Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokágeho kancelária

+10
Killunia
Sarada
Uchiha Benjiro
Rokuro
Hikaru Hyuuga
Soshi
Seito Senju
Nara Shigure
Taiga Uzumaki
Hideo Hatake
14 posters

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Hokágeho kancelária - Stránka 3 Empty Hokágeho kancelária

Příspěvek pro Hideo Hatake Mon Feb 22, 2016 10:04 am

First topic message reminder :

Hokágeho kancelária - Stránka 3 Tumblr_nqfyl9grH61sfuio2o1_1280

Novo-renovovaná kancelária Hokágeho. Väčšinu priestoru zaberajú predovšetkým spisy, ktoré tu Hideo stihol nahromadiť avšak bez sekretárky ich už nemal kto odložiť. V strede tejto guľatej miestnosti sa nachádza vysoký stôl s počítačom pričom všade po okolí sú rôzne referencie na starých Hokágov, ako ich fotky, ich veci (Narutove staré a rozbité oblečenie, Minatove kunaie), rôzne zvitky a mapa sveta. Na dverách sú zavesené úradné hodiny.

Týždeň: Od rána - do večera
Víkend: Od rána - do obeda.
Hideo Hatake
Hideo Hatake
Juudaime Hokage *MOD
Juudaime Hokage *MOD

Počet příspěvků : 345

Návrat nahoru Goto down

Hokágeho kancelária - Stránka 3 Empty Re: Hokágeho kancelária

Příspěvek pro Rokuro Thu Mar 24, 2016 7:02 pm

Človek slušne zaklope, čaká... Tým človekom myslím seba. V tom samozrejme prešiel okolo mňa anbu, vlietol do kanclu akoby sa nič nedialo... Zahliadol som všetkých prítomných, ale ten, kto tu mal byť tu nebol. Skôr ako som prekročil prah dverí prišla ďalšia osoba, nakráčala si to ako najväčší kápo rovno do miestnosti bez opýtania a začala tam hádzať nejaké teórie....
Len som sa pousmial a prekročil prah. Kukol som na Anbu-a, došlo mi že je to Benjiro. Hikaruu Hyuuga, tentokrát to nebol klon ale pravý Hikaruu, Nara Shigure to bol ten hajzlík, proti ktorému v živote nevyhrám karty!! No potom tu bola tá mladá, Sarada Senju, tá ktorá si vbehla do kanclu ako nič a nakoniec Seito Senju, vypadal trocha rozrušene, no zároveň tak, že ma všetko pod kontrolou. Nevydal som ani pol slova len mávol rukou na pozdrav. Snáď mi tu niekto objasní, prečo je tu toľko ľudí a na čo som tu bol zavolaný, rozhodne bolo vidieť na ľudoch, že sa tu niečo deje. Teda až na Anbu, ktoré tu boli.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Thu Mar 24, 2016 9:02 pm

Vyslechl jsem si Shigureho poznatky a zároveň přikyvoval hlavou. Měl vskutku trefné poznatky k situaci, ale zatím se to všechno pohybovalo jen kolem kdyby a proč. Každopádně měl pravdu. Pokud ho chtěli zabít, už by to udělali. Místo toho ho unesli. Napadala mě spousta teorií, ale zatím jsem žádnou zbytečně nerozebíral.
Pak se ke mně přiblížil a řekl mi o té technice. ,,Máš pravdu. Je to podobné technice Hiraijin. Ne. To by nemělo být možné." Zakroutil jsem hlavou a chvíli nad tím přemýšlel. ,,Neřekl bych, že ta značka zmizela. Spíše ji něco ruší. Možná nějaká bariéra. Přijdu na to." Podíval jsem se na něho a z mých očí šlo vyčíst jasné odhodlání tu bariéru zrušit. Za každou cenu.
Pak se rozevřely dveře a každý si tu v pohodě nakráčel. Slyšel jsem sice klepání, ale že tu vejdou hned tři osoby, to jsem nečekal.
První se tu dostal Benjiro. Ten už všechno určitě věděl, takže jsem ho nemusel zasypávat informacemi. ,,Potřebuji, aby byly tvoje jednotky v pohotovosti na strategických místech Konohy. Pokud na nás někdo chce zaútočit, nemůžeme nic riskovat." Podíval jsem se na něj a naznačil mu, že pokud má nějaké svoje postřehy, může nám je sdělit.
Další se přihnala Sarada. Tu už jsem pěknou dobu neviděl. Samozřejmě jsem byl rád, že ji vidím, ale okolnosti byly naléhavé. ,,Ne. Netrefila. Když už jsi tady, tak zajdeš na cvičiště a prohlédáš to tam. Možná tam přeci nějaká stopa po únosu zůstala."
Nakonec přišel Rokuro, pro kterého jsem poslal. Kývl jsem mu na pozdrav a bylo mi jasné, že když už zde zaznělo slovo únos, tak si to dal všechno dohromady. ,,Ty buď připraven, protože jakmile ho lokalizujeme, tak vyrážíme."
Tak nějak jsem se jim snažil věnovat všem. Každý měl jinou povahu, takže s každým se muselo zacházet jinak. Chtěl jsem, aby měl každý svoji úlohu a já tak mohl znovu zkoušet lokalizovat Hidea. Hrálo se o čas.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Fri Mar 25, 2016 10:19 am

S nástupem Sarady se začala vytrácet z tohoto setkání vážnost. Nemračil jsem se kvůli toho ale na ní, či neprojevoval žádné známky pohoršení. Něco takového by shinobiho nemělo rozhodit. Přítomný Nara to chápal až moc dobře, a proto na její otázku stručně a slušně odpověděl. Seito rozdal úkoly, a když se zdálo, že už všichni vyrazí plnit to, co jim bylo přiděleno, vystoupil jsem před Seita a promluvil.
"Jménem Konohy jste Seito-san na dobu neurčitou zadržen." Nic víc, nic miň. Toto nejspíš nikdo nečekal. Seito byl přímo odhodlaný Hokageho najít za každou cenu. Proč ho proto zatýkat? Nejsem povinen se tu nikomu svěřovat, takže se tu vysvětlení nikomu nedostane. Alespoň ne v přímé řeči této postavy. Anbu za mnou bedlivě pozorovali reakci přítomných. Snad nikdo neudělá nějakou pitomost. Seito-san určitě ne, i když by jeho pokus utéct pomocí Hirashinu nebyl marný. Ale nač to vše komplikovat? Raději zjistit, o co tu jde, a pak vše vysvětlit. Jestli Seito skutečně za nic nemůže, pak není důvod se vzpírat.
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Počet příspěvků : 171

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarada Fri Mar 25, 2016 10:49 am

Opřená o dveře jsem si vyschle přítomné. Hmm, takže se spíš jednalo o únos, než o tom, že by zdrhl. S povzdechem v podvědomí jsem je všechny pozorovala. Fakt, kdyby toto nebyl shinobi svět, byla by z toho skvělá párty!
Seito mi hned při příchodu dal nějakou práci. Samozřejmě, že bych jí splnila, kdyby se však neozval ten ANBU, s tou větou. Byla jsem už ke všem zády, ale na konec jsem se opět otočila vpřed. Na dobu neurčitou zatčen? Řekla jsem si ještě pro sebe v duchu a musela se usmát. NAvíc, ten Nara mě svou odpovědí docela pobavil a měl pravdu...omluvila jsem se za něco, co bych udělala znovu. Ale náznak slušného vychování tam prostě být musel.
"Hmm? Zatknout pomalu vůdce Senju klanu bez udání důvodu? To je jako kdybych přišla do Uchiha čtvrti, vzala dítě, dala mu výprask a ono nevědělo za co." Možná jsem už nebyla tak milá jako kdysi, ale co se týkalo rodiny, byla jsem na to hodně choulostivá. Z toho důvodu jsem se opět opřela o dveře a čekala, jak zareaguje Seito. Dle mého přdpokladu...buď to bude borec a nějak efektivně zdrhne, i když nevím proč by měl. Nebo to bude prostě Seito a nechá se zadržet, s čímž já už nic neudělám. "Navíc, pokud byl unesen a nikdo nemá téměř žádné stopy. Zadržet Seita s Hiraishinem...toto hledání si prodloužíte o několik týdnů." Samozřejmě, ten ANBU měl určitě svoje důvody, které prostě neřekl. Bylo by do nich putna, šlo mi o systém. Jak může zatknout někoho, bez udání důvodu? I kdyby to byly tajné informace.
Sarada
Sarada
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 82

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Fri Mar 25, 2016 11:21 am

Prisel Benjiro Chvili postaval a nakonec se priritila Sarada jako tsunami. A Rokuro muj klon prisel behem chvile po rokurovi a predal mi onen balicek. Nahodil jsem na sebe svrsek ANBU uniformy a plast masku jsem si zde dal na opasek. A Mec zasunul do pochvy na zadech. Po te muj klon hned zmizel.
"To ze Benjiro zadrzel Seita byla blbost nechapal jsem to ale nemohl jsem nic delat. Pouze jsem to neshledal logicke. Otocil jsem se na Saradu ktera neco rekla pouze jsem rekl. "Prosim neplet se do toho." Rekl jsem klidne bez nejakeho vyhrozovani spise to mohlo znit jako zadost nez neco jineho. Ackoliv jsem stim nesouhlasil nebylo moc veci co bych mohl udelat. Jiste mohl jsme argumentovat s Benjirem ale to by mi neprospelo. Sarada chapal jsem byla to jeji rodina. Tudis toto vse se nejak komplikovalo. Slo to do kytek. Neco mi rikalo ze tohle bude hodne komplikovane.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Shigure Fri Mar 25, 2016 12:10 pm

Sledoval jsem úsměv na tváři Sarady a uvědomil si že to asi zase tak potichu nebylo. Pravděpodobně za to mohla atmosféra která byla napnutá a jediné co se zde dalo slyšet bylo hrobové ticho. Jen jsem se ušklíbl a pokrčil rameny. Poté už však jí nevěnoval pozornost.
Povzdechl jsem si. To nemohlo všechno být bez komplikací? Každý se zde snažil dělat stejnou věc ale nikdo na to nešel stejnou cestou. Jeden chtěl tohle druhý támhle to... Kdyby se lidé v téhle vesnici pro jednou shodly ... Kdyby...  První promluvila Sarada. Bylo očividné že se postaví na stranu Seita. Ještě aby ne.  Hyuuga byl zase Anbu takže by asi nechtěl „srát na koberec“ svého velitele.  Na čí straně jsem byl já? To jsem v tu chvíli ani já nevěděl.
Na Seita mi nesedělo to že by měl v únosu prsty. Ano moc jsem ho neznal na osobní úrovni,jen z doslechu, občas jsme spolu prohodili pár věcí pracovně to bylo však vše. Ale Hideo mu věřil a to mě jako jistá známka neviny stačila. O tom druhém jsem slyšel jen zvěsti a neměl jsem to potěšení si udělat obrázek z první ruky. Upřímně jsem nevěděl na čí stranu se připojit. Někdy jsem nad věcmi moc přemýšlel a dostal se pak k závěrům které byť možné byli nepravděpodobné díky věrnosti. Věřil sem v Hideovo rozhodnutí? Ano. To mi stačilo k tomu abych se postavil na Seitovu stranu. Uvažoval jsem nad tím jaké byli Benjirovi motivy a záměry. Čistě teoreticky... pokud by v tom měl prsty on, v únosu Hokageho,  dalším cílem pro převrat ve vesnici by byl právě Seito.  
Sedíc na židli jsem věnoval svoji pozornost směrem k Seitovi a Benjirovi.  Atmosféra se zde opravdu dala krájet. Odkašlal jsem si abych upoutal jejich pozornost.
„Vím že nemám postavení se do něčeho takového zasahovat, můj titul je čistě na okrasu a žádnou moc mi nepřiděluje, ovšem můj názor, který můžete ignorovat nebo si z něj vzít něco, je takový že není nejlepší čas na to aby jsme vinili osoby blízké Hokagemu. Hideo Seitovi věřil více než komukoliv. Opravdu si myslím že by byl tou poslední osobou která by se pokoušela o jeho svržení. Pokud  však máte důkazy, skálopevné důkazy, tak mi nezbyde nic jiného než vám vyjít vstříc. Bez nich však nevidím důvod k zatýkání na základě domněnek.“ Řekl jsem a odmlčel se.
Doufal jsem že se tohle vše vyřeší co nejrychleji a budeme mít tuto šarádu za námi a začneme řešit to co bylo třeba.
Nara Shigure
Nara Shigure
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 41

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Fri Mar 25, 2016 3:19 pm

Už to vypadalo, že se někam pohneme a všichni se dáme do práce. Najednou však vystoupil Benjiro a řekl to, co prostě řekl. Pro mě to bylo šokující, ale zachoval jsem klidnou tvář. Jenom mě napadlo - proč? Viní mě snad z toho, že jsem unesl Hidea? Pokud ano, tak asi nezná pojem přátelství. S Hideem jsme si tu prošli bahnem, takže tohle bych mu nikdy neudělal. Možná chtěl být Benjiro ve velení této akce sám. Stačilo jenom říct, já bych mu to klidně přenechal, ale něco mi říkalo, že tohle ten pravý důvod není.
I když mi asi důvod nesdělí, protože už by to udělal, tak jsem se i tak zeptal. ,,Smím vědět důvod?" Zajímalo mě to. Opravdu si myslí, že v tom mám prsty já? Nebo je za tím něco jiného? Každopádně to byl velitel Anbu, takže po Hideovi měl v Konoze největší moc. Nechtěl jsem mu odporovat. Nejsem blázen. Žádný útěk, nebo boj mě vůbec nenapadl. Nechtěl jsem ohrozit nevinné a navíc jsem potřeboval, aby byli všichni v pohotovosti a ne, aby mě někdo naháněl po světě. Takže odporovat mu určitě nebudu.
Pak k tomu něco řekli i ostatní. Začala Sarada. Byla to rodina, takže se postavila na moji stranu. Já bych udělal to samé. Rukou jsem ji však naznačil, že to stačilo. Znala mě, takže něco takového mohla čekat.
Hikaru byl pod velením Benjira, takže ten se musel řídit jeho rozkazy. Nakonec řekl své i Shigure. S jeho názorem jsem se ztotožňoval, ale nereagoval jsem na to.
Místo toho jsem se podíval na Benjira a nespouštěl ho z očí.  ,,Až zachráníte Hidea, tak mi jako omluva bude stačit čokoládová bonboniéra." Neměl jsem mu to za zlé. Každý má svoji hlavu a každý se řídí něčím jiným. On se rozhodl takhle a já to musel respektovat. Obával jsem se však, že zde mrháme časem. ,,Pokud to však nestihnete, bude Hokageho krev na vašich rukou. Budete moct za smrt někoho, koho jste přísahal chránit." Dodal jsem jen tak na konec. Svědomí mám čisté a řekl bych, že tu všichni stojíme na stejné lodi. Další krok byl však jeho.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Fri Mar 25, 2016 6:51 pm

V Narovi jsem se spletl. Očividně i on má ve zvyku kecat víc než je potřeba. Špatně si to vyložil. To nebyl návrh Seita na neurčenou dobu zadržet. Já ho zadržím teď, a tady, a ne že by mi do toho nikdo nemohl mluvit, ale nikdo mě v tom nezastaví. Naklonil jsem se k Seitovi, nadzvedl si trochu masku, aby mi šlo lépe rozumět, a pošeptal. "Říkáte to špatné osobě, Seito-san." Pak jsem si masku zpátky upravil a od Seita se posunul zpátky o jeden krok.
Seito, jak i mnozí ve vesnici, jistě pamatuje mé problémy s radou, které jsem měl před timeskipem. S něčí krví na svých rukou dokážu žít. Ostatně jako každý anbu. Je ale pravda, že tenkrát se jednalo úplně o jinou situaci. Zmínění radní, přesněji Satsuki, si to opravdu zasloužila, a její oběť měla posloužit vyšším dobru, a tím bylo minimalizování ztrát v průběhu chystaného převratu. "Hikaru-san zůstaneš tady. Pomůžeš jim v pátrání. My vyrážíme." Po mých slovech se ozvalo jen puf v doprovodu malých obláčků kouře. Já, můj osobní anbu oddíl, a snad i Seito jsme zmizeli.

Přesun
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Počet příspěvků : 171

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Fri Mar 25, 2016 7:03 pm

Odpověď se mi od Benjira nedostala. Co bych taky mohl čekat od Anbu? Trochu mi zamotal hlavu tím, když mi naznačil to, že to říkám špatné osobě.
Nakonec se rozhodl mě vzít až na centrálu. Určitě tam ze mě bude tahat nějaké informace, ale vím asi tolik, jako každý v téhle místnosti. Jak už jsem ale zmínil, odporovat mu nebudu. Jenom jsem doufal, že to nebude trvat moc dlouho a on pochopí, že já s tím nemám nic společného.
Ještě před tím, než jsme zmizeli, jsem se podíval na Shigureho a kývl mu hlavou. Zároveň se mi na tváři značil malinkatý úsměv. Byl to chytrý kluk, takže mu určitě dojde, co jsem mu tím chtěl naznačit. Bylo to jednoduché. Měl pokračovat v tom, co jsme začali. Zajistit vesnici a zároveň sestavit tým. Jména už jednou padly. Bylo toho ale víc. Zatímco mě tu Benjiro zatýkal, tak mozek zároveň pracoval na tom, jak zrušit tu bariéru a já se tak mohl dostat k Hideovi. Přišel jsem na to, budu toho schopný. Doufal jsem, že to Shigure z jednoho pohledu všechno pobral.(přesun)
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarada Fri Mar 25, 2016 7:48 pm

Očividně se ten Nara připojil na Seitovu stranu, což mě docela vykouzlilo úsměv na tváři. Byl inteligentní, jak už bylo o jejich klanu známu a to nám dávalo i velkou výhodu. Stále jsem ve stejné pozici jako předtím a dívala se na ostatní. Takže Seito na konec zůstal Seitem, prostě se nechal zatknout. Já s tím však už nemohla nic udělat. Ostatně jako vždy...To nás dostává do poměrně velké nevýhody. On jako uživatel Hiraishin ví o teleportaci svoje a pokud to nedokázal rozpoznat, kam se teleportovali, muselo jim v tom něco zabránit.
Z mého opíraní se o zeď jsem si prostě sedla do tureckého sedu na zem. Přivřela jsem oči a hned potom jsem jimi lítala po kanceláři. Samozřejmě, Nara byl mnohem víc inteligentnější a proto jsem v momentální situaci byla připravena poslouchat jeho. Nara klan byl opravdu úžasný v těchto věcech. Jen jsem ale pokrčila rameny a povzdechla si. Kousla se do prstu a vytvořila pečetě.
"Kuchiyose no Jutsu." V místnosti se objevila Sanagy. Byla to Irbis, pokud by to někdo nepoznal.
"Sanagy, jdi na tréningové pole a porozhlédni se po nějakých stopách. Hokage byl zřejmě unesen. Technika byla nějaký druh teleportace, že ho ani Seito nedokázal vycítit a teleportovat se za nimi. Nějaká technika musela zlomit pečeť. Hledej známky teleportace, pach, silnější, nebo podezřelou chakru v okolí a pak se ke mě vrať." Pousmála jsem se na ní. Byl to jediný tvor, kterému jsem mohla plně věřit, ještě okrem Seita. Každopádně...Opět jsem se zvedla, oprášila si zadek a pohlédla jsem na toho z klanu Nara a Rokura.
"Dobře, ummm...kdo tu bude dávat rozkazy, hm?" Zazubila jsem se na ně jak sluníčko a čekala, co se bude dít. No co, já toto nechtěla mít na starost...(přesun sanagy)
Sarada
Sarada
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Shigure Fri Mar 25, 2016 8:55 pm

Povzdechl jsem si nahlas poté co se moji prosbu Benjiro rozhodl ignorovat. Tak nějak mi bylo jasné že jsem na 90% neměl šanci s jeho postojem pohnout ale pokud zde bylo těch 10% za zkoušku to stálo. Kývl jsem mu tedy a nechal ať Seita odvedl.  Pohlédl jsem na Seita který se usmíval. Chtěl tím něco říct a následné kývnutí mi tak trochu objasnilo o co se jednalo. Teď to bylo na mě. Znovu jsem si povzdechl a poté co odešli jsem se dal do práce i když to možná tak nevypadalo. V sedě jsem si podepřel hlavu a zvažoval všechny možnosti. Všechny cesty které vedli k cíly, kterým byl v tomhle případě Hideo. Potřeboval jsem zajistit vesnici a zároveň co nejvíce lidí hledat stopy po těch mužích. Potřeboval jsem lidi kteří by pročesali okolí ale byla by hloupost posílat někoho z kanceláře to udělat. Spíše dalo rozum že v počtu je síla. Jak ale zmobilizovat tolik lidí bez toho abych upozornil na nepřítomnost Hokageho? Kde začít?
Seděl jsem tak možná jednu celou minutu. Když po chvíli jsme zničeho nic otevřel oči. Zrovna ve chvíli kdy Sarada vyložila tu otázku. V tu chvíli jsem se pustil do práce. Vyšel jsem před kancelář kde stále stála ochranka Kageho, která tu teď v ničem platná nebyla. Pozval jsem toho muže dovnitř a poté co vstoupil jsem začal.
"Potřebuji aby jsi ve vesnici vyhlásil toto.  Ve vesnici před necelou hodinou byli spatřeni 3 shinobi. Máme za to že mají co dočiněním s atentátem na Hokageho syna. Potřebujeme zjistit co nejvíc se jich týká, odkud se sem dostali a pokud někdo viděl tři podezdřelé v okolí cvičiště. Jejich přítomnost zde by mohla znamenat že se něco chystá s ohledem na vesnici. Proto s okamžitou platností stáhněte všechny Shinobi z méně důležitých misí zpět do vesnice.  Zdělte jim že pokud bude příležitost ať se poptají po shinobi tohoto popisu.  Čas běží.  Pokud kdokoliv z nich něco zjistí ať se s okamžitou platností hlásí zde."
Tím jsem domluvil a čekal až odejde. Poté co odešel jsem se obrátil lidem v kanceláři.
"My mezi tím budeme čekat pokud některá z možností nepřinese ovoce. Pokud Seito zjistí co mu blokuje přístup k Hideovi máme vystarané. Mezitím se obávám že víc udělat nemůžu. Navíc Taiga se ještě nedostavila.  Jakmile budeme mít všechny potřebné informace s ohledem Hideovi lokace tak vyrazíme. Do té doby se však nemáme od ničeho odrazit a bylo by to jen hledání jehly v kupce sena. Pokud má někdo lepší návhy tak neváhejte. Všichni jste zde z nějakého důvodu takže do toho máte co mluvit." Domluvil jsem načež se opřel o opěradlo židle a rozhlídl se po přítomných jestli tedy mají opravdu co dodat. Pokud ne, zbývalo jen čekat.
Nara Shigure
Nara Shigure
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Fri Mar 25, 2016 9:39 pm

Celý čas som tu stál a nepovedal ani slovo. Benjiro zatkol Seita, zatiaľ čo ja som len sledoval tú scénku ako sa Sarada chcela postaviť za člena svojho klanu. Ani do toho som sa nemiešal. Seito nemal dôvod unášať alebo vôbec nejako oslabovať Hidea. Oboch som ich poznal dosť dlho na to, aby som vedel, že Seito by to nespravil. Každý tu mal nejakú úlohu, teda menšiu alebo väčšiu, ja som musel len čakať. Potom ako sa Sarada opýtala, kto tu bude tomu veliť len som kývol na Shigureho. Nemal som v pláne to tu veliť a keďže Shiruge začal rozdávať rozkazy, tak som sa ani nemal dôvod sa toho chopiť. Len som premýšľal nad vtipným scenárom ako Hideo spravil fake únos a teraz si užíva niekde na Bahamách... Len šialená predstava... Potom som sa zapremýšlal už nad reálnou situáciou. Informácie sa dali zohnať aj na nebezpečných miestach, v takom hostinci Zlaté oko sa dajú vyhrabať rôzne informácie... "Súhlasím s tebou..." Ozval som sa potom ako Shigure dorozprával. Mal v podstate pravdu a mňa nič konkretného nenapadalo.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarada Fri Mar 25, 2016 10:01 pm

Nara se toho hned ujal po tom, co na něj Seito před odchodem kývl. Jen jsem se mírně sama pro sebe pousmála a založila si ruce na prsou. Nelíbilo se mi, že Seita odvedli, tímto nám docela dost znepříjemnili situaci. Zatýkat někoho v období, kdy je ho nejvíc potřeba. "Tsee." Odsekla jsem si nahlas, nad svými myšlenkami. Rokuro se k tomu ani nevyjadřoval. Moc jsem ho neznala, ale byla jsem obeznámená tím, že je z klanu Uchiha. Nara byl chytrý a docela i moudrý. V tuto chvíli jsme nemohli nic víc dělat. Doufala jsem, že Sanagy nějaké informace přinese a že budou nějakým způsobem užitečné.
"Pokud se únosce přenesl někam s Hideem, musel k tomu logicky použít teleportační techniku. Tím, že to je shinobi technika, je na ní vyložena silná dávka chakry. A jako každý technika, nechává za sebou její stopy. Ale to je teď už k ničemu, protože už to je nějaká ta doba. Kdyby ten Hyuuga v tu chvíli únosu využil svůj Byakugan, mohl by zjistit přesné místo teleportace a Seitovi by do ní stačilo skočit-i kdyby byla jeho pečeť Hiraishinu u Hidea zrušena." To alespoň byla moje teorie. Teď už to bylo ale opravdu na nic. Každopádně, Sanagy byla skvělý senzibil, už tím, že byla savcem, její smysli byly XXX krát lepší než ty naše a začala po vesnici pátrat. I když se mohli přesunout do jiné dimenze...na ochranu vesnice to stačí. Když už nedonese info o Hideovi, tak alespoň o stavu.
Posadila jsem se na gauč opodál, dala si nohu přes nohu a na chvilku přivřela oči.
"Mám jednu otázku. Ty jsi tu byl Shigure, když se to stalo? Byl tu i Seito?" Já tu v ten moment nebyla, takže jsem věděla jen to, co se tady řeklo a co jsem si mohla vydedukovat. Chtělo by to přesnější info. Mohla bych se Sanagy prohledat okolí a Hi no Kuni během pár hodin, s její rychlostí. Kso...proč vždycky odvedou člověka, který je tu nejvíc potřeba. Prokletí Uchihovci, ANBU, celé toto vedení stojí za starou belu! Kso! Vrazila jsem euforicky pěstí do opěradla gauče. Moje myšlenky někdy byly až příliš silné, stejně jako moje emoce.

Sarada
Sarada
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sat Mar 26, 2016 12:11 am

"HAi Benjiro-Sama" Bylo jedine co jsem mohl rict. Opravdu jsem si oddechl ze mi Benjiro nehodil na krk veleni. Vedel ze tohle byla jedina vec kterou jsem vzne nemel rad. I po tech letech jsem se citil stejne provineny jako kdyz jsem prisel o svuj tym. ALe Pouze Benjiro mi rikal Hikaru san. Ostatni ANBU me vzdy oslovovaly jmenem jenz mi dali tedy od te doby co jsem si jej vyslouzil coz bylo Kamimari no Ryu. "No myslim jsi ze nejake vysvetleni byt musi proc jej Seito-sama nemuze vystopovat. Pokud jej maji v planu drzet na zivu Bariera by podle me byla celkem nevyhodna. Jelikoz bariera potrebuje cakru a tu senzibilove dokazi zamerit. Nehlede o tom ze vesnice je znama i tim ze jse zde i dost Hyuugu cimz bych bariery mozna posunul trosku nize. Nevim jak funguje Hiraishin. Ale bylo by mozne ze jeho lokalizaci rusi nejaky prirodni zdroj. Jeskyni komplex nebo mozna nejaky dul napriklad medeny? Jsou to pouze me hypotezy. Takze se snazim pridat pouze nejakou moznost." Snazil jsem se zapojit a dat nejake vysvetleni jelikoz senzibylu je v konoze dost tudis mi bariera pripadala prilis napadna ale taky se nedala vyloucit. Pote jsem se otocil na Saradu. "Vis Byakugan nefunguje takto. Kdybych jej mel aktivni pouze bych byl schopen videt mnozstvi cakry ktere bylo pouzite ale tim by jsme se stejne nikam nedostaly. Chaou te ze mas starost o Seita. Ale musime zachovat chladnou hlavu v obou pripadech." Chapal jsem jak se asi citi ale nic vic jsem rict nemohl.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Sat Mar 26, 2016 1:13 am

Už to bylo dlouho, co jsem naposledy navštívila svět lidí. Vlastně to bylo krátce po chuuninských zkouškách. A to jsem se zastavila jen doma, nikam jinam jsem nešla. Ale tentokrát... tentokrát se vracím zpět do služby. Svůj trénink jsem dokončila, své dosavadní dračí schopnosti jsem ovládla. Už jsem neničila vše, čeho se dotknu svou levou rukou. A dokázala jsem uletět poměrně slušné vzdálenosti, stejně tak jsem vydržela víc v boji. Ještě jsem se ani zdaleka nedokázala vyrovnat Sarthasovi, ale i tak... ten pokrok tam byl cítit.
Portál jsem namířila přímo na střechu budovy Hokageho. Maki už to místo moc dobře znal, takže věděl přesně, kde se má otevřít východ. Do světa lidí se mnou však nešel, nechtělo se mu. Takže dál jsem pokračovala sama. Sešla jsem po schodech do chodby a zamířila jsem přímo ke kanceláři. Neměla jsem sebemenší tušení, co se tady děje, takže mě překvapilo to množství lidí, co se tu nacházelo. A to nemluvím o tom, že tu panovala docela dost napjatá atmosféra...
"Uhm... asi jdu v dost nevhodnou dobu, co?" uchechtla jsem se nervózně. "Co se stalo?" zeptala jsem se a doufala jsem, že se dočkám odpovědi. Snad mě tady nebudou považovat za vetřelce, když jsem se tu najednou tak vyloupla po dlouhém období stráveném mezi draky.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 500

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Taiga Uzumaki Sat Mar 26, 2016 10:10 am

Přišla jsem k budově. Okno bylo stále ještě rozbité, jak jím můj milovaný kamarád prohodil židli nebo co, ale zjevně to nikomu nevadilo. Šla jsem vedle Ryuua a překvapivě nebyla ani naštvaná, že jsem byla donucena zvednout svůj línej zadek a dotáhnout až sem. Možná na tom měl svůj podíl pytlík s posledními dvěma koláčky, z nich jeden jsem měla skoro celý v puse, ale co. Vyšla jsem do patra a ušklíbla se. Wow, takovýho lidu! Hideo dává něco zadarmo nebo co?!
"Vyrušils mě při šikaně! Tak co je za pro-" zasekla jsem se uprostřed věty, když jsem si uvědomila, kdo všechno je v kanclu a jak se všichni tváří jak týden staré sushi. Někdo umřel? Pozvedla jsem obočí a rozhlédla se kolem sebe. Počkat, tak tady je někde chyba!
"Kde je Hideo?" proč je jeho kancl plnej lidí, který jsem nikdy neviděla.. no možná viděla a ignorovala je, ale to je fuk! Vždycky tu nechal alespoň svůj klon. Kromě toho to jak se všichni divně šklebili.. no prostě jsem najednou měla pěkně blbej pocit. Něco se tu parádně podělalo. Jen jsem doufala, že to nebylo to, co jsem si myslela. Pohlédla jsem na Shigureho, protože nikoho jiného jsem tu nepoznávala.
Taiga Uzumaki
Taiga Uzumaki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 73

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Shigure Sat Mar 26, 2016 10:49 am

Sledujíc situaci v místnosti jsem se pořádně protáhl. Tenhle den byl  velmi náročný a to ještě nebyl ani zdaleka u konce. Opět jsem si povzdech, v tu chvíli mi došlo že to dělám nějak často což pravděpodobně znamenená že bych s tím měl přestat. Saradu jsem při jejím výkladu poslouchal ale něřekla či neobjasnila nic co bych už nevěděl. Její hypotézy byli sice špatné ale pravděpodobně za to mohl nedostatek informací. Jako úplný tupec mi nepřipadla. Hyuuga se jí to posléze snažil objasnit takže moje práce v tomhle ohledu byla zbytečná. Stále jsem jen seděl a místo toho abych pozoroval osazenstvo jsem začal pozorovat venkovní oblohu. Stále jsem myslel na na to že jsem něco přehlídl. Detail. Fakt. Nic mě však nenapadlo.  Když přišla její otázka tak jsem sebou cukl což mě probralo z transu a otočil se na ni.
"Ehm.... Byl jsem tady. Seito byl tady a Hokage byl na cvičišti. Jediné co zde bylo tak byl jeho klon. Nevím nic víc s první ruky než čas." Řekl jsem s mírným úsměvem a vrátil se k přemýšlení. Byl jsem až nějak moc přívetivý dneska. Normálně bych pronesl nějakou sarkastickou narážku na to že by jsme si snad nenechali Hokageho flinknout před nosem. Dnes jsem však byl mílius a snažil se se všemi vyjít a držet je pohromadě. Až se mi z toho zvedal kufr.  Následně přišla i Taiga a ... , pokud mě paměť neklamala což se stávalo málo, Killuni. Oběma sem kývl na pozdrav a naznačil ať za sebou zavřou dveře. Upřímně jsem nevěděl jestli mám Killuni pouštět dovnitř. O tomhle únosu vědělo i tak dost lidí ale soudě podle té složky co jsem o ní četl jsem naznal že by mohla být k užitku.
„Otázka za všechny prachy.“ Řekl jsem prostě.
„Řeknu to tak stručně jak jen dokážu. Hideo byl unesen krátce poté co si odešla ze cvičiště. 3 shinobi. Dostali se tam a zpět bez toho aby si jich ANBU dokázali všimnout.  Soudě podle toho zmatení si pravděpodobně nic podezdřelého na cvičišti neviděla?“  Řekl jsem jí  načež jsem se znovu odmlčel a sledoval její reakci.
Nara Shigure
Nara Shigure
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Taiga Uzumaki Sat Mar 26, 2016 11:45 am

Nevšímala jsem si nikoho kolem sebe. Kdyby tady byl jiný kage, bylo by mi to naprosto fuk. V hlavě jsem teď měla jen dvě slova - Hideo a unesen. Práskla jsem za sebou dveřma takovou silou, že se horní pant vyvrátil. Nechala jsem tam Ryuua stát a došla až k Shiguremu, jako bych čekala, že mu svým děsivým pohledem naženu takový strach, že to prohlásí za špatný vtip. Překvapivě se nic takového nestalo a já si s hrůzou uvědomila, že se naplnilo něco, co jsem si nějak nechtěla připustit. Bylo to až směšné! Hideo?! Ten Hideo? Viděla jsem, co dokáže. Znala jsem jeho pohyby. Znala jsem jeho přemýšlení, to jak byl vždycky, za všech okolností nejméně krok před svým soupeřem. Co za zrůdy to mohlo udělat?!
Zatřásla jsem hlavou, abych se trochu uklidnila. Nepříjemně mi to připomnělo tu situaci před pár měsíci, kdy bělovlásek ležel na zemi v kaluži krve bez ruky a nějaká mě neznámá žena se mu snažila zachránit život. Tehdy jsem cítila přesně to samé.. i když ani teď jsem to nedokázala moc vhodně pojmenovat. Ne, na hysterčení bude čas potom.
"Ne, jen jsme trénovali a pak jsem odešla." nenáviděla jsem to, jak pisklavě zněl můj hlas. Jako by mě někdo před chvilkou přiškrtil. Nepříjemný pocit se začínal rozlézat do každičké části mého těla.
"Jak je to dlouho?" proč jsem se vlastně ptala? Kdyby řekl, že před deseti minutama, vyběhla bych nezřízeně z vesnice a běhala jako magor po okolí, abych ho našla? Dost možná. Nikdy jsem nebyla a nikdy nebudu trpělivá. Vřela ve mě zlost. "Máte už nějaký plán?"
Rozhodla jsem se kolem sebe. Pár tváří, které mi nic neříkali. Měla jsem chuť jít a do něčeho kopnout. Nebo do někoho. "Kde je Seito?!" v podstatě byli s Hideem dvojčata a on tu není? Šel ho už hledat? Není s ním? Přecházela jsem z místa na místo. Věděla jsem, že jim tu jsem k ničemu. Já mohla tak leda někoho zmlátit, co se týče vymýšlení strategie, byla jsem levá jak šavle, moc nervózní, moc výbušná. Kašlat na vesnici. Kde jsi?!
Taiga Uzumaki
Taiga Uzumaki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 73

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarada Sat Mar 26, 2016 12:27 pm

S pozvdechem jsem stále seděla na gauči a dala si nohy do tureckého sedu. S tak málo informaci, byla to vše hypotéza, teoretické věci, které ani neměly smysl. Teď jsem mohla jenom spoléhat na Sanagy a její pátrací akci na cvičišti.
Ten Hyuuga mi to očividně objasnil, stejně jako ten Nara mi dal další ifnormace, které nebyly ani tak podstatné, ale každá informace dobrá. "Je to Seito, dokáže se o sebe postarat, ví co říct. O něj ani takovou starost nemám. I kdyby nebyl členem mojí rodiny, pořád máme v tomto nevýhodu." Řekla jsem směrem na Hyuugu a najednou se sem přiřítily další dvě ženy. Pořád jsem jen seděla v tureckém sedu a tak trošku to nevnímala. Jedna byla uplně v pohodě, ta nevěděla vo co go, za ta druhá tu začila pomalu jančit. Čekala jsem jenom až padne na kolena a bude vrečet. Opět jsem si povzdechla. "Seito byl zatknut ANBU hned poté, co Hidea unesli. Důvody neřekl." Trošku jsem se zamračila. Hmm, Hideaa nechám na Sanagy... Otočila jsem se zpět na Shigureho. "Sanagy by se měla za několik hodin vrátit a nějakými informacemi. Omlouvám se, ale popravdě nevím, co víc by jsme pro Hideaa mohli udělat. V této situaci, bez informací, nebo vodítka, nejspíš nic. Já u této situace nebyla proto bych chtěla požádat o jednu věc." Postavila jsem se a trošku jsem se protáhla. "Nevím, jaký názor na to máte vy, ale Seita prostě potřebujeme. To, že ho ten ANBU odvědl i bez udání důvodů. Nesnáším tento způsob vedení vesnice a rozhodně nenechám člena svého rodiny, který by byl teď víc než užitečný, nechat dřepět v cele. Pokud to není Rada, je to jednotka ANBU. Chci se spíš zaměřit na Seita, pro kterého je možnost něco udělat, narozdíl od Hidea. Samozřejmě, dokud o něm nebudeme mít nějaké informace. Takto tu jenom ztrácím čas a bavíme se pouze o teorii a otázkazkách: Co kdyby (to a to)." Bylo mi jedno, co si o mě ten Nara myslí, já tu byla jenom kvůli svému podělanému původu a kvůli tomu, že jsem tu měla rodinu. Jediná rodina byl Seito, nikdo jiný mi nezbyl. Věřila jsem ,že Nara bude dobrý vůdce, pokud tu nikdo z vedení není. Ale jak jsem řekla už před tím. Bez Seita ztratíme strašně moc času, o který jsme tu hráli. Nikdo neví, co chcou Hideovi udělat. Zatím ho ale nezabili, to však neznamená, že by to neměli v plánu.
Sarada
Sarada
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sat Mar 26, 2016 1:08 pm

Chapal jsem Saradu na jejim miste bych byl asi stejny ne-li ze bych se vydal hledat na vlastni pest. Nechtel jsme zde rikat informace nebo praktiky ktere se mohly odehravat vedel jsem co se delo. "Reknu ti to takto. Nejpravdepodobneji jej vyslychaji. Vse bylo az moc podezdrele. Chapu tve rozhorceni. Ja verim Seitovi. Ne jednou jsem bojoval po jeho boku kdyz jsem byl jeste Chuunin. Takze vim ze nic neudelal. Bohuzel Ja respektive kazdy ANBU musi proverit veskere moznosti i nekdy nelogicke. A to uz jakymkoliv zpusobem. Seito vsak bude v pohode." Snazil jsem se Sarade objasnit co se vlastne odehralo. Nebylo to nic Tajneho ale taky to mohlo znit jako by kdo vi co delali. A vsak jsem veril ze v pripade Seita bude postupovat velmi obezretne a nebude riskovat ze by nejak seita zranil nebo neco takoveho. "Navic rekneme si to na rovinu nic jineho nemame krom hypotezy. Kdyby Seito alespon dokazal urcit nejakou oblast hledani by bylo jednodissi. Uz nemusi byt ani na nasi pude ale klidne i na nepratelskem uzemi. Navic ANBU jednaji na zaklade toho co je nejlepsi pro vesnici. Proto byla tato jednotka vytvorena. " Sam jsem to vedel nejlepe. i kdyz nekdy to bylo takove ze jsem udelal veci ktere se mi hnusily. ALe museli se udelat. "Vim ze si asi myslis ze jsme ja nevim co. Ale v prvni rade jsme Shinobi teto vesnice a delame co musime i kdyz nam to je proti srsti." Co vic jsem k tomu mohl rict nebyl jsem jediny kdo to nekdy tak citil ale zvolil jsem si tuto cestu aby jini nemuseli stejne tak i nekteri jini.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuujin Sarutobi Sat Mar 26, 2016 9:01 pm

Dorazili jsme ke kanceláři, upřímně jsem tady byl od doby, co jsem se vrátil poprvé, takže jsem neměl absolutně vůbec žádný přehled ani páru o tom, co se děje. Když jsme vyšly ty děsivé, nudné a dlouhé schody až nahoru, civěly na mě ještě děsivější obličeji všech přítomných. Začínalo tu být vážně dusno, jak se tu lidi hustili jeden vedle druhého. Očividně něco řešili. Nikdy jsem se do ničeho nemíchal, když jsem nebyl zván, takže jsem místo toho počkal venku, protože Taiga šla dovnitř. Je pravda, že z jejich ne zrovna tichého rozhovoru, jsem usoudil, že tady asi něco hrát nebude. Ale nevstupoval jsem dovnitř, i když se dveře zavřely. Taigy křik a hněv doléhal až ke mě a ostatní tlumené hlasy mi už byli cizí. Hideo a Hokage jsem však zaslechl dost často. Opřel jsem se zády o stěnu, něco tady smrdělo. Vážně, viselo to ve vzduchu, odráželo se od prázdných zdí a chodeb celé budovy a rozrušené zvuky zevnitř mi teda zrovna na klidu nepřidávaly.
Zůstal jsem čekat venku a představoval si, jak z drobné zelenovlásky musejí doslova šlehat blesky.
Co jí tak rozčílilo?
Ryuujin Sarutobi
Ryuujin Sarutobi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 15

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sat Mar 26, 2016 9:11 pm

Došla Taiga, dozvedela sa nejaké tie informácie a ja.. stále bez slova som len stál a sledoval ľudí okolo. Sarada mala pravdu, mohli by sme radšej spraviť niečo pre Seita, ale bolo príliš skoro na to robiť preňho niečo. Možno ho len vypočujú a bude naspäť. Preto som sa zas a znova zdržal odpovede. Prvé čo som za ten celý čas povedal bolo len. "Anbu jednajú hlavne na základe rozkazu." Dovolil som si poupraviť Hikarua, mal pravdu Anbu robili aj hnusné veci, ktoré šli proti srsti, ktoré neboli tak spravodlivé, ale hlavne plnili rozkazy, boli len nástrojmi. "A na pomáhanie Seitovi je ešte príliš skoro, ako hovorí Hikaru, najskôr je len vypočúvaný a pokiaľ je nevinný z toho obvinenia, tak ho pustia a o chvíľku je späť." Dopovedal som a pokojne som sa rozhliadol po ostatných prítomných. Nesnažil som sa robiť žiadne rázne kroky, nemali sme žiadne vodítka, takže jediné čo sme zatiaľ mohli robiť bolo sedieť.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Shigure Sat Mar 26, 2016 10:55 pm

Na všechny otázky které Taiga položila jí bylo zodpovězeno dřív než sem vůbec stačil něco říct. Věděli ty lidi tady vůbec co je to slušnost? Pokud jsem dobře slyšel tak se ptala mě... Ovšem to asi bylo jedno.  Poté se mě zeptala jaký je plán.
„Zatím je bohužel jen čekat. Čekat na Seita, čekat na informace. Nevíme odkud se odrazit jak řečeno..." řekl bych jí něco na styl že „vše bude v pohodě“ ale to v takových situacích nikdy nepomůže.  Jen jsem se mírně pousmál.
Poté začla mluvit Srada ke mě o tom stopování. Kývl jsem na že chápu. Nic víc jsme vážně dělat nemohli. Na otázku o Seitovi jsem jen řekl jasné.
„Pokud půjde všechno dobře tak tu bude Seito raz dva. Pustí ho hnedle. Našim úkolem bylo zjistit detaily, sestavit tým a zajistit vesnici. Vše z toho se stalo. Jak říkám jen počkejme...“ Řekl jsem prostě a poté už situaci v kanceláři pouštěl mimo. Jen jsem občas něco slyšel, od Rokura nebo od Hyuugy, ale nebyli to nějaké závratné novinky takže jsem na ně neodpovídal.
Nara Shigure
Nara Shigure
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sun Mar 27, 2016 8:41 am

Sice to chvíli trvalo, ale díky Hiraishinu jsem se znovu objevil přímo v kanceláři. V ruce jsem držel bonboniéru od Benjira. Těm bystřejším došlo to, že se prostě spletl a tohle byla forma omluvy. Hodil jsem ji na stůl a rukou naznačil, ať si každý nabídne. Čokoláda je na nervy a stres dobrá. Já sám jsem si jednu vzal a dalším pohybem jim naznačil, že se nechci bavit o tom, co se stalo, ale musíme se posunout dále. Až teď jsem zaregistroval, že v kanceláři jsou další lidé. Kývl jsem jim na pozdrav a beze slov jsem si vzal tužku a papír. Sedl si ke stolu a začal něco čmárat.
Cítil jsem na sobě jejich pohledy. Teď jsem se ale musel soustředit na to, co dělám. Ti co byli blízko mě a chtěli něco z toho papíru něco vyčíst, tak by z toho pochopili veliké nic. Každopádně to trvalo jen pár minut a já měl hotovo. Věděl jsem, že čekali na mě, abych jim dal konečně nějakou stopu, protože zatím jsme nic neměli.
Odložil jsem tedy tužku a papír si pečlivě uschoval. Podíval se na ně a spustil. ,,Už vím, proč nemůžu Hidea najít. Zároveň jsem to však vyřešil a za pár hodin ho budu schopný lokalizovat. Až se tak stane, beru Rokura a Taigu a okamžitě vyrážíme." Čekal jsem, že někteří další teď budou namítat, že jdou taky. Než to však stihli udělat, zvedl jsem ruku a pokračoval dále. ,,Zatím nevím, jak daleko ho odnesli. Takže můžu vzít tři až čtyři lidi díky Hiraishinu, ať jsme hned u něj. A další věc je ta, že nepřítel možná jen čeká na to, až část Konohy vyrazí na záchranu a okamžitě na nás zaútočí. Tohle nemůžu riskovat. Potřebuji, aby byl zbytek tady v Konoze a byli připraveni na všechno." Podíval jsem se snad na všechny přítomné a dodal. ,,Nějaké otázky?"
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sun Mar 27, 2016 3:44 pm

Ako som si myslel.. Seito sa objavil čoskoro v kancelárií. Nevypadal som vôbec prekvapene. Potom si sadol a začal niečo kresliť. Najskôr pečať alebo niečo také, moc som sa do toho nevyznal, tak som to ani neriešil, podľa Seita by to malo fungovať a ja som len nadvihol plecia a pokojne som si tu postával ako celý čas, prípadne som si prešlapol na druhú nohu...
Potom ako Seito navrhol svoj plán len som kývol hlavou a čakal, ako budú reagovať ostatní. Vypadal som naozaj pokojne, no pri tom som pociťoval menšiu nervozitu. Seito mal v pláne nás premiestniť len tak medzi nepriateľov, do neznámeho prostredia proti neznámym shinobi... To nebolo také príjemné ako sa mohlo na prvý pohľad zdať. Keď sa únoscovia dokázali dostať do Konohy nepozorovane, tak v pokoji sa mohlo stať, že by vedeli aj o naších schopnostiach niečo, zatiaľ čo my sme netušili nič o tých ich schopnostiach.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Similar topics