Budova vedení vesnice
+16
Kagayaki Rin
Hitomi Yamada
Arata Hiashi
Rokuro
Lucy Shiro
Akasuna no Sasori
Assasin Senju
Hokori Mai
Shaky
Zvery
Senji Kamiuru
Yogi
Hebi
Jenova Tatsumaki
Akira Hitsumi
Crystal Takaishi
20 posters
Strana 1 z 12
Strana 1 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Budova vedení vesnice
V centru vesnice se postavila nová budova, která měla pojmout úřední zaměstnance a archiv. Pracuje zde v jednom kolem personální tým, který zajišťuje posílání lékařské péče do okolních vesnic a na jejich výslovné žádosti a koho poslat kam. Každou žádost musí schválit osobně feudální pán vesnice to jest Crystal Takaishi. Do její kanceláře pouští jen velice důležité osoby, ostatních se ujímá buď její sestra a nebo asistentka.
po vstupu do budovy jím dominuje velké a široké schodiště na jejímž konci jsou dubové dveře. Za nimi se nachází zasedací místnost, zde se konají konference, porady, srazy důležitých osobností třeba kage a další.
Kromě archivu, který se nachází pár metrů pod budovou, je celý objekt nestřežený. Je to riziko, ale tady je útok na budovu možný 1:1 000. Budova je přístupna všem, kdo potřebují nebo chtějí zdělit informace nebo si nechat poradit. O všem se dá mluvit, stačí jen se nebát.
po vstupu do budovy jím dominuje velké a široké schodiště na jejímž konci jsou dubové dveře. Za nimi se nachází zasedací místnost, zde se konají konference, porady, srazy důležitých osobností třeba kage a další.
Kromě archivu, který se nachází pár metrů pod budovou, je celý objekt nestřežený. Je to riziko, ale tady je útok na budovu možný 1:1 000. Budova je přístupna všem, kdo potřebují nebo chtějí zdělit informace nebo si nechat poradit. O všem se dá mluvit, stačí jen se nebát.
Crystal Takaishi- Daimyo (Sora no Kuni)
- Počet příspěvků : 559
Re: Budova vedení vesnice
Tiše jsem došel až ke dveřím vstupu do hlavní budovy Sora no Kuni. "Takže... prvně se ohlásit." Pomyslel jsem si, když jsem dveře mírně po otevřel. "Jenom že, kde to bylo?" Přemýšlel jsem ještě chvíli nad tím, kde se mám vydat. Připadal jsem si trapně, protože ohlášení se u asistentky Feudálního Pána byla má každodenní činost.
Na konec jsem si vzpoměl, a tak jsem se vydal ke příjmacímu stolu. "Dobrý den." Pozdravil jsem a čekal až mi odpoví, abych mohl dál zdvořile říct co potřebuji.
Na konec jsem si vzpoměl, a tak jsem se vydal ke příjmacímu stolu. "Dobrý den." Pozdravil jsem a čekal až mi odpoví, abych mohl dál zdvořile říct co potřebuji.
Akira Hitsumi- Shinobi S-rank
- Počet příspěvků : 225
Yoshimii úspešne trafil presne tú správnu miestnosť, kam sa má dostať. Samozrejme asistentka feduálneho pána mala voraz a jediná osôbka ktorá to tu momentálne mala na starosti ležala na stole s kalužou slín pod ústami, neupraveným vzhľadom a trocha pritepleným výrazom na tvári. Presne tak.. bola som to ja, úžasná Nefrit o ktorej sa vedelo ako o tej "pohrome" medzi dvoma sestrami, ktoré túto dedinu založily.
Zatiaľ som len spala, dosť tuho na to, aby ma jeho pozdrav tak trocha minul, musel sa snažiť viac chlapec.. očividne ešte nemal tú česť.
Zatiaľ som len spala, dosť tuho na to, aby ma jeho pozdrav tak trocha minul, musel sa snažiť viac chlapec.. očividne ešte nemal tú česť.
Jenova Tatsumaki- Shinobi A-rank
- Počet příspěvků : 52
Z chování asistentky šlo poznat, že chce být nerušena. Nejspíš má volno a je vděčná za chvíli klidu, který se ji nabídne.
Povzdechl jsem si a porozhlédl se okolo. Po mé pravici jsem spatřil osobu, která mi přišla povědomá. "Madam... prominte, že Vás ruším, ale nejste náhodou sestra Daimyo Sora no Kuni." Zeptal jsem se z bázní a respektem. Jestli by byla sestra Feudální Paní mohla by mi pomoci, a proto jsem byl ochoten riskovat to, že jsem se v mém názoru zmýlil.
Povzdechl jsem si a porozhlédl se okolo. Po mé pravici jsem spatřil osobu, která mi přišla povědomá. "Madam... prominte, že Vás ruším, ale nejste náhodou sestra Daimyo Sora no Kuni." Zeptal jsem se z bázní a respektem. Jestli by byla sestra Feudální Paní mohla by mi pomoci, a proto jsem byl ochoten riskovat to, že jsem se v mém názoru zmýlil.
Klon
Otevření dveří do zasedací místnosti bylo trochu víc slyšet, jelikož ještě nebyli dobře promazané.
"Tu bych být Vámi nerušila, když spí." ocitla jsem se ve dveřích a hleděla na mladíka.
"Jsem sice jen klon ale ráda Vám pomůžu." ukázala jsem rukou pryč ze dveří a čekala že mě bude následovat do mé kanceláře.
Otevření dveří do zasedací místnosti bylo trochu víc slyšet, jelikož ještě nebyli dobře promazané.
"Tu bych být Vámi nerušila, když spí." ocitla jsem se ve dveřích a hleděla na mladíka.
"Jsem sice jen klon ale ráda Vám pomůžu." ukázala jsem rukou pryč ze dveří a čekala že mě bude následovat do mé kanceláře.
Když jsem čekal na reakci spící kunoichi, zaslechl jsem vrzání dveří. Okamžitě jsem se otočil směrem ke centru zvuku. Ve dveřích jsem spatřil Daymyo Sora no Kuni. Konkrétněji její klon. "Dobrý den madam." Pozdravil jsem a na její kývnuti, abych vešel dovnitř, jsem se vydal do její kanceláře.
Klon
Zavřela jsem za ním dveře a při cestě ke svému stolu jsem mu pokynula: "Posaďte se." a já se sama usadila naproti němu.
"Co pro vás mohu udělat?" a připojila jsem i milý úsměv
Zavřela jsem za ním dveře a při cestě ke svému stolu jsem mu pokynula: "Posaďte se." a já se sama usadila naproti němu.
"Co pro vás mohu udělat?" a připojila jsem i milý úsměv
I když její nabídka byla lákava, odmítl jsem ji. "Ne děkuji. Nebude to dlouho trvat." Po téhle větě jsem se na chvíli odmlčel, a když se mě Crystal zeptala co mě zde přivádí, odpověděl jsem ji: "Rád bych si půjčil jednu techniku... jedná se o Kinjutsu, takže by se zde mohl vyskytnout problém, a také nevím jestli jí Sora disponuje, když podle mých informací byla vyvinuta v Sunagakure no Sato. Jedna se o techniku Kishō Tensei." Jakmile jsem dořekl, vyčkal jsem na její odpověd, i když jsem svůj monolog ještě úplně neskončil.
Klon
Nadšeně se na něj dívala, ale když se zmínil o technice zarazila se a podezřívavě jsem se na něj podívala.
"Proč tu techniku chcete? Je docela nebezpečná. U nás ve vesnici ale bohužel není, musela bych o ní zažádat Kazekageho." pronesla jsem vážně
Nadšeně se na něj dívala, ale když se zmínil o technice zarazila se a podezřívavě jsem se na něj podívala.
"Proč tu techniku chcete? Je docela nebezpečná. U nás ve vesnici ale bohužel není, musela bych o ní zažádat Kazekageho." pronesla jsem vážně
"Povinností lékařského shinobi je, aby se dokázal postarat o jiné shinobi. Má být základem každé formace, kde se má držet vzadu, aby padl jako poslední. Já však jsem přesvědčen, že s touhle technikou bych dokázal pomoci více než jen s Shosen no jutsu. Jsou chvíle kdy je něčí život duležitější než třeba můj. Zrovna v těchto chvílích bych nechtěl jen tak přihlížet, ale i jednat. Což mi tahle technika umožnuje víc." Odpověděl jsem ji s nadějí, že ji tohle jako důvod se naučení téhle techniky bude stačit.
Klon
Kývla jsem. Byla jsem docela pyšná na to, co mi teď řekl.
"Dobře napíšu vzkaz do Suny a ty jsi o ní půjdeš zažádat sám, jak se říká bez práce nejsou koláče a ještě jednu věc mám pro tebe. Za nedlouho se bude konat sraz Kagů byla bych ráda, kdyby jsi mi dělal garde." stoupla jsem si s mírným úsměvem
Kývla jsem. Byla jsem docela pyšná na to, co mi teď řekl.
"Dobře napíšu vzkaz do Suny a ty jsi o ní půjdeš zažádat sám, jak se říká bez práce nejsou koláče a ještě jednu věc mám pro tebe. Za nedlouho se bude konat sraz Kagů byla bych ráda, kdyby jsi mi dělal garde." stoupla jsem si s mírným úsměvem
Když mi řekla, že napíše do Suny, spadl mi kámen ze srdce. Měl jsem trochu strach z její reakce. Přece jsem ji neznal zas tak dobře. "Děkuji Vám. Do Suny si milerád zajdu." Pak mi nabídla, abych ji dělal doprovod na sraz Kagů. "Bude mi ctí." Byla jediná věta, na kterou jsem se zmohl. Bylo mi jasné, že kdyby věděla, kdy sraz bude řekne mi to, takže jsem se na bližší informace ohledně srazu nevyptával.
Klon
"Výborně, do týdne ať jsi zpět, vyšlu tě na jednu misi. Jestli je to vše...." usmála jsem se a zase se posadila za stůl a začala psát dopis do Suny
"Výborně, do týdne ať jsi zpět, vyšlu tě na jednu misi. Jestli je to vše...." usmála jsem se a zase se posadila za stůl a začala psát dopis do Suny
Původně jsem sice měl více požadavků, a však ted mi to přišlo, že mi to bohatě stačí, takže jsem nechtěl už nic víc, a však ta mise mě zaujala. "Ne... to je vše." Odpověděl jsem ji, a pak kývnul na souhlas, vyslání mě na nějakou misi. "Můžu se zeptat o jakou misi se jedná?" Otázal jsem se, když ve mě zvědavost nad slušným vychováním počkat zvítězila.
Klon
"Poznáš vesnici Amegakure?" promluvila jsem aniž bych se na něj podívala a dál psala dopis a když jsem ho dopsala, tak jsem k němu vzhlédla.
"Potřebuji získat nějaké informace, než se do ní vydám, ale nechci aby jsi zbytečně riskoval, půjdeš na ní s mou sestrou a promyslím, jestli k tobě nepřidáme někoho na útoky z Konohy. Ale to ještě promyslím, než se vrátíš."
"Poznáš vesnici Amegakure?" promluvila jsem aniž bych se na něj podívala a dál psala dopis a když jsem ho dopsala, tak jsem k němu vzhlédla.
"Potřebuji získat nějaké informace, než se do ní vydám, ale nechci aby jsi zbytečně riskoval, půjdeš na ní s mou sestrou a promyslím, jestli k tobě nepřidáme někoho na útoky z Konohy. Ale to ještě promyslím, než se vrátíš."
Na výraz souhlasu s misí jsem ještě jednou přikývl. "Nezklamu Vás madam, ale chtěl bych Vás požádat z taktického hlediska o nejmenší počet lidí k průzkumu." Řekl jsem. Bylo jasné, že tohle Crystal určitě zvážila. Já však tu větu řekl bez žádného promyšlení a zvážení, takže mohla vypadat i hloupě. Hlavně v tom, že jsem tak trochu poučoval svého nadřízeného. I hned poté jsem však rychle dodal: "Omlouvám se za svou horlivost madam."
Klon¨
"To je v pořádku, jsem ráda, že myslíš na úspěšnost mise. Promyslím všechno pro a proti možná nepůjdeš se sestrou ale jen s nějakým shinobim, jeden senzibil a medik v jednom bude stačit. Ještě uvidíme." stočila jsem si vlasy na stranu. "Dole na recepci si vyzvedni potřebné peníze na cestu."
"To je v pořádku, jsem ráda, že myslíš na úspěšnost mise. Promyslím všechno pro a proti možná nepůjdeš se sestrou ale jen s nějakým shinobim, jeden senzibil a medik v jednom bude stačit. Ještě uvidíme." stočila jsem si vlasy na stranu. "Dole na recepci si vyzvedni potřebné peníze na cestu."
"Jistě." Řekl jsem a mírně se uklonil. Následně se otočil směrem ke dveřím a vyšel z kanceláře se slovy: "Nashledanou madam a děkuji." Připadal jsem si už trochu hloupě, v téměř každé větě vyslovit slovo madam. Jako by to nestačilo jednou.
Dveře jsem za sebou tiše zavřel. Sešel dolů po schodech k recepci, a tam vše vysvětlil. Sestřička mi pak svěřila pár peněz. Cestou jsem přemýšlel co Crystal myslela větou: "Dole na recepci si vyzvedni potřebné peníze na cestu." Myslela tím misi za týden nebo cestu do Suny? V každém případě peníze jsem měl u sebe, takže jsem šel směrem k Suně.
Dveře jsem za sebou tiše zavřel. Sešel dolů po schodech k recepci, a tam vše vysvětlil. Sestřička mi pak svěřila pár peněz. Cestou jsem přemýšlel co Crystal myslela větou: "Dole na recepci si vyzvedni potřebné peníze na cestu." Myslela tím misi za týden nebo cestu do Suny? V každém případě peníze jsem měl u sebe, takže jsem šel směrem k Suně.
Přesun
Klon
Jakmile odešel zavolala jsem si k sobě jednoho hocha, který měl předat dopis, aby ho jestřáb doručil do Suny a ještě jsem poslala dopis do Konohy s žádostí, pak jsem se zase uvelebila v křesle a zadívala se na ekonomickou zprávu vesnice.
Jakmile odešel zavolala jsem si k sobě jednoho hocha, který měl předat dopis, aby ho jestřáb doručil do Suny a ještě jsem poslala dopis do Konohy s žádostí, pak jsem se zase uvelebila v křesle a zadívala se na ekonomickou zprávu vesnice.
"Séeegraaa !! " Bolo počuť spred recepcie naštvaným hlasom. Crystal už mohla odpočítavať, kedy sa tam bez zaklopania dorútim, čo bola pravda. Vyrazila som dvere a dopochodovala som si to ku klonu mojej zlatučkej sestričky.
"Ty potvora jedna nenásytná !! Ešte aj ako klon musíš preberať pozornosť všetkých krásnych chlapov ktorý ti do kanclu zapáchnu !?" Poukázala som na ňu obviňujúco prstom. Teraz som bola v stave "harpija" čo rozhodne nemohlo byť príjemné. Samozrejme som bola zdravá ako rybička.
"Vtáčik mi zašepkal že tu bol nejaký uf.." Rukami som začala naznačovať dokonalú chlapskú postavu..
"A ty si ani nenechala aby ma zobudil !?" Nebola to ani tak otázka, ako skôr obvinenie.
"Ty potvora jedna nenásytná !! Ešte aj ako klon musíš preberať pozornosť všetkých krásnych chlapov ktorý ti do kanclu zapáchnu !?" Poukázala som na ňu obviňujúco prstom. Teraz som bola v stave "harpija" čo rozhodne nemohlo byť príjemné. Samozrejme som bola zdravá ako rybička.
"Vtáčik mi zašepkal že tu bol nejaký uf.." Rukami som začala naznačovať dokonalú chlapskú postavu..
"A ty si ani nenechala aby ma zobudil !?" Nebola to ani tak otázka, ako skôr obvinenie.
S týmem studentů jsem konečně dorazila domů. Vydechla jsem si. Mí lidí nám odebrali stroje a já natěšená na Nefrit šla do kanceláře.
Klon
"Uklidni se, zařídila jsem ti s ním misi až se vrátí ze Suny." promluvila trochu vyděšená.
Otevřela jsem dveře a rozevřela ruce.
"Nefriiiiit!!! Tak ráda tě vidím, stýskalo se mi, ty cesty byli hrozný ale, Kazekage by se ti líbil." mrknu na ní a pak jsem se zarazila. Zhoustla atmosféra.
"Co je?"
Klon
"Uklidni se, zařídila jsem ti s ním misi až se vrátí ze Suny." promluvila trochu vyděšená.
Otevřela jsem dveře a rozevřela ruce.
"Nefriiiiit!!! Tak ráda tě vidím, stýskalo se mi, ty cesty byli hrozný ale, Kazekage by se ti líbil." mrknu na ní a pak jsem se zarazila. Zhoustla atmosféra.
"Co je?"
Popravde som nebola naštvaná len kvôli nejakému blbému chlapíkovi.. bola som naštvaná už z princípu, kam sa celá táto .. kvázi situácia dostala. Zaťala som ruku v päsť a vrazila som s ňou do stola. Strelila som pohľad po tento krát pravej Crystal a trocha som sa rozdýchavala.
"Čo.. je ? ČO JE ? Nič, nedeje sa absolútne nič len ma tu už všetko začína hrozne s*ať!" Zakričala som na ňu a radšej som sa posadila na stôl.
"Čo.. je ? ČO JE ? Nič, nedeje sa absolútne nič len ma tu už všetko začína hrozne s*ať!" Zakričala som na ňu a radšej som sa posadila na stôl.
Překvapeně jsem zamrkala. Špatné období? Hádala jsem.
"copak tě štve sestři." klona jsem nechala zmizet a přistoupila k Nefrit a vzala jí za ruce.
"Půjdeš na misi, neboj, ale mohla si jet se mnou vážně. Někteří kage jsou velice milí."
"copak tě štve sestři." klona jsem nechala zmizet a přistoupila k Nefrit a vzala jí za ruce.
"Půjdeš na misi, neboj, ale mohla si jet se mnou vážně. Někteří kage jsou velice milí."
Keď mi zobrala ruky, len som s nimi trhla a rýchlo som sa postavila, na čo som ju obišla.
"Tsch.. mala by si sa radšej starať o tvoju dedinu." Odpovedala som maximálne nepríjemným hlasom, ruky som dala do vreciek a odkráčala som z miestnosti preč, na čo som za sebou ešte aj zabuchla dvere. Tvárila som sa ako nejaký menší boh pomsty. Každopádne celý môj šarm či podobne išiel kade ľahšie a každý jeden rozumný človek, ktorý sa na mňa pozrel, sa radšej pratal na z cesty.
(presun)
"Tsch.. mala by si sa radšej starať o tvoju dedinu." Odpovedala som maximálne nepríjemným hlasom, ruky som dala do vreciek a odkráčala som z miestnosti preč, na čo som za sebou ešte aj zabuchla dvere. Tvárila som sa ako nejaký menší boh pomsty. Každopádne celý môj šarm či podobne išiel kade ľahšie a každý jeden rozumný človek, ktorý sa na mňa pozrel, sa radšej pratal na z cesty.
(presun)
Byla jsem v šoku. Co se to stalo? Otočila jsem se za ní. Nechápala jsem takovou jsem jí ještě nikdy neviděla. Horká sprcha a postel museli holt počkat šla jsem za ní, věděla jsem kde bude. Na dveře jsem dala cedulku: NEJSEM TU.
(přesun)
(přesun)
Strana 1 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Strana 1 z 12
Povolení tohoto fóra: