Tajný úkryt "BlackOps"
2 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Tajný úkryt "BlackOps"
First topic message reminder :
Akuma Saito- Buntaichō
- Počet příspěvků : 390
Re: Tajný úkryt "BlackOps"
Akuma Saito
Nebyl dobrý nindžou, ale byl skvělým kuchařem. Opravdu se mi bude po jídle od Kangaeho v budoucnu stýskat. Až totiž skončí tenhle lov, všichni půjdou domů, všichni kromě Kangaeho. Jedl jsem své jídlo rychle, neměl jsem moc v plánu se zpomalovat.
"To je docela dobrý nápad, ale zabíjet ho nemusíme. Máme jiné prostředky, jak danou osobu umlčet. Půjdeme na nábor nových členů do týmu (BlackOps)" Dojedl jsem burger a začal si balit na cestu do města. Byl jsem si jist, že tam bude někdo, kdo by se nám mohl hodit.
Akuma Saito- Buntaichō
Akuma jedl burgery velmi rychle, nechtěl zajisté ztrácet čas a určitě mu i moc chutnali. No, oba jsme již chtěli vyrazit. Pár burgerů jsem schoval do svého batůžku, abychom měli na cestu. Byl jsem vážně natěšený, až skončí Matatabi ve mě. Vše vypadalo vážně velmi slibně a já už měl zabaleno. Připravil jsem se k východu a pousmál se na Akumu.
,,Tak tedy můžeme jít.." Mávl jsem rukou směrem k východu a dal se napřed. Hodlal jsem si město projít, což Akumu brát nemělo, ale ze všeho nejvíc jsem se chtěl něčeho napít a nějaký bar v tom městě být musí. =PŘESUN=
,,Tak tedy můžeme jít.." Mávl jsem rukou směrem k východu a dal se napřed. Hodlal jsem si město projít, což Akumu brát nemělo, ale ze všeho nejvíc jsem se chtěl něčeho napít a nějaký bar v tom městě být musí. =PŘESUN=
Kangae Mizutsuchi- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 407
Akuma Saito
Trvalo mi to o něco déle než Kangeovi, ještě jsem zařizoval poslední úpravy, ale pak jsem se také sbalil a odešel.
**Přesun
Akuma Saito- Buntaichō
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: