Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Před branami Amegakure

+10
Nizashi Shiroi
Rei Casius
Reina Kana
Tobiru Senju
Hana Ichiro
Hikaru Hyuuga
Shiranui Heiwa
Sakura Haruno
Rokuro
Sasuke Sarutobi
14 posters

Strana 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

Goto down

Před branami Amegakure Empty Před branami Amegakure

Příspěvek pro Sasuke Sarutobi Sat May 10, 2014 10:46 pm

Před branami Amegakure 250238-ns_amegakure

Staré a opuštěné údolí, které je několik set metrů před branami Ame a tudíž i před dosahem detekční techniky.
Sasuke Sarutobi
Sasuke Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 72

Návrat nahoru Goto down

Před branami Amegakure Empty Re: Před branami Amegakure

Příspěvek pro Sasuke Sarutobi Sat May 10, 2014 10:51 pm

Zastavili jsme se před mlhavým oparem, který vznikal, když déšť dopadal na zem. Necítil jsem v něm už žádnou čakru. Byli jsme na místě. Zvedl jsem ruku a cítil, jak se ostatní zastavují a přeskupují okolo mě.
"Postavte tábor! Zvedněte stany, palisády a barikády!" zavelel jsem a sám se vložil do práce, Moc těch stanů nebylo. Přece jen nás nešla celá Konoha, ale i stovka kvalifikovaných byla dost. Snad...
Ve velitelském stanu jsem čekal na ostatní vůdce. Vytáhl jsem věšteckou kouli a "zapojil ji". Chtěl jsem se zaměřit víc na Ame a na její stav.
Sasuke Sarutobi
Sasuke Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sat May 10, 2014 10:55 pm

Keď sme dorazili ke nejakým troskám. Všetko sa tu začalo stavať, všetky tie stany, docela rýchlo to tu vyrástlo. Šiel som do velitelškého stanu a pristavil som sa pri Sasukem.
"Aký bude ďalší postup?"
Bola moja ďalšia otázka. Potreboval som to vedieť, pre ďalší postup a prípravy na útok, možné premyslenie stratégie.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sakura Haruno Sat May 10, 2014 10:56 pm

Dorazili jsme na místo, poměrně za krátkou dobu. Ame byla velmi temným místem, už jsem tady byla několikrát, několikrát jako nepřítel. Na tomto místě dřív bojovala Tsunade-sama s Hanzouem, byl to nejhroznější nepřítel, se kterým se dříve setkala. Jaký je současný vůdce Ame? Stejně silný jako on? Tyto myšlenky jsem měla v hlavě, i když jsem pomáhala s postavením stanů. Dva největší stany byly stany velitelský a pro mediky. Byla jsem nejdřív v tom pro mediky a dávala mému týmu instrukce. Poté jsem se odebrala na první poradu.
Sakura Haruno
Sakura Haruno
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 132

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sat May 10, 2014 10:57 pm

Konečně jsme dorazili na naše první stanoviště. Zavelela jsem vlastním jednotkám, které přepravovali zásoby aby se přeskupili a začali kolem karavany se zásobami tvořit tábor. Musela jsem skontrolovat i hlídky. Přišla jsem k pár shinobim " Postavte se na základní pozice kolem tábora. Ať vám nic neunikne. " Byla jsem skoro jak vyměněná, možná to bylo tím nadšením, že se konečně něco děje. Následně když jsem trochu i pomohla stavět stany jsem se vydala do velitelského stanu kde už čekal velitel Sarutobi.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 512

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Sarutobi Sat May 10, 2014 11:01 pm

"Mám nějakou svou představu, ale ze všeho nejdřív musíme zjistit informace. Než se dohodneme na dalším postupu, prosím, poslechněte mě. Musíme se rozdělit do menších týmů. Musíme zjistit informace v Ame, v hospodách, přelstít obyvatele, sledovat pohyby jednotek a budovu Amekageho, musíme zjistit, kdo je Amekage, jestli sídlí pořád v té samé budově, kdy a v kolik se mění stráže, v jakém složení je stráž u brány a také potřebujeme vědět, kde je odboj. Má to háček, nesmíme tam zůstat příliš dlouho, protože by nás odhalili poměrně snadno. Musíme se spojit s místními obyvateli a požádat je o spolupráci. Také bych byl rád," celou dobu jsem byl vážný, teď jsem se ušklíbl. Ďábelsky ušklíbl. "Také bych byl rád, kdybychom unesli několik obyvatel, mučili je a získali od nich spoustu užitečných informacích.."
Sasuke Sarutobi
Sasuke Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sat May 10, 2014 11:08 pm

" Vskutku brilantní plán, ale to mučení by tentokrát nemuselo být tak surové. Na muže vím jak jít ohledně mučení. Žádný nechce ztratit své nádobíčko a já mám někoho kdo jim strach nažene aby promluvili. " Mluvila jsem trochu šibalsky, jelikož jsem právě mluvila o tom jak by je za nespolupráci kousla Neru do rozkroku. Trochu jsme se i nad tou představou pousmála. " Akce ve vesnici zní jako dobrý nápad, ale kolik nás tam půjde? Určitě budou kontrolovat přísun obyvatelstva. Příliš velké číslo by mohlo vést k jejich podezření a to by nedopadlo dobře. " Zastavila jsem se v duchu nad sebou a říkala si kde se to ve mě bralo. Narůstající vzrušení zřejmě.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sat May 10, 2014 11:10 pm

Dorazil jsem za nimy se svym regimentem. Nasledne jsem rozdal rozkazy a rozmistil Hlidky. Vytvoril jsem dva stinove klony.Kagebushin no jutsu Před branami Amegakure Kage-bunshin-no-jutsu-o ktere se rozbehly dostran a aktivovaly Byakugan
Před branami Amegakure Tumblr_luu5l5ppl71r12d1bo1_500
zacaly vytvaret mapu okoli kde se co nachazi a teren. Ja se vydal do velitelskeho stanu a cekal na dalsi postup strategie etc. Mel jsem svuj plan ale musel jsem pockat na zakladni instrukce nez jem si mohl byt jisty a zazadat o nejake lidi do regimentu." Takze s cim zacneme? Me dva klony delaji provizorni mapu okoli at muzeme nastrazit pripadne nejake pasti ci prekvapeni pro nepritele." chtel jsem vedet co se bude dit. a co reknou na muj mensi improvizovany napad. Jelikoz nikdo nevedel jak dlouho tu budeme a tabor by zabezpeceny mel byt.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Sarutobi Sat May 10, 2014 11:23 pm

Usmál jsem se a přikývl. "Velmi zajímavý nápad. Shiranui, počítm, že ty, Hikaru a Rokuro by jste se měli vydat na lov. Vezmete si vysílačky a já pomocí tohohle," ukázal jsem na Křišťálovou kouli, "Vás budu krýt. Budeme v neustálém kontaktu. Sakura je nápadná a v Ame ji znají, vás by znát neměli, vymyslete si krytí. Takhle to my z informačního děláme. Máme své špehy v různých zemí, tedy měli jsme. To je teď jedno. Víme, co dělat, a Hikaru, dobrý nápad, postaráš se o to s ostatními lidmi?"
Sasuke Sarutobi
Sasuke Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sat May 10, 2014 11:31 pm

"Zatim co budu na lovu s ostatnimy Me klony muzou pomoct s pripravou nez budou pasti polozeny. Myslym ze Clenove Klanu Kurama by pasti a okoli mohly prekrit prostorovym Genjutsu, alke ne nejak napadne. A co se tyce kryti. Mel byc napad ale asi se nekomu nebude libit. Jelikoz me oci jsou az moc napadne Takze se muzu vydavat za slepce. A ve vesnici pak aktivovat Byakugan a pokusit se neco zjistit. Shiranui by se mohla vydavat za Mou pritelkini. " Vedel jsem ze se ji to asi libit nebude ale no za pokus to stalo. A zase budu hrat slepce to je pech/ proletelo mi hlavou. No v mem pripade to jinak neslo.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sat May 10, 2014 11:34 pm

" Rozumím " Vzala jsem si následně vysílačku, kterou jsem si vložila do ucha. (určil jsem si vlastní typ vysílačky xD ) Musela jsem ji však správně nastavit abych nevysílala nepříteli vše co si budeme mezi sebou říkat. " Velet našemu oddílu bude zřejmě Rokuro že? Je z nás nejvyšší hodnost. " Zeptala jsem se slušně abych ukázala i trochu respektu než jen bojového ducha. Otočila jsem se potom však na Hikarua se šokem. " Cožeee?? Př...Př..Přítelkyně??? " Byla jsem celkem v šoku. " No myslím si, že se slepcem to nevyjde. Je to až moc okaté aby to vyšlo " Byla jsem po tom jeho návrhu trochu rozrušená.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Sarutobi Sat May 10, 2014 11:44 pm

Zasmál jsem se. Reakce Shiranui byla k nezaplacení. Mou přítomnost zaujala jedna z čaker, která se potloukala venku. Byla povědomá..
"Souhlasím Hikaru i s tím genjutsu, s tím krytím je to na Vás. Nedoporučuji, abyste tam šli jako skupinka. Jděte postupně, jako kupci, jako starý pár, to je celkem jedno, jenom nechoďte všichni tři najednou. Když se čakrový déšť zaměří na jeden bod, bude přesně vědět, kde jste. Když objeví tři různé čakry, které se přemisťují a nejsou spolu v kontaktu, zmate je to."
Sasuke Sarutobi
Sasuke Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sun May 11, 2014 12:04 am

Reaskce Shiranui me pobavila. Cekal jsem neco ale ne tohle.
" Ano je to celkem slusne kriti uz jsem tak prezival pul roku, pri misi kde jsem ztratil svuj tym. Problem je ze se nedokazu az tak dobre orientovat v cizim prostredi proto potrebuji pomoct. Me oci maji dve nevyhody jsou prilis vyrazne ale na druho stranu take vypadaji jako oci slepce. Takze pokud mi pomuzes tak to muze vijit. Historka je jednoducha oslepl jsem nedavno pri nehode ve skladu s chemikaliemi nebo necem podobnem. Tudis nenabere moc na pozornosti ani ma neohrabanost." Vysvetlil jsem svuj plan a cekal na vyjadreni ostatnich. Melo by to vijit. " A za dalsi jsme zhruba stejne stari takze to taky nebude moc napadne. Nebo mas snad lepsi napad ber to proste jako hrani divadla, nebo si predstav ze jsi ve filmu. Nebo mas lepsi napad? Jelikoz pokud tam vlezu noormalne jsem v haji." Ocekaval jsem dalsi reakci ktera mo pobavi.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Sarutobi Sun May 11, 2014 12:07 am

"No dobrá, souhlasím, jen si to vyřiďte jinde, pustíme se do práce!" vstal jsem a kouli zakryl látkou. Musel jsem jít ven a rozdat spoustu úkolů, dohlížet nad pastmi a prohlédnout vybavení atd..
Sasuke Sarutobi
Sasuke Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sun May 11, 2014 8:43 am

Zobral som si vysielačku, všetky zbrane som si tu nechal. Načo by som ich bral, veď by som zbytočne vzbudzoval podozrenie.
"Posielať generálov rovno do nepriateľského územia, nuž dobre.."
Okomentoval som to ako zvyčajne arogantne.
"Mučiť nikoho nepotrebujeme, dokážem z ľudí vytiahnúť informácie bez problémov aj bez mučenia."
Pousmial som sa a potom som kukol len na Hikaru-a a Shiranui.
"V dedine sa nebudem s vami vôbec kontaktovať, bolo by to podozrivé, ak by sa predsa len niečo stalo, väčšinou sa budem nachádzať v tej časti Ame, kde sú kasína a podobná zábava 18+. Veľa šťastia."
Poprial som im a vybral sa zo stanu preč.
Presun
//PS.: Kde je sakra brána Ame? Myslím topic xD
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun May 11, 2014 8:57 am

" Dobře. Pojď tedy na chvíli ven " Vyšla jsem ze stanu a čekala na něj před stanem a začala mu pak něco říkat. " Myslím si, že se na tu roli. Měli bychom vymyslet něco jiného. Zkusil si někdy třeba kontaktní čočky? Stačí říct Sakuře a ona ti určitě nějaké připraví. Je spousta možností. Vem si třeba kdybych tu já nebyla, tak by si musel vymyslet něco jiného. Každopádně mě se ten plán s přítelkyní moc nelíbí. Až moc do očí bijící "
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sun May 11, 2014 4:21 pm

Vzal jsem si vysilacku a pak tedy vysel ven. a poslechl si Shiranui. Kontaktni cocky neznely spatne az stim rozdilem ze velikost mych oci nejak prekracovala normy. "No ty kontaktni cocky by nebyl spatny napad az na maly problem a to ze standartni cocky jsou moc male. A Dalsi premyslel jsem o Henge ale to taky neini dobry napad takze mi moc moznosti nedava." Ze by mela strach o svou reputaci."Bohuzel tehdy jsem nic jineho nemohl delat, Vyhodne to bylo v tom ze nevedeli koho hledaji, Tady to je to same. Ale pokud nechces nutit te nebudu. No me taky se nelibylo hrat si na neciho snoubence. Ale to mi slo o krk byla trosku jina situace. Takze jak jsem rekl pokud chces tak bez napred ja se tam nejak dostanu. A jestli se dostanu do problemu tak to asi poznate snadno." Nemel jsem ji to za zle byl to momentalni napad takze to nejak neproslo sem i cekal ale zabava to byla videt ji rozhozenou.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun May 11, 2014 5:58 pm

Hluboce jsem se mu začala omlouvat, ale na tento scénář ještě nejsem připravena. " Vážně promiň, ale opravdu se na něco takového necítím. O mě je známo i že se moc do rolí vžívám a mohla bych litovat věcí, které bych udělala v určitých situacích. Jistě chápeš, možná jindy. Každopádně ti Sakura může dělat na rychlo trochu upravené kontaktní čočky. Ona je přece jedna z nejlepších doktorek ve vesnici tak by to měla dokázat.  Kdyby se ti něco dělo tak vyšly k nebesům nějaký signál a já hned dorazím. Mě nejspíš najdete celkem snadno, něco mě napadlo i když je to riskatntní. Já radši už pudu aby si mohl sjednat ty kontaktní čočky. " Otočila jsem se a běžela jsem směrem k vesnici, ale najednou jsem se zastavila a zakřičela na něj " Mimochodem jmenuju se Shiranui " Usmála jsem se na něj a běžela dál. (přesun)
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sun May 11, 2014 6:18 pm

Mela pravdu mozna by to bylo napadne, Nemel jsem zadne vedlejsi umysly tak me nakonec napadlo ze to musim nejak napravit. Kdyz na me zakricela. JA NA ni zakricel. "Me jmeno je Hikaru"
I kdyz jej uz slysela. Nakonec Jsem vesel do Sakurineho stanu.
"Sakura-Sama potreboval bych udelat nejake Kontaktni cocky a zmenit barvu oci"
Rekl jsem a cekal na jeji odpoved.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sakura Haruno Sun May 11, 2014 6:58 pm

Poslouchala jsem debatu, pro mě zatím žádná práce nebyla, tak jsem šla do svého stanu, hned za mnou šel Hikaru.
"Kontaktní čočky? Dobře, nějak to zvládnu," usmála jsem se a ustrojila se do pracovního, vytáhla "knihu receptů" a pustila se do práce. Bylo to náročné, za několik dalších minut, možná dokonce i hodin, jsem měla kontaktní čočky hotové.
"Snad budou v pořádku, ještě jsem to nedělala," pokrčila jsem rameny a kápla do misky. Misku jsem mu předala. "Obyčejné kontaktní čočky, černé barvy.."
Sakura Haruno
Sakura Haruno
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 132

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sun May 11, 2014 7:05 pm

"Dekuji snad to preziju ja." Vzal jsem si misku a vzal jednu z kontaktnich cocek na ukazovacek rozevrel si vicka a cocku si ta pomalu vlozil nakonec to nebylo zas tak spatne sice mi vadily ale co to bylo jedno. Nakonec jsem to opakoval i stou druhou.
"Moc dekuji Sakura-Sama." Nakonec jsem se Sakure uklonil a vzal si jeden ze svych osoupanych plastu s Kapuci. Kapuci jsem si vlozil dna hlavu a zmizel do Ame.
(Presun)
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Thu May 15, 2014 4:14 pm

V podobe papiera, nenápadne, som dorazila k miestu, ktorý mi Shiranui popísala ako tábor. Barikády a podobne som s ľahkosťou preletela. Zastavila som sa pri jednom stane, kde som sa z papiera sformovala ja. Rozhliadla som sa okolo, nevedela som, kadiaľ teraz ísť, bolo tu niekoľko stanov, shinobi, tak som teda čakala, až sem niekto dorazí, priloží mi kunai na krk so slovami, že čo tu robím.
Nemyslím si, že si pamätajú na to, že som im len prednedávnom pomohla v Konohe. A že som vlastne na ich strane, pretože ten nový Amekage...Poznala som ho veľmi dobre.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Thu May 15, 2014 4:24 pm

KLon
Obevil jsem se za Hanou s Aktivnim Byakuganem. A zaklepal ji na rameno ze slovy.
"Dlouho jsme se nevideli, Jaky je duvod vasi navstevy?" Ton byl mirny a pratelsky klony meli me vzpominnky tudis to nebyl velky problem. ALe problem byl to ze patrila do Ame a zrovna jsme nebyly v nejlepsi pozici si nechat jen tak nekoho projit taborem.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Thu May 15, 2014 5:07 pm

Prudko som sa otočila, keď ma niekto prstom poklopkal po ramene. Bol to Hikaru. Teda, myslím že sa tak volal. Potrebujem ísť za vodcom tejto vašej...Divízie? Musím s ním prediskutovať isté veci, navyše by som vám mohla pomôcť. Mám isté informácie, ktoré by sa vám mohli hodiť. Založila som si ruky na hrudi a rozhliadla sa okolo. Premýšľala som nad tým, ako to vlastne urobím. Ak by sme porazili spoločne Amekageho, za ktorého sa nesmierne hanbím, čo by bolo ďalej? Pokúsi sa Konoha násilne prevziať naše územie? Práve toto som musela vyriešiť.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Thu May 15, 2014 5:12 pm

Podival jsem se na Hanu a deaktivoval Byakugan. "No neni me misto soudit vase umysly ale uvidime co rekne Vudce. A Vsak me slovo take neni bez vahy.A Jelikoz jste pomahala behom boju v |Konoze tak se primluvim pokud to bude treba. Nasledujte me." Nasledne jsem se vydal Do vudcovskeho stanu. A Pak jen vesel dovnitr. Chvilemi jsme se otacel jestli jde Hana zamnou.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 4 1, 2, 3, 4  Next

- Similar topics