Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bojiště před Konohou - východ

+8
Edo tensei
Tor Vizsla
Hokori Mai
Hebi
Kaiji
Sabaku no Aiko
Seito Senju
Assasin Senju
12 posters

Strana 2 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Goto down

Bojiště před Konohou - východ - Stránka 3 Empty Bojiště před Konohou - východ

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 07, 2013 6:28 pm

First topic message reminder :

ohromné prostranství na kterém se bude odehrávat slavná bitva, která se zapíše do historie.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Bojiště před Konohou - východ - Stránka 3 Empty Re: Bojiště před Konohou - východ

Příspěvek pro Seito Senju Wed Aug 07, 2013 10:02 pm

Shinobi z Konohy
Jounini se rozeběhli vstříc jednotkám z Iwy. Na hodně místech to bylo 1vs1 a rozhodovalo taijutsu. Někde proti sobě narazili ninjové, kteří používali ninjutsu. Ztráty byly na obou stranách, avšak Konoha měla schopné mediky, kteří vraceli ninjům síly a hlavně zacelovali zranění. Navíc z Konohy přicházely další a další jednotky, takže jsme tu měli pomalu převahu.
(Musel jsem to udělat alespoň takhle..xD Když už jsem tu jakoby "sám")
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Bojiště před Konohou - východ - Stránka 3 Empty Re: Bojiště před Konohou - východ

Příspěvek pro Edo tensei Wed Aug 07, 2013 10:11 pm

Mal pravdu, jeho obrovská rýchlosť spojená s nadmernými reakciami počas boja kedy dokázal okamžite vytvoriť taktiku proti súperovi nemalo obdoby. Jednu chybu ale vo svojej úspešnej misii nedokázal zahrnúť a to prítomnosť Kamuiu v jeho očiach. To mu vytvorilo dostatočnú rezervu nato aby väčšinu techniky počas nárazu ktorý okamžite pocítil preposlal preč do inej dimenzie, zároveň toho ako Edo Tensei dokázal okamžite v tej istej sekunde zregenerovať svoje zdravie a zhodiť bleskom do vody. Nech už sa pokúšal kdekoľvek teleportovať, všade ho čakal istý zásah bleskom. Bol to výnimočný Shinobi, Seito Senju, ale taká istá legenda teraz proti nemu stála! Bol to Kakashi Hatake, nemohol ho len tak podceňovať.
Edo tensei
Edo tensei
Edo Tensei
Edo Tensei

Počet příspěvků : 19

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Wed Aug 07, 2013 10:19 pm

Sice mi většinu techniky dokázal pohltit, takže jsem zbytek zrušil a voda jen tak dopadala. Já taky dopadal, ale už zbývalo jen pár metrů. Musí to chvíli trvat přece, než se mu ta technika obnoví. Bleskově jsem po něm hodil 2 kunaie, které mu oba mířily na oko se sharinganem. Jednu ruku měl zrovna ponořenou do vody, takže měl volnou jenom jednu. A hned za kunaiema jsem se řítil já a už jsem měl nachystanou katanu s úmyslem ho naporcovat. Jak se teď rozhodne?
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Edo tensei Wed Aug 07, 2013 10:25 pm

Nepotreboval sa veľmi rozhodovať, ruku vložil pred seba, aby zabránil jeho kunaiu prederaviť mu Kamui, čo dokázal vyčítať vďaka Sharinganu. Čo sa ale týkalo jeho katany, na počudovanie sa nechal jeho technikou zasiahnuť a predsa sa len nechal naporciovať. O to ale nešlo, pretože Edo tensei z ktorého bol stvorený urobil krásnu vec. A to keď Kakashi vytvoril bleskový klon keď bol ešte za tou stenou, tentoraz Dotonom spod zeme chytil okamžite nepripraveného Seita a nechal do neho napumpovať Raiton čakru aby nedokázal používať svoje porty, zároveň toho sa klon zmenil na blesk a zasiahol aj Seita ktorého táto technika mohla na pár dní ochromiť. Ale iba ak ho zasiahne. Aj Kakashi dobre vedel akého mocného súpera má proti sebe, preto vytvoril klon keď mal svoj plán. Nemienil ho podceňovať ako to robil Seito.
Edo tensei
Edo tensei
Edo Tensei
Edo Tensei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Wed Aug 07, 2013 10:32 pm

Viděl jsem, jak jsem ho zasáhl, ale rozpadl se na raiton. Kdy sakra udělal toho klona. Nebyl čas na myšlenky, protože už když jsem dopadal, tak se ze země nořila ta ruka. Zareagoval jsem tak, že jsem rychle katanu zapíchl do země a od ní se odrazil do bezpečné vzdálenosti. Ve výsledku to vyšlo tak, že ruka nic nesevřela a raiton klon mi neuškodil. Dopadl jsem na zem, kde ani nebyla voda a díval se směrem na Kakashiho. Moje chakra už pomalu docházela, naštěstí jsem byl Senju, takže pořád něco zbývá, ale přišel jsem o svou katanu, tedy prozatím.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Edo tensei Wed Aug 07, 2013 10:38 pm

Prišiel o svoju katanu! Teraz ju v rukách držal Kakashi, ten aj napriek prepichnutej hrudi vďaka katane zabodnutej do zeme, stál na mieste a skladal veľké množstvo pečatí na techniku ktorou to už mienil ukončiť. Nie že by ho to nebavilo, ale pociťoval istý strach zo Shinobiho pred sebou. Predsa len ho nemal ako podceňovať, šlo o Senjua a nie len nejakého obyčajného. Pravdepodobne šlo o priamu vetvu od Hashirami a až nie pekne pripomínal Tobiramu. Ten bol považovaný za Shinobiho, už nebezpečného aj podvihnutím prstu. Práve preto Kakashi zmizol priamo pred Seitovými očami, akoby využil techniku teleportácie a objavil sa priamo za ním, držiac v ruke svoje Raikiri. Nebol ani on pomalý ale niečo dokázal. Skopírovať Sasukeho ohromnú rýchlosť vďaka vylepšenému Shunshinu.
Edo tensei
Edo tensei
Edo Tensei
Edo Tensei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Wed Aug 07, 2013 10:42 pm

Viděl jsem jak se něčemu chystá, když skládal ty pečetě. Najednou zmizel a ucítil jsem ho za zády. Můj reflex a rychlost byla naštěstí taky dobrá a mohl jsem se mu i vyrovnat, ne-li překonat. Ještě než do mě napumpoval Raikiri jsem reflexně vykopl nohou, která mu mířila rovnou na hruď. Nebylo kam se vyhnout, i když měl sharingan a mohl vidět útok, ale mi stačila i malá sekunda, abych se dostal pryč.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Wed Aug 07, 2013 10:46 pm

Nastal konec boje, alespoň pro dnešek. Mnoho ninjů bylo poraženo a zabito. Edo tensei se stáhli zpět do rakví, neboť uživatel právě soustředil čakru do nejmocnějšího. Nagata.
Nagato se vznášel několik metrů přímo před sluncem. Jistě, všichni tušili, co se chystá udělat. Rozpřáhl ruce a čekal, čekal na to, až bude vše připravené.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Edo tensei Wed Aug 07, 2013 10:46 pm

Kakashi nebol typ človeka ktorý by požíval priame útoky, takmer stále využíval svoje finty, klony alebo kawarimi aby sa dostal k človeku ak bol naozaj extrémne rýchly. Práve v tento moment urobil Seito nehoráznu chybu výkopom dozadu. Znova ale tentoraz inak, pocítil ako narazil do niečoho tvrdého. A to bola dotonová technika klonu ktorá mu nohu zasekla a on nemal možnosti ako sa vyhnúť Kakashimu priamo pred ním. Skôr ale než mu prepichol hruď Raikiri, ktoré bolo tak rýchle bez vyhnutia, ako keď kedysi použil Yondaime Rasengan proti Tobimu, bol odvolaný a spolu s Raikiri aj Kakashi zmizol v hrobke do ktorej ho ako mŕtveho uložili. Pre tento krát bol zachránený.    
Edo tensei
Edo tensei
Edo Tensei
Edo Tensei

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 07, 2013 10:57 pm

Dostal jsem se na bojiště, kde byl Nagato. Sakra. Vím, na co se chystal, ale nějak mu to nešlo. Musíme ho zastavit dřív než k něčemu došlo. Kousl jsem se do prstu a doufal, že to udělají ti dva stejně jako já.
Provedl série pečetí a položil ruku na zem. Bojiště před Konohou - východ - Stránka 3 Tumblr_m8ab03PvHB1rcimjfo1_500Legendy znovu ožily! Tři sannini, kteří dokázali nemožné se znovu ukázali v jejich následovnících. Jejich vůle byla nesmrtelná.
"KUCHIYOSE NO JUTSU!" Stál jsem na svém hadovi jménem Mabui. Všude kolem svištěl vítr. I ti sebehloupější Shinobi museli pocítit, že se na bojišti objevil někdo legendární.
Bojiště před Konohou - východ - Stránka 3 Tumblr_m5uewyv0mB1r12d1bo2_500
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Wed Aug 07, 2013 11:01 pm

Objevil jsem se hned vedle Assasina, kývl a provedl stejné pohyby, byl čas využít naši taktiku. Opět ukázat, jaká síla se ukrývá v shinobi pocházejících z Konohy. Dnes už to ukázali všichni zde na bojišti, odvedli neuvěřitelnou práci a oddřeli to nejhorší pro světlejší zítřky. Mnoho jich položilo život, ale xkrát více životů zachránili. Teď byl náš čas jim toto oplatit. Na obloze se schylovalo k něčemu velkému a nehezkému. Museli jsme to zastavit, prostě museli. Konečně jsem tedy přiložil ruce k zemi a nechal stéct trošek krve.

Bojiště před Konohou - východ - Stránka 3 Tumblr_m8ab03PvHB1rcimjfo1_500Bojiště před Konohou - východ - Stránka 3 Tumblr_m5uewyv0mB1r12d1bo2_500

Naposledy upravil Uzumaki Allii dne Wed Aug 07, 2013 11:02 pm, celkově upraveno 1 krát
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii

Počet příspěvků : 168

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Wed Aug 07, 2013 11:02 pm

Společně za otcem a Alliim jsem se dostal na bojiště. Poznal jsem to znamení, nastal čas! Ušklíbl jsem se a začal si připadat skvěle. Kousl jsem se do prstu. Bojiště před Konohou - východ - Stránka 3 Tumblr_m8ab03PvHB1rcimjfo1_500Legendy znovu ožily! Tři sannini, kteří dokázali nemožné se znovu ukázali v jejich následovnících. Jejich vůle byla nesmrtelná.
"KUCHIYOSE NO JUTSU!"podařilo se mi přivolat přímo šéfa, Gamabuntu! Bojiště před Konohou - východ - Stránka 3 Tumblr_m5uewyv0mB1r12d1bo2_500
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 284

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Wed Aug 07, 2013 11:05 pm

Ale ale! Opravdu? Oni to dokázali..Nevěřil jsem tomu, že to někdy uvidím.
"Máte chuť si zatančit?" Nagato promluvil mým hlasem, ale stalo se něco, co neočekávali. Nagato přestal shromažďovat čakru a tentokrát složil ruce k sobě.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 07, 2013 11:09 pm

Trojka se objevila!
Byl čas jednat a ne vzpomínat.
"Mabui, zkus se proplazit přímo pod něj a chystej se ho v případě sežrat!!" vydal jsem rozkaz a pevně se Mabui držel.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Wed Aug 07, 2013 11:14 pm

Mabui? Katsuyu? To snad? Je to tak strašně nostalgické! Gamabunta se na chvíli zastavil a pak pohlédl nahoru. Nagato, dole zuřila válka. Okamžitě pochopil.
"Žabí šéfiku, prosím, vyskoč nahoru a odkopniho přímo k hadovi!" řekl jsem a Gamabunta se připravoval na velký skok.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Wed Aug 07, 2013 11:19 pm

Bylo to tady, pode mnou se objevila moje milá oslizlá krasavice.
Kdybys tak věděla, jak tě mám rád.
Spojil jsem ruce, přivřel oči a mírně se pousmál. Dělo se něco, co už Katsuyu párkrát za své existence zažila. Byl jsem vděčný za to, že nejen mně mohla být nablízku. Teď se v její miniaturní formě rozprostřela po bojišti a přicucla se ke každému, Shinobi Konohy. Některým se to mohlo zdát nechutné, ale postupně začali zjišťovat, že se jim vrací síla a léčí jejich rány. Já se soustředil na stejném místě a pomocí právě Katsuyu tyto schopnosti poskytoval.

Bojiště před Konohou - východ - Stránka 3 Uybx
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Wed Aug 07, 2013 11:29 pm

Hm ušklíbl jsem se a soustředil čakru. "Zemřete všichni, nepomůže Vám tahle malá hra. Shinra tensei!" na bojišti se vytvořila smrtící vlna, která smetla všechny shinobi a les před Konohou se ztratil. Nebyla tak silná, aby je to všechny zabilo nebo zničilo celou Konohu, ale jen co se objevila, zanechala po sobě spoušť a velký kráter. Nagato zmizel v rakvi.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 07, 2013 11:38 pm

Mohlo se zdát, že nás Nagato dostal, ale nepředpokládal, že rychle zareagujeme. Had zmizel. Ještě než jsem dopadl na nohy poskládal jsem pečeť a kolem mě a Gamabunty se objevila velká stromová zeď, která se zformovala v kopuli plné čakry. Použil jsem jí až příliš na tak jednoduchou techniku. Jenže podobné kopule se začaly vytvářet i u shinobi z Konohy. Ne u všech, na to jsem neměl.
Spoléhal jsem se na Alliiho, že dokáže ochránit pomocí Katsuyu všechny na bojišti. Výbuch skončil a roztřeseně jsem vyšel ven. Zůstal zde kráter. Ale, možná jsme všechny zachránili.Zakašlal jsem a snažil se pomoci,, kde se dalo.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Wed Aug 07, 2013 11:45 pm

Než jsem vyskočil, stalo se to. Ohromná ničící technika! Můj otec se snažil ochránit koho se dalo, já jsem neutrpěl vážná zranění, alespoň jsem doufal, že nejsou vážná.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Wed Aug 07, 2013 11:53 pm

Možná díky štěstí, možná díky včasnému příchodu se Katsuyu podařilo včas dostat k drtivé většině našich lidí. A těch pár, které Katsuyu nestihla 'obšťastnit', dokázal ochránit Assasin. Co se stalo se mnou? Jelikož jsem se až do poslední chvíle snažil o úspěšné pokrytí všech našich jednotek a léčení, na vlastní obranu jsem neměl moc času. Jeden slizoun mě ale přeci jen na poslední chvíli obalil, aniž bych mu to dával příkazem. Výsledkem byla má síla na pokraji vyčerpání, nestihl jsem totiž ani pořádně doplnit energii ze včerejší akce. Skončil jsem daleko odhozený, sedřený, avšak živý. Z úst mi stékal pramínek krve, ale obličej mi přejela nakonec Katsuyu a já byl opět od slizu. Opatrně jsem ji zmáčkl a objal... bylo po všem.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Thu Aug 08, 2013 7:55 am

Kakashi už mě málem měl, teď bych se nezmohl na nic, avšak byl pro moje štěstí odvolaný. Příště si musím dát ještě větší pozor. Najednou se však zjevil Nagato a vytvořil tu svoji tlakovou vlnu. Neměl jsem sílu, ani pomalu chakru vytvořit si nějakou obranu, ale najednou se kolem mě postavila dřevní stěna a ochránila mě. ,,Díky Assasine." Řekl jsem si spíše pro sebe a jakmile skončil útok, vydal jsem se na bojiště a pomáhal raněným.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Thu Aug 08, 2013 12:02 pm

Armády se začaly přesouvat zpět k bráně, kde už byly stany, kde si mohli odpočinout. Já jsem uzavíral skupinu aniž bych něco promluvil. Byl jsem slabý, nedokázal jsem udělat nic. Nepřátelé se sice také přeskupili, ale pravý boj teprve začne. Tohle byla ochutnávka. řekl jsem a bylo mi jasné, že musíme zaútočit dřív. Odešli jsme tedy na své stanoviště.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Thu Aug 08, 2013 1:26 pm

Postupně se malé Katsuyu začaly vypařovat a zbyly po nich jen šedé obláčky. Neměl jsem sílu. Plán ale vyšel, i když vše mohlo dopadnout lépe, jenže to snad vždy. Znaveně jsem se postavil a rozhlédl po bojišti, snad každý, kdo ještě mohl, pomáhal. Jednotky se stahovaly, já se s úsměvem otočil a vydal se zpátky k vesnici.

přesun~
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Thu Aug 08, 2013 2:03 pm

Viděl jsem, jak se všichni přesouvají zpět. Neztrácel jsem zbytečně čas a rychle se vydal za nimi.(přesun)
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tor Vizsla Thu Aug 08, 2013 6:59 pm

Objevil jsem se v minikráteru, který tu vyrobil náš edo tensei maník. Nepochopil jsem, proč ho nevyvolal znovu, ale to bylo jedno. Povedlo se, vylákal jsem ty nej.
Poskládal jsem pečetě a čekal až se někdo ukáže. "Pojďte, pojďte."
Tor Vizsla
Tor Vizsla
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 78

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: