele, ale většinu času jsem mu lezla na nervy. Chtěla jsem se věnovat hrám a na učení se zvysoka vykašlat. To se mi teda částečně povedlo. Navzdory trpělivému přístupu mého učitele jsem se naučila pouze jednu jedinou techniku. Teď to budu dohánět. Ne snad že bych chtěla, ale musím. Nechci chcípnout. Nebo aspoň ne tak snadno.

Párkrát jsem se převalila a přeskládala své končetiny, až jsem nakonec našla polohu, ve které jsem usnula.
Himiko Hoozuki
Himiko Hoozuki
Genin
Genin

Počet příspěvků : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Himiko Hoozuki Sun Jul 19, 2015 7:00 pm

Ublééééééééé...

Rána. Bolest sedacího ústrojí. Ještě před chvíli jsem sváděla lítý boj s obrovskou vodní příšerou. Právě jsem se měnila na vodu a chystala se ji rozsekat zevnitř, ale příšera mě chytila chapadly, začala mě dusit a já se z nějakého důvodu nedokázala proměnit...

Až pak mi došlo, že jsem se rvala natolik zuřivě, že jsem se div neuškrtila ve vlastní peřině. A zadek mě bolí, protože jsem na něj dopadla z kritické výšky slabého půl metru. Prohmátla jsem si kostrč. Tahle bolest je hrozná, ale legrační. Musela jsem se začít smát.

Když jsem se ráčila dochechtat a popadnout dech, vyhrabala jsem se z deky, hodila na sebe trochu úctyhodnější oblečení než pyžamo a posnídala sýr se šunkou a samozřejmě tuto lahůdku zapila mlékem. Pak už bylo načase vydat se za cestou ke vzdělání.

Přesun
Himiko Hoozuki
Himiko Hoozuki
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Himiko Hoozuki Fri Jul 24, 2015 10:21 am

Nacházela jsem se v sídle, avšak na jeho okraji. Stačilo projít dvorkem, minout jednu alej a u kamenné zídky zabočit doprava. Byla tu tráva, hezké prostředí i dostatek soukromí.

Už podesáté jsem skončila jako velká louže. Vytvořit vodní klon, to je vám teda umění. Snažila jsem se využít vodu okolo sebe. Vzduch je vlhkostí doslova prosycen a navíc kousek dál protéká malá říčka. Avšak já jsem zatím šikovná jako průměrné jelito. Víte, mám tu vodu nějak pod kůží. Pořád s ní musím být zajedno.

Celý den jsem věnovala tréninku. Večer už se mi podařilo zformovat masu vodu mimo své tělo. Avšak přimět tu věc, aby se mi podobala, to nebylo úplně jednoduchý. Občas se mi povedlo napodobit tu a tam nějaké ty křivky, ale proboha, ten orlí nos mi vůbec nesedí. Jindy měl můj klon zase velký zadek, jindy byl hrbatý. Poctivě jsem se nad tím rozčilovala a dokonce zaváhala nad svou atraktivitou a kontrolovala stav své tělesné schránky v kapesním zrcátku.
Himiko Hoozuki
Himiko Hoozuki
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Himiko Hoozuki Tue Aug 11, 2015 8:07 pm

Několik dní jsem trénovala. Vytvořila jsem opravdu bezpočet vodních zrůdiček, které mi nebyly vůbec podobné. Někdy mi tedy podobné byly a to jsem toho litovala ještě víc. Jestli si něco vopravdu nepřejete vidět, tak je to karikatura, kde jsou všechny vaše tělesné nedostatky vyhnány do absurdna.

Teprve další den se mi povedlo vytvořit něco, co vypadalo jako já. Jako to mé hezké já. Musela jsem předtím strávit několik minut před zrcadlem, abych neměla takový problém s vizualizací. Přesto je to trošku divný pocit vidět sebe samého jinak než v zrcadle, či na fotografii. 3D model. Je to trochu strašidelný. Obzvlášť když na mne hledí prázdné modré oči. Obzvlášť, když ta postava vypadá jako vodní démon. Ozvalo se šplouchnutí. Byla jsem už znovu ohozená od hlavy až k patě. Pochopitelně jsem se načuřila a odkráčela domů. Nemá to bejt vodní démon, má to bejt i barevný jako já.

Několik minut jsem hledala ve svitku potřebné informace. Nuda. Jasně. K tomu aby se klon podobal lidské bytosti je přece třeba využít manipulaci chakry... blá blá blá. Nic co bych nevěděla už dávno. Děkuju vám pěkně. Ta skripta musel psát nějaký troll. Hledala jsem další informace ve své knihovně a nalezla bichli věnující se suitonu a tomu jak s ním nejlépe a nejsnáze manipulovat. Začetla jsem se a usnula s obličejem založeným mezi stránkami.

Následujícího rána jsem to zkusila zase. Byla jsem mile překvapena. Klon se zhmotnil, nabral přesně ty správné proporce a dokonce jeho tvář získala živější barvu. Hlavně to nepokonit, když to vypadá tak slibně. Ale stal se zázrak. Barva šatů, očí, vlasů, všechno sedělo. Postava už nevypadala jako hrouda vody, ale jako má přesná kopie. Fascinovaně jsem na ni zírala. Mohla by třeba přijít blíž? No tak. Zkus to!

Jak je možné že to najednou šlo? Našla jsem v knihách nějaký tajný trik? Unikala mi zásadní informace? Ne tak docela. Všechno mi došlo hned vzápětí. Byla jsem příliš vyčerpaná na to abych měla dostatek chakry na zkrocení klonu. Tak prosté to bylo. Teprve teď, po vypilování techniky a řádném odpočinku jsem měla šanci dokázat to.

Dívka naproti mě pozorovala a udělala první krůček kupředu. Poté další. Další. Všimla jsem si, že vítr si pohrával s jejím účesem, tak jako se to právě dělo mně samotné. Technika vodního klonu je skutečně úžasná. Vypadala tak živě. Na tváři se mému klonu objevil šibalský úsměv a jiskry v očích, jako kdyby hledaly, kde je možné provést nějakou neplechu.

Jsem to skutečně já? Jevím se tak svému okolí?

Natáhla jsem ruku kupředu a dokla se ramene dívky předemnou. Ta se však rozpadla na tisíce kapek vody. Byla jsem tu opět sama.
Himiko Hoozuki
Himiko Hoozuki
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

- Similar topics