Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VĚZENÍ

+9
Yotsuki Sorata
Haru Iburi
Nizashi Shiroi
Ken Hiashi
Reina Kana
Mareo Renjiro
Rei Casius
Atsuka
Yorimi Sonoe
13 posters

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Goto down

VĚZENÍ - Stránka 2 Empty VĚZENÍ

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Thu Apr 24, 2014 11:49 am

First topic message reminder :

VĚZENÍ - Stránka 2 29pqalf
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 808

http://poetia.blog.cz

Návrat nahoru Goto down

VĚZENÍ - Stránka 2 Empty Re: VĚZENÍ

Příspěvek pro Haru Iburi Wed Aug 20, 2014 5:33 pm

Keď zaútočili jeho klony takýmto štýlom nemohli to nechať tak a museli okamžite pritvrdiť. Aj keď bol nanešťastie jeden z anbu zasiahnutý ostatný museli konať. Budova teraz už nebola prioritou.  Anbu sa preniestnili tak, aby mohli všetkých mať v kruhu, za cenu, že zničia väzenie. "Kumo-Ryū Kaengiri!!" Túto techniku nepoužil len jeden, preto okolo všetkých bolo vytvorené obrovské ohnivé koleso. Lenže táto kombinácia na zneškodnenie nepriateľov ešte neskončila. Okamžite, ako sa ešte technika tvorila okolo začali 3 ja vytvárať pečate a ďalší dvaja vyskočili a taktiež tvorili pečate. Tí, ktorí boli na zemi boli na krajoch nie u stredu kruhu. Mohli len započuť. "Raiton: Amigumo!" Zahlásili jednohlasne a na zemi sa rozprestrela sieť, ktorá mala zneškodniť každého, kto stojí na zemi. Ostatný mali už hore pripravenú potrebnú techniku pre tých, ktorí by vyskočili z onej techniky.
Haru Iburi
Haru Iburi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 66

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Thu Aug 21, 2014 2:41 pm

Kloni neměli šanci, ale dřív než všichni zmizeli, stihli postřehnout jejich pečetě, názvy technik a provedení zažili na vlastní kůži. Tyto informace byly přeneseny na originál, který byl už mimochodem jinde. Každopádně tito ANBU nemaj nyní čas se přeskupit a jít jinam, jelikož situace ve vězení je velmi vážná a všichni vězni byli na úteku, i ti nejhorší z nejhorších, které Kumogakure zatkla. Bude nějakou dobu trvat než zde bude opět pořádek.
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 169

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Sun Sep 28, 2014 8:51 pm

Na svete existovalo len veľmi málo ľudí, ktorý mali vlastnú vezenskú celu neustále dokorán otvorenú. Bola som tu už popravde toľko krát, že sa to nedalo spočítať ani na prstoch oboch mojich rúk. Nebola som tu ale zavretá násilím. V kumo boli dve miesta, kde som trávila voľný čas. Práve v tejto cele, a u Rin. Každopádne som momentálne bola tu a výnimočne som nerobila jeden zo svojich bizardných pokusov. Steny boli už dávno očistené od krvi mojej poslednej obete a veľké bozardné "X" s hákmi na ruky a nohy bolo prázdne.. aké to sklamanie.
"Chmm.." S podoprenou hlavou a v tureckom sede som si prstom kreslila do zeme  obrázok, ktorý by si k  ničomu nevedeli prirovnať ani najlepší maliari sveta. Bol to jeden zo znakov, ktoré som často kreslila na telá svojich obetí.. teraz tu však.. nikto na obetovanie nebol.. ďalšie sklamanie. Dedina v takom stave a neposlali mi sem žiadneho vynníka. Dúfala som, že sa Raikage na tých črepoch poreže... takto zanedbávať vezenie Kumogakure no sato, kde sa výkriky mojich pokusných králikov ozývali celé dni a celé noci.
Teraz tu však nebolo nič.. len ja kresliaca si do zeme, zdeptaná, naštvaná a nebezpečná.

Môj špeh pri bráne zaregistroval osobu z Kiri.. ah, aká to krásna príležitosť Raikagemu zavariť. Kaźdopádne som sa o to nestarala, už dávnejšie som na to miesto poslala môj klon, len nech sa zhmotní a všetko vyrieši za mňa.
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Počet příspěvků : 267

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Wed Oct 01, 2014 1:26 pm

Než som sem stihol príjsť bol som celý mokrý. Mal som šťastie, že mi dážď nevadil a mal som ho rád inak by som možno trochu v duchu nadával. Jeden z Anbu mi po ceste prezradil, kde Atsuku nájsť. Vedel som o tom, že je pri bráne ale prezradili mi, že pri tom ostala tu, takže si domyslel, že to musel byť klon, lebo ona tu stále je. Kráčal som smerom k cele v ktorej by mala byť Atsuka. Moje kroky už musela čuť ešte než som tam prišiel. Keď som bol u jej cely len som si trocha odkašľal a prehovoril som. "Prajem dobrý deň." Pozdravil som ju, lebo som to tak robil vždy. Choval som sa skoro vždy slušne a podľa etiky, nemalo to byť veľké prekvapenie. "Môžem? Chcel by som sa s tebou porozprávať." Oznámil som jej bez nejakých zbytočných obkecávačiek môj dôvod príchodu. Uvidíme, ako to prebehne. Ale toto miesto nenasvedčuje tomu, že by bola normálna. Vytváral som si o nej vlastný pohľad ale nijak som ju neodsudzoval a aj keby mal som veľké skúsenosti v rokovaní a vedel som, ako sa tváriť tak, aby som neprejavoval emócie, ktoré do konverzácie nepatria.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata
Jounin (Hachibi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 508

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Wed Oct 01, 2014 1:33 pm

Sedela som na zemi.. tvárou otočená ku veľkému kovovému krížu a chrbtom tým pádom ku Raikagemu. Pri jeho príchode, som sebou ani nemykla a ešte celú minútu som jeho prítomnosť ignorovala. Nakoniec som však dokreslila na zem prstom to, čo normálne a ani né oči nevideli. Bolo to predsa len v mojej predstavivosti. 
"Ten kto prejde tými dverami, sa von nedostane v stave, ktorý by bol človeku milý." Šepla som si popod nos a na tvári sa mi roztiahol mierne masochistický úsmev. To však nemal ako vidieť. 
Chvíľku mojim telom natriasalo v tichom smiechu a následne som trocha pootočila hlavou. Stále mi ale nemohol vidieť do očí, vlastne mohol zazrieť len konček nosa a pery, tento krát už v úsmeve chladnom. 
"Ste si istý, mladý Raikage, že chcete riskovať rozhovor so mnou?" Dodala som otázku a jednou rukou som sa natiahla dozadu a zaprela sa o zem. Tým som odhalila časť môjho tela, na ktorom nebolo oblečenia. Ah ako ja som rada dráždila ľudí v mojej blízkosti.
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Wed Oct 01, 2014 1:41 pm

Stál som tam pozerajúc na tú osobu predo mnou. Hodnú chvíľu nič nerobila a ignorovala mojú prítomnosť. Asi sa ma tým snažila uraziť ale ja som už vedel s kým ma to dočinenie. Potom ale začala hovoriť a tú jej prvú vetu som v hlave pár krát pováľal až som prišiel na niečo, čo môžem tentoraz využiť.
Uvidíme, ako sa zachová. Prebehlo mi hlavou a stále som ju očami sledoval za dverami celi. "Som si tým istý. Nieje treba odkladať niečo k čomu by časom určite prišlo, takže dúfam, že to pôjde." Prehovoril som k nej stále tým sovjim diplomatickým hlasom. Všimol som si dokonca aj toho, ako sa mi ukázala. Nemohol som povedať, že sa mi krásy ženského tela nepáčili ale ako bývalý Anbu som mal výcvik, aby ma takéto veci nerozptyľovali, takže som mal pomerne výhodu aj keď aj ja som mal svoju hranicu, ako každý.  Na znak toho, že som sa s ňou vážne chcel rozprávať som dvere tejto celi nakoniec ale prekročil. Urobil som teraz chybu? To sa ešte len dozviem... Zasa mi blesklo hlavou. Bol som ale pomerne uvoľnený no pri tom v strehu. Strach som ale určite nemal.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Wed Oct 01, 2014 1:51 pm

Po svojich slovách spravil krok. Buď to bol naozaj hlupák, alebo odvážlivec.. každopádne medzi týmito dvoma slovami nebol príliš rozdielny význam. Akonáhle vkročil do mojej cely, behom sekundy som vycerila zúbky. Bol to tak plynulí a rýchly pohyb, ako keby som to dopredu precvičila státisíce krát. V momente, keď na neho môj úsmev dopadol, sa dvere sami od seba zavreli a nás zachvátila tma. 

"Hihi.." Ozvalo sa spoza neho, no ak tam aj napriahol rukou, nič tam neucítil.
"Nie .. nie nie nie, nie si prvým, nebudeš ani posledným.. ale kto vie. Ah čím by som len mala začať.."
Mohol pocítiť, ako mu po hrudi jazdí niečo veľmi tenké a vlhké, bola to samozrejme fixka ! Popri tom sa stále ozýval môj šepot a smiech.
"Ak mu odstránim toto.. a presuniem tuto, a pridám viac tohto...." Fixka začala prechádzať po určitých častiach svalov, okolo kŕčnej tepny, ramenných svalov, bicepsov.. ako keby som kreslila na plátno, z ktorého chcem čoskoro jednotlivé kúsky povystrihovať.
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Wed Oct 01, 2014 1:59 pm

Vkročil som dnu a v ten moment som uvidel jej úsmev. Nastala tma a jediné, čo som mohol počuť bol jej smiech. Popravde som sa ani trocha nepohol a bol som úplne kľudný. Tep sa mi nezrýchlil len som počúval, čo hovorila. Vyzeralo to tak, ako keby sa snaží pokresliť, aby mi potom mohla odobrať niektoré časti tela. Ak by sa o to pokúsila, začal by som konať teraz som to ale nechal tak. "Neprišiel som robiť pokusného králika, chcel som prejednať tvoj pobyt v dedine." Prehovoril som do tmy a potom som pokračoval. "Hovorí sa o tebe veľa zlého a z toho vyznieva, že môžeš byť hrozbou pre dedinu, preto by som rád vedel alebo skôr by som chcel počuť na toto tvoj názor." Risoku ju chcela zbaviť práva na to, byť členka kumo, za ktorú by sme mali mať zodpovednosť. Ja som to ale nechcel, dával som jej šancu a chcel som, aby mohla byť v dedine bez problémov ale to všetko záležalo len na nej a jej správaniu. "Takže ťa prosím venuj sa najprv tomuto." Znelo to, ako keby som chcel poriešiť túto vec a potom by si mohla robiť, čo chcela ale to až tak pravda nebola. Pri tom, ako som cítil, že po mne kreslí som len načiahol prsty k miestu, kde som si myslel, že je, aby som vedel, či sa jej v tejto tme môžem dotknúť a či ju vôbec môžem cítiť.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Wed Oct 01, 2014 2:24 pm

"Chmm.. klan Yotsuki.. na to mi normálny skalpel stačiť nebude." Ozývalo sa stále aj cez jeho slová a s povzdychom som fixku odtiahla od jeho pokožky a kto vie, kam sa stratila.
".. to som poctená." Zasmiala som sa nakoniec a moje prsty sa dotkli Raikageho lícnej kosti.
"Na tomto svete existuje niekoľko spôsobov, ako ovládať ľudí." Moja ruka sa od neho zdialila. 
"Politická moc.. napríklad ako váš post Raikage-twan." Naklonila som sa nad jeho pravé ucho a on mohol pocítiť, ako mu po tele skĺzli moje vlasy .Samozrejme stále nevidel vôbec nič.  Znova som sa od neho zdialila. Netušila som, či ma chcel chytiť za rameno, no zjavne mu to nevyšlo, pretože narazil rukou do niečoho omnoho ehm, mäkšieho. Moje prsty mu v momente pohladili tvár a on mohol pocítiť môj teplý dych na jeho ústach. 
"Moc ovládnuť ľudí s politickou mocou.. a.." Skôr než stihol stiahnuť ruku, mu celou hlavou na zlomok sekundy prešla ohromná bolesť, ktorá ho doslova "paralizovala", nebolo to len tak, z nićoho nič. Samozrejme to bola jedna z mojich techník ovládania bolesti. "..bolesť." Dodala som. Následne som ústa priblížila k jeho uchu. 
" Z bolesti vychádza strach.. zo strachu zbrklosť.. a zo zbrklosti stádo, ktorým dokáže chytrí človek manipulovať." Potichu som sa do jeho ucha zasmiala a pomaly som sa odtiahla, pri čom sa jeho svaly znova uvoľnili a on s nimi znova mohol hýbať, takže napríklad mohol.. trebárs odtiahnuť ruku z mojich pŕs.
".. takže mi vaše slová naozaj lahodia mladý pane, byť hrozbou pre dedinu, je len jeden zo spôsobou ako ľudí uchovávať v strachu.. a ako ich pomocou práve tohto strachu ovládať. Myslíte si že máte v radách až toľko lojálnych shinobi?" Miestnosť začalo zaplňovať slabé, veľmi slabé svetlo. Bolo vidieť len tieň mojej osoby. Okrem tieňa však bolo počuť aj niečo iné.. vrčanie. Zrazu sa rozsvietilo ostré svetlo, ktoré však siahalo len na Raikageho a zahrňovali len malý okruh, okolo neho. Tým pádom som bola znova ukrytá v tme.
Mladý Raikage mohol vidieť pár hladných očí pohybujúcich sa v tejto tme. Samozrejme sa jednalo o mňa.
"Povedzte mi mladý pane. Prečo myslíte, že som vás doteraz ešte stále nezabila ? A ani som sa o to nepokúsila ? Keď som taká.. nebezpečná.." 
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Wed Oct 01, 2014 3:23 pm

Na tú jej prvú vetu som jej vôbec nič nepovedal. Fixovku konečne odložila aj keď popravde neviem kam. V tedy som ucítil, že sa ma dotkla na tvári. Začala hovoriť o spôsobu ovládaní ľudí. O čo jej ide? Napadlo ma ako prvé. V tom ale začala vysvetľovať. Niečo ma zašteklilo ale to boli asi jej vlasy. Ja som sa jej chcel v tedy dotknúť a chytil som sa asi jej predností, čo som vôbec nechcel. Bola naozaj blízko, lebo jej dych som mohol cítiť dokonca až na mojich perách. Pomerne zvláštna situácia na rozhovor, no než som stihol dať ruku preč a odpovedať jej aspoň na niečo moje telo zachvátila kŕč bolesti. Vydal som zo seba menší bolestný povzdych, lebo niečo také som nečakal, že sa môže stať. Pomaly ale iste som akosi už chápal o čom hovorí.  Po tom čo sa zasmiala sa odtiahla a bolesť zmizla. Ruku som dal automaticky preč. Naozaj to nebol môj zámer sa jej dotknúť na takom mieste. "Nejde o to, či sú loajálny alebo nie. Vyzerá to ale tak, že si asi nepochopila, prečo som sem prišiel."  Možno si myslela, že som ju sem prišiel zastrašiť alebo niečo iné, no opak bol pravdou. Keď dodala poslednú vetu, tak trocha udrela klinček po hlavičke. V tej dobe mi do očí mierilo naozaj ostré svetlo a ja som musel byť zamračený, ako keby som bol nahnevaný ale bolo to len kvôli svetle. "Mojím zámerom je zistiť, či si vážne nebezpečná. Aj keď si to popravde myslím, nemal by som dať na prvý dojem a chcem ti dať šancu. Myslím si, že ak ti ju dám môžeš byť v dedine bez nejakých problémov, len nechcem dopustiť to, že sa jedného dňa dočkám, že ohrozíš mier, ktorý Kumogakure má s ostatnými dedinami alebo nebodaj ublížiš ešte niekomu, kto túto dedinu obýva." Keď som dohovoril dal som si pred oči ruku tak, aby mi svetlo nešlo do očí a ja by som ju mohol poriadne vidieť. Naozaj som nevedel, či bude rešpektovať alebo rozumieť niečo s toho, čo som povedal ale jedným som si bol istý, ak nie určite to pocítim.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Wed Oct 01, 2014 3:38 pm

"Ah.. také sklamanie." Ozvalo sa a svetlo svietiť prestalo, znova sme sa ocitli v tme. Tá sa ale začala strácať. Mohla za to nástenná lampa, ktorá sa znova rozsvietila a vrhla svetlo do miestnosti. Bolo slabé, ale stále tam bolo. Ja som sedela na rovnakom mieste, stále otočená Raikagemu chrbtom. Nohy som si pritiahla k hrudi a rukami som si ich objala.
"Na tú otázku už poznáte odpoveď dávno.. každý s mojimi vedomosťami a schopnosťami, je pre dedinu väčšou hrozbou než prípadná vonkajšia hrozba." Povzdychla som si a na chvíľku som sa odmlčala.
Znova mnou striaslo od chechtu.
"Áno.. som, je viac než pravdepodobné že znova niekoho zabijem, a že niekedy rozpútam vojnu v Kumogakure no sato. Ale rovnakú zodpovednosť a rovnaké bremeno nosíte aj vy, mladý pane. Som minimálne tak veľkou hrozbou pre túto dedinu, ako vy sám." Moje slová možno pre niekoho postrádali logiku.. no bol fakt, že som o dedine vedela viac, než súčasný Raikage aj s jeho asistentkou dokopy.
"Vy ste nepochopili mňa.. alebo aspoň vec, ktorú sa tu snažím naznačiť." Zívla som si a rukou som naznačila, aby podišiel bližšie. 
"Pokojne si sadnite mladý pane." 
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Wed Oct 01, 2014 3:44 pm

Vyzeralo to tak, že som asi nereagoval podľa jej predstáv ale to som ani nechcel, lebo som konal inštinktívne a podľa svojho rozumu. Všimol som si, že si sadla tak zvláštne, zvyčajne si tak sadali dievčatá, ktoré boli smutné aspoň ja som si to s tým spájal ale zdanie môže klamať. "Áno to je ale ide o to, že o vás tvrdia, že Vy sa nedokážete ovládať." Ešte raz som zdôraznil, prečo sa tu s ňou bavím, lebo si niektorý myslia, že je bláznivá ale to sa mne nezdalo, skôr sa mi zdala inteligentná, len som jej akosi nechápal, čo pravda bola.
"Naozaj neviem, čo tým teraz myslíte." Priznal som sa a potom som si sadol vedľa nej, keďže mi to dovolila. Vyzeralo to, že to bude na dlhšie, takže prečo nie. Keď som si sadol pozrel som k nej a prehovoril som. "Ide o to, že nemám záruku a tú mi asi ani nemôžeš dať, čo?" Vážne som ale asi potreboval vysvetliť, čo predtým myslela, lebo ma to teraz aj pomerne zaujímalo.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Wed Oct 01, 2014 3:53 pm

Tento krát som rozosmiala, aj keď som sa smiech snažila potláčať tým, že som si kusla do kolena. Dokonca mi aj vyhŕklo pár sĺz.
"To ma po*er." Uškrnula som sa a pozrela som sa na Yotsukiho, ako úplný cvok. "To vám musel povedať úplný Sherlock mladý pane." Znova som sa rozosmiala. V podstate som mu na to už odpovedala.
"Prečo tiež asi trávim toľko času tu.. dobrovoľne.. Ja sa ovládať nedokážem, nie príliš dlho." Dodala som a znova som sa rozosmiala. Tento krát to však bolo kvôli jeho nevedomosti a smiech nebol nijak ostrý, skôr tichší a pobavený.
"Záruku ? A čo budem mať z toho ja.. keď vám túto záruku dám?" Podvihla som obočie. Môj úsmev vôbec nebol nevinný. Konečne sme sa k niečomu dostávali.. možno už mu došlo, že to že za mnou prišiel, bola moja vôľa, a že som istými činmi pod ktoré patrili aj rozbité okná, túto vôľu uplatnila a ovplyvnila ho k tomu, aby sem prišiel. Potrebovala som sa s ním predsa len rozprávať medzi dvoma očami.
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Wed Oct 01, 2014 3:57 pm

Nečakal som, že sa tak rozosmeje ale ten jej smiech vytváral na tvári úsmev aj mne. Predsa len keď stojíte u niekoho kto sa smeje v podstate sa vám tiež chce smiať ale zvládal som to.
"Nó..." Na to som ani povedať nič nemohol, lebo prezradiť som jej to nechcel však už teraz si z toho človeka robila srandu aj keď ich nebolo málo. Zasa sa začala smiať po tom, čo dohovorila normálne vyzerala, ako kôpka radosti ak by nebola trošku šialená. "Nó neviem, čo také by si chcela, aby som ti ponúkol ale keďže sa chcem dohodnúť mohla by si podať ty sama návrch, čo by si požadovala, za záruku." Táto konverzácia sa mi začínala páčiť viac, lebo sme sa už pomaly k niečomu dostávali. To, že ma sem ona chcela dostať som si ja akosi uvedomiť nemohol, predsa len jej myšlienkové pochody som ešte pochopiť nedokázal.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Wed Oct 01, 2014 4:22 pm

Pozorne a zdĺhavo som sa na neho zahľadela.  Samozrejme som mala vlastný návrh, inak by celé toto stretnutie nemalo zmysel. Aj keď som si takmer na sto percent bola istá, že môj návrh zamietne.
"Vlastne chcem dve veci." Začala som a prstom som poukázala na zem, kde bolo tmavou tekutinou niečo nakreslené (焼成). Znamenalo to niečo na štýl popravčej čaty, či proste *popravčí*.
"Chcem vytvoriť zložku, ktorá by ovládala podsvetie tejto dediny. Nech už si to zoberiete akokoľvek mladý pane. Zmysel Yin a Yang predsa len pre niečo existuje.. všetko má byť v rovnováhe. Jedna dedina nemôže mať len dobrú stránku, pretože bez podpory a režimu tej "zlej", by neprežila." Nechcela som však, aby ma pochopil zle. "Z veľkej časti by som dokázala dať takúto skupinu dohromady za približne týždeň.. ale to by som vedela urobiť aj bez vášho vedomia.. skôr mi ide o autoritu." Zapozerala som sa mu priamo do očí, tento krát zostra.
"Ak sa ku mne niekedy bude nejaký idiot správať tak, ako ten strážnik pri bráne, bez milosti ho zabijem... či už na moje podmienky pristúpite, alebo nie. No.. vráťme sa k tej autorite." Nastala dlhšia odmlka.
"Nikdy som nechcela byť Raikagem, na tento post sa hodí niekto pekný a milý ako vy mladý pane,  ale každý raikage potrebuje mať niekoho v tieňoch.. tým niekým, chcem byť ja.. ak ma dobre chápete." Dodala som a následne som sa veselo zazubila.
"A tá druhá vec, zabite radu, zbavte sa jej.. veľmi rada to spravím za vás proste mi len dajte príkaz. Pred tým než začneme odhovárať!" Natrčila som ruku tak, ak by chcel náhodou niečo povedať, že som mu jemne zakryla ústa.
"Rada tejto dediny môže za to, v akej situácií sa dedina nachádza. Korupcia, útoky.. politické rozloženie .. jediné o čo im ide, je ich vlastný zadok.. mali by byť verejne popravený no to by mohlo pohoršiť ľudí, preto by sa o ne mal niekto, ako napríklad ja, postarať v tichosti." To bolo všetko, nič viac.. nič menej.. nie že by som po ňom chcela malú vec.
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Wed Oct 01, 2014 4:59 pm

Pozerala smerom ku mne a vyzeralo to, ako keby nad niečím úpenlivo rozmýšľa. Bol som zvedavý, čo navrhne. Takže dve veci?? Pozrel som na zem, kde bolo niečo načmára-né. Začala mi hovoriť o akejsi zložke, zlej strane, ktorá by bola odvrátenou stránkou "dobra" dediny. "Musíš si uvedomiť, že si v dedine registrovaná, ako obyvateľka, takže by si mala príšte skôr ty rešpektovať strážcov brány a nie sa im tam pliesť do práce."  Potreboval som ju vyviesť s omylu. Nemohla si dovoliť robiť niečo také, lebo boli pod mojím velením a ja som bol len rád, že si dobre plnili svoju prácu. Po tom mi začala hovoriť o tom, ako chce vyvraždiť radu ale do toho som jej chcel hneď aj skočiť ale nenechala ma. Nechal som ju teda dohovoriť a potom som jej o tom povedal svoj názor.
"To druhé bez veľkého rozmýšľania určite zamietam. Možno si myslíš, že za všetko zlé môže rada ale nieje to tak." Rada má menej moci, ako si myslí. Nemajú pomerne žiadnu moc, predsa len shinobi zvyčajne počúvajú svojho kageho a nie radu. Vo svojej mysli som ešte zo pár krát vytvoril zopár myšlienok o rade ale radšej som sa zastavil, lebo to nemalo zmysel. Ja som proste vedel svoje a niečo takéto prípustné nebolo. "Bude lepšie, ak mi dáš čas na rozmyslenie. Najlepšie by bolo, ak by si prišla s niečím lepším, lebo niečo také ti zaručiť nemôžem." Predsa len som ani po tomto rozhovore nemal istotu, že jej môžem veriť a  ak by som jej na to kývol bol by to rázny krok, čo by mohlo ovplyvniť takmer všetko. Vstal som a namieril som si to pomaly z cely. "Určite za tebou ešte prídem ale nesľubujem, že moja odpoveď bude kladná." Nebol som naivný človek, bol som proste obozretný aj v takomto prípade a s tým som ani ja sám nemohol nič robiť, lebo seba nezmením. K tomu som sa chcel poradiť. "Takže sa zatiaľ maj." Poprial som jej a vydal som sa von do dažďa.
(presun)
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Wed Oct 01, 2014 5:07 pm

Zamračila som sa na neho. 
"Mne je úplne jedno či jednali pod vedením samotného ridukou senina, hovorím ti to, aby si sa mohol na takú situáciu preventívne pripraviť." Mohol si všimnúť, že som mu prestala vykať. Proste si to pokašlal. V mojich očiach bol len ďalšou bábkou. Jeho názor bol síce pekný ale taktiež nie pravdivý.. no bol mladý, s mladosťou prichádza hlúposť, to som mu za až také zlé nemala.
"Ako som už povedala, môžem to urobiť s tvojim, alebo bez tvojho povolenia. Môžeš ma v tom podporiť, alebo sa mi v tom pokúsiť zabrániť.. no pochybujem.. že chceš aby Kumo zažila ďalšie problémy." Prikývla som však.
"Ako chceš heh. Ale nezabudni na moje slová, rada ťa zvolila do tohto postu, nech už ti hocikto natáral hocičo.. môžu s tebou manipulovať rovnako, ako som to ja spravila pri tomto našom malom stretnutí. Je len na tebe, či budeš veriť svojej naivnej myšlienke o tom, že rada za všetko zlé nemôže.. vždycky mohla, vždycky bude môcť.. mladý chlapče" Nechala som ho však odísť. Sama som sa však postavila a opustila som moju celu. Zobrala som si tiež dáždnik, predsa len som stále mala na starosti nášho hosťa.. a môj klon pri sebe žiadny dáždnik nemal.
(presun)
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuroashi Sanji Sun Oct 12, 2014 9:17 pm

Dnes jsem měl na práci postarat se o chod věznice a pomoc s opravami. Tuto práci jsem taktéž učinil již od rána. Po útoku takovém rozsahu tu byla stále práce a hodila se každá pomocná ruka, nebo i v mém případě noha. Odklížel jsem sutiny a pomáhal nahodit nové zdi věznice. Bylo potřeba přenést i několik nových mříží, které nahradí ty staré pokroucené a roztavené. Den ubýhal celkem rychle, bylo to až děsivé jak ten čas letí když se něčemu věnujete na 100%. Vězni však nezůstali přehlíženi a bylo o ně postaráno na speciálním prostranství dokud nebude věznice zcela opravena. Já jsem tam jako vždy působil jako kuchař, abych je hlavně udržel naživu. Nechtěli jsme přeci aby nám naši vězni umřeli hladem. Někteří si to možná nezasloužili takové zacházení, ale byli to stále lidé. Naštěstí žádná vzpoura nepropukla a tak to nebyla celkem špatná šichta. Docela se mi líbilo ve vězení vařit. Dozvěděl jsem se pár zajímavých příběhů od vězňů, že by z toho byla dobrá kniha, ale já nejsem moc na psaní knih, ale kdo ví. Někdy se něco takového může hodit, napsal jsem si jejich zpovědi na papíry, které jsem si schoval. Blížila se však noc a má práce se chýlila ke konci. Rozloučil jsem se jak s vězni tak bachařema a dělníkama. Vydal jsem se opět na jiné místo pomoci, zítra je to poslední den a místo kam se chystám bude nemocnice.
/přesun
Kuroashi Sanji
Kuroashi Sanji
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 146

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Sun Feb 01, 2015 11:51 am

Od brány smerom cez ulice to spôsobilo to, že pomerne veľa očí sa na nás pozeralo. Našťastie už sme sa sem dostali a mohli sme vidieť novo prestavanú väznicu, ktorá bola o proti minulej vylepšená. Dorazili sme k cele, kam šupli Ogu, ktorému najprv dali dole pečať a hneď po tom okolo jeho cely vztýčili bariéru. Predsa len techniky kvôli pečati na tele používať nemohol a ak by sa zasa niekto pokúsil zbúrať väzenie bariéra by stále stála. "Takže, uži si pohostinstvo našej dediny onedlho si ťa prídeme vypočuť. "   Oboznámil som ho a namieril som na chodbu, kde som mal prípade vybrať niekoho, kto ho vypočuje.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsumaki (Oga) Sun Feb 01, 2015 12:00 pm

Vstúpil som do cely. Naozaj to zatiaľ nevyzeralo tak, že by sa jednalo len o normálne vypočúvanie. Sadol som si však na lôžko v mojej cele a nechal ich, nech zo mňa dajú dol pečať. To mi celkom vyhovovalo, aj keď ta bariéra už nie. Oprel som sa o chladnú stenu a ... musel som sa pousmiať. Vyzeralo to tak, že zatiaľ budem musieť stále hrať podľa ich pravidiel. Bol som celkom zvedavý, ako to tu bude prebiehať.
Tatsumaki (Oga)
Tatsumaki (Oga)
Nukenín (A-rank)
Nukenín (A-rank)

Počet příspěvků : 93

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seishin Yuna Sun Feb 01, 2015 12:41 pm

Kráčala som za nimi, nenápadne ako tieň. Pochybujem, že ma vôbec zaregistrovali, možno tak maximálne Raikage. Zostala som stáť na chodbe, kým teda Raikage aj s jeho poskokmi strčili Ogu do žalára.
Oprela som sa chrbtom o stenu a čakala, až Raikage z tej miestnosti vylezie. Netrvalo to dlho. Raikage-sama, mám urobiť ešte niečo alebo sa môžem venovať práci medika? Opýtala som sa ho neutrálnym tónom hlasu.
Seishin Yuna
Seishin Yuna
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 439

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Sun Feb 01, 2015 1:22 pm

Práve na ňu som čakal a preto som odtiaľto neodišiel. Vedel som o nej alebo som skôr dúfal, že za nami pôjde. "Chcem, aby si z neho vytiahla všetky informácie, ktoré môžeš. To kde bol, všetko čo vie o ostatných dedinách, schopnostiach, ktoré doposiaľ nepoznáme alebo by nám doplnili informácie. Zober si zo sebou kľudne anbu a použi naňho pečať, ako naňho bola použitá predtým, lebo by sa asi vzpieral. Odveď ho do vypočúvacej miestnosti a tam už by si teda mala vedieť, čo s ním. Hlavne zisti, či to vážne urobil on v tých horách na tržnici alebo nie, predsa len, ak to spravil musíme mu vymerať príslušný trest." Dohovoril som a vybral som pomaly k východu ale na chvíľu som sa zastavil a pozrel ešte na ňu. "Ak by sa vyskytli nejaké problémy, hneď to ohlás a daj mi vedieť, hlavne dbaj na bezpečnosť nech neújde, lebo to máš ty na svoju zodpovednosť." Dokončil som svoj menší preslov a vybral som sa do kancelárie. Čakalo ma papierovanie a oboznámenie rady s tým, čo sa dnes stalo a prečo som nezabezpečil ešte lepšie dedinu, proste dostanem "z*eba".
(presun)
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seishin Yuna Sun Feb 01, 2015 1:45 pm

Rozumiem, Raikage-sama. Kývla som hlavou. Toto nebol môj prvý výsluch, väčšinou som bola na toto vyberaná kvôli mojim vedomostiam v oblasti jedov a rôznym možným spôsobom, ako ťahať z druhých informácie.
Akonáhle Raikage zmizol, rukou som kývla na dvoch ANBU, čím som im naznačila, aby šli za mnou. Inokedy by to neboli urobili, ale vzhľadom k tomu, že i oni počuli rozkazy najvyššie postavenej osoby v dedine, museli to urobiť. Umiestnite mu tú pečať na chrbát. Počúvli ma bez reptania a vykonali môj príkaz, hneď na to som smerom k Ogovi roztvorila dlaň, z ktorej vyletelo lano ružovej chakry a omotalo sa mu okolo rúk. Zaujímavosťou bolo, že sa nedalo pretrhnúť, dokázal by to tak maximálne Hyuuga. Poď za mnou. Otočila som sa a vykročila smerom k výsluchovej miestnosti, v ktorej som sa nachádzala tak často, že som si tak pripadala ako doma. Rovno som sa tam mohla ubytovať.
Cesta trvala krátko, jedného ANBU som nechala pred dverami, druhý vstúpil so mnou do miestnosti. Okrem stola a dvoch stoličiek sa tu nenachádzalo nič. Ani len okno.
Chlapíka som prinútila sadnúť si na stoličku a ja som sa usadila hneď oproti nemu. Lanko som nechala rozpadnúť, nebude tu potrebné. Tááákže, drahý Oga. Určite tušíš, ako to tu vlastne chodí. Tým, že dobrovoľne odpovieš na otázky a priznáš sa, ak si niečo urobil, tvoj trest bude...zmiernený. Pokiaľ však budeš klamať, zamlčovať fakty a ja z teba budem musieť páčiť všetko násilne, skončíš ešte horšie, než si na tom mal byť pôvodne. Prehovárala som k nemu pomerne chladným tónom. Kto si presne zač a odkiaľ si? Sledovala som ho pozorne, každý detail jeho tváre. Spoznala by som, či by klamal, vďaka času strávenému s mnohými zločincami som sa vyznala v reči ľudského tela lepšie, ako ktokoľvek iný.

Naposledy upravil Seishin Yuna dne Sun Feb 01, 2015 2:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Seishin Yuna
Seishin Yuna
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsumaki (Oga) Sun Feb 01, 2015 1:53 pm

Tak, nech teda hra započne. Prehovoril som si s úsmevom na tvári a nechal som sa odviesť do výsluchovej miestnosti. Táto žena vyzerala, že si podobnú prácu celkom užíva. Alebo že je v nej minimálne dobrá. Mal som sa na čo tešiť. Znova mi na chrbát dali tú otravnú pečať a ja som si pomyslel, že by sa mohli rozhodnúť, či mi ju tam dajú alebo nedajú alebo ako dammit!
Usadil som sa na stoličke a po uvoľnení pút, som si ruky založil za hlavu. Jednu nohu som si prekrížil cez druhú a stále som sa tajomne na Yunu usmieval. Vyznala sa v reči tela. No nebola jedinou. Bol som pôvodne Anbu, na podobné situácie som bol rovnako ako ona, vyškolený. Preto som práve reč svojho tela ovládal na jednićku s hviezdičkou.
"To vykanie sa mi páčilo viac." Prehovoril som a s povzdychom som sa pozrel na dvoch Anbu, ktorý nás sem následovali.
"Slečna, čo by ste povedali na to, že ich pošlete preč. Môžme z toho spraviť súkromnú záležitosť a ja vás nemieniť voziť za nos no ehm. Povedzme že radšej budem vypočúvaný takou pôvabnou dámou, než pôvabnou dámou a dvoma gorilami za jej chrbtom. Mohlo by to značne ovplyvniť moju výpoveď." Zatváril som sa trocha ublížene. 
Veď čo by sa mohlo stať? Odvolaj ich... predsa len mám na sebe pečať hehehe... Prebehlo mi hlavou. Musel som sa malinko pousmiať. Úsmev vyzeral znova tajomne, až vyzývavo.
Tatsumaki (Oga)
Tatsumaki (Oga)
Nukenín (A-rank)
Nukenín (A-rank)

Počet příspěvků : 93

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seishin Yuna Sun Feb 01, 2015 2:07 pm

Nadvihla som mierne obočie. Že by mal niečo v pláne? Ťažko povedať, nevedela som, bohužiaľ, čítať myšlienky, čiže som nemohla zistiť, o čo presne mu šlo.
Vo vykaní vám vyhoviem, v druhej žiadosti nie. Myslím, že ja tu rozhodujem, kto tu bude a kto nie, či sa vám to páči alebo nie. Potrebujem ich k výsluchu, ak by ste sa náhodou zdržiavali odpovede, zamlčovali fakty alebo klamali. Z môjho uhla pohľadu sa správal príliš podozrivo. Nie že by som sa bála, to nie, ale istota je guľomet. Aj napriek tomu, že mal na chrbte umiestnenú pečať, sila shinobiho sa nezakladá len na chakre.
Niečo som sa vás pýtala, takže mi prosím, odpovedzte. Nasadila som trochu prudší tón, ktorý mu vravel, že to myslím smrteľne vážne.
Seishin Yuna
Seishin Yuna
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

- Similar topics