Sídlo klanu Hoozuki
+3
Junka
Hitomi Yamada
Hoozuki Meizu
7 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure :: Obytná oblast
Strana 4 z 7
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Sídlo klanu Hoozuki
First topic message reminder :
Čtvrť, kde bydlí členové klanu Hoozuki. Nachází se zde několik menších i větších domků. Ty jsou olemovány kamennými chodníčky a zkrášleny vzrostlými listnáči. Naleznete tu i malou fontánku, umělá jezírka a několik menších obchůdků, včetně občerstvení. Pokud začnete dělat neplechu, vemte jed na to, že se z vody vyloupne stráž, velice popuzená tím, že jí kazíte pohodovou službu a příjemnou lázeň.
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 457
Re: Sídlo klanu Hoozuki
Prikývol som a keď Naoki odišiel, zavrel som dvere. Otočil som sa čelom vzad a zadíval som sa na chodbu. Len som dúfal, že to, čo ma čaká, nebude ťažké. Teda, ono by to malo byť asi ťažké pre Naokiho, nie pre mňa, heh... Takže sa zrejme budem pokúšať, aby to tak aj bolo! Zľahka som sa pousmial a vykročil som do izby. Vzal som si iné veci a odhrabal som sa do kúpeľne. Tuná som si hodil sprchu, obliekol som si čisté veci vrátane šatky okolo krku, keďže som nechcel, aby mi krk ešte viac ofukovalo, keď už ma bolelo hrdlo a ku koncu som si ešte pre istotu prepláchol tvár. Ale stále mi niečo chýbalo... a aj som nakoniec prišiel nato, čo. Predsa nepotrebný piercing v pere, ktorý som si o moment už do pery zas "nasadil" a z kúpeľne som vyšiel. Lapil som Samehadu, hodil som si ju na chrbát, vzal som si ešte jeden modrý zvitok a prešiel som do kuchyne. Tu som si vzal ešte mandarínky... jo, správne, vzal som si zo-dve do každého vrecka! Musel som predsa niečo zjesť! A nič sa mi robiť nechcelo, takže som chopil prvé, čo som našiel. A takto som už len vyrazil na to cvičisko dúfajúc, že ho vlastne nájdem.
~Presun~
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Dotiahol som sa domov. Cestou som stihol poriadne zmrznúť, keďže znova nebolo vonku najteplejšie, a to mokré oblečenie už proste ani nebolo oblečením, skôr len chladiacim oblekom, ktorý sa mi lepil na telo. Fakt nepríjemné... Vstúpil som dnu, kde našťastie už vládlo teplo. Ihneď som zo seba zhodil väčšinu toho mokrého oblečenia, ktoré som zatiaľ len hodil pri kúpeľňu, načo som pokračoval do svojej izby. Tuná som si vzal suché veci, a zmizol som do kúpeľne, kde som si hodil horúcu sprchu. Nuž a po nej som už len zaľahol do postele, hodil som do seba niekoľko práškov viacerých druhov, keďže som neveril, že by som to len tak nejak "vyležal", načo som už nehodlal vnímať svet. Samehadu som si samozrejme oprel o posteľ, aby bola hneď po ruke, ale to už bol len taký detail... ja som už dávno drichmal...
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Doběhla jsem až do obytné zóny. Teprve tam jsem spomalila a krokem došla k území sídlu klanu Hoozuki. Jeden z nejznámnějších a nejsilnějších klanů Kirigakure. Nebála jsem se vstoupit, i když to bylo zvláštní.
Procházela jsem se do doby, než jsem si byla jistá s místem, kde bydlí Meizu. Zastavila jsem se před jeho dveřmi a chvíli se neodvážila zaklepat. Nakonec jsem to s hlubokým nádechem udělala. Doufala jsem, že mě uslyší. A hlavně že se nebude zlobit. Položila jsem si ruku na tu zraněnou a vyčkávala.
Procházela jsem se do doby, než jsem si byla jistá s místem, kde bydlí Meizu. Zastavila jsem se před jeho dveřmi a chvíli se neodvážila zaklepat. Nakonec jsem to s hlubokým nádechem udělala. Doufala jsem, že mě uslyší. A hlavně že se nebude zlobit. Položila jsem si ruku na tu zraněnou a vyčkávala.
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Spal som.. koľko? Sám som to nedokázal zistiť. Proste som sa zrazu zobudil, mierne spotený, keďže som bol naobliekaný v dosť veciach + prikrytý, tak mi teda bolo dosť teplo za ten čas, čo som spal jak zabitý. Akonáhle som teraz ale vstal z postele, skôr ma obalila zima. Striaslo ma a pritiahol som k sebe mikinu, zároveň čo som si šatkou trochu poutieral krk a viac som si ju utiahol. Omámene som sa otočil k stolíku, zas som do seba hodil prášky, a po zapití som už aj zakašľal. Potom som sa pozrel smerom k dverám, kde sa mi zazdalo, že sa ešte ozvalo odniekiaľ klopanie. Nechcelo sa mi, ale nakoniec som vstal a jak zombie som začal kráčať z izby k dverám. Nakoniec som k nim došiel a otvoril som. Nejak príliš som nevnímal, takže mi v prvých sekundách ani nedoplo, že kto prišiel.
"Hmm um?" Zamumlal som a oprel som sa rukou o zárubňu. Bolo na mne vidieť jasne, že som chorý jak šľak. Podliate oči, bledý som bol viac než obyčajne, ledva som stál.. no, vyzeral som fakt jak nejaký upír, akurát som sa tak necítil, bohužiaľ.
"Hmm um?" Zamumlal som a oprel som sa rukou o zárubňu. Bolo na mne vidieť jasne, že som chorý jak šľak. Podliate oči, bledý som bol viac než obyčajne, ledva som stál.. no, vyzeral som fakt jak nejaký upír, akurát som sa tak necítil, bohužiaľ.
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Zaslechla jsem uvnitř nějaké zvuky, ale bylo mi otevřeno až po několika minutách. Když mi Meizu otevřel, dost jsem se lekla. Vypadal hrozně.
,,Já..Omlouvám se. Netušila jsem, že je ti až takto zle." zakoktala jsem se. Nakonec jsem bez pozvání vešla dovnitř. Zavřela jsem dveře a nakonec se natáhla na špičky. Zamotala jsem mu ruku do vlasů a za zátylek si jeho hlavu přitáhla blíže. Přiložila jsem si čelo k jeho. Bylo mi jasné, že má teplotu, ale on ji měl opravdu vysokou. Kousla jsem se do rtu. Byl nabalený, ale n evypadal, že by mu bylo ějak teplo. Vzala jsem ho tedy za ruku a vedla ho tam, kde jsem tušila ložnici.
,,Lehni si. Svlékni si mikinu a doporučuji ti zůstat jen v tričku." pousmála jsem se. Nechala jsem ho ale v soukromí a odešla do kuchyně. Prohledala jsem linku, než jsem narazila na čaj. Sice byl ovocný, ale to prozatím postačí. Uvařila jsem mu horký čaj a ten mu přinesla do pokoje.
,,Prozatím. Vymyslím něco víc, abych ti pomohla se uzdravit." pousmála jsem se. Odťapala jsem ještě do koupelny a namočila ve studené vodě menší ručník či hadřík, s tím jsem potom šla za ním, abych mu ho mohla přiložit na čelo.
,,Já..Omlouvám se. Netušila jsem, že je ti až takto zle." zakoktala jsem se. Nakonec jsem bez pozvání vešla dovnitř. Zavřela jsem dveře a nakonec se natáhla na špičky. Zamotala jsem mu ruku do vlasů a za zátylek si jeho hlavu přitáhla blíže. Přiložila jsem si čelo k jeho. Bylo mi jasné, že má teplotu, ale on ji měl opravdu vysokou. Kousla jsem se do rtu. Byl nabalený, ale n evypadal, že by mu bylo ějak teplo. Vzala jsem ho tedy za ruku a vedla ho tam, kde jsem tušila ložnici.
,,Lehni si. Svlékni si mikinu a doporučuji ti zůstat jen v tričku." pousmála jsem se. Nechala jsem ho ale v soukromí a odešla do kuchyně. Prohledala jsem linku, než jsem narazila na čaj. Sice byl ovocný, ale to prozatím postačí. Uvařila jsem mu horký čaj a ten mu přinesla do pokoje.
,,Prozatím. Vymyslím něco víc, abych ti pomohla se uzdravit." pousmála jsem se. Odťapala jsem ještě do koupelny a namočila ve studené vodě menší ručník či hadřík, s tím jsem potom šla za ním, abych mu ho mohla přiložit na čelo.
Bol som mimo, a rovnako tam mimo som sa aj začal na Hitomi dívať, keď vošla dnu po jej slovách. V prvom rade ma prekvapilo, že to bola práve Hitomi, ktorú som z toho prvého momentu ešte nespoznal, no a následne z toho, že hneď vošla a skontrolovala mi teplotu. Len som stále tak mimo kukal a nič nerobil, vlastne som ledva stál v kľude, nie ešte aby som niečo robil. A aj to som nemal čo! Nakoniec ma chytila za ruku a začala ma ťahať naspäť do izby. Na protesty som nemal veľa sily, takže som mlčky iba došľapoval až do izby, kde som si automaticky sadol na posteľ a otočil som hlavu na ňu. Stihla len niečo povedať a niekam odišla. Jako.. len v tričku? Zaklipkal som prekvapene očami, načo som si dal dole ale iba mikinu. Zvyšok vecí, vlastne len tričko a gate, ešte šatku, som si nechal a tak som si proste ľahol. Kým som čakal, začal som si nervózne ohrýzať piercing v pere, až kým Hitomi neprišla s čajom. Uprel som na ňu pohľad, hoc trochu krvavých, no ale aj zvedavých očí. To sa ale zas odobrala niekam preč, tak som ostal len kukať tým smerom, sem tam som zas ticho prerušil kašľom, zatiaľčo som sa snažil zacítiť vôňu čaju, čo šlo s plným nosom trochu ťažšie, ale predsa len trochu šlo.
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
S tím hadříkem jsem došla zase k němu. Sedla jsem si na kraj postele a naklonila se nad něj, abych mu přiložila studený hadík na orosené čelo od teploty. Nejprve jsem mu čelo tím hadříkem jemně otřela a pak ho na čele nechala ležet. Hrníček s čajem jsem si vzala do ruky a pomocí svých schopností jsem ho malinko schladila, aby se neopařil, pak jsem mu ho podala.
,,Musíš přijímat co nejvíc tekutin a hlavně spát. Nebudu tě tu rušit dlouho, počkám, dokud neusneš alespoň, abych se ujistila, že jsi v pořádku." pousmála jsem se. Chtěla jsem si s ním promluvit, vyzpovídat se...s někým si popovídat. V tuhle chvíli jsem ale nemohla, když jsem ho viděla v takovém stavu. Daisuke už byl párkrát nemocný a jeho dvojče taky. Už jako mladší jsem se o ně občas v těch chvílích starala. Snažila jsem se proto usmívat, být pozitivní, aby mohl bez obav brzy zase usnout.
,,Musíš přijímat co nejvíc tekutin a hlavně spát. Nebudu tě tu rušit dlouho, počkám, dokud neusneš alespoň, abych se ujistila, že jsi v pořádku." pousmála jsem se. Chtěla jsem si s ním promluvit, vyzpovídat se...s někým si popovídat. V tuhle chvíli jsem ale nemohla, když jsem ho viděla v takovém stavu. Daisuke už byl párkrát nemocný a jeho dvojče taky. Už jako mladší jsem se o ně občas v těch chvílích starala. Snažila jsem se proto usmívat, být pozitivní, aby mohl bez obav brzy zase usnout.
O chvíľu sa Hitomi aj vrátila, s akousi handrou v ruke, či čo to bolo. Sadla si na posteľ a najprv mi ním utrela čelo. Až vtedy mi doplo, čo s ním chce robiť. Slabo som privrel oči a to už som mal handru na čele, a celkom príjemne ma chladila, čo sa teda čela týkala. Nie všade som totiž potreboval schladiť, niekde práve naopak, keď ma trošku striaslo zimou. Hitomi mi ešte podala čaj, ktorý som slabo chytil do pravej ruky a slabšie som si usrkol. Následne som si oprel hlavu o vankúš, ktorý som mal mimochodom opretý o stenu tak, aby som vlastne polo-sedel, a uprel som červené a ešte o tomu aj krvavé oči na Hitomi.
"Prečo..?" Šepol som. Nik sa o mňa nestaral, tak som chcel vedieť, prečo ona. Známych som mal dosť, síce asi nie takých zodpovedných ako ona, ale predsa len.. žiadny mi nepomáhal v chorobe. Len som na ňu teda ďalej hľadel a čakal som, čo mi povie.
"Prečo..?" Šepol som. Nik sa o mňa nestaral, tak som chcel vedieť, prečo ona. Známych som mal dosť, síce asi nie takých zodpovedných ako ona, ale predsa len.. žiadny mi nepomáhal v chorobe. Len som na ňu teda ďalej hľadel a čakal som, čo mi povie.
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Sledovala jsem, jak upíjí z čaje, ale po těle se třásl zimou. Zakryla jsem ho téměř po bradu. Rozhlédla jsem se po místnosti, než jsem konečně zahlédla topení. To jsem dala na maximum.
,,Bral sis nějaké tablety?" zeptala jsem se ho a zase si sedla k němu. Cosi zašeptal, musela jsem se pousmát.
,,Protože chci. Několikrát už jsi mi pomohl, teď pomůžu já tobě. Jsi člověk, o kterého bych nerada přišla a nerada vidím, že je v takovémto stavu. Mám tě ráda a v mém životě sis našel důležité místo." odpověděla jsem mu s úsměvem a trochu červenými lícemi. Myslela jsem to vážně. Ráda se starám o ostatní, ráda ostatním pomáhám. A pokud je to člověk, který je mi blízký, udělám pro něj cokoliv. Kdyby tomu tak nebylo, proč bych k němu vůbec teď chodila? Stal se součástí té mojí rodiny, kterou jsem si přála, Ta rodina, kterou jsem si vymodlila. Ta rodina, o kterou se postarám, abychom zůstali pohromadě.
,,Bral sis nějaké tablety?" zeptala jsem se ho a zase si sedla k němu. Cosi zašeptal, musela jsem se pousmát.
,,Protože chci. Několikrát už jsi mi pomohl, teď pomůžu já tobě. Jsi člověk, o kterého bych nerada přišla a nerada vidím, že je v takovémto stavu. Mám tě ráda a v mém životě sis našel důležité místo." odpověděla jsem mu s úsměvem a trochu červenými lícemi. Myslela jsem to vážně. Ráda se starám o ostatní, ráda ostatním pomáhám. A pokud je to člověk, který je mi blízký, udělám pro něj cokoliv. Kdyby tomu tak nebylo, proč bych k němu vůbec teď chodila? Stal se součástí té mojí rodiny, kterou jsem si přála, Ta rodina, kterou jsem si vymodlila. Ta rodina, o kterou se postarám, abychom zůstali pohromadě.
Len som tak rýchlo mrkol, keď zakryla až po bradu, ale nejak som nereagoval. Iba som si zas usrkol z čaju a unavene som hýbal očami, aby som ju mohol sledovať. Bolo to ale zas ľahšie, keď si sadla na posteľ. To som na ňu už mohol kukať ľahšie, bez veľkých pohybov očí... a to ma jako unavovalo aj to, he!
"Uhmm." Zamumlal som na jej otázku a kývol som opatrne hlavou k stolíku. Tam bolo zopár krabičiek liekov, takže si mohla domyslieť, že som si tabletiek dal rovno niekoľko. Bolo to moje pravidelné liečenie. Bolesť hlavy? Tabletka. Nespavosť? Tabletka. Akákoľvek choroba či len jej príznak - tabletka.. no, nepoznal som nijaké tieto iné postupy, ako obyčajný obklad, či niečo podobné. Vždy som to riešil len takto, "chemicky", a tým moja liečba končila. Hitomi mi potom ešte odpovedala na otázku. Slabo som privrel oči a sklonil som pohľad na pohár s čajom. Mlčal som, dlhšie.. až som nakoniec pošepky povedal slovo "vďaka", a pohľad som akosi ani nedvíhal. Heh, také slová mi totiž boli neznáme, ktoré mi povedala. Možno preto sa krv, okrem očí, dostala nakoniec v troške aj do líc.
"Uhmm." Zamumlal som na jej otázku a kývol som opatrne hlavou k stolíku. Tam bolo zopár krabičiek liekov, takže si mohla domyslieť, že som si tabletiek dal rovno niekoľko. Bolo to moje pravidelné liečenie. Bolesť hlavy? Tabletka. Nespavosť? Tabletka. Akákoľvek choroba či len jej príznak - tabletka.. no, nepoznal som nijaké tieto iné postupy, ako obyčajný obklad, či niečo podobné. Vždy som to riešil len takto, "chemicky", a tým moja liečba končila. Hitomi mi potom ešte odpovedala na otázku. Slabo som privrel oči a sklonil som pohľad na pohár s čajom. Mlčal som, dlhšie.. až som nakoniec pošepky povedal slovo "vďaka", a pohľad som akosi ani nedvíhal. Heh, také slová mi totiž boli neznáme, ktoré mi povedala. Možno preto sa krv, okrem očí, dostala nakoniec v troške aj do líc.
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Moc se mi nelíbily léky, které jsem viděla. Byly všechny stejné, ale...No, bylo mi jasné, že je bere bez většího přemýšlení. Proto jsem si otevřela šuplík a prohledala ho, abych našla něcco, co by mu pomohlo. Věci, které jsem nacházela, ehm....No raději jsem je přešla bez poznámek. Hledala jsem přece léky! Nakonec jsem našla, co potřebuji. Byly to jedny, které zabíraly a bolesti hlavy, začínající achlzení nebo nevolnost. Mělo by to zabírat i na teplotu.
,,Zapij je. Jedna a půl tabletky by ti neměly ublížit ani po tamtěch, co sis vzal. Brzy se po nich začneš hodně potit, ale zůstaneš pořádně přikrytý!" nakázala jsem mu a podala mu léčivo. Sebrala jsem mu hadřík a a odešla ho do koupelny opět namočit. Sundala jsem si rivnou provizorní zakrvácený obvaz od Naokiho. Ránu jsem si opláchla. Při doteku s vodou jsem ale usykla bolestí, pálelo to. Nebylo to nijak hluboké, tudíž jsem to nechala bez zavázání. Vrátila jsem se s hadříkem do ložnice a zase mu nejprve otřela čelo a pak hadřík na čelo přiložila.
,,Když mě poslechneš, do dvou až tří dnů budeš zdravý." usmála jsem se na něj. Nakonec jsem zase odťapala z pokoje a prohledala ostatní pokoje. Z jednoho jsem vzala přeinu navíc a tu jsem přehodila přes Meiza.
,,Tu jedinou ti dovoluji sundat ze sebe, až ti bude velké teplo." zasmála jsem se a opět se posadila k němu. Teď už jsem nemínila nikam jít, dokud neusne. I když teda, unevaná jsem byla i já. Byl to vážně náročný den.
,,Zapij je. Jedna a půl tabletky by ti neměly ublížit ani po tamtěch, co sis vzal. Brzy se po nich začneš hodně potit, ale zůstaneš pořádně přikrytý!" nakázala jsem mu a podala mu léčivo. Sebrala jsem mu hadřík a a odešla ho do koupelny opět namočit. Sundala jsem si rivnou provizorní zakrvácený obvaz od Naokiho. Ránu jsem si opláchla. Při doteku s vodou jsem ale usykla bolestí, pálelo to. Nebylo to nijak hluboké, tudíž jsem to nechala bez zavázání. Vrátila jsem se s hadříkem do ložnice a zase mu nejprve otřela čelo a pak hadřík na čelo přiložila.
,,Když mě poslechneš, do dvou až tří dnů budeš zdravý." usmála jsem se na něj. Nakonec jsem zase odťapala z pokoje a prohledala ostatní pokoje. Z jednoho jsem vzala přeinu navíc a tu jsem přehodila přes Meiza.
,,Tu jedinou ti dovoluji sundat ze sebe, až ti bude velké teplo." zasmála jsem se a opět se posadila k němu. Teď už jsem nemínila nikam jít, dokud neusne. I když teda, unevaná jsem byla i já. Byl to vážně náročný den.
Mlčky som zas trochu pootočil hlavu a kukal som, ako asi niečo hľadá. V duchu som sa uškrnul nad tým, keď otvorila šuflík, ale mlčky som bez pohybu stále iba kukal, kým nevytiahla ďalšie tabletky. No, dúfal som, že ma to nepredávkuje. Bez slov som si vzal liečivo a zapil som ho čajom. Následne, keď ona zatiaľ zmizla do kúpeľne, som čaj opatrne uložil na stolík, a kukol som sa pred seba, čiže smerom k dverám. Hitomi sa zas vrátila, na čelo mi dala druhý obklad a ja som to znova prešiel mlčaním. Len som privrel oči a otvoril som ich až v momente, kedy ma prikryla ďalším paplónom. Zaklipkal som očami a nespokojne som povzdychol.
"Nieje.. to už.. moc?" Zamrmlal som. Ja som ale pravda nemal sily, teraz ozaj trochu ťažšie paplóny, ani len podvihnúť, takže som to nešiel ani skúšať. Zas som zmĺkol a oprel som si hlavu, uprúc na ňu oči. Mohla v nich vidieť vďaku, ako aj vo výraze, no zaspať... neviem, či sa mi to zas tak skoro podarí, ale pravdepodobne áno, pretože som bol i napriek predošlému dlhému spánku stále unavený. Veď choroba...
"Nieje.. to už.. moc?" Zamrmlal som. Ja som ale pravda nemal sily, teraz ozaj trochu ťažšie paplóny, ani len podvihnúť, takže som to nešiel ani skúšať. Zas som zmĺkol a oprel som si hlavu, uprúc na ňu oči. Mohla v nich vidieť vďaku, ako aj vo výraze, no zaspať... neviem, či sa mi to zas tak skoro podarí, ale pravdepodobne áno, pretože som bol i napriek predošlému dlhému spánku stále unavený. Veď choroba...
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Musela jsem se zasmát, když jsem ho viděla. Trčela mu vlastně jen hlava, jinak bylo jeho tělo zavalené pod dekama. Stáhla jsem tu druhou deku kousek níž, takže měl přikrytý jen přes nohy. Hodlala jsem u něj sedět, dokud neusne. Nemělo by to moc dlouho trvat, soudě z jeho výrazu. Únava z něj přímo čišila. Zabrala jsem se tedy do vlastních myšlenek, opět jsem si vzpomněla na důvod, proč jsem sem vlastně přišla. Zavrtěla jsem hlavou, abych na to zapomněla. Nebylo to teď vůbec vhodné. Podívala jsem se zase na červenovláska, poklimbával. Pousmála jsem se zívla si. No a to byla chyba. Zívala jsem čím dál častěji, takže během chviličky mi spadla hlava a nakonec jsem horní polovina těla uvelebila vedle Meiza. Vážně to byl náročný den..
Ostalo ticho. Hitomi mi potiahla jednu prikrývku nižšie, čomu som bol vďačný, ale odmenu mala len ako taký slabý a chabý úsmev. Nakoniec som začínal zaspávať. Rovnako tak Hitomi, ako som si nejako všimol, ale tej sa to nakoniec podarilo skôr než mne. Ešte som sa prebral a ostal som na ňu kukať. Nechcel som ju nakaziť alebo čo, ale ani som nemal silu ju nejako preniesť do druhej izby, či naopak preniesť samého seba. Napokon som vzal pomaly do rúk tu prikrývku, čo bola najvyššie, a tú som cez Hitomi prehodil, aby jej teda nebola zima. Následne som sa ale aj posunul ku kraju, aby mala miesto a aby nebodaj nespadla z postele, načo som sa už ale aj ja uložil k spánku. Hoc som bol trošku nervózny, že Hitomi zaspala takto, ale vo svojom stave som mohol byť rád, že tu aspoň niekto bol. Inak by som sa zbláznil pri počúvaní svojho kašľu a nezdravého dýchania. Obklad som si stiahol až tak, aby mi zakrýval aj oči, a takto som už chcel zotrvať až do rána...
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Probudila jsem se, aniž bych místo, kde jsem spala, poznávala. Ležela jsem na cizí posteli, pod cizí dekou a s cizím klukem vedle sebe. No cizím. Poznala jsem ho, byl to Meizu. V tu chvíli jsem si vzpomněla, kde jsem a co tu dělám. Protřela jsem si oči a postavila se. Protáhla jsem se jako kočka, abych rozproudila krev v žilách. Odťapala jsem do kuchyně, kde jsem chvíli strávila. Hledala jsem nádobí a potřebné suroviny, ze kterých jsem nakonec udělala obyčejný polévkový vývar. Sice obyčejný, ale takový, který dokázal pořádně zahřát a protáhnout dutiny, aby se sputila rýma. Přinesla jsem ho do pokoje. Nahla jsem se nad Meiza a jemně s ním zatřásla, aby se probudil.
Cez noc som sa vlastne ani nepohol. Ani len ten obklad vlastne nespadol z mojej tváre! Bol som fakt jak nejaká mŕtvolka. Nakoniec som sa ale začal prebúdzať, pravda po tom, čo mnou niekto potriasol. Začal som rozlepovať oči a zaostrovať na toho niekoho, kto ma zobudil. Vlastne, nejako mi aj vypršalo z hlavy, že tu bola Hitomi. Ale hneď som si aj spomenul, keď som už zaostril. Mierne som sa pousmial, stiahol som si už suchú handru z tváre a pomaly som sa posadil. Kratšie som kukol na to, čo držala, ale potom som sa pozrel nejak nepriamo k dverám. To som sa ale aj rovno rozkašľal, čo s bolesťou hrdla nebolo bohvie čo...
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Vývar jsem položila na noční stolek a naklonila se k němu. Zase jsem si přiložila čelo k tomu jeho. Měl ještě teplotu, malinko nižší, než včera, doufala jsem, ale pořád ji měl. Povzdychla jsem si a znovu jsem odtud odešla. Uvařila jsem čerstvý horký čaj. Ten včerejší Meizu nevypil. Zase jsem ho schladila, aby nebyl vařící a přinesla mu ho. Podala jsem mu opět tabletku.
,,Asi tě to v krku bude bolet, ale tohle zapij tím čajem." pousmála jsem se. Rozvázala jsem mu šátek, vzala hadřík a zase odběhla pryč. Šátek jsem namočila do teplé vody, zatímco hadřík do studené. Obojí jsem mu donesla. ''Teplý šátek'' jsem mu zase zavázala kolem krku.
,,S tím teď chvíli musíš vydržet." otřela jsem mu hadříkem čelo, ale tentokrát jsem mu ho na čelo nepřiložila.
,,Asi tě to v krku bude bolet, ale tohle zapij tím čajem." pousmála jsem se. Rozvázala jsem mu šátek, vzala hadřík a zase odběhla pryč. Šátek jsem namočila do teplé vody, zatímco hadřík do studené. Obojí jsem mu donesla. ''Teplý šátek'' jsem mu zase zavázala kolem krku.
,,S tím teď chvíli musíš vydržet." otřela jsem mu hadříkem čelo, ale tentokrát jsem mu ho na čelo nepřiložila.
Kratšie som sa zachvel, keď mi zas čelo priložila k môjmu, a to už aj zas odišla niekde do kuchyne, odkiaľ sa vrátila s čajom. Dala mi ho do rúk aj s tabletkou, odviazala mi šatku a odišla do kúpeľne. Krátko som za ňou pozeral, načo som si tabletku hodil na jazyk a rovno som ju, so zapitím čaju, prehltol. Než som však mohol šálku položiť na stolík, už bola aj späť, a okolo krku mi uviazala šatku. Tá pravda bola ale dosť teplá, čo ma najprv prekvapilo, rovnako ako aj kvapky, ktoré mi zrazu stiekli z krku pod tričko a spôsobili mi zimomriavky. Čelo mi už ale iba tou studenou handrou utrela. Kukol som na ňu a v tvári som mal stále taký výraz.. plný prekvapenia.
"T-Tá š-šatk-a.. mus-sí byť?" Zamumlal som. Ten horúci obklad sa mi moc nepáčil, nemal som také rád! Ale čo už. Musel som sa s tým asi zmieriť, eh.
"T-Tá š-šatk-a.. mus-sí byť?" Zamumlal som. Ten horúci obklad sa mi moc nepáčil, nemal som také rád! Ale čo už. Musel som sa s tým asi zmieriť, eh.
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Přikývla jsem. ,,Hai, bude to působit na tvůj krk. Vím, že je to nepříjemný, ale s pomocí teplého čaje přejde brzy i bolest v krku." usmála jsem se. Složila jsem deku, pod kterou jsem spala já a dala ji zatím na stranu. Posadila jsem se opět na postel k němu a natáhla se pro mističku s teplým vývarem.
,,Zkus alespoň něco sníst." podala jsem mu teplou tekutinu. Měl postel docela vysoko, takže když jsem seděla naposteli, nohy mi visely ve vzduchu. Pohybovala jsem s nimi sem a tam a dívala se před sebe někam na zem. Nechala jsem ho v klidu jíst, už takto jsem každou chvíli něco dělala. A zřejmě na to nebyl zvyklý, tak aby měl alespoň chvíli ode mě klid.
,,Zkus alespoň něco sníst." podala jsem mu teplou tekutinu. Měl postel docela vysoko, takže když jsem seděla naposteli, nohy mi visely ve vzduchu. Pohybovala jsem s nimi sem a tam a dívala se před sebe někam na zem. Nechala jsem ho v klidu jíst, už takto jsem každou chvíli něco dělala. A zřejmě na to nebyl zvyklý, tak aby měl alespoň chvíli ode mě klid.
Nespokojne som zvraštil čelo a len som sa tak premáhal, aby som si tú šatku nestiahol z krku. Fakt mi taký horúci obklad nebol príjemný. Radšej studený.. ale ten by mi asi, inde než na čele, zrejme nepomohol. Tak som si len tichšie povzdychol a pomaly som presunul pohľad na vývar, ktorý mi práve podala. Ďalšia vec, ktorá bola u mňa nezvyklá. No čo, nezvykol som jedávať veľa polievok. Vždy som si dal radšej niečo jednoduchšie... a pravdaže ne-zdravšie. Ale i tak som nakoniec trochu z neho odpil akoby z čaju, a zas som si to odtiahol od úst. Začal som sa doň len mlčky kukať, zároveň len tak letmo sledujúc svoj nejasný odraz v šťave.
"Ako je na tom Kairi?" Spýtal som sa len odrazu. Neviem ako mi to tak napadlo, v tejto chvíli, ale proste som sa to spýtal. Keď už som za tu záchranu takto zaplatil, zdravým, tak mi rovno aj tak napadlo, že sa spýtam, ako na tom vôbec je. Aj keď inokedy by ma to nezaujímalo no... ale hold to sa týkalo z malej časti aj mňa, takže aspoň trochu zvedavosti nato som mal.
"Ako je na tom Kairi?" Spýtal som sa len odrazu. Neviem ako mi to tak napadlo, v tejto chvíli, ale proste som sa to spýtal. Keď už som za tu záchranu takto zaplatil, zdravým, tak mi rovno aj tak napadlo, že sa spýtam, ako na tom vôbec je. Aj keď inokedy by ma to nezaujímalo no... ale hold to sa týkalo z malej časti aj mňa, takže aspoň trochu zvedavosti nato som mal.
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Myslela jsem na všechno možné, opravdu všechno možné. Myšlenky se mi mísily, jedna utíkala přes druhou a snažila se ji dohnat. Měla jsem z toho v hlavě guláš, ale takový, který se svou exostičností nedal sníst. Proto když mě Meizu oslovil, přerušila jsem ten zbesilý útěk myšlenek alespoň na chvíli.
,,Byla v šoku, ale...Docela brzy se z toho dostala. Je flegmatik po Daisukem, jen tak něco a na dlouho ji nerozhodí." usmála jsem se a krátce se na Meiza podívala. Samozřejmě jsem nevěděla, co přesně se v ní odehrává. Jsou jí 4 roky a snažili se ji zabít. Ve čtyřech letech objevila své kekkei genai. Už tak měla těžší život, když její táta je ANBU a je neustále pryč a její máma Mizukage na ni také nemá tolik času. Povzdychla jsem si a zase se dívala před sebe.
Přišla jsem si Meizem promluvit, ale najednou jsem vůbec nevěděla, co říkat. Nechtěla jsem mluvit jen o sobě, zvlášť když je Meizu nemocný.
,,Nepotřebuješ něco ještě? Cokoliv nebo s čímkoliv pomocct?" usmála jsem se na něj s otázkou místo myšlenek.
,,Byla v šoku, ale...Docela brzy se z toho dostala. Je flegmatik po Daisukem, jen tak něco a na dlouho ji nerozhodí." usmála jsem se a krátce se na Meiza podívala. Samozřejmě jsem nevěděla, co přesně se v ní odehrává. Jsou jí 4 roky a snažili se ji zabít. Ve čtyřech letech objevila své kekkei genai. Už tak měla těžší život, když její táta je ANBU a je neustále pryč a její máma Mizukage na ni také nemá tolik času. Povzdychla jsem si a zase se dívala před sebe.
Přišla jsem si Meizem promluvit, ale najednou jsem vůbec nevěděla, co říkat. Nechtěla jsem mluvit jen o sobě, zvlášť když je Meizu nemocný.
,,Nepotřebuješ něco ještě? Cokoliv nebo s čímkoliv pomocct?" usmála jsem se na něj s otázkou místo myšlenek.
Mlčky som prikývol na jej odpoveď, pričom som pomaly odložil ten vývar naspäť na stolík. Nejako som to nechcel no.. hádam sa dalo vydržať aj bez toho. Upravil som si mokrú šatku a oprel som si hlavu o vankúš, pričom som sa zadíval nemo na stenu oproti posteli. Hitomi sa ma spýtala, či niečo ešte nepotrebujem, ale nejako som bol ticho. Napokon som ale na ňu kukol.
"Nie, vďaka." Chabo som sa pousmial, šepnúc tie slová aj so zachrípnutým podtónom. Ostal som aj na ňu hľadieť, pričom som začal rozmýšľať. Nie nad nejakými vecami, práve, že to boli len osoby, ktoré sa mi v hlave motali. Pár konkrétnych, ale nejak veľmi mi to nepomáhalo na nálade. Zavrtel som slabo hlavou a zahryzol som si špicatým zubom do piercingu.
"Um... nemyslím, že si sem pôvodne prišla kvôli tomu, aby si ma vyliečila." Zamrmlal som a jedno oko som privrel, to, ktoré som mal bližšie k vankúšu. Druhé som mal normálne otvorené. Neviem prečo som sa v tom tak vŕtal, respektíve začínal vŕtať, ale proste som bol zvedavý.
"Chcela si -eh, eh-.. niečo?" Dodal som zo zvedavosti aj s tak isto zvedavými "kukadlami".
"Nie, vďaka." Chabo som sa pousmial, šepnúc tie slová aj so zachrípnutým podtónom. Ostal som aj na ňu hľadieť, pričom som začal rozmýšľať. Nie nad nejakými vecami, práve, že to boli len osoby, ktoré sa mi v hlave motali. Pár konkrétnych, ale nejak veľmi mi to nepomáhalo na nálade. Zavrtel som slabo hlavou a zahryzol som si špicatým zubom do piercingu.
"Um... nemyslím, že si sem pôvodne prišla kvôli tomu, aby si ma vyliečila." Zamrmlal som a jedno oko som privrel, to, ktoré som mal bližšie k vankúšu. Druhé som mal normálne otvorené. Neviem prečo som sa v tom tak vŕtal, respektíve začínal vŕtať, ale proste som bol zvedavý.
"Chcela si -eh, eh-.. niečo?" Dodal som zo zvedavosti aj s tak isto zvedavými "kukadlami".
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
S úsměvem jsem tedy přikývla, když nic nepotřeboval. Nechtěla jsem ho do ničeho nutit, jen jsem doufala, že jsem mu trochu i pomohla a snad jsem mu ukázala, co by měl dělat. Tedy alespoň z části. Starat se sám o sebe v takovém případě není vůbec lehké. Člověku se chce jen spát a spát. Což mi připomnělo, že bych Meiza měla nechat odpočívat. Zarazil mě ale jeho otázkou. Chvíli jsem přemýšlela, co odpovědět.
,,Vlastně chtěla, ale není to tak důležité, jako to, aby ses co nejdřív uzdravil." usmála jsem se nakonec.
,,Možná je to tak lepší, že jsem se zabavila tím, že jsem se o tebe mohla chvíli starat." seskočila jsem z postele. Vzala jsem mističku s vývarem a stoupla si ke dveřím.
,,Omluv mě na chvíli, hned jsem tu." s tím jsem opustila jeho pokoj. Vrátila jsem se do kuchyně. Polévku jsem vylila a umyla veškeré nádobí, které tu leželo. Nevěděla jsem, kam přesně patří, tudíž jsem musela některá místa hledat a to, co jsem nikam nezařadila, tak jsem utřené nechala ležet na lince. Opřela jsem se o linku a pak se podél ní svezla na zem. Prohlížela jsem si své zranění. Zůstane mi tam jizva, bliklo mi hlavou. Ta mi navždy bude připomínat chvíli, kdy jsem téměř neochránila své jediné dětí. Navíc to začínalo bolet. Nechala jsem to bez většího oštření dlouho a trochu se rána zanítila. Prsty jsem přes říznutí přejela.
,,No tak, přece nebudeš pořád smutnit." chlácholil mě Nanabi. Povzdychla jsem si.
,,Cítím se...prázdná..Moje srdce potřebuje zase naplnit, Choumeii...Potřebuji ukázat krásu světa, krásu života. Mám takový pocit, že jsem zapomněla, co to vlastně je." sdělila jsem mu své pocity.
,,Vlastně chtěla, ale není to tak důležité, jako to, aby ses co nejdřív uzdravil." usmála jsem se nakonec.
,,Možná je to tak lepší, že jsem se zabavila tím, že jsem se o tebe mohla chvíli starat." seskočila jsem z postele. Vzala jsem mističku s vývarem a stoupla si ke dveřím.
,,Omluv mě na chvíli, hned jsem tu." s tím jsem opustila jeho pokoj. Vrátila jsem se do kuchyně. Polévku jsem vylila a umyla veškeré nádobí, které tu leželo. Nevěděla jsem, kam přesně patří, tudíž jsem musela některá místa hledat a to, co jsem nikam nezařadila, tak jsem utřené nechala ležet na lince. Opřela jsem se o linku a pak se podél ní svezla na zem. Prohlížela jsem si své zranění. Zůstane mi tam jizva, bliklo mi hlavou. Ta mi navždy bude připomínat chvíli, kdy jsem téměř neochránila své jediné dětí. Navíc to začínalo bolet. Nechala jsem to bez většího oštření dlouho a trochu se rána zanítila. Prsty jsem přes říznutí přejela.
,,No tak, přece nebudeš pořád smutnit." chlácholil mě Nanabi. Povzdychla jsem si.
,,Cítím se...prázdná..Moje srdce potřebuje zase naplnit, Choumeii...Potřebuji ukázat krásu světa, krásu života. Mám takový pocit, že jsem zapomněla, co to vlastně je." sdělila jsem mu své pocity.
Nijako som neodpovedal. Iba som ju pozoroval bez reakcie a zľahka som privrel oči, zas o niečo viac, keď nakoniec aj odišla z izby. Ostal som prázdne pozerať tým smerom a rozmýšľal som. Podľa mňa klamala, niečo chcela, potrebovala.. len to nepovedala nahlas. Potichu som si povzdychol a unavene som zavrel oči, uvoľniac celé telo. Na chvíľu som vlastne aj zadriemal, ale aj som sa rovno zobudil, spôsobil to kašeľ a za ním rovno kýchnutie, aby toho zas nebolo tak málo, že!? Obzrel som sa rovno po izbe, Hitomi tu stále nebola. Odišla? Otočil som hlavu k Samehade, ktorá bola opretá o posteľ, rukoväťou presne tak, aby som na ňu dočiahol. Chytil som ju za rukoväť a čo najpevnejšie som ju stisol v dlani, načo som skúsil vycítiť chakru v menšom okolí. Prítomnosť chakry Jinchuurikiho, teda Hitomi, som aj ľahko zacítil. Napokon som sa odokryl, pridržal som si šatku pri krku, ktorá vypustila zas niekoľko kvapiek po mojom tele, ale teraz to ignorujúc som opatrne vstal. Všetko ma nejak bolelo, ale tušil som, že za tým bude proste choroba. Vykročil som jak zombie z izby von, pričom som chodbou pokračoval až do kuchyne. Tu som sa už opieral ale ramenom o stenu, až som zastavil pri zárubni, pričom som sa trochu vytočil a tým som akoby napoly vstúpil do kuchyne. Nuž a pohľad som uprel na Hitomi, ktorá nejak sedela na zemi. Tak pomenej som sa zamračil a pomaly som, aj potichu, prešiel až k nej, pričom som si pomalšie čupol a začal som na ňu kukať.
"Hitomi?" Oslovil som ju, skôr to bola vlastne aj taká nepriama otázka na to, čo sa deje, aj keď to šlo ťažko takto zistiť len z jedného slova, obzvlášť keď to bolo povedané tým oslovením.
"Hitomi?" Oslovil som ju, skôr to bola vlastne aj taká nepriama otázka na to, čo sa deje, aj keď to šlo ťažko takto zistiť len z jedného slova, obzvlášť keď to bolo povedané tým oslovením.
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Položila jsem si hlavu na kolena. Choumei mi už neodpověděl. Ani se mu nedivím, když si pořád jen stěžuji. Chtělo se mi křičet a uvnitř se mi vše stahovalo, jako by mě to chtělo udusit. Na chvíli jsem měla pocit, že se mi nedostává kyslíku. Byl to ale nejspíš jen pocit, i když srdce bilo rychleji, než by mělo. Zvláště potom, co na mě Meizu promluvil. Trhla jsem sebou. Upřela jsem na něj skelné oči, zalité slzami.
,,Co tu děláš? Měl bys být v posteli a spát." napomenula jsem ho slabě, láskyplně a možná mateřsky. Chtěla jsem však říct něco jiného, ale nějak to nešlo...
,,Co tu děláš? Měl bys být v posteli a spát." napomenula jsem ho slabě, láskyplně a možná mateřsky. Chtěla jsem však říct něco jiného, ale nějak to nešlo...
Strana 4 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure :: Obytná oblast
Strana 4 z 7
Povolení tohoto fóra: