Ninja Fitness centrum
2 posters
Strana 1 z 1
Ninja Fitness centrum
Konoha slavnostně otevírá své první ninja fitness centrum!
Fitness centrum je pro všechny shinobi a kunoichi. Má několik pater. V přízemí je zbrusu nový bazén, ve kterém mohou plavat, vedle v místnosti je také sauna. V prvním patře se nachází vybavená posilovna, přizpůsobena pro ninji. Jsou tu také činky pro posilování nadlidské síly, které jen tak někdo neuzvedne (síla více než 3)
Pro Ženy je zde také místnost, kde se cvičí jóga, tae bo, zumba.
NEBOJOVAT A NENIČIT VYBAVENÍ!! SPRÁVCE JE HROZIVÝ MUŽ, KTERÝ MÁ SÍLU JAKO RAIKAGE!
Re: Ninja Fitness centrum
Přišel jsem jako první navštívit toto fitness centrum, v recepci jsem si zakoupil permanentku na půl roku.
Rozhodl jsem se, že začnu trénovat zvětšování síly pomocí čakry
Co je jiné místo než posilovna. Zeptal jsem se správce, ten mi mile prozradil, co všechno proto mám dělat. Tak jsem si teda vybral náčiní a začal posilovat. Noc je ještě dlouhá a bude se to k Sennin módu hodit..
Rozhodl jsem se, že začnu trénovat zvětšování síly pomocí čakry
Co je jiné místo než posilovna. Zeptal jsem se správce, ten mi mile prozradil, co všechno proto mám dělat. Tak jsem si teda vybral náčiní a začal posilovat. Noc je ještě dlouhá a bude se to k Sennin módu hodit..
Celou noc...celou noc jsem nedělal nic jiného, než jen zvedal činky a trénoval taijutsu s boxovacím pytlem. Správce mi vždy pomohl, když už jsem nemohl, dával jsem si přestávky a poslední tři hodiny jsem strávil v bazénu. Bolelo mě celé tělo..Voda mi dodala potřebnou sílu a vitalitu. Poslední minuty jsem trávil v sauně, pak došlo na osprchování a obléknutí se.
"Je čas.." rozloučil jsem se se správcem a zmizel.
"Je čas.." rozloučil jsem se se správcem a zmizel.
Původně jsem měl namířeno na cvičiště, ale cestou jsem si všiml nového fitness centra. Rozhodl jsem se že si ho vyzkouším.
Vstoupil jsem do přízemí a uviděl obrovský bazén. Neváhal jsem a rychle jsem se běžel do šaten převléknout. Bohužel jsem u sebe neměl žádné plavky, tak jsem si musel nechat svoje trenky. To mi ale moc nevadilo.
Vyšel jsem z šaten a rozeběhl jsem se k bazénu. Kupodivu jsem neuklouzl a skočil jsem do něj šipku. Bazén byl velmi příjemný a osvěžující. Chvíli jsem si jen tak plaval kraula a potom se i potápěl. Prostě si užíval.
Vstoupil jsem do přízemí a uviděl obrovský bazén. Neváhal jsem a rychle jsem se běžel do šaten převléknout. Bohužel jsem u sebe neměl žádné plavky, tak jsem si musel nechat svoje trenky. To mi ale moc nevadilo.
Vyšel jsem z šaten a rozeběhl jsem se k bazénu. Kupodivu jsem neuklouzl a skočil jsem do něj šipku. Bazén byl velmi příjemný a osvěžující. Chvíli jsem si jen tak plaval kraula a potom se i potápěl. Prostě si užíval.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Když už se mi zdálo že jsem v bazénu už dost dlouho, vylezl jsem z vody a usušil se. Hodil jsem na sebe své oblečení a přemýšlel kam teď. Po chvilce rozmýšlení jsem se rozhodl že zamířím na cvičiště, kam jsem měl i původně v plánu jít.
/Přesun
/Přesun
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Similar topics
» Les Smrti - centrum
» Centrum Otogakure
» Zásobovací centrum
» Centrum a postranní ulice
» Ninja Akademie
» Centrum Otogakure
» Zásobovací centrum