TRŽNICE PŘED KUMOGAKURE
+3
Natao Hyuurai
Tatsumaki (Oga)
Yorimi Sonoe
7 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure :: Kaminari no kuni
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: TRŽNICE PŘED KUMOGAKURE
Šokovalo ma, že vôbec niečo o mojej schopnosti vedel. Málokto tušil, teda až na pár ľudí, ktorí o tom vedieť jednoducho museli, že využívanie tejto schopnosti ma ničí a je len otázkou času, kedy to už moje telo prestane zvládať a ja sa na zem zrútim mŕtva bez možnosti záchrany. Momentálne som na tom tiež nebola práve najlepšie, necítila som sa vôbec dobre, avšak ako to on mohol vedieť? To som pochopiť nevedela.
Vidím, že vám moja schopnosť nie je cudzia. Ubezpečujem vás ale, že ju udržím dostatočne dlho. Bola to pravda. Bála som sa síce toho, čo by sa mohlo stať ďalej, avšak verila som, že moje telo to pretrpí. Nejako.
Potom prehovoril Raikage a ja som už len mlčala a sústredila sa na udržanie chvostov. Nesklamem, to je moja priorita nambr van.
Vidím, že vám moja schopnosť nie je cudzia. Ubezpečujem vás ale, že ju udržím dostatočne dlho. Bola to pravda. Bála som sa síce toho, čo by sa mohlo stať ďalej, avšak verila som, že moje telo to pretrpí. Nejako.
Potom prehovoril Raikage a ja som už len mlčala a sústredila sa na udržanie chvostov. Nesklamem, to je moja priorita nambr van.
Seishin Yuna- Buntaichō
- Počet příspěvků : 439
Prekvapene som sa na Yunu pozrel. Môj typ bol správny. Samozrejme som nemal ako vedieť či to je pravda alebo nie, a taktiež som nevedel absolútne nič o jej momentálnom stave.
"To rád počujem slečna." Pousmial som sa a následne svoju pozornosť venoval pristupujúcemu Raikagemu. Ten mi na rovinu povedal moje možnosti a ja som len pokrčil ramenom. Bolo mi to vlastne celkom jedno. Aspoň to tak na prvý pohľad úplne vyzeralo. Situácia pre prípadného útočníka musela vyzerať naozaj zle. Každopádne tomu tak nebolo. Anbu jednotky ktoré chodili po okolí, aj keď väčšina ľudí ktorý to prežila a patrili pod civilistov už bola preč, stále som tu mal mŕtvoly. Taktiež mi viac vyhovovalo bojovať s viacerými súpermi naraz. Čakal som však na mieste. Len som zodvihol ruky na znak, že nie som ozbrojený a pousmial som sa. Mohol si to vlastne všimnúť úplne každý, že som pri sebe nemal absolútne žiadnu zbraň.
"Rád si vypočujem vaše otázky." Tento krát som to zahral na debila, ktorý nevie ako zväčša vypočúvanie prebieha.
"To rád počujem slečna." Pousmial som sa a následne svoju pozornosť venoval pristupujúcemu Raikagemu. Ten mi na rovinu povedal moje možnosti a ja som len pokrčil ramenom. Bolo mi to vlastne celkom jedno. Aspoň to tak na prvý pohľad úplne vyzeralo. Situácia pre prípadného útočníka musela vyzerať naozaj zle. Každopádne tomu tak nebolo. Anbu jednotky ktoré chodili po okolí, aj keď väčšina ľudí ktorý to prežila a patrili pod civilistov už bola preč, stále som tu mal mŕtvoly. Taktiež mi viac vyhovovalo bojovať s viacerými súpermi naraz. Čakal som však na mieste. Len som zodvihol ruky na znak, že nie som ozbrojený a pousmial som sa. Mohol si to vlastne všimnúť úplne každý, že som pri sebe nemal absolútne žiadnu zbraň.
"Rád si vypočujem vaše otázky." Tento krát som to zahral na debila, ktorý nevie ako zväčša vypočúvanie prebieha.
Tatsumaki (Oga)- Nukenín (A-rank)
- Počet příspěvků : 93
Ako Raikage som si musel aj ja sám niečo málo zistiť o schopnostiach svojich podriadených, preto som aj mal vedieť, čo to obnáša. Nijak som to nekomentoval len som ich nechal dorozprávať a keď povedal, že si vypočuje moje otázky ani si to možno nevšimol a za ním sa objavil anbu, ktorý mu na telo umiestnil pečať v oblasti chrbtice, ktorá mu zabraňovala využívať chakru. Hneď na to ho chytil za ruky a chcel mu dať niečo, ako želiezka. Aj keď pre shinobiho je to, takmer ako nič aj tieto sú z takého materiálu, aby ich dole len tak nedal. "Tak teda pôjdeš s nami, ak si ich rád vypočuješ." Povedal som mu a dal som pokyn aby s polu s ním išli za mnou, keďže ho bolo treba predviesť do dediny a vypočuť ho. Až u bariéry môžem dať pokyn, aby ju zrušili, keďže tí, čo ju tvorili neboli vo vnútri ale vonku.
Yotsuki Sorata- Jounin (Hachibi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 508
S prevrátenými očami som sa nechal "spacifikovať". Spoćítal som šesť. Šesť krát som mohol Anbuovi vykrútiť krk počas toho, ako na mňa umiestňoval pečať a dával mi púta. Každopádne som bol pre teraz skôr takým mierumilovným pacifistom a navyše som sa chcel trocha viac pohrať. Prístup do dediny taktiež človek nedostane práve každý deň.
"Tsche... " Uchechtol som sa, no držal som jazyk za zubami. Naozaj som mal chuť hodiť na Raikageho nejakú štiplavú poznámku.
(Presun ?)
"Tsche... " Uchechtol som sa, no držal som jazyk za zubami. Naozaj som mal chuť hodiť na Raikageho nejakú štiplavú poznámku.
(Presun ?)
Tatsumaki (Oga)- Nukenín (A-rank)
- Počet příspěvků : 93
Popravde ja som aj tak trocha chcel, aby sa bránil, preto ma to trocha sklamalo ale čo už. Po tom, čo sa nechal zajať sme dorazili ku koncu bariéry, ktorá bola následne zrušená. Teraz len rozhodnúť komu ho dám vypočúvať a kto by takú prácu zobral, predsa len aj keď som bol anbu takúto kvalifikáciu som nemal.
(presun)
(presun)
Yotsuki Sorata- Jounin (Hachibi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 508
Dopadlo to vskutku dobre. Nebol tu potrebný žiaden zákrok, nedošlo k žiadnemu útoku, práve preto som nechala chvosty rozplynúť. Na čo som sa začala cítiť oveľa lepšie.
Vybrala som sa priamo za tým Ogom a Raikagem. Ak by som náhodou bola nejako potrebná, ak nie, mienila som najprv ísť do nemocnice pomáhať s liečením zranených, pretože i ja som bola klasifikovaná ako medik, a hneď po tom ísť domov poriadne sa vyspať a stráviť trochu voľného času v prítomnosti rodiny. (presun)
Vybrala som sa priamo za tým Ogom a Raikagem. Ak by som náhodou bola nejako potrebná, ak nie, mienila som najprv ísť do nemocnice pomáhať s liečením zranených, pretože i ja som bola klasifikovaná ako medik, a hneď po tom ísť domov poriadne sa vyspať a stráviť trochu voľného času v prítomnosti rodiny. (presun)
Seishin Yuna- Buntaichō
- Počet příspěvků : 439
Ošetřila jsem poslední a mávla na Yotsukiho, že na něj počkám u něj doma, jistě měl toho na práci hodně, nemůžu ho rušit a tam je ještě pořád špinavé nádobí
(přesun)
(přesun)
Crystal Takaishi- Daimyo (Sora no Kuni)
- Počet příspěvků : 559
Zomlelo sa to dajak dosť rýchlo. Raikage si sem nabehol, uzavrel celú dedinu a začal vyjednávať s Ogom. Čakal som, kedy napadne Raikageho a vlastnoručne ho pripraví o život, no na moje prekvapenie sa to nestalo. On sa vzdal. Bolo vidieť, že všetkým dosť odľahlo. Yuna vypla svoju techniku a to som sa tak tešil, že ju konečne uvidím bojovať. S tým jej zdravotným stavom mala fakt pravdu.
Stále sa mi to zdalo dosť zvláštne, čakal som kým Oga otočí situáciu a zaútočí. Tak nakoniec mi nič neukázal a nechal sa zatknúť. Ja som však vedel, že toto nieje koniec. On sa oslobodí a príjde.. Počkal som si kým prejde okolo mňa a tichým hlasom riekol. Nezabúdaj, stále nevieš moje meno. Budem na teba čakať. Povedal som a s úsmevom počkal, kým prejde. Vedel som, že sa oslobodí. Je načase sa pripraviť. (presun)
Stále sa mi to zdalo dosť zvláštne, čakal som kým Oga otočí situáciu a zaútočí. Tak nakoniec mi nič neukázal a nechal sa zatknúť. Ja som však vedel, že toto nieje koniec. On sa oslobodí a príjde.. Počkal som si kým prejde okolo mňa a tichým hlasom riekol. Nezabúdaj, stále nevieš moje meno. Budem na teba čakať. Povedal som a s úsmevom počkal, kým prejde. Vedel som, že sa oslobodí. Je načase sa pripraviť. (presun)
Natao Hyuurai- Jounin
- Počet příspěvků : 207
Prišiel som samozrejme neskoro. Asi sa to tu vyriešilo pomerne rýchlo bez boja. Bolo tu dosť škôd, ale na čo by to kto robil? Neriešil som zbytočné veci. Chvíľu som tu pomáhal odstrániť škody. Nebola to práve chvíľka, ale rád som pomohol. Po tej viac menej pomoci som nemal moc náladu sa s hoc kým rozprávať, najradšej by som si šiel kdesi vybiť nervy. Pretože som bol viac menej nervózny. Znova tu zomrelo niekoľko desiatok ľudí. Kumo sa už nezdala tak bezpečná. Netrvalo dlho a moje kroky viedli smerom na cvičisko.
Presun
Presun
Ken Hiashi- Jounin
- Počet příspěvků : 449
Strana 2 z 2 • 1, 2
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure :: Kaminari no kuni
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: