Nadeshiko no sato
+5
Raiki Senju
Shiranui Heiwa
Tobiru Senju
Yorimi Sonoe
Shinobi
9 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Zbytek Mizu Renmei
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Nadeshiko no sato
First topic message reminder :
Nadeshiko no sato je nepříliš vysoce rozbudována vesnice, která se skláda 100% s osob ženského pohlaví. Nacházi se v blízkosti Kirigakure no sato. Vesnice je umístěna až na samotným vrcholku kopců, kde je propojována dvěma kamennými mosty. Kopce na kterých se vesnice rozléha se nacházi v zalesněném údolí. Samotná vesnice svou stavbou připomína palác nebo pevost s mnoha věžkami. (Filler kde tato vesnice byla popisována jsem vynechal, a tak informace které jsem vám zde sepsal najdete Zde)
Nadeshiko no sato je nepříliš vysoce rozbudována vesnice, která se skláda 100% s osob ženského pohlaví. Nacházi se v blízkosti Kirigakure no sato. Vesnice je umístěna až na samotným vrcholku kopců, kde je propojována dvěma kamennými mosty. Kopce na kterých se vesnice rozléha se nacházi v zalesněném údolí. Samotná vesnice svou stavbou připomína palác nebo pevost s mnoha věžkami. (Filler kde tato vesnice byla popisována jsem vynechal, a tak informace které jsem vám zde sepsal najdete Zde)
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
Re: Nadeshiko no sato
Na svolení k odchodu jsem přikývl, a pak ze slušnosti se rozloučil s hlavou skloněnou z úcty ke Nadeshiko kunoichím dolů. "Na shledanou." Anbu toho nikdy příliš nenamluvili. Mluvili pouze tehdy, kdy to bylo nezbytné, takže například jako nyní při sdělování podrobností ohledně nějaké akce. Když jsem řekl vše, co bylo potřeba, neměl jsem důvod zde déle setrvávat, a tak jsem se vydal zpátky do Konohy podat hlášení na anbu velitelství, případně pouze Hokagemu.
Přesun
Uchiha Benjiro- Velitel ANBU
- Počet příspěvků : 171
Re: Nadeshiko no sato
Zdál se být konec tady téhle spoušti. Byl jsem za to rád. Naposledy jsem se podíval po terénu jestli se náhodou někde neukáže a nepřekvapilo mě že ne. Mohl jsem tedy již deaktivovat své susanoo i sharingan,o bolesti hlavy mluvit nemusím.. z tak dlouhého používání i když eternalu, ale i tak mangekyou sharinganu byla bolest skoro nesnesitelná. Poté jsem se mohl vydat směrem ke Kunoichim abych jim poděkoval za pomoct v boji, ačkoli to byla jejich povinnost. Jakmile jsem stál před dívkami slušně jsem se poklonil a promluvil. "Arigato a nashledanou" Po těhle pár slovech jsem se vydal z místa pryč. Nebylo to však do Konohy ale podobným směrem ano, měl jsem namířeno do Otogakure, nevím co ale něco mě tam táhlo již delší dobu. (přesun)
Kisuke Uchiha- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 459
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Takigakure no Sato
» Akatsuchi no sato
» Kazetsuchi no Sato
» Tanigakure no Sato
» VIP Konohagakure no sato
» Akatsuchi no sato
» Kazetsuchi no Sato
» Tanigakure no Sato
» VIP Konohagakure no sato
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Zbytek Mizu Renmei
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: